Det händer på Instagram

Den sista bokstaven i gruppen JLC – Carl Déman – gör en …lite annorlunda samarbetsvideo, en video som innehåller en varning till känsliga tittare i början.
Vill du se hela så hittar du den här. 

Nemo verkar aningens traumatiserad av ett mögligt tortillabröd. Själv är jag otroligt obrydd om sådant och hade förmodligen ätet runt den gröna biten.

Hand upp alla som tror att Petra Tungården brukar dricka alkoholfritt vitt vin?
Finns det förresten några alkoholfria viner som smakar ens okej? Jag är idel öra.

Varför marknadsför man ett hårband och sätter det runt handleden?
Det har ETT syfte och om man nu går i köptankar så är väl det minsta man kan begära att man får se hur det ser ut i håret. Det är ett HÅRBAND!!!!!

Åh, äntligen en tofshållare! Det har varit brist på dem det senaste året.

Mogi fortsätter betala för att få sina inlägg marknadsförda på Instagram. Hoppas verkligen att hon får några extra följare för sina ansträngningar…

Isabella Löwengrip verkar uppskatta Katrin och hennes gäng. Kanske kan hon få hänga på nästa gång? 🙂

Ingenting säger möhippa som lite rövar

Rebecca Stellas möhippa är i full gång och här ser vi en influencer som inte verkar köpa in pasta enbart för att posera med, som vissa andra…

 

Benjiboy Ingrosso har släppt sin nya singel ”Costa Rica” som man kan ana kanske har lite med ex-flickvännen Linnea att gör? Hon var ju i Costa Rica för inte så längesedan tillsammans med Alice Stenlöf och av bilderna att döma så verkar hon ha mer än älskat det.


Så att Ellinors inlägg om mobbing kommer i samband med att Lady Dahmer kritiserat henne är alltså en ren slump?
Okej, vi säger så… 😉

216 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Lås in era karlar. Nu kommer pantertanterna! Hejdå.

      Spännande att Fr. Löwengrip gillade löftet/hotet om att ligga med andras äkta män.

        ??

        Spännande att du saknar humor

          Ouch, öm tå?

          För att ligga med gifta män är ju verkligen humor, ljuvligt och so so fun!!!

            Ett vanligt nyp i stället för nyp i armen?

      Jag är nyfiken på hur ni andra tänker kring detta. Hade det varit män som lagt ut en liknande bild med omvänt budskap. Ok girls, we’re coming to get ya. Keep your wifes at home, they are going to get laid!
      Det är inte humor för mig i vart fall.

        Puma är Puma. De andra två bönorna har midlife crisis.
        (Nej, jag är inte kvinnohatare, bitter eller avundsjuk. Och ja, de får göra och säga vad de vill.)

          Är det där verkligen Puma? ?

            Yes!

            Galet instagramkonto har hon. Hon har verkligen porrjobbet som ett vanligt jobb. Ska visst komma en bok eller dokumentär om henne.

            Jag försöker förstå jobbvalet och allt anspelande på sex men det är svårt?

        Den som gjort inlägget får skriva precis vad hen vill. Jag har inte en susning om vem hen är. Jag undrar mer om det varit en man som skrivit ett liknande inlägg, hur hade det uppfattats? Hade det varit lika okej och humoristiskt? Jag tycker det är sexistiskt.

        Ska vi dra igång den gamla hederliga ”får man skoja om allt?” en gång till? Nej du tyckte inte det var kul men jo det var ett skämt och fullkomligt harmlöst sådant. Slappna av.

        Samtyckesavtal annars anmälan på det.

    Jag gillar nästan alla alkoholfria vita viner, även bubbel, bara se till att det är väl kylt!

      Alkoholfritt vin är det äckligaste som finns. Totalt odrickbart, som läsk typ. Alkoholfri öl kan däremot smaka helt okej.

        Eriksbergs alkoholfria hovmästarlager är perfekt nu på sommaren om man vill kombinera en öl med bil & båt ???

          Pongo: Håller med! Den smakar verkligen som riktig öl. Mycket bra substitut.

        Lovisa Lo. Så tycker du ja. Enligt mig smakar öl totalt vedervärdigt och jag kan inte dricka det. Alkoholfritt vin är nog inte det äckligaste som finns, inte läsk heller. Men du verkar bombsäker.

          Eller hur anonym 09:40, varför måste folk skriva att så är det! Nej så är det inte. Så tycker du!

          Ja alltså jag trodde det var underförstått att det var min åsikt i frågan och inte en skriven regler att alkoholfritt vin smakar läsk.

            Blir förvirrad, är alkoholfritt vin det äckligaste eller inte?!

