Isabella Löwengrip ska sommarprata

Foto: Jessica Gow/TT

Årets sommarvärdar för ”Sommar i P1” avslöjades idag och att Isabella Löwengrips namn var med, var en lika stor överraskning som Cissi Wallins känner kärlek till SVT med tanke på att Bella ”råkade” avslöja sitt deltagande redan den 15 april genom en subtil rubrik i ett word-dokument.
Jag undrar hur det går till när värdarnas manus granskas med tanke på att det finns en ansvarig utgivare på Sveriges Radio?
Jag menar, skulle Bella börja jiddra om sitt ex ”Hajen”, maffia, hot och landsflykt så är risken överhängande att vår fenprydda vän anmäler Sveriges Radio för förtal.
Tyvärr verkar de inte ha gjort någon faktakoll inför presskonferensen igår då de bara upprepade Isabellas ”sanningar” som lydiga papegojor.

En av min läsare skickade mig det här svaret från P1s redaktion, ett svar på hennes fråga om huruvida de faktagranskat Isabellas påståenden om bland annat 1.5 miljoner unika besökare på hennes olika plattformar mm.
Jag väntar med spänning på om det här kommer ändra någonting… Isabellas sommarprat kan ju liksom redan vara inspelat och i ”pipe linen” så att säga.

346 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon ska ju prata om sin uppväxt. Ska bli intressant att se om det är maskrosbarn-storyn hon ska dra med is på bilrutorna och tvånget att åka slalom hela dagen på fjällsemestern. Eller att hon inte visste hur man tände lamporna i lägenheten och hemskheterna som stavas charterresor med Bamseklubb.

      Det är ett hån mot alla oss som vuxit upp under svåra förhållanden, att hon anser sig vara maskrosbarn och skriver om skilsmässa, is på bilrutorna osv. Klart, jämför hon sin uppväxt med vad hennes barn får så blir säkert kontrasten stor.
      Givetvis vet man inte vad som pågick bakom stängda dörrar, men av vad hon skrivit om hittills så har det varit helt andra saker – som inte ALLS innebär en ”svår uppväxt” – hon tagit upp. Därtill lögner om när hon flyttade hemifrån osv. Hon fick väl låna en lgh inne i Gamla Stan när hon ville, jobbade på Pappas advokatfirma eller dyl? Stackars liten…

      Stackars hennes mamma och pappa. Och stackars Gillis och Sally.

        Hon har ju knappt kontakt med nån av dem dock..

      Även fast jag förstår du raljerar, och jag håller med om att Isabella inte haft den maskrosbarnsuppväxt hon vill hävda, så vill jag ändå protestera lite. Att man åkt på chartersemester utesluter inte att man haft en svår barndom. Och ibland är det väldigt svårt att hitta ord som beskriver hemska upplevelser som man känner är fel, men som tigs ihjäl och man som barn inte vet är fel. Det blir lätt att man förtränger det, normaliserar det, ursäktar det.

      Och när man som vuxen börjar få bekräftelse på att det inte var ok, så finns liksom inte orden eller ens minnena, bara liksom ett svart hål. Och då kan det bli historier av typen: Vi var på chartersemester och det var hemskt, för det är liksom bara den känslan som överlevt, resten är förträngt.

      Nu säger jag inte att jag vet vad som hänt Isabella i hennes barndom, men med tanke på hennes svårigheter med nära relationer (som hon själv berättat om) och misslyckanden, så får iallafall jag intrycket av att det visst funnits problem. Och oavsett, så tycker jag man gör många med olösta barndomsproblem en otjänst genom att vifta bort det hela med: ”Jaja, du kunde flytta till innerstan som 16-åring, buhu så jobbigt!”

      Är Isabella ett maskrosbarn? Nej och det är fel av henne att använda det uttrycket även om hon känner så. Kan hon ändå haft det jobbigt? Ja.

        Hon har ju dock berättat om iaf fjällsemestern just i kontexten att hennes färäldrar var fattigare än hon är – att hennes pappa ville att de skulle utnyttja tiden ordentligt pga de dyra liftkorten men att hennes barn kan få skidorna framburna till liften av personal osv. Något som sticker i ögonen just på folk som haft en ekonomiskt knaper uppväxt eftersom fjällsemestrar är svindyrt.

        Samma med storyn om att hennes pappa körde glassbil – det berättas som ett exempel på att hon gjort en klassresa. Vilket man iofs kanske hade kunnat argumentera för om hennes pappa fortsatt köra lastbil hela livet, men knappast när han extraknäckte under studietiden och sedan blev advokat.

        Sen håller jag såklart med i övrigt, givetvis kan hon haft en jobbig uppväxt trots att den inte var fattig utan vanlig medelklass.

          Bellas pappa är inte, har aldrig varit och kommer förmodligen aldrig att bli advokat.
          Bella har aldrig skrivit att hennes pappa är advokat.

            Okej, jurist (var kanske Bella som ville bli advokat i ungdomen?), men inte lastbilschauffis iaf.

          Håller med om ditt sista stycke. Folk hänger upp sig för mycket på pengasituationen. Det är möjligt att ha en dålig uppväxt fast ens föräldrar har det gott ställt, precis som det går att ha en bra uppväxt utan att få åka på skidsemestrar. Det är inte det det hänger på liksom.

            Absolut, men som andra sagt i kommentarer ovan så har hon själv lyft exempel på en ”svår barndom” med oerhört ytliga saker. DET är underligt oavsett.

            Jo absolut men tycker ändå inte hon kan kalla sig för maskrosbarn som vuxit upp genom betongen…

        Jag säger inget om att hon kan ha haft det jobbigt i uppväxten ändå, du har helt rätt i det. Men när Bella har beskrivit sin maskrosuppväxt och det jobbiga har hon tagit upp att de fick skrapa isiga bilrutor, åka slalom hela dagen pga dyra liftkort, äta köttfärssås på konserv och ha improviserat fredagsmys med mamman. Det är hennes egen definition av maskrosbarn som hon förmedlat och det jag går på.

        Det ska bli intressant om hon överraskar oss alla med något nytt som inte redan framkommit i bloggen om hennes uppväxt.

          Det finns en gammal artikel där IL’s mamma intervjuas. Hon ger en lite annan bild av IL och hennes uppväxt. Ska tilläggas att det är en mycket positiv artikel av en mamma som är både stolt över och beundrar sin dotter.

            Fast mammam berättar ju inte om uppväxten eller skilsmässan. Och barn och vuxna ser ur olika perspektiv, och känner på olika sätt. Fråga t ex Pernilla W och Bianca I om Biancas uppväxt så låter det olika beroende på vem av dem som svarar, för det är ur olika perspektiv liksom. Sen undrar jag om Bella en s någonsin själv sagt maskrosbarn – tror ej det, det är en tidning som skrev så som rubrik och det har blivit till något som alltid påpekas här. Här vinklas så mycket, precis som Bellas mamma säger i artikeln så har media skrivit mycket lögner och skit.

              Det jag tycker är intressant är mammans beskrivning av ILs personlighet som är väldigt konsekvent med hur många uppfattar henne idag.

                Ja det var en fin artikel, och det hon säger känns ju träffande om Bella. Bella har väl aldrig sagt att hon inte har bra kontakt med sin mamma eller att mamman skulle tycka illa om henne. Vad Bella sagt är väl att hon känt sig ensam emellanåt och att det kunde vara jobbigt att vara skilsmässobarn osv. Man ska inte förminska någons känslor eller att någon känt sig ensam för att det kan se ut som annat, vet hur det kan vara, har själv känt mig ensam och att föräldrar inte fanns där och brydde sig alla gånger trots att de inte var skilda, fanns hemma mycket och trots tre syskon. Har man adhd dessutom så är det lätt att känna så då känslor ofta förstärks.

        Hon har sagt i en intervju med Gina Dirawi att hon INTE har haft en maskrosuppväxt men att en sådan story skulle ha hjälpt hennes branding.

