Calle Schulman skickar sina följare till dotterns Youtubekanal

Ja, man ska uppmuntra barns kreativitet.
Ja, man ska stötta dem i sina val, men..
NEJ!
Jag tycker inte att en 7 åring ska ha en öppen Youtubekanal där hon läger upp smink-tutorials, dit hennes pappa skickar sina vuxna fans.
Jag tycker lika lite det, som jag tyckte att det var en bra idé att Amanda Schulman bjöd in SINA vuxna följare att följa hennes dotter Charlie på Musical.ly. 

Hon är SJU år, och visst – det förekommer betydligt färre dick pics på Youtube än på Musical.ly men ändå.
Vad hände med att fasa ut sina barn från sociala medier för att värna deras integritet?
Det verkar vara ståndpunkter båda bröderna Schulman slängt ut genom fönstret fortare än kvickt, trots att de uttalade sig SÅ högljutt i frågan.

Alex om sin dotter: Det är dags att respektera denna personlighet, att respektera hennes integritet. Det är en sak att blogga om sin bebis, den typen av bloggande handlar ju framför allt om hur jag som pappa tacklar föräldraskapet. Men vi har nu kommit till en punkt där bebisen snart är en flicka och jag tycker att hon ska få bli det ifred.

Calle om sin dotter: Vi fasar ut henne för hennes egen skull. Det är inget dramatiskt egentligen, och det är inte att vi säger att hon aldrig mer får synas. Men hon blir äldre, och det är bara en allmän känsla vi har. Det ligger ingen värdering i det, det är ingen katastrof. Det kan bli konstigt bara, särskilt nu när hon är äldre. 

Calle verkar lika principfast här som när han skulle sluta med Instagram.
En principernas bestämde man!
”Vad är en man utan sina principer?”
”Ingenting”
var det någon snusförnuftig man som en gång sade. Vem denne någon är vet jag inte, men vad jag däremot vet är att denne någon INTE är någon av Bröderna Schulman. Så vi kan utesluta dessa två i alla fall.

Pappa-pimping för en sjuårings smink-tutorials på Youtube?
Bra eller anus?

149 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Stort anus på den.

      Jepp, kan man inte anmäla kontot med tanke på att man måste vara 13 år på youtube? Några år dit ännu..

    Fast Alex har väl ändå hållit sitt uttalande? Amanda kan ju tycka något annat…tycker inte det är rättvist att dra in Alex i det?

      Både Alex och Calle verkar vara jättebra föräldrar iaf, fina pappor, och det är väl det viktigaste.

      Alex hänger ut barnen titt som tätt i podden istället…

        Hänger ut? Lite väl överdrivet va?

        Hänger ut? Hur?

    Kan du inte göra gröna kapslar och återkomma? Blått och vitt känns ute.

      Du borde polisanmälas.

        Och sluta särskriva

          ?

            “Tramadol kapslar” är en särskrivning

      Att kränga mediciner online för att mätta girigheten känns jävligt 2018.

    Kenza var precis med i Nyhetsmorgon ?

      Ok

      Vad handlade inslaget om? Eller intervjuades hon?

        Graviditet och sjukdomar osv. Hon var jättebra.

          Igen och igen och igen.

            Fast jag tycker det är jättebra. Kenzas åkomma är inte jättekänd så bra sprida kunskap om den. Sen kämpar många med graviditeter så nog skönt att veta att man inte är ensam.

        Om hennes diagnos och hennes resa till att bli gravid.

    Lite svårt att svara, beror ju faktiskt lite på vad barnet vill.

      du skojar?

        Nej 🙂 alltså, jag förstår såklart hur många tänker och det är inte oproblematiskt när barn är så unga men man vet inte vad barn och föräldrar haft för diskussioner och hur drivande barnen är. Det viktiga är väl att föräldrarna har nån strategi för att skydda barnet på youtube..

