Sök tjänsten som ”Head of Greenwashing” hos Löwengrip!

Nu ligger annonsen ute för CSR-manager hos det flygplansglada företaget Löwengrip, och till skillnad från tidigare annonser så är den relativt välskriven.
Någon som är sugen på att söka?
Jag antar att Greta Thunberg tackade nej till att komma ombord, eller räckte hennes prao-veckor helt enkelt inte till för att både försöka rädda miljön och Isabellas anseende på ett sätt som möjliggör för hennes fortsatta flygande?

Om så är fallet så måste Greta vara komplett galen! Rädda miljön när man kan få jobba hos någon som ska bli världens mäktigaste kvinna?
Kanske kan man rädda isbjörnsbeståndet genom att mata dem med överbliven hudkräm med smak av popcorn?

 

158 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur går det för Selma? ?

    skämtar hon?

    Hon har verkligen örat mot rälsen den där Bella…

      Undrar varför hon inte är synlig på bloggen. Möjligen en flygresa hon vill dölja? Dålig timing med annonsen!

        Japp flyga i väg 4 dagar och vila upp sig i skuggan. Går tydligen inte att vila hemma i nya huset ?

          Nej i huset är ett film team, full med grejer och folk där nu.

            IL och hennes livstil känns fruktansvärt omodern. Allt flygande hit och dit, konsumtionen. Allt hon gör känns tacky.

          Jag och min sambo har nyligen byggt hus, vi har nästan inte lämnat det mer än när vi måste jobba och handla. Vi trivs sååå bra vi vill bara vara hemma❤️ Vi VILL vara hemma! Vi bjuder hem vänner så vi slipper lämna vår borg ❤️

          Kan inte förstå varför man köper ett hus bara för att visa upp ytligt insta/blogg, men inte vill skaffa en trygghet till huset och vara hemma och bara njuta.

          Kan tillägga att vi flyttade in samma månad. Ser hur lite tid hon tillbringar i sitt hus som hon förhoppningsvis tycker om eftersom hon köpt det…

            Jag och min man köpte ett hus för tre år sedan. Vi vill också helst bara vara hemma i vårt hus. Den bästa platsen på jorden.

            Inte för att vara otrevlig. Men har tänkt en del på detta. Undrar vilken miljöpåverkan det har att bygga nytt hus/renovera jämfört med några flygresor?

              Nu är det ju inte några flygresor utan väldigt många flygresor. Bygga hus gör man väl en gång va?

                Ja, förvisso verkar det ju som att il har bosatt sig i luften. På tal om det, är det nu sex grader varmt en bit nedanför polcirkeln när det normala är närmare minus 30. För några år sedan reagerade man när det var flera plusgrader i mitten av mars.

        ”Min plan är att ligga i skuggan och läsa vid en sandstrand tills på söndag och blicka ut mot havet. Lugn och ro för själen.”
        Bellas blogg 14 februari
        Ja, Bella har knappast tagit tåget till sandstranden. Var ligger närmaste sandstrand för övrigt med skugga där man kan ligga och läsa så här års? Knappast Falsterbo om man ska vara utomhus. Inte ens i St Tropez.
        Ser också att Pingis unnar sig en skidsemester i Zermatt. Antar att fästmannen är med.
        Verkar som företagen går bra och av sig själva. Bägge huvudpersonerna tar semester och slavarna jobbar.
        Entrepreneurlife som Pingis säger 🙂
        Heja slavar! ”Ert arbete vår belöning” som talesättet är bland egna företagare.

          Stranden lär ligga i Qatar.
          Undrar om det går att åka tåg dit från Sverige…
          Kanske Orientexpressen till Istanbul men sen blir det nog svårare med tanke på att man ska igenom Syrien och Irak.
          Verkar knöligt. Jag misstänker att Bella tog flyget eftersom hon abonnerar på syndernas förlåtelse.

          ”Slavarna” som du kallar det får säkert också belöning och löner. Kallar du alltid alla anställda på olika företag för slavar? Låter illa.

