Influencers ursäkt till följarna för ”Happy Patches-reklamen”

Bildkälla: TT/Pernilla Wahlman

Igår skrev jag om företaget Happy Patches, som säljer mygg- och fästingklistermärken utan det tillstånd som krävs för att få sälja produkten, då den klassas som ett bekämpningsmedel. Bekämpningsmedel är den enda produktgruppen som kräver godkännande från Kemikalieinspektionen för att få säljas.

Det blir extra problematiskt när man betänker hur många influencers som har gjort reklam för företaget och dess produkter under flera år. Kemikalieinspektionen, som är en statlig tillsynsmyndighet med befogenheter att meddela förbud och utfärda viten (böter), har tidigare anmält företaget när det opererade under ett annat namn.

Ni har frågat mig om andra företag som säljer liknande produkter, och jag kan bara hänvisa till den information som Kemikalieinspektionen delgav mig under tiden jag skrev detta inlägg, nämligen att det i dagsläget inte finns några godkända myggplåster i Sverige, oavsett vad andra företag eventuellt hävdar i sin kommunikation med missnöjda kunder.

Så, hur reagerade dessa marknadsförande influencers på beskedet att de omedvetet hade lurat sina följare att köpa denna otillåtna produkt, och vad gjorde de åt det?
Ingenting. Inte ett jävla dugg!
Ingen, förutom Linn ”Tiingelinn” Andersson, som tog till sin Instastory för att be om ursäkt till sina följare.

Bildkälla: Tiijngelinn Instastory

Hej fina ni,

Idag har jag fått viktig info gällande ett samarbete jag nyligen haft med Happy Patches och nu vill jag dela detta med er!

Happy Patches tillverkar veganska myggplåster som innehåller citrusextrakt och pepparmyntsolja. Jag har själv använt dessa produkter tidigare och alltid känt mig trygg när jag köpt dem hos Kronans Apotek.

När jag blev bokad av en byrå för att samarbeta med Happy Patches kändes det tryggt och bra då byrån också lovade att företaget är seriöst och pålitligt. Tyvärr har jag nu fått veta att dessa myggplåster inte är godkända av Kemikalieinspektionen, något jag inte visst när jag publicerade mina inlägg. Enligt Happy Patches är produkterna inte olagliga, men vare sig jag eller byrån fick någon info om det här.

Jag kommer inte att fortsätta samarbeta med företaget förrän produkterna har fått den nödvändiga godkännandet. Jag ber om ursäkt till alla er som har köpt myggplåstren efter mina rekommendationer. För vidare frågor, vänligen kontakta Happy Patches direkt.

Tack för er förståelse och förlåt igen.

Kram Linn

Hon var den enda, och det är under all kritik.
Influencers drar gärna in stora pengar på att få följarna att köpa diverse produkter, men så fort det kommer kritik ska huvudet stoppas i sanden snabbare än man hinner säga ka-ching.
Therese Lindgren, vad tror ni hon tjänade på att sälja otillåtna myggplåster till sina följare? Har hon bemött detta på sina sociala medier? Jonna Lundell, samma sak där. Dessa influencers har närmare en miljon svenska följare. Fattar ni vad det är värt för någon som vill dränka marknaden med sin produktr4eklam och framstå som tillräckligt etablerad för att slippa granskning?

Linn är alltså den enda influencer som hittills har tagit lite ansvar för sin fadäs. Om det finns fler som har gjort samma sak, uppdaterar jag gärna mitt inlägg med den informationen. Tänk om Linn kunde be om ursäkt lika enkelt för det här som hon gjorde här?
Då hade jag nästan fått lite respekt för henne.
Det skiter hon så klart i, men ändå… 😉

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Knatteplock hade en liknande story igår där hon bad om ursäkt.

   Tänkte just skriva att Knatteplock la ut på sin story igår, säkert gått mer än 24h nu.

   Hon är så fruktansvärt otrevlig. Skrev med henne ang info jag hade läst om en matvara som hon rekommenderar till sina följare för några år sedan och hon svarade mig väldigt spydigt och otrevligt.

    Vad var det för något?

   Precis och det nämndes även i kommentarerna på mygg inlägget..

   Camilla varför skriver du att hon var den enda när knatteplock också bad om ursäkt?

