Bloggbevaknings framtid

Bildkälla: pngtree.com/

Jag har länge funderat på hur jag ska börja detta inlägg eftersom jag fortfarande överväger vilken riktning Bloggbevakning ska utvecklas mot i framtiden, but here goes nothing.
Mitt första inägg om saken hittar du här.
Att bara publicera fler inlägg har inte fungerat, varken för er eller för mig. Kvaliteten har lidit, och jag har känt en ständig press att komma ikapp.
Tidigare trodde jag att mängden inlägg var viktigare än innehållet, men jag har nu insett att det inte stämmer. Under sommaren kommer jag därför att skapa en plan för ”Bloggbevakning 2.0” med fokus på nya typer av inlägg som erbjuder mervärde.

Branschen har utvecklats mycket sedan jag startade Bloggbevakning.
Jag vill hänga med i denna utveckling och hitta nya fokusområden. Det kommer att bli fler inlägg än bara granskningar, men jag kan inte garantera en exakt frekvens eller tid för publicering. Detta kommer att variera beroende på tillgång och efterfrågan, men bloggen kommer aldrig att stå tom, såvida inget akut inträffar.
Jag kommer att minska mängden unikt innehåll för Instagram och i stället använda en annan videospelare för mina videos, som också kommer bli betydligt bättre. Förhoppningvis i alla fall. 🙂
Jag kommer dock att dela bilder och videoklipp på de flesta blogginläggen på Instagram.
Stressen över fasta publiceringstider har tagit mycket energi från det jag älskar – att skapa bra, roligt, viktigt och unikt innehåll. Tack vare en kommentar, i kombination med ett möte på redaktionen, insåg jag hur nödvändig ett förändring är. Att det är ett måste, och den här inneboende stressen var en stor del av det. Stressen av att aldrig vara klar. Att känna mig jagad av känslat att behöva skriva minst 4 nya inlägg och tidsinställa dem innan jag kan gå och lägga mig. Oavsett om det fanns någonting att skriva om, och den pressen ledde till känslan av att bara vilja vara ”klar” var absolut viktigast, snarare än att ha energin att sätta tänderna i någonting av mer substans.

Detta är både skrämmande och spännande, särskilt utan en utstakad väg. Men jag hade ingen sådan när jag startade Bloggbevakning heller, och det gick bra då. Under sommaren kommer jag att testa både nya och gamla inlägg och funktioner för att hitta det som fungerar bäst.

Jag uppskattar er feedback och ert engagemang så mycket.
Med lite tålamod tror och hoppas jag att detta kommer att bli bra.

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kör Camilla! Jag har tidigare läst upp emot ett 20 tal bloggar men är nu nere på 1, denna! Jag kikar vidare på det du skriver om de flesta men läser ingen längre. Då känns det så skönt att du finns och guidar oss vidare! Bättre ett eller två riktiga bra inlägg än 4 om dagen bara för att.

  You go girl!

  Tror det kommer att bli super, och förhoppningsvis kommer vi trogna läsare känna av att glädjen kommer tillbaka för dig. 😊

  Sidan skulle behöva ett rejält ansiktslyft och komma in i 20-talet också. Framför allt kommentarsfältet, att kunna söka bland kommentarerna, fälla ihop långa trådar och fixa vad det nu är för bugg som gör att svar hamnar fel.

  Jag saknar ”Senaste kommentarerna” men förstod att det var ganska resurskrävande. Är ett önskemål i alla fall att de kommer tillbaka.
  Tror det, och att kunna söka, skulle öka livslängden på inlägg/diskussionerna.

   Jag följer inte nån av de du skriver om, kommer för sammanfattningar och gräv är ju alltid uppskattade. Och Öppet spår.
   Men jag föredrar kvalitet före kvantitet så jag tycker du är på rätt spår, för att ge lite positiv feedback också 😊

   Håller med! Det är också mkt reklam och det stör. Infällda kommentarer vore toppen!

   Håller helt med.