            Modern slavery är tyvärr en vanlig företeelse i UAE. Man kan lätt googla modern slavery migrant labour working conditions SEA UAE corridor. Trist läsning

              Kanske förhållandena är likartade i Qatar och Kuwait fast de inte tillhör UAR. Gäller nog alla gulfstater att man exploaterar arbetskraft från fattiga länder t ex Indien, Sri Lanka, Nepal och Pakistan.

                UAR = UAE
                förstås 🙂

                  Hon har tidigare nämnt att hon ska till Australien. Hon är säkert på
                  Väg dit och mellanlandat i Qatar. Provokation, provokation, provokation

                Ja sorry blandade ihop uae och Gulfstaterna. Problemet är utbrett i regionen. Även arbetskraft från Afrikas horn exploateras där. Men modern slavery är förvisso ett globalt problem.

    Undrar vart hon har åkt på semester och med vem?

    Hon måste vara väldigt medveten om att hennes följare undrar detta, men hon är såklart knäpptyst, hon som annars uppdaterar (iaf stories) varje timme.

    Snart uppdaterar hon med en revealing bild som indikerar att hon är med en ny lover typ. Snart ska ju HH lanseras 🙂

      Ja, Bella har nog inte åkt ensam.
      Total tystnad i kanalerna.
      Snart kommer en teaser med två glas eller något annat obvious.
      Men det är kanske Sheila även denna gång och Bellas favoritställe där i Marbella. Behöver inte vara a new lover även om det naturligtvis kan sälja scarves.

        Hon finns i Qatars huvudstad, finns nu inlägg på bloggen och insta.

        Har det inte skurit sig med Sheila?

          Hur menar du?

      Hon har skrivit flera ggr på sin blogg att hon ska till Quatar. Dessutom har hon uppdaterat om det nu, det tar en stund att åka dit förstår du och alla tar några små uppdateringspauser och soc.med-pauser då o då, inte konstigt. Hon har gjort längre pauser än så. Jisses så nyfikna haha.

        Jag såg en uppräkning för några veckor sedan ”Qatar, Sydney, Melbourne och Shanghai inom en månad. ”
        Var ju inte helt uppenbart att det var Qatar som var resmålet med sandstranden. Jag trodde Qatar var för att sälja in Löwengrip när Saudiarabien inte fungerade. Men u var det tydligen en minisemester och inte en affärsresa.
        Antar att det nationella flygbolaget bjöd på resan. Man vill säkert inte vara sämre i Qatar än man är i Dubai. Där används Emirates flitigt för att transportera in influencers. Även Qatar Airways har direktflyg från Stockholm.

      Hon har åkt till Qatar över helgen. Hon ser till att slippa vara i kåken så mycket som möjligt trots att det finns folk i kåken dygnet runt som passar henne

        Just nu, denna vecka, är kåken uthyrd. Har du missat det? 😉 Ett produktionsbolag som filmar en film där just nu.

          Och därför måste man flyga 5-6h för stt vila. Filmteamet har inte hyrt hela Sverige..

    Hahaha vilket skämt

    Hade varit ännu mer välskrivet, om det nu ska vara en engelsk titel, att ta bort bindestrecket och sedan skriva Manager med versalt M.

    Det är bra att hon skapar arbetstillfällen oavsett typ av tjänst? Sen tycker jag att det är bra att företag jobbar med CSR eller motsvarande. Det finns mycket fler processer och områden (än flyg, tåg och bil) som ett företag kan arbeta hållbart inom för att minska klimattrycket…

      KVINNAN KOMMER INTE SLUTA FLYGA – TVÄRTOM. Sånt jävla hyckleri. Det är som att hitler skulle anställa en jämställdhetsminister under sin regim (obs, ta inte jämförelsen på för blodigt allvar).

        Hahahaha!!!

        Jag skrev heller ingenting om det.

