Åsa Ingrosso identitetskapad

Åsa Ingrosso skriver det även jag undrar över – vad får man ut av att skapa upp en sida där man låtsas att man är en annan person och/eller använder en annans person bilder som sina egna?
Som Åsa? En offentlig person?
VEM går på att en sån här profil, utan varken innehåll eller bilder, tillhör sen faktiska Åsa Ingrosso? Vem?

Någon, uppenbarligen, eftersom det fortsätter poppa upp sådana här konton i tid och otid.
OTYG!!*

 

*Japp, jag är över 40

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag minns att jag var på ett community som hette sudd.nu, och nån hästsida där jag gjorde konton som inte var jag. Rena hittepåpersoner då, typ Emma Lund från Växjö, eller Hanna från Linköping. Då var jag tio-elva år. Tror det var lite spännande att spela teater liksom! Leka att jag va nån annan.
    Säkert jättespännande att låtsas va en riktig kändis, skriva med folk och få uppmärksamhet. Och superobehagligt för kändisen..

    Nu håller jag tillbaka impulsen att skriva något elakt om fake och Åsa Ingrosso… för jag vill inte vara taskig såhär en måndagmorgon

      Har hennes föräldrar fått tbk sina pengar tro?

      Varför vill du vara elak?

    Antagligen vill någon djävlas med henne eller så är det barn som har lite kul. Det jag inte fattar är varför Åsa inte själv kan anmäla utan vill att hennes följare gör det åt henne.

      Ger väl mer effekt desto fler som anmäler, brukar tyvärr inte alltid hjälpa om bara en person gör det. Så förstår att hon ber om hjälp.

      Konton som anmäls av många användare tas snabbare ner av Meta så därför behövs hjälp.

    Det är väl knappast något nytt att det finns psykiskt sjuka människor, som går igång på att leka ”kändisar”, och som vill njuta av att vara dem för en stund. Men från det till att man vill välja att leka att man är ÅSA INGROSSO som redan är så fake, fattar jag inte

    Det är ju inte alls ovanligt med bedrägeriförsök på det här sättet. Man skriver till folk och utger sig för att vara en kändis, för att sedan tex be om att ”låna” pengar, eller försöka sälja någonting, eller få folk att gå med i ens pyramidspel osv osv.

    Det här med ”vem skulle ens gå på det” är ju hela poängen. Man är inte intresserad av att lura de som är källkritiska, pålästa och bevandrade i den digitala världen. Man vill få tag på just de som inte är det, för att kunna lura dem. Det är Nigeriabrev i ny tappning.

      Alltså man väljer medvetet ut en pantad kändis för att man antar att dennes följare är pantade? Ja allt verkar vara möjligt numera.

    Tycker det är plattformarnas fel att de möjliggör detta. Och sedan samarbetar de inte eller dröjer med att lämna ut uppgifter till polisen.

    Ska kärringen någonsin växa upp. Nej. Kommer vara en infantil 69-åring snart. Precis som Pernilla Pöööörnie 19 jordsnurr, Bianca BI-BI HOHO WAWA 12 ÅR – snart 14, och Nicke – bara 59 men ivrig som en liten 13-årig spelevink hos hororna på Östermalm.

    VÄX UPP WAHLGRENS-IDIOTER. Ni skämmer bort Sverige och många AVSKYR ER.

      Menar du kanske skämmer ut🤔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.