Det Löwengripska excelarket lever!!!

Om en liten stund kommer jag att avslöja en rolig nyhet. Det har varit en lång process med många ups and downs och äntligen är vi i hamn vilket gör mig väldigt glad. Jag uppdaterar er igen efter lunch. Nu har jag bråttom till kontoret i förd…
… En (nästan) ny klänning från Maxmara. De har alltid väldigt bra jobb-outfits. // Isabella Löwengrip

Efter veckor av gråtmilda men otydliga inlägg om kriser så verkar Isabella Löwengrip nu anse att läsarna är tillräckligt knådade och välbearbetade för att de ska känna sig vänligt sinnade och positivt inställda till vad det nu än är för en rolig nyhet som hon ska avslöja idag.
Om någon behöver friska upp minnet en smula så kommer följande citat från när Isabella gästade ”Schulman Show” och avslöjade att hon alltid försöker bygga upp ett kommentarsfält som är trevligt två dagar innan lanseringen för blidka läsarna.
Om de är arga på någonting hon bloggat om så kommer läsarna tycka att produkten är skit och inte vilja köpa den.

Nu kommer jag ta några dagar att bygga upp en positivtet i kommentarsfältet så idag ska jag till biblioteket med barnen och det är ju good will för läsarna älskar ju biblioteksbesök och det är den perfekta uppladdningen inför en lyxig Marbellaresa så då måste jag ju gå till biblioteket.
Det är ju inte roligt att visa upp bilder att man hänger på Riche om man inte visar upp bilder på när man står vid ett frysfack och storhandlar.// Isabella

Och går det inte att få läsarna positivt inställda till Isabella så skulle jag tro att ”the next best thing” är att de ska tycka synd om henne och hur gör man det om inte med känslosamma inlägg om kriser, insikter och svaghet – fint paketerat i en enorm offerkofta?

När jag skriver det här inlägget har Isabella ännu inte avslöjat vad detta stora avslöjande handlar om, vilket betyder att jag tekniskt sett skulle kunna ha HELT fel vad gäller mina teorier i det här inlägget.
Om det är så – att det här avslöjandets framgång på intet vis bygger på Isabellas förmåga att manipulera och göra läsarna vänligt och kanske lite generöst inställda till henne så kommer jag vara den första att erkänna mitt misstag, men inte förrän efter 15 då jag är tillbaka här igen.

Diskutera gärna i grupper om fyra så länge. 🙂

239 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Excelark som sagt..

    Kvinnan är fan läskig på riktigt….

      Inte då men kommentarerna kommer bli läskiga, finns ju inga hämningar när det skrivs om Bella.

        Kan det kanske bero på att Bellsan inte har några hämningar när det kommer till att fuska, ljuga, hitta på, överdriva, göra andra människor illa?

          Lägg av nu med ditt strategiska tjat för att smutskasta och dra ner henne. Hon varken ljuger, fuskar, överdriver eller gör andra illa mer än andra. Punkt.

            Så du menar att Expressen ljuger? Ha, ha!

              Hennes anställda vittnade om hur hon visst skadar sin omgivning. De var flera som beskrev en skadlig arbetsmiljö och ett kränkande ledarskap från de bägge damerna som än så länge äger Löwengrip beauty.

                Ojoj Gulli så manipulativt du skriver.. ”Skadar sin omgivning”? Ja men eller hur, och jätteskadlig arbetsmiljö eeh eller inte. Det var en person som vittnade om det EN person. Det finns ju anställda som vittnat positivt också att IL är en bra ledare och trevlig att jobba för.. men alla kan inte vara lika och tycka lika, en del tycker si och andra så.

                  Du kanske skulle ta anställning där själv, eller bli av med din hjärntvätt!

                    Glastaket, kvinnor i näringslivet ganskas hårdare.
                    Hon är den mäktigaste kvinnan i affärsvärlden, såklart hon har fiender. Manliga.

                      Om kvinnor ändå inte kunde inse att man inte kan jobba när man har småbarn
                      utan bör vara hemma och baka bullar och göra en sky till steken till middag!
                      Då skulle IL se till att ha en passande mys overall på sig.
                      (Obs: Satir)

                      Please hon är en nolla i näringslivet

                  Ojojoj anonym 13.19, det var ett löp som fick Bella att tappa 80% av sina samarbetspartners. Ett löp!

                  Whiteknight

              Utan att alls uttala mig om bellas ledarskap så vore det absolut inte första gången kvällspress kryddar och överdriver..

                Exakt, det är kvällspressen som vrider, kryddar och överdriver. Tänk om folk kunde förstå det, så många som litar blint på exempelvis expressen och inte förstår… att de inte ens märker, jag menar man har sett klipp med folk de intervjuar och sen sett direkt att när de skriver om det så är det personen sa förvridet – det ska gärna vara så negativt och spektakulärt som möjligt. Sen ställer de frågor och liksom drar ur ett svar som de sen kan vrida negativt. Lyssna tex på vad Wahlgren & Wistam sa om expressen – att de gärna vill få saker till att vara fejk och bluff, det vill de gärna skriva.

                  Sk pressetik ?

              Det händer ja, de förvrider och för talar och ja de har vridit en hel del om IL ja. Händer ganska ofta att de förvrider om folk och händelser, inte bara om IL. Tänk om folk kunde förstå att allt som tidningar el så kallade nyhetsajter och skvallersajter skriver inte alltid är helt sant eller rätt fakta, och ofta vinklat. Vissa sajter (SP) hittar rent av på en del själva och använder skvallerkommentarsfält som källor, galet.