  Trist att du Camilla inte kan vara mer seriös i den här typen av inlägg. Varför inte skippa svordomar, trista antaganden och den negativa tonen jämt.

  Det blir så svårt att ta inläggen på allvar.

   Glaset halvtomt!

   Låt rapporteringen vara neutral och saklig. Låt läsaren själv ta ställning. Du får säkert bra diskussion i kommentarerna som ett plus.
   Den amerikanska sensationstonen du lagt dig till med är bara oskön. Du ska väl Bevaka? Inte Bedöma…

    Amerikansk senastionton? Jag har aldrig haft en mer neutral ton på min blogg än jag har idag?

     Får man hoppa in i diskussionen och fråga om du missade Knatteplocks ursäkt i stories eftersom den inte kom med?
     Tog tyvärr inget skärmklipp så har inga bevis.

     Det är något med ordvalen som ger mig de vibes:en. Massiv kritik, strömmat in och skandal till exempel när vi pratar om LH Comsmetics. Det tolkar jag som att du väljer dessa dramatiska epitet. Ja, det är så klart illa med PFAS i smink och en del kritik har utdelats. Men massiv kritik? Sverige fick massiv kritik i samband med Covid och Bordellhärvan eller vipeholmsanstalten är värda benämningen skandal.

     ”Detta gjordes utan att LH comsmetics har bemött den rad av reaktioner som de fått sedan det uppdagades att PFAS påträffats i deras produkter.” Detta är exempel en mer neutral formulering där undertonen inte blir att Du dömer ut detta utan bara berättar vad som hänt och sedan låter läsaren avgöra om det är illa och i så fall hur illa.

     Jag tänker typ Aftonbladet vs Dagens Nyheter i retorik, tonläge, ordval och värdering. Är du med på hur jag tänker?
     Denna riktning tror skulle vara kanon för bloggen!

      I vilket egenintresse talar du? Det är inte utifrån konsumentens den saken är helt klar.
      Det är ett flagrant fel att som företag när man blir påkommen med att bryta mot lagar och regler som påverkar konsumenter att då först mörka så länge man kan, sedan ducka för det inträffade och hoppas att allt blåser över.
      Uppenbarligen behövs en hög och irriterad röst som inte låter dessa oseriösa företag komma undan med det.

       Grejen är att man inte behöver ta till superlativer för att lyfta fram övertramp och annat.

       Det är mycket effektivare att beskriva och låta beskrivningarna tala för sig själva.

       Då blir det också lättare att ta det som skrivs här på allvar, vilket både ligger i konsumenternas och C:s intresse – det är rätt tydligt att hon vill bli tagen på allvar.

        Det håller jag med dig om och det var samhällsklimatet för 20 år sedan. Idag är tonen och människors beteenden helt annorlunda. En skarp markering tas emot med en axelryckning. Kvaliteten på varor har försämrats och inställningen är att skit händer. Vi översvämmas av influenserprodukter och när dessa inte håller måttet och en ledsen konsument vänder sig till influensern direkt så svarar följarna att det är minsann inte influenserns ansvar utan man har själv som konsument ansvar att kolla a produkten är hel och ofarlig. Suck!
        Så jag är ledsen tonen är befogad för budskapet går inte fram om den inte levereras som en verbal käftsmäll.
        En mycket tråkig tillbakagång som påminner om när man gjorde skillnad på folk och folk och inte tillät pöbeln i möblerade rum för att de inte kunde uppföra sig som folk.

       Ja. Absolut. Men BloggBEVAKNING är inte den som ska vara just den rösten, försöker jag säga. Bevakning ska bevaka och återge. Läsaren får bedöma, konsumenten vara rösten.
       Bloggbevaknings syfte ska inte vara att bedöma utan att sammanfatta. Vi har ett oändligt flöde av SoMe som är svårt att överblicka. Bloggbevakning är utmärkt för att sammanfatta och lyfta vad som sker och är värt att uppmärksamma. Men för att tas seriöst måste ske neutralt. För att vara dramatiskt och övertydlig så ska Bloggbevakning inte vara branschens Nessa utan DN.
       Tar C ett tydligt kliv ifrån sensation och drama och bli en journalistiskt seriös rapportör har hon ett överlägset försprång att ta en roll som idag inte fylls av någon. Att ställa sig vid sidan av och bli SoMe:s TT.

