Isabella Löwengrip vill lämna Hermine Holds styrelse

Nu väntar strategimöte för Hermine Hold. Alla delägare har flugit hit plus distributörer är samlade. Jag kommer att föreslå att jag kliver ut ur styrelsen idag. Det har alltid varit mitt sätt att jobba, skapa något och fasa ur mig själv och ge plats till ännu duktigare personer. // Isabella Löwengrip

Jag har ingen aning men tyckte att Olivias kommentar var lite rolig så jag passade på att göra den här lilla illustrationen till hennes kommentar.
Kanske säljer plastklämmor och Kinascarves som smör smälter i solen?
Vad vet jag?
Jag är mest nyfiken på Isabellas nya projekt.
Vad kan det vara för revolutionerande produkter? Vantar? Med en liten stickad strumpa för varje finger? Håll oss inte på sträckbänken längre, ”Blondie” – what is it!?

184 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    So fun!

      Också att hon försöker förmedla en slags modern klass på hår och stil…och så syns tejpen vid hennes hair extensions (som också är ljusare än hennes andra hår). Hjälp: head of hårstyling!! ?‍♀️

        Hennes (lös)hår är bara gör mycket… Det och BUS:et ?. Blir man ”fartblind” eller tycker hon att det är snyggt? Kommer ligga sömnlös och klura på det ?.

        Nästa steg är foppatofflor!

      Och hur mår Gabrielle..? ?

    Oj det var snabba bud!!

    Om det är hennes sätt att jobba, varför är hon då kvar på Flattered och Löwengrip? Dags att fasa ut snart tycker jag!

      Ni är så korkade hela bunten. Bara för att du är ägare i ett bolag behöver du inte sitta i styrelsen!

        Guldet blev till sand för Isabella Löwengrip. Än en gång. Undrar hur länge Hermine hold finns? I år ännu kanske. Åstadkommer Nordic tech house nåt annat nu förresten?

          NTH försöker göra en clown, flåt klon, av Bella men det verkar väldigt svårt 🙁

            Svårt att slå originalet.

        Du är korkad som inte fattar att ALLA begriper det ?

        För Bella som ”Sveriges mäktigaste affärskvinna” blir det problematiskt för hennes personliga varumärke när HH floppar, vilket väl alla väntar på. Mycket bättre då att som nu gå ut med att hon _bara_ är grundare och inte har med det operativa att göra. Hennes roll var _bara_ att lansera det.

        Hörru sanna, de flesta som äger ett bolag sitter i styrelsen eftersom de vill ha kontroll på sin investering. Att hoppa av tyder på att man faktiskt inte har några pengar att bevaka.

      Bella har inget med Flattered att göra längre.
      Pingis sitter i Flattereds styrelse eftersom Bella och Pingis via ISPI Holding äger en minoritetsandel i Flattered.
      Men det är Gustav Lidén, Hanna Kwiatkowska Tisner och Emma Lythell som är aktiva i Flattered.

        Kollar man på alla dom på t.ex. LinkedIn så har minst en av dom slutat jobba för Flattered och jobbar på H&M istället. Bella verkar helt ointresserad av Flattered, de tog ju in kapital från spiltan för ngt år sen?

      Men hon kan väl inte hinna med allt kanske, Cc skrev ju nyligen här och undrade ”hur ska Bella hinna med att ev starta tidning el andra projekt?” – så ja hon har väl kanske svårt att hinna med och vill väl kanske ha tid och fullt fokus på Löwengrip Beauty, sen har hon väl ev andra projekt på gång som kanske tar tid. Hon är väl delägare även om hon går ur styrelsen.

    Nästa produkt blir en kappa som följer vinden ordentligt.

    Men vart är Berit i kommentarerna på bloggen? Nu är det bara mie…..

      Hon som kallade sig för ”Bellas största fan”, vad hette hon? Karin? Har inte sett något från henne på länge.

        Sista gången jag såg Karin kommentera var hon inte längre fan och skrev någon halvnegativ kommentar. Antar Karin till sist kom över Bella och hittade något annat att fylla sitt liv med! ?✌️

          Nu är det den danska riddarinnan Mie som står med svärdet i högsta hugg när någon vågar kommentera lite negativt eller inte i Bellas blogg.