                Expressen har väl alltid hyllat IL.
                Lägg av med det där tramset nu.

                  Nej det har de ju inte, de har ju skändat och för talat henne och det är väl därför ni nu gillar expressen, innan var expressen så dåliga och kassa enligt denna blogg. Lägg av med tramset du istället.

                    Skändat!? Verkligen? Är du IL:s syster, hon verkar ju ta i lite väl mycket ibland när hon ska försvara syrran? Skändat. Ja, fint att du ”kan” det ordet med tanke på att du sedan särskriver förtalat.

                    Så jävla kul att läsa kommentarer från Bellas lättlurade försvarare. Tänk att leva livet så: ALLA andra ljuger men inte ens idol ?

                      Jag har ingen längtan efter att ”förtala” eller ”skända” någon (otroligt starka ord btw). Men som de flesta tänkande människor med normal etik och moral så uppskattar jag inte när någon – som dessutom har som uttalat syfte att påverka såväl yngre som äldre potentiella kunder – med berått mod ljuger folk rakt upp i ansiktet. I det sammanhanget kan man bli en smula förvirrad över att så många anhängare rycker ut till just den här influencerns försvar i kommentarsfälten hela tiden. Men – och här kommer äntligen min poäng – det är ett iskallt faktum att många har som extraknäck att skriva påhittade kommentarer och meddelanden, t.ex. på märkliga dejtingsidor. Jag tänker ofta på det när jag läser här…

                Expressen kan skifta till alla lägen.
                IL framgångar, IL motgångar, IL skiljer sig,
                IL möter kärleken, kärleken gör slut,
                IL är ensam, ja om IL gick med i Jehovas Vittnen
                skulle Expressen vara i lokalen med kameraman
                och skräck journalisten Niklas Svensson på plats.
                ”Välkommen till Rikets Sal i LIVE sändning.”
                Inslaget sponsras av Godmorgon Juice, en frisk start på dagen.

            Hur många följare har hon i Umeå? 940 000. Klart att det stämmer, för din idol saknar ju helt förmåga att ljuga, fuska, överdriva.

              Men snälla.. det var ett TRYCKFEL/SKRIVFEL!!! Men fortsätt tjata om det så blir det många kommentarer. Tror du det var en medveten lögn verkligen för att försöka verka bättre och större? – när alla vet att Umeå inte har så många invånare och att det är lätt att kolla upp. Snälla

                Varför använder Bellsan fortfarande siffran 1,5 miljoner besökare i flera kanaler, samtidigt som hon erkänt att det inte stämmer? Hon kanske har glömt bort, i flera månader?

                  Men alltså, det är just det som media vrider och många missförstår. Hon HAR 1.5 miljoner följare i sina kanaler som twitter, blogg, insta med mera så blir det ca 1.5 och det kallas följare och räckvidd. Hon har inte sagt att det inte stämmer. Det är också det genomsnittliga besöksantalet på hennes blogg, vilket man kan se på similarweb och man kunde förr se det på bloggportalen.

                    Men varför har hon då sagt att det inte stämmer?

                    Du borde hålla ttre koll på din idols lögner. På twitter skrev hon att det handlade om 1.5 miljoner bloggläsare och därutöver 400K instagramföljare:

                    https://mobile.twitter.com/lowengrip/status/883362342041464832

                      Men alltså, hon skrev följare på bloggen där men hon menar ju 1.5 milj besök på bloggen den veckan och 400 följare på instagram. Det var väl inga lögner, det stämde nog. Sen om du lägger ihop kanaler med bloggunika, instagram, tvitter, facebook så blir det ca 1,5 milj följare/räckvidd.

                      1.5 milj följare på bloggen den veckan står det ju, besök på bloggen den veckan menades det väl. Och så 400 följare på instagram. Hur får du det till lögner?

                  SKIRVLEIF!

                  Nej inget tryckfel men uppgifter som inte ändrats – tidigare så fanns bloggen att läsa på fyra språk, och hon HAR 1.5 miljoner följare i sina kanaler, det är räckvidden, och det är det genomsnittliga besöksantalet på hennes blogg. Hennes blogg är faktiskt väldigt välbesökt, verkar vara den absolut största faktiskt bortsett från denna då kanske. Och det är ju tack vare oss som läser den.

                    Kämpa!

                    Men varför har då Bellsan själv sagt att 1,5 miljoner inte stämmer?

                      När har hon sagt det? Det har hon inte sagt, du har missförstått.

                    Nej, som bäst har hon 1.5 miljoner konton som följer henne vilket INTE gör henne till Nordens största influencer. Kenza har tex närmare 2miljoner följare (konton) bara på IG.

                    Varför kämpar du så hårt med att låta dig själv luras?

                      Nordens största BLOGGARE kära du, största BLOGGEN inte störst på instagram. ILs blogg verkar ha dubbelt så många besök som Kenzas det kan du se på similarweb. Nu kanske denna blogg är större än ILs men bland de personliga så verkar IL vara störst.

                      Varför kämpar du så hårt själv?

                      Hon skriver ju inte att hon är Nordens största influencer men att hon har nordens största plattform dvs största bloggen. Det är en gammal text men hennes blogg verkar fortfarande vara den största bland vanliga liknande bloggar.