   Skulle även önska att det lättare gick att se vilken kommentar någon svarar på. Speciellt i långa trådar som benar iväg åt olika håll så är det svårt att se om någon svarar en kommentar högre upp i tråden.

   Men ja, är det en blogg eller ett forum man vill ha, jag vet inte. Jag läser sällan skälva inläggen så noga så jag är mer för att kommentarsfältet måste bli mer användarvänligt.

    Själva menade jag så klart.

    Det behövs för ibland är det två sidor som skriver sina åsikter och så kommer någon och säger ”du är bra dum du!” och man vet inte riktigt till vem riktar sig mot. Det gäller även om någon ger en längre förklaring för något men man fattar inte riktigt om det är emot det eller något annat. Det är ju lite upp till kommenterarna att skriva kommentarer som blir begripliga.
    Jag förstår att det ofta är någon som svarar på ett inlägg men så hinner andra skriva något mer i frågan och då vet man inte vad i hela mormors …

     Men jag menar när det blir långa trådar. Så kanske någon svarar kommentarer högre upp. Då är det omöjligt att se vem den svarar då kommentaren hamnar långt ner i tråden men den svarar kanske kommentar 2 eller 3 högre upp. Svårt att förklara kanske vad jag menar.

     Jämför med tex fb där man kan citera någon man svarar, blir ju enkelt då att förstå vem svaret är till även om det skrevs längre tillbaka i tråden.

      Du har helt rätt. Bara jag som pratade om att folk kan ju vara tydliga OCKSÅ förutom det du skriver att det behövs ett bättre system om det finns. Menar du Facebook eller Flashback?

       Ja visst, det har du rätt i. Jag menade Flashback. Men Facebook har väl också något system för att @ den man svarar om jag inte minns fel, länge sen jag var på Facebook nu.

   Tror inte det skulle bli lika många kommentarer om man måste fälla in och ut trådar.

    Det vet jag inte. Det kan ju vara utfällt som default och är det en lång tråd man inte är intresserad av så kan man fälla ihop den. Det skulle underlätta mycket.

    Och att det blir tydligare vem man svarar på. Och en ”tillbaka till toppen”-knapp.

  Tycker du är på rätt väg! Ser ingen vinning i att ha fasta tider; om inget händer på en dag vad ska du skriva då, eller om det händer något superstort så vill man väl posta omgående.

   Tråkiga med flytande tider är ju att man inte vet när det kommit inlägg och det blir därför svårt att hinna kommentera om man har en intressant tanke. Efter visst antal timmar inlägget legat uppe är ju kommentarsfältet dött och responsen försvinner

  Tycker kvalitén har höjts rejält sen du gjorde ditt första inlägg angående detta. Jag läser endastdenna blogg och anser att det räcker gott och väl för att hålla mig uppdaterad. Och inlägg du skriver om influencers jag varken gillar eller vet vilka de är, skrollar jag bara vidare.

  Keep up the good work 🙂

   Håller med👍

  Låter toppen Camilla! Ser så fram emot bloggbevaknings framtid!
  Vill verkligen också lägga en röst på att du har nån som korrläser inläggen ordentligt. Som kan kommentera både stavfel och syftningsfel, och vinkling och ton i inlägget. Det brukar ju vara sånt som upprör/förvirrar oss. Jag tycker verkligen att du och dina texter förtjänar den uppmärksamheten!

   Jag håller med!

   Det fixar ju Copilot.

  Det som jag föll för med bloggen för många år sedan var humorn. Det kändes som skrivandet var det du gillade. Och det var som kåserier snarare än journalistik. Kan du ha lite av båda?

  ❤️❤️❤️

  Jag hade gärna sett när ens kommentar fått svar/kommentarer! Och ett sätt att då hitta sina kommentarer i flödet. Andra forum har ofta den funktionen.

   Kan man inte välja att få mejl om det?

    Kan man inte bara visa respekten att välja ett namn när man bestämmer sig för att delta i en diskussion?

     Alla har valt nick. Många har valt anonym. Sue us.

