Är Gabrielle Löwengrip tillbaka?


Med tanke på vilket flopp det blev för Isabella Löwengrips klon ”Gabrielle Löwengrip” så tänker man kanske att hon hade varit nitisk med att hennes satsning på AI den här gången är perfekt, men icke…

Dessa två skärmdumpar kommer nämligen från företagets hemsida, och har som ni ser en del att önska. Jag har bara tagit med det absolut tydligaste exemplet här, nämligen handen som flyter ner längs ai-modellens ben, och i samma bild ser man även en bruten ankel som nog egentligen inte ska vara där.
Tankar?
Jag tycker själva grundtanken för bolaget är toppen, nu ska den bara genomföras. 😁

Uppdatering:
Det här är alltså inte den faktiska hemsidan till Bellas nya företag, utan det verkar som att Gabrielle kanske själv rekat lite bakom spakarna. 🙂
Av beskrivningen att döma så kommer det här bli Aimastars nya hemsida.

Tack för tips! 

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är du verkligen rätt person att påpeka perfektion?

      I det här fallet är nog de allra flesta det. 😊

        Är du säker på att det är deras hemsida som en nedan kommenterade? Om man googlar på deras namn så kommer ingen länk upp. Det vore ju inte första gången du ger kvantitet före kvalitet.

          Man hittar visst denna sida vid googling.

            Jag kunde inte få fram någon hemsida när jag kollade och IL har ju skrivit att de inte har någon färdig ännu. Går inte alltid att lita på ”tips”. Bra att kolla upp saker innan man skriver inlägg, annars blir det väldigt konstigt att klaga på att andra inte gör det för övrigt. Uppdateringen är inte särskilt tydlig heller, borde väl stå inledningsvis och brukar det inte stå i röd text annars? Borde stå att det var fel, och det borde framgå mer tydligt tycker jag. Elakt inlägg.

            Ja fick fram en hemsida som inte verkar vara färdig (eller möjligtvis är gjord av någon utomstående som vill jävlas) MEN/OCH denna bild som C zoomat in på uppfattar jag som att den är en bild personerna på bilden sitter och jobbar på så detta inlägg ger ändå fel bild av det hela, för den bilden kanske inte var menad att vara perfekt, inte menad att vara klar alltså. Folk synar i sömmarna och zoomar in.. vissa är ihärdiga med att hitta fel. Allt går att vrida och nedvärdera med lite ansträngning.

          Tror att den hemsidan som Camilla har lagt upp är fejk. Däremot finns en ig sida, aimastaragency som visar upp bilder sen 15 april. I Isabellas blogg har hon lagt upp några bilder därifrån.

        Nej. Du har ju inte ens kollat att det stämmer innan du publicerar 🤦‍♀️

        Nu puffar Belsabub för sin AI bild för Sunkini. Sunkini har samma adress som aimastar. Nu börjar bluffen ta fart igen. Krasch nummer 2 på g
        https://sunkini.se/kontakta-oss

        Kolla aimastar senaste på insta. Modellen verkar stå i ett rum medan glasögonen speglar en utomhusmiljö. Här har vi ett praktexempel på AI hallucination eller Paulettes kreativitet. Clowner

      Cx

    Nä jag går nog och tittar på när min nymålade vägg ska torka i stället. Mer intressant än samma repiga skiva kring Bella.

      Det här är väl ändå något nytt?
      Sluta klaga. Gillar du inte det här inlägget, scrolla vidare. Gillar du nästa inlägg, läs om du vill, eller scrolla vidare.
      Så fungerar det här.
      Bloggen är inte till för att bara du ska vara nöjd.

        Den är väl inte till för att bara få hyllarop och positiva kommentarer heller?!

    Priset till Sveriges mest misslyckade ,felsatsande och mytomaniska entrepenör går till…tadaaaa…..Isabella Löwengrip.

      Inget nytt under solen

      Det lär bli ännu ett fiasko. Bella kommer dock att blåsa upp sitt företags-luftslott och kämpa med näbbar och klor för att få det att framstå som framgångsrikt. Tills det spricker. Igen. Bara att poppa popcornen och luta sig tillbaka.