            Jag tror att mie blev djupt kränkt av alla andra mie som dök upp från ingenstans. Nu verkar The Real Mie vara borta.

              Nädå hon har bara bytt alias.

        Varför orka bry sig om henne ?

          Varför inte?

    Finns ju andra sätt att ha inflytande i ett bolag än att sitta i styrelsen.

      Absolut. Men styrelsen har det yttersta ansvaret för verksamheten… Med andra ord är det ingen slump att hon lämnar HH och Flattered och är kvar i de företag som verkar hålla sig flytande.

        Kanske därför de håller sig flytande då, för att hon är kvar.

        HH och Flattered är två bolag där det finns ett starkt management och också andra ägare än Bella och Pingis.
        Bellas position blir då betydligt svagare än i Löwengrip Beauty som bär hennes namn och som hon äger tillsammans med Pingis som är beroende av Bella om inte annat så för marknadsföringen.

          Rimligen borde BB och företaget påverkas när Pingis går på barnledighet. Ja, ja, de får väl skaffa en Head of Thinking, så blir det bra.

        Men är det någon som tror på att Mie egentligen är norsk? Jag som kan norska flytande tycker det ser ut som google translate på det hon skriver.

          Hon är väl ändå dansk?

            Ja, då tror jag definitivt att hon använder sig av translate eftersom hon blandar så mycket norska och danska.

          Dansk, såklart fake!

          Nej, Mie är inte norsk, hon är nog dansk. Om hon är norsk skriver hon dårligt norska. Och google translate ska man inte hela tiden lita på. Jag är själv norsk och talar och skriver danska.

    Hur länge har HH funnits? Hur många är de regelbundna beställningarna från 14 länder?

      Håll i dig!

      Hermine Hold lanserades den 20 februari i år.

    Men hon ska ju jobba med mer hudvård med fruktdofter. Och som ska ha billigare priser.

      Det måste ju ändå vara en svår marknad.
      Finns ju redan hur mycket som helst.
      Kosmetika sjalar spännen mm.
      För att lyckas behövs nog lite nytänk.

        Var finns det massa hårklämmor? Jag hittar mest skit ärligt talat. Tunn plast, går sönder snabbt.. Om någon vet bra ställe som inte har ur och penn, åhlens, h&m kvalitet så tipsa gärna

          Asos

          Piecesbybonbon på insta ?

          Wakakuu, säljer fina spännen från danska Pico!

        Jag tror dock att det är en marknad med svag kundlojalitet. De flesta drar sig inte för att testa en ny hudkräm eller ett nytt schampo.

    Gud vad hon försöker låta märkvärdig med “alla delägare har FLUGIT hit”. Antar att det inte låter lika lyxigt att säga att tex alla delägare och distributörer är samlade. Väldigt viktigt att påpeka att dom just flööög dit. Annat vore ju tramsigt!

      Känns ju lite större dock? Hade nog också tyckt att det var mäktigt om någon flög in till något jag skapat.

        Är det BB som skapat HH?

          Nej, hon har via Nordic Tech en smula.
          De riktiga ägarna trodde det var en bra ide att få in henne för att nå ut via hennes kanalar.
          Verkar som det inte riktigt är så positivt längre vilket leder till att Blondin Bella ”Vill lämna plats i styrelsen” till någon med mer talang.

      ja de har flygit till sthlm fr norrköping hahaha omg alltså

        Säkert med helikopter från Norrköping.
        Får man landa med helikopter på Svampen vid Stureplan kanske?

          Om man bjuder på kaffe för oväntat besök går det hur bra som helst

      Man kan undra om hon har hört talas om videokonferenser?

        Ja! Där kan vi tala om tidsoptimering. Jag uppfattar att det blir allt vanligare, i alla fall på medvetna arbetsplatser.

      Och för att få igång kommentarsfältet. Jojo, hon är smart!

    Men är inte det hennes sätt att vara involverad, enbart vara delägare och inte sitta i styrelsen. Hon outsourcar ju allt som inte hon är ”duktig” på. Så vad menar du med ditt inlägg? Varför skulle det vara ett sjunkande skepp när de enbart varit online 2-3 veckor? Tar betydligt längre tid än så för att se hur ett företag går ekonomiskt….