                Det är siffror från Google Analytics. Så det är inte något skrivfel eller tryckfel.
                Är det fel (vilket det ju måste vara) så är det hur Google Analytics har tolkat siffrorna.
                Det står faktiskt att under 2015 har bloggen haft 6 200 000 läsare varav 940 000 i Umeå.
                Bella borde ha analyserat siffrorna och inte bara presentera dem med dessa konstigheter.
                https://www.isabellalowengrip.se/2015/12/30/vem-laser-bloggen/

            Haha ”Punkt”. Sötis!

              ”och därmed pasta!”

                ”Så det så!”

            Gahaha Bella ljuger inte? SvD, Expressen, Camcam, kunder, arbetsgivare/bloggnätverk, nuvarande anställda, fd anställda osv ljuger? ???

          Precis, kommentarerna om och kring Isabella Löwengrip har inte uppkommit som resultatet av en ny naturlag, snarare så betingas det av den brist på respekt som Blondinbella själv uppvisar för sina läsare. Vad är egentligen konstigt med det?

      Jag får kalla kårar av den kvinnan

        Swedish women and the struggle against the patriarchy

        Verkligen, hon är avskyvärd. Aldrig sett på maken en mer manipulativ / kalkylerande kvinna. Tycker synd om de som går på det, och verkligen TROR att hon är någon sorts affärskvinna, ”inspirerande” och skickar styrkekramar, hon lurar er på pengar… Usch.

      Alla som bloggar har strategier för att få kommentarer och läsare. Bella råkar bara vara väldigt öppen och tydlig med sina.

        Bellas läsare är också väldigt öppna med vad de tycker om henne precis som bella och det kan väl bara vara bra och knappast ett tecken på att universum fått en ny naturlag?

      Nej hon är inte det minsta läskig. Drevet av er som dagligen sitter och kastar skit, smutskastar, spekulerar, fantiserar och hittar på historier om en människa är läskigt däremot, det är fn läskigt på riktigt.

        Du är fan läskig på riktigt. Hur korkad och lättlurad får man bli?

      Isabella älskar att läsa om sig själv på flashback ? 
      Har också fått höra från en väldig säker källa, att IL inte har någon som helst dåligsamvete över att ha lurat folk. Hon tycker tvärtemot faktiskt att läsarna får skylla sig själva som gått på hennes lögner om att hon är så stor och mäktig. Däremot är hon ganska arg över att ha förlorat läsare, och sponsorer ?

        Du med dina källor betyder ingenting, vem som helst kan ljuga

          Du får tro vad du vill eller bara scrolla vidare 🙂

            Trolla vidare?

        En anonym på en skvallerblogg har hört något av någon. Ja men dåså.

          Tyvärr är det sant! Hon skrattar gott åt såna som dig, som hon har lyckats lura ?

            Hon har inte alls lurat mig. Jag läser inte ens hennes blogg, den intresserar mig inte alls just eftersom den bara är en stor lögn. Men bra försök.

              Anonym 13:49

              Suck..
              Svårt att hantera sanningen eller? ?

                Vad vill du?

                  Berätta sanningen inget annat ?

                    Okej. Gör det utan att ihärdigt hävda att hon har lurat mig då. Min enda poäng är att en anonym som har hört något bör tas med en nypa salt. Lite källkritik är aldrig fel. Köper man allt rakt av så kan man väl börja diskutera det här med att vara lurad…

                      En anonym som använder emojis. Viktig detalj.

                      Tyvärr är det sant! Jag går aldrig ut med saker utan att vara 110% att det är sant. Mina källor är trovärdiga och starka mer än så tänker jag inte säga! Men tro eller ej men jag vet en hel del ?

        Du har skrivit samma kommentar flera gånger nu igår och idag. Du verkar manipulativ och det är nog du som älskar att läsa -och skriva- om henne på flashback. Konstigt att vi får skriva flashback här nu förresten det raderades ju direkt när det gällde någon annan och det var bara troll som är där hette det då – men samma troll hänger härinne. Är du den galningen som tjatar och försöker få folk att tro att IL är alkis och sinnessjuk och som verkar vilja att hon ska bli av med sina barn. Du som tjatar om alkohol blandat med tabletter i 24 timmar – vad vet du om det? Har du fått det ifrån att hon skrev att hon och marisol drack vin och pratade i tolv timmar – det blev av en besatt belackare, av en galning till 24 timmar av alkohol blandat med tabletter. Märks att det är flera sinnessjuka och besatta personer där, så mycket lögner, påhitt och dynga, folk som inte alls har koll och påstår och fått för sig än det ena än det andra. Helt sjukt. Men ja eller hur IL älskar det, hon älskar att folk sprider lögner om henne och försöker förstöra hennes relationer, karriär och hennes liv. Säkert. Säker källa jovisst.

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Kan inte annat än förundras av hennes styrlekramegosarmé, vilka är ni som fortfarande inte fattar hennes manipulationer? Nog för att jag inte håller med en del kommentarer som tar i, men hon har inga skrupler. Och ni som hejar på henne föder den osunda delen av Bella. But why tho?

      Man kan ju va någonstans där emellan också. Jag förundras både av Isabella och av de som är besatta av att trycka ner Isabella. Jag förstår hennes manipulationer och jag gillar henne inte. Samtidigt förstår jag också att många är intresserade av att det ska gå dåligt för henne.