        Paul har massvis med pengar, det kanske hjälper.

        Poppa popcorn? Så du hoppas på att det blir fiasko, varför?? SÅ märkligt. Vilka företag vill inte framstå som framgångsrikt, det försöker de flesta företag med förstår du. Detta hat mot Isabella är riktigt sjukt, jättekonstigt.

      Så misslyckad är hon inte, hon har väl fått flera priser och dessutom sålt ett företag för många miljoner, ett skönhetsföretag som bär hennes namn och finns, el iaf funnits, i andra länder. Isabella har ju alltid varit först med allt, ofta lite före sin tid. Alla företagare har misslyckats någon gång och andra influencers har både ljugit och överdrivit ta t.ex Joakim Lundell som vridit, skarvat och blåst upp men honom klagas det sällan på här, han blir inte granskad.

        Flitig är du 😄

          Du också.

      Känns som att hennes roll som VD snarare är som alltid tidigare mer är en marknadsföringsroll. Hennes främsta uppgift är att prata om projektet i media och på sin blogg så gör några andra jobbet.

      https://en.m.wikipedia.org/wiki/Engwall_family
      Nu klarnar det varför Belsabub håller så hårt vid Paulette och varför hen kunnat dreja lera hela sitt liv. Han blir skedmatad ur familjestiftelsen och det är inte vilken som helst.

    Jag antar att Bella är din kassako, varför annars 1-2 inlägg om henne per vecka??
    Hon är i alla fall för mig totalt ointressant numera.

      När jag hade en omröstning så hamnade hon topp 3 av människor man vill läsa om här inne. 😊

        När gjorde du den omröstningen?

          Inte så värst längesedan

            Då har jag missat den. Hade velat läsa 😊

        Gjordes den omröstningen möjligen i samband med hennes krasch?
        Mycket har hänt på dessa år

          Och var frågan vem man ville läsa minst ett inlägg om per dag?😆

        Du kanske ska göra en ny undersökning?
        Om inte för att få lite inspiration

          Och med möjlighet att tipsa om nya konton att skriva om då och då.

            Nya konton? Jätteintressant att läsa om någon man inte vet vem det är.

              Roligare än att läsa om någon som var relevant för 10 år sedan.

          Lite väl mycket Isabella.

        Och Pontus Rasmusson hamna lång nere, ändå skriver du helt maniskt om honom fast det inte ens är något att skriva om och du ger en problematisk person mediautrymme, och därmed hjälper till att han ska komma kontakt med unga barn.

          Kan tycka att det är rätt bra att uppmärksamma hans beteende här. Är väl snarare barnens mammor än barnen själva som läser på bloggbevakning.

          Hon ger bara skenet av att läsare får bestämma men hon har sitt system hon följer. När ska folk börja inse det och granska henne lika hårt som andra influensers?

            Va?

            Nej, ingen får ens ifrågasätta eller vara minsta kritisk mot denna blogg. Lite ironiskt kan man tycka. Men den är gratis att läsa, du kan dra, starta en egen blogg eller scrolla vidare om du inte älskar allt till 100%. Bara andra som får kritiseras.

        Jag tror såhär att man vill läsa om Isabella Löwngrip OM och NÄR det finns något att faktiskt granska. Inte bara random rapportering om allt som händer i hennes kanaler. Detta tycker jag är bra rapportering om hennes företagssatsning – men vanliga inlägg om vad hon försöker provocera om på bloggen är helt ointressant.
        Det tror jag är anledning till att hon kom så högt upp i omröstningen, men det är bara vad jag tror. Andra kanske vill läsa så många inlägg om henne i veckan om allt och ingenting…?

    Jag antar att huvudägarna – vars bolag verkar gå sådär – kan ha behov för bokföringstekniska lösningar. Aimastar kanske är ett sådant? Och IL får en kickback? Delägare tror jag inte hon är, ej med på den listan. Bolaget är för amatörmässigt och oproffsigt för att öht lyfta. Dessutom, som ngn påpekade tidigare: det finns en mängd gratistjänster för de bolag som vill ha AI-modeller placerade i exotiska miljöer.