          Och hon började köra maskrosupplägget först något år efter. Hennes sk maskrosuppväxt är ett pr-jippo precis som allt annat i hennes liv.

            Nej, Bella har aldrig själv ens kallat sig maskrosbarn – det var en tidning som skrev det som rubrik för att få det att låta spektakulärt typ uppväxt i höghusområde i förortsbetongen med skilda föräldrar – till framgång, villa, berömmelse och pengar, klassresa typ, framgångsaga typ. Nej det är inte att vara maskrosbarn men den definitionen är olika av olika personer och tolkas olika. Bella har bara sagt att hon är skilsmässobarn, uppväxt i höghus i förort och att det kunde vara stökigt hemma och att hon bodde för sig själv redan som 14-åring. Hon har alltid sagt det så det är inget som hittats på efter hand eller vid något speciellt tillfälle eller tid.

              men hon jobbade väl efter skolan i sin pappas företag o ägnade sina första pengar där. Sant eller inte ! mkt var en fantasivärld. Men hennes mamma blev anmäld till soc för IL berättade om sitt festande sant eller int ang drickandet men anmälan blev det.

          What?? Kan någon snälla leta upp den här intervjun??

            What?? Det finns en ny sak som kallas Google tror jag??

            Jag har länkat den här ovanför

          Anonym / 14:26

          Kan du länka till den intervjun hon gjorde med Gina Dirawi?

          När sa hon att hon varit maskrosbarn? Har hon sagt det eller är det medias benämning? (Vet alltså inte).

            https://bloggbevakning.se/2018/02/27/blondinbella-ett-maskrosbarn/ och hon det även i en video med Gina Dirawi.

      Vad är grejen med is på rutorna?

        Hon skrev det i ett slags hyllningsinlägg till sin mamma för något år sen tror jag. Att hon alltid gjorde det bästa av vad de hade trots att de fick skrapa rutorna (???) på morgonen och att hon bullade upp med fredagsmys. De verkar dock inte ha kontakt längre..

          Jo, Bella skrev i bloggen bara för ett litet tag sen att de skulle träffa barnens mormor.

            På valborg? Hon sa enligt flera här till en finsk tidning att hon inte har kontakt med nån av dem, har inte läst det själv så vet inte med säkerhet om det stämmer men det går säkert att leta fram.

              Detta var efter att de senast träffade mormor såklart.. ?

                I början av maj sade Isabella till en finsk tidning att hon inte har kontakt med sina föräldrar. https://www.menaiset.fi/artikkeli/ihmiset-ja-ilmiot/ihmiset/isabella-lowengrip-alkoi-paiskia-toita-14-vuotiaana-nyt-han

                  Men gud.
                  Hon beskrivs som Sveriges Kylie Jenner.
                  Kosmetikguru ?

                  Började jobba på café och flyttade hemmifrån som 14-åring, hennes föräldrar var aldrig hemma och hon har ingen kontakt med dem idag.

                  Stämmer något av det här?

                    Det står även att på den veckan den finska intervjun gjordes flög hon med privatplan till Helsingfors, Oslo och San Francisco då hon velat hämta sina barn från dagis. Var det inte bara Helsingfors och Oslo hon flög till med privatplan?

                  En artikel till på finska: https://asennemedia.fi/2019/05/27/asennenews-nordic-business-forum-tukoholma/ (dom har skrivit om vad Isabella + några andra pratat om på Nordic Business Forum). Där tas t ex upp Isabellas taktik med sin blogg: varje vecka ska man posta nåt med tema ”love”, ”upset” och ”inspirational”. Angående ”upset” så står det att varje vecka ska man publicera nåt som väcker anstöt och är provocerande, t ex fotot med privatplanet var precis det. Sen berättas det att Isabella har prisats som Nordens mäktigaste businesskvinna.

                  Det tas även upp att hon har ett team på sex personer och nån tar hela tiden bilder medan nån annan filmar. ”It’s like a small media house”.

                  För att hon har börjat nätverka i USA så äter hon alltid två frukostar och två luncher och är jättemätt hela tiden (och gapflabb på det). Thihi.

      Det är väl ganska uppenbart för de flesta att Bella inte riktigt sitter ihop, att något inte är helt hundra med relationer till andra människor. Hon har själv sagt att hon har svårigheter med relationer och att hon kämpar med ensamheten. Hennes relation till föräldrarna verkar komplicerad för att uttrycka det milt. Så kanske har hennes svårigheter med hennes uppväxt att göra och då talar jag inte om det materiella alls.

      Såg någon Joakim Lundells presentation av sommar i P1. Han hade bett dem säga att han har 1,6 – 1,7 miljoner följare, men han har ju bara runt 800 tusen instagramföljare – så lägger han då ihop med yt-prenumeranter eller? Är det okej att göra så, det är väl samma följare liksom, är han bedragare? Är det bedrägeri? Är det bevisat att han har add och asberger eller är det PR-trick? Lögnare?

      Är det någon som mailat SR eller Jockes producent om detta? Tänk om han ljuger en massa i vanlig ordning och slänger folk under bussen, och tänk om han pratar om Joz – då kan ju SR bli anmälda för förtal för de har väl ansvarig utgivare.

        Googla narssesist ?

          Nä, prova isf hellre att googla ”narcissist”… ?

            ?

          nassesist

      Vadå upprepade Bellas sanningar? Det enda de sa på presskonferensen var att hon bloggat sedan hon var 14 år, att hon är bloggare och entreprenör, och att det avslöjats tidigare att hon skulle vara sommarpratare – att det var rubrik i en av kvällstidningarna ”här avslöjas Löwengrips hemliga projekt” – så vad hörde du de säga på presskonferensen som de upprepade? Som var lögner? De sa inget annat än sanningar. Men om Jocke L däremot, där var det ju lite fabricerat och upptvistat, på inrådan av honom själv förstår man. Det kanske du skulle ta upp istället. Eller är det så att mr H med fenor bett dig skriva detta av rädsla? Men nej det är inte förtal så läge hon inte nämner något namn. Tror dock inte hon kommer prata om honom alls men hoppas hon tar upp allt näthat, lögner och skvaller.

      Och till Fabian/SR – det är inte lögn, IL:s blogg fanns tills nyligen på flera språk än bara svenska och engelska, fanns på tyska och arabiska också. Och hennes blogg har en gång i tiden varit störst med runt en mijon läsare, så det är inte direkt lögner. Här hatats hon och vinklas alltid, det hittas på och drevas. Denna blogg kämpar med att smutskasta henne och sänka henne. Och kommentarer som försvarar henne tas bort, det är så lågt.

        Hur vet du att kommentarer tas bort?

          Sett det naturligtvis! Flera på detta inlägg har tagits bort. Har själv skrivit kommentarer tidigare med försvar som tagits bort. Flera har sett det, det har påpekats tidigare också fast i andra inlägg.

            Det är förtal även om inte namn nämns men att man tydligt kan räkna ut vem det handlar om.

    Visst var det nån sommarpratare som blev påkommen med att ljuga för några år sen? Han hade figurerat i media i andra sammanhang också och dragit samma rövarhistoria. Något om hans militära bakgrund tror jag det var… Någon som minns? Caset liknade BB:s i alla fall, hans historia hade cirkulerat i så många medier att ingen bemödade att kolla upp vad som egentligen stämde.

    Jag kan tänka mig att Sommar-redaktionen är sådär pigga på att samma historia ska upprepa sig igen…!

      Från SR:s hemsida, februari 2017:
      ”Manuel Knight har i många år föreläst om sin livsberättelse. En berättelse om hur han satt krigsfånge i Irak och hur han som specialförbandssoladat deltagit i tre krig. Han är hyllad. 2010 blev han årets talare och två år innan det, fick han det kanske finaste utrymmet i radio – Sommar i P1.
      Men det finns ett problem. Han har inte alls varit specialförbandssoldat. Han har inte alls deltagit i tre krig. Om det här berättar han själv i senaste numret av tidskriften Filter.”