      Blondinbella är som mr burns i the simpsons. Manipulativ girig kapitalist som kan kräla över lik för att va ris.

        Rik*

    Well, skriva ett inlägg precis innan lunch om att man ska skriva efter lunch makes no sense i en blogg som ekar tomt till största delen. Det här är trick och manipulationer och trams. Hon har köpt ut Pingpong är min gissning.

      Hon säljer hela företaget, behövs väl pengar för att klara sig ur konkursen..

    Haha ”i grupper om fyra” 😀
    Hon är bara sorglig. Försrår mig inte på hennes försvarssvans av att det är sååå synd om henne när allt e strategi, enligt deras queen själv

    Jag sätter 20 armhävningar innan frukost på att det blir en bok, typ ”Min sanning och andra lögner”.

      Tror hon köper ut Pingis nu

        Det är min gissning också.

        Kanske ES blir delägare för hur ska hon annars ha råd.

    Eg är det ju ganska självklart att livet går upp och ner. Hon har haft det tufft, och har det fortsatt tufft, men har något att presentera. Sannolikt jobbrelaterat.

    Utöver det: Tror ni verkligen att Influencers som säljer via sina kanaler inte använder dylika kanaler för att maximera sitt varumärke? Bara för att Bella har erkänt det behöver hon väl inte hängas för det. Det säger ju sig självt att de måste ha strategier för att maximera försäljningen av sig själva? Eller. Är alla helt bakom flötet?

      Alla influencers använder samtliga kanaler för att maximera sitt varumärke. Det bella gör är att hon använder sitt och andras liv till att maximera varumärket.

        Well. Alla Influencers använder sitt liv då det är sitt liv de i första hand saluför. HUR kan vuxna människor inte förstå detta? Att man sen säljer till andras ”liv” – well. Det gör alla.

      Ni som är lurade är kanske ni som faktiskt blev ledsna i ögat när hon erkände hur det strategiska arbetet kring sociala medier ser ut? Ni som verkligen tror att dessa Influencers är äkta och myspysiga?

      Vi som vetat hur de säljer är liksom inte alls överraskade av det Bella berättat. Det är ju ett jobb liksom ??‍♀️

        Det är många som har som jobb att bedriva agendor, inte sant? Inte minst när det kommer till alla som har som jobb att ha en blogg.

          Exakt.

        ??

    Säljer Pingis sin andel nu?

      Hon vill nog fly skeppet….

      Hon kanske ska bli fårfarmare! Komma närmare naturen. Ping Pong hänger dock inte på, det har du nog rätt i.

      Jag tror båda säljer. Billigt! Tror inte Isabella har råd att driva det vidare själv. Det kostar att ligga på lager, utveckla produkter osv.

    I så fall har hon frångått den vanliga mallen för det här har inte pågått i 2 dagar utan snarare i 2 månader och någon gång måste det väl komma en dag då hon skriver om något framsteg?

    Eller är att vara ledsen och må dåligt hennes nya jag som hon måste hålla sig till nu och för alltid för att inte bli beskylld för att vara kalkylerande?

      Eller hur. Det här är ju helt bissart. 1 att människor inte förstår vad Influencers gör och 2 att bella inte ska kunna komma från en kris utan att vara mer kalkylerande än någon annan Influencer….

      Folk förändras inte. Försök förstå det nu.
      Hon är och kommer alltid vara kalkylerande.
      Jag undrar om det inte var för att hon är en blond kvinna, om folk skulle försvara henne så mycket. Det är otroligt hur naiva dagens människor är. Jag blir mörkrädd på riktigt.

        Eh. Ja. Klart hon är kalkylerande. Hon tjänar ju pengar på att promota ett varumärke. Alla som gör det är kalkylerande. Vad är problemet?

        Tror att det är att hon är kvinna som gör att alla är på henne så mkt. Alla män som tjänar pengar på att vara uträknande med strategier hyllas…..

          Nej de näbben hyllas inte

            *männen

              Vilka företagande män som tjänar pengar genom att sälja sitt varumärket på ett strategiskt sätt får lika mkt skit som Bella?

        vad har hennes hårfärg med saken att göra? kvinna, absolut, men just hårfärgen förstår jag inte.

      Håller med dig hmm för en gångs skull. Är så snark tröttsamt att fortsättningsvis hugga som kobror på detta ämne. Så trött.

      Vad tjänar inte C på att ständigt skriva om Isabella i negativa ordalag?

      Att enbart beskriva Isabella som en kallt kalkylerande person som om allt bara är ett spel från hennes sida är så lågt.
      Man kan må dåligt men ha människor runt om en som lyfter en och stöttar så att man orkar att få gjort det som krävs.

      Det är för att hon har förstört sitt varumärke så mycket att två dagars goodwill inte räcker.

    Löwngrip beauty la precis upp denna bild https://www.instagram.com/p/B8tHedlgde-/
    vad menar dom med andra meningen?
    ”Everything happens until a finished product reaches you.”
    ?????
    så oklart

      Tror de menar ”allt kan hända innan slutprodukten är klar”.
      Men framfört på väldigt. väldigt kass engelska. Typ Google translate.

      Jag tror det betyder att det är många etapper på vägen från idé till en slutlig konsument får en färdig produkt i sin hand.
      Fast det kunde förstås ha uttryckts klarare.