      Varför sitter man i styrelsen från början om man inte är kunnig?

        Fast det är väl inte helt ovanligt när man skapar något?

        För att ta cred om det går bra…

          Tumme upp på det!

    Känner fortfarande INGEN som har en endaste produkt från HH. Inte sett någon på stan, inte sett någon på instagram som visat upp ett köp. Ingeeeen. Vittnar om verkligheten (på precis samma sätt som att man inte känner någon som följer och läser Isabellas blogg)

      Precis. ”Ingen” läser Isabellas blogg, ändå är det där hon har flest läsare och tjänar hennes pengar. Det hörde ni väl på Skavlan där hon berättade att bloggen var det huvudsakliga hon jobbade med.

      Dolly – folk läser hennes blogg, det kan du märka när du läser härinne haha. Man ser samma folk där som här, och vissa studerar henne och hennes kanaler noggrant. Jag är ganska säker på att hennes blogg är stor och välbesökt, kanske den största i Sve el t o m Skandinavien om man tänker bort skvallerbloggar då, men de handlar å andra sidan mest om Bella.

        Isabella har knappt 100 000 besök på bloggen i veckan. Hon påstår att hon har en kraftig bit över miljonen. Hon ljuger skamlöst för såväl medarbetare, samarbetspartners, annonsörer, media, investerare och inte minst sina läsare.

          Fast det vet du ju inte om så länge du inte sitter med avtalen mellan henne och annonsörer och samarbetspartners. Om någon ingår samarbete med henne utan att be om statistik så får de skylla sig själva.

            Och de som ingår samarbeten och får felaktiga uppgifter, vad skall de göra?

            Jag vet vad jag pratar om, och har gott om fog för det jag skriver. Var så säker.

              Självklart så har du inte det ?

          Hoppsan Dolly och hur vet du det? Var det inte iaf 260.000 för ett tag sedan, och det kan ha ökat sedan dess, har det troligtvis. Sen påstår hon väl inte att hon har över miljonen bloggläsare i veckan, även om hon kanske vid något tillfälle sagt det, medvetet el felsägning, hon har haft runt miljonen förr. Det är väl förrtal av dig att påstå att hon ljuger skamlöst för medarbetare, samarbetspartners, annonsörer, media, investerare och läsare – undrar också hur Du kan veta det, hur vet du?

            Felsägning? Tillåt mig ha, ha, haaaaaaaaa!

            Bellas säger sedan minst ett år tillbaka att bloggen har 1,5 miljon läsare världen över.
            Och då är det bloggens räckvidd hon talar om.
            Att lägga ihop alla kanalers följare och påstå att alla dessa är unika läsare av bloggen är helt felaktigt.
            Finns inget stöd för uppgiften att Bellas blogg skulle nå 1,5 miljon individer.

              Det skulle ju vara väldigt lätt att öppna upp statistiken om de är så bra.
              VIll man inte fronta officielt så beror det nog på något.

      Hur vet du det? Produkterna är väl märkta med två små H bara? Jag skulle vilja känna på klämmorna, om de är hårda och ”starka”. Såååååå trött på alla hårklämmor just nu i tunn plast som inte håller uppe mitt tjocka hår.

        Beställ hem o prova, om de har fri frakt o retur.

          Finns de som pillar sönder och klagar på
          Dålig kvalitet så det gynnar nog ingen förutom osäkra människor som hittar sin livsgnista i att gnälla på de framgångsrika ?

      Jag skulle kunna tänka mig att köpa den brun/beiga scarfetten och ha lindat som skydd runt handtaget på en väska med ljust obehandlat vachettaläder. Men väntar nog lite på en, gissningsvis, inte alltför avlägsen rea. ?

        Köp dig då en dyrare scarf du kan stoltsera med istället. Detta är lika med HM

        Då borde du köpa twillies och inte en scarf. Det blir för tjockt med en scarf.

    Konstigt att du gör inlägg av kommentarer… Inte du själv som skrivit som Olivia då? 😉 Och så skriva plastklämmor och Kinascarves sådär lite hånfullt och manupulativt… Varför inte skriva hårklämmor och sidenscarves istället.
    Kan något som nyss startat vara ”ett sjunkande skepp” hmm nja. Nya projekt skulle jag hålla tyst om om jag var Isabella, slippa hånaas och riskera att andra själ idéer.

