Ljuger Isabella Löwengrip om nya siffror?

Författaren och journalisten Ann Edliden och hennes podd ”Oförskämt att anta” publicerade här på Instagram igår. 
Man blir ju stolt! 😍

Isabella påstår att hennes och Pauls medverkan i Strömstedts slog publikrekord, vilket visade sig vara en ren lögn. 
Det var det där med siffror och statistik…

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Såg att Fitnessfeministen gått bort. V.I.F.

      Var såg du det?

        Såg också det, folk har skrivit det i kommentarerna på hennes instagram . Sorgligt 🙁

          Men hur vet alla det? Står ju ingenstans, eller?

            Vissa av oss är bekanta och en familjemedlem taggade henne i ett inlägg på facebook där familjemedlemmen skrev att hon inte längre är med oss.

        Det står i Barometern – lokaltidningen.

      Nej, vad ledsen jag blir! 💔

      Neej vad i helvete?! 😢 älskar henne!!

      Vaaa??? Neeej fy fan vad ledsen jag blir

    Att ens orka skicka sånna mail? Då har man mycket tid över…

      Det hör ju till deras jobb och är ju något de publicerar för sina följare . Men tror nog de flesta av oss med vanligt jobb hade hunnit skicka iväg ett Mail eller två på vår fritid 🙂 det behöver man inte ha speciellt mycket tid över för att hinna.

      Säger detsamma O, enbart löjligt. Några siffror nämner hon ju inte ens så rubriken är ju ganska märklig men det är ju av ett syfte.

      Man får inga extra medaljer för man är fullt upptagen och noll fritid! 😄

        Nej sant. Och man väljer själv vad man tycker ger en mest att lägga sin tid på.

          Och vissa väljer att både läsa Bloggbevakning och klaga på att Bloggbevakning bevakar bloggare.

            Ja, och tjafsa bland kommentarerna. Här är vi alla och spenderar vår dyra tid.

      Exakt. Meanwhile in Skärholmen:-/

      men om ingen granskar eller ifrågasätter uttalanden så kan ju folk som tex isabella sprida sina egna ”sanningar” hejvilt till hela världen utan att någon gör något 🙂

        Ja världen går nog under om hon påstår att hon slagit tittarrekord.

          Isabella Löwengrip kan bara inte låta bli att ljuga. Sorgligt.

            Hon menade kanske publikrekord för henne och Paul, eller nåt. Inte för programmet. 😉

        Men varför ska andra komma undan med än det ena än det andra men Isabella ska granskas vad hon än gör och säger, och påstås ljuga och utmålas som lögnare och dålig. Tror inte hon ljuger mer än många andra kändisar/influencers men vissa kommer undan med allt… Vi vet ju dessutom inte att hon ljuger eller hittar på här, vi får ju inte se några bevis.

          Du går på repeat du.

      Varför är du ens här?

    Ok… inte att försvara men tv4 har rätt i att det är svårt att ta fram den typen av statistik. Vilken statistik som räknas? Det som tittade live eller tillsammans med de som tittade efteråt osv osv.

      Så var fick Isabella sina tittarsiffror ifrån då kan man undra?

        Någon från TV4 har väl troligtvis sagt det till henne och det låter väl inte omöjligt – det är ju uppenbart att hon lockar tittare, det har vi sett förr. Finns ju också en anledning att så många poddar lockar med hennes namn och att hon omskrivs här så ofta. Tänkte det när inlägget imorse var så neutralt utan hån att det säkert kommer ett annat inlägg om henne som ska smutskasta och nedvärdera. Tröttsamt. Skulle vara mer intressant om de granskade vissa andras uttalande och påståenden.

          Du missar min fråga helt. Om TV4s svar om att det är svårt att statistiskt sammanställa tittarsiffror oavsett program och person hur kan då Isabella ha fått tittarsiffror som är pålitliga?

            IL säger ju dock inget om siffror. Det är inte svårt att få fram det när det är aktuellt, så någon kan ha sagt det till Isabella, däremot är det svårt för personen som svarat på mailet att nu huxflux få fram siffror. Vi vet ju inte ens vem det är eller vad hen har för arbetsuppgifter, kanske är det en Bella-hater och därför svarar hen så. Man kan ju också vända på det och fråga sig hur hen då vet att andra avsnitt hade fler tittare, och varför inte berätta vem/vilka som hade fler tittare då? Hen vet nog inte. Troligtvis så har någon på produktionsbolag sagt det till Isabella kanske.