      Också stelt med 31 likes på en timme… apoteken kan väl inte vara intresserade av att sälja detta rätt svaga varumärke så länge till? Vad ska dom göra då?

        De har ju Ida Warg!

          Hello Susawoo!

          Jag väntar med spänning på att du tittar in igen och berättar allt om din resa. ??

    Så nu när hon är glad och har något hon är glad över på gång så måste du kompromettera det, direkt… du är verkligen rädd för att IL ska lyckas med något, få framgång och att det ska gå bra för henne.. finns ju så mycket annat att skriva om men där var du skyndsam med att nedsvärta IL igen ja och tjata om samma saker igen.. Du har ju också strategier och du manepulerar.

    Men då gör ju IL likadant som andra då, det är så andra också tänker, alla har strategier och andra har värre än så, inte alla erkänner det bara… Hade hon verkligen haft strategier som andra och ville få läsarna vänligt inställda så hade hon försvarat sig emot olika anklagelser också och inte släppt fram alla elaka och ifrågasättande kommentarer.. det gör inte alla, inte oemotsagda iaf. Nu är det väl ganska uppenbart att hon varit i kris och inte mått på topp, vore konstigt annars. Härligt att hon är glad idag iaf.

      Så naiv du är med din ”kompromettar?”

      haha vad naiv du är. klart hon släpper igenom skit för att såna som du ska ”försvara” henne i kommentarsfältet från de taskiga kommenatrerna vilket ökar besöksstatistiken på hennes blogg och därmed chans till samarbete iom bättre siffror att visa upp.

    Hon har sänkt priset på lite olika grejor i Löwengrip. Så,det på Insta.

      vilket är lite märkligt eftersom hon tidigare skrev i bloggen ”Fabrikerna i Sverige höjde produktionspriserna så att Löwengrip behövde bli dyrare.” — hur kan dom gå ner i pris nu då? flyttat produktionen?

        På grund av konkurrensen antagligen, förmodligen ett måste. Det är hård konkurrens nu med alla andra skönhetsföretag som kommit på sistone och så med smutskastningen som andra slipper. Gå ner i pris kan alla alltid göra men vinsten blir ju kanske inte så stor då. Behöver inte betyda att de flyttat produktionen.

      Köp 3, betala för 2 på Kronans apotek är knappast vad som menas med ”great news”.
      Sådana erbjudanden har Löwengrip haft länge med olika återförsäljare.
      Nej, snart släpps en större nyhet som kommer att innebära nyhetsflasher över hela klotet.
      Livet blir inte detsamma efter vad som snart händer 🙂

        Haha det tror jag knappast. Förmodligen är det nån ny produkt som lanseras. Att döma av de senaste inläggen kanske myggspray eller nåt annat friluftsrelaterat ?‍♀️

          Jag tror på doftspray för utedass.
          Välj mellan tallbarr, kola eller vanilj.
          Slogan: Med Löwengrip blir bajs najs.

    Spelar ingen roll för mig om Löwengrips kladd och klet är 50/50 mellan Pingis och Bella eller 100% Bella.
    Jag tänker då aldrig köpa någon produkt från Löwengrip. Inte ens för 9:90 på Dollarstore.

    Varför spekulerar flera av er att hon ska köpa ut Pingis? Har något pekat på det?

      Ja, Pingis har varit frånvarande och valt att ägna sig åt man, barn och träning.
      Hade Pingis varit det mesta intresserad av Löwengrip skulle hon haft alla möjligheter att hinna med det också.

        PlagiatPingis om jag får be! ??

          tror de där två måste dela på sig. Man får känslan av att de inte varit så samspelta det sista året ?

        De har ju dock haft annan tillfällig vd under pingis mammaledighet så hon har kunnat fokusera på annat. Dessutom när nu IL varit tillbaka på L Beauty ist för på resor och andra uppdrag med Invest så har ju inte Pingis behövts lika mycket som när IL är borta. Gissar jag.

        Varför fortsätter Pingis göra reklam för kladd och klet på sin Insta. En annan kul grej är att Pingis skriver i sin presentation att hon har grundat Hermine Hold, knappast värt att ha med i sitt CV att man grundat bolag som konkat så snabbt.

      Tvivlar starkt på att Pingis vill fortsätta jobba med Bella efter att hon hängde ut henne på bloggen (vägrar använda det uttjatade uttrycket ”kasta under bussen”) när de fick kritik angående ledarskapet, utfrysning av personal m.m.
      Bella skyllde allt på Pingis för att själv framstå i bättre dager.

        Ja det där glömmer nog aldrig Pingis

        Fast å andra sidan har Pingis kommit undan all skit kring dålig arbetsmiljö och dåliga beslut på Löwengrip Beauty, trots att hon var vd och därmed borde haft mer ansvar för det än IL. Istället lallar hon runt, tränar 13 gånger om dagen, plockar skräp och kommer med lite carpe diem-citat och låtsas fortfarande att hon är någon form av ideal för kvinnliga företagsledare.

          Så himla bra sammanfattat ??

        Fast Nej sluta med det där, det gjorde hon inte alls, hon har inte hängt ut P. Däremot så kan man ju vända på det också, Pingis har inte sagt något utan det är IL som fått ta det på sig. Lite orättvist kanske om det egentligen var P som vissa anställda syftade på.

    Hennes särskrivning måste vara den märkligaste nånsin: ” i förd ” ?