          En sjuåring kan inte diskutera.
          En sjuåring ska inte sminka sig.
          Punkt.

            Där har du helt fel. (Jag förmodar att tjejen sminkar sig på kul och inte har en daglig rutin till skolan. Om så är fallet är det inte fel alls)

            Varför får inte barn kladda färg i ansiktet? De uppmuntras att måla och rita på papper och leka med färger. Varför inte i ansiktet, ju? Jag tycker man borde fråga sig varför vuxna målar sig i ansiktet, istället?.

            Tycker du sjuåringar ska leka med leksaksvapen? Det tycker många är ok. Men varför ska detta ok att leka kring men inte att sminka sig? Vad är det som är så farligt med smink egentligen?

              Varken vapen eller smink är ok. Förlegat ju, pojkar har vapen och flickor ska vara sminkade. Varför inte få vara barn bara?

      Ja för sjuåringar är ju kända för sitt välutvecklade konsekvenstänk. Eller inte.

        Och sminkfärdigheter…

          Hmm tänk om hon är svinbra? Har nån testat?

            Hon brukar se ut som en helt vanlig barnclown, också när hon är ’proffssminkad’ av Saahahandrahah.

              Aaaw vad gulligt. Nåväl, hennes målgrupp är väl barn så det funkar.

                Vadå, ’målgrupp är barn’? Mina barn fixar clownsminkningen helt utan tutorial…

                  Hennes målgrupp för sina tutorials alltså. Dina barn måste ju inte följa.

                    Skulle aldrig uppmuntra min unge stt följa sminktutorials på nätet. Sjukt ju.

              Sandhra är ju verkligen GRYM på smink och hår!!! Penny också.. för att vara sju hehe. Hon är så go och rolig ungen ju haha märks att hon kollat in andra youtubers hehe.. Så goa både hon och Tom Allan, underbara. Tacksam att få följa dem.

                Ok. ”Hehe”

                Varför följer du barn på sociala medier?
                Du är ändå en vuxen människa och skall vara den ansvarsfulla i det här. Vad får du ut av att följa barn som sminkar sig?

                  Följer inga barn men följer många vuxna vars barn visas på deras social medier, följer föräldrarna alltså inte barnen.. men uppskattar att de bjuder på bilder och filmklipp på deras barn för det är kul att se, tycker det är gulligt och roligt att se helt enkelt. Får man tycka det eller? Är man oansvarsfull om man tycker det?

                  modd

                  Följer inga barn men deras föräldrar. Tycker det är gulligt och kul att se barn, får man tycka det eller är man oansvarig då?

                    Det är ganska oansvarigt av dig som en vuxen människa att sitta och titta på barn (som borde spendera sin tid på lek) sminka sig, ja.
                    Hade mina föräldrar lagt ut videor på mig när jag var 7 för vilken främling som helst att se hade jag blivit väldigt ledsen, hade andra vuxna människor dessutom suttit och tittat på de… alltså det är creepy.

    Anus

    Jag tycker Margaux går lite över gränsen när hon talar om sitt barns privata delar och vad han brukar göra med dessa (ska inte gå i i detalj här). Men hon har sagt det i sina senaste vloggar.

      Tycker hon verkar vara jättego och gullig men med föräldraskapet känns hon som många idag, har inte tänkt igenom särskilt mkt. Hon bara ”gör” och sen får ev konsekvenser visa sig senare.

        Svårt att vara förälder på nåt annat sätt dock.

        Hur gör du med föräldraskapet då? Läser alla böcker och följer allt till punkt och pricka? Det kan ju nästan vara värre än att bara ”göra”.