              Ja! Vem kan en lita på i detta????? Känner mig så…förvirrad…

                För att reda ut detta, nej alkoholfritt vin, framförallt det vita, är inte det äckligaste som finns. Kan till exempel tänka att det är äckligare att kräkas och råka svälja det igen. Till exempel.
                Kram

          Haha, smaken är som baken men gällande vi et får jag nog hålla med. Både när det kommer till rött å vitt alkoholfritt. Då dricker jag hellre vatten. Alkoholfritt däremot har de börjat få ordning på. Men då är ju en förutsättning att man gillar öl

        Juhlins alkofria champagne är faktiskt gott! Men de enda drickbara alkofria enligt mig

      Jag gillar bara Richard juhlins vita bubbel samt rosé bubbel, det är det enda jag känner är drickbart ???

        Tycker det bara smakar som söt cider? Då dricker jag hellre en riktigt torr äkta äppelcider om det ska vara alkoholfritt. Eller kolsyrat vatten. Älskar verkligen vin och bubbel, men eftersom jag jämt är gravid så har jag testat beredda alkoholfritt alternativ som finns.

          Torr ”riktig” äppelcider for the win (inte det söta blasket från livsmedelsbutiken) Ok ok ok #inte ALLA livsmedelsbutiker

        Juhlins vita bubbel är verkligen ett superbra alkoholfritt alternativ! Nu på sommaren gillar jag även Ein Zwei Zeros rosé!

    De där med tortillabröden har hänt mig med. Fast det var snarare på tre st av bröden. Kastade hela paketet men mailade Santa Maria om det. Fick väldigt bra bemötande utav dem och en kupong att handla för.

      Samma här, tog typ 2 dagar och inte klödd. Mycket nöjd med deras bemötande och jag fortsätter köpa deras produkter eftersom det händer så sällan 🙂

      Säger någonstans väldigt mycket om samtiden att ta en bild, lägga ut det på sin Instagram, tagga företaget och efterfråga ersättning OM de nu spyr…

        CCs analys att han är ’traumatiserad’ håller jag inte med om. Hans huvudsakliga avsikt med inlägget är ju att bli kompenserad.

        Ungefär lika/samma som försenade resenärer från Mallorca, eller var det nu var, där sonen missar sitt födelsedagskalas! ? Varför blåser tidningar upp det som om det hade varit allmän katastrof..??! Bara I-landspinsamt. Det och möjlig tortilla…

          Ungens kommentar, ”jag vill ha mina presenter”….

            Skrattade högt åt den artikeln! Stackars barn, fast på chartersemester med sina föräldrar ? Somliga har det verkligen svårt… utgår ifrån att traumagrupp möter upp på Arlanda.

        Säger också mycket om samtiden när man kräver kompensation för ett paket tortillabröd som kostar 20kr. Fattar att det är äckligt, men så blir det ibland.
        Inte mejlar jag salladsföretagen när jag en gång av 50 hittar insekter bland bladen.

      Jag fick också mögliga tortillabröd i veckan. Nåt gick väl fel den produktionsdagen verkar det som. Orkade inte maila.

        Det är jätteviktigt att man mailar och hör av sig, möglig är mycket giftigt och märket måsye hållas ansvariga.
        Jag blev magsjuk av GB magnum mandel white cookies och 3 andra personer som åt från samma paket blev också magsjuka. Först tänkte jag va fan höra av sig känns jobbigt men insåg nu det är viktigt för företagen och för att de ska dra tillbaka produkterna så andra inte drabbas och också blir sjuka ?

        Är det inte så att dom fryser ned tortillabrödet? Sen när det tinas upp i affären så är det ju lätt att det är fuktigt och då uppkommer mögel? Ingenting man blir sjuk av dock.

          Nopp! Tortillabröd kommer i förpackningarna med vanliga kolonial-leveransen till butikerna. Alltså allt som inte är kylt och fryst!

          /Jobbar i ICA-butik sedan 8 år tillbaka ?

      En kupong känns rimligt. Pinsamt dock att han fiskar efter en hel årsförbrukning.

      Vi har också fått mögliga tortillabröd. Vi for tillbaka till Coop där vi köpt brödet och fick en ny förpackning. Trots att vi inte hade kvittot kvar. Enkelt och snabb lösning.

        Varför ens köpa skiten om det bara är mögel man får? Jävla skitmärke

      Jag hittade mögliga bitar och sjukt äckliga okända bitar av santa Marias salsa. Jag fick inget svar när jag mailade. Hade jag kunnat ladda upp bild här i kommentaren hade jag gjort det.

      Andra snuskia matföretag som är lika vidriga är exotic snacks, har hittat allt ifrån hårstrån till damm i deras färdigförpackade påsar.

      Alpro damm på toppen av deras kvarg/protein go alpro yoghurtar.

