Bra anledningar att göra slut?

Bildkälla: Anitha Clemence Instastory

Anitha Clemence och hennes Joel går skilda vägar, och anledningen till det är så enkel och så svår på samma gång. Joel vill ha barn, och Anitha känner sig klar. Här skrev jag ett inlägg om det.
När Joel skrev om detta i inlägget här ovan så fick han det här svaret: ”Enda anledningen?” Det var tydligen inte en tillräckligt godtagbar anledning, inte enligt den här kvinnan i alla fall.
Jag är säker på att de flesta av oss avslutat relationer med betydligt larvigare anledningar än så. Barn kan ju vara lite av en ”deal breaker” om man säger så…
Jag ställde frågan på Instagram och här är några av svaren jag fick in. 🙂

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Han var snart 50 och skrev ”kramiz” i sina sms….

      Hahaha han försökte ju bara verka ung och trodde att det var så kidzen skrev

    Underbart att läsa!! Eller inte. Stackars killar som försöker anpassa sig efter detta…

      Mmm man blir lite fundersam på vissa anledningar. Ellet snarare rädd. Och allt tjat om killars hemska förväntningar på tejer som man jämt hör om….många kommentarer från tjejer var definitivt inte bättre.
      Lika tufft att vara kille som tjej med vissa konstiga anledningar som inte passar..

      Tänker att i 100% av de här fallen handlar det väl om att man helt enkelt inte gillar personen tillräckligt mycket. Då blir ju allt störigt

        Precis, man hittar en anledning. Men kanske lika ofta för att man själv egentligen inte vågar ge sig in i en relation med hull och hår just då.

          Glasögon, om de har ptsd, är emo, eller använder chatgpt i gruppuppgifter.

          Om någon är med mig ska dom vara sitt bästa och inte dra energi.

            Omg fel plats.

        Fast även om man känner en initial attraktion och det hade kunnat bli något är det väl inget konstigt att det dör när någon äter snorkråkor?

        När du är på dejt, är inte snorkråkor.

          Nej men okej typ 8% av de personer som deltog i studien redovisade anledningar som hade kunnat göra vem som helst mindre attraherad/tappa attraktionen helt, men i flera av fallen är det ju saker de flesta hade haft överseende med om det var någon man faktiskt tyckte om. Typ, han trodde det var ”sju rövare”, han hette Frank, han hade fel skor eller för höga strumpor, gillade fel film/musik, osv. Jag lovar att alla dessa personers nuvarande eller framtida (om de hittar något som duger dvs, haha) har något motsvarande ”fel” som de tycker är jättegulligt, inte ens noterat, inte stör sig så mycket på, eller stör sig på men har överseende med, men som de utan att tveka hade spolat exet över. 😅

            Obs att ingen har någon skyldighet att stanna i en relation med någon helt oberoende av vad man har för skäl till att inte vilja det. Förstås.

      Men vadå. Alla anledningar att låta bli att gå in i en relation är goda anledningar. Man måste inte has ha en anledning. Det räcker att man inte vill.

      En annan sak om man superarenan från någon man köpt hus och skaffar barn med för att personen glömmer att spola i toaletten. Men för att inte bli ihop med någon ny? Näe då räcker det att helt enkelt inte vara sugen.

        Att man inte vill är egentligen en bättre anledning än att killen heter Frank.

          Personen var 15år 😅

      Killar har garanterat deal breakers också.

    Jag dumpade en gång en kille för att han slappande av för mycket i nacken när vi hade sex, typ som att han headbangade i 100km i timmen.
    Fattar ju i efterhand att det egentligen var för att vi inte klickade alls personlighetsmässigt och att det var mer som låg bakom. Men just där och då var det detta som kändes som en tydlig punkt att mentalt peka på som anledning att göra slut.

      Skulle just skriva en egen kommentar men bara skumma igenom först. Åsså headbangar ditt ex. Fyfan jag dör här, nä men skrattar så tårarna rinner!

    Att ha olika åsikter/viljor/önskningar om barn tycker jag låter som en väldigt legitim anledning att avsluta ett förhållande.

    Jag är otroligt glad och tacksam över att man man och jag tycker lika.

      Ja, jag skulle säga att det är nog en grej där olika viljor i frågan är en dealbreaker oavsett hur mycket man klickar i övrigt.

    Allt kan väl vara anledning nog om inte de rätta känslorna finns där. I Anithas och Joels fall så var ju anledningen en anledning som kan finnas trots att känslor finns kvar.