      De där två damerna är av exakt samma skrot och korn, förutom att Pingis är mer streetsmart.

        Kaka söker maka…

          Kaka betyder bajs på vissa språk ?

      Säger en som skriver ”nånsin”…

        Vilket inte är en särskrivning.

          Nä, men likväl en sten i glashus när man ska påpeka hur andra skriver.

            ’Nånsin’ är en helt accepterad form av ’någonsin’, dock mer vardaglig
            http://www.saob.se/artikel/?unik=N_0877-0121.O4Fr

            Du kan ju själv lära dig skillnaden mellan ’likväl’ och ’likaväl’ om du ska påpeka andras ”fel” ?

                I rest my case.

              Tja i det där fallet funkar ju bägge beroende på vad det är man säger.

              ”Lika väl är det en sten i glashus..”
              ”Ändå/trots det är det en sten…”

    #VägraBellasBloggsidaGeHenneInteMeraKlicksOchUppmärksamhetLåtBlondinbellaFörtvinaBort

      Usch

    Pingis har ju också lagt upp story på sin Instagram tillsammans med Bellsan idag.

    Vem vill diskutera med mig? Behöver tre pers till.

      Tror att Berith och Stollis är på. Kolla om Bellsan har tid.

        Berith och stollis är ni på? Behöver en till också.

          Jag är med!

      Jag kan diskutera…

      Har det framkommit nått nytt?

    Börjar det inte bli lite tjatigt det här med excellarket? Hur många inlägg här har nämnt det nu?
    Precis ALLA stora bloggar har en strategi, även Camilla. Sen om strategin är nedskriven i en anteckningsbok, excellark eller bara i huvudet är väl ganska oväsentligt?
    Skillnaden med Bella är att hon offentligt vågar erkänna att hon har en strategi….

      Eller huuuuuur så jävla tröttsamt detta. Börjar nästan tro att det är omöjligt att så många random personer kan vara besatta av Bella samtidigt att det enda rimliga är att det är Caammmcaamm själv som spenderar dagarna med att fylla kommentarsfältet med hat och spekulationer för att trycka ned Bella.
      För really, oavsett vad hon gjort eller misslyckats göra så är det ju fortfarande inte hon som sitter och sprider hat mot en enskild person online.
      Kudos till Bella. Bättre än majoriteten (caamm) här!

        Hon= Bella alltså. Insåg min otydlighet försent.

    Med tanke på att hon inte skrivit ett inlägg på morgonen på över 1 månad så är hon ju nu ute efter klick till hennes blogg. Folk ska refresha sidan för att se om hon har släppt nyheten eller inte….

      snart kommer också samarbeten när hon kan visa att gon visst har många klicka på bloggen

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

        Trodde inte att hon sagt att hon blivit diagnosticerad med adhd utan bara att hon har ”drag av det”. Men hon har sagt så mycket så jag har inte koll på allt..

            Ja se där. Tack.

        Näe, det är väl en egen diagnos? ADHD är inte AST?

      Vem här inne skulle veta det?

    Isabella älskar att läsa om sig själv på flashback ? 
    Har också fått höra från en väldig säker källa, att IL inte har någon som helst dåligsamvete över att ha lurat folk. Hon tycker tvärtemot faktiskt att läsarna får skylla sig själva som gått på hennes lögner om att hon är så stor och mäktig. Däremot är hon ganska arg över att ha förlorat läsare, och sponsorer ?

      Min kommentar togs bort, men en säker källa betyder inte ett skit är mest sannolikt lögner

        Tyvärr är det sant! Jag går aldrig ut med saker utan att vara 110% att det är sant. Mina källor är trovärdiga och starka mer än så tänker jag inte säga! Men jag vet ännu mer ?

          Det är (taaadaaaa) någon anonym på flashback som påstår sig vara nära vän med henne

      Det var ett jävla tjat om att du har ”””säkra källor””” på att bella älskar att läsa om sig själv på fb. Och? Din kommentar behövs inte i varje kommentarsfält

    Jäkligt lång lunch idag! Kanske därför företagen går så dåligt? (mer lunch än arbetstid?)

      Tekniskt sett är om två veckor också ”efter lunch idag” ?

    Idag är jag Beyoncé vem är jag imorn? ?

    Ska hon ge ut en bok?

    Jag kan avslöja vad det är! Hon ska gå klart gymnasiet.

    Hon är vidrigt förutsägbar,
    Tänkte exakt på hur hon medvetet manipulerar den hyllande styrkekramssvansen.

    Saken är den att jag är säker på att hon verkligen inte är i kontakt med sina känslor.
    Det materiellt styr.
    Bellsan kan bokstavligen gå över lik för att få sin vilja igenom.

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

          [Borttagen kommentar]

            [Borttagen kommentar]

              Tror att det är du som är ohälsosamt intresserad av Bellsan.

          Att kalla de du kritiserar för nedsättande ord kopplat till deras utseende höjer inte din trovärdighet.
          Two wrongs don’t make a right.

          Jag är lite överviktig men jäkligt snygg. Tjock är inte lika med automatiskt ful.

        [Borttagen kommentar]

      Vad vill du ha för svar på det? Tror du att det går att fastställa genom att läsa hennes blogg? Folk alltså…

    Fast det var väl för vilken tänkande människa som helst klart långt innan Schulman Show vem IL var. Hur manipulativ, falsk, ständigt ljugande och patetisk hon var – det hade väl alla redan begripit. Iofs är det ju ändå oändligt korkat att sitta och avslöja en taktik på det där viset, men frågan är om det gjorde någon direkt skillnad.