      Vad menar du med bokföringstekniska lösningar?

    Tack för du uppmärksammar detta.

    Sjukt slarvigt gjort som första sidan på en hemsida som ju är första intrycket för en potentiell ny kund.

    Det skulle de lagt ner tid på innan de lanserade.

      Fast de har ju ingen hemsida ännu, det skrev ju Isabella häromdagen så detta inlägg var slarvigt. Det är alltså inte från deras hemsida, iallafall inte den färdiga hemsidan. Riktigt taskigt inlägg.

        Men det ligger en hemsida aimastar.ai med företagsbeskrivning och även kontaktmejl. Om den var fejk borde IL lämpligen meddela det i blogg lr ig pga intressant PR, ju

          IL har ju meddelat det i sin blogg. Dessutom denna bild som är inzoomad i detta inlägg här föreställer ju enligt den hemsidan en bild som de verkar sitta och jobba på, om man tittar på hela bilden, så det var nog inte menat att kvinnan skulle se perfekt ut inzoomad eller ej. Detta inlägg är alltså vinklat hursom, som ofta.

        Hoppas att detta inte är hemsidan!

    Det är troligtvis en fejksida. Tittar du på deras instagramkonto finns ingen av de bilderna med. Faktagranskning är en bra egenskap. Men det blir väl såhär när det är bråttom att sprida skit om folk

      Precis så!!!!

    Otroligt oproffsigt! Det är allt jag kan säga.
    Angående omröstningen så skedde den för inte alltför länge sedan. Då visade sig att Bella verkade intressera. Så C gör bara sitt jobb.
    Nu har ju I.L varit sjukt tråkig länge men nu är hon väl lite mera relevant i.o.m sitt nya företagande. I all synnerhet som det gick som det gick tidigare….

      Var kan man hitta den här omröstningen?

      Men är hon verkligen mer relevant nu bara för detta?

        För hatarna som vill håna, nedvärdera och förstöra för henne tydligen. Hon är väl inte mer relevant som bloggare/influencer bara för att hon startat ett nytt företag, hon har väl varit lika relevant alltid.

          😂 OK.

      Hon verkar inte generera några större mängder kommentarer i alla fall.

        Skönt att du skrev en sur kommentar om det då.

          Den var inte sur. Den konstaterade. Om du läste den med sur ton så får det stå för dig.

    Visst är den fantastisk, bilden?
    och ja, jag tycker Bella är otroligt underhållande bland annat pga sån’t här. Ja, och hennes absoluta tro att allt hon gör är såååå bra. Eller var det: Fake it till you make it?
    Jag kan förstå att Bella är lite frustrerad av att ingen bolagsstyrelse är intresserad av hennes tjänster så då kan hon vara VD i alla fall.

      Det här bolaget hade jag inte investerat i. Många har kommit så mycket längre inom AI-genererade bilder. Det finns redan inom modeindustrin. Och det som gäller är att bra grubdmaterial att ”mata med” och att bli bra på att promta.

      Vill du ha kul med AI och musikskapande ska du testa SUNO där du ”skapar” musik, text och röst om vad som helst. Det hade vi som fredagsnöje på jobbet för ett tag sedan. Kul!

    Älskar att mänskligheten går från att kämpa för inkludering av alla kroppar och storlekar, till att ba ”nej Fuck riktiga människokroppar – vi designar dem direkt i datorn istället” 😂 Vilken mångfald det visar på direkt här! En pinnsmal, platinablond vit kvinna med blå ögon och smal näsa.. ground breaking! Usch sorgliga framtid.

    Men är det verkligen deras hemsida?

    ”Det har varit mycket jobb med Aimastar (vårt nya AI-bolag där jag är VD). Vår hemsida är inte klar än (om ni hittar någon så är det inte vår) men ni kan kika in på vår instagram @aimastaragency så länge. Där ser ni vad vi pysslar med”

    Källa https://damernasvarld.expressen.se/blogg/isabellalowengrip/2024/04/25/full-fart-med-aimastar/

      Skulle kunna vara någon som vill sälja denna till Aimastar.