    Det här skaver så mycket i mig. Visst kan det vara gulligt att se en flickas version av att göra en sminktutorial där hon försöker efterlikna sin bonusmammas videos och säkert andra videos hon kollat på på youtube (plötsligt så sitter hon dock och sippar cola ur ett vinglas märkligt likt något annat vi sett och där var det inte lika gulligt längre). Problemet blir väl att det känns som att pappan skickar dina och flickvännens följare till kanalen, när hennes målgrupp borde vara jämnåriga? Hon blir uppmärksammad för att hon är barn till en influencer och hon kan själv inte ta ansvar för vad det innebär. Och vad säger mamman? Är de överens om detta? (Det har gnisslats tidigare om bl a avklippta hår mm….)

    Och det svänger som sagt var fort i hockey – varifrån kommer det desperata behovet av att göra ens barn ”kända” för saker som de kanske skäms ihjäl över när de är tonåringar? Jag vet att mina barn (13 och 15) nuförtiden inte är jätteförtjusta i att figurera i mina sociala medier – som ändå är rätt privata – och har tackat för att vi inte lät dem skaffa egna youtube-kanaler vilket var högt eftertraktat i tioårsåldern när musically, challenges etc var populärt och ”alla” ville vara en ny Clara, Therese eller Jocke&Jonna.

      *sina

    Penny är verkligen en supergo unge men kom igen vuxna, smink och lösnaglar på en sjuåring! ???

      Samtidigt, OM hon tycker det är kul så är det okej. Fattar hur du tänker men barn har klätt ut sig i alla tider.

        jäkla skillnad på att klä ut sig hemma inför familjen och att göra det på nätet dock. Går liksom inte att jämföra …

          Ja, jo. Men man vet inte hur snacket gått hemma hos dom.

    Barn ska låtas vara barn, inte en sak som ska ge många likes. Tänker inte föräldrarna på barnens integritet? Uppenbarligen inte.

      Det går ju såklart att diskutera men barnet kanske uppriktigt tycker att det är kul.

    Camcam borde åtminstone blocka den här personen eftersom det är olagligt att sälja sibutramin ??‍♀️ Det är ingenting som borde få cirkulera i kommentarsfältet under så pass många inlägg som det är nu.

      Vad ÄR sibutramin?

        Blåvitt tydligen

    Cam blocka domänordet i mejlen

      Fattar inte. Jag blir blockad / moddad på varannan kommentar, som är helt vanliga kommentarer, och så går det inte att få bort den här substanskrängaren som gör varenda kommentarsfält fullständigt oläsligt?

    OT men såg Isabelle Strömbergs instagram story nyss där hon lagt upp en bild på sig helt osminkad. SÅ vacker! ? Förstår inte varför hon alltid ska ha så mycket smink (inget fel med det såklart men hon borde verkligen visa sitt vackra osminkade ansikte oftare!!)

      Hon har förklarat det tusen gånger och det är för att hon helt enkelt älskar smink ock VILL vara hårt sminkad och se ut så fejk ut som möjligt.
      Ju mer folk kommenterar så känner hon att hon vill göra ännu mer bara för sakens skull, hon är medveten om att hon är fin utan och trivs även osminkad.

      Jag förstår henne och jag hade också tyckt det var rätt tröttsamt att alltid bara bli kommenterad utifrån sitt utseende.

      Jojo, ”osminkad”.

        Ja hon var osminkad på den bilden. Har du ens sett den? ?

          Osminkad men med ögonfransförlängning, BUS, fillers och tatuerade ögonbryn. Så om hon är ’naturlig’ är ju en definitionsfråga. Ingen kritik i detta, jag menar bara att osminkad inte nödvändigtvis är samma sak som o-fixad

            Ingen som har påstått att hon är ”naturlig” och heller ingen som som säger att osminkad = ofixad. Osminkad innebär att man ej har _smink_. Ganska lätt att förstå om man inte promt måste väga in sina egna åsikter i andras kommentarer.

            Du kan ju intala dig själv vad du vill så länge det får dig att må bättre <3

        Ja? Är det jobbigt att ta in att hon är såpass vacker helt osminkad? 🙂

          Uppenbarligen ?

