GabJossPoss hatar män

Jag fick en flashback när jag läste de här inläggen från Gabriella Joss Possler, och trodde för en sekund att jag var inne och läste hos Lady Dahmer. 
Jag minns nämligen när hon sa att hon hatar män, och hur kommentarsfältet gick helt bananas eftersom man inte förstod hur hon kan säga att hon hatar män, och samtidigt vara gift med en, och jag tänker att det säkert finns en och annan som skrivit det även till Gabriella.

Det handlar väl om att hon hatar män som grupp, eftersom de i alla tider tagit sig friheter på kvinnor och som tagit sig framåt och uppåt på deras bekostnad, men när det kommer till enskilda individer så finns det ju så klart undantag. Exempelvis männen både Gabriella och LD valt att gifta sig med.
Av Gabriellas senaste storys att döma så är hon långt ifrån ensam att ha känt sig obekväm och/eller till och med blivit antastad på gymmet.
Hennes massagehistoria låter ungefär som den som Ellen Bergström var med om, och där en massör, så att säga ”översteg sina befogenheter”. Ellens var kvinnlig, Gabriellas, en manlig. Ska inte en kvinna kunna få till gymmet, i gymkläder för att träna utan att en oinbjuden man tar på ens kropp? Gå på massage utan att bli illa till mods av en uppenbart oprofessionell massör?
Snälla nån, liksom…

Skulle du vilja att pepparsprej var lagligt för kvinnor att bära utan licens?

105 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Snarare konstigt om man INTE hatar män i dagens samhälle, de kan ju fan inte bete sig

    Förstår att hon använder sin kille som bulldog men hon borde anmäla på riktigt.

      Exakt vad hade hänt om männen började slåss skulle detta var lika bra då eller

        Som världen ser ut idag, absolut JA. Kvinnor måste kunna freda sig på något sätt

        Tänker även att männen som utsatte henne för detta respekterar hennes man mer än henne för att de slutade efter han sa till honom. Det är så viktigt att vi kvinnor ändå visar vad konsekvenserna blir efter sånt här beteende. Kvinnor ska respekteras även utan en man vid sin sida.

          *han sa till dem.

          Konsekvensen, att hennes man kommer farande? Nej anmäl! Tala om vilket gym det är och hur mannen ser ut. Berätta var du fick massagen och vad mannen heter och hur han ser ur. Har han en chef, tala med h*n. Anmäl.

            Anmälan läggs ner och inga konsekvenser sker. Bättre att ta tag i det med egna händer, då kanske killarna fattar.

      Ja anmäl. Hemskt med män som tar till våld. Man blir så rädd långt efteråt.

        Tror inte männen förstår, eller bryr sig om hur många år det kan förstörs.. 💔

          Men om dom får betala böter eller blir straffade med inlåsning då känns det nog för dom.

        Fast det var ju inte våld.
        Massören gick över hennes gränser, men frågan är om rumpa inte ingår i vad som en massör masserar?
        I Thailand blev jag masserad på brösten (av kvinnliga massör), oväntat men var det ett sexuellt övergrepp?
        Killen på gymmet tog henne på armen, det är varken våld eller sexuellt övergrepp ens i en metoo kontext, men det i samband med vad han sa var obehagligt och över gränsen. Frågan är också i vilket sammanhang, var de ensamma eller bland folk? Obehagligt men inte våld och inte anledning till att hata alla män. Så tycker jag.
        Kvinnor har i alla tider fått utstå att män gått över gränsen och vi ska stötta varandra att stå emot och markera. Inte bara att ringa efter sin kille så fort det händer. Att säga till personalen, gärna högljutt, skulle jag ha applåderat.

          Jag håller med! Ska jag einga min sambo när nån snubbe varit för närgången eller tatt på mig på ett opassande sätt? Jag kan väll öppna käften själv?

      Om det där är sant, så anmäler man det så klart.

        Hade varit sjukt om det bara hade varit för att dra trafik till sitt hotellsamarbete hon har lagt upp nu…

      Exakt. Hon borde ha anmält. Umeå är inte så stort och på de flesta gym jobbar så väl kvinnor som män. Det är väldigt dålig PR för dem om kvinnor blir ofredade på deras ställen.Självklart ska det anmälas så jag köper inte hennes förklaring varför inte. Det kanske är mer värt för henne att framhålla den beskyddande mannen?

        Hon kanske inte orkar bli ifrågasatt ich gå igenom en hel rättsprocess?