        Men jag förstår utifrån din kommentar att du inte vet vad CSR eller miljö- och hållbarhetsfrågor innebär för företag och myndigheter.

        Utifrån den logik i ditt svar, tolkar jag dig rätt att du då exempelvis tycker att det är helt onödigt att företag som Tetrapak arbetar med CSR och hållbarhetsfrågor utifrån faktorn att hela deras företagsidé och produktion är en klimatbov?

          Dessutom ska ju CSR jobba inom och med företaget (Löwengrip I guess?) och inte med henne som privatperson, eftersom ja…. CSR är för företag och inget annat. Därför fattar jag inte varför man hänger upp sig direkt på alla flygresor hon gör eller kallar det greenwashing – personen har ju inte börjat ens. Blir lite löjligt.
          Samtidigt så gör ju Bella och Company en hel del onödiga ”affärsresor”. Återstår att se om nåt sker med dem.

            Är inte Bellas hela liv också hennes företag? Det mesta hon gör är ju utifrån vad bloggen behöver för content, sen kan ju trots det älska skugga, värme och hotellvisteler utomlands (Sen gör hon väl inte det bästa innehållet av resorna just pga det), men att ta in en CSR kan ju likagärna vara ”Hur får vi bloggaren Isabella att framstå som mer klimatsmart”

              Ja och med det hoppas de att fokus riktas mot något annat än detta eviga flygande. Mer än så är det nog inte och något verkligt engagemang kan vi nog utesluta. Det fångar förstås en viss målgrupp, som hejar på och suktar efter samma liv som henne och sprättar hela lönen/månadspengen på hennes produkter. Det är längesedan jag såg henne nämna att kvinnor i 35-årsåldern är hennes målgrupp och jag har då totalt tröttnat på henne.

        Hahha den var bra, precis så!
        Bara rent trams detta när det gäller henne och hennes oseriösa bolag.. Frågan är om det är för att skapa lite nytt roligt content (blaskorna har ju redan producerat några artiklar vår nya ”miljöhjälte”) eller så försöker de polera utsidan temporärt. Eller bägge.

          Du igen kh ?

        Men Bella har inte sagt att hon ska sluta flyga heller – hon har inte påstått det så inget hyckleri.

          Hon har däremot sagt att hon vill att någon ska hjälpa henne att bli mer hållbar i både företag och privatliv. Steg ett är kanske att inte flyga privat vid varje givet tillfälle?

    Har Isabella råd att anställa en kompetent akademiker på den tjänsten, där inte billiga!

      Tänkte också det, lär ju kosta iaf 40 lax + arbetsgivaravgifter/sociala avgifter.

      Skulle tippa på att de på den privata marknaden har en lön som ligger på en bra bit över 40 000 kr/månad

        Jag passar in på profilen som de söker. Jag har 4 års akademisk utbildning och 4 års arbetserfarenhet inom området.

        Nu tjänar jag 34 000 i en medelstor stad. Hade jag sökt det jobbet hade jag begärt 40 000 kr och förväntat mig att få ca 38 000.

          Exakt samma som ovan, fast Stockholm och har 38.000 ?

    Har Isabella råd att anställa en kompetent akademiker på den tjänsten, där inte billiga! Tvivlar starkt på att de nöjer sig med en skitlön!

      Gissar de inte kommer så mycket längre än annonsen..

      Dom kan ju alltid bygga en klon som axlar rollen.

        LoL

      Planen är väl att anställa någon underkvalificerad, låta provanställningen på 6 månader löpa ut och sedan inte ha ngn sådan här tjänst längre.

    Jag hörde än så jäkla bra sak i Skäringers pod häromdagen: att om staten skulle ransonera ut en andel flygresor/timmar per person och år, så skulle rika människor, influencers och liknande som vill flyga mer än ransonen tillåter kunna köpa dessa flygtimmar från säg, en familj med sämre ekonomi som ändå inre ska flyga nånstans. Då kan man sälja sin flygranson, och på så vis jämna ut det, och de som inte vill köpa extra flygtimmar får helt enkelt inte flyga enligt lag. Svårt att förklara men det va supertydligt och klockrent när hon förklarade!