    Rebecca Stella må kanske äta på bilden, men portionen är den minsta jag sett ?. Verkar som att man fått ta maten själv, så det är ju knappast restaurangen som kan hållas ansvariga för den minimala portionen med pasta. Även om rätten skulle vara en förrätt är den sjukt liten. Har alltid varit lite avis på Rebecca Stellas kropp men inser att jag älskar mat alldeles för mycket för att kunna se likadan ut ??.

      Tycker hon påminner om Michael Jackson

        Nu har CamCam raderat, bra.

        Men i över fyra timmar så protesterade inte en enda över hånet mot en smal.

        Inte ens K-town som skrev bra, skrev något om hur illa det var skrivet. Hon protesterade över riktigheten inte hur det var sagt.

        Så det jag skrev igår om vad som är PK att håna och vad som inte är det i samhällets ögon….

        I rest my case.

        Sån solklar BBL – tagit fettet från mage och kärlekshandtag och skapat höfter, rumpa och en hourglass figure. Är typ vanligaste operationen i USA just nu, därför alla kroppar ser likadana ut på IG.

        Tycker verkligen att du ska uppmärksamma detta i ett eget inlägg Camcam! Helt sjuuukt!
        Inte undra på att tjejer får ångest när de ser perfekta kroppar på instagram.

        Det GÅR INTE att träna sig till en kropp som rebecca simonsson (stella) som hon alltid påstår att hon har gjort. USCH!!

          13.55 tucker du på riktigt att det hon har är en perfekt kropp?
          Jag blir helt mållös. Vad är det som gör att man vill se ut så?

        Oj!!!

      Då vill jag påminna dig om hur ofantligt många operationer och injektioner hon har gjort för att se ut som hon gör nu. Inget fel med det, men viktigt att veta innan man känner ångest eller missnöje med sin egna kropp?

        Hur förklarar man för sitt barn att barnet är fin som den är om man själv har gjort om hela sig?
        Att dennes läppar är fina även om man sprutat i massa fyllning i sina egna. Bröst rumpa midja allt. Många barn som kanske skulle varit lika sina föräldrar innan de gjorde om sig själva.

          Min dotter som är 9 år säger varje dag att jag är fin som jag är när jag målar i mina obefintliga ögonbryn, hon gillar INTE när jag sminkar mig eller bleker håret. Hon är klokare än jag ?

            Jag är också överviktig och hon säger alltid att jag är vacker och världens finaste! Att få barn kan göra mycket för självförtroendet och själen ❤️

              Glömde fylla i mitt nick! ????

      Varför skulle en behöva vara konstant hungrig och inte äta för att se ut som henne? Jag är lika smal, har dock betydligt mindre rumpa och bröst, och jag äter som vanligt och tränar ca 2-3 dagar i veckan.

      Förstår dock om ens utgångspunkt är övervikt, då behöver en äta väldigt lite för att ens gå ner och fortsätta äta så för att bibehålla. Men Rebecca har väl alltid varit smal och gick endast naturligt upp under graviditeten? Vad jag förstått av forskning på området så ska en då inte behöva ”späka” sig livet ut för att bibehålla vikten.

      I tre timmar har dessa kommentarer fått stå utan att någon har kommenterar hur fel det är att håna någon som är smal. Hon måste tex vara manisk.

      (K-town skrev bra men inget om att det är fel att håna smala)

      I rest my case.

      CamCam…

      Hon kan nog äta rätt normalt då hon opererat bort fettet från magen och lagt in det i rumpan. Det är då viktigt att hålla vikten, och inte ligga i minus för då förlorar man fettet på rumpan.

      Hennes kropp är opererad till tusen, hon åkte till Libanon några år innan hon träffade sin nuvarande kille. I samband med att hon dejtade sitt ex som stod för operationerna, allt från nya bröst, näsa, fettsugningar,
      Rumpimplantat. De värsta är att hon inte står för det trots att hon ser ut som en helt annan människa (verkligen Michael jacksson vibbar). Nu blev ju inte hennes operationer så lyckade så kanske avskräcker de unga tjejer från att lockas till att operera sig, men ändå skit att operera sönder sig och inte erkänna för alla unga tjejer som följer än. Tjejer blir hetsade av ideal som är skapade av kirurger…

      https://gossip.thedirty.com/gossip/hollywood/rebecca-stella-is-swedens-best-transformation/

      https://www.pinterest.se/pin/531213718525785289/

      https://images.app.goo.gl/6VLbksDarF9URjZN9

      https://images.app.goo.gl/TYw4Gnkw8QZXviBA7

      https://images.app.goo.gl/YjVUxA8W4oLZ1Mtj8

        Hon var så fin back in the days

    Hur gör Marie smygreklam för Jessica Frejs kollektion? Det är ju inte ens Marie själv som svarar

    Men är Maries bild verkligen smygreklam? Visst, hon har klänningen på sig men skriver ju ingenting om vilket märke/var man kan hitta den i bildtexten utan enbart när läsare frågar.