      För henne kanske det inte är viktigast att alla ska tycka att hon är vacker. Hon har sin stil och vill väl se ut såhär just nu.

    Fast vad vet vi om hur de hanterar deras barn konto. Om reglerna kring användandet? Om det är något dem gör ihop, och föräldrarna har stenkoll och hanterar kontot och kommentarer och meddelande..?
    Äh vet inte. Känns så sjukt och exponera ett barn på det sättet

    Helt klart ANUS!
    Hon är sju år!?

      Men hon tycker ju att det är kul så varför inte? Det finns andra betydligt mindre barn som syns på Youtube regelbundet tex Bingos barn, Familjen Reinhold m.fl. Vad är egentligen skillnad på att ha egen kanal – barn i den åldern som Penny tycker ju att det är coolt och skoj och vill vara som äldre.. Ingen fara på taket tror jag inte, de har nog koll. Andra filmar sina barn ständigt och lägger ut på insta tex Läckberg, GabJoss, Ilmrud m fl. Är det egentligen någon skillnad?

        ”hon tycker ju att det är kul så varför inte?”
        Är det enligt den devisen du uppfostrar barn? Alltså det är en genuin fråga.

          Barn tycker det är kul att äta sockervadd.

          Men hur tänker du nu? Uppfostran har vad med YouTube tutorials att göra? Det här är ju en helt annan frågeställning. Självklart har det betydelse vad barnet tycker är roligt och inte innan man avgör huruvida en offentlig kanal är lämplig eller ej. Sen finns det såklart andra hänsyn men barnets intresse är iaf ett.

          Jag uppfostrar inte barn alls eftersom jag inte har några, men jag vet att många barn i den åldern vill ha youtubekanal och tjatar om det, de tycker det är kul och jag antar att Penny tycker det och ville ha. Ja om barn vill göra något de tycker är kul som inte skadar dem så varför inte, men självklart ska de inte få göra vad som helst för att de tycker det är kul. Jag tror ärligt mest att detta var något C kunde skamma CS för, vilket vi vet att hon gillar.. hon drar ju upp lite annat också i inlägget, det säger en del…

    Men det är väl Penny själv som vill, hon tycker väl att det är kul och har uppenbarligen tittat på andra youtubers och vill göra samma sak och vara som dem. Så go, härlig och rolig hon är, har kollat! De har stängt av så det inte går att kommentera så jag ser inga problem med det. Hon har ju dessutom redan synts i många sammanhang som instagram, Youtube och tv-program.. och jag gissar att detta är hennes eget val och önskan, inget annat. Tycker du det är fel att Läckberg filmar sin dotter i tid och otid och lägger upp på instagram, eller är det det faktum att det är just Calle Schulmans dotter? Det finns för övrigt massor av små barn som har Youtube. Du själv är inte alltid helt konsekvent eller håller det du säger, så andra kan väl också få ändra sig?

      Det går ju även att filma en video och låta bli att ladda upp den på youtube. Man kan ”låtsas” vara en youtuber, precis som barn låtsas om massa andra saker ?

        Smart!

        Precis! Om man vill göra filmer för att det är kul, så är det väl bara att göra det. Om behovet är att synas och få likes så är det nåt helt annat man är ute efter…

          Eller hur! Argumentet ovan ”det är väl Penny själv som vill” (om en sjuårig flicka) är bara så fel.

    Stort brunt anus. ? Bara sjuåring och smink är något som inte borde uppmuntras, enligt mitt tycke. Sen Youtube på det – nej bara nej. Men vad gör de inte för lite kändisskap!!

      Fast nästan alla barn, pojkar och flickor, tycker det är kul med smink, peruker, vuxen kläder och maskerad… Ser inget problem alls där.