      Ge fan i att ge Camcam kredit åt mina genomtänkta kommentarer! Fy på dig

        Häääj kamkam!

        Mi är nog stollis ?

      Antar du är Mie in disguise? Antingen det eller Simon.. patetiskt att sitta och försvara en sådan lögnare ?

        Nu misstänker jag också att du är cc, efter denna kommentar 18:48 som verkligen ser ut som cc.

          Men din jäkla fjant, sluta provocera mig. Tålamodet är inte högt idag. Häng på blondinbellas blogg eller något. Sluta lek riddare

        Hur har SImon tid att kommentera här, har inte han en handväska att bära runt?

    Har lite misstänkt det, ända sen lansering. Allt blev ju försenat ett halvår och som några skrev tidigare, nu är butikerna fyllda med scarfs och scrunchies, och intresset att betala för ”premium” verkar ju rätt lågt. Och även Isabellas intresse, hon har ju gjort nån promofotografering, men hon har ju aldrig produkterna till vardags utom när nån påpekade det, då åkte en scrunchie på! Men de nya hårspännena åkte av så fort HH-eventet var klart, på Oslo Business Forum hade hon de inte i håret.

    Sen tror jag det kan vara så att det inte går bra = hon vill inte vara med, men också, det går inte bra = styrelsen vill släppa kopplingen till Isabella. Men hur det egentligen ligger till lär vi nog aldrig få veta.

      Jag köpte faktiskt en snodd av ren nyfikenhet ? Visserligen snygg kartong men 299:- är det inte värt! Har svårt att se en långsiktig lönsamhet och behov av HH, finns för få dumskallar som mig ?

        Köpte du en hårsnodd för 299? ?

    Med Flattered var det ju tvärtom, det var grundarna som ville bli av med Bella. Samma med de där pyjamastjejerna som jobbat hos Bella tidigare, de ville inte ha henne som delägare trots att hon erbjöd sig.

    Det skulle möjligen kunna vara frågan om nåt liknande här, att det är dom som egentligen driver HH som insett att Bella är en katastrof i professionella sammanhang. De vill bli av med henne för att kunna utveckla och driva företaget självständigt.

      Bella är med i Hermine Hold som delägare i Nordic Tech House och som den som genom sina egna sociala medier förväntas göra reklam. Men förmodligen vill övriga delägare och det management som rekryterats till HH bredda reklamen till andra influencers i likhet med hur iDeal of Sweden jobbar.
      Det finns ju faktiskt många fler influencers än Bella och man har kanske kommit på att Bellas målgrupper inte är helt rätt för Hermine Hold. Bella är dessutom ifrågasatt i dessa dagar och det är inte säkert att styrelsen och ledningen för Hermine Hold tycker att hon är enbart positiv som representant för märket.

        Frågan är om det inte är för sent, HH är redan nedsmutsat med hennes namn.

      Kanske är för att allt hon rör vid turns to poop ?

    Är det bara jag som är förvirrade eller ser deras H på hårklämmorna annorlunda ut?

    https://herminehold.com/se/our-products/hairclips/solid-large-hair-clip-green

      Kolla på bilden i mitten!

      Ja loggan verkar vara lite förenklad med en tjockare fot. Antagligen för att den skulle bli så smal annars. Ingen stor grej enligt mig.

        Fast den är ju mer än förenklad? I mitten på H:et så ska ju ”vågen” på vänstra sidan vara över ”vågen” på högra sidan men nu är det ju tvärtom? Jämför med bilden på deras instagram.

        https://instagram.com/hermine_hold

          H:et är likadan på bilden på deras Instagram. Syns om man zoomar på mobilen

    ISPI Holding AB är avregistrerad för F-skatt & momsregistret på egen begäran 2019-03-21

      Intressant! Undra varför?

      Har inte koll, vad betyder det i praktiken? Att de kommer lägga ner Holdingbolaget och separera ägandet in i egna bolag? Har Pingis tröttnat?