      Inte ens när en läsare frågade så svarade hon ju. Inte enligt bilden ovan i alla fall.

      Ja, och som ”Hallåj” här ovanför skriver, det är ju inte ens Marie som svarar på frågan ??‍♀️

      Korrekt. Jag missförstod.

        Fast när folk frågar var klänningen är ifrån svarar både Marie och designern att länken till klänningen finns i bion på Maries insta. Det är väl verkligen ett försök till smygreklam? Nu är länken borta men det var ju ett par dagar sedan inlägget. Tror inte Marie tog ett kort på klänningen och la upp en länk till köp ifall det inte fanns någon form av samarbete.

          Fast nu är det jag som snurrar till det. Tack och bock och diskret sorti ?

    Katrin och Puma Swede! Jag fattar att det är ironi ( eller?), men vilka tror de att de är…o m g….medelålders som har lite kul. Kul för dom…….urk….

      Ja oj vad hemskt att kvinnor i 40 års åldern ha lite skoj! Du borde prova, tönt!

        Fast skoj och skoj.. Skriva så om gifta män, lite trashy. Ha lite klass.

          Katrin Z och klass är liksom inte förenligt. 🙂

      Ditt sätt att skriva är väldigt medelålders. ….urk…..

      Wooow vad tråkigt liv du kommer ha om du tror det slutar vid 35 ???

        Verkligen! Är 37 nu å det blir bara bättre å bättre. Ekonomin på topp, barnen börjar bli självgående, man har skaffat sig kompetenser genom både livet å från arbetslivet som kör att man känner sig självsäker å tror på sig själv. Visst va livet gött när man va 20 också men det är fasen mig minst lika bra nu.

          Har sådan ångest just nu, är 29. Hoppas verkligen att jag känner som du gör när jag når den åldern. Vill inte känna den här ångesten över att bli äldre och skämmas, av någon sjuk anledning?

      Tror du man slutar ligga vid 40?

        Nej, men man kan ju låta bli att med flit försöka kn*lla gifta män. Det är inte kul att skämta om, bara sunkigt.

          Nä inte med flit. De ligger såklart inte med mening.

      Ja ni tolkar verkligen det jag skrev som om jag tyckte att 40- åringar inte fick festa! Nötter! Det var deras text om gifta män som var….urk! Yeeeez

    Haha kul inlägg. Kände verkligen hur patetiska influencers är, ännu mer 😛

    Usch känner mig besviken på Ellinor som verkat hyfsat sund i sina värderingar. Hon hade verkligen inte behövt göra det där inlägget om fillers. Jag skiter fullkomligt i om hon gör dem el inte men man behöver inte köra upp ett fillerspositivt inlägg rakt i fejset på sina följare och rekommendera en klinik. Hon kan gott ha det att folk reagerar och kritiserar. Blähh.

      Hur kan man bli besviken på vad någon annan väljer att göra med sin kropp? Varför får man inte vara positiv till fillers eller andra behandlingar och rekommendera klinker? Om man nu vill det.
      Det är ju inte så att någon är tvingad att göra samma.
      Det kommer alltid finnas människor som vill spilla över sin egen dåliga självkänsla på hur kändisar, modeller eller andra offentliga personer ser ut. Bli inte besviken på henne, bli besviken på dig själv om du känner att du måste göra fillers mot din vilja bara för att hon skrivit ett inlägg om det.
      Om du inte känner för att göra fillers, så stunta i det. 🙂

        Men anonym ovan får väl känna sig besviken om hen vill?

          Anonym ovan får känna sig precis hur besviken anonym ovan vill. Det är ingen som sagt något annat heller. Mer en undran om hur man kan bli så besviken över vad andra väljer att göra med sig själva.
          Själv blir jag besviken om en vän sviker eller jag misslyckas med en uppgift jag gått in för att göra bra. Men alla är vi olika.

        Förstår inte heller denna hetsjakt och besvikelse över sådant. Strunta i det bara om du inte gillar det hon gör.

          Hon sade ju att hon inte bryr sig om vad den där Ellinor gör med sin egen kropp, men att hon är besviken på att hon försöker påverka sina följare till att också hata sig själva och försöka lösa det genom dyra och onödiga ingrepp. Det ÄR onödigt och väldigt omoraliskt.

          Fast det är intressant att när jag förespråkade planerade kejsarsnitt så öste andra kvinnor här ur sig spott och spe pga är en operation och ökar risken för blodpropp. Men när tjejer lägger sig under kniven med narkos för att fixa tuttarna eller lyfta ansiktet då är det power och ”man gör som man vill med sin egen kropp”. Det gäller tydligen inte barnafödande.