              Jag försöker inte tjafsa med dig, bryr mig väldigt lite om vem som fick flest tittarsiffror faktiskt. Det jag undrar över är hur Isabellas statistik helt plötsligt är mer korrekt? För det är det du säger och du förklarar det med att det kan vara en bellahatare som sprider felaktig information från TV4. Förlåt men du låter som en konspirationsteoretiker när du säger så.
              Det lilla jag vet om tittarsiffror är att det är svårt att mäta eftersom man inte vet hur många som tittat tillsammans. Sedan är också frågan hur länge man ska lägga på tittare som streamar efter premiärsändningen av varje avsnitt.
              Rent statistisk, det som faktiskt talar emot att Bella hade högst tittarsiffror är att hon var med sent i säsongen, den sista faktiskt. Säsong ett brukar ofta locka till sig nyfikna tittare som snabbt droppar av. Tittar man på vilka som var med i säsong ett dessutom var flertalet långt mer kända än Isabella. Det var kända par som var med, Lena Ohlin och Lasse Hallström, Persbrandt/Lundell, Marie Göranszon och Jan Malmsjö, Colin Nutley och Helena Bergström. Alla dessa är kända för en mycket bredare publik än Isabella, och Paul drar inte många tittare för han är inte känd alls. Sedan har de mer att berätta för de har levt i sitt kändisskap mycket längre och hunnit med att göra mer än Isabella. Det blir helt enkelt bättre TV.
              Slutligen är det väldigt osannolikt att TV4 som dragit ner på så många program helt plötsligt skulle satsa pengar på en produktion på en person som faktiskt inte lever ett särskilt spektakulärt liv. När hon var större och mer omtalad än nu var det inget stort och känt produktionsbolag som gjorde dokumentären om henne. Det är inget fel i att drömma och jag missunnar inte henne att drömma, men jag tar det för vad det är, drömmar och önsketänkande.

                Bra sammanfattat och håller med dej!

    En gång mytoman alltid mytoman. Skulle aldrig följa denna ljughals.

      Lita aldrig på en ljugare.

        ljugare ha ha
        språkpolisen hälsar att det heter lögnare.

          Nej! Försök inte lura mig din ljugare.

    Men jag fattar inte varför man ljuger när lögner alltid avslöjas.

    Men vad löjlig. Det är väl antagligen någon på tv4 som sagt till henne att deras avsnitt slog rekord då och det är väl inte helt omöjligt eftersom hon ju uppenbart lockar tittare, läsare, lyssnare – varför tror ni annars att poddar hela tiden använder, och lockar med, hennes namn. Att de sedan kallar henne Blondinbella säger allt. Varför kollar de inte upp om saker andra sagt är helt sant t.ex J Lundell, Bianca, Pernilla W. för dem säger ju mycket som inte är helt sant utan de överdriver och vinklar mycket. Sällan några inlägg med rubrik som ifrågasätter om de ljuger här. Att mobba Isabella är förlegat, tror inte hon ljugit eller motsagt sig mer än många andra faktiskt. Alltså att behöva snacka ner och göra sig lustiga över andra för att själva ta sig uppåt och tjäna … nää.

      Fast hur många har koll på Isabella som inte är så intresserade av den typen av influencers? Skulle säga att de flesta INTE har koll på henne annat än att de möjligtvis hört om Blondinbella eller kraschen. Det är därför jag är så fascinerad över intresset av ha henne som talare om entreprenörskap eller att ta in henne i ett bolag operativt eller som finansiär. Hon har ju bara en massa skandaler att luta sig mot. Och nu ska hon skapa en hype kring det nya bolaget och då börjar det genast ljugas och skrivas mer provocerande saker. Vilket seriöst bolag vill ha den typen av PR kring sig?

        Men det är ju det enda Bella kan.
        Vi är tillbaka på ruta ett igen när det gäller henne.

        Uppenbarligen verkar det finnas ett intresse. Med det säger jag inte att att jag tycker att hon är bra….eller dålig för den delen. Kan inte alls uttala mig för det jag läst om henne kommer härifrån och det är tyvärr inte opartiskt skrivet. Däremot är jag glad att allt fler uttrycker sin åsikt om vad, och om hur, ett inlägg bör skrivas och vinklas. Ser en förändring bland läsarna till denna blogg och det ger hopp om att fler börjar att skriva sin åsikt angående om vad som är okej eller inte att lägga ut på nätet!

      Att hon är så populär och drar tittare/läsare/lyssnare är ju inte sant.

      Ta en titt på statistiken på hennes poddar som exempel. Isabella söker Sheila har ca 7500 unika lyssnare i veckan medan fult, fint och pengar har mellan 2000 och 6000 lyssnare i veckan. det är inte direkt höga siffror om man jämför med andra aktiva poddar. Melina och Ellinors podd har ca 40000 lyssnare i veckan och de är väl inte kändare än Isabella? Vad fan hände podden har 120k – 140k lyssnare i veckan.

      Ingen av Isabellas poddar har heller nått topplistorna (inte ens topp 100)

        M, Så varför lägger andra poddare upp hennes bild och namn? Det skrivs många artiklar om henne också så verkar finnas intresse för henne. Hennes egen blogg verkar ganska välläst också.

        Glöm inte att hennes båda poddar faktiskt gick direkt in på första plats, ja så var det så ett intresse för henne finns uppenbarligen. Inte alla som legat etta på poddtoppen och dessutom med 2 poddar, så det säger ju en del. Din sista mening M stämmer alltså inte även fast de kanske inte ligger på topp 100 just nu men som sagt de har intagit första plats och länge legat på topp 100 tidigare så det så.