      SR och Fabian, kolla upp det hon säger bara! 1,5 miljoner följare, störst i norra europa, osv.
      Lycka till med korståget, Stollis.

        Största bloggen ja, eller iaf en av de största. Hon har tidigare varit största bloggen. Även om Bianca och Therese har fler insta-följare men de har inga bloggplattformar. Men helt ärligt vad spelar det för roll om 1,5 milj läsare inte stämmer – vad har det överhuvudtaget med sommarprat att göra? De väljer inte sommarpratare på antal följare. Ni är galna!

          Om jag var du skulle jag inte kalla andra för galna.

          Och du är den psykiska hälsan själv ?

      Jag menar helt enkelt att hon påstår saker som inte stämmer. T.ex att bloggen är översatt till flertalet språk, samt att hennes blogg läses av 1.5 miljoner.

      Stollis, ett tips till dig: ams.se

      Exakt! Det var tidningen Filter som grävde fram sanningen om honom. Och som sedan tvingade fram en rättelse från SR.

    Hon är så galet vacker! Jag kommer absolut att lyssna på hennes sommarprat. Tror att det kommer vara känslomässigt prat om balansen mellan mamma och entreprenör/offentlig person, hoppas på avslöjande om att de senaste åren bara varit ett konstprojekt.

      Jo men också helvete vad hennes konton är retuscherade/filtrerade….

        Eller så har hon bara tränat lite mindre än förut eller ätit lite mer än tidigare. Det behöver inte betyda att hon druckit massa alkohol. Här håller jag faktiskt med Anna book – oförskämt att anta

        Vilket inte alls är vad alla tänker.

      Vacker är hon, enorm utstrålning!
      Jag VILL gilla Bella, älskar kvinnor som tar för sig, men det går inte. Hon ljuger konstant, kastar folk under bussen oavsett om det är expojkvän eller förälder, hon kliver över lik för att få det hon vill ha, vägrar lyssna på folk om hon inte har egen vinning av det (enligt sina egna ord). Med mera..
      Vore underbart om hon kom ut och berättade att det var ett konstprojekt! Haha! Underbart!

        En bra förebild för svenska kvinnor helt enkelt!

          Ehh, vad???

        Samma här. Jag vill tycka hon är stark och en inspiration. Men. Det går bara inte. Tycker hon har ett så fruktansvärt sätt mot andra människor och miljön. Så totalt världsfrånvänd. En symbol för girighet.

          Exakt, samma här. Jag vill… Men kunde till slut inte.

      Tycker snarare att hon är galet fotogenisk men inte överdrivet vacker.

      Alldaglig tom min granne är vackrare

        Ja, alltså, jag har en kompis som jag tycker är vackrare än Bella. Din granne kanske är vackrare än henne också? Brad Pitt och Jennifer Lawrence har också grannar, liksom.

      Du verkar ju ha fin insida ?

      Inte vacker, ganska alldaglig och väldigt beroende av filters.

        Hon ser ”kladdig” ut i brist på ett bättre ord. Lite för mycket av allt på det där sättet som man ofta det tonårstjejer fixa sig. För mycket smink för att det ska se fräscht ut, för mycket blondering för att håret ska se friskt ut. Och eftersom hon klär sig lite för ”klassiskt, utan någon detalj som sticker ut, så ser hon äldre ut än hon är. Som att smink, kläder och frisyr döljer en verklig ålder. ”Mutton dressed as lamb” är uttrycket på engelska men med Blondinbella är det snarare tvärtom, hon skulle se ut mycket mer som en framgångsrik beauty entreprenör om hon hade en mer naturlig, yngre look.

        Måste tyvärr hålla med här. Tycker hon ser ut som vem som helst. Inte ful, inte snygg. Vanlig. Och det är ju inget fel i att vara lika snygg som folk är mest. Men ”galet vacker”… nä! Inte ens i närheten.

          Här Camilla har du lite att radera tror jag..

        Det finnes noen norske «influencere» som også har holdt på sånn der. Store overskrifter med «Nå flytter jeg til USA!» og så har de bare leid en leilighet for en litt lang ferie… Vi vet ingenting om visumsituasjonen hennes, hun har jo selv sagt at hun skal være i Sverige når hun har barnen osv. Min gjetting? Hun bruker pendlingen til USA som påskudd for å selge huset og kjøpe leilighet i sentrum. Om maks seks måneder blir det mindre pendling til USA og vips så gjør hun intervjuer og samarbeid i Sverige igjen.

        Så godt som alt hun gjør er for å få mer trafikk til bloggen, og uansett hva hun sier, så kan jeg ikke se for meg at hun vil klare å skape nok inntekter utenfor Sverige til å opprettholde den livsstilen hun vil ha. Hun er en smart kvinne, så dette vet hun. Stiftelse, velgjørenhetsball og leilighet i NY er som alt annet bare en kort fase i Isabellas liv for å skape content.

      Men alltså vad är det för fel på er? Bella är en offentlig person så ok att diskutera hennes affärer, uttalande, blogginlägg osv men kalla henne för spritfet, ful och kladdig är inte ok. Och nix, jag är inget Bellafan och tycker att hennes affärer är skumma som sjutton. Men det har ju inget med hennes utseende, kroppsform, kläder eller frisyr att göra.

        DIN åsikt är att det inte är ok att diskutera det. MIN åsikt är att det är ok i och med att hon är ansiktet utåt för ett skönhetsföretag som producerar produkter hon själv påstår ger hennes såååå fantastisk hy och hår.

          Jaha så ansiktskrämer påverkar hur fet man är? Du är fan dum i huvudet.

            Nämnde jag ens vikten? Nej just det. Dum i huvudet kan du vara själv om du ska argumenterar som en 5-åring.

    Jag kan ingenting om den här människan annat än vad jag skummar igenom här. Finns det någon som kan nämna något positivt om henne, för att vi ska få lite trevlig fredagsstämning?

      Börja du.

        Han skrev ju att han inte visste något om henne så hur ska han kunna börja?

          Läsförståelsen är svår ibland hos vissa

      Att hon ska flytta till USA är väl ganska positivt? Kan bara bli minst lika bra som allt annat hon har lyckats med här i Sverige.

      Hon skaffade ett bra ex som pappa till barna

        Kan vi sluta se bra/dåliga pappor som något kvinnan ansvarar för att skaffa?

          Fast skaffar du barn med en beroende person eller person som aldrig är närvarande får du väl skylla dig själv om personen sedan blir en dålig förälder? Det är ju ingen högoddsare direkt. Alla har väl ett ansvar vem man väljer att skaffa barn med?

            Fast skaffar man barn med någon som är närvarande men sedan när barn kommer in i bilden inte är det i sin föräldraroll. Vad gör man då? Tror inte någon skaffar barn men en person man tror är en dålig förälder?

              Kvinnor kan ju känna på sig vilka män som är onda och vilka som inte är det. Det brukar ju feminister gladeligen berätta för ensamma män. Varför vi då behöver kvinnojourer för kvinnor som utsatts för våld från män i nära relationer kan de dock aldrig förklara.

                Eh va??

              Jo, om man väldigt gärna vill ha barn.

              Eh jo det händer hela tiden. Finns ingen som på fullaste allvar kan hävda att de trodde att tex en råkriminell, våldsam missbrukare skulle bli en bra andra förälder till ens barn. Men likt förbannat får såna människor barn ändå.

              Jo. Det händer ju hela tiden att kvinnor skaffar barn med män trots att de vet mycket väl hurdan han är men tror att det ska ändras när barnet kommer.

              Min kollega gjorde det. Efter första barnet viste hon att hon ville skiljas. Men hon ville ha ett barn till och hon ville att de skulle ha samma pappa. Efter barn nr 2 skilde hon sig.

          Mira, svaret är NEJ.

      Hon är orädd och kör på sina drömmar utan att bry sig om vad andra tycker.

        Men att inte bry sig alls, det är ju precis så otroligt osympatiska ofta människor tar sig fram..