        Idag upplever jag Bloggbevakning mer som SoMe:d domare. Många inväntar ett inlägg och approachen och sedan hakar bara man på vinkeln alt opponerar sig totalt. Lägg bollen på läsaren att använda sitt eget sunda förnuft så folk inte bara följer vindflöjeln eller obstinat bli ”Tomtvärtom”.

        Jag förstår din poäng, men har två problem med den.
        BB är inte DN. Man lockar olika grupper och innehållet som bevakas och kommenteras är helt väsensskilt.
        Det är inte du som beslutar om BBs syfte. Du gör din tolkning som inte överensstämmer med verklighetens blogg.
        Helt ärligt vem vill läsa en knastertorr blogg som påminner mer om myndighetsinformation än nöje? Här fyller Bloggbevakning sin verkliga plats. Som ett lättsamt komplement till ARN och konsumentombudsmannen.
        Vad gäller den neutrala tonen i DN undrar jag faktiskt hur du läser. Företag och företagsledare som håller sig på fel sida om lagen får sig både en och två beska kommentarer. Dessutom släpper man in fristående debattörer som ofta skriver mycket kritiskt om olika samhällsproblem.
        Du verkar dessutom helt ha missat syftet med den fria pressen. Den är till för att hålla makthavare på mattan och avslöja mygel och korruption. Det gör man inte genom att snustorrt radda upp känd fakta och låta folk dra sin slutsats. Det gör man med passion och att provocera människor till att ta ställning. Vill du ha snustorr samhällsinformation läs valfri myndighets hemsida.

         Vi behöver ramla ner i detaljer i ett övertydligt exempel som togs för att make a point. Såklart inte jag bestämmer. Men det har svajat i bloggen och intresset dalat, kommentarer gått ner och kritik hörts så jag delar inte din bild att denna riktigt fyller en behövd plats längre. Den gjorde tidigare. Bloggen har varit skede att ändra riktigt, C har inte ännu skrivit något om hur hon tänkt sig förändringen. Mitt inlägg var ett förslag i vilken riktigt jag rekommenderar.
         Många generellt söker en åsikt som de sedan följer och drev skapas lätt på nätet. Genom att rapportera neutralt ges inte en startfålla till drev, människor måste själva tänka efter och ta ställning och jag tror det blir mycket intressant att följa kommentarerna då.
         Det saknas absolut en rapportör som sammanfattar och lyfter vad som sker. Inom den fria pressen får man välja den rollen om man har lust.
         Som sagt, med en blogg på väg i ny riktigt är det inte konstigt att man utvärderar sitt eget syfte i samband med att riktning stakas ut.
         Konto som dramatiskt återger vad som sker med en tydligt uttalad åsikt finns redan många men BB kan verkligen fylla en tom lucka om C vill. Och som sagt så är detta mitt tips och mitt önskemål om vad jag vill läsa och vad jag tror kan bli framgångsrikt just för att hålet finns.

          Du har sagt ditt, släpp det nu. Eller tror du att du kan tvinga på någon din åsikt?

           Nej då, det tror jag inte. 😊 Men jag tycker det är trevligt när man bollar åsikter och utvecklar sitt resonemang.

      På pricken!

      C har uppenbarligen inte koll på strategin ”show don’t tell”, det vill säga att låta det man bevakar tala för sig själv. Så mycket mer effektivt, moget, proffsigt och förtroendeingivande.

       Börjar nästan tro att det är Philip eller någon annan försäljare av trashiga kinaprodukter som härjar här inne bland kommentarerna under olika nics. Som vill undvika att någon följare plötsligt förlorar förtroendet för sin influenser.
       Fortsätt Camilla att lysa med strålkastaren i alla mörka hörn du behövs för att avslöja allt patrask som försöker lura av pengar av hederligt folk genom att kränga på dom skit.

   Så klart ska C skriva på sitt vis, och med sina ord. Det är ingen nyhetssändning.

    Håller med! Det är intressant att veta vad Camilla tycker – det är ju hennes blogg!

    Exakt så

    Ja, egna ord absolut, och Camilla det går åt rätt håll i det du skriver, det märks att du lyssnat på feedback och förändrat dina texter. Men jag håller med Flipp, även i detta inlägg som innehållsmässigt är spot on så har du ordval och ett tonläge som är fördömande och du tar liksom i för mycket. Tror också att det skulle bli ännu bättre om du skrev ännu mer neutralt och liksom bara presenterar fakta..