    Jag var med om att när det tog slut med pojkvännen så stötte hans bästa kompis på mig och ville ligga.
    Varit med om det ett flertal ggr.
    Usch…
    Vi hade umgåtts som ett gäng innan…

    Längst inlägg vinner?

    Oh the humble brag. Hon bara måste freda sig från alla som trycker på skicka-knappen …

    Haha tuggummi under sex, det är typ jag😂 tuggar tuggummi som andra använder snus. När en snusare spottar ut sin snus och tar en ny, sån är jag med tuggummi. Har absolut haft tuggummi under sex, flera gånger😅 jag tänker inte ens på det för att jag blivit så van och ingen har sagt något heller. Dock brukar jag typ ”lägga” tuggummit mellan tänderna och kinden så det kanske inte märks så tydligt eller nåt, har ingen aning.

      Till hen vaknar dagen efter med fasttorkat tuggummi i könshåret 😂

    Det här var ett roligt inlägg, speciellt med alla exempel. Gör gärna fler av den kalibern.

    Såg hon lagt upp en fruktansvärd elak kommentar som skrivits någonstans. Kan inte ha varit kul att läsa.

    😂😂😂

    Är ”kopiera insta” ett bra koncept för bloggen? Jävligt rörigt bara

    Bara insåg att min man (47 år gammal) har vita höga tubsockor uppdragna.
    Vilka bilder man får upp i huvudet va? HAHA, men han är gammal basketspelare och till resten av hans klädstil skulle det vara konstigt med andra strumpor.

      Låter faktiskt sexigt

    Jag lämna en för han kunde inte kyssas för fem öre. Det var som om det var första gången för han, varje gång (testade typ 3 gånger) sen blev det Hejdå.
    En annan jag lämna rökte som ett skorsten och jag kan inte alls tåla tobakslukt.

      Rimliga anledningar ju.

    Ändå slående hur många män (i flera av dessa exempel samt i xxx antal forumtrådar och kommentarsfält man läst de senaste tjugo åren) som i slutändan vill ha en mansman trots att de definierar sig som feminister och påstår sig söka likasinnade. En kort, oteknisk, ohändig snubbe med små händer, liten snorre, pipig röst, snål etc etc etc typiskt omanliga drag enligt gängse definition, är i slutändan inte så hett trots allt. Sen behöver det inte innebära en snorätande typ med risig hygien eller som rapar/fiser högt offentligt o.s.v. men bara han uppfyller några klassiskt manliga kriterier så känner sig kvinnan som just kvinnan i förhållandet, vilket i grunden handlar om polaritet och nånstans är A och O i de flesta heteroförhållanden.

      Menade förstås att kvinnor vill ha mansmän*

        Snål är ju rätt ocharmigt, men skulle kanske inte räkna det som ett specifikt omanligt/manligt drag? Tror inte det där håller riktigt heller, vad som ses som manlig/kvinnligt ändras över tid och när det gäller vad som betraktas som attraktivt hos en man kan även bero på på samhällsgrupp. Tror många i medelklass i stan föredrar en intellektuell, mer jämställd men ohändig man än en traditionell karlakarl som mekar med bilar men inte hjälper till i hushållet. Medan det säkert är tvärtom i andra kretsar

    Var det verkligen tvunget att avslutas med hela 71 anledningar från insta?
    Alltså JAAAA, vi fattar grejen. Vi kan hitta på den mest töntigaste anledningen istället för att bara säga ”sorry, våra personligheter matchar inte”.
    Det fattade man redan vid den 25:e anledningen.

      Tyckte det var roligt, gjorde inlägget.

        Att tycka det hade definitivt varit en dealbreaker för mig. 100%

          Du verkar tråkig🙂

    Jag lämnade en som aldrig ville ha sex. Droppen som fick bägaren att rinna över var när vi var på semester och han tog upp en pocketbok och började läsa ist för att ”gosa”🙁

    Många ut av de där anledningarna ovan tycker jag är så satans barnsliga och fattar om män inte ens vågar närma sig.

    Men att vilja helt olika, som att ha/inte ha barn är väl fan en rimlig anledning.

    Jag slutade träffa en kille för att hans favoritras var golden retriver.
    De är så vansinnigt tråkiga.

      Ja men verkar otroligt snälla!

        Det finns dock massor av raser som är generellt sett trevliga och har tryck i sig. : )

    Dumpade en kille för han var fet, hade liten penis och kunde knappt duscha eller borsta tänderna 🤮🤮

    SKYLLDE PÅ ATT HAN VAR DEPRIMERAD

    Ska nämna att han är 37

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.