      Ungefär såhär fungerar det inom EU med utsläppsrätter mellan företag om jag inte helt misstar mig. Det sker en typ av handel om dessa utsläppsrätter mellan industrianläggningar/företag.

      Förstår precis men blir det inte till en klass grej då? Alltså att de rikaste köper resor och använder av dem som inte har möjlighet från första början att kunna resa.

        Jo folk har ju såklart möjlighet att resa lika mycket, men om man ändå inte vill/ska resa så kan man ju som låginkomsttagare eller student t.ex tjäna pengar på de som har mer pengar och prompt måste resa mer än kvoten tillåter! Tycker inte det blir en klassgrej, man måste ju inte sälja sin ranson? Och hur många med lite pengar reser ändå utomlands mer än säg en gång per år? Jag tycker det lät skitbra iallafall 🙂

          Fast en stor del av klassystemet är ju att ta ifrån de fattiga och ge till sig själv, med vissa mutor. Så, bättre att låta resorna brinna inne istället. Det svider mer. Vi borde ha bättre sätt att ta hand om de utsatta i samhället än att tvinga dem sälja sig själva och sina rättigheter.

        Fast det är redan en klassgrej med resor, det kommer du inte undan. De som har råd att resa mer än vad jag har får gärna köpa mina rättigheter så jag kan göra något annat kul.

          Ja men det får gärna vara en klassgrej, man gör iallafall något positivt för planeten genom att färre reser obegränsat! Alla rika skulle ju inte köpa ransoner utan skulle väl säkert också vilja spara lite slantar och semestra i skärgården istället. Jag tror det iallafall.

        Jag tror att medvetenhet när det gäller resande kommer att bli en klassfråga. Som någon skrev ovan, det blir förhoppningsvis ”tacky” att resa på detta sätt.

      Kan inte ALLA bara låta bli i några år.

      Ja det är en bra tanke, finns väl bara ett ”men” – att vi redan har förbrukat vår ransoner typ för tid och evighet eller så ?

      Hoppsan! Det var ju det jag skrev som kommentar här för nån vecka sen, på skämt…

    Fast hon har inte erbjudit Greta att komma ombord haha det har du missförstått, hon erbjöd inte Greta jobb/anställning alltså, så var det inte riktigt.

      ”Du gör allt för att sänka Bella” blablabla du igen

        Ja det är ju sant förvisso – och allt vinklas, eller vad säger du Mickan.
        Bella skriver Greta är välkommen hit och föreläsa för oss – Camilla och andra; Bella har erbjudit Greta anställning i företaget. EH.

        Det är ju sant förvisso, och allt vinklas, eller vad säger du Mickan.
        Bella: Greta är välkommen att föreläsa för oss. Här: Bella vill anställa Greta i sitt företag, Bella har erbjudit Greta anställning. Haha alltså..

        Ja, precis som att det inte är il själv som är källan till det som sedan skrivs här. Det är ju hårklyverier om hon erbjudit Greta en anställning eller ett samarbete, trovärdigheten hänger inte precis på i vilken form ersättningen betalas ut. Det finns betydligt fler saker i sammanhanget som väcker tvivel hos gemene man. Det första är väl hur man kan missa en så uppenbar sak som att inte ta flyget till snabbköpet om man vill framstå som någorlunda miljömedveten. Det kan ju inte behövas någon Greta för att förstå tänker jag.

      Jag förstår vad du menar. Hon sträckte ut en hand = Bad om råd och tips. Hon sa inte att hon skulle anställa Greta på heltid.

        Det vore dessutom olagligt då Greta i laglig mening är ett barn.

          Olagligt att anställa en sextonåring är det nog inte, tror jag inte men Bella har inte sagt eller skrivit något om anställning, inte att anställa Greta. Det där har ju folk helt missförstått. Vissa kanske missförstått och vinklat det med flit också.