        Ni är så roliga som alltid måste påstå och raljera om att Isabella inte drar tittare, läsare el lyssnare samtidigt så sitter ni och skriver och skvallrar om henne, hur går det ihop? Fundera på det hehehe. Alla här tittade ju så klart på programmet.

          Du är då rolig 🤣😂 Nej alla här tittade inte på programmet.

      Att motbevisa något som någon sagt är inte att mobba. Jösses vet inte folk någonting längre?

      ”mobba Isabella”…..??? Vet du vad mobbning är?

    Varför gör hon detta? De kan troligen ha ljuvligt liv utan en massa prestationer.

    Tror hon själv att det är sant?
    Vet hon om att det är osant?
    Är det strategi bakom uttalandet?
    Är det bara något som slinker ur henne utan tanke bakom?

    Ingen vet

      Tror detta bara är något som ”slinker ur” utan att hon själv ens tänker på det. Hon HADE kunnat skriva ”ett av de mest sedda” eller liknande.

      Ingen vet att det är osanning heller så att avsluta inlägget med att det ”visat sig vara ren lögn” är väl magstarkt för det har ju inte visat sig, vi har ju inte fått något säkert svar på den frågan, det har inte blivit bevisat här. Men det är väl strategi bakom detta inlägg med dess rubrik och slukläm som faktiskt inte är bevisad sanning. Finns nog oftast en tanke bakom inläggen om Bella här.
      Jag tror att alla läsare av denna enormt stora blogg tittade så det bör ha varit många, logiskt tänkt så är det inte omöjligt eller hur 😉

        Ja det är nog ganska omöjligt!

    Fast den som svarat på mailet verkar ju inte helt trovärdig, hen verkar ju inte veta. Hen skriver att det är svårt att ta fram siffror men hen vet att det fanns andra som hade fler tittare hmm.. men hur vet hen då det? Och varför inte berätta vem som hade flest tittare då, berätta vem som satt tittarrekordet? Tror säkert att Isabellas avsnitt blev det mest sedda då många verkar nyfikna på henne OCH på Paul. Varför skulle Isabella säga det annars liksom, hon har iaf inte skrutit om det tidigare och inte heller om att hennes bok vann Adlibrispris och sålde massor första veckorna (om jag inte minns fel), och de har fått andra tv-erbjudanden just för att de dragit mycket tittare antagligen. Har för mig att hennes avsnitt i den där youtubeserien hade fler tittare än alla de andra tillsammans så det säger en del. Hennes sommarprat blev väl det årets näst mest lyssnade eller på 3e plats om jag inte minns fel.

      Eller så är hen trovärdig och berättar att det är svårt att ta fram sådana siffror och därför kan det omöjligt ha varit publikrekord när hennes avsnitt sändes. Att personen säger att sådana siffror inte kan tas fram och uppenbarligen har kollat med avdelningen för tittarsiffror gör att det hela känns mer legit än Isabellas slängiga påstående.

      Ja, hade en flunsa svarat på en fråga på det sättet hade det inte direkt kallats trovärdigt 😅

      16:14
      Absolut övertygad om att det INTE blev det mest sedda.

    Men herregud, vad är detta för trams? Hon kan väl ha frågat någon på produktionsbolaget/kanalen som kan ha slängt ur sig det i förbifarten som inte heller haft stenkoll, just för att denne kanske inte trodde att det skulle användas som underlag i sociala medier. Man behöver ju inte försöka karaktärsmörda någon för en sådan obetydlig petitess.

      Men då är ju problemet ändå Isabella som går ut med en siffra som inte är underbyggd. Det handlar om trovärdighet som Isabella faktiskt jobbat hårt med att bygga upp igen men som är så lätt att rasera om man blir avslöjad med dåkig underbyggd fakta.

      Men ge dig människa. Ta inte så illa vid dig.

    Just i detta fall tror jag inte att IL hittat på detta utan att någon sagt det till henne (typ ett produktionsbolag som vill pitcha in ett program) och hon tror på det.

      Du låter som en trasig skiva igen.

    Siffror och statistik presenteras ofta i excel och det är Isabella bra på.

    frågan är vad är det för publikrekord som vi talar om här, Strömstedt eller tittarsiffrorna just den veckan, har något svagt minne om att det skrevs om det sistnämnda någonstans, kan varit bland det som visades online den veckan. Visst, publikrekord är kanske inte helt rätt formulering men det är ju sånt som kan hända även den bästa.

    Undrar ju hur Isabella tänker när hon vet hur noggrant hon granskas när det kommer till siffror osv. Jag är ju sådan att jag gärna ser det bästa hos folk så man kan väl hoppas att hon typ fått sagt till sig, från någon som vill hypa upp och sälja in sig från produktionen (och på så vis ha bättre möjligheter att få med henne i andra program) att ”oooooh ja, vilken succé det blev. Publikrekord till och med!!” Och hon bara matar det vidare?

    Mytoman är en sjukdom, människor som aldrig talar sanning, o bara ljuger oavbrutet utan att känna skuld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.