          I know och håller med. Men nu skulle jag skriva något positivt, många skulle säkert önska att de inte bryr sig som folks åsikter mm.
          Baksidan av det, orsaken till det, är dock inte något att önska. Men du behöver inte gå på djupet här..? Man kan leka lite med tanken om ”en positiv sak” och lämna det där just som svar på ”Viktors” fråga.

          Och dom som enbart vill hitta en jävla massa fel. Den som ej gör fel är den enda som får yttra sig!
          Är så less på alla dessa ”perfekta” människor som tar sig rätten att nedvärdera, frysa ut, håna och göra narr av andra människor!
          Fy fan va jag skäms över alla dessa inkompetenta nollor.

          Tror inte ett smack på att hon är osympatisk! Det är bara alla andra som vill få henne att framstå så

            Hon framställer sig själv som osympatisk. Hon skryter om det.

              Nej! Var har du sett henne skryta om att hon är osympatisk? Lägg ner!!

                Det var i nån intervju för ett tag sen. Var det Expressen?

                Har du totalt missat alla gånger hon stoltserat med att hon till och med till sina vänner säger ”STOPP! Det här intresserar mig inte!”, marscherar ut ur rummet om någon är ointressant, säger att man ska skita i sin gamla mormor och hennes krämpor om det inte ger en energi, är för upptagen för ”småprat och skvaller” (det hon gör med de vänner hon har är såklart givande, då är det långa samtal i köket), osv osv? Hon tycker att hon framstår som cool då. Du är en fjant om du påstår något annat.

          Isabella saknar en fin egenskap, och det är empati.

        Kan också kallas något annat. Finns människor som går över lik och bränner relationer utan att det bekommer dem. Som sagt – det finns ett annat ord för det som kan uppfattas som att vara orädd och målmedveten.

          Japp. Det där andra ordet ÄR Isabella. Återigen – lek med tanken om ”något positivt”.

            Jag har suttit här en god stund och lekt med tanken att komma på något positivt om Isabella. Det är faktiskt ingenting som ploppar upp.

        Hon bryr sig inte om lagar, moral och etik – det är INTE något att beundra. Kan folk sluta säga att hon har driv? Hon har INGA GRÄNSER för vad hon kan göra för kändisskap rättare sagt. Det är sjukt, inte coolt på något vis.

      Hon har skapat jobbtillfällen åt ett antal personer som sedan kunnat gå vidare till bättre jobb. Jag antar att hon betalar en del skatt på sina inkomster så det är ju bra.

        Jag tror sista meningen vart fel, ska det inte stå ”jag antar att hon betalar skatt på en del av sin inkomst”?

          Nej jag menade en del skatt. Hon skattar knappast så mycket som hon borde.

        Inte om det aldrig blir inkomster utan bara grattisgrejer

        Du menar som alla som lämnades vid vägkanten när hon inte ville betala fakturorna till de som arbetade med hennes tidning Egoboost?

          Jag sa inget om att hon skött allt perfekt. Egoboost var en rejäl flopp. Men dels var det 2013, 7 år sedan, dels har hon sedan dess bevisligen skapat många arbetstillfällen och rätt många personer har börjat sin karriär på hennes företag för att sedan gå vidare.

            Vilken Ica-handlare som helst ”skapar nya arbeten”. Ser inget extra särskilt med att IL skulle göra något mer.

            Hur ser du på att din idol Löwengrip har satt NTH på pottkanten? Och istället hyr plats på kontorshotellet No. 18 som inte direkt är känt för sin höga säkerhet? Kom igen, skapa en ny bortförklaring till det. Vi väntar.

              Men lägg ner din tönt… Jag skrev att hon skapat arbetstillfällen, inte direkt en uppsats om hennes påhittade förträffligthet. Vad fan har arbetstillfällen med NTH eller säkerheten för No.18?

                Det kanske kan ha det för de som redan arbetar på NTH, men nu får ekonomiska problem? Hur ser du på de som slutar på kosmetikadelen?

                  Folk slutar och går vidare till nya jobb hela tiden på alla arbetsplatser. De har fått lön, erfarenhet och kan ta nästa steg i sin karriär.
                  Det intressanta är ju varför du har så svårt att svälja att hon bidragit med en del (få) bra saker?

                    Men det gör väl alla arbetsgivare? Anställer litet folk då och då? Förstår inte ditt stora intresse av att framställa IL som någon som skapar mer jobb än någon annan. Tror du på fullt allvar att du kan få någon här inne till att tro det?

                      Din läsförståelse är inte på topp… Var har jag skrivit att hon skapar mer jobb än någon annan? Är du dum på riktigt eller fjantar du dig bara?

                      Och om du missade början på hela tråden så var frågan: ”Finns det någon som kan nämna något positivt om henne, för att vi ska få lite trevlig fredagsstämning?”. Exakt vad ditt problem egentligen? Utöver att ha gigantiska jäkla problem med Blondinbella…

      Ego som i Egoboost. NTH. Läs på.

      Hej Viktor – Bra initiativ här kommer några positiva saker om IL.
      Driv lång över det vanliga – Bra egenskap om man vill lyckas om entreprenör.
      Tänker utanför boxen- Ser möjligheter där andra bara ser problem.
      Modig – Lever sitt liv som hon vill och låter ingen trycka ner henne.
      Känsla för timing – Vet både hur och när hon ska skapa hype runt sin egen person.

      Hon kan vara otroligt rolig. Läser man gamla inlägg av henne finns stor värme och humor, där hon skriver vardagligt om fisar och bajs och familjeliv.

        Det saknar jag. Tyckte om bloggen mycket på den tiden men nu är det inget intressant att läsa längre.

      Absolut. För mig är hon en förebild när det kommer till utseendemedvetenhet, dels när det gäller att klä sig snyggt och medvetet (fast här är det Sasha, hennes stylist, som ska ha eloge) dels när det kommer till hur läcker man faktiskt kan bli efter två barn om man jobbar på det. Ibland behöver man lite kan hon så kan jag input i livet. Jag är dock alldeles för bekväm att leva som hon, med hård träning och diet, och det blir att jag gläds istället för förmågan att kunna njuta av god mat och kunna känna mig relaxed i några kilon extra och sneakers.

      Hon startar inte bråk med andra inom branschen (som Cissi Wallin) och är inte hånfull mot andra (som Cissi Wallin). Hon ser alltid positivt på allt.

        Öööö? Va? Har vi läst samma blogg?

          Ja? Hur många gånger har du sett henne göra narr av någon på sin IG story? Det händer inte. Hon gläds tvärtom åt andra kvinnors framgång. (Hur hon behandlar sina ”nära och kära” är en annan femma men nu skulle vi vara positiva)

            Du bar dock inte så positiv mot CW?

      Hon gör sitt och det fungerar för henne, hon har ett starkt driv och ett bra självförtroende. Jag tycker hon är en förebild på det sättet.

      Även om allt varit fejk genom alla år så har hon för många varit en förebild i att våga tro på sig själv, ta för sig och skapa egna förutsättningar. Även om en kan känna sig rätt lurad idag med mer objektiva glasögon var hon ändå någonting bra för mitt 20-åriga jag, även om jag så här tio år senare inte riktigt gillar utvecklingen.

    Dags för Bella-Bingo den 24 juni: mobbad, ADHD, entreprenör, miljoner följare på flera språk, maskrosbarn, selfmade, framgångsrik småbarnsmorsa, världens mäktigaste, uppskattad talare, USA. Vad mer?

      Tårtbitar, balans mellan karriär och familj, lyfta kvinnor, superkrafter.

      Yes, Camilla. Ut med en Bella-Bingo-bricka dagen innan sommarpratet. Vi vet ju vad det kommer innehålla..

      Mobbad. Haters gotta hate. Kvinnors rättigheter. Jantelagen. Avundsjuka

        Du menar prata om sig själv? Det är väl det hon kommer att göra?

      Gasa. Bromsa. Nypa sig i armen. Förebild. Ljuvligt. Kontraster i vardagen.