            För att sänka Bella?

          Är inte olagligt att anställa barn i Sverige, finns inget totalförbud mot barnarbete. Men barn har skolplikt så länge de går i grundskolan och för de under 18 år finns olika regler för arbetsmiljö, arbetsuppgifter och arbetstider beroende på hur gammalt barnet är.

            16-18 år: Från och med det år du fyller 16 får du arbeta 8 timmar per dag. I vissa fall får du arbeta fler timmar per dag, men sammanlagt får du inte arbeta mer än 40 timmar under en vecka. Du har rätt till minst 36 timmars sammanhängande vila under en arbetsvecka. Ditt arbete får inte hindra din skolgång på något sätt, vilket innebär att du inte får jobba när du egentligen borde vara i skolan. Hur mycket du kan jobba beror alltså på om du jobbar under terminen eller under ett skollov.

        Nej exakt så, men här vinklas allt och blir till andra sanningar och folk får för sig både det ena och det andra… ?

          På vilket sätt förändrar det sakfrågan, om hon erbjudit Greta en anställning eller bara ett samarbete ? de flesta reagerar ju på att hon vill verka miljömedveten men fortsätter att flyga hejdlöst. Den gropen gräver hon själv och det kan man inte anklaga vare sig den här bloggen eller någon annan för. Det är fullt tillåtet att reagera på sådant i ett fritt demokratiskt land med yttrandefrihet, som Sverige.

    Min kommentar på Bellans inlägg om man skulle acceptera kritik från CSR till ledningen ströks. De söker alltså en ja-sägare och inte någon som får några ändringar på plats, och skulle någon slinka igenom sägs den upp inom provanställning.

      Den ströks nog inte, du får kolla igen där brukar ibland ta en stund innan kommentaren visas. Så man får gå tillbaka efter några timmar och se.

        Får göra dig besviken, den är fortfarande inte där. Jag brukar kolla efter ett dygn 🙂

    Måste vara vidrigt att ha just den tjänsten på ett företag som verkligen inte bryr sig annat än att förbättra sin image.

      De flesta företag som investerar i energieffektivisering och miljöfrågor gör det pga image. Speciellt de små företagen som prioriterar miljön.

    Bells FLÖG väl till Qatar över helgen? Lägligt med jobbannons för en SCR-manager. Hur lyckas hon?

      Hon är sjuk.

      Hennes resande är helt perverst. Köper ett hus för 25 mille men vill inte vara där ens..

        Det är ett läskigt spökhus.
        Jag har ingen stalker efter mig men jag skulle ändå inte våga vistas en natt i Bellas glaslåda.

          Huset ser verkligen ut som alla hus i TV-serien Bron.

          Kanske inte hon heller gör egentligen är troligen bara ett hus för företaget och bella bor någon annan stans för att förvirra stalkers, så tror jag. Allt går ju att filma/fota i förväg.

        Då är det många influencers som är perversa med tanke på deras resande och lägenhetsköp

          Många är sjuka.

        Försöker inte ändra fokus men är inte Jon + Janni ännu mer perversa? Jag menar de har ju värsta lyxhuset men är ändå på resande fot konstant.

          Jo, alla verkar rätt sjuka ärligt talat. Kylie Jenner t.ex har väl 7563 ggr mer pengar än Bella och Janni tillsammans men vad jag kan utläsa av hennes sociala medier reser hon inte ens en tredjedel så mycket per år, utan hon tycks spendera – hör och häpna – otroligt mycket tid hemma i sitt lyxhus och tillsammans med sitt barn. Sen lägger hon galet mycket pengar på annat onödigt som kalas och blommor och grejer, men ändå. Resandet som ska ske 1-2 ggr per månad känns rätt svenskt!