  Ja, det är ju klart att om hon nu ber om ursäkt för det där så hjälper det inte eftersom hon gjort något annat tidigare… Unket!

  Fy fan så lätt det är att gå i god för diverse produkter utan att ha koll! Och vi konsumenter köper tydligen bara rakt av utan att ifrågasätta. Så ruttet och så äckligt pengakåta dessa influensers är. Man undrar om de ens testar produkterna innan de skriker ut hur genialiska de är

   En(1) gång gick jag på ett reklamtrick från om inte influencers, så kändisar jag trodde var seriösa, men ack vad jag bedrog mig. Det var Mannheimer och Skäringer som i sin podd gjorde reklam för nåt elköparföretag. Det visade sig vara ett värdelöst företag och det konkade ganska snart. Jag lärde mig min läxa och har aldrig efter det köpt en endaste liten grej som influencers gör reklam för. Jag springer åt andra hållet istället.

  Fy vad vidrigt att hänga ut någon så. Hade inte sett det tidigare. Tänk om den utpekade ser det, det måste vara enkelt att förstå vem det handlar om med tanke på cellon. ”Hon var minst sagt speciell”, ”Inga lärare gillade henne”.. Titta dig själv i spegeln så kommer du få se en person som skaffade barn med 3 olika karlar innan 24 års ålder. Då är man också jävligt speciell om man gör det.

   Så för att kritisera någons dåliga omdöme tycker du det är rimligt att dra in personens sexliv och barn och i princip kalla personen för slampa? Du känner inte att du ska hålla dig saklig i frågan om du nu har åsikter om någon annan?

    Sexlivet har inget med det att göra. Snarare det otroligt dåliga omdöme att skaffa tre barn med tre olika män inom loppet av fem år. De två senaste dessutom bara ca två månader in i förhållandet.

  Ger inte mycket för den där ursäkten.

   Hon har inte ens skrivit den själv

  De andra kanske vill kolla upp saken, istället för att bara lite på andrahandsinformation?

  Givetvis är det inte bra att influencers gör reklam för vad som helst, men samtidigt litar ju de flesta på att saker som finns på marknaden är godkända och lagliga liksom. Jag googlar inte heller på varenda produkt och ingrediens.

   Andrahandsinformation, du menar att BBs inlägg om olagliga plåster är det?
   Nu hade det dock redan skrivits om det i gammelmedia, att i Sverige så är både myggplåster och myggarmband förbjudna. Så detta kan inte vara en stor nyhet för någon.
   Ja de flesta litar på att det som säljs är lagligt och att när företag gör fel så går de direkt ut och erkänner sitt misstag och återkallar produkten, ersätter kunder som skickar tillbaka produkten och skickar de felaktiga produkterna till destruktion. Detta gör alla seriösa företag. Uppenbarligen inte företag som lägger sin marknadsföringsbudget på influensers eller drivs av influensers.
   Så företag som Caia, LH, Kronans Apotek (för djävligt att ett apotek inte har bättre koll…) Clean Eating kan vi även slänga in då de inte har koll på upphovsrätten, och vem vet vad gäller maten de säljer, borde svartlistas.
   Vad gäller influensers så är det svårt att hålla männsikor med en biologisk och mental mognad av en 15-åring ansvarig för något. Kanske att det borde lagstiftas att de måste ha en god man.

  Hon ber om ursäkt för att alla andra gör det.
  Hon hade skitit i det annars. Eller iaf låtsas som ingenting

  Intressant att hon ber om ursäkt för detta men inte för slipstenen och mobbningen?

  Läste i föregående inlägg att det fanns ett medel någon anvä de d663 eller något. Är det godkänt av kemikalieinspektionen?

   Tror det var gamla grejer som denna person använde.

  Men alltså, om produkten till och med säljs på Apotek som hon skriver hur lätt är det då att ens misstänka att de inte är godkända?
  Tycker inte det är helt rättvist att lägga allt ansvar på influensers i detta fall. Det verkar ju som företaget gått ut med falsk info till dem.