     Det var bra förr när alla hade namn. Men till slut blev man det namnet och folk glömde inte vad man hade skrivit. Jag förstår att man heter anonym. Det handlar inte om lathet eller så, för även ”anonym” måste man skriva i namnfältet.

  Något jag är nyfiken på är om du övervägt att ha en egen sida med eget utgivningsbevis? Alternativt byta sida, så man som läsare kanske kan få slippa en del av all jobbig reklam och förfrågningar om samtycke..

  Tycker det låter riktigt bra. Jag önskar mig mer ”grävinlägg” och mindre av inlägg som enbart renderar i en massa skitsnack. Sen just inläggen med ”gräv” kräver såklart att det händer lite så det är inte rimligt med majoritet av den typen av inlägg. Önskar mig också ett mer modererat kommentarsfält för ibland är det bara rent skitsnack.

   Jag vill ha bådadera! Gräv och skvaller i en lagom blandning.

  Gräv mer.

   Men glöm inte skvaller! Får inte bara vara gräv.

    Absolut skvaller.

  Kanske behöver du fundera på vad det här är för sida. Är det ett diskussionsforum (bygg det då mer som ett forum), är det en skvallerblogg, är det ”konsumentinformation” för flunsornas konsumenter, är det ”gräv”, annat? Bloggen känns ganska spretig nu, ena stunden rena spekulationer om skvaller och andra stunden ska den tas för seriöst granskande journalistik.

  Sen tycker jag (jag vet att vissa inte håller med mig nu) att kommentarsfältet är alldeles för omodererat. Det är oftast bara elakt och drygt vilket tyvärr gör att även bloggen får den stämpeln (vilket kanske inte gör något om den är en skvallerblogg och inte seriös granskning).

   Jag håller helt med om kommentarsfältet och skrev det jag med i en kommentar ovan. Det behöver modereras mer och kanske undvika att skriva inlägg som bjuder in till rent skitsnack.

    Ska absolut inte modereras sönder. Folk ska få vara negativa. Att sockra på dödar bara.

     Jag håller inte med!

     Man behöver ju inte vara elak bara för att man är negativ. Tror ingen vill vara utan diskussioner. Förut kunde däremot de flesta diskutera på en mer vuxen nivå, även när de var oense. Det är helt borta nu

      Menar inte heller att man alltid ska stryka medhårs utan mer få väck det som faktiskt är rena påhopp.

   Gillar faktiskt blandningen av gräv, korta inlägg om vad någon skrivit och diskussion på det. Upplever inte att det är skvaller, dvs så mycket spekulationer och hoppas att det inte blir en skvallerblogg. Men skulle tycka det vore tråkigt om det bara var allvarliga granskande inlägg och inte mer lättsamt också. Blandningen är bäst! Och vill ha ex öppet spår som det är, inte som ett diskussionsforum utan mer som en chatt.

  Mitt tips är att du bör lägga tid/energi/pengar på att få till ordentlig korrläsning av dina inlägg. Det ger ett oseriöst intryck med felstavningar, feltolkningar, fel namn osv. Dessutom hade många inlägg mått bra av en redaktör som rensade bort oväsentligheter och skämt som inte flyger.
  Heja dig! / trogen läsare sen minst tio år

   This!

  Va? ”Trogen läsare sen minst 10 år”. Har den här funnits så länge, i 10+ år?

   Hamnade fel, skulle vara som svar till föregående kommentar.

   Känns ännu längre 🤪
   Jag kanske blandar ihop bloggbevakning med bloggkommentatorerna men denna blogg måste ha funnits sen minst 2016.

    Är det så länge verkligen? Jag tror typ tidigast 2019, men har å andra sidan kass tidsuppfattning. När drog bloggen igång, Camilla?

     Jag hade fel. Kollade i arkivet och det går tillbaka till 2016.

  Heja dig, Camilla!