      Glöm inte ENSAMSTÅENDE mamma som hon ofta säger. Är man ensamstående mamma i mina ögon då har man barnen i stort sett hela tiden och ensam vårdnad.

        Ensamstående mamma är du om du inte bor ihop med en partner. Så självklart att hon kan kalla sig ensamstående mamma!

        Fast hon är ju knappast ensam med tanke på teeeamet

        Oj, ensamstående mamma för mig innebär just att man är ensamstående (alltså singel) och är mamma.

          Jag är singel och mamma men anser inte att jag är ensamstående då pappan finns i deras liv och vi har en god kontakt som föräldrar till våra barn. Ensamstående definierar jag som just helt ensam med sina barn.

            Fast ensamstående är du i alla fall… 🙂

      Bygga bolag. Garanterat minst en gång.

        Hon borde lyssna på Sernekes prat ? där är någon som bygger bolag på riktigt!

      Välgörenhet, stiftelse, Mr. Paul, trafficking, New York, bästa vän med Annie Lööf och prinsessan Sofia.

        Men hur bra vänner är de när hon inte ens bjöds in till Carl-Philips 40 årsfest?

          Det var ju Carl Philip som fyllde år.
          Varför ska någon som Sofia träffat flyktigt bjudas in till prinsens födelsedag?
          Kungahuset är noggranna med vilka de umgås med privat.

            Swosh!

          Det är det IL inte är.

      Musik: ABBA. Dancing queen?

        Abbas ”Money, money, money”!

        ”She Works Hard for the Money,” Donna Summer. ”Gold Digger,” Kanye West. ”Money for Nothing,” Dire Straits.

        ”Sensuella Isabella”.

        Absolut ABBA, det kan jag sätta en slant på! 😉 ”If it wasn’t for the nights”, ”Dancing Queen”…

          Nä tror hon spelar Odds hit låt ! ????

      Inspirera kvinnor. Hjälpa kvinnor. Vara förebild. Skapa arbetsplatser. Gasa på. Det gååår att vara mamma och världens mäktigaste kvinna. Ändra världen. Framgång.

        Undrar hur många kvinnor i Saudi som hon ändrade livet för ?

          Det är en demokrati nu, efter hennes visit i landet.

            Ha, ha! Synd att hon mer eller mindre har lagt ner sitt kosmetikamärke, för det skulle ju annars ha hjälpt kvinnorna där med litet glow i livet.

              Haha exakt

                Blir inte förvånad om hon berättar i usa att hon ändrat Sverige och nu när det är gjort är det dags för usa?

      Gapflabb.

      Systerskap

        *hmmm* Enbart åt ett håll, isf…

      Så folk ska lyssna ändå? ?

        Behövs ju inte. Innehållet är redan känt.

      Men hallå hur kan ni ha missat TEAM?? Det borde vara i mitten av bingobrickan.

        BLOCKCHAIN

      Ljuvligt, nypa sig i armen, so fun

        HEJA!

      CamCam, kan du inte jämföra dessa kommentarer med programmet när det sänts och bocka av vilka som vi kunde förutspå??

    Läste deras beskrivning av henne och kräktes lite i munnen.. helt sjukt att man fortsätter blåsa upp en redan så narssisitisk människa.
    För övrigt, vilken sympati ja känner för kidsen som hon visar 0 engagemang för.. bara galor och jetset. Nä hon är inte närvarande.

      Hörde du presentationen live när hon pratade? Hur dryg hon lät. Förmodligen sur över hur hon presenterades. ?

      Särskilt hennes om att hon nu ”lämnar Sverige” med ett ; Sedan tackar jag för mig…. ?

      Lyssna på det om ni inte redan har så förstår ni vad jag menar.

        Fast hur det ligger till med barnen och hennes engagemang i dem vet vi inte. Kan vi inte sluta och prata om dem? ?

          Varför det… hon pratar ju mycket om att rodda både familj och karriär och slår sig för bröstet/n..
          Hon roddar ju bara karriär = fest + fina klänningar

            För att vi vill vara bättre än henne?

              Du vill vara bättre än alla – remember?

                Finns inger att minnas bara dina fantasier.

                Inte än alla andra. Jag sätter inte omöjliga mål. Dessutom låter det oerhört tråkigt.

                Men ett bättre jag idag än mitt jag jag var igår.

                Så är vi nu färdiga med att prata om min person och istället prata om något mer intressant? ?

                  Remember Inger!

                    *än hon (är)

        Nä hur presenterades hon?

          Som Cammis skriver ovan, som den som redan avslöjat att hon skulle vara med. ?

            Det var ju inte hon själv som avslöjade det utan någon Bella-besatt härifrån. Fast det var aldrig avslöjat eller bekräftat, för att någon lyckades zooma och se att hon skrivit sommar i p1. Men visst man förstod att hon skulle vara med men det var inte hon själv som avslöjade det utan någon här som började skriva om det.

              Verkar inte som att P1 håller med dig. ?

                Varför skulle inte inte P1 hålla med? De vet väl inte hur det gick till eller vad som försigår här. De sa inte hur hon eller att hon avslöjat bara att det avslöjats och att det var rubriker i en kvällstidning ”här avslöjas Löwengrips hemliga projekt”. Det var förretsten någon/några härifrån som mailade om det till SR i syfte att Bella inte skulle få vara med för att hon ”avslöjat”.

                  Är det någon som vet om det finns en emoji för en väderkvarn?

                  Skulle behöva en just nu?

                    Sancho Panza hälsar!

                  Fast det är fortfarande så att Bella på ett klantigt och kanske medvetet sätt misslyckades att hålla hemligt sin medverkan.

                    Stryk ordet ”kanske”.

              Öhhhhhhhh… Du är inte mycket för att titta på de bilder som IL lägger upp? Inte första gången hon avslöjar saker i förväg.

              Är du helt D u m i h u v u d e t? Bella outade sin medverkan. På egen hand. Hur mycket bevis krävs det?

        Japp. Finns här https://sverigesradio.se/avsnitt/1301859
        05 min och 50 sekunder in.

            Tycker hon lät lite närvös. Darrade lite på rösten.

              Hon lät extremt närvös.

        Hon såg närmast uttråkad ut och känslan jag får är – måste jag vara kvar och slösa min tid här detta ger mig absolut ingenting.

          Men snälla.. hon såg väldig glad ut och hon sa hur tacksam hon är för att få vara med. Att ni orkar…

            Haha, hade inte läst din kommentar innan jag svarade Syster Yster.

            Oh the irony ?

            Anonym 13:33 – I din ihärdighet att försvara din förebild IL verkar du ha blivit så förblindad att du inte plockar upp varken verbala eller icke verbala markörer. Jag kan förstå att det måste vara väldigt jobbigt att dag ut och dag in läsa om hur andra ifrågasätter en person som du har som förebild. Det jag inte förstår är varför du utsätter dig för det.

            Håller Med, såg ingenting drygt eller nonchalant alls?

              Håller också med. Tyckte hon verkade glad, nervös och tacksam. Folk här inne är ju galna!

          Och hennes, jag är ”tacksam” att få göra det här. Gäsp. Hon vill så gärna låta som en kunglighet och har sessorna som sin förebild men hon lyckas bara låta dryg och allt annat än genuin. ?

            Precis som du då 😀

              Nice try ?

    Isabellas ”förmögenhet” har ju kommit av lögner, från start. Är det bara oetiskt eller är det bedrägeri? Jag är allvarlig nu. Om jag skaffar mig andelar i företag utan att betala en krona, där mitt värde istället är exponering i min blogg med ”1,5 miljoner läsare” och andra kanaler – men detta har presenterats medvetet felaktigt – är det lagligt? Eller får man som företag skylla sig själv om man inte dubbel- och trippel-granskar den statistiken?
    Detta var ju starten för Bella, sedan har det ena gett det andra osv. Hon har setts som en person med makt i branschen, men den makten bygger ju på att hon ständigt ljuger om att hon är störst i Norden och massor av andra saker.