            Fast det där är nog olika gäng som tycker till och skammar olika saker.

            ??????

              ?? Till Lovisa Lo alltså.

    Men mögel är ju hemskt. Betala för mat och så är den möglig. Vidrigt.

      Mögel ingår i kosmos.
      Inget att grina över, livet går inte under, etc.

        ?? Det finns även temperaturer över en miljon grader men jag gissar på att det inte ät något du skulle vilja ha i bastun?

          Nej, då skulle jag ju dö?
          Korkad jämförelse.

            aha, ok, bajsbakterier på mackan då? Kiss i vattnet? Allt ingår i kosmos men som du garanterat förstår har var sak sin plats. Ingen vill äta mögliga mackor hur vanligt det än är.

              Finns det inget mellanting mellan att glatt äta mögel och att dra världens snyfthistoria på Instagram? (Ett exempel vore att kontakta företaget via deras kundtjänst.)

        Men är mögel en kemikalie?? Eller ett grundämne? ?

          Varken kemikalie eller grundämne.

          Det är små svampar som växer under vissa förutsättningar. Vissa är giftiga och vissa kan komma till nytta.

          Det är olika men samlingsnamnet är mögel.

          //Moa

            Swosh!

            Missade du smileyn Moa? Såklart vet anonym vad mögel är..

      Mmm, men ibland blir det ju så med just mat. Den kan mögla, den kan bli dålig, något kan ha hänt i produktionsprocessen. Jösses, vad känsliga många har blivit för helt naturliga saker.

      Santa Maria har inget konserveringsmedel i sina tortillabröd i alla fall, vad jag vet ? Har man otur är dom mögliga när man köper dom men smaken blir godare

      Hellre mögel än kemikalieindränkt bröd som håller ett år. Mögel gav oss penicillin dessutom så sluta mobba mögel.

        Fick svår astma av mögel när jag var liten så du kan fan tro att jag kommer mobba skiten ut det.

          Det är stor skillnad på mögel och mögel. ??

        #backamögel

    Det är för övrigt Calle Schulman som, om inte startade, så i alla fall förfinade konsten att få gratisgrejer.
    Genom att gapa och låtsas förfasa sig offentligt över något litet felsteg som ett företag gjort tills de ger honom lite prylar gratis….vilken liten man han är. Både bildligt och bokstavligt talat.

    Oj vad Nemo tar i. Som han målar upp denna fantastiska tacokväll som (han tror) slutar i bajskaos.
    Chilla.

      Hade det varit penselmögel så finns det fog för hans ord. Nu ser det inte ut att vara så, men det är hur som förkastligt av Santa Maria.

        Förkastligt? Tror du att de har möglat till ett bröd med uppsåt? Jag tycker det är larvigt att gå bananas på sociala medier om en liten mögelfläck.

          Håller med. Det är mat, levande materia. Pumpar vi inte in en massa konserveringsämnen så kan detta hända liksom

          Ja, det är förkastligt att sälja möglig mat som inte går att äta! Lurendrejeri!

            Som att de gjorde det med flit??

              Eftersom det verkar ha hänt flera gånger så börjar jag faktisk tro det…

      Tar i? Jag läste det med humor jag. Lättsamt, roligt.

        Med humor? Jag läste det så som han pratar i sin podd och där verkar han ängslig och totalt humorbefriad.
        Men det kanske var ett skämt. I så fall missuppfattade jag hans inlägg.

          Det är ju bevisat sen länge att alla här läser saker olika. En del fattar inte när det uppenbart är humor t.ex utan tar allt bokstavligt.

          Om detta är humor eller inte vet jag inte säkert såklart. Vet inte ens vem människan är, men i min värld kändes det som skrivet med lite glimten i ögat.

      Fast jag förstår honom. Skulle poppa popcorn en kväll å hällde upp mina sista popcorn i popcornmaskinen. När jag började hälla på oljan inser jag att det är inte olja utan vinäger! Försökte skölja å torka popcornen men fick ingen ordning på skiten. Blev heelt knäckt. Men det går ju över

    Herregud vilket härligt liv man måste ha om man blir sådär upprörd av lite mögel.

      Om man inte vet att man kan bli jätte sjuk av mögel så är det dags att ni tar reda på det nu.

      Seså, gå och ät mögligt mat. Det är ju inte så att man kan bli dödssjuk av det. Eller hur var det nu?

        Jo det kan du. Tex räcker det inte att skära bort möglet från ett bröd utan du bör slänga hela brödet. Du kan tex få kräkningar vanligare än att du tex får diarré får du i dig mögligt bröd kontinuerligt kan du få problem med dina njurar.