      Om ett aktiebolag begär att bli avregistrerat för F-skatt och för moms (och som arbetsgivare) tyder det på att bolaget upphört med sin verksamhet och planerar att avvecklas genom likvidation eller fusion med annat bolag.
      Jag har svårt att se varför man annars själv skulle begära att dessa registreringar upphör. De kan återkallas men då är det på begäran av Skatteverket och beror på restförda i skatteinbetalningar, brister i redovisning av skatter, avgifter osv.

        Jag älskar dig Anton

          Jag skulle bokstavligen precis skriva exakt det som Sara skrev ?

        Då kanske det är så ändå att Skatteverket är inblandat..?

          Men då hade det väl inte varit på egen begäran?

        ”Anton” är väldigt engagerad i Bellas bolag och business uj uj haha.
        Bella verkar ha en del stalkers ? och haters ? Inte undra på att hon inte vill åka tåg 😉

          Är han? Han svarade på en fråga om ekonomiterminologi. Blir han engagerad i just hennes affärer då?

          Skärp dig:)

        Anledningen är att det är ett holdingbolag. Holdingbolag äger och förvaltar aktier/värdepapper i dotterföretagen. Därför behöver de inte registrera F-skatt eller moms eftersom de inte har några anställda eller någon verksamhet.

          Med andra ord. Det är inget märkligt att ett holdingbolag inte har F-skatt eller registrerade för moms

          Men varför avstår ett aktiebolag frivilligt från F-skatt?
          Ett aktiebolag har väl normalt alltid F-skatt så vitt jag vet.
          Arbetsgivar- och momsregistrering kan jag förstå att man kan vilja avstå ifrån för att slippa redovisa om man ändå inte har några belopp att fylla i.

          Om ett holdingbolag enbart äger andelar i koncernbolag och endast tar emot och lämnar utdelningar behövs ingen F-skatt eftersom bolaget inte bedriver någon näringsverksamhet.
          Om koncernmodern däremot bedriver även annan verksamhet för koncernens bolag med anställd personal i koncerngemensamma funktioner osv så är det inte längre fråga om något holdingbolag. Då gäller F-skatt, registrering som arbetsgivare och momsregistrering.

            Men varför den här sena avregistreringen? Har de ändrat sin verksamhet?

              Läst deras årsredovisning för 2017 nu. De har haft en verksamhet som skall vara utbildning inom den ekonomiska området. Därav har de varit registrerade. Troligtvis är det den verksamheten de avvecklar för att blir ett renodlat holdingbolag. Varför de gör det går att spekulera i. Det kommer vi se i årsredovisningen för 2019 som kommer år 2020. Möjligtvis ser vi något i årsredovisningen för 2018

                ISPI Holding AB hette tidigare Economista Sweden Holding AB.
                Economista var ju det varumärke som Bella och Pingis började jobba tillsammans under dvs med ekonomisk rådgivning och utgivning av böcker.
                ISPI Holding hade omsättning och betalade skatt under räkenskapsåren 2015-2017 så det är normalt att man varit registrerad för F-skatt och moms. Någon personal verkar dock inte ha funnits i bolaget och inga löner har betalats under de tre år som bokslut finns tillgängliga för.
                Varför bolaget nu avregistrerats för F-skatt, moms och som arbetsgivare kan bero på att man inte anser att man längre bedriver verksamhet som kräver dessa registreringar eller att man planerar bolagets likvidation eller fusion med annat bolag.
                Ungefär samtidigt som avregistreringen skedde nämligen 2019-03-19 inkom till Bolagsverket ett ärende om ändring av bolagsordningen i ISPI Holding.

          Ett holdingbolag bedriver visst verksamhet, förvaltning av aktier, som dock inte är momspliktig då det är en finansiell tjänst. Har inget att göra med att de inte har anställda.

        Det stämmer men i detta fall är det ju holdingbolaget ISPI som avregats för moms och F-skatt. Har funderat varför de varit regade för moms och F-skatt till att börja med. Syftet med ett holdingbolag är att skydda de tillgångar som finns i dotterbolagen som holdingbolaget äger.

    Svårt att slå originalet.

    Undra hur det går och blir för klonen Gabrielle? Skrev inte IL att det va dags att sätta liv i henne snart igen?

      Ja vad märkligt att hon inte kom igång med det.

      Inget hon säger blir det verklighet av.

      Men drömma kan hon..