          Hellre ta den smällen och vara en riktig förebild för sina barn, speciellt sin dotter än att låta sånna äckel få fortsätta.

        Håller med. Umeå är inte så stort och detta skulle bli en snackis om det var sant. Sanning med modifikation för ibland får man lite Linnea classonvibbar med denna jänta.

    Bra rutet av Gabjoss! Jag trodde hon var mer pick me men här blev jag glatt överraskad. Trist såklart att många män är bajs men bra uttryckt av henne.

      Men vadå du tror att pick me girls gillar att bli rädda för män på gymmet eller njuter av att massörer tar sig obehagliga friheter??

        Pick me girls säger aldrig att de hatar män, är nog det som är poängen.

          Det var precis det jag menade!

    Fyfan vad hemska upplevelser! Håller med henne i dom saker hon räknar upp som män är orsaken till. Hur kan ens världen se ut såhär? Det är bisarrt! Och ändå får man höra dumheter som att kvinnor inte skulle vara kapabla att styra… Hur kan man påstå att män är kapabla med tanke på hur världen ser ut?!
    Hoppas Gabriella kan processa det hon har varit med om. Bra att hon har Zeb(?) som sin man, även om det inte ska vara nödvändigt att ha en man som ”skyddar” en.

    Och alla män är inte galna hur hemsk är det inte att säga hatar alla män man kan hellre säga hatar människor som beter sig sådär

      Fast nu är ju män som grupp problematiska. Kvinnor beter sig som grupp inte på det sättet. Inte människor heller utan just män.

        Neeeej nej herregud kommer aldrig gå in på denna hata män och smala kvinnor sida

      ”Inte alla män”…bufuckinghu! 🙄🙄

        Det är absolut ett systemfel som alla ska fixa. Främst ALLA män.
        Någonstans i deras gemenskap är ju sånt här beteende helt okej
        Fint av hennes kille att säga ifrån.

          Fint av hennes kille att säga ifrån? Ja, vilken kille skulle inte göra det?

            Frågan är ju varför man ringer sin man? Hon kan väll själv säga ifrån? Hade skämts o skicka min man.. jag kan prata för mig själv tack !!!

    Du är ju sjuk i huvudet!

      Näää har inte sagt att nån får göra nånting mot kvinnor tröga idiot men går kvinnor runt med brösten ute och röven med fillers och allt möjligt ser det tyvärr ut som en lätt tjej och då kan män fråga om nummer lättare än om dom såg en tjej som såg respektabel ut men detta är inte tjejens fel säger bara hur detta går till vilket är helt fel såklart. Du kan själv vara sjuk i huvudet

        Alltså, även back in the days i Sverige när kvinnor hade heltäckande kläder blev de våldtagna och trakasserade. Även i länder där kvinnor MÅSTE täcka sina kroppar blir de trakasserade. Har du missat att män beter sig illa oavsett eller?

        Om du tror att det bara är såna tjejer som blir utsatta för såna där män.

        Alla oavsett ålder, klädsel, hårfärg, status osv… Blir ofredade dagligen av MÄN.

        Alltså Anna (snälla söta rara Anna) bara lägg ner och var tyst.

        Ingen av hennes berättelser handlande om att bara ”fråga om nummer” 🤦‍♀️

        ”Respektabel” 🙄 Du missade den delen där hon blev överfallen och tror att alla här ojjar sig om att någon ville ha hennes nummer?

    Solklart att man borde få ha pepparsprej. Här hade den kommit till bra användning. Jag undrar även varför det inte är ännu fler som kräver att politiker inför hårdare straff. Vi har en offentlig debatt där alla är överens om att mäns våld mot kvinnor är helt oacceptabelt men samtidigt en brottsbalk som daltar med förövarna.

      Fast även om man fick ha pepparspray hade man nog inte haft den nära till hands varesig på gymmet eller på massage.

        Sant. Förövaren kan dock inte vara helt säker på att kvinnan inte har det. Man kan iaf hoppas att risken att bli sprejad skulle få vissa att tänka till innan de ger sig på kvinnor på gymmet.

          Å andra sidan kommer ju förövarna enklare själva ha pepparsprej..

            Även om så skulle vara fallet: Förövarna räknar med att de har fysiskt övertag och pepparsprejen jämnar ut förutsättningarna.