    Jag är verkligen inte rätt person att uttala mig om hur någon ska uppfostra sina barn, men vuxna människor bör vara medvetna om att Youtube kan vara jävligt obehagligt. Det är redan ett extremt utbrett pedofil-näste där riktiga creeps går bananas just vad gäller videos där barn gör helt vanliga barngrejer.

    https://www.youtube.com/watch?v=Aqm5Ht7nQW0

    Det är såklart inte barnens fel, men eftersom det är väldigt svårt för Youtube att moderera de enorma mängder som laddas upp och kommenteras varje dag kanske man åtminstone ska fundera på hur man kan skydda sina barn från att potentiellt hamna i en situation där det sitter tusentals vuxna män och tittar på deras videos av ett helt annat syfte än vad barnen tänkte när de laddade upp klippet.

    Ett stort kvinnligt hårigt ANUS på den!!!

      Kvinnligt? I den här håriga anuskategorin eller debatten som du företräder, vad är skillnaden på manliga och kvinnliga i betydelse? När ska man hänvisa till kvinnligt vs manligt hårigt anus?

        Du vet väl att det bara kommer ut blomblad och chokladdonuts ur kvinnliga anus 🙂

    Det skaver något förbannat.

    När man är sju år så ska man inte exponerad på en youtube-kanal. När man är sju år förstår man inte eventuella konsekvenser. När man är sju år är man bara ett barn.

      Håller med. Min sjuåring vill en massa saker, men jag tycker att det är mitt ansvar som förälder att avgöra vad som är bra för en sjuåring att göra. Sminka sig på skoj, visst! Filma sig när man sminkar sig, absolut! Lägga ut det för allmän beskådan, fritt för kommentarer och delningar samt omöjligt att nånsin radera, aldrig i livet.

        Om jag förstått det rätt är den inte möjlig att kommentera på.

          Man kan ju länka och kommentera på annan plats.

    Och jag tycker det är helt sinnes att min 5-åring frågar när han ska få en egen telefon. Eeeh, än så länge har du inget behov av det och om du får låna iPaden ibland ska du vara glad, blir svaret då. Ett eget youtubekonto är sååå långt borta i min värld så jag sitter bara och gapar när jag ser detta.
    Men å andra sidan så får ju hans kusiner som bara är något/några år äldre både ha egna telefoner, kolla på Jocke och Jonna, kolla på lättklädda musikvideos och spela GTA och Fortnite så jag förstår ju varför han frågar.
    Kan inte barn få vara barn?!

      Det är tyvärr kört tror jag. Iom förskoleklass är liksom barndomen slut 🙁

      Blir man mindre barn för att man har en telefon?

        Jag tror det. Ungarna exponeras för vad skit som helst. Jag kan ha min parental kontroll men fått höra av mitt barn som inte fyllt 9 att en klasskamrat visat porr och våld på rasten. Inte kul.

          Fast det blev man exponerad av innan också i form av tidningar, äldre kids på lekplatsen, i videouthyrningen.. Det är bara nytt format och lite mer lätt tillgängligt. Om småbarn visar sånt på rasterna är det de vuxnas ansvar som brister, varför tillåter de mobiler på rasterna?

          Men man blir inte mindre barn för det, ett barn är ett barn

            Jo, men det nya formatet leder till content som inte fanns på din tid.

        Jag tror att det hämmar lekförmågan mycket. Kan bara jämföra med hans kusiner som inte är mycket äldre alls och när vi träffas så väljer de ofta sina telefoner framför att leka. Där ser jag problemet. Inte telefonen i sig, utan förmågan att förhålla sig till den på ett sunt sätt.

        Läste nånstans (sorry har ingen vetenskaplig källa just nu) att genomsnittsåldern för när pojkar ser porr på internet första gången numera är 8 år. Är det rimligt någonstans tycker du? Det är det man öppnar för när ungar fritt ska göra vad som helst på internet/sociala medier för att de tycker det är ”kul”. Sen när det kommer inlägg om pedofiler som kontaktar barn via sociala medier så skriker alla kommentatorer”Men har föräldrarna ingen koooolll, de borde ju vakta sina barn 24/7.” Nej, lågstadiebarn och yngre ska inte lägga ut you tube-videos eller filmer på Instastories, hur kul det än är. Eller surfa obevakat. Calle Schulman måste ju vara på listan över pinsammaste människorna i Sverige, så inkonsekvent och löjlig. När han inte är kränkt eller mobbar någon som inte passar i Schulmanien för tillfället.

