Jag rekommenderar Egoinas rekommendation

RE.NUDES

Linnéa skriver:

Hej! Jag är konstnär och driver mitt eget företag RE.NUDES där jag tar gamla second hand prylar (vaser, krukor, äggkoppar you name it) och ger dem nytt liv med lera och färg. Jag är mest känd för mina skulpterade och färgglada NUDES,vaser/krukor med bröst men nu har jag även börjat skapa POT HEADS, vaser föreställande ikoniska personer så som Frida Kahlo, Madonna och Sara Danius.

Jag är baserad i Lund och driver webshop på http://www.renudes.se där jag säljer mina verk. Jag hänger också på Instagram @re.nudes där jag försöker sprida självkärlek och pepp, speciellt i denna svåra tid. Jag tror på att konst behövs och att skapande är ett sätt att hantera svårigheter. Alla behöver ju en solkysst tuttkruka eller Freddie Mercury som vas hemma?

Följ mig gärna och stöd mig genom att gilla, kommentera eller handla om du har möjlighet❤

Egoina har dedikerat ett inlägg till att hjälpa några småföretagare lite genom att ge dem gratis exponering och jag blev helt kär i den här krukan.
Den är ju SÅ söt!
Jag undrar om man skulle kunna få en sådan med sina egna tuttar, lite som en hyllning till dem?
De har ändå hängt med mig på mina äventyr under väldigt lång tid utan att klaga nämnvärt.
De är trogna följeslagare. 🙂

Ikväll är det Öppet Spår igen, i egenskap av att det är Skärtorsdag.
Som vanligt blir det två olika, ett för Corona och ett för allt annat.
Vill ni ha ett tredje för påsk för att diskutera vad tusan kycklingar har med påsken att göra? Eller påskharen? Påskägggen? Påskkärringarna?

När är det man går påskkärring förresten?
Inte idag väl?
Idag har jag nämligen inte tid att vandra runt i kvarteret och inkassera salt godis, så det får gärna vara en annan dag än idag.

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej tack. Tycker krukorna ser gräsliga ut. Klarar mig utmärkt utan menskonst.

      Inte jag, jag går under både kroppsligt och själsligt utan menskonst

        Kämpa

          Tack för stödet, det värmer <3

      Gått inflation i menskonst. Suktar efter Monet nu.

      Kram <3

    Ber om ursäkt för OT och för att jag förekommer ÖS, men igår var det en skribent som oroade sig för ersättning i samband med hemmastannande pga riskgrupp. Detta togs upp på Ekot P1, kvart i sex och du får ersättning!

      Det är ett nytt beslut som tagits av regeringen idag.

    Egoina skriver i sitt senaste inlägg om att alla hennes senaste samarbeten avbokats och att hon är glad att ha ett vanligt jobb. Kommer nog slå hårt för en del.

      Tur hon har varit klok och både utbildat sig och har ett mer tillförlitligt jobb. De andra, som har influensan som heltidssyssla och får allt gratis borde ha lagt undan en hel del kan jag tycka. Det är ju en osäker bransch där man ändå tjänar mkt pengar snabbt, alltså måste man planera sin ekonomi.
      Tycker tyvärr inte synd om de som inte planerat utan slösat bort allt dyra väskor och skit.

        Smart tjej, vad är hon utbildad till?

          Kommunikation eller nått liknande.

    det var väl re.nudes som hade fått hjälp av betuttadkruka att lära sig göra sådana här krukor som hjälp mot hennes depression, med lovord att hon aldrig skulle börja sälja det? Läste om det på betuttads insta som varit väldigt ledsen över det, men antar att hon inte heller är den enda som gör tuttkrukor så idk

      Hahaha menskonstnärer death match. Gulligt.

      Nej vad tråkigt i så fall. Älskar betuttas verk! Tyckte hela beskrivningen av re.nudes kändes igen från bettutad, som att hon tar gamla loppis fynd och gör om till tuttkrukor mm. Fasen vad trist om hon gjort det på det här sättet.

      Även om det är flera som gör liknande produkter så tycker jag att det ändå är skillnad på att själv komma fram till hur man ska göra vs att starta konkurrerande verksamhet under de omständigheterna du beskriver.

      Minns du när hon skrev det ungefär? Försökte hitta inlägget

        vet att hon la upp en story om det för några månader sen, som även Saskia Cort delade på