              Fast risken är stor att förövaren får tag i pepparsprayen och använder den mot en istället. Stor risk med att bära spray/kniv som lätt glöms bort i såna här kommentarsfält

                Spray är definitivt bättre än kniv eftersom den går att använda på avstånd. Som sagt, förövaren har ett fysiskt övertag i nuläget och då måste lösningarna ställas mot det. Tror definitivt inte spray som en quick-fix. Menar bara att fördelarna väger tyngre än nackdelarna.

      Tror inte hårdare straff hjälper, utan annorlunda straff eller screening. Säg ge massören näringsförbud, en elektrisk fotboja, och ut på en åker att plocka tomater eller ned i en gruva (förutom det vanliga straffet).

      Som screening kan man jämföra alla sexualbrottslingar och försöka hitta vad det är fel i deras hjärnor med AI. Kanske blir möjligt med automatiseringen.

    Angående ”en värld av bara kvinnor”, kanske en kommun åtminstone? En kommun vore liksom lagom stor för att prova.

      Nej fy fan. Det jag har sett av en majoritet med bara kvinnor funkar aldrig. Kvinnodominerande arbetsplatser, har aldrig varit med om mer drama än på sådana. Delar den åsikten med flera jag jobbat med då vi diskuterade hur illa det var.

        Instämmer. Hade aldrig velat leva i en värld full med kvinnor. Många kvinnor är svinjobbiga, gråter konstant, klagar och håller på.

          Är väl inte hela världen jämfört att bli antastad, överfallen och våldtagen?

            Jag vill ändå inte leva i en värld full av kvinnor.

              Är ju bara att åka till mans-kommunen då.

                Tänker inte ens bo i kvinnokommunen.

          Men brottsligheten skulle minska drastiskt och tryggheten öka. Det tar jag med lite gnäll och gråt alla dagar i veckan.

            För MIG spelar det ingen roll. JAG vill ändå inte leva i en värld full av kvinnor.

          Lol, du är antagligen en liten incel som sitter o kommenterar

        Och jag jobbar på en mansdominerad arbetsplats, har aldrig varit med om något värre, skitsnack, gnäll etc. Hade en tjej som jobbade ett tag som gav upp efter mindre än ett år, hon hade jobbat på kvinnodominerade arbetsplatser större delen av sitt liv och tyckte det skulle bli så skönt att jobba med majoritet män. Hennes kommentar när hon slutade var att detta var den största bunt kärringar hon någonsin jobbat med 😂

          Jobbar på mansdominerad arbetsplats sen 7 år, fanns inget skitsnack förrän den 19-åriga ”jag hatar fan alla tjejer”-tjejen började. Hon började sprida rykten om folk för att charma in sig hos killarna. Gick visserligen inget vidare i längden men urlöjligt beteende. Tog tydligt avstånd och gick senare på tjänstledighet.

          Ja, samma här. Jobbar som ensam kvinna på min arbetsplats. Värre drama och skitsnack har jag aldrig varit med om. Jag undrar om de som klagar på kvinnodominerade yrken någonsin har varit på en arbetsplats med majoriteten män..?!

            Fast det tror inte jag. Det må ha varit kvinnodominerade arbetsplatser, men inte en ”kvinnobransch”. Det ena var en livsmedelsindustri, kanske kvinnodominerat överlag, jag vet inte, blev en kort visit där i alla fall.
            Den andra är en industri med tungt arbete, det arbetade män där (och gör antagligen fortfarande), men det var en klar majoritet kvinnor och de som var värst var kvinnor 50+. Höll på med härskartekniker och frös ut mig och en till. T.o.m männen frågade oss vad som pågick.
            Jag slutade där sen men hade kvar kontakten med några, och dessa kvinnor fortsatte. Så där handlade det inte om ett ”kvinnodominerat yrke med dåliga villkor”.

              Skulle inte svara dig, 14:32.

              Skulle vilja höra deras version av detta 😅

                Du hade nog passat fint ihop med dem förstår jag!

                  Vad du tjafsar. Är du kvinna kanske?

                    Inte sist jag kollade.

        Tror det beror mer på att kvinnodominerade yrken har så jävla dåliga villkor. När personalen inte känner uppskattning, när de är slutarbetade, inte hinner andas på ett arbetspass osv så är det klart att stämningen blir därefter. Jag tror det handlar om yrket mer än könet på personalen.