          Japp, det där är skitläskigt- inte bara porr utan ännu värre grejer går ju att få tag på. Iom att barnen börjar skolan går det nästan inte att kontrollera längre om inte exakt alla föräldrar har exakt samma kontroll och det har de inte.

    Du har ju stor spridning i ditt nätverk och hjälper också till att skicka följare till Pennys konto via detta inlägg

      Och därför ska inte detta uppmärksammas alls?

    Rolig info, om man går in på dagens nyheters instastory hänvisas man till ett klipp på en man som öppnar en grind. På den grinden sitter ett H som ser EXAKT likadant ut som Hermine Holds logga!!! Verkligen på pricken likt!

    Helt omdömeslöst. Men den där människan har ju inga betänkligheter när det gäller att exponera sina barn.

    Ska barnen ha sociala medier så ska det vara stängda hemliga konton. Inte öppna. Inte tusen + följare. Inte bara pga risk för elaka kommentarer, olämplig kontakt med vuxna osv (vilket är illa!) utan för att vilken förälder med vett i huvudet tycker att det är en bra idé att göra barnet likes-torsk så tidigt som möjligt? Jag fattar verkligen inte.

      I princip är det väl lätt att hålla med dig, samtidigt får man väl hoppas att C har expertis nog att reglera användandet och skydda dottern från negativa effekter.

        Det har vi ju sett att han inte har

          Jag är ingen expert på C men hur menar du? Om han nån gång visat brist på omdöme i sin egen användning av sociala medier betyder det ju faktiskt inte att han inte är noggrannare med dotterns.

            Han har visat brist på omdöme ang dottern

              Hans omdöme innefattar iaf att inte tillåta folk att kommentera på hans dotters kanal, så lite omdöme finns ändå. Anser du att Anitha visat brist på omdöme också då eller?

              Hade det varit en ung pojke som velat gå i klackar och smink hade hela Sverige jublat!

                Åh andra sidan jag har inga barn och har ingen åsikt. Men ibland kanske man ska ta det cs skriver med en nypa salt. Behöver ej va sant han kanske bara vill ha reaktioner…

                  Åh?
                  Student?

          Lady D – du exponerar väl dina barn en del på dina kanaler? Nu vet vi sedan innan att du avskyr Calle, har sett att du skrivit elakheter om honom här tidigare, vad var det du kallade honom här ganska nyligen? Anser du att Anitha är en omdömeslös människa utan betänkligheter?

            Gör jag? Jag tycker jag är jävligt restriktiv med vad jag visar och delar med mina barn. Skriver sällan om dem. Aldrig nåt privat. Visar mkt lite bilder och alltid med respekt och tanke på deras integritet och trygghet. J visar jag mer av men N och T är sällan med på mina medier.

            På vilket sätt tycker du att jag är jämförbar med det Calle gör?

              LD..är väl mer omdömeslöst av Anitha att på instastory filma TA när han sitter på ”muggen”

                Nu diskuterar vi väl ändå Calle? Inlägget handlar om Calle och om vad han gör.

                Vill du diskutera Anitha eller nån annan förälder kan du väl göra det där det är relevant? Förstår inte vad syftet ens är med din kommentar? Vill du försvara Calle så kan du göra det utan att dra in andra.

      +1000.
      För tidigt för ett liv på nätet och dess bieffekter

    Min unge är 1 år. GUD vad jag önskar att pendeln har svängt när hen och eventuella syskon växer upp om några år, till att det coolaste som finns är att skippa skärmar och sociala medier och läsa en bok. (Försöker föregå med gott exempel.)

