Följare känner sig lurad av Isabella Löwengrip och andra influencers

Bilden kommer från den här Instagramposten.

Förra veckan tog jag upp fenomenet med totalt ansvarslös marknadsföring vis influencers.
Först var det hårborttagaren ”Myflawless” som skickade ut Kina-kopior istället för den äkta varan, tätt följt av en tandblekning som riskerade att skada både tänder och tandkött.
Dessa båda produkter marknadsfördes av flera olika influencers som snabbt plockade ner sina inlägg men utan minsta förklaring till varför.
Då dök det här upp – reklam för trådlösa hörlurar, som vid en första anblick verkar seriöst men som sedan visa sig mer eller mindre vara en kopia av den faktiska produkten. HÄR hittar du mitt inlägg om det.

Nu har det börjat droppa in klagomål från köpare som känner sig lurade då deras paket inte existerar enligt PostNord.
Att alltsammans är fejk!
Kommentaren här ovan kommer från Isabella Löwengrips Instagramkonto där en ytterst besviken kund vill ha sina pengar tillbaka då hen trodde mer om Isabella än att hon skulle marknadsföra sådan skit.
Hon uppmanar henne att ”Gör om, gör rätt” men tvivlar samtidigt på om Isabella ens vet vad det innebär.

Förutom Isabella Löwengrip så gjorde även Alexandra Nilsson och Antonija Mandir reklam för lurarna. Kritiken riktar sig alltså inte bara mot Isabella Löwengrip men det är från hennes Instagram just detta klagomål kommer från  

Om jag har några läsare som gått på samma nit (eller är supernöjda med sina lurar) så får ni gärna maila mig på kontakt@bloggbevakning.se

224 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gällande Isabella L fattar jag inte hur det kunnat bli en så stor kris så snabbt??? Har ingen annan kollat ekonomin innan? Vem var vd innan denna nya drog i bromsen? Är allt detta ett pr trick?

      Ja allt har liksom hänt över en natt?? Förstår inte, det är ju ett företag dom måste ju haft stenkoll hela tiden?? Hmmmm

        Nä det är jättekonstigt? Läskigt att det kan rasa och påverka så många så fort

        Svaret är att självklart har många järnkoll på hennes företagssiffror, men det har på något sätt bara fått rulla på. Det är ett luftslott och Isabella är en mytoman och narcissist. Hon skiter i andra människors liv och ekonomi. Bra av camcam att ta upp det här.

        Nej jag förstår inte heller detta? Vem har skött ekonomin?
        Brukar ju inte vara VD:n som sköter den biten utan de måste ju ha en person anställd som sköter själva bokföringen ihop med revisorn som då är väl insatt i företaget.

        Däremot är det inte Isabellas ansvar att betala tillbaka pengarna. Inget seriöst företag skickar ut en faktura utan att produkten är ivägskickad med t ex Klarna.

        Ett exempel, många influensers gör nu reklam för K-rauta, om det företaget inte skickar iväg en produkt, ska alla influensers ersätta den produkten då istället för K-rauta?

        Här handlar det mer om ett moraliskt ansvar. Influensers måste bli bättre på att kolla upp företagen.

          Det är något enklare att få tag på K-rauta än bluffnätföretag, dock.

            Det var ju ett exempel……

            Om du inte får varan och inte får kontakt med företaget, kräver du då pengarna av facebook/dagstidningen/radiokanalen där du såg reklamen? Om en kompis tipsar om en produkt och du inte får den, måste kompisen då betala tillbaka om du inte får tag på företaget?

              Om min kompis hade fått pengar för att få mig och andra i kompiskretsen att köpa en sak så hade jag faktiskt krävt det?

                Precis så.

                Influencers är inte dina kompisar. Alla vet att bloggare gör reklam för att få ihop en inkomst. Man får bara inte, särskilt inte som vuxen, vara såå naiv.

          Företagets ekonomi är något av det absolut viktigaste som man arbetar med i ett företag!
          ——————————————————————————————————————————-
          Man skulle tycka att ett såpass stort företag som Bellas sköts utav en redovisningsbyrå. Då dessa tar hand om det mesta som har med bokföring att göra för företaget.

          Som ägare bär man alltid ansvaret för företagets ekonomi, och det gäller att skapa relevanta budgetar och ha koll på företagets finanser. Vilket verkar slirat lite hos Bella. Gäller det AB eller Ek.för så är det revisorn som granskar företagets ekonomi och vars skyldighet är att undvika väsentliga fel som kan få oönskade konsekvenser för företaget. Såvida denne inte matas med falska uppgifter.

          Alla alla aktiebolag måste skicka in årsredovisning till Bolagsverket, oavsett om de bedriver verksamhet eller inte. Dessa uppgifter är offentliga, så ni som är nyfikna och inte bara väntar på att Cam Cam ( som gör ett förbaskat bra jobb) ska förse er med fakta – kan ni själva kika hur det står till med Bellas företag. Ryktet säger att hon granskas av Ekobottsmyndigheten. MEN som sagt, det är bara ett rykte.

            För att kunna dra säkra slutsatser om hur ett företag mår räcker inte de uppgifter man ser på tjänster som mer info och liknande.

            Om inte företag är nära konkurs, och det var inte något av företagen enligt de senast tillgängliga redovisningarna.