            Tycker inte ens Kim och kompaniet reser oändligt mycket heller när jag tänker efter.. deras utlandsresor går ofta till nån villa i Mexico, vilket från deras hem i Kalifornien blir en relativt kort flygresa. Inte ser man dem så ofta i Dubai, Thailand, Kina eller Italien? Nä.. Jag misstänker att de insett att man blir rynkig av att spendera för mycket tid i flygplan! Om detta kunde nå svenska influencers någon gång skulle nog flygandet avta….

    Gretas tips om vad du kan göra för att bli klimatsmart:
    https://www.expressenom.se/tv/nyheter/greta-thunberg-sa-blir-du-klimatsmart/

    Isabella Löwengrip vill samarbeta med Greta Thunberg
    Isabella Löwengrip förtydligar att hon inte vill anställa Greta Thunberg – utan snarare hoppas på att sextonåringen samarbetar med bolaget för inspiration. https://www.expressen.se/noje/isabella-lowengrips-forslag-till-greta-thunberg-svanger-om-/

      Kommer aldrig kunna ta Expressen på allvar efter allt skrivande om Blondinbella… usch. Känns smutsigt det samarbetet dem emellan!

        Tar varken Aftonbladet eller Expressen på allvar!

      Jag tror att Greta ligger helt rätt i tiden, IL börjar bli gammal, hon är tio år fel i tiden helt enkelt! Konsumtion och yta är så 00-tal!

      Typ varenda influncer är väl där just nu typ? Nåt mega-samarbete med allihopa?

        Qatar vill väl inte vara sämre än Dubai.
        Qatar Airways flyger varje dag från Stockholm till Doha.
        Klart att Bella fått sin resa betald. Får se om hon flaggar upp samarbetet i sina kanaler.
        Eller det är kanske en pressresa 🙂

      Annons om CSR, följt av ett inlägg med onödigt flyg… igen. Alltså, menar den kvinnan allvar? Hon är så vidrig!

    Gretas tips på vad man kan göra på individnivå:
    1. Läs på om klimatkrisen.
    – Okej…
    2. Sprid information och diskutera ämnet med andra.
    – Okej, det blir bra content.
    3.Sluta flyga.
    – Neeeej!!!
    4. Bli vegan.
    – Inga problem, fast ostron är ju gott.
    5. Köp bara saker som är nödvändiga och köp second hand.
    – Skojar du?!

      Greta har verkligen uppfunnit hjulet.

      Och vad gör Blondinbella med dessa tips?.
      Det är ju inget som hon står för så jag förstår inte varför hon vill samarbeta med Greta? Det funkar ju inte med blindinbellas företag och livstil.

    Shit vad smal hon blivit! Undra vem som åkte med, hon åker ju aldrig själv?

      Nej hon åker aldrig själv, hon måste ha med någon som bär hennes väska

        Är det vanligt att resa/åka själv? Är det mång som reser ensamma? Ser det sällan. Jag skulle nog inte resa ensam/själv.

          Jag reste till Bali och Thailand själv 🙂

            Jag beundrar de som reser själva. Önskar själv att jag hade modet till det 🙂

          Jag har backpackarät runt central Amerika själv, tågluffade i Italien ensam i somras och tycker det är jättemysigt att bara ta tåget till en ny stad över helgen här hemma och se nåt annat. Jag är så trött på att behöva vänta på om nån kan följa med eller får tummen ur att boka, så jag bokar och sen får de som vill gärna haka på, men då vet jag att jag iaf kommer iväg 🙂

      Ja vi vet ju att hon bara dejtar utomlands…

      Punkt 3 och 5 gillar inte Isabella så det lär nog inte bli något samarbete där.

    Hur många tror att Bella har en date-weekend? annars skulle hon inte vara så tyst om med vem hon åker med?
    Jag tror på den forna livvakten jag.

      Hon kan ju ha hittat ett nytt lågvattenmärke att ha en date-weekend med!

      Ja, de kom ju ”för nära varandra personlighetsmässigt”.
      Man behöver inte ha väldigt livlig fantasi för att begripa hur nära de kom varandra.
      Bella gjorde en ”Bodyguard” helt enkelt.