      Håller med, man gör vad man kan och försöker avstå skärmar när barnen är vakna. Finns tid sen ändå

      Dutti du är!!

    Han skriver väl inte att han skickar sina vuxna följare dit?! På skärmdumpen står det ju tydligt att ”Penny hälsar att alla BARN är välkomna”. Läste du inte så noggrant kanske?

      Hur många barn följer Calle? Hur begränsar de visningarna till barn på youtube-kanalen?

        Inte vet väl jag. Men det var ju så han skrev och Camilla skrev nåt annat.

    Alltså FAN vad besviken och arg jag skulle bli på mina föräldrar om jag hade fått ha en egen youtube kanal när jag var 7 år. Nu fanns ju som tur var inte youtube eller något när jag var barn, men ni fattar. Och med kända föräldrar så kommer tusentals kolla på videorna. Fy fan. Klart penny tycker att det är roligt nu, men kommer hon tycka att det är roligt när hon är tonåring? Vuxen?
    Och vad kommer hon tycka är värst? Att hon som litet barn blev totalt exponerad på internet ELLER att hennes egna föräldrar totalt exponerade henne på internet? Dom som ska skydda henne och värna om hennes integritet?

    När jag var lika liten som penny så hade jag min egna lilla radiostation. Jag spelade in på min kassettbandspelare. Jag pratade och ibland blev det ”reklampaus” och ibland sjöng jag egna små sånger. Har kvar dom kassettbanden och det är ett gulligt litet barndomsminne. Tänk om mina föräldrar hade lagt ut dom inspelningarna på internet för tusentals att lyssna på. Näää fy alltså, hur tänker föräldrar som gör såhär mot sina barn egentligen?

    Min dotter spelar ibland in egna videos på sin ipad där hon dansar, finns inte i min värld att jag skulle lägga ut hennes videos till allmän beskådan. Vilken jävla skitmamma jag skulle känna mig som om jag inte ens värnade om mitt barns integritet

      Snabba pengar det är allt som räknas i deras värld!

        Oh well. Det kanske går till hennes framtida BR.

          BR?

            Bostadsrätt förmodligen.

              Tack!

          Calle vill väl säkra upp att P kan bo kvar på Östermalm och inte riskera att behöva flytta ut till förorten när det är dags att flytta hemifrån…

            Nu kanske jag är krass men då förstår jag hans agerande lite bättre. Bara han spar pengarna till flickan så..

    Nej bara nej! Att leka med smink kan hon göra själv på sitt rum eller med en vän, borde finnas körkort på barn!

    Man kan visst kommentera på hennes video!

      Sorry kollade fel på tidigare video ?

    Anus. Varför gör man detta? Är det för pengarna tro? Skulle aldrig göra det för några pengar i världen.
    Har folk inte hört talas om integritet? Det som är så viktigt. Frågan är vad säger Anitha om detta? De slåss ju om att ha barnen med på sina IG’s. De vet att det är barnen som får mest likes och visningar. Usch, jag har svårt att förstå detta.

    Usch. Osmakligt.

    Samma när en rätt stor bloggare som GIZMOLINA gör ”reklam” för sin 11 åriga dotter ”Gizmolinis” öppna Instagramkonto och ber sina läsare kika in hos henne.
    Sen att dottern poserar i bikini på många bilder känns ju sådär…

      Ja, den var märklig…

    Tycker det är helt fel. Sedan är jag antagligen helt omodern för våra barn (4 och 6) använder inte IPad, smartphone eller liknande- de får nöja sig med Barnkanalen på SVT. Smartphones, IPads etc är beroendeframkallande och jag försöker själv begränsa mitt användande- vilket är svårt nog för mig som vuxen ?

      När ska du introducer världen utanför för sina barn?! Du skjuter bara upp det oundvikliga. Finns massa att lära med teknik!

    ANUS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.