  Så tacksam att du fortfarande känner dig motiverad att fortsätta skriva och dela det med oss, trots att det inte alltid verkar ha varit varken kul eller lätt för dig den senaste tiden. Hoppas du lyckas få en balans i allt så att det blir givande och roligt för dig också. För din egen skull i första hand, naturligtvis, men jag är övertygad om att det också kommer speglas i innehållet om du hittar tillbaka till driv som en gång fick dig att starta och satsa på bloggen! 😊
  🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧

  En fråga till alla läsare:

  Vilket/vilka av alla bloggbevaknings inlägg, granskningar, följetonger, eller liknande, har varit det mest minnesvärda, och/eller det just DU uppskattat mest (pga snaskigast, roligast, mest spännande, mest samhällsviktig, högst chockerings-faktor, mest grävande, eller vad som helst annat…)?

  Det vore kul att få en överblick över folk generellt gillat över åren! 😄

  🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧
  Passar på att önska alla, inklusive Camilla, en fortsatt fin sommar. ☀️

   GabJoss tape gate. Dvs när hon var (försökte vara…) otrogen mot Fjodor, men försökte få det att verka som att de var överens om det. Hon var extremt påträngande och ville få till något med sin dåvarande nära väns fästman 😅

   Ps. Gabriella Joss hade sedan lunch med Cam och då slutade Cam gå åt lika hårt. Det tycker jag suger, att man kan bli vän med Cam och komma undan riktigt grova saker.

   Den om My Martens och Magdalena Graaf… vad hände egentligen?

   Definitivt perioden med Isabellas krasch, hotlappen, hajen-lögnerna mm. De inläggen hade alltid flera hundra kommentarer. Obs att jag självklart förstår att det var hemskt för Isabella, men det är det gräv jag minns bäst.

   När Dessies ex åkte ”till Kina”

  Gästkrönikörer bland oss läsare? Så kan du ha några inlägg färdiga där.

   Det låter som en kul idé!

  Ta detta i all välmening 🙂 Bloggen skulle tjäna mycket på att du lär dig mer om hur du lägger fram en text på ett så tydligt sätt som möjligt. Jag menar sådant som styckeinledning (texten i just detta inlägg är ett exempel på hur du absolut inte ska göra i detta avseende, alltså trycka på enter efter varje mening. Läs på om detta så förstår du vad jag menar 🙂 Ett annat tips kan vara att inte använda onödigt många ord eller meningar för att säga samma sak. Och som jag kommenterade i tidigare inlägg: håll en tanke i varje inlägg. Det blir spretigt, både i din text men också i kommentarsfältet, om det finns massor med ämnen på samma gång.

  Jag tror att detta skulle höja läsupplevelsen av bloggen!

   Håller med och lägger till vikten av att faktagranska och kolla upp vilka källor som används. Bara för att en tipsare har skrivit något så betyder det inte att det är korrekt. Om ett gäng kommentarer påpekar felaktigheter, låt inte dessa stå kvar.

   De, numera, få inlägg som är seriösa försvinner helt eftersom det inte går att lita på det som står.

  Först och främst: Skaffa någon som korrekturläser dina texter. Gör kommentarsfältet mer användarvänligt och fixa buggen, eller vad det är som moddar inlägg utan anledning. Jag tappar helt lusten att hänga här när det händer mig gång på gång. Reklamen är ett otyg som också får mig att lämna sidan. Jag är här för att läsa skvaller och för viss granskning. Skulle också uppskatta att du skippar att skriva dina egna åsikter om saker du inte har kunskap om.
  Till sist: Ta aldrig bort, eller minska ner antalet ÖS! Det är det bästa med den här bloggen.

   Varför får man inte ha en åsikt om och kommentera om sådant som inte är ett eget kompetensområde? Det är en uppriktig fråga.

    Det får *man*, men C bör undvika det då många tror att bara för att hon är blogginnehavaren, är hennes åsikter och inbillade kunskap det rätta och i många fall har det varit helt åt helvete fel.

  Hej Camilla!

  Jag, liksom många andra här, läser endast din blogg. Det tycker jag du ska vara stolt över! Vi vill vara kvar.