          Jag har ätit lägligt bröd flera gånger ( av misstag) , det hände inget.

    Det har väl ändå varit deflation i toffshålleriet? ? inflation är väl en ökning (av penningmängden)? Längesen man såg en lika stadig toffshållare som Zara ??

      Ja inflation ökning, deflation minskning av penningmängd..

        Penningmängd är det väl inte per se utan Köpkraften. Även om det hänger ihop också.

          Alltså att vid inflation så minskar penningmängden och köpkraften. Därför har camcam rätt om man ska jämföra tofshålleri med penningmängd

            Penningvärdet*

              Det förstår jag, men det är väl ändå mängden toffshållare som minskat? Inte värdet av toffshållarna? Om vi nu ens ska diskutera det här ?

                Hahaha sant ?

      Hmmm.
      Inflationen är prisökningen i landet, eller? Hos oss exklusive bland annat bopriserna.

    Vad säga ni om Carls samarbete då? Många i hans kommentarsfält var otroligt negativa. Jag tycker att det var ett roligt samarbete. Bättre än ”köp denna tröjan” eller liknande.

      Onekligen lite uppfriskande

      Varken kul eller negativ. Men kommer att använda koden när jag beställer där.

      Carl Déman??????

      Jag tycker att det var innovativt och kul, men så gillar jag ju JLC och Carl i synnerhet. Han är riktigt charmig!

        Eller hur! Han har kommit att bli min JLC-favorit på senare tid, verkar störtskön:)

    Benjamins låt handlar om Linnea. Lyssna på sista meningen

      Han har även gått ut med att den handlar om henne.

      Tack, läste igenom texten nu. Hade någon skrivit en sån låt om mig hade jag blivit både rädd och arg. Wtf.

        känslig much?

        Jag fick upp en annan Costa riva lyrics. Om det varit den hade jag blivit rädd ?

        Ja lite obehaglig. Vem fan är han att bestämma vad hon ska göra med sitt liv och vad livet handlar om. Sen att han nämner hennes namn också.. Boy bye!

      Gulligt

    Nemo hade ju kunnat kontakta santamarias kundtjänst som andra vanliga människor gör när man har klagomål på en produkt. Det är mögel, sånt händer.

      Men då hade han inte kunnat använda sig av socialamedierutpressning och kanske bara fått en kupong på likvärdig vara. Nu ska han ha ett års förbrukning annars jävlar

    Ellinor är så jävla löjlig. Grinar om mobbning istället för att ta till sig kritiken och stänger av kommentarsfältet när majoriteten av alla kommentarer påpekar rimligheten i kritiken. Och nu när man inte längre ser kommentarerna menar hon att hon inte sagt att någon mobbat henne, när det var just det hon skrev i kommentarerna.

      Tycker det är så jädrans fegt att stänga av kommentarer filler-inlägget. Om man inte kan hantera kritiken kanske man ska ta bort hela inlägget istället för att bara stänga av kommentarsfältet? Känns ganska tydligt att det är ett samarbete då eftersom hon måste ha inlägget kvar pga avtal.

        Men tänk ändå, att det den sk kritiken från LD så blev resultatet just detta. En svärm med folk som utrycker sin sk kritik med mindre snygga ord och retorik.

        Och där sitter LD förvånad. Eller inte. ?

        (Hon undanbad sina följare i förväg att göra just det som skedde, så hon visste ju om risken. Inget hon kan påstå att hon inte förstod skulle ske.)

          Det här från Elinor tycker jag LD borde ta till sig. Ja tom göra ett inlägg om hur hon bemöter det Ellinor skriver här.

          För jag tycker hon har 100% rätt.

          ”ellinorbjurstrom
          För någon vecka sedan la jag upp en bild där jag berättade att jag hade gjort fillers i ansiktet. Tanken bakom det var god, jag ville nämligen vara ärlig istället för att hymla med att jag gjort fillers (som ju otroligt många gör i det tysta). Jag ville vara öppen helt enkelt. Nu i efterhand så inser jag att min tanke inte alls var så god. Jag förstår problematiken – i och med mitt inlägg så normaliserar jag fillers och dessutom påstår jag att man skapar ett naturligt utseende med något som inte ens är naturligt. Detta har ju då uppmärksammats av Lady Dahmer, och jag håller med henne till fullo i sakfrågan. Men!! Att hänga ut mig med namn och skapa ett drev emot mig tycker jag är fel. Det finns två sätt som är betydligt mycket mer trevliga och konstruktiva. Förslag 1: systerskap och förståelse, att i ett privat meddelande förklara för mig varför jag inte bör berätta om denna typ av skönhetsingrepp, och att jag borde lägga upp ett nytt inlägg och förklara mitt fel för mina följare. (Om jag inte följer det rådet så ja, då är det ”fritt” fram). Förslag 2: inte hänga ut mig som ensam bov, utan istället prata om problemet generellt. Likaså som jag har ett ansvar med många följare, så har ju även Lady Dahmer många följare. Man kanske också kan försöka ”våga vara ensam” och skriva ett privat meddelande istället för att skriva det öppet? Men då får man kanske inte samma kick eller uppmärksamhet? Jag vet inte.. Summan av kardemumman: jag kommer aldrig mer skriva om fillers eller normalisera det. Vissa saker behöver man helt enkelt inte vara ärlig om, det gör mer skada än tvärtom❤️”

          Mer i modd.