    Hej Bloggbevakning!

    Nu måste vi snacka Madelene Imrud.
    Hon ÄNDRAR kommentarer innan hon publicerar dem!
    Så fort de är lite kritiska skriver hon om dem.
    Jag skrev typ ”grymt att man kan köpa sig en utbildning när man saknar högskolekompetens”

    Och det blev

    ”Grym utbildning” med nån töntig smiley efteråt!

    Är detta vanligt bland bloggare att de ändrar kommentarerna?

    Ändå som är äckligt här är många av ers besatthet av Bella lovar många av era influencers följer något liknade som ett excel ark utan att ha avslöjat det =) man är ingen Bella hejare för man inte tycker det är läskigt hur många av er här inne beter er, man får nästan lust att bli en efter ha läst här..

      Jag blir så avundsjuk på din energi. Du måste verkligen bevaka varje inlägg här, i den händelse att det handlar om din stora idol, och sedan försvara henne ända in i kaklet trots att du borde förstå bättre.

        Det är inte bara jag som försvarar Isabella, att tro det vore dumt kolla på hur många likes många kommentarer till hennes försvar får 🙂

          Mm jättemånga

            [Borttagen kommentar]

              [Borttagen kommentar]

                Det var nog bitterheten som var grunden. Tror med att det måste vara någon vars liv är totalt i spillror som uppskattar och drivs av hatet mot bellis här. Det är ju sååå sjukt. Samma kommentarer dag ut och dag in.
                Bella framstår ju nästan som klok i jämförelse. Och ja, jag vet att det måste vara den ultimata förolämpningen för ”er sort”.
                Och då menar jag ni haterz därute.
                Varför hakar ni upp er på en influencer så till den milda grad? Det är lixom över nu sen en tid tillbaka? Snacka om art cammen har er på kroken.
                Bara att veva in alla fula ??

                  Denna tråden!!?!!

                  Åh herregud!

                  Du låter väldigt bitter och besatt själv. Och att prata om folks vikt är larvigt.

            [Borttagen kommentar]

          Sanningen är den att det inte är så många som faktiskt försvarar IL beteende som man gjorde förr, hon har förlorat väldig många läsare och kunder! Tråkigt för henne att det slutade såhär. Men slutligen tröttnar även fansen

        Fyfan vad lågt skrivet. Folk går in här i ren tristess inte nödvändigtvis för att maniskt försvara 1 specifik person.
        Jag går in här det sista jag gör på jobbrasten efter att ha kollat nyheter och mail och sociala medier osv.
        Den här bloggen med tillhörande kommentarsfält är ofta ett bra jäkla exempel på vad som är fel med världen. Och då räknar jag inte in de få personer som tröttnat på mobberierna. Men visst, vill du vara en del av den ansiktslösa massan som hatar gränslöst på bla I L eller andra så var det då, men försök inte få det till att de som går emot den strömmen är de sjuka för det är bara skrattretande

      Har aldrig sett någon annan bloggare som har olika personligheter som IL har och dessutom är hon besatt av vissa stora kändisar som hon försöker efterlikna! Inte konstigt att hon blir besviken på sig själv ibland. Självklart har man förebilder men du behöver inte byta ut dig som person för att bli någon annan! Det tar ju enormt energi slutar oftast i besvikelse:)

    Tror Caamms excelark avslöjats iomed detta tröttsamma förutsägbara mönster.
    Skaffa ett liv??

    influencers är ofta fake men IL går längre än så, ingen ljuger om siffror eller åker till New york för att få åka hem igen ?
    Kenza, Bianca beter sig inte på det viset m.m

    Snälla Anonym 12.40 och andra tider.
    Vem är du som ihärdigt försvarar IL med näbbar och klor? Sanningen om IL har kommit fram gång på gång. Men du kämpar på och försöket få det till att alla ljuger.
    Kan du inte tala om varför du försvarar henne till sista droppen.
    Vad vet du som ingen annan vet och VEM ÄR DU??

      Är tyvärr inte bara EN person kolla på flera kommentarer som fått upp emot 30 likes eller mer där folk försvarar Isabella, är det jag som sitter på 30 olika konton? Och lämnar 50 olika kommentarer ? Tror ni Bella bryr sig om er besatthet? Skaffa er ett liv 🙂
      Jag är inte ens hennes idol .

      Men vem är du som maniskt måste rabbla alla I Ls misstag och böjelser under varje post? Påminna dig själv, och alla andra om varför IL förtjänar hat?!!
      Jo, en sjuk jävla rutten person.
      Jag är totalt ointresserad av I L som person, som bloggare och som karriärist, jag tycker posterna om henne får klockorna att stanna. Men jag undrar genuint vad som driver er som kommer tillbaka hit under varje inlägg om henne och hejjar på varandra med nya låga nivåer av kränkningar.
      Alltså, ni är ju besatta!
      Sök hjälp och försök jobba lite på er självkänsla ocj människosyn.
      Ni mår ju inte sunt

        Tack för din kommentar (ailienemojin) ? ja dem accepterar inte ens när någon tar henne lite i försvar, då är man en bellakramare, inget annat än skit ska Bella ha för resten av sitt liv för att sona sina heeemska brott
        Är säker på att Bella inte bryr sig nämnvärt men att försvara att få kalla henne korkad o attackera hennes utbildning o itseeende är bara stört