          Fast det tror inte jag. Det må ha varit kvinnodominerade arbetsplatser, men inte en ”kvinnobransch”. Det ena var en livsmedelsindustri, kanske kvinnodominerat överlag, jag vet inte, blev en kort visit där i alla fall.
          Den andra är en industri med tungt arbete, det arbetade män där (och gör antagligen fortfarande), men det var en klar majoritet kvinnor och de som var värst var kvinnor 50+. Höll på med härskartekniker och frös ut mig och en till. T.o.m männen frågade oss vad som pågick.
          Jag slutade där sen men hade kvar kontakten med några, och dessa kvinnor fortsatte. Så där handlade det inte om ett ”kvinnodominerat yrke med dåliga villkor”.

          Dessutom börjar det redan i skolan och ränderna verkar aldrig gå ur.

            Pick me!!!

              Lägg ner.

            Om du tycker att tjejer och kvinnor har betett sig så mot dig hela livet, kanske du ska fundera på vad den gemensamma nämnaren i alla dessa situationer är? En ledtråd: spegeln kan vara ett bra ställe att titta på.

              Det är då själva fan att man inte får ha en annan erfarenhet och andra åsikter här inne utan att bli påhoppad. Vad konstigt att jag har ett stort kompisgäng med tjejer om jag är en så vidrig människa. Vad konstigt att jag får så mycket beröm för att hantera situationer moget och får förtroende av chefer. Vad konstigt att folk har kommit till mig och pratat om saker. VAD KONSTIGT att jag var kamratstödjare när jag gick i skolan. För jag är ju så hemsk, shit asså!

                Håller med dig, sektliknande beteende speciellt kring ämnen som handlar om män… Alla har rätt till sin egen åsikt!

                Och där tog den korta stubinen slut.

                Om någon ifrågasätter en ska man inte bekräfta ifrågasättandet.

        Säg att du är en pick me utan att säga att du är en pick me.

        Min erfarenhet är att de som högljutt tycker att kvinnor bara skapar drama är de kvinnor som står för största delen av skitsnacket själv. Riktiga shit starters.

          Men gud, man är inte en pick me för det.

            För övrigt så nej, aldrig. Jag har aldrig varit nån som snackar skit. Observerar och konfronterar vid behov.

              Ta inte åt dig då

                Jag tar inte åt mig. Men jag blir trött på att folk inte kan låta en ha sina erfarenheter och drar egna slutsatser.

          Hahah spot on. Jobbade med en sån som alltid babblade om hur dåligt kvinnor betedde sig mot varandra …sen gick hon ljög om mig för chefen o höll på. ”Tjeejer: de är jämt så dryga o elaka” ältade hon. Well, it takes one to know one I guess. Jävla as.

        Och jag jobbar på en arbetsplats med endast kvinnor, vi har det hur bra som helst.

          Så bra.

          Jag gick hela gymnasiet i en klass på 23 tjejer och 0 killar. Noll drama på tre år, och då var vi ändå tonåringar. Visst var det olika vängrupper osv på raster och utanför skolan men det är ju naturligt. Grupparbeten och paruppdelningar under lektioner spelade aldrig någon roll och ingen tyckte illa om någon egentligen.

      Kanske en skola? Nej, visst ja. Det vill vi ju komma ifrån, det är ju artonhundratal.

    Har gymmat tre fyra dagar i veckan i över 20 år nu och set har helt klart hänt något under dom åren bara.
    Jag kan inte minnas överhuvudtaget att jag blivit stirrad på förr… som nu. Även män som inlett samtal om min kropp (som förvisso är oerhört vältränad) men det är MIN kropp och jag vill f-n inte prata om den random slem-män på ett ställe som jag går till för att jag älskar att träna. Inte för att visa upp mig.
    Detta har gjort mig så arg så många gånger och NÄSTAN att JAG känner SKULD efter såna tillfällen och undrar om JAG kanske gjort något fel trots att jag har massor med skinn på näsan så gör såna situationer mig OTROLIGT obekväm.

    Hade det funnits något tjej-gym i min stad hade jag absolut tränat där.

      Just tjejgym vore väl verkligen något att få till?

        Det är nån kedja som har det, minns inte om det är nordic wellness eller fitness 24/7

          24/7 har tjej-avdelning

            *Fitness 24/7

      Vill också ha tjej-gym. Så less på äckel!

    Gervide, kolla Frändfors instastory! Lögnerskan LC är i farten igen.

    Den grupp som främst utsätts för sexualbrott är kvinnor men den grupp som främst utsätts för misshandel är unga män i åldern 16-19. Ska vi låta dem också ha pepparspray då?