    Jag tror faktiskt ingen vill förknippas med Isabella Löwengrip längre eftersom man om man är någorlunda klok förfasas över hennes sätt att leva och driva företag på.
    Inget med henne är äkta längre.

    Vill hon driva bolag fortsättningsvis är det nog bättre att hon inte är ansiktet ut.

    Knappt att man sett henne själv använda sina scarves och hårklämmor mer än när hon vill göra reklam. Hade det varit mitt bolag så hade jag haft scarves jämt i olika frisyrer och verkligen marknadsfört dem.

      Precis, jag hoppas i alla fall att de flesta förfasas över hennes livsstil, även om den inte är helt unik för henne. Det är inte på något sätt hållbart eller något att sträva efter att leva som henne och jag tror att hon har tappat många på grund av det. Hon har tappat fotfästet.

    På en skala, hur bra går krämprodukterna? Trist när butikspersonalen måste ta fram dammvippan på morgonen.

      I Finland har Löwengrip legat på reahyllor i typ ett år eller så. Stockmann-lanseringen var pinsam, för produkterna finns bara i Helsingfors. Ingen mening att ens försöka sälja dem i andra städer?! Stockmann är för övrigt i kris, går på minus hela tiden. Griper efter halmstrån…

        Uj uj, men så bra då ju, får fira med bubbel ikväll då. Griper efter halmstrån är det visst fler som gör…

          Skål! 😀

    Suck va ledsamt, varenda jävla dag. Den här bloggen var både rolig och trevlig när jag började följa den. Och snart kommer taskiga kommentarer för att man har den åsikten. Lite hån och härskarkritik, det behöver ju alla eller hur.

      Visst kan livet vara ledsamt. Du får tänka att du äger problemet och således lösningen!
      Sök ny spännande läsning.

        Tack Gött mos, det var precis det jag väntade mig, ha en fin fredag, det finns fler bloggar som glädjer mig.

          Hoppas inte du läste min text ironiskt, jag var nog mer krass, men kan förstå att det skrivna ordet kan misstolkas. Jag tänker ofta just ”vem äger problemet, och vem äger lösningen” ibland är det jag , ibland någon annan och ibland blandat.

          Hoppas du också får en fin fredag.

    Det här kanske kommer som en chock för många, men det finns massor med människor som inte följer influencers. Jag råkade nämna Bella på jobbet en dag och ingen av mina kollegor ( ålder 25-50 år ) hade en aning om vem hon var. När jag nämnde Blondinbella så kände några igen det lite, men i övrigt hade de ingen koll. De köper dock hudvårdsprodukter allihop.
    Så när ni sitter här och säger sjunkande skepp för att ingen vill ha hennes produkter pga saker som skrivs i bloggen, så har faktiskt de flesta människor ingen aning om att hennes blogg ens finns.
    Hennes blogg/insta ger säkert möjligheter, men att hennes business skulle stå och falla med vad som skrivs i sociala medier är nog önsketänkande.

      Jag vet! Tycker det är jättekul. Samma personer som hävdar att det knappt är några som läser hennes blogg och att hon har få följare säger i nästa mening att ingen köper pga hur hon beter sig i sociala medier..

        Varför är det kul? Det är ju inte en paradox, utan tvärtom 🙂 höna och ägg liksom

          Hur tänker du nu? Hur är köparen som inte känner till henne som influencer hönan eller ägget?

            Aaaaah nån måste ju få sparken!?!!??? Loggan på klipsen är ju inte samma
            Som HH’s logga, har kollat hela hemsidan och logga är fel överalt

      Problemet med dina kompisar som köper schampo är att det är svårt att nå ut till den målgruppen. Marknadsföring kostar och det är Blondin Bellas blogg som all exponering sker.
      Men visst, den dagen det börjar pumpa tv-reklam kanske saker blir annorlunda.

        Jag håller inte med. Det räcker att produkten finns där och ser den bra ut så köper jag, precis som många andra. Funkar den bra köper jag den igen. De flesta har nog oftast noll koll på vem ägaren av företaget är.