          Så trött på modd. ?

            Glömde…

            Den sk sakliga kritiken bestod av att LD började hela sin rant med…

            Alltså förlåt men dra åt helv… åt pipsvängen med dig”

            Det är på inga sätt eller vis sakligt utan en direkt attack på Ellinor som person.

              Det var inte 14:01 som sitter i modd. Det sitter fortfarande kvar där och handlar om Ellinors senaste inlägg.

                I den videon jag såg här på bloggbevakning började hon med att harkla sig och simulerade en loska. Som ”jag spottar på dig”. Oerhört moget.

                  Jag reagerade också på det. Kändes mycket planterat.

                    Du är verkligen en hemsk människa. Man kan ju undra om du hyser personligt agg mot LD eftersom du alltid rackar ner på henne och alltid väljer att misstolka vad hon säger och skriver. Det irriterar mig något fruktansvärt, jag tål knappt se ditt nick längre.

                      real Hmm kanske svarar imorgon när hon ser det, men så länge: Hmm har tidigare följt Lady Dahmer längre tid, men det har skurit sig lite p.g.a. hur LD beter sig och bemöter kritik eller andras åsikter. Hmm argumenterar sakligt och det klarar inte LD av att bemöta på samma sätt. Lady Dahmer har nog inte så höga studieskulder, utan är bara en skrävlande gaphals, som vill påtvinga andra sina åsikter.

                      Real Hmm argumenterar sakligt, men det gör inte den andra.

                      Real hmm argumenterar inte sakligt, bara fruktansvärt långrandigt. LD däremot är den sakliga, som på ett bra och pedagogiskt sätt förklarar precis hur hon tänker och vad hon baserar sin analys på.
                      Vad har för övrigt högskolestudier med saken att göra?

    Omdömeslöst tycker jag med tanke på hur otroligt populär han (jlc) är hos barn. Så för mig får samarbetet tumme ner.

      Detta var alltså ett svar på kommentar högre upp angående carls samarbete…..

    Detta var alltså ett svar på kommentar högre upp angående carls samarbete…..

    Vad händer med Zara larssson??
    Så tyst runt henne och hennes låtar slår inte igenom. Hon är deppig också och mår inte bra som hon sa i sin live. Så grym artist live.

      Hon verkar få de låtar andra artister ratat.

      Det undrar jag med! Ruin my life spelades överallt men efter den verkar det ha blivit tyst, vet inte ens vad hennes nya låtar heter.

      Vem är hennes manager/pr-ansvarig känner jag? Hon har ju sjukaste potentialen men uppmärksammas inte?

        Hon kanske inte mår bra. Det är inte alltid uppmärksamhet man behöver.

          Hon tigger om views på sina låtar och videos på twitter och instagram. Sedan tror jag att hon behöver ett bättre team. Håller med om hennes potential. Hon behöver ett bättre team!

            Hon är inte ens med på top 50 på spotify i Sverige. :/ Finns inte ens på top 100 i Itunes.

              Inte så konstigt?
              Folk vill inte lyssna på henne helt enkelt.

              Hon är ju sämst.

      Hon har flera nya låtar och väntar på att få släppa sitt nya album men ja hon verkar ha strul med dåligt skivbolag typ. Hon marknadsförs väl inte i Sverige så hårt längre. Samt har under sen vår och sommar spelat mycket konserter i USA och Europa så hon har inte varit sysslolös.
      För övrigt verkar hon ha tuff pms vilket hon är ärlig om ??.

      Hon har väl blivit utkonkurerad från facket ”arg ung vit kvinna som är missnöjd med allt” av Linnéa Claesson.

        Gubbkommentar

        Idiot.

      Jag hör den där dont worry about me på radio hela tiden. Och så öppnar hon för ed sheeran under hans Europaturné, tror hon klarar sig.

    SCRUNCH RUNT HANDLEDEN JAG DÖR ????????

    Wow. Blev så sugen på att köpa ett hårband för 199 kronor och bara ha den runt handleden!

      Ser ofta unga tjejer med scrunchie runt handleden.