   Det säljs inte på apotek (i Sverige), men samtidigt ska man ju också ha i åtanke att de här plåstren innehåller citronella och pepparmintsolja. Två ingredienser som är godkända och används i kosmetika, krämer, doftljus kroppsoljor mm. Att klistermärkena inte är godkända är inte för att de på något sätt är farliga utan just för att de påstår sig fungera mot myggor, de måste då ha ett tillstånd. Det är verkligen hårklyverier och verkligen ingen anledning att varken svära eller be om ursäkt för.

    Har väl sålts på kronans apotek?

    Kronans Apotek!

    Nej det du påstår är helt taget ur luften. Låter som något du själv hittat på.
    Myggplåster innehåller ämnen som kan ge hudirritationer. Dessutom har plåstren ingen bevisad effekt.
    Så vill du bränna bra pengar i sjön och få utslag och klåda på köpet, så kör, köp myggplåster.

     Men man ska ju inte sätta klisterlapparna på huden utan på kläder, väskor etc.

     Det finns säkert olika, men de vi diskuterar här innehåller citronella och myntaolja. Båda kan irritera huden, men det är väldigt vanliga ingredienser i hudvårdsprodukter bland annat. Det är inte därför det blivit rabalder utan för att de påstår att de hjälper mot myggor och fästingar.

     Vanliga myggstift du köper på apoteket innehåller samma sak plus gift, vilket är anledningen till att de inte ens få lämnas tillbaka som läkemedel utan ska lämnas till återvinning för farligt avfall. Skillnaden är att de har rätt tillstånd.
     Om du ska påstå saker bör du ha lite mer på fötterna.

      Tips läs vad kemikalieinspektionen skriver. Håller du inte med ta det till domstol.

  Nu ska jag snart gå på semester och bli snäll. Men HUR kan man som vuxen ha så dålig koll på Sveriges geografi? Är man i Stockholm och ska till tex Borlänge kör man upp. Man kör uppåt i landet. Man kör upp till Borlänge! UPP. Och ska man köra 1 1/2 timme åt nått håll så åker man. Man ”bilar” inte. Så. Nu ska jag bli snäll igen.

   Att bila är med i svenska akademiens ordbok. Så man kan visst säga att man bilar.

   https://www.saob.se/artikel/?unik=B_2329-0347.qu73&pz=5

   Jo man kan bila. Man kan tex även cykla.

    Man kan bila. Bila = en längre bilresa. 1 1/2 timme är inte längre. Men kan man inte någon form av geografi ska man inte vara ute efter vägarna över huvud taget. (Att bila är också en fackterm att med kraft ta bort råmaterial) ”ord kan ha flera betydelser älskling” – SOS sällskapsresan. Men nu är jag snäll igen. I flera veckor framåt. Kanske blir det en biltur på några timmar. Antingen uppåt eller neråt i landet.

   Visst bilar man, vad svamlar du om?

  Om jag var tjejen hon skrev om hade jag tyckt att det var jättejobbigt om det drogs upp gång på gång så fort Linns namn nämndes.

  Ska man be om ursäkt ska den också vara personlig och ärligt menad, annars kan det lika gärna kvitta.

  Uppenbart att Linn har fått hjälp att skriva både den här och den förra ”ursäkten”. Hon brukar inte ha så bra språk annars.

   Några pappor månne?

  Precis som när du konfronterade henne gällande cellotjejen ,pudlar hon nu eller ber om ursäkt först när hon blir påkommen. Detta skulle aldrig skett om inte ni skrivit om de där plåstren dagen innan. Det är absolut inte Linn som skrivit den där texten. Sen kan jag undra över hennes och iofs andra influencers brist på bakgrundsbild. Kollar man inte upp företagen som man ska samarbeta med eller är varenda företag som vill ge en gratis prylar välkomna.

  En annan undran. Hur går det med hennes och Johans samarbete med universal? Oroväckande tyst har det varit från de båda om hur arbetet går. Inga viktiga möten och liknande. Ska vi räkna med samma succé som palettbladskursen?

  Jag förlåter henne å alla andras vägnar! Nu kan ni sluta.

  Jag tycker det är så synd att influencers som jag ändå har gillat har gjort reklam för detta skitföretag.
  Jag köpte dessa plåster för 3 år sedan och de funkade INTE. Försökte kontakta företaget på olika sätt för att höra om jag eventuellt har förvarat dem fel, använt dem fel, fått ett måndagsexemplar eller vad som. Men fick aldrig svar trots att jag försökte kontakta dem flera gånger.