          Jo, de flesta har koll 🙂

          Du har noll koll på hur retail fungerar.
          Det räcker inte att ställa upp varor på en hylla och tro att det skall bli succe.
          Marknaden dränks av varor inom det segmentet hon är i vilket leder till att säljer du inte i topp så åker du ut. Finns INGEN butik som låter en produkt vara hyllvärmare.
          Resultat är allt som räknas.

    Men alltså… hörde henne uttala Hermine Hold och blev helt paff. Hon uttalar alltså Hermine på svenskt vis, och så hold på engelskt vis. Det är ju skandalöst pinsamt. Är det bara jag som i mitt huvud har sagt ”hörmajn hold”, ja på engelska givetvis? Jag var helt säker på att de skulle uttala namnet så, med tanke på ”hold”.
    Omg.

      Jag läser det nog på svenska. Inte som du iallafall.

      [herrminn] ?

      Jag har läst det som ”Hörminn” hela tiden men det kanske är helt fel? Aldrig hört det uttalas,
      Måste in på insta och lyssna nu. ?

      På hennes instastories från Norge igår uttalade hon det först på engelska och sen på svenska. Hörmajn och sen herrminn.

        …vilket gör det ännu mer pinsamt. Och rätt oproffsigt och oseriöst ?

          Tjejen kallar sig varumärkesproffs men kan knappt uttala sina egna varumärken. ?

      Alltså i huvudet uttalar jag det hörmajn även om jag vet att hermine inte uttalas så på engelska ens. ? (Det är ett i-ljud på slutet som nån skrev nedan, finns inte något ”aj” i ordet på engelska.) Antar att jag är skadad från Hermione eller nåt.

    Fast att hon lämnar styrelsen känns ju helt logiskt. Hennes roll är ju bara att göra PR och använda sin blogg/sina sociala medier för att göra reklam.

    Hermine Hold känns ju som ett helt annat företag än Löwengrip. De har ju satsat från början, anställde en bra CEO och deras produkter känns ju professionella. (
    Överpris och kina-produkt, visst. Osäkert om det verkligen finns en långsiktig marknad – ja. Men hela operationen känns ju proffsig, från utseende, paketering och strategi.

    Känns mycket mer som ett ideal of sweden-företag som ger Isabella andelar i utbyte mot reklam/exponering.

    Hon har nog inte så mycket mer att tillföra styrelsen nu och kan nöja sig med att göra reklam som delägare bara, och ägna sin tid åt att leka business woman istället

    Camcam, kan inte du göra ett inlägg med sånt Bella har förstorat upp och skrutit om som inte har blivit av? Typ hennes egna tv-program ”Being Bella”, den där föreläsningen för 40 000 kvinnor i Saudiarabien och dylikt. Hade varit lite intressant att se hur mkt av allt prat som det inte blir någon verkstad av.

      Ja!!

      Plus grejer hon gjort senaste åren som bara läggs ner utan ett ord och personer som hon anställt som plötligt bara är borta.

    Och vad har hänt med hennes bästa Emelie som sminkade henne varje dag!? I new york hade hon en annan make up artist med sig och sa att hon reser mycket och då blir det så ibland. Men Emelie var ju i new york då!? Fast sminkade Bianca ingrosso istället? Och därefter har Bella inte skrivit något om Emelie eller vem som sminkar, utan bara ”nu sitter jag i sminket”. Nåja… vem vet, allt kanske är som vanligt vad vet jag. Folk kommer och folk går i hennes liv känns det som.

      Jobbar man som fakturerande frilans istället för att ha en riktig anställning är det inte svårt att bli ombedd att ”söka nya utmaningar” när man inte längre passar in.

    BB skriver ju på bloggen att nån anställd plötsligt ska byta jobb, kanske det är make up-människan?

    Är inte skadeglädjen den göttaste ändå ibland? ?

      Jo ?

      Hahahaha

    Vad menar hon med att hon i veckan har avslutat en destruktiv relation??

      Är det Hajen x 2? ??

      PT:n kanske? Har verkat lite väl cozy sista månaderna…

      Jag tror det var hajen. Och hon träffade honom i NY förra helgen då hon var off air och inte bloggade

        Hur vet du det?

      Borde det inte vara hennes pappa igen, både ställt ultimatum och avslutat. Sorgligt iaf.