  Sen så tror jag att ju att dagens influencers har blivit dagens ”kändisar” och mer mediatränade (uppenbara undantag). Det gör det svårare än att gräva/avslöja saker – det är iallafall vad jag tror. Men det är inte bara du som har det problemet, tex uppdrag granskning tog upp samma problem för bara några månader sen.

  Jag själv bryr mig inte så mkt om felstavningar etc, innehållet är viktigast!

  Älskar öppet spår.

  Kör olika sammanfattningar/sammanställningar per plattform gärna med nån twist, typ: trendar på tiktok, sett på stories, bloggbevakning, intressant på insta etc.

   Ja sånt är kul, det var vanligare förr på bloggen och får gärna komma tillbaka!

  Jag skulle uppskatta en ”nyhetssida” typ SoMe:s TT. Istället för att slösurfa kan man läsa här och hålla sig uppdaterad! Rapportera om stort och smått. Gräv, skandaler eller trender du spanat in hos våra influensers. Roliga grepp de tar till eller knasiga inlägg. Håll oss uppdaterade på branschen helt enkelt.
  Men inte på ett sensationslystet, hånfullt eller raljerande vis utan faktamässigt, informerande och med inslag av humor när det passar.
  Vi behöver inte fler Nessa men vi behöver någon som ger oss koll så vi slipper slösurfa. Då kan man lätt klicka sig vidare till bara det man ev vill läsa mer om.
  Som jag tidigare nämnt så önskar jag att du bevakar vad som sker och sammanfattar det, att recensera och bedöma kan du låta läsarna göra i kommentarerna sedan. 🙂

  Tack för detta inlägget, Camilla! Varit nyfiken så skönt att du kom med en uppdatering.

  Önskar kommentarsfältet var bättre. Samtidigt är det ju en blogg och inget forum, men samtidigt är det inte en vanlig blogg där man bara lämnar en kommentar utan det är ju mening att man ska diskutera och då borde den biten bli bättre.

  All reklam som dyker upp är väldigt irriterande, hatar när man precis ska klicka någonstans och den dyker upp så man klickar på den istället.

  Jag gillar att du ibland har inlägg om saker som lagts upp på story (kommenterade inte inlägget idag så kör här), just eftersom det försvinner efter 24h så kul med en sammanfattning.

  Dina grävarbeten är bra, tycker det behövs att det sätts press och att allt inte bara flyger under radan.

  Önskar att inläggen inte dog ut så fort ett nytt inlägg kom, finns väl ingen lösning på det kanske direkt så hjälper kanske inte att tex ha dom fem senaste inläggen som en liten bild, ikon eller liknande så man smidigt kan hoppa in i det.
  Jag upplever att det ibland blir jobbigt att skrolla ner till tex första inlägget som kom igår för det är så mycket att bläddra förbi, hade varit nice med någon flärp (kommer inte på vad man säger😂) som fällde in inläggen typ så man bara fick rubriken.

   Finns ju designer där man kan ha bara en liten textruta och sedan får man klicka vidare för att kunna läsa inlägget. Vore ju toppen för då kan man enkelt scrolla förbi de inläggen man inte är ett dugg intresserad av. Det blir lättare med en överblick. Vet inte om Nyheter24 kan erbjuda den funktionen men det vore enklare och bli mer användarvänligt. Särskilt när det är långa inlägg.

   Jag upplever att inlägg levde längre när ”nya kommentarer” fanns.

  i början var det också mycket om hur bisarr influencer-världen är, hur de gör stageade bilder och deras konstiga poser och konstiga trender o sånt där roligt o komiskt så man kunde skratta. att ha fokus på att leta fel på infuencerbranchen med reklam och så kan bli lite för mkt och nästan som en ”häxjakt”. gör det lite roligare igen och ifrågasätt hur vissa bilder är tagna eller trender inom posering. inspiration från tramsfrans o fannys podd ”nära vänner” o deras spaningar typ 🙂 men jag är och förblir en trogen läsare här förstås! lycka till med ”nylanseringen” !