        Jag tror knappast det – IL skulle använda det som PR direkt. F ö är alla andra domäner lediga – aimastar.se, .com etc. Kostar 300 spänn styck så ingen jättekostnad

    Så du kritiserar alltså Isabella här för att ha en mycket oprofessionell hemsida men så visar det sig att den som varit oprofessionell här är du i och med att du bara tagit emot tips och publicerat helt utan källkritik. Oh the irony 😂

      Någon börjar ta sitt jobb lite för oseriöst

      Håller helt med, och om man nu gjort fel i sitt yrke så är det rätta att ta ned det gamla inlägget helt i stället för att skriva en liten rättelse underst i texten och låta den felaktiga ligga kvar.

      Sen till allas flinande om Gabrielle Löwengrip som alla håller på med och pekar på Isabella som en looser, men det är inte hon som har gjort ett dåligt jobb utan utvecklarna, eller dåligt och dåligt, det här var 2018 och vanliga utvecklare hade inte kommit längre än så här gällande AI det har hänt så otroligt mycket på de här 6 åren så det går inte att jämföra.

        Ja! Jag tycker influencers ska och bör granskas men då ska det vara med källgranskning, nyanserat och inte taget ur sitt sammanhang.

    Kanske dags att börja på ny kula någon annanstans och med nytt fräscht innehåll. Känns som om allt bara går på repeat, hela tiden! Så totalt innehållslöst och med absolut noll granskning, endast spridning av skvaller i mängder.

    Enda nöjet är att se att allt fler ser och reagerar på det jag redan lyft tidigare och som gör att jag är i mod prick hela tiden. Kritik är inte mer välkommet här, än hos någon av de alla de, som så att säga ”granskas” i denna blogg 🙂

    Frank Dandy använder sig av AI genererad countryn på TikTok. Ser förjävligt ut haha

      *content

    Ursäkta en dum fråga ☺ Ska inte en klon vara identisk med originalet? I så fall är ”Gabrielle L…” någon annans klon. Blondinbella och ”klonen” är helt olika varandra.

    De har väl ingen hemsida ännu

    Kan inte tänka mig den kritik en flunsa (tex Bella eller Bianca) hade fått om de gjort ett inlägg om någon så okritiskt som detta inlägg😅 då hade de varit usla och tagit sina ”jobb” alldeles för oseriöst osv.

      Det får de ju absolut. Det finns ju ganska många sådana exempel när de gjort reklam för produkter/företag som visat sig inte vara så bra

    Inget 15-inlägg idag? 🤔

    Det ÄR ju Blondinbellas hemsida.
    Läs under ”about”, där nämns hon.
    Så sjukt dålig AI, kolla på kvinnan till höger vars arm svävar löst i luften. Jösses. Här snackar vi amatörer.

      Men alltså vadå för att hon nämns. Klart att den som eventuellt gjort denna hemsida – för att j-vlas och förstöra – nämner henne där så att det ska se ut som att det är deras hemsida. Att du ”Anna” kallar henne Blondinbella dessutom säger allt… Om du tittar på deras bilder på instagram så ser det INTE ”sjukt dåligt” ut. Inga amatörer alltså.

        Inte sannolikt att nån orkar göra en fekjsida för att ”svartmåla” Bella, så intressant är hon inte för allmänheten.
        Du får tugga i dig att detta är nivån ”hennes” AI kommer att ligga på, men det var fullt väntat.

          Det gjordes ju gällande Herminehold fast då på instagram så det är inte omöjligt. Bella är SÅ intressant för somliga och somliga verkar lägga mycket tid på henne. Du får tugga i dig att den sidan i alla fall INTE var klar och den inzoomade bilden föreställer väl att ett antal personer sitter och jobbar på den bilden så den skulle kanske inte se klar och perfekt ut. Och du kan ju inte veta vilken nivå den kommer ligga på, men du hoppas.

          Tog nog inte många minuter att kasta ihop denna taffliga sida. Tror du underskattar den tid en del orkar lägga på att trolla.

            Äsch, det är säkert Anna själv som gjort sidan.