    Bella är Sveriges Trump, och han har ju (också) byggt luftslott hela sin karriär, ljugit om sin framgång på daglig basis.

      Om det är en uppgörelse företagare emellan ställs det högre krav på parterna än när det är fråga om affärer som konsumenter gör med företag. För att ett företag ska anse sig lurat i en affärsuppgörelse måste dess företrädare ha blivit förda bakom ljuset på ett sätt som de inte rimligtvis hade möjlighet att upptäcka i förväg (ungefär som en fastighetsköpares undersökningsplikt).
      Jämfört med andra reklammedier där det finns statistik och oberoende mätföretag så är sociala medier väldigt dåligt dokumenterade.
      Men det beror i huvudsak på att de företag som använder sociala medier som reklamkanaler inte tycks särskilt intresserade av dokumentation när det gäller den räckvidd som de betalar för. Man kan verkligen undra varför. När de köper reklam i tv, utomhusreklam och press tar de ju reda på vad de får för pengarna.

        Vad baserar du det på? Konvertering är superlätt att mäta i sociala medier.

          Och räckvidd med för den delen… Många hitte-på experter i det här kommentarsfältet ?

      Bella är INTE Sveriges Trump.
      Trump är en av världens mäktigaste personer och USA:s president. Spelar ingen roll vart han åker, alla vet vem han är. Vänta med dina jämförelser tills den dag Bella är likvärdigt känd, har världsomfattande makt och inflytande och äger något åtminstone jämförbart med Trump tower. Sedan kan vi snacka jämförelser.

        Nu är det ju inte makten som jämförs…

          Spelar ingen roll, Bella är inte Sveriges Trump och det finns ingenting att jämföra.
          Eller jo, möjligen att båda är orange.

      Bella är bloggvärldens Carola. Mkt snack om att lyckas stort internationellt men ändå bara en parodi till kändis på hemmaplan och inget mer.

        Carola är väl ändå känd på riktigt i Sverige? Eller har jag missat något? ?

          Är det hon som brukar kasta blomkrukor från Skansen-scenen?

            ???

          Och Bella är inte känd på ritkigt? Ändå får hon medverka i Skavlan och vara sommarvärd. Visst att alla sommarvärdar är inte kända. Men ändå så diskuteras Bella mest av alla härinne och hånas och skvallras om. Diskuteras och synas till leda och det letas fel och allt vrids till fel. Konstigt att ni inte påpekar Jocke Lundells presentation istället – där snackar vi om att bre på, men det skrivs det inget om, märkligt.

            Berätta för oss, hur ser din teori ut om varför det är så? Kan detta något med IL själv att göra?

    Jag är trött och less på Bellas sommarprat redan nu.
    Hoppas lust och intresse kan komma tillbaka till det är dags att lyssna 🙂

    Bellas rövarhistorier kommer jag inte att lyssna på.

      Det är ju frivilligt.

    Ofattbart hur Sveriges Radio sväljer lögnerna om 1,5 miljoner bla bla bla utan att göra en faktagranskning. Skrämmande.

      Oj, du fick in drev, hat, lögner och vinklingar på endast två meningar! Bra jobbat!

      Är totalt borta i den här diskussionen, har spolat presentationen av Bella minst tre ggr. Inga som helst siffror nämns.

      Är det så ofattbart, varför det? Och vadå lögner?… siffror varierar liksom, hon har varit den största och mest kända bloggerskan med runt en miljon läsare. Jocke Lundells siffror då, de som sades i sändningen, där snackar vi. Bella nämnde inget om siffror överhuvudtaget. Tror du förresten att de gör faktagranskningar på alla som ska sommarprata? Och de går inte efter antal följare när de väljer sommarpratare. Mer ofattbart och skrämmande med hatet och alla hån och lögner som flödar här.

        Berätta, hur var det med en halv miljon följare i Luleå?

          Umeå?

          900 000 läsare i Umeå var det. Umeå har ca 85000 invånare…

            Så var det! Tio gånger fler följare än det finns invånare. Bara i Bellas värld.

    Tyvärr är det många som kommer lyssna och tro på vad hon säger, oavsett vad vi på Bloggbevakning säger.
    Så på ett sätt har Bella vunnit, hon kan den 24 juni, vräka ur sig exakt vad hon vill och folk kommer lyssna
    Surt som fan sa räven! ?

      Dessutom tror jag hon kommer slänga in minst en kontroversiell fackla så att hon blir sommarens snackis och därmed får ännu mera uppmärksamhet! ?

    På Bellas instastory kan man att hon ”kammade hem” en resa på auktion för 22k. Det är iaf den sista summan man hör honom utropa.
    Klart hon passar på för uppmärksamhetens skull, men svider det inte i henne någonstans..

      Det som svider mest, är väl att vinsten var en resa för att få titta på djur. Hon hatar ju djur. lol.

      Sen tror jag inte att hon använde hennes egna pengar till auktionen, jag tycker mig vilja se på filmen att hon sneglar lite väl mycket mot hennes bordsgranne under budgivningen.

      Och med det sagt så inser jag själv att jag måste ta en bella-paus några dagar! 😀

        Förståndigt det borde alla Bella hatare göra, det är fan inte friskt.

          13:15 å du borde ta en paus härifrån i ungefär ett år.

            Vaknat på fel sida?

        Undra hur många ur teamet IL behöver ha med sig på resan någon som stylar håret någon sminkar någon som tar fram passande kläder.

        Du tror att Bella bjöd för Patric Palms räkning?
        https://www.linkedin.com/in/patricpalm/

      Ironin i att hon ska fara till Svalbard och titta på isbjörnar som svälter när isen smälter…

        Tänk om det inte finns något internet bland isbjörnarna? Kära jestanes.

        Kanske blir ett uppvaknande ? vem vet?!

          Knappast. Ser framför mig hur hennes team skyndar fram och tillbaka med hårborste och sladdlös fön och rättar till håret medans Blondinbella själv står och ser ”fokuserad” (läs obrydd) ut. Sen kommer kameran fram och med det världens tandleende och kastamedhuvudetskratt.

            Kratt=gapflabb. ?

      22k pund också, inte kronor, men det var för att se isbjörnar så det kanske intresserar henne? Sen tycker jag inte riktigt hon sneglar mot sin bordsgranne utan snarare kollar runt för att se om nån annan ska buda och mer ”tänksamt” typ ”ska jag buda eller ska jag inte”.

        Flyger man privatjet kan man ju inte vara speciellt intresserad av isbjörnarnas framtid 😀

      22 tusen pund var det väl?

    DN:s korta intervju med Bella säger väl allt om vad hon kommer att ta upp. Dvs inget nytt såklart.

    https://www.dn.se/kultur-noje/har-ar-arets-sommarpratare-2019/

      Hon skulle inte ens kunna bli Västerås mäktigaste kvinna om hon bodde här. Hon har ju inget, utöver ett stort ego. Hon uttrycker sig barnsligt och upprepar ständigt sig själv. Hon är kass på engelska och verkar sakna allmänbildning. Hon har väl fattat att hon lurat så många hon kan nu i Sverige och att det är dags att dra ner rullgardinen. Hon kan sen hitta på vad som helst om vad hennes ”agency” ska ha lyckats med i USA, bara bullshit förstås, men det blir svårare att granska. Det är enda sättet för henne att kunna fortsätta leva på reklamintäkter.

        Hon har ju grundat en fond som ska ”help children with trafficking” ?. Så sade hon i intervjun på röda mattan då Polarpriset delades ut.

          Kan bli så när man inte klarar av att gå ut gymnasiet.