   Nära Vänner-podden är verkligen fruktansvärd att lyssna på. Det är bara ostrukturerat fnissande, båda upprepar samma fraser om och om igen, fanny klarar inte av att prata svenska. Ugh.

    Neeej den är så bra 😁

     Alltså jag älskar Frans i skriftform! Det är väl därför jag är besviken på podden ☹️

  Jag var en flitig läsare en gång i tiden, kanske till och med beroende… Men slutade för ca ett år. Det var alldeles för tråkigt innehåll om alldeles för tråkiga människor som jag öht inte kände till. Min egentid var viktigare än så.

  Jag började läsa här för att jag läste bloggar och tyckte det var kul att höra vad andra hade att säga om de här personerna. Sen upphörde bloggar och jag följde absolut ingen i något annat medium. Så en väldigt stor anledning till att jag fortsatte läsa i så många år var helt enkelt för att för att hålla mig uppdaterad kring vad som händer i sociala medier, dvs. trender, snackisar, populära personer m.m. Kände att det var viktigt för att förstå samtiden. Skulle gärna vilja ha tillbaka mer av det. Att man inte behöver veta vem personen är för att tycka att att innehållet om personen är intressant.

   Vill bara tillägga att det här är första gången jag är tillbaka här sen jag slutande, av en ren slump. Väldigt lustig tajming att just bloggens förändring är senaste inlägget.

  Jag önskar att anonym skulle heta anonym 1,2,3 osv, så man har koll på vilken anonym som är vilken.

   Jag önskar att man var tvungen att skriva ngt i namnrutan som skilde sig från de andra, alltså bara den första som kallar sig ”Anonym” får heta det, sedan måste man lägga till ngt.

    Tyvärr är det läsare här inne som inte kan släppa tidigare diskussioner och ältar saker som någon skrivit länge sedan. Då dog nick ut tyvärr.

     Det gör det helt omöjligt att se vem som är vem i en diskussion. Nu har väl ändå The Real Hmm varit bannad så länge att vi kan släppa hen?

      Var inte bara trh som ältade gammalt.

     Därför tänker jag att under varje nytt inlägg blir det en ny anonym 1,2,3.

  Kul med en uppdatering och framförallt kul att du vill fortsätta hålla bloggen vid liv!
  Jag tror och hoppas att kvalitén kommer gå upp automatiskt om du inte är pressad av att leverera x antal inlägg, precis som du själv är inne på. Hoppas glädjen med det hela kommer tillbaka för dig!

  Bra insikt du har kommit till, man ska vara rädd om sig! Och jag tror att det kan bli rikigt bra, det blir mer substans i det som kommer, även om det inte blir lika ofta. Du har oxå bara ett liv att leva här, glöm inte bort att hinna leva det också, sidan om ditt jobb. Lycka till!!

  Mer tiktok!

  En sak till. Jag uppskattar mycket din kommunikation med läsarna i kommentarsfältet. Inte bara korta ”försvarstal”. Utan att du är lite med i bland. Det ömsesidiga är viktigt. Lite som det du gör nu.

  Jag är så glad att du sänker kraven på att spotta ur dig inlägg och försöker hitta glöden igen. 1-2 inlägg per dag räcker.

  Kanske kommer jag hitta tillbaka hit igen på mer regelbunden basis.

  Lycka till! Och det är som allt här i livet. Känns det skoj och stimulerande så blir det bra/bättre.

  Jag saknar mer sakligt gräv av alla möjliga profiler där ute, det känns som att det finns en handfull med influencers där ute som Camilla vägrar skriva om, och det känns lite sådär. Det förstärker känslan av att det inte är en bloggbevakning, utan en helt vanlig person som har en intresse utav bloggar, och därmed är ganska oneutral beroende på vem hon är ”vän” med och inte. T.ex skrivs det i princip ingenting om Paula, trots att det finns det ena och de andra att anmärka på. Till exempel de sjuka antalet resor de åker på årligen.