            Kan du precisera var du fått ryktet ifrån? Med tanke på att det råder förundersökningssekretess så ska alltså polis ha läckt detta?! Låter mindre troligt.

            Det är så fascinerande att 99% av det här kommentarsfältet tror sig ha alla svar, men i själva verket har så sjukt dålig koll. Granska er själva lite för guds skull!

            Revisorer har inget med ett företags verksamhet att göra. Det är företagets ägare och ledning samt de som delegerats ansvar (tex en ekonomichef eller CFO) som har koll på utgifter och intäkter och hur lönsam verksamheten är. Bokföringen har inte heller något sånt ansvar, de bokför bokstavligen inkomster och utgifter (som andra i verksamheten genererat) på olika konton och ser till att korrekta underlag finns tillhanda när revisorerna dyker upp. Alltså är det i allra högsta grad Isabella och hennes VD som styr bolagets lönsamhet och eventuella besparingsåtgärder, förmodligen på ekonomiansvarigas inrådan. Revisorerna dyker upp vid bokslut och säkerställer i grova drag att ingen har fuskat med siffror och underlag.

          Och företagen måste bli bättre på att kolla upp influencern

      Ja du, mer än märkligt är det, även om Isabella är inte ekonomiskt begåvad så borde hon inse att lyxlivet går inte upprätthålla utan ekonomiska resurser, hon har ju levt i tron att morgondagen inte existerar. Hon måste ha trott, in her dreams, att USA är hennes guldgruva. Nej, jag vet inget, det hela är så ofattbart, något har hänt men vad?

        Economista ?

          .. som får ”leta kostnader” och äter ute med barnen i stället för att laga lite mat själv! där var en kostnad som hon kunne spara!

            Nya kläder som hon svassar runt i på insta.

          Men varför skriver ni samma saker under varje inlägg om Isabella? Det är som att knappt någon läser inläggen utan bara tar chansen att fortsätta älta samma saker. De kan alla utantill vid det här laget.

            Haha tänkte precis samma ? Camilla kan ha ett inlägg mer dag som bara består av en bild på Bella och inget annat så kan vi gå loss här inne. Skulle ändå få hundratals kommentarer.

              Hahah

              Då kan ni gå loss på flash-back istället; där kan ni skriva vad ni vill när ni vill.

              Blir väldigt tjatigt när samma saker skrivs hela tiden.

                Man måste inte läsa kommentarer under inläggen.

                  Och man måste inte skriva samma kommentarer om och om igen och förstöra för alla andra.

                    Borde bli rejält tjatigt för den som sitter och rapar ur sig exakt samma saker hela tiden också tycker man.

                      Man börjar ju nästan tro att det är Camilla själv ?. Orkar man skriva runt tre inlägg om dagen om IL, är man nog även kapabel att skriva egna kommentarer..

        Jag tror att man in i det sista hoppades att strategin skulle fungera – if you build it they will come, typ. Att hon till slut skulle få sitt genombrott som förebild och glamourös jetsetkvinna vars namn säljer allt från smink till privatjet. Men sen insåg man, väl sent, att de förhoppningarna var väl optimistiska. Man började lite i fel ände, skulle ha byggt upp hennes namn mer långsiktigt – men förhoppningen var kanske att imperiet skulle vara byggt innan hon fyllt 30? Kanske därför man hade så bråttom och bara gasade på. Det kunde ha funkat, tveksamt om det funkat i USA, men kanske i Europa. Men nu funkade det ingenstans…..

        Lyxlivet gick i overdrive det senaste året. Hon har ju mer pengar än medelsvensson men inte så mycket att hon kan ”keep up with the[Stordalens/Selins].”

        Tror inte att USA-satsningen skulle ha fungerat oavsett för att hon egentligen inte hade något unikt att erbjuda i den marknaden men nu fick den avbrytas i förtid för att skrytlägenhetshyran gick till spillo medan hon inte ens hade visum.

        Alla luftslott faller väl ihop till slut.

          Inte mitt!!

      Vd kom fick väl en smärre chock när den såg vilk a kostnader som tagits upp i företagen, läste något där man tror t ex att kocken som lagade mat åt Bella med barn var betald av företaget. Och det är väl inte den enda kostnaden som togs i företagen som inte borde vara där. Antagligen har det betalts över hyror för lokal när man använts Bellas hus för att ha möten skapa content osv. Sedan tycker jag att vd verkar vara försvunnen har inte sett någon bild där han varit med. Förstår om han dragit för det är ju stor skillnad att etablera företag i USA till att röja upp i krämfabriken och se vilka kostnader som de har tagit.
      Sedan undrar jag vad Bella tänkt lära ut på sin s k utbildning, har du ett företag så kan man ta alla kostnader där eller vad kanske också ha en blogg och skapa drama där.

        Ja, hon har kört absolut allt, alla privata lyxkostnader, genom företaget. Vilket givetvis är olagligt och ekonomisk brottslighet. Hoppas skatteverket och Ekobrottsmyndigheten sätter dit henne ordentligt! Det borde inte vara svårt med tanke på hur väl dumskallen har dokumenterat allt på bloggen och Instagram. ??‍♀️

          Det har ju gått rykten om att skatteverket är henne i hasorna, det kanske är anledningen till paniken de verkar ha nu.

            Poppar popcorn…?

            Ja så ligger det nog till. Hon skulle aldrig lägga sig så här platt annars. Jag tror att det som nu händer är att hon försöker bygga en bild av att hon inte visste nååååågonting. Hon vill skicka signalen till Skatteverket som säkert har bett om en revision. Då har hon ett antal månader på sig att skicka in all bokföring.

              Det är någon som skriver om rykten här. Tro inte på allt. Fråga dig istället varför personen upprepar under varje inlägg att hen hört dessa rykten.

          Men sluta ljug 15:32 och skapa rykten, sluta förtala kan bli dyrt för denna sida annars. Nej det är inget olagligt alls.

        Han finns i Isabellas instastory i dag.

          Skatteverket?

            Nej, VD för Löwengrip Invest som någon skrev att han inte har synts på länge.

              Såg det undra varför han int sitter i maktpositionen utan där har Bellsan placerat sig.

      Glöm inte att Bella ljuger som en häst travar…?

        Som en häst som skenar …

          Ja, de me! ?

      Om personen i fråga har betalat för en produkt som hen inte får levererad är det bedrägeri och ska polisanmälas.
      Bella kan ses som medskyldig, eftersom att hon får ersättning för att sprida bedrägeriet och därigenom möjliggör för gärningspersonen att nå ut till fler. Bella har ett visst ansvar för att ta reda på vad hon sprider sina kanaler, och se till att hon verkar inom lagens gränser. Jag vet inte om det är tillräckligt för att polisanmäla Bella direkt som medhjälp till bedrägeri, eller om det är konsumentombudsmannen som gäller?
      Någon jurist här som kan komma med klokskap?

        Influencers kan inte ha något juridiskt ansvar om företag de samarbetar med visar sig vara bedragare, lika lite som till exempel Postnord är det om en av deras chaufförer struntar i att leverera vissa paket, utan tar dem själv.

        Ur moralisk synvinkel, och för sitt varumärkes ryktes skull bör influencers ta reda på vem de samarbetar med. Det gör nog därför även de flesta. Med största sannolikhet har de själva blivit bedragna, på så sätt att de inte känner till företagens intentioner.

        Jag tror inte att någon medvetet skulle välja att, i maskopi med företag, begå ett tydligt bedrägeri där du för några tusen kronor förstör all möjlighet till framtida karriär.

          Då tror vi olika.

            Självklart har inte influencers generellt ansvar för om företag de samarbetar med begår brott. Det är ju uppenbart.

            Säg att en tidning har ett samarbete med ett företag och ger rabatt om du uppger en kod. Det är självklart inte tidningen som är juridiskt ansvarig om företaget sedan inte skickar varor.

          Kanske bloggportalen hon bloggar åt är de som i slutänden har ansvaret? Där måste väl finnas en ansvarig utgivare, som i tidningsvärlden t.ex. Som ska hålla koll på vad som skrivs.

        Chilla lite. Du kan inte polisanmäla henne för bedrägeri här.

        Polisanmälas? Sluta upp med att vara en rättshaverist.

      En vinst för feminismen om hon försvinner är nog mer sanning än att det är en förlust för feminismen om hon flyttar till USA. För inte fan är hon en feministisk förebild. Bägge är ganska otäcka jämförelser som i grunden bygger på ett sjuhelvetes mått av djup ignorans.

      Bra fråga om allt är ett PR trick, ett troll trollar nog mestadels. PR är blott ett vackrare ord. Det är den enkelsidiga delen av kommunikation som i public relations hon nu börjar känna av. Feedbacken, gensvaret.

      Inte större kris än att hon har en kamerakille som följer henne. Äventyret hon skulle ut på igår var just det att bli filmad. Verkar bli en film om hennes liv då hon sågs i Jakobsberg igår. Ingen brydde dig om henne trots kameran. Kanske film till hennes starta eget kurser. Självinsikt saknar hon i alla fall. Offerkoftan är stor som att hon ligger vaken och tänker på alla möten hon haft i USA som inte gett något. Men att göra reklam om skitprodukter verkar inte bekomma henne.

      Fyre festival.

        Fyre festival och stämningarna faller under amerikansk lagstiftning. Det är inte jämförbart.

    Pinsamt som tusan

    Haha visst att man vill ha tillbaka sina 700 spänn men att påstå att influencern är den som är skyldig en pengarna ???
    Ska prova kräva tv4 på pengar om jag inte får varan jag beställer från ett företag som gör reklam på deras kanal.

      Ett företag har ett företagaransvar, en privatperson har ett personligt ansvar.
      Hur man tar de ansvaret beror helt på hur man bryr sig om sina kunder, inget annat.

    Folk var väldigt förlåtande när Foki, personligen, snodde kundernas pengar. Detta handlar om ett annat företag, man får väl kontakta dem istället? Sluta köp skit som influencers gör reklam för.

      Exakt 16.06. Foki struntade i att skicka ut varor till ett väldigt stort antal kunder. Några måste ha polisanmält det. Kanske inte utreddes i Sverige
      eftersom hon då skötte sitt företag från, och själv var bosatt i Thailand? Värt att ta reda på för det var ju rent bedrägeri.

        Undra varför det inte skrivs om det, bloggaren är ju för övrigt kompis med Foki så kanske därför.

          Vadå inte skrivs om det, jag har läst det här?

            Nej finns inget inlägg om det.

    fast lite eget ansvar har man väl? bella har ju faktiskt inte tvingat någon att köpa.

      Ja innan man beställer en vara från en hemsida kan man göra en ganska snabb och enkel googling för att ta reda på om företaget verkar legit.

      Såklart men nja… Influencers har stort ansvar här. Det är skillnad på en influencer som gör reklam för något eftersom de lever på att framstå som trovärdiga och att reklamen är en rekommendation snarare än bara en annons, och en misstänksam Google-annons med blinkande text.

        Nej, influencers kan inte vara juridiskt ansvariga för vad ett företag de samarbetar med begår för brott. Det säger sig självt.

          Vore intressant om du Camilla vill göra en undersökning på ålder och utbildningsnivå på de som kommenterar.

          Antingen likear folk sina egna kommentarer massa ggr, eller så är de mindre begåvade och förstår helt enkelt inte att influencers i allmänhet inte kan ansvara juridiskt för vad andra företag gör.

          Det är ju heller inte så att de ”företag” som begår massbedrägerier”, tidigare har begått samma bedrägerier under samma företagsnamn, så väldigt svårt för bloggare att kunna se in i framtiden och veta vem som inte har ärliga avsikter.

          Efter en tid ploppar bedragarna upp igen som nya företag. De använder såklart målvakter för att ta emot betalningar, och kan på så vis hålla på länge innan de åker fast.

            Haha testade går ej att likea flera gånger.

              Jodå, gå in via olika kanaler, iPad, mobil, hemdator, jobbdator …

    Blir spännande om du får lite mail från bedragna eller nöjda kunder! Hade varit trevligt med lite skärmdumpar och ”bevis” med, såsom det kollinummer kunden fått från företaget och sedan en bild från leverantören där de visar att kollin inte existerar

      Ibland dröjer det lite innan man kan söka på numret hos Postnord.

      Ja att ha belägg för det man hävdar är ju toppen!

    Känns som att de personer som tidigare trott att inflänserna av ren godhet visade upp varor som de älskade och rekommenderade har fått ett wake upp call.

    Nej, det går inte att ta för givet att reklam för en produkt via en återförsäljare motsvarar till 100% dina förväntningar och preferenser. Du måste göra mer efterforskningar än så.

    ”From hero to zero” – det går fort i Bellsan värld.

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

      Radera den skiten ?

      [Borttagen kommentar]

        Så onödigt

        [Borttagen kommentar]

        Vilken fin komplimang ?

          Det här kommentarsfältet är bara mobbing under inläggen om Bella. Mår illa.

      [Borttagen kommentar]

        Story menade jag

      [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

          [Borttagen kommentar]

      Hur kan det här få stå kvar?!

        Jag tror inte att CamCam sitter och läser varje kommentar som skrivs i realtid. Lite eget liv får vi väl ändå unna henne. Det är trots allt fredag ?

          Under inlägg om andra personer tas sådant alltid bort omgående. Märkligt.

          Fredagsmys coming up!

          Ja men det var ju 2.5 timmar mellan den kommentaren och min kommentar. Det är ingen hemlighet att det finns många gränslösa kommentatorer här och då får man ta sitt ansvar att moderera

            Går ju att sätta vissa ord på modd också om man vill

      Camilla, varför tar du ibland bort hela tråden och ibland bara kommentaren? Det ser så konstigt ut att det står ”borttagen kommentar”. Varför inte alltid ta bort helt och hållet? 🙂

      Dessutom blir jag ibland nyfiken varför borttagna kommentarer kan ha 200 likes ?

        Camilla ogillar när kritiska kommentarer om henne själv får många likes. Förut skyllde hon på att hela tråden var tvungen att raderas pga ngn ”olämplig kommentar” för att kunna radera kritik om sig själv.

          Ifall det skulle stämma så skulle din kommentar flashats till wc med en gång.
          Så spola kröken och håll dig nykter

          Nej, inte en endaste kritisk kommentar gentemot Camilla har skrivits här eller raderats, så du har fel.

            Det sa väl inte Anna heller?

        Du får fortsätta att vara nyfiken eller tror du att Camilla skriver vad som stod i den borttagna kommentaren?
        Du kan ju vara smart och räkna ut vad som stod i kommentaren, det är ju vissa saker som undanbetts av Camilla, se så, var en smart flicka och tänk efter.

          Ja alltså, jag vet vad som stod i kommentaren, det handlade om den här kommentaren per se. Huvudspåret i kommentar var varför hon ibland raderar vissa helt, och ibland lämnar spår av kommentaren.

          Min nyfikenhet var mer allmänt om borttagna med många likes, inte denna. Var det verkligen svårt att förstå?

        Emelie jag gissar att hon vill visa hur god och bra hon är som minsann tagit bort elaka kommentarer om Bella, efter några timmar. Sedan så blir det ju färre kommentarer om hon tar bort helt, som hon ibland gör, så det är väl en strategi, typ.

          ja eller elakt o elakt… att någon skriver töntiga kommentarer om att någon ser g-avid ut är inte särskilt elakt finns värre elakheter, lögner och skvaller som står kvar.

    Influencers gör verkligen allt för pengar…. kan tyvärr inte ta dom seriöst hur mycket dom än försöker

      Reklam är en betydlig del av deras inkomst. Självklart ska den reklamen betraktas precis som all annan reklam. Använd det sunda förnuftet.

    ”Trodde lite mer om dig”
    Fattar dock inte denna, hur kan man ens tro att Bella bryr sig… har hon någonsin visat att hon bryr sig om människir öht?
    Va inte så naiva!!

      Inte direkt otippat att det är dom där tre, de är knappast kända för sin ärlighet och höga moral. All for the money.

    Det är väl ändå företagen som har det yttersta ansvaret.

      Roligare att påstå att det är Bellas fel. Undrar om hon har skickat samma krav på återbetalning till de andra influencerna som gjorde reklam för skiten..

        Inte hennes fel, men hon framstår som oseriös och oprofessionell när hon gör dessa samarbeten och det solkar ner hennes redan risiga varumärke.

          Precis därför är det ingen bloggare som skulle göra dessa samarbeten medvetet.

    Att man går ut med namn, bild och mobilnummer i ett stort kommentarsfält sådär är en bekräftelse på det som redan framgår av kommentaren, att personen inte gillar att tänka efter före.

      ????

      Precis min tanke.

    Jag är jättenöjd med mina hörlurar. Men jag gjorde också så som man kanske bör göra när man ska köpa hörlurar för 800 kronor – googlade, läste på om de olika hörlurarna som verkade passa mig, läste recensioner på flera olika sidor, beställde från en seriös sida och struntade i vad någon influencer fick betalt för att visa upp.

      (Och nej, de jag valde var inte den här skitkopian i inlägget.. )

        Det är nog det som är skillnaden mellan dig och de missnöjda.

          No shit Sherlock!!! ??

      Och man kan oftast betala via Klarna med faktura . Då betalar man inte förrän man fått hem grejerna. (Om det dröjer kan man pausa fakturan.)

        Jag har även betalt direkt via klarna. Sen fått pengarna tillbaka från klarna när en vara inte kom.

      Man kan köpa exakt likadana lurar på Wish för 100 kr så det är sjuka vinster detta bluff-företag gör.

    Eller så kanske man inte ska vara så naiv trots allt. Eftersom det vart andra produkter innan blackpods. Och det är inte bara Isabella som gjort reklam för allting. Läxan blir väl att tänka lite själv också. Finns miljoner av reklam överallt som man inte vet är fejk eller inte, människor med lite tankeverksamhet tar reda på fakta och har överseende för andra fejkade samarbeten som personer (i detta fall Isabella) gjort.
    Inte schysst med falsk marknadsföring men det är inte direkt någon ny grej i internets historia heller. Lär dig av din egen ”dumhet” och gör inte om det bara. Har själv gjort snedsteg pga influencers reklam, men jag lärde mig av det också.

    Om du som influenser medvetet bidrar till bedrägeri, så kan du räkna med konsekvenser.

      Rimliga konsekvenser är att avbryta samarbetet, tappa det lilla förtroende man har kvar, be om ursäkt. Inte betala tillbaka pengar för varor som fårskocken har beställt.

        Ingen influencer skulle riskera allt genom att medverka till bedrägeri som lätt härleds till dem om de är inblandade.

    Vänta nu, är det inte företaget som ska ge tillbaka pengarna ?
    Vad har Isabella med detta att göra, förutom att hon marknadsfört skiten till någon godtrogen rackare?

      Ja hur kan Isabella hjälpa eller veta om någon inte kommer få sitt paket inom två veckor. Och Kissie hon slipper få skit för detta, hon hyllas istället. Sluta upp med din besatthet av att kasta sk-it på Isabella någon gång! Vad vet du ens om denna människa har beställt ens en gång? Märkligt att så många beställer saker från just Isabellas rekommendation och sen vet att det är fejk och att de inte komer få sitt paket. Alltså.

        Stollis, hur många hörlurar har du köpt?

          Jag tycker att alla kommentarer till stollis är mer störiga än stollis egna kommentarer. Tack för mig. Hej.

            Hejdå.

            Håller med. Camilla skulle tom ha kunnat skriva kommentaren själv. Den låter i
            ”Linnea Claessonsk anda” lite för bra för att vara sann.

              Ja och en nästan exakt likadan kommentar skrevs till IL på insta efter att det skrivits om myflawless här. Hur kan de veta att något är kasst el fejk utan att de fått varan, och hur kan de veta att de inte kommer få varan eller pengar tillbaka. Mycket märkligt. Genomskinligt.

            Håller med

              Jag håller med 17:26.
              Kan inte hålla med till 100% med 17:10 inlägg.
              16:25 har jag inte tagit ställning till ännu.

                +2 på den.

          ???

            Har länge misstänkt att du in te kan skriva, du har standard kommentar dessa emojis, aldrig ett ord.

              Kasta inte sten i glashus nu..

                Haha bit dig i tungan nu

              ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️?????????????

    Jag kunde inte låta bli att tänka mig Isabella sitta på kammaren med små paket som inte skickats iväg.
    1. Svårt att posta paketen, pga att ”package-content-manager” vabbar hela veckan.
    2. Assistenten har inte köpt tejp, och har heller inte kollat upp vem som har köpt vad pga fel i datasystemet.
    Kaos!
    3. Företaget lovade att skicka paketen till Isabellas kontor, men det har levererats till kontoret i NY. Jättetokigt,
    men assistenten och en teamansvarig har tagit ett flyg för att leta upp dem.

      En privatget får man hoppas.

        Hur pass privat är geten? Jag vill veta mer.

          Geteprivat.

            ?

            Haha

    Nu är det återigen ett ”Åhhh vad synd det är om lilla mig” inlägg i Bellsans blogg. Det som verkligen gnager i henne är att detta helt sjukt galna fantasi lyxlivet inte kommer att kunna levas längre.

      Tydligen går det bra arr ute på restaurang med barnen, så så snålt verkar hon inte ha det alls!
      Däremot är hon världens hycklare och bluff!

    Dags för Isabella Löwengrip att betala tillbaka på delar av de bedrägerier hon medverkat till. Det krävs ingen historiker för att se historian och hur det har sett ut från starten med bloggandet. Folk får inte betalt! Pengar försvinner, bedrägerier, sedan kan man inte skylla allt på pappan.

      Hoppas hon åker dit i en fet skattesmäll så att hon verkligen behöver snåla och inte som nu när hon verkar leva på i sin vanliga konsumtionshetsiga livstil!

      Vad skall du beskylla Pappan för?
      Han försökte skaka in lite vett i henne för många år sedan då hon redan börjat tappa det, resultatet blev ingen pappa eller morfar till sina barn under typ 5 år.

        Ts menade att Bella skyller på sin pappa

      Exakt! När hon lämnade tidningen var det minst sagt vidrigt. Tror att hon t.o.m kom på att hon skulle starta massa bolag och gå vidare just för att hon inte klarar av att bygga något ärligt, hållbart och långsiktigt.

    Svårt detta med vems ansvar det är. Självklart har ju kunden huvudansvaret för vilket företag man handlar ifrån MEN en influencers är ett ”företag” som driver sin verksamhet genom att förmedla sin trovärdighet till sina följare. Om influensers inte gör en noggrann research om vilka bolag de gör samarbeten med kommer deras trovärdighet sjunka och deras följare kommer inte lite på dom = ingen kommer vilja köpa via deras rabattkoder. Tycker många influencers borde gå en kurs i företagande och kundbemötande och bli mer professionella mot följarna. I slutändan är det vi som ger dom möjligheten att tjäna sina pengar.

      Och sen anser jag att om man har gjort ett mindre bra samarbete (vilket händer den bästa) så ska man för tusan stå för det och pudla! Inte bara låta det rinna ut i sanden och låtsats som ingenting. Vilket seriöst företag bemöter sina kunder så?!

    Hoppas att all resterande personal som jobbar kvar, skyndar sig att söka nya jobb och drar fortast möjligt.
    Kan inte vara någon merit att jobba för en bluffande mytoman.

      Undrar vad Bellsan gör när kontoret står tomt?

        Spelar in små tragiska klipp på insta för att få sympatier. ?

          ”Oj! Hör ni vad det ekar, eller är det bara i mitt huvud?”

            Va roliga alla är här idag?

      Det vore väl bra för henne så slipper hon betala ut löner till alla, men då kan ni ju inte gnälla och skälla om att IL är hemsk och egoist som avskedat folk om de själva drar fortast möjligt. Men allt går ju att vända till fel här och rasa på.

    Dumt att gå på ett bluff samtidigt som standarden borde vara högre bland influencers. Jag kan förstå att de som gillar henne köper det hon rekommenderar. Det är ingen dörrknackare som erbjuder en äkta rolex för då får man skylla sig själv. Hon utnyttjar trots allt ett upparbetat förtroende till att pracka på de som för tillfället inte är tillräckligt uppmärksamma eller noggranna för att undvika eller avbryta köpet. Oavsett hur reglerna ser ut kring influencermarknadsföring bör det falla en stor skugga över den som medvetet vilseleder den som kanske sänkt garden pga beundran inför personen som vill sälja dem något. En minimistandard bör vara krav!

    Skulle beställa men tack och lov så fungerade inte Klarnaappen efter beställning! Irriterande dååå men såhär i efterhand tackar jag för det!

      Tror inte du ska nätshoppa alls i framtiden! ?

    Haha är ju inte Bellas problem. Lite eget ansvar får man ta när man shoppar.

    Isabella fick smaka livet I finare kretser. Sååå efterlägtad….och nu tillbaka till svensdonlivet. Hus är snart till salu

    Hon är nobody utanför Swerige förresten.

      Stavningen lille vän, stavningen!!!

        Härskartekniken då?!

    Varför är det nån som går på det som dessa fejkade människor gör reklam för? De är ju värre än TV Shop! Fan! Sluta!

      Håller med!

      Finns en och annan shopaholics där ute!

    Cam, vf kommer inte min kommentar fram(för att jag nämnde fokiwa?) Skrev för 2 timmar sedan. Är jag moddad?

      Ja.

    Ot

    Sindy har tatuerat sig och hur mycket jag än försöker så ser jag inte vad det står, jag trodde att det va en ful tribal ? är det någon som ser vad där står utan att tjuvkika på kommentarerna?

      Haha omöjligt

      Sindy dearest, ingen som bryr sig om dina tatueringar.

        Haha lovar att jag inte är sindy. Va tvungen att skriva om det för att se fall jag va totalblind eller fall det är tatueraren som skriver oläsligt. Skönt att veta att det inte är min syn det är fel på ?

      Haha trodde du överdrev men kunde inte urskilja en endaste bokstav. Tippar på ful tribal och ingen text.

      Devil står det enligt tatueraren hon taggat ?

      Även fast jag läst kommentarerna om vad det står så är det heeelt omöjligt att kunna urskilja ens en bokstav ??

    Antonija har fått skitmycket kritik på sitt inlägg där hon marknadsför dem men har inte bemött en enda.

    Blir så jävla leeeeeess på influencers alltså. Kräver att folk ska ta deras ”jobb” på allvar men kan och behöver inte ta ansvar för någonting. Uuuusch alltså.

      Alla varor som har visat sig vara skit sista månaderna har antonija gjort sammarbete med. Hon är säkert en trevlig tjej men skulle aldrig handla något som hon rekomenderar o om man köper hennes skit så får man skylla sig själv. Konsumenter öppna ögonen?

    Tackar för bättre moderering!
    Speciellt i IL-spectrat. Det gör mycket för helheten att slippa avarterna som bara gör att man blir förbannad och undrar, men också känner sig manar att svara lika besinningslöst.

      I ett tidigare inlägg idag berömde jag Camilla och hennes vassa modifiering och rensande av vissa kommentarer, hon visar nu verkligen att det är hennes blogg och hon bestämmer vad hon tillåter.
      Somliga tycks fortfarande tro att de kan styra och ställa här obegränsat.
      Ingen respekt för Camilla tycker jag är oförskämt.

        Är du full? En full Camilla ???

          ???

    Hemsidan för Löwengrip Invest är stängd.

      Mysteriöst! Eller inte alls.

      Tack för underhållningen, Bellsan!

      Den är under ”uppdatering”.
      De sa väl att den skulle uppdatera med information om vilka som jobbar på Löwengrip Invest osv.

        @Orvar. Alla företag håller skenet uppe in i det sista.

      Man skall väll städa bort all felaktiga ”skrytsiffror” och på så sätt försöka återskapa lite förtroende.
      Internet glömmer dock aldrig.

    Jag funderar på att kontakta Therese Lindgren och be henne ersätta mig för den rakhyvel jag beställde som hon gjorde reklam för, som ej kommit. Och kanske kontakta Bianca och be henne ersätta mig för de två IoS-skal som jag beställde efter hennes rekommendation som båda gick sönder, även en tröja från Nakd som hon visade som direkt blev nopprig, tänkte att hon kan betala tillbaka och ersätta mig. TL och BI vill bara tjäna pengar genom ”jag älskar er, mina finisar, mina gullingar” Så falskt. Lurendrejeri.

      Estrid var väl 2-4 veckors leveranstid på sina hyvlar? Står tydligt när man beställer

      Till och med barn förstår att de inte kan lita på influencers reklam.

      FYI IoS ersätter alla produkter som går i sönder om man skickar bild på varan.

    Funderar kring Isabellas syster som varit med nu i två dagar på storyn. Aldrig varit med förut på hennes sociala medier. Kan det vara en ny nanny/kock/städerska som ska hjälpa henne i vardagen men som inte tar betalt?

      Bellas syster var mycket riktigt nanny till barnen, innan flytten till det nya huset förra året.
      Systern gjorde då både mat och tog hand om barnen. Inte nog med det så städade hon villan också.

      Antar att hon behövs nu igen, när kocken har fått sluta.

      Snacka om att sakna skrupler helt. Det passar att umgås med släkten när det är något som Bella behöver.

    Sensuella isabella ljugengrip har iaf fortfarande råd att gå till PT.

      Säkert gratis mot exponering på ig…

    Självklart har man alltid ett personligt ansvar för vart man handlar oavsett vem som gjort reklam, men superkorkat av influencers som är sina egna varumärken att inte kontrollera noggrannare vad de gör reklam för. Om ingen vill handla det de gör reklam för och folk tröttnar och börjar avfölja dem så har de ju gjort sig själva arbetslösa.

      Du tror inte att de också blivit bedragna? Tror du verkligen att de skulle samarbeta med företag om de visste att de skulle lura sina kunder?

      Det rör sig om nystartade företag som blåser massa naiva människor på en och samma gång, försvinner sedan, för att senare dyka upp igen under annat namn.

        En annan Lisa skriver att influencers borde kontrollera företagen noggrannare.

    Är det här samma Flawless som Bella promotade? Såg reklamen nyss på tv och i den sitter använder modellen sin Flawless i en bil, visserligen inte en Bentley men en bil

    Haha vilken korkad människa som skriver så till henne! Det är väl för tusan hennes ansvar att kontakta företaget ifråga och kräva tillbaka pengarna! Har iofs fått mina lurar och jag har inget att klaga på förutom leveranstiden

    Se det som läropengar.. Är man så korkad och lättlurad att man går på vad dessa influencers marknadsför så behöver man lära sig den hårda vägen. Det som gör det hela än mer tragiskt är att affärsidén som influencers har är primärt att sälja skit och lura tjejer. Det är bara snyggare förpackat. I de flesta fallen är det dessutom ivrigt påhejat av andra tjejer med ”girl power” osv.

    Men sluta!

      Så var det dags igen? Njuter du av att vara elak och skriva om samma trams hela tiden? Något är fel på dig.

    Företagets ekonomi är något av det absolut viktigaste som man arbetar med i ett företag!
    ——————————————————————————————————————————-
    Man skulle tycka att ett såpass stort företag som Bellas sköts utav en redovisningsbyrå. Då dessa tar hand om det mesta som har med bokföring att göra för företaget.

    Som ägare bär man alltid ansvaret för företagets ekonomi, och det gäller att skapa relevanta budgetar och ha koll på företagets finanser. Vilket verkar slirat lite hos Bella. Gäller det AB eller Ek.för så är det revisorn som granskar företagets ekonomi och vars skyldighet är att undvika väsentliga fel som kan få oönskade konsekvenser för företaget. Såvida denne inte matas med falska uppgifter.

    Alla alla aktiebolag måste skicka in årsredovisning till Bolagsverket, oavsett om de bedriver verksamhet eller inte. Dessa uppgifter är offentliga, så ni som är nyfikna och inte bara väntar på att Cam Cam ( som gör ett förbaskat bra jobb) ska förse er med fakta – kan ni själva kika hur det står till med Bellas företag. Ryktet säger att hon granskas av Ekobottsmyndigheten. MEN som sagt, det är bara ett rykte.

      Jag är så förundrad över den här smeten. Vad är det som pågår bakom kulisserna? Som Philip påpekar; ekonomin i ett (stort) företag är inte bara en blond pinuppas lekstuga, självklart måste det finnas redovisningsbyrå och revisorer som haft saker att säga. Är det som händer nu verkligen på riktigt? Eller är det återigen mest bara PR-dramatik? Tittade nyss på youtube-klipp av ES respektive IL. Och jag får inte ihop dem. Det enda de verkar ha gemensamt är ”meta-intresset” för företag. ES sitter och pratar om sina innehav i betting-företag. Själv får jag ont i magen, eftersom en nära vän förlorade sin man/barnens pappa i självmord efter att han i hemlighet hade skaffat sig monumentala spelskulder. Spelbolag är för mig något av det värsta som finns och de tillför verkligen inget gott till världen. Så många mår så dåligt av dem och så få får ut något konstruktivt av sin användning av spel. (Spelar ES själv t.ex.? Skulle inte tro det.) Men ES (som i övrigt verkar vara en väldigt sansad och sympatisk typ) talar bara om siffror och snuddar aldrig ens vid något som överhuvudtaget har med moral att göra. Där är de likadana. Men i övrigt… Vad har de gemensamt? Vad ser han hos henne? Hur går deras samtal vid middagsbordet? IL är ju bara… too much. Och hälften så gammal. Lägger hon bara ner allt sitt ljugande och skarvande och blir helt normal när kamerorna stängs av? Fast normal… hur kan man tycka att någon som inte ens får fram middag åt sina barn är normal? (Om det nu är sant – vad är sanning i allt detta?) Nej, jag känner ju ingen av dessa två och mitt resonemang blir därför lite skarpt. Men man fascineras av att den officiella bilden är så märklig. Och när IL lever på att bjuda in till sitt liv så får hon acceptera att detta vänds och vrids på av mottagarna. Spännande fortsättning följer, antar jag.

    Bloggbevakning. MM.//
    När slutar ni snack om IL- helt onödigt ge henne ens plats på media!
    Man blir bara så less, att låta henne fortsätta sin manipulativa beteende.

    Kan vi hitta någon som verkligen ge oss något?
    ???✊??

    Samma skit som vanligt! Blir fortfarande mörkrädd över att en blogg som denna får fortsätta med inlägg efter inlägg där det går ut på att sprida och skapa skitsnack om andra. Min fundering är: Sover du gott om natten, kan inte bitterheten vändas till att göra någonting bra i stället? Är höjdpunkten i livet att sprida och skapa en massa skit verkligen det viktigaste ? Finns det ingenting bättre att brinna för ? Det finns ett uttryck som lyder så här : Man blir som man umgås, går med all säkerhet att assimilera till i detta fall att: Man blir som de man skriver om!

      Klart att det väcker intresse att den som skall bli Världens mäktigaste affärskvinna nu sitter och ömkar sig på heltid.
      Tala om att agnarna skiljs från vetet. En riktig företagare hade jobbat dygnet runt för att försöka rädda sitt företag.

      Bra skrivet Åsa. Att man samtidigt som man driver den värsta skvallerbloggen dessutom som Camilla, kritiserar andra bloggare för att inte utnyttja sin makt till något positivt, är lite väl magstarkt.

      Tyra 2.0 all over. När ska Camilla inse att hon gjort bort sig?

    Jag tänker nu sluta kommentera helt och hållet under bellas poster. Jag vill varken generera mer kommentarer här eller uppmuntra bella med mer uppmärksamhet. Det måste ju ebba ut snart tycker man
    Här är mitt bidragande beslut till det. Våga vägra Bella

    Lurade*

    Isaak Griplöövs Instagram är väldigt intressant, satir med sanning bakom. Har Erik Selin brutit m Isabella då han inte vill beblandas med hennes affärer m Hampus Jarlbo? Som hon smutskastade totalt för alla som orkade lyssna.

    mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit skilsmässa i 2 månader efter att ha varit gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tror att min man skulle komma till sinnet … men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavcaster gjorde en trollformel för mig som fungerade inom 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrar att gå tillsammans tills jag förlåt honom. Jag ringde polisen på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att ha försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. det har gått fyra dagar nu och han vill fortfarande ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. han sa att han skulle svälta och dö om jag inte tar tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.