        Absolut. Men det är ju inte syftet med produkten.
        Man gör ju inte reklam för pålägg genom att fota det i kylen, man vill ju för tusan se mackan. Platt fall!

          Vad spelar det för roll när det är så den används av de som köper den?

      Ni jobbar då inte inom marknadsföring.

    Just Unvined är det enda alkofria vita vinet jag klarar av att dricka. Fortfarande sött, men inte lika sliskigt som alla andra jag provat.

      Jag blir lullig av detas vita trots alkoholfritt. Någon association antar jag. Kul i varje fall!

    ”I want to go to Costa Rica
    So I can bring back my Linnea”… tror den är om Anna Book!

    ”Alcohol free” ?? brukar ej vara den som kommenterar på svengelska men kom igen

      Vänta va? Är inte orden alcohol-free och non-alcoholic synonymer? Det är inte alls svengelska.

    ”Hand upp alla som tror att Petra Tungården brukar dricka alkoholfritt vitt vin?”

    Inte i vanliga fall men det finns en anledning nu.

      Oschysst att spekulera. Lägg av.

        Spekulerar ej.

          Så Petra har bekräftat att hon dricker alkoholfritt av ett särskilt skäl? Var?

    inte ens nu vid 50 % rea känns priserna rimliga på hermine hold… plast från Kina och dåligt sydda scrunchies.

      Jag har nu sett dem i verkligheten. Tycker på riktigt inte det är någon större skillnad på dem och de på tex Glitter eller Gina.

      Och kvalitén på sidenet i skarfen var verkligen i förstklassig utan grov och oföljsam. Man får betydligt mer för pengarna att köpa en liknade från tex RL eller Marlene B.

      Tycker jag. ?

        Och kvalitén på sidenet i skarfen var verkligen inte förstklassig… ?

    Det heter mobbning på svenska, inte mobbing. Mobbing är engelska och har inte exakt samma betydelse som svenskans mobbning.

    Hon var otrogen i Costa Rica.

    Ja ni tolkar verkligen det jag skrev som om jag tyckte att 40- åringar inte fick festa! Nötter! Det var deras text om gifta män som var….urk! Yeeeez

    En rolig grej är att Tungården är med i en reklam för Tre där hon ser typ exakt likadan ut. Med en text där det står ”som influencers har man en unik trovärdighet som ingen annan kan köpa”. Alltså say whaaat?!?

    Stackars Nemo som tror att dem kommer bli allvarligt sjuka, troligen var det ju inge mögel på bröden dem åt av. Skrattade högt när jag läste hans inlägg.

    Spännande med petra och alkoholfritt, gravid kanske? eller försöker bli? ja det kommer väl märkas i framtiden om det bara var reklam eller fanns någon orsak bakom.

    Undra om Katrins bild kommer få ligga kvar, man ser ju en bröstvårta, sånt är ju tydligen livsfarligt.

    Jag gillar ändå Rebecca Stella, hon är öppen med sina ingrepp.

    Katrins nya hårfärg klär henne verkligen inte alls.

      Jag håller faktiskt med. Hon är alltid snygg men blont klär henne inte särskilt bra.

      Jag tyckte hon passade i blont.

        Tycker jag med!

      Håller med. Klär henne verkligen inte? Hon borde gå till ett superproffs till frisör som talar om det för henne.

        Men om hon är nöjd så behöver hon väl inte någon som talar om det för henne? Färgar du håret för din eller för andras skull?

    Vad har hänt med Nadia o Kenza? Nadia var ju kenzas bästa vän…. nu är hon som bortblåst från kenzas sociala medier?

      Känns som att Kenza tappat många vänner eller valt att säga upp kontakten. Humlan, Klara, Nadia.
      Nu verkar det bara vara kompisar med barn hon hänger med.

      Så bara för att hon inte syns i Kenzas sociala medier så umgås de inte?

        Gillar folk som har koll på läget. Humlan va ju hos kenza igår……….

        Självklart inte… men vi pratar om att hänga varje dag, det sista man såg av henne var när hon avslöjade graviditeten (videon) o då berättade hon för flera (de gamla vännerna) tillsammans. De var ju som systrar, sedan dess har man inte sett röken av henne… jag menar danijela, inez o resten av serberna (aleks vänner) ser man ju dygnet runt.

    Carro Tham? Men har hon inte varit gift med någon som umgås i kungliga kretsar? Är inte hennes f.d man adlig? Passar det verkligen då att uppträda så?? Och umgås med Puma????? Verkar verkligen väldigt underligt.

    Puma är riktigt jävla skön kan jag säga, träffade henne på stan och kunde inte låta bli att börja snacka med henne. Vi började snicksnacka som om vi hade träffats x-antal gånger tidigare, riktigt lättsam. Älskar henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.