  Att se dig prova på hypade produkter som influencer säljer har varit roligt. Emellanåt kommer det riktigt bra gräv, men generallt är det mest en massa utsvävade historier och dåliga skämt. Vill inte vara hård, jag uppskattar bloggen.. Men mycket skrollar jag rakt förbi.

   Jag tror inte att du, ellerövriga som efterfrågar ”gräv”, förstår hur mycket jobb som ligger bakom det. Jämför med stora nyhetsmedia som tidningar och se hur sällan de egentligen publicerar granskande gräv. Oftast innehåller även tidningar ganska ytliga återgivningar av händelser. Att förvänta sig att en enmansredaktion som Bloggbevakning ska prestera sådana texter hela tiden är orealistiskt.

   Om man önskar mera ”gräv” måste man också fråga sig om det verkligen finns särskilt mycket att verkligen gräva i. De flesta i sociala medier håller sig ju inom ramarna stor del av tiden (även om de gör en del fåniga och märkliga saker). För att hitta uppslag till mer seriösa ”gräv” behövs massor av tid för att plöja igenom inlägg i sociala medier av olika slag.

   Om det ska bli mera grävtexter får vi nog nöja oss med enstaka inlägg under en vecka på Bloggbevakning och det tycker jag i alla fall vore en tråkig utveckling.

    Jag förstår absolut att det tar tid, jag har själv erfarenhet av det! Personligen skulle jag vara okej med 1-2 inlägg om dagen om det ger mer utrymme till riktiga gräv. Har inga förväntningar om att gräv ska publiceras dagligen, men kanske en gång i veckan, resterande inlägg kan vara snabb uppdateringar,öppet spår eller något random.

    Är väl medveten om att det tar tid och är väldigt krävande, men också väldigt givande och uppskattat av oss läsare.

    Jag ser mig själv som en person med hyfsat ”mycket” tid om vardagarna och då känner till och med jag ibland att jag inte hinner läsa alla inlägg som postas här varje dag, så hade det inneburit lite färre inlägg hade jag varit okej med det.

  Jag ääälskar blogg bevakningen!!! Det finns nåt genuint äkta med den, kan inte ta på det, men man mår bra av att läsa texter av dig.

  Jag följer inte ens influenser men det är så skönt med en nån som har ett gott syfte och också blandar med lite ”ytligare” saker.

  Känns tryggt och skönt att det finns att du och bloggen finns 🤗🤗🤗

  Hade gärna sett granskningar av föräldrar som lever på att exponera sina barn. Det är galet att det är lagligt i Sverige och det finns många att granska här. Tiingelinn, Mybabydolls, Sanna Bråding, Jocke och Jonna, Trillingar, Ilmrud, Swedish family, Nadia Kenza mfl.

  Mitt tips är sluta med inläggen där du mobbar människor och fokusera på återberätta ä, sammanfatta influenservärlden utan personliga påhopp. De gillar jag bäst iaf

   Det håller jag med om.

  Du har hållit på länge med bloggen och även om det är ett kul jobb så är det trots allt ett jobb och tids nog vill man ha utveckling.
  Just att du bara kör och testar dig fram tycker jag är charmen med bloggen. Visst, det kan bli spretigt och osammanhängande, mig stör det inte men vi är alla olika så rätt självklart att det stör någon. Inga konstigheter.
  Det jag gillar absolut bäst med bloggen är bredden. Dina inlägg handlar verkligen om allt och ingenting.
  Blir som många lite trött ibland på reklam som poppar upp lite hipp som happ och att trådar kan bli långa och snåriga. Samtidigt är jag väl medveten om att jag betalar inget för att läsa.
  En annan stor behållning är kommentarsfältet. Det är så intressant att se vad andra skriver och försöka förstå hur andra tänker. Skrev att jag gillar bredden och det syns verkligen i kommentarsfältet, för du har en otroligt bred och heterogen publik, och många delar med sig av sitt perspektiv i olika frågor.
  Tycker att ditt beslut att inte utlova ett visst antal inlägg per dag och till bestämda tider är det bästa beslutet hittills.
  Gillar att du inte hårdmoddar i kommentarsfältet. Det går att hålla god ton och folk behöver också förstå att kritik mot enskilda individers handlingar är inte det samma som personangrepp och hat.
  Gillar din humor och hoppas att du aldrig lägger av med den.
  Ser fram emot att fortsätta läsa BB på bloggen. Kollar även ig men eftersom jag hittade till BB på bloggen känner jag mig nästan lite otrogen när jag fuskar på ig. 😂