          Ja det har lixom gått över styr nu, det är ju inte ens kritik mot henne längre utan en besatthet satt på loop. Man behöver inte ens gilla Bella för att ha fått nog av uppsynen härinne och speciellt i inläggen om Bella.
          Häromdagen skrev någon att de trodde att han Sami från raggarjävlar och nu i big brother bara var en sån osäker liten person som längtar efter ett sammanhang och att få tillhöra en grupp. Om det så är nazister, raggare eller big brother deltagare…
          Det fick mig att tänka på alla som hatar på specifikt Bella här, men även alla andra som åker in under samma buss.
          Små ensamma människor som vill tillhöra en grupp med samma mål och intresse.
          Synd att det måste vara ett sådant destruktivt mål. Knappast något att krydda sitt CV med.
          Eller har jag fel?

          ”På fritiden går jag ihop med några likasinnade på en kommentarssida och tillsammans radar vi upp en ensam persons problem, besvär och misstag som vi raljerar och spekulerar över. Sen kommer vi ofta överens om att hata denna person och att denne faktiskt förtjänar allt hen får. Känns så jäkla gött i kistan innan läggdags, uppfyller mig och ger mitt liv en helt ny mening.”

          Hah, helt stört att en normal person som jag ens spenderar tid med att läsa/skriva här.
          Ska nog bli ändring på det.
          Skäms ju fan

            @ ?

            ?

            Finns ju andra forum för dom som älskar att sänka och skriva en massa skit .Tycker flertalet av kommentarerna som skrivs här borde plockas bort.

      Denna tråden!!?!!

    Simon kanske är tillbaks????

    Jag gick på det trots att jag vet. Tyckte synd om henne igår. Suck på mej.

      MC, antingen berättar du vad du vet eller så skriver du inget alls. Det du skrivit nu är bara fånigt och uppmärksamhetssökande.

        Haha what?! Menade att igår så tyckte jag synd om henne för det kändes totalt som hon kraschat o skulle berätta snart hur eländigt allt är. Idag låter det annorlunda och det ska avslöjas något toppen! Lite så…

          Du menar igår kände du empati men sen gick det över? Låter ju rimligt. Mänskligt lixom. ?

          Är väl trevligt när man har något litet ljus i mörkret att se fram emot efter en tids motgångar?! Vadfan lider du av utöver total empatibrist?

            Önskar henne ALLT gott. Men är trött på spelandet på läsarnas känslor. Man känner sig bara dum.

        Lol

    Nu har DI gått ut med att Bella säljer sminkföretaget

      Klokt!

        Ja, det är hennes MO. Sälja innan konkurs. Smart

          80% av kunderna har försvunnit

          Bra tänkt Lisa. Du är nog något på spåren. Jag tror att bolaget behövde mer kapital och varken Pingis eller Bella har detta. De var därför tvungna att sälja till någon som kan skjuta till kapital. Jag tror inte köpeskillingen var så hög utan endast en symbolisk summa. Jag är dock frågande till hur någon vågar ta över aktierna i det bolaget och därmed de eventuella skattekonsekvenser som finns i det . Jag har starkt rekommenderat en inkråmsaffär.

      Men vad fasen.. skulle inte det gå i familjen & dotra ta över?

      Jag är i alla fall imponerad av att de lyckats sälja företaget trots alla skriverier. Det tyder ju på att produkterna är tillräckligt attraktiva på marknaden för den norska köparen. Det är inte fy skam det må jag säga.

    Hur många gånger har morgonens teaser inlägg på Isabellas blogg ändrats? Stavfel, formuleringar, någon är inne och rättar åt henne igen iaf

    Isabella säljer nu Löwengrip Beauty. Var väl det hon skulle avslöja.

    Läste nyss på aftonbladet att hon säljer sitt företag löwengrip Beauty – det trodde jag aldrig!

    Nu har jag ingen koll på det norska bolaget som köpt, men jag tänker två saker:
    Jag hoppas de fick se de äkta siffrorna innan köp och att jag tänker avskrivningsobjekt i första hand.

      Vad betyder avskrivningsobjekt? Har googlat men fick ingen förklaring där.

    Jag är så nyfiken på hur mycket de sålde för. Går det att få reda på så småningom, eller går det att hålla hemligt?

    Känns som Bianca o Kenza blir bara populärare, att vara ärlig är alltid bäst!!!

      Bianca ja, kenza? Vart har du fått det ifrån? Kenza har gått ner helt sjukt mycket under senaste året.

    Såg det där att de sålt bolaget men fattar bara inte hur köparen kan vara så dum att man låter IL ”fortsätta vara företagets ansikte utåt”. Om det nu stämmer, alltså. Herregud, ett bättre sätt att sänka hela skeppet är väl svårt att hitta för är det något man som konsument inte vill ha så är det väl produkter som bär ett namn som står för usel miljömedvetenhet, falskhet, manipulation…och ännu värre saker. Snacka om icke-goodwill.

    Säga vad man vill om Excelarket men jag tror många influencers och bloggare skulle betala dyrt för en sån strategi. Som dessutom redan är skapat så att dom inte behöver uppfinna hjulet igen.

      De har strategier allihopa. De jobbar med att sälja – alla säljare vet vad de gör med varan de säljer ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.