      Personligen tycker jag att det ska bli skönt om Bella håller sig i New York och jobbar med sin ”agency”.
      Då blir det färre nyheter och intervjuer riktade till den svenska publiken. Mindre att irritera sig på med andra ord 🙂
      Men vad ska Bella syssla med när hon ändå är hemma för sina barnveckor? Hon ska väl fortfarande ha kontakt med barnen antar man. Säker kan man förstås inte vara.
      Om nu all business för henne ligger utomlands vad ska hon göra i Sverige? Kanske ta båtturer i skärgården och bada i poolen vid tjänlig väderlek?
      Något säger mig att hon fortfarande kommer att göra samarbeten i Sverige. Det måste vara mycket lättare att övertala några svenska företag att sponsra och samarbeta jämfört med att få samarbeten med amerikanska filmbolag och affärsflygbolag.
      I Sverige vet man i alla fall vem Isabella Löwengrip är 🙂

        Jobba med sina övriga bolag antagligen, och ja umgås med sina barn gissningsvis.

          Övriga bolag alltså utöver Löwengrip Invest?
          Det kommer inte att finnas några ”övriga bolag” från och med i höst för Bella att jobba med.
          Om hon inte startar nya förstås 🙂

      Så cringe!

    Maila Bibi Rödöö som är chef över sommar istället för producenten. Producenten har inget med urvalet att göra och kommer ha svårt att stå emot Bellas alla lögner.
    / journalist

      Nu förstår jag inte. Hur menar du nu?

        Att producenterna och vi som lyssnar inte har en aning om det alla sagt i sina sommarprat stämt helt med sanningen, finns kanske flera som ljugit eller överdrivit i sina sommarprat. Sen varför skulle Bella ljuga? Det är inte så att hon ljuger om allt som vissa här vill tro eller vill tuta i andra till att tro. Låt SR vara, de har redan gjort sina val och det kommer inte ändras. Det är bara galet att hålla på att maila dem och påstå att Bella ljuger och därför inte borde få sommarprata. Ska de kolla upp Lundell och andra också?

          Swosh …

      Vem är galen egentligen?

    Rubriken läste jag som ”.. ska bli mamma” haha

    lol moget tänk du har

    Det här med att bloggen översätts till flera språk och att det ska vara nåt slags mått på framgång. Jag gick in på den engelska versionen och scrollade förbi alla inlägg under hela juni, inte en enda kommentar hittade jag!! Kanske gjorde jag nåt fel??

    Att Nordens (och sa hon inte Norra Europas senast) största har en blogg på engelska med 0 kommentarer på åtminstone alla inlägg i juni och som mest 4 gilla på ett inlägg (oftast 0-2) är ju märkligt.
    Att lägga ut blogginlägg på flera språk kan ju alla göra (språkkunnig eller Google translate) men det är väl ingen framgång om inte folk läser eller engagerar sig?

      Mmmmmmm, Marisol …

      När har jag sagt att hon inte ska få sommarprata?

      Jag ifrågasatte bara om man bör lyfta fram en översatt blogg som en framgång om ingen läser eller engagerar sig? Det har väl ingenting med hennes sommarprat att göra??

      Man får inte så många kommentarer om man raderar alla som är negativa 🙂

        Om man raderar alla kommentarer som är negativa/missunsamma/elaka här inne finns definitivt inga alls kvar. Snyggt jobbat Camcam! ??

    Men gäsp.

    Vilken fin krabbhatt hon hade på sig! ?

      Ljuvlig ?

    Det spelar väldigt stor roll, men du är för blind för att se

    Alltså isbjörnsresan är NIO DAGAR på en liten båt! Hahahaha. Hon fattar ju inte själv vad hon ropat in.

    Ironin i att det just är isbjörnar hon ska kolla på också, en art som blivit en symbol för den pågående klimatkrisen.

      Hahaha du skojar?? Hoppas Dyson-en får plats på den lilla båten

        Det syns i bilden hon lagt upp på bloggen.

        😀 😀 😀

      Lugnt, hon hämtar sin privatjet när det börjar bli tråkigt.

      Blir riktigt äcklad. Hon gör ju inte detta för att hon genuint bryr sig.

      Hehe, och ingen wifi! ?

      ”liten båt”…
      Tja, det är inte en Karibienkryssare i alla fall.
      11 passagerarhytter.
      Fast tveksam till om Bella kommer att trivas.
      Men texten verkar ändå inge lite hopp:
      “With space to accommodate just 12-16 expedition passengers on board, it will feel more like being on board your own private yacht than an Arctic cruise ship.”
      https://www.naturalworldsafaris.com/polar-regions/svalbard/ms-freya

        Den resan kommer hon ju ALDRIG att åka på!!

          Aj båght ö rily äxpänsiv trip to si ajs-bärs böt aj äm a singel måm so aj kant go bikås aj häv to pick up de kids at dej-kär?

    Är det bara jag som reagerar över att på balen så sitter hon inte i riktiga salen utan hon kollar på talen på en skärm så hon sitter förmodligen i något bakrundsrum och minglar inte med de riktigt fina??

      Hon hade inte råd att köpa en ”riktig” biljett.

      Jag reagerade på att ingen förutom hon syns pilla med mobilen. Så otroligt pinsamt. Världsvana blondinbella.

        Jomen hon jobbar ju via sina kanaaaler

          Är du säker på att hon inte spelade Wordfeud?

      Jag ville inte ha ljudet på så jag förstod inte det, men alltså. Så var det. Kära nån.

    Puttenutt

    Jag vill veta vem Paul Hutchinson är, finns det överhuvudtaget någon sanning i det han säger???

      Så här, ”Mr. Paul” och ”Isabelle” är som gjorda för varandra. Riktigt bra matchning.

        ”Love is in the air ❤️”
        ?

    Vi har tröttnat på dig för länge sen, det är därför. Vi blir trötta så fort vi ser dina gapande kommentarer för du kommer aldrig med något nytt.

    Ingen tar dig på allvar här, ska du veta. Ingen. Ta det till dig. Du talar för döva öron. Häng kvar här för all del dock, om det nu ger dig något.

      (Till stollis däruppe, 12.35)

      Jag lyssnar ?

    Kan du inte ta semester härifrån?

      Det var såklart riktat till stollis men hamnade under ingen alls.

    Shit vad hon är olik sig på bilden mot hennes egna bilder och filmer!
    Lite mer O än 0 om man säger…. ?

      ?

      Snarare OO.

        (O)-(O)
        ) . (

    Tack för att Bella ska lämna Sverige! (fast, huset, ungarna, poolen, båten,Pingis, företagen, de stackars anställda som ännu är kvar, släkten osv. Vad händer med dem?)

      Kanske lättare att vara skrytsam där.
      Världsstjärnan Zara Larsson sminkar sej själv på flyg 🙂
      Så stor men står ändå med båda fötterna på jorden.

      Ehhh nej han har redan en flickvän och det är inte Bella

    Vänta, vänta, vänta. Läste nyss det här på DN: https://www.dn.se/kultur-noje/bocker/petter-stordalen-de-som-skriver-historierna-ar-viktigare-an-nagonsin/

    SA INTE BB ATT HON HOPPADE AV IDÉEN FÖR ATT TIDEN INTE VAR RÄTT! Det måste väl innebära att Stordalen kickade ut henne ur projektet, för inte FAN TROR JAG att hon skulle hoppa av ett projekt som kan vara nästa Netflix/Spotify för böcker? Där snackar vi potential unicorn.

    Dolly…where art thou?

      Haha läste också det där och ba sure bacon att BB hoppade av det där frivilligt

        Haha, she was kicked out!!!

          Tänk om hon hade sagt ärligt. Det vore något.

      E inte Stordalen sjukt energisk! Som 100 duraceller! ????

      Jag har inte premium och kan ej läsa artikeln?. Vad skrivs i artikeln?

      Han kanske märkte att hon har noll kunskap. Läste i en intervju att de bara vill ha de bästa i branschen. Vad skulle ett stolpskott som IL bidra med mer än hår, bröst och asgarv vid de mest olämpliga tillfällen?

      Eller kanske snarare köpte ut? Där finns kanske svaret på var alla IL:s pengar kommer ifrån?

      Nej hon hoppade inte av det här frivilligt. Det var Petter som inte trodde på samarbetet.

    Pressbilderna för Sommar i P1 avslöjar hur otroligt mycket IL retuscherar de bilder hon själv lägger upp på sig själv! Hon ser större ut och så syns det att hon har extremt dålig hy…

      Yes! Stor skillnad!