      Njäe, för lite pengar och status på en livvakt. jag tror inte det är hennes typ.

        Budet från interflora? ??

          Elektriska karln?
          (”Jag kommer för att läsa av elmätaren”)

          The Bodyguard!

      Kollegan i nordic tech house, heter han Linus ? såg någon hint på pingis insta att han är glad att il är tillbaka i Sverige (efter en N-Y resa.

    Är så glad över Greta Thunbergs stora genomslag, läste en artikel om hennes beundransvärda engagemang! Heja Greta du har mitt förtroende!

    ”Jag kan ju inte sluta resa så nu åker jag på semester till värmen”

      hahahahah xD

      Ändå anmärkningsvärt att hon inte har lagt upp någon story från andra hemmet Arlanda VIP.

        Antingen kände även hon att det provocerade för mycket eller så resten hon mer normalt och hade ingen lyx att visa upp. När hon reser som vi ”dödliga” så visar hon aldrig något.

        Jag har ett svar på den frågan men eftersom ingen som driver den här bloggen bryr om att fixa det där med att hälften av alla kommentarer hamnar i modd så får du vänta tills någon behagar publicera min och alla andra femtioelva moddade kommentarer…

          Ha lite medkänsla, hundvalpen hennes är sjuk, intagen på djursjukhus för att opereras. Är väl inte så konstigt om CamCam prioriterar hunden framför bloggen. Annars hade jag blivit upprörd.

            Det hade jag köpt om det här med kommentarer som hamnar i mod var en ny sak. Men det har pågått i månader, till och med ett år tror jag.

    Hon är nog där med Hampus!

      Nej inte med Hampus, tror jag verkligen INTE. Möjligtvis med en date, med en man.. eller en kompis. Eller så har hon åkt ensam.

      Nej, gamla livvakten så klart.

    Tippar på att hon är där med Michaela för att lära henne allt hon kan om livet som ensamstående mor.

      Vad hände med den andra grannen? Martina eller vad hon hette

    Min kommentar på Bellas blogg med frågan om hur många kilo CO2 det blivit senaste veckan blev inte publicerad…?..censur? Det var bara en öppen fråga, ingen elakt skrivet..

      Censur är det inte, det är en blogg där den som har bloggen inte har någon skyldighet alls att publicera allas kommentarer. Men att kommentarsfältet är hårt styrt är väl känt sedan länge.

      Den publiceras säkert, det tar bara lite tid, har du kollat igen. Kommentarer går inte in direkt utan visas först efter en stund.
      Nej det är inte hårt modererarat, inte alls. Det där är skitsnack här men det stämmer inte, bara att vissa inte har tålamod och inte förstår att det inte visas direkt där. Men sant att det är ingen skyldighet att publicera alla, det är ingen mänsklig rättighet att få skriva kommentarer på en blogg.

    Ska bli intressant vad som händer här. Nyss annonserade de efter en erfaren och kvalificerad chefsekreterare till Bella och Pingis. Slutade med att de anställde en 18-årig praktikant som tilltalade Bellas magkänsla.

    ?

    Hahah bella reser iväg och sasha vaktar huset

    Jag tycker annonsen lät spännande. Utifrån min erfarenhet av hållbara företag så funkar detta bäst om hållbarhet byggs in i profittänket. Om det bara är en slags välgörenhetsgrej för PR blir det sällan långvarigt. Dvs hållbarhet är en vinstdrivande faktor.

    Antar att det snart kommer upp någon hint om ett nytt kärleksintresse som är med på resan, tror knappast hon reser själv iaf.

      I så fall är det endast hittepå för att hålla uppe spekulationerna. Har det varit planerat så länge är det garanterat med en kompis.

    Skulle inte hon till NY en vecka varje månad? Hon ljuger och överdriver så mycket!