              Och sen tipsat om den här

    Ska de verkligen använda sig av Wix (för domänen är parkerad)?🤔 Eller är det bara jag som har fördomar om Wix kanske. Och att de bygger sidan själv och inte anlitar en webbutvecklare.

      inget fel på Wix alls om du inte behöver något mer komplicerat än typ en portfolio, beskrivning och kontakt. Ingen anledning att basha low code, för enkla projekt är det bara ett smart sätt att spara in konstnad på utveckling och framförallt underhåll.

    Så OTROLIGT oprofessionellt inlägg! Tycker någon borde granska DIG Camilla. Slänger upp vad som helst för att trigga vargarna för att sen göra en mikroskopisk uppdatering. Undermåligt!

      Det är verkligen att kasta sten i glashus när Camilla sen menar att flunsor inte kan ta kritik och pudla ordentligt. Eller att de inte kan göra sitt jobb seriöst.

    Okay, jag kan säga att de fick panik vid efter detta inlägg som Camilla gjorde. Idag på förmiddagen, 12 30? , rekade jag domänerna och aimastar.net var inte taget då. Men nu är det.
    För min del är det så uppenbart att det här är ett oproffsigt, amatörmässigt bolag, sanslöst med ngn som härjar runt här och försvarar.
    Citat från influens.se där Leifsdotter Magnusson iaf försöker göra ett journalistiskt,jobb. Kudos.
    ” Amazon och Google har börjat testa liknande funktioner för sina säljare och även Shopify har börjat slå sig in på marknaden.
    Influens har sökt Isabella Löwengrip för en kommentar om hur hon ser på konkurrensen och företagets möjligheter för framtiden, men hon har inte återkommit med något svar.”

      Måste bara infoga: när jag kollar bilderna på influens.se undrar jag om de möjligen anlitar aimastar 😂

      Det är bara en specifik person som försvarar dumheterna, hon är en känd riddare för Löwengrip. Hon gör desperata försvarsinlägg under varje inlägg om Bella. Ingen vet vad som driver henne.

    Så här skrev Isabella 25/4m dvs detta inlägg stämmer inte

    ”Alltså jag har gjort SÅ mycket idag men ändå har jag knappt några bilder att visa. Det har varit mycket jobb med Aimastar (vårt nya AI-bolag där jag är VD). Vår hemsida är inte klar än (om ni hittar någon så är det inte vår) men ni kan kika in på vår instagram @aimastaragency så länge. Där ser ni vad vi pysslar med.”

    Får se hur revolutionerande det här blir 😁 Det är bara att använda ChatGPTs API:er, eventuellt Midjourney, och prompta rätt. Man kan skapa magi bara man kan prompta

      Man kan även använda Photoshop som har sin nya AI version ute tillsammans med bilderna som en AI skapar, så det finns nästan inga gränser på vad man kan skapa

        Gör det då? Det är väl inte revolutionerande svårt att tex skriva copy heller, ändå betalar folk andra för att göra det åt dem.

          Jag har inte sagt att jag ska göra det, jag beskrev bara processen lol. Jag vet att folk betalar

    Hela inläggets premiss baseras på en hemsida – som visar sig inte tillhöra IL och hennes företag.
    Att bara skriva ”uppdatering” lite längre ner i inlägget är för dåligt. Du borde skriva ”rättelse” och/eller ha överstruken text för att visa att det är felaktigt.

      Verkligen… Att det fortfarande står ”Dessa två skärmdumpar kommer nämligen från företagets hemsida, och har som ni ser en del att önska.” i inlägget utan rättelse är under all kritik.

    Det rokiga här är att Belsabub VD och Paulette Creative Director är så jävla amatörmässiga så att de inte ens sett till att säkra upp alla digitala kanaler och skaffa enhetlighet mellan dessa. Insta sidan heter aimastaragency, bolaget aimastar och hemsidan har redan en fejkversion. Allt detta innan de ens fått f-skattesedel. Bra jobbat. Man kanske ska strunta i sockervadden på grönan. Som investerare skulle man vara rosenrasande med den lansering hon har visat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.