    Om alla kvinnor tillåts bära pepparsprej, vad tror ni händer med den pepparsprej som kvinnor har och är i våldsam nära relation? Den hamnar såklart i mannens händer. Likaså för de som är i relation med kriminella män.

    Problemet är inte att kvinnor har för lite vapen. Problemet är män och ett samhälle som inte satsar på att förändra mansrollen.

    Det är verkligen inte så att det förekommer minde våld och/eller sexuella övergrepp i USA t.ex. trots att kvinnor i vissa stater kan gå runt med tazers, spray eller t.o.m. skjutvapen.

    Nej till att det skulle vara lagligt, säger jag. Jag väljer hellre att bryta lagen än att ändra den till något som inte på något sätt skulle vara tryggare för mig.

    Åh, ska lämna brösten och röven hemma nästa gång jag går utanför huset, tack för tips!

      Hahaha helt opassande att jag skrattar men ändå så himla rolig kommentarer pga det är sant att det hade underlättat livet som kvinna om det gick😅

    Fan vad arg man blir 😤😡

    Nu kommer jag få skit men om hon hatar män varför bygger hennes sociala medier på att i varje bild exponera rumpa och bröst? Och detta i kombination med hennes tre barn. Är det kvinnor som attraheras av hennes blogg och insta p g a detta och därmed följer henne? ”Jag är trebarnsmamma, har opererat brösten och hinner träna mig till den här rumpan”. Hennes man benämner hon inte vid namn utan ”mannen” vilket jag upplever mycket opersonligt. Spelar ingen roll vem han är, bara han är en man.

      Hon har ett bekräftelsebehov som inte kan mättas, har en känsla av att hon har en helt annan personlighet än den hon visar på sociala medier. Så mycket av det hon säger går inte ihop.

      Så om man gillar att visa sin kropp så får män bete sig såhär ? Fräsch attityd ….

        Det är absolut inte det Hanna säger i sin kommentar. Det är en intressant observation att hon ständigt rättar sig efter ”the male gaze” samtidig som hon HATAR män.

      I den bästa av alla världar skulle Gabriella kunna gå naken ofredad på gymmet . Men nu lever vi inte i den bästa av alla världar. Här finns korkade ouppfostrade skitstövlar, sjuka män, män från andra kulturer med outvecklad kvinnosyn etc. etc. Dessutom hejar vi på sådana män i program som Paradiset Hotel. Även om vi jobbar aktivt på att förbättra den här världen måste vi ta hänsyn till den vi lever i nu. Det kallas för social anpassning och det verkar Gabriella helt sakna. Sedan kan hon som mamma jobba hårt hemma och uppfostra sina pojkar till ansvarsfulla män. Att slentrianmässigt hata halva mänskligheten är inte särskilt konstruktivt.

      Tror inte det har något med varken män eller följare att göra. Gabriella har uppenbarligen väldigt dålig självkänsla, bilderna och korrektionerna i hennes utseende är ett sätt att försöka må bättre om sig själv (dock inte något som faktiskt hjälper då självkänslan måste jobbas på inifrån osv)

    Det finns försvarsspray som är laglig. Verkar som om många missar det och bara gnäller att det är synd att pepparspray är olagligt.
    Sån spray funkar ju på människor och på hundar om nån lös aggressiv hund attackerar min hund. Liten och smidig att ha med.

    Men käft på dig . Fyfan för åsikter som dina.

    Kan säga såhär, jag blir extremt illamående om jag är ensam med enskilda män. Jag är i grund och botten en kvinna på 30+ med bra styrka och skinn på näsan. Men när en man/ung kille ställde sig 5m ifrån och runkade, uppenbarligt upphetsad av mig så stängde min kropp helt av. Jag stirrade ner i marken bara och hoppades någon skulle komma förbi/se. Väl hemma brast det totalt så sambon fick mig att ringa polisen, självklart las fallet ner direkt.

    Jag menar att det inte är så enkelt att tänka/handla i vissa situationer du aldrig varit i innan, men döm aldrig nån som varit utsatt!

      Men fy vad obehagligt! Så sjukt beteende.

    Jag har försvarat mig med våld mot män några gånger i mitt liv. En gång tog en man tag i mina bröst, han fick ett knytnävsslag i ansiktet. En annan gång knäade jag en man i skrevet när han kom fram till mig och lade armarna runt mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.