    Bellas siffror för 2018 har kommit ser ju ganska bra ut….. dock står det 19anställda det är ju väldigt mycket mindre folk? Har alla blivit konsulter? Ja någon som är bra på siffror kan ju tyda detta typ CAM

      Mindre folk? Mindre än vad?
      19 årsanställda i Löwengrip Beauty för 2018 omräknat till heltid låter väldigt rimligt tycker jag.
      Sedan kan det röra sig om många fler individer förstås.
      Endast anställda medräknas dvs inte egna företagare, uppdragstagare, konsulter och inhyrd bemanningspersonal.

        Bella har ju skrytit om att dom har varit 60-70 pers där av min undran inte vad du tycker är rimligt…. I Bellas värld finns det inget som är normalt eller logiskt….

          För att komma upp i den siffran har hon lagt ihop alla ”huvuden” som jobbar på något sätt för något av bolagen hon är inblandad i. Utöver Löwengrip Beauty alltså Löwengrip Invest, Nordic Tech House, Hermine Hold, Flattered…
          Det du frågade om var Löwengrip Beautys årsredovisning och antalet anställda där. Det är bara ett av bolagen.

    Läste precis att Isabella var på en välgörenhetsgala för utrotningshotade elefanter men flög dit i privatjet. Jag orkar inte med denna människa.

      Hon kanske tog med sig ett par elefanter hem till Lidingö i flygplanet? Fast det är klart, om hon inte ville gå ut med sin lilla hund som istället fick adopteras bort, så kan det vara litet knepigare att plocka upp efter en elefant.

        Jag har världens sämsta dag och denna kommentar var den bästa någonsin ❤

          Det kommer nya dagar, många av dem blir garanterat bra, jag lovar!

    Jag tycker det är märkligt att hon låssas vara djurvän och ska besöka isbjörnar! Samtidigt som hon vill skada klimatet genom att få alla att flyga ännu mer. Vad är strategin med det? Bara att provocera? Hon framstår ju nästan lite korkad?

      Men vadå låtsats vara djurvän? Hon hatar ju djur.
      Lite som när efter hon anställt Marisol och fortsatte flyga ”meeeen va hände med ditt miljöengagemang??” frågade vissa.
      Är folk så lättköpta och skriver sina över sina egna åsikter på henne? Hon har väl aldrig visat att hon bryr sig om nåt annat än sig själv..

      Hon brydde sig inte om ändamålet för galan. Hennes mål är att synas. Hade hon varit genuint intresserad av välgörenhet hade hon kunnat åka till närmsta klädinsamling.

    Från instastory: vem är han som sitter i ”hennes privatjet”?

      Jag ser då ingen han.
      Jag ser Charlotte och hårteam plus filmteam.
      Är det från igår eller idag? Alltså till England eller hem?

      Pilot?

    Isabella måste ha någon eller ett helt team som filmar och tar kort på henne. Hade hon vart så känd och intressant så hade hon själv aldrig behövt styra upp bilder/filmer på sig själv. Hennes kändisskap står och faller med sin egen insats. Hur många andra filmar, tar kort och lyfter henne? Det är typ en handfull.

    Jag vill verkligen tycka om henne, men så fort hon öppnar munnen så vill jag typ självdö. Hon har en störd grandios personlighet och på riktigt så känns det som att hon helt har tappat verklighetsuppfattningen. Det kan omöjligt vara många procent som inte ser igenom henne och den grandiosa verkligetsfrånvända liv hon odlar. Det betyder inte att man inte kn tycka om hennes produkter. Men precis allt annat skaver så extremt mycket att jag bara väntar på att en hård och tyvärr ganska smärtsam verklighet kommer ikapp och golvar henne. Kanske kn hon gömma sig bakom en rik partner, men luftslottet kommer i framtiden blås bort.

      Det går att fejka, det går att fejka rätt lång tid, men det går inte att fejka hur länge som helst. Hoppas att hon hittar fram till sig själv någon gång, snart.

      Såg precis intervjuerna med årets sommarpratare. Jag KLARAR INTE AV Jockiboi, tycker han gjort för mkt skit för att ”komma undan med” men shit vad han gör bra intervjuer, verkar sympatisk, väldigt äkta och ärlig med sin personlighet och sina brister. Sen ser jag Bella, nån blandning mellan Trumph och prinsessa, hög på sig själv. Hur kan NÅGON ra henne på allvar? Hur kan nån vilja jobba med henne? Jag fattar noll.

    Sen fattar jag inte varför vissa så gärna vill beundra henne? ”Önskar hon var si och så”

    Varför det? För att hon tjänat pengar? Drivit en stor blogg? Gjort karriär?
    Har ni inga imponerande kvinnor i er närhet? Vad är det som gör att många blir så ledsna över hur ”hon blivit”?

    Själv har jag en syster som är forskare, tjänar mängder och även en snäll människa.

    Vad behöver vissa Bella till? Fattar inte det. Det går utmärkt att lyckas som tjej..

    Tal? Det håller man på bröllop, på 50-årsfesten eller möjligtvis till nationen…

    Svt hade igår lite olika kategorier av de som skulle sommar prata – bloggare var IL och inte affärsmän som var en av de andra.

    Trots att Bella inte inser det själv, verkar hon ju vara en narcissist och undrar om det inte är det ”social arvet” som gjort henne till den hon är idag.
    Läser man i ett reportage beskriver hon sin pappa: ”Inte styras av en annan persons psykopatiska maktlekar”
    Han tog med sina barn spontant på roadtrip till USA och känns väldigt lik Bella hur hon själv är idag.
    Artikel:
    https://nyheter24.se/noje/bloggvarlden/744077-blondinbellas-pappa-i-sorg-skriver-oppet-brev-till-dottern-pa-blogg

    Hade hon bara varit lite ödmjuk kring sitt liv och andra. Synd att hon är så maktgalen och tänker bara på sig själv.

    Så det där är alltså så hon ser ut? Och inte som på hennes Instagram? Tycker det är en stor skillnad!

      Ja, skillnaden är enorm!

    Varför, varför är inte världens snart mäktigaste kvinna bjuden till Brilliant Minds?
    Jag menar både Greta och Obama är ju där. Så varför inte Bella? ?

    #Såväldigtmångafrågornukännerjag

    Googla när när Janne Josefsson för många år sedan avslöjade Bellas lögner .
    Har inte sett hela inlägget men det om att hon sagt att hon inte dricker alkohol .Janne har plockat fram flera blogg inlägg där Bella sitter med en drink och skriver på bloggen att hon är så bakis !
    Janne J kan ju gå hårt fram , som en journalist ska ?och Bella blir tagen med fingrarna i syltburken … rejält ! Syns att hon blir röd i ansiktet och får svårt att förklara sig ?

    Ska bli sjukt spännande att höra om
    Isabellas ”klassresa”. En resa i första klass.

    Låt henne ljuga sig igenom sommar P1, sedan kan hon lämna Sverige och låta oss svennar slippa henne. Skönt!!

    Så otroligt ointresserad av att höra henne prata. Tänker på hennes stora flopp med den där tv-serien där hon intervjuade personer. Folk följer ju henne pga av att man blir provocerad, inte för att man gillar henne som person.

    Sen har jag tänkt på en grej angående hennes hysteriska reklam. Pga att hon kör så mycket off brand och konstig reklam (för att hon behöver pengar) och reklamen ser exakt likadan ut (hon sitter i sitt trähus i vitt hår, och vita/beiga kläder och pratar) så börjar man zona ut och ignorera den, precis som med reklam på tv. Jag kan inte tänka mig att de har speciellt hög return on investment, kan hennes reklam verkligen generera så mycket till företagen just nu? Först är hon inte så populär bland sina följare, och sen är det oerhört långsökt reklam som inte känns äkta. Köper verkligen tillräckligt med personer de produkterna hon gör reklam för för att motivera kostnaden för företagen som hon lär ta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.