    Alltså hennes prioriteringar är helt uppåt väggarna. Hon blir stressad och lösningen är mer privatjet? Även en privatjet kan bli försenad pga väder och annat, herregud.

    Kanske är det Pingis som inte vill jobba med henne längre?

    HAHAHAHA! Gaulet (galet) – och mest lovande roligt på riktigt länge 🙂

    Alltså vänta nu, det finns ingen chans att hon hade gått ur styrelsen om det här hade gått i närheten så bra som de hade hoppats på. Hon hade aldrig missat en chans att få skryta om att hon äger ett företag som haft den tillväxt som ideal of sweden eller Daniel Wellington haft. Då hade hon hade bedövat folks öron med tjat om hennes lyckoföretag. Jag tror helt enkelt att responsen är extremt dålig, det är bara att läsa här eller på deras instagram, det finns ingen hype likt biancas caia, snälla, personalen på HH skriver egna kommentarer på insta och porträtterar sig som kunder, det är ju stört. Så, då passar det helt enkelt att hon sticker, så får ”de andra” vara ansvariga för att det nu går så dåligt då de inte har henne med. Hon har redan ljugit ihop sin ENDA månad där och pratar om hur bra det går, och nu har Messias(Isabella) gjort sitt jobb och seglar vidare, sen sjunker skeppet och då är det inte hennes fel, när hon i själva verket inte bidragit med ett skit förutom skit och därför sticker hon. Hon hade A L D R I G lämnat om det gått bra.

      Hon kanske lämnar för att hon inte får fronta företaget helt själv? Produkterna saluförs i första hand med yrkesmodeller. Bellas närvaro på hemsidan är hennes vanliga förnamn på en designserie samt en bild längst ner i ett kollage med andra influenser. Jag kan tänka mig att hon är missnöjd att inte få en mer framträdande plats. För lite egoboost.

        Säljer något som smör skiter man i om det är man själv som frontar det eller någon annan.

      Håller med. Hon hade skrutit som aldrig tidigare skådat. Hon har ju tjatat om detta företag från dag 1. Hennes fantastiska idé som skulle sälja som smör. Bloggen fylldes med inspiration och mood boards samtidigt som hon försökt efterlikna nån lyxig nutida variant av Brigitte Bardot.

    Ja jag hoppas att hennes produkter slutar säljas. Jag var nödgad att köpa hennes hårspray på Arlanda en gång (fanns inget annat i apoteket) men den luktar SATAN. Man stinker kokosfett och sen får man mjäll-liknande korn i håret när sprayen torkat. Stadgan håller i max tio minuter och sen smulas det som sönder i håret som dessutom klias.

    Förstår inte hur hon håller koll på alla sina lögner och överdrifter? För hon ett excelark? ?

      Det finns en särskild medlem av Bellas team vars befattning kallas Head of Lies and Fakes

    Är det Pingis som ska sluta?

    Isabella skrev att det var en kollega som skulle lämna som hon känt varit som en familjemedlem.

    Tänker att Pingis som ju är gravid kanske förstår att det inte går att förena det liv som hon lever idag med familjelivet. Att hon vill prioritera sin dotter mer till skillnad från Isabella som hellre bygger bolag än att vara en närvarande förälder.

    Kanske inser hon också att det inte bara är HH som är ett sjunkande skepp utan även Isabella herself.
    För rent krasst vem är det som jobbat hårt i bakgrunden och kanske inte fått kred/utmärkelser för det.

      Tycker det känns lite ovärt att ”skamma” föräldraskap. Vet egentligen inte mycket om Isabella som mamma, men visst verkar hon inte vara alltför närvarande MEN oavsett så betyder inte det att man inte kan kombinera karriär och familj. Man måste verkligen inte flänga runt så mycket som de gör osv. Det är ju också ett spel för gallerierna.

      Men visst kan vara Pingis eller kanske Simon?

      Med tanke på att Odd har ensam vårdnad om barnen och Isabella endast har umgängesrätt så går knappast Pingis och Isabellas föräldraskap att jämföra.
      Isabella betalar även underhåll till Odd.

        Hur vet du detta?

        Va!!? Stämmer detta verkligen?

        Umgängesrätt på 50%?

          Det kan man väl iofs ha om barnen vill det.

        Helt rätt han har ensam vårdnad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.