    Fantastiskt vilka människor ni är! Alla är miljömedvetna, ingen flyger alla äter grönt, ekologiskt, tvättar kläderna med ekologiska tvättnötter eller rent vatten värmer huset med ? (Vet inte vad som är helt utan miljöpåverkan) internet och mobiltelefoner använder ni inte? Kolla upp vilken miljöpåverkan det har. Vänd blicken utåt någon gång och se verkligheten, se hur alla företag reser inom och utanfö Sveriges gränser. Med det menar jag inte att det är rätt. Lövengrip är ett företag. Isabella är en del av det företaget, hennes blogg och instagram är en del av det. Ni sitter här och häcklar förlöjligar en företagar med flera anställda, de får sin inkomst och försörjning från den koncernen. Är ni bättre och vet hur det ska vara står det var och en fritt att starta och driva ett företag. En av de sista tankarna, tror ni verkligen att Lövengrip Invest står och faller med CamCams personliga smutskastning mot Isabella?

      Tänker nog att alla kan göra något men ingen kan göra allt. Varför måste diskussionen alltid bli 0 eller 100? Varför kan man inte nöja sig med att man gör sitt bästa? Sitt bästa är exempelvis inte att nöjesflyga i tid och otid. Vad ens arbete kräver är en annan sak men även där fokuserar de större och moderna företag/myndigheter på att minska resande och använda den digitala teknik som finns idag för möten.

    Hur mycket pengar tjänar Blondinbella egentligen? Hur har hon råd med allt hon gör och har? Resor,team,hus! Nån som kollat med SKV hur hennes inkomst ser ut?

      Jag tror hon lever på sparade pengar för att visa upp den livsstil hon vill ha råd med löpande.

        Inte så hållbart. Ja jösses. Undrar när den ballongen spricker.

        För eller senare spricker bubblan! Pengarna kan knappast räcka hur länge som helst.
        Vem är med som sk sällskapsdam och fotograf till Doha?

    Det finns väl inte så mycket mer att säga vid det här laget? Gör man som Isabella Löwengrip så är man dum eller svårt psykiskt störd – jag tror på det förstnämnda eftersom alternativet vore så hemskt. Den information om den alltmer ökande växthuseffekten och klimatförändringarna som en effekt av den som funnits i decennier har nu dessbättre fått fäste. Alla vet alltså vid det här laget vad som gäller och vad som händer om inte alla omedelbart gör allt för att stoppa den globala uppvärmningen. Och att ”klimatkompensera” går alltså inte. ”Klimatkompensation” är ett ord som människor som vill göra pengar på klimatförändringarna uppfunnit. Den intresserade kan själv googla. Tror hon på det….tja, då bekräftas bara min teori. För det krävs inte så mycket för att genomskåda bluffen med ”klimatkompensation”.

    Ska man bli arg? Jag ser inte vitsen med det. Men det som gör mig ledsen är att hon inte visar någon respekt mot sina barn. Faktiskt, om man ska använda rätt ord, dödar hon dem ju långsamt. Det är förskräckliga ord att skriva. Och ändå är det precis just så.

    Bella följer Hampus igen på instagram. Hans privata konto. Tidigare har hon sagt att han är blockad överallt. Hon följde inte honom ett tag men gör alltså det nu igen.

    Bojkottar den människan och alla hennes kanaler samt företag. Skulle hellre läsa gula sidorna som skönlitteratur än att köpa något hon säljer. Vägrar konsekvent att handla från företag hon samarbetar med också. Tycker det är obehagligt alltihopa – så många lögner och spel för gallerierna och en konsumptionshets som får mig att må illa.

    När ska folk inse att hon inte är ärlig person? Hon verkar bara ha en fasad och hittar på saker som passar i tiden för att skapa trafik och följare – och rädda upp om något felaktigt inträffat (snyft inlägg tex). Rädda miljön sen flyga på semester över helgen? Eh.
    Kan inte bara fler avfölja henne. Det finns ju ingen mening att göra det när hon inte ens ”är sig själv”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.