  Gräv och skvaller älskar jag. Camilla du är en stjärna. Du har hittills haft den perfekta blandningen. Jag är så nöjd redan med denna bloggen men kommer såklart hänga med även om du ändrar om lite. ♥️

  Gräv lite mera – det gör du riktigt bra!
  Skapa en veckans sammanfattning- typ på fredag fm, där kan du oxå hinta om vad du kommer följa upp.

   Bra idé! Tack!

  Tänker att influenser världen idag är lite som musiken som spelas på radio, man är inte riktigt bekant med den musik som produceras idag, den ”nya” musiken.

  Man vill ha det som det var förr, det var den musiken som fick höfterna att gunga, dagens ”orten-musik” kan jag inte relatera till.

  De nya större influencer som kommer idag varken vill eller kan jag relatera till, å orkar inte.

  Men det går inte att go back in time, Isabellas luftslott har redan rasat en gång, My har redan ljugit en sista gång, Annas tänder sitter på plats….

  Jag tror det kan bli svårt att hålla ett autentisk intresse uppe för det som vi ”gamla” trogna Bloggbevakningsläsare engagerat oss i, för de som engagerat oss är nu old news och de nya är inte för oss.

  Följer den här bloggen för att jag vill vara uppdaterad på vad som hände i SoMe utan att själv aktivt behöva följa influencers och kändisar. Därför är jag inte jätteintresserad av vad du själv tycker eller tänker om olika fenomen. Jag brukar oftast hoppa över den sammanfattande texten efteråt där du skriver din egna åsikter, just för att jag inte är intresserad av det. Ganska ofta upplever jag att dessutom att du skriver något bara för att skriva något, när många av inläggen mycket väl hade kunnat vara okommenterade. Hade hellre sett att du i så fall fokuserade på att förklara vilka olika personer är, hur de är kända etc. Ofta behöver jag läsa kommentarsfältet för att förstå vem/vad inlägget handlar om.

  Det hade gynnat bloggen med färre och mer genomarbetade texter som är tydligt strukturerade och sakliga.

  Låt inte andra påverka dig för då blir det stress! Kör ditt eget race istället. Olyckskorpar finns överallt. Ingen begär att du ska göra 4 inlägg om dagen, röcker med 1 inlägg, o inte heller varje dag. Sluta upp med att lpta denna galna influencervärlden ta kål på dig, DU gör vad DU vill o anser, sluta lyssna på alla tokiga förslag än hit än dit, för hitintills har det ju gått ganska bra. Dra i bromsen!

  Det sägs att det är ute att vara influencer i Danmark. Jag vet inte, men känns det inte helt ärligt som att något är på väg att hända gällande ”branschen”. Medvetenheten kring världens ände känns påtaglig vilket gör att det känns nästintill osmakligt med det de flesta influenser syftar till, köphysteri?

  För mig känns det inte fräscht eller i tiden att applådera de med stora portaler vars syfte är att uppmana sina följare till att handla mera, enbart för sin egen (alltså deras) vinnings skull.

  Och om den reflektionen stämmer, så borde marknaden för influencers förändras och Bloggbevakning som en följd av den.

  jag älskar öppet spår 🥰

  Det är det jag längtar efter dom kvällar det är.

  tycket det är för mkt pro ana inlägg och grejer med bianca är så trist. och långa inlägg orkar jag inte.

  korta och roliga inlägg och avslöjande skvaller är skoj, och när du skriver lite ironisk 😊

  kör på och försök att inte stressa. Det är inte värt din hälsa att göra läsare till lags.
  glad sommar ❤️🍦🌞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *