Det händer på Instagram

Återblick på Lovisa Worges anställningsintervju för att bli Biancas assistent.
Hon tycker själv att hon skulle passa perfekt som hennes assistent och med facit i hand så verkar hon haft helt rätt. Hon verkar rodda Biancas liv och schema med både järnhand och stenkoll, trots att hon nog själv gärna yttepyttelite skulle vilja bli mer av en influencer.

Skönt att höra att Linda Blom verkar vara på väg åt rätt håll med sitt mående. Stort fortsatt krya på dig!!

Verkar vara väldans soligt i Köpenhamn! Det är alltså dit man ska åka med sin kroniska D-vitaminbrist?

Hoppa Bungyjump? Alltså ALDRIG! Inte ens det där lilla bungyjumpet i Fångarna på Fortet. ALDRIG!!!
Skulle du?
Jag skulle hoppa bungyjump lika lite som jag skulle hoppa fallskärm!

Isabella Löwengrip sparar på slantarna och har företagets julfest hemma hos sig själv i år, ett hus kittad med Dressman-gran och allt!

159 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad hände med “krisen”? ser ut som att hon är tillbaka med det gamla vanliga.

      Öööh va? Tittar vi på samma bilder? För nu greppar du desperat efter saker att hacka på.
      Att hon annordnar julfesten hemma hos sig är väl ändå ett jättestort tecken att det krisar?

      Skulle hon ha kört på det gamla vanliga hade hon ju flugit ner hela företaget till Santorini för en julweekend. Nu måste de vara i en lokal som är gratis och käka vad som förmodligen är billig (om inte gratis och sponsrad) catering.

        Åh… Santorini… tbt som alla brukar skriva … ??

        Kul att hennes personal får lida för att hon har lajvat miljoner och jetsetter

          Obs, man lider ju inte förstås för att man har julfest hemma hos nog. Ni förstår nog vad jag menar 🙂 syftade på varslingen etc

            Någon*
            Herre gud, jag skäms över hur ofattbart slarvigt jag skrev ?

            Du låter som en viss mr/miss G. Och låter som att du även är cupcakesthree. Du kämpar på med att försöka svarrtmåla IL. Varslingen beror nog inte på om hon lajvat miljoner och jetsetter (vad nu det betyder) utan på att inkomster slutade komma in på samma sätt som innan pga att kunder drog sig ur och samarbeten ställdes in och pga affärer som inte blev av och satsningar som inte gav något. Det förstår du nog att det är svårt att ha en massa anställda som ska ha löner men inte har arbetsuppgifter att göra och inte får in inkomster till löner, så är det på andra företag också och viss personal får lida genom att då få gå.

              Hej! Nej, 21:37 är inte cupcakesthree. Det är jag som är det. Du vet väl att det är många som är kritiska mot IL?

                Ah jag har misstänkt och förstått att du är bl a cupcakes, det var lätt nu då man direkt blev blockad.

                  Jag skriver som Anonym på Bloggbevakning och det finns många andra som gör det med. Under detta inlägg har jag bara kommenterat 23:52. Du vet väl hur ett kommentarsfält funkar?

                  Förresten så är inte cupcakesthree=gripl__v. Jag själv är nyfiken på vem/vilka som ligger bakom gripl__v. Du förstår verkligen inte hur ett kommentarsfält funkar ??

                  Och vad menar du med att du nu blev blockad av mig/cupcakesthree? Jag blockade IL en stund sedan på IG. Har du hand om IL:s IG-konto?

          Miljonär*

            * ”* miljonär”.

      Ida lanto klänning, catering mm mm allt är spons så ingen fara med den krisen. Men hoppas hon bjuder de som fått sparken…

      Jag tror att ”krisen” handlar om att det gick sämre än väntat för hennes företag, men inte att det går superdåligt. Jag tror helt enkelt att hon ville satsa på sitt nya förhållande och sälja sitt hus. ”Krisen” är en täckmantel för att hon inte längre var intresserad av USA pga Erik (och hans pengar) och att hon egentligen vill flytta från huset. Kalla mig cynisk, men tror inte jag är långt ifrån sanningen.

        Tror du har ngt där! Inte första gången hon skyller på kris för att dra sig ur något.

        Tror inte alls det var någon täckmantel då jag inte tror hon hade ruinerat hela sitt rykte då framtida inkomster är helt beroende av hennes rykte. Tror helt enkelt att hon inte lyckades fejka längre, hade expressens artikel inte kommit hade hon fortsatt.

          [Borttagen kommentar]

            ”och vi vet inte om hon fejkat el lurat företag finns inget som tyder på det”.

            Hur mår du?
            Det är bevisat att siffrorna inte varit sanna.

              [Borttagen kommentar]

                Skaffa dig ett liv!
                Tyvärr var din idol Bella bara en bluff.

                Hon har aldrig lyckats visa att hon nått ut till 1,5 miljoner följare i veckan. Företag generellt, inte bara bellas partners utan andra erkänner att det inte går att kontrollera siffrorna och att de helt enkelt får lita på att det influensern säger är riktigt. Bella har alltid varit vag och tvetydig och hon klarar sig bra på den strategin. Men handen på hjärtat så har Bella passerat sitt bäst före datum. Jag har alltid tyckt att Bella är ett enda stort spektakel men har respekt för alla dem som har eller har haft henne som sin förebild. Men kom igen det måste finnas någon lite mer modern och nytänkande förebild där ute att försvara.

                Varför tar du alltid bort kommentarer som är sakliga och bevisar, förklarar och reder ut ILs siffror? Du vill verkligen att folk ska tro det värsta om henne, varför?

                  Därför att alla med minimal jäkla koll vet att Bloggportalen mäter per timme till skillnad från Analytics som mäter räknar en besökare EN gång per mätperiod, om den så är en vecka, månad eller år.
                  Jag antar att det är ditt halmstrå du har att klamra dig fast vid, men du kan ju sprida det skräpet någon annanstans.

        jag tror att krisen är ”löst” för att huset är sålt. Hon har överspenderat, varit supernaiv med usa-satsningen och agencyn och allt annat och har inte råd med livsstilen. Samtidigt har löwengrip gått sämre än väntat. Tror allt lugnat sig när huset är sålt. personalen uppsagt och uppstädning med ny VD i Löwengrip pågår. Hon kan andas ut lite och måste inte dra samma enorma summor utan knegar på för skönhetsprodukterna. Tror också nya pojkvännen ger trygghet och tar ner henne lite.

          Att du inte ser att Bella har många kritiker och istället påstår att cupcakes/jag är gripl__v visar bara att du inte har så bra koll alls.

            Och nej, jag vet inte vem gripl__v är men cupcakes/jag är inte gripl__v.

              Men hallå?! Vad/vem är cupcakes? Ingen här har ju kommenterat under den signaturen. Jag förstår verkligen inte vad ni yrar om.

                Jag/cupcakes har kommenterat ibland på Bellas blogg som cupcakesthree. Bella-fans blev lite griniga igår och påstår nu att cupcakesthree, griploov, alla Anonym på bloggbevakning plus övriga Bella-kritiker måste vara en person/fåtal personer. Enligt dem har Bella nästan inga kritiker alls ?

                  Korrigering: jag har ibland kommenterat Bellas IG (inte blogg) som cupcakesthree.

            Fattar väl också att det är samma person/personer som är härinne och skriver en massa kommentarer om Bella, samma personer som skriver många under samma inlägg i olika namn och anonym. Hur många har du skrivit här nu cupcake? Tror nog att du eller vissa andra besatta ”kritiker” har flera olika ig-konton också för att skriva och sprida elakheter och lögner. Helt jä-la stört. Och om du inte fattar vem gripl är så är du allt bra korkad, bra försök men där avslöjade du dig ganska kraftigt. Många har nog sett hur du håller på, hur du kämpar med att sänka och förstöra för IL. Skärp dig och sök vård.

              Haha, har du återuppstått igen Stollis?!? ?

              Det är så intressant det där. Bella-fans som inte vill erkänna att Bella har många kritiker, bland annat kritiska anställda och samarbetspartners. Gör det fortfarande ont nu när det visade sig att ni trodde på en bluffbloggare?

              Cupcakes/jag har inget med gripl__v att göra och att du tror det är bevis på att du INTE har koll ??‍♀️

    För att hon har julmiddag för sina anställda?

      många företag som har svårt ekonomiskt ställer in julfest ! Nu har hon julfest hemma massa mat blir kvar och ballonger och dricka. Samt att hon och flera anställda förbereder denna fest i stället för att jobba, vad kostar bara det att använda arbetstid för att arrangera fest ! Och IL som är så hårt belastad att hon inta kan sjukskriva sig eller vaba.

      I krisen också så verkar hon ha råd med pt 3 ggr i veckan, 2 – 3 ggr i veckan är ett år är ca 2 000 i veckan och det blir kanske 80 000 att betala med skattade pengar, det är hårt att hon inte har råd med mer p g a krisen.

        Herregud sluta leta fel och vrida allt till fel! För att ett företag har kris behöver inte det betyda att de är utblottade, snälla nån… och det är väl bra att hon ordnar julfest för sina anställda, hade hon inte gjort det så hade ni klagat på det istället men ni hittar alltid fel och vänder allt till fel.. Det ingår såklart i en chefs arbetsuppgift att fixa detta för anställda, och att ha det hemma så kan barnen vara med, det är ju barnvecka och ja de sparar nog in en del och inte så konstigt att hon vill bjuda hem när hon har så stort och fint hus att vara i.

        Det handlar nog om planering Anna, även ofta om saker som är förbetalt som abonnemang typ… Som du tjatar om samma saker… blir bara löjligt och ja du låter faktiskt avundsjuk Anna.

          Fick dom anställda ta med sig sina barn till festen också? Eller var bara Bellas barn tillåtna att närvara?

            Ville andra ta med sig sina barn, på företagsfesten? Lite skillnad kanske om Bellas barn var med då de bor där och var hemma liksom. De satt nog inte med vid långbordet iaf. Tänk om Bella skulle åkt iväg för julbord när det var barnvecka eller skickat iväg dem jeesus vilket liv och gnäll det skulle blivit… på tal om att leta fel och vända allt till fel. Suck alltså puuuh

        Bellsebub har vare betalat för eller gjort nåt själv på detta julbord utan det är sponrat från Partykungen och nåt cateringföretag. Alla ser dessutom obekväma ut på bilderna vilket inte är så konstigt med genomfalska chefen Ljugengrips närvaro. Det ser så jävla omysigt, tillgjort och opersonligt ut på så många plan och nivåer.

          Hahaha, filmsekvensen där nån filmar på håll när alla sitter ner vid bordet. Sååå stageat. Tjejerna på höger hörn går in för en långsam skål, nån tjej tittar förvånat mot kameran och IL:s skratt är faktiskt öronbedövande.

            Ni verkar ju däremot verkligen vara trevliga människor.

    Ett mardrömsscenario för mig skulle vara att typ man är med i någon tävling och för att vinna en massa pengar så skulle sista steget typ vara att få hoppa bungy jump eller fallskärm ? snöat in mig på detta… bara tanken på att hoppa får magen att knyta sig. Fyfan.

      Jag föredrar att inte vara längre ifrån marken än att jag kan hoppa ner utan hjälpmedel.
      Mvh höjdrädd på en trappstege

      Fallskärm är det bästa jag gjort. Är man väldigt höjdrädd ska man inte göra det, men annars rekommenderar jag alla att testa ?
      Bungy jump likaså, men det är inte lika roligt.

      Alltså vilket sjukt självskadebeteende är det inte att HOPPA från ett fucking flygplan. Liksom sluta föröka er med uppenbart skitkassa gener herregud ?‍♀️

        Måste bara säga också att i mitt huvud lät detta inte fullt lika dömande ?

          Hahahaha suuuure…. bra försök! 😀

        Hahahha, älskar ändå hetsen ?

    Ot, jag måste få ur mig detta ur systemet för det har stört mig hela dagen.. men har nån lyssnat på senaste avsnittet med Lojsan och Hanna där Buster gästar? Får en klar känsla av att det inte är ett riktigt hälsosamt förhållande Lojsan och Buster har.. Plus att Hanna är helt ute i det blå med att se hur bra hon har det. Hon ser fan inte det! När Buster ska gissa hur Hanna har det om 10år så säger Buster nåt jag tycker var väldigt bra och hon tog tydligen rätt hårt på det. Hanna frågar om hon kommer leva med sin kille i en fet våning, och Buster svarat typ ”det är problemet med dig, att det alltid ska fokusera på boendet och lyx våningar, tänk istället på att va lycklig med den du älskar” vilket hon blir irriterad på och svarar typ ”men jag kan väl ha en fet våning också” hon ville inte ta in vad han ville förmedla alls, där han också säger till slut åt Hanna att hon har ett jäääkligt bra liv nu också, där hon säger ”ja, men det kan ju bli bättre” sådär kaxigt. Man märker mer och mer vilket litet bortskämt barn hon är! Alltså wow.. Helt otroligt. Och dessa ser folk upp till? Älskade podden i början, men nu börjar det bara bli jobbigt att lyssna på!

      Håller med!!

      Har faktiskt reagerat på deras förhållande och det känns inte helt sunt. Ganska många gånger Lojsan säger att hon är över att han var otrogen men nej, det är hon inte.

      Har slutat lyssna på podden efter skitavsnittet (alla vet vilket avsnitt jag menar) och när jag läser detta ångrar jag inte mitt beslut en sekund. Hade troligtvis bara blivit irriterad.

      Att Hanna bara tänker på lyx och typ letar efter en man likt Molly Rustas kille är otroligt pinsamt att lyssna på. Otroligt ytligt….
      Att hon var bortskämd och helt verklighetsfrånvänd fick jag intrycket av för flera år sedan när föräldrarna köpte vitvaror åt henne & hon åkte till NY och shoppa chanel då hon var så utbränd.

    Bella ser ut att vara 70 bast?

      Du verkar ha en 70 årings syn ?

      Öhh nej!?

      Kan vi inte bara en gång för alla komma överens om att sluta kommentera andras utseende?

        Nä det kommer ju inte ske. Dessa influenser lägger ut bilder på sig själva i en aldrig sinande ström. Och då kommer folk att kommentera.

          Finns det inget egen ansvar?

            Aj, egenansvar* ?

              * egenansvar

          Bara för att någon lägger ut en blid på sig själv så måste man kommentera utseendet menar du?
          Har tvångssyndrom ökat, impulskontrollen försvunnit och förmågan att ta eget ansvar slutat att fungera?

        Jag tycker det kan vara på plats att kommentera ILs utseende för att hon kan bättre än så här. Ingen kan förneka att hon kan vara riktigt snygg och vacker på bild, därför blir man så förvirrrad när hon lägger ut på instastories där hon har sminkat sig som Dame Edna eller Dolly Parton. Jag tycker inte Isabella är ful men hon kan uppenbarligen hjälp med att sminka sig.

          Så skicka ett mail till henne där du tipsar henne om hur hon ska göra!
          Att skriva en kommentar i en blogg hon inte läser är bara korkat. Hon kommer definitivt inte ens kunna ta åt sig tipsen, kommentarsfältet kommer att få ett negativt klimat och i det stora hela upprätthålls den extrema utseendefixeringen som finns.

          Men har du kanske inte tänkt på att HON gillar den sminkningen? Är det då ett problem för dig att du inte tycker hon är tillräckligt snygg i just den sminkningen så att du har rätt att säga att hon inte är tillräcklig snygg? Du kanske går runt med ofixat hår, överdrivet naturligt smink, glömt täcka över en finne vilket gör dig mindre snygg i mina ögon, hr jag då rätt att tycka du ska fixa till det här och sminka dig som jag tycker är snyggt för det? Nä. Så länge hon känner sig tillräckligt snygg så kan du hålla dina ”välmenande” åsikter för dig själv.

            Ja, jag är både fet och ful, än sen då?

            Ja, jag är både fet och ful, än sen då?

          Vadå kan bättre än såhär? Man får väl ha den stilen man själv är bekväm i. Bara sluta kommentera folks utseenden. Alla duger som de är och det spelar ingen roll hur man ser ut.

            Nu är du bra naiv om du tror att det inte spelar någon roll hur man ser ut.

          Åh- din kommentar var alltså menad som pepp?! ?

          Jag tyckte inte alls hon var fult sminkad faktiskt. Möjligen lite hårda ögonbryn, men det har jag också ibland. Careface

      Nej det gör hon inte!!
      Hon kanske inte har den mest moderna stilen (mensen har det?!) men hon verkar trivas i den!!

        Mensen?!? ?

        Mensen är det absolut modernaste!

    En av mina vänner äger Central Oregon Bungee Adventures och han har flera gånger försökt övertyga mig att hoppa……ALDRIG har jag svarat varje gång . Finns inte en chans.

      OK. Owner? Noted. So? *PRiförbifarten*

    Skulle inte Bella sälja sitt hus?

      Har du någonsin hört talas om en försäljning där man direkt får tillgång till det boende man vunnit budgivningen för?
      Det är väldigt mycket som måste fixas innan man flyttar ut och näste flyttar in.

        Ja det har jag ( en annan anonym)

          Jasså? Hur många timmar tog det från vunnen budgivning till att förra ägaren hunnit flytta ut, fått köpeskillingen på sitt konto för att ge över nycklarna?

            Kan gå på nån vecka!

              Ja, om vi pratar om ett redan utflyttat bohag till en lägenhet i Ljungby. När det handlar om hus i 30 miljonerklassen brukar affären ta liiiiite längre tid.

              Men nu är det ju bestämt att Isabella ska bo kvar ett par månader.

        Tillträdesdatum kan vara allt från omgående till ett halvår. Det är upp till säljaren.
        Detta oavsett om det är ett hus eller lägenhet och i vilken prisklass.

      Det är sålt, hon flyttar i januari om jag inte minns fel

        Vet man vem som köpt huset?

          Var det inte någon barnfamilj?

            Typ den där influncern som jag inte kommer ihåg namnet på som var på visning?

        Det senaste hon skrev ang flytten att det blir till våren.

    Tänker bara på Bellas alla galenskaper nuförtiden när jag ser henne, kan inte fatta att hon har anställda som kommer dit frivilligt.. Huset ger rena The Shining-vibbar så här i efterhand ; )

      Jag ser bara stalkers och kidnappare runt läskiga huset ?
      Jag är inte rädd normalt men jag skulle inte vilja bo en natt i Bellas hus. Så stort och svåröverskådligt. Tänk om någon otäck typ gömmer sig i en vrå ?
      Och så många glasytor där någon kan stå och glo in ?????

        Ett glädjande besked Mirre, du ska inte bo i det huset, så relaxa.

        Förmodligen därför hon vill flytta också Mirre, pga stallkers, obehagliga besök och stollar. Jag hade inte vågat sova ensam i ett hus alls överhuvudtaget. Sen är det ju onödigt att ha ett dyrt hus när man bara är där varannan vecka, som så många påpekat för henne länge. Skönare att bo mindre och billigare och slippa den stressen, ett stort hus sköter sig inte självt heller, det krävs underhåll. Kan förstå att hon vill flytta även fast det är ett fantastiskt fint hus, ja kanske även ett måste kanske inte kommer ha råd längre, och som sagt onödigt att ha ett hus för varannanvecka för hon är ju iväg varannan vecka oftast.

          Hon flyttar för att hon inte har råd med det längre.

            Inte många ensamma som skulle ha råd med det, då ska man ha en hög väldigt hög inkomst. Hon kan förmodligen inte ta ut lika stor lön längre så det är inte särskilt konstigt. Men hon kanske flyttat oavsett inkomsten. Alltid kul med flytt och något nytt, eller ja ofta kan ju det vara kul iaf.

              Ja särskilt för barnen! ?

                Ja barn brukar ofta tycka det är spännande att flytta. Nu blir ju inte barnen direkt lidade av denna flytt tror jag inte, förutom att de nog sett fram emot att bada i poolen, men de behöver ju inte byta skola eller kommer långt ifrån kompisar då de troligtvis kommer bo nära Lidingö och de bor ju kvar där varannan vecka. Det är ju för barnens skull hon bor kvar i sthlm. Men det går alltid att hitta fel och vända allt till fel om man vill det och det vill ju vissa… tröttsamt, och ganska galet.

                  ”För barnens skull hon bor kvar i Sthlm”. Nyss skulle hon ju pendla från USA för sina barndagar så nej? Dina inlägg känns ju snarare tröttsamt naiva.

                    Men gud vad är det för fel på folk här!? Ja hon skulle pendla hem och vara med dem hemma i Sthlm varannan vecka då hon har sina barnveckor, inte bo i NY på full tid, och nu bo kvar i Sthlm varannan vecka med barnen.

        Eller hur?????

      Haha, det är sant. Får rysningar av detta bruna hus.

    Vad skönt att det inte skrivits om Bella. Skulle det fortsätta såhär hade hon nog dött ut

      Tror samma sak

        Jaha så kunde Camilla kasta skit på Löwengrip igen och vips så glömmer alla Wallins fadäser. Så jävla pinsamt att det här kallas en granskande blogg. Vissa granskas in absurdum, andra gullas det med.

          Nu är det ju C blogg och hon får gulla och granska hur hon vill.
          Om du vill ha en annan typ av blogg, starta en.

            Detdär svaret börjar bli söndertjatat.. man har rätt att uttrycka sin åsikt!

              Fast det där svaret du nu gav Maria går ju åt båda hållen?

              Någon som granskar denna blogg hade väl varit bra, som den där bloggen vi inte får nämna här som börjar på A och slutar på ster*x*a. Ska vara i:n där stjärnor är. Inte för att hon granskat sådär jättemycket men skrivit en del bra, sant och intressanta inlägg. Rekommenderas.

                i vid båda stjärnor alltså.

    Någon mer än jag som blev sjukt besviken på Margaux clickbait video med Jakob? Svarar absolut inte på något??

      Tack för att du besparade mig 7 minuter 😉

      Hade nästan anat det, men tack för heads-up 🙂 då slipper man titta

      Så dom hade en Q & A utan att svara på frågor? Blir inte det lite konstigt?

      Ja alltså dom svarade verkligen inte på nåt mer än att dom mår bra?! Videon heter liksom ”varför har vi gått isär” och det får man verkligen inte svar på, har snarare fler frågor nu än innan! 😛

        Haha exakt samma här??? Är helt med på om man vill hålla saker privat men clickbaita mig inte tack

      De kände att de hade svarat.

    Att hoppa bungyjump och fallskärm är två saker som jag ämnar att göra någon gång i livet! 😀

      bungyjump är förjävla vidrigt när man står där uppe, själva hoppet går över snabbt, och sen kommer den bästa adrenalinkicken du kan tänka dig ?

    Bilden på moa o losjan hahah, visst dom är skitsnygga men tänker på hur dom sitter o posar o håller på i säkert 10 min för en bild för att båda ska bli nöjda

    Granen är ju inte alls densamma som i dressman-reklamen?? ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

      Hur vet du det?

      Är väl enklast att fortsätta använda Dressmangranen bara?!? Lugna ned dig!

    Jag kan inte alls med Lovisa. Inte Lojsan heller. Dom båda tror dom står över alla andra dödliga.

    Bara jag som tycker Lovisa W ser ut EXAKT som Owen Wilson??! Jag kan inte ”unsee it”..

      Nu när du säger det ?

      Jag tänker även på Legolas i Sagan om ringen…

        Jaaaaaa! Exakt! ??‍♂️??‍♂️??‍♂️??‍♂️??‍♂️??‍♂️

      Verkligen! Owen Wilson är min sambos frikort. Behöver jag va orolig nu när vi har en svensk kopia?

        Jajjamen! Watch out!

    Det finns INGEN som tar Isabella på allvar längre. Jag märker att folk blir glansiga på ögonen och börjar le när Isabellas namn kommer på tal. Hon som skulle bli världens mäktigaste! Vilket skämt hon är och mytoman och ……….

      Är förvånad över att de fortfarande finns hjärntvättade Bellafans! ?

        och du 03.05 verkar vara en besatt fanatisk galen hjärntvättad hater, som gör allt för att smuttskasta, hjärntvätta och dreva. Du verkar inte riktigt frisk. Försök kom över Bella och gå vidare, och sök vård så mår du förhoppingsvis bättre snart.

          Du glömde ”häckla”!

          Hjärntvättad som sagt…

          Sök vård för ditt patologiska behov av att besöka den här bloggen, som du uppenbarligen avskyr

        Ironiskt

    Så kul att hon kostar på personalen med de billigaste julmaten du kan hitta, serverat i tadaaa, plastburkar!
    Blir riktigt ”avis” att inte få vara där. Gissar att Bellas metalliska skratt ekar mellan fejkbrädorna.

      Alltså skrattet i hennes senaste ig storie.. Låter fan inte klokt!

        Åk dit och visa dem hur man ska skratta ordentligt!

          Mohahahaha….

        Verkade vara en stel och krystad tillställning där det av någon underlig anledning talades engelska? ?

          Varför ska 18 personer tala engelska för att två inte lärt sig svenska?
          Konstigt land, Sverige. Så fegt och räddhågat.
          I Frankrike skulle knappast motsvarande hända.
          Där talar man franska och även utlänningar som vistas och jobbar i landet talar franska eller håller tyst.
          Punkt.

            Vad tråkigt. Trevligt att tala engelska så alla kan vara med! ?Man lär sig inte ett språk på en handvändning heller.

      Javisst är de komiskt. Jag äter bara julmat serverat på silverfat. Annars tackar jag vänligen men bestämt nej till att komma på kalaset.

        Vad skönt, då blir det ännu billigare för värden.

      Åh herregud vad ni ska leta fel och vända allt till fel för att få kasta sk-it. Är det fel på det också att hon ordnar julfest hemma för personalen, hade de varit på lyxig lokal så hade ni klagat och gnällt på det istället men ni lyckas alltid vända allt till fel. Jag tycker det ser både gott och trevligt ut, fint ordnat, jättefint. Du 22:50 är nog ganska bitter, en bitter mobbare. Hoppas du också blir bjuden på någon julfest och får skratta lite och må bra. Hoppas du kan släppa Bella lite snart och gå vidare…

      Men hade hon bjudit alla på Operakällaren hade någon ju gnällt om det. De skär ju ner och vara hemma hos någon och köra billig)are catering är väl ett bra exempel på att dra åt svångremmen – don’t you think?

    Jag tycker det kan vara på plats att kommentera ILs utseende för att hon kan bättre än så här. Ingen kan förneka att hon kan vara riktigt snygg och vacker på bild, därför blir man så förvirrrad när hon lägger ut på instastories där hon har sminkat sig som Dame Edna eller Dolly Parton. Jag tycker inte Isabella är ful men hon kan uppenbarligen hjälp med att sminka sig.

      Så skicka ett mail till henne där du tipsar henne om hur hon ska göra!
      Att skriva en kommentar i en blogg hon inte läser är bara korkat. Hon kommer definitivt inte ens kunna ta åt sig tipsen, kommentarsfältet kommer att få ett negativt klimat och i det stora hela upprätthålls den extrema utseendefixeringen som finns.

        Åjo, Bella läser den här bloggen!

    Hoppade fallskärm som 18åring, veckan efter studenten. Jag kom på när jag satte mig i flygplanet att ”Justja, jag är ju flygrädd”. Så för mig var det bara skönt att jag faktiskt skulle HOPPA UT från det där jävla flygplanet ? bland det bästa jag gjort i mitt liv i alla fall!!

    Bungyjump står helt klart på min bucketlist!

    Har hoppat fallskärm. Det var skitnervöst i planet, kittlande när man föll fritt och sen rätt trist när man sjönk mot marken. Skulle aldrig hoppa bungyjump.

    Varför är inte Pingis med? Eller så missade jag henne på ILs stories .

      Hon var inte bjuden.

    Är det BARA jag som ser det fullständigt orimliga med att ha en ljus heltäckningsmatta under själva matbordet??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.