  Så de lär uppenbarligen vara medvetna om att de säljer bluffartiklar som varken funkar eller är godkända.

   Det finns inte ett myggmedel som hjälper på mig. Är alla dom skitföretag då?

  Alltså, de flesta myggmedel funkar ju inte så som folk tror. Råd & rön testade myggmedel nyligen. Jag själv köpte ett myggarmband för jag tänkte att det kan vara kul att testa. Kommer jag bli upprörd och skriva att ”de funkar minsann INTE”? Nä, jag är skeptisk och köpte ju för att testa hemma på altanen bara. Men just nu med det här vädret är jag ändå inte på altanen.

  Det var ju en bra ursäkt av henne tycker jag.

  Jonna har väl fullt upp med att resa och spela in vloggar med sin man och barn. Herregud de släpper vloggar varje dag, verkar helt desperat, och att de börjat resa så mycket som de gör nu också men det är väl för att de tjänar pengar på det då de filmar vloggar samtidigt och då blir resorna ”jobbresor” och kostar dem inget liksom. Miljön skiter de i och hur barnen påverkas av allt verkar inte vara det viktigaste, viktigast är pengar.

   Det verkar vara kris i kassan, kolla årsredovisningen för 2022.
   Skatteverket vill väl ha ca 5-6 miljoner av bolaget, ett byggföretag vill ha ca 1 miljon och sen ska de väl betala ca 1 miljon i rättegångskostnader.
   Har för mig att Skatteverket också vill ha ca 800.000 kr. från paret privat, s.k. förmånsskatt.

   Om jag inte minns fel så gäller ovan summor endast redovisningsåren 2019-2020.
   Undrar hur stor nästa skattesmäll blir…

    800.000 kr. var dvs. ca 1.6 miljoner.

  Har hon skaffat en assistens som faktiskt kan skriva och formulera meningar? Och som ska hjälpa henne från att göra snedsteg igen? Ja, det kan hon ju verkligen behöva.

  Har inte alla influencers förbrukat sin trovärdighet för länge länge sen? Det är nu dags för alla myndigheter att göra något åt detta problem. Det är inte bara reklam för en massa fejkprodukter utan det finns också stora stora skattefusk.

   Instämmer – skulle aldrig köpa Ester rakhyvlar, något från Twist and Shake, Under your skin, Hello Fresh. Spyr på deras reklam hos varenda influencer!

  Hur kan någon ta någon influencer-reklam på allvar när merparten inte ens vet vad de kränger? Igår hörde jag herr Bauer göra reklam för nått elbilsföretag, som att man skulle köpa en bil som han rekommenderade 😆 nej tack. Men kul att han är såpass mycket kändis nu ✌️

   Förlåt men kan inte låta bli, usch vilken töntig karl han verkar vara.

  Plåstren innehåller två eteriska oljor: 50 % citronella och 50 % pepparmynt. Man kan köpa dessa ingridienser själv och blanda ihop sitt eget myggmedel, och kanske ha i en skål Det är nog väldigt hudirriterande och fläckar säkert tyg, men man kan ju experimentera lite och se om det hjälper mot mygg. Kanske dränka in pappersremsor och hänga upp.

  Jag har läst att myggor inte gillar kokosolja. Någon som testar smörja in sig I det och märkt om myggen håller sig borta?

  Men alltså.. är detta verkligen så hemskt? Vad jag förstått innehåller de bara två, ofarliga oljor som finns i mycket annat. Jamen ja, Jovisst, okejjjj plåstret i sig är ännu inte godkänts men det är väl inte för att det skulle vara farligt, oljorna var för sig är ju godkända, vad jag förstått? Att ge influencers en massa skit för det här kan jag tycka är slöseri på energi haha. De har ju inte lurat på någon att köpa några farliga kemikalier 😅

  Jag såg även att Mia Skäringer gjorde reklam för plåstrena… men dock inte sett om hon gått ut och bett följarna om ursäkt 🤷‍♀️

  Det låter som…. ”Jag litade på företaget för de sa att jag kan lita på dem”

  HAHAHHAHAHA. Jaha…? Så för att någon säger att ”vi är trovärdiga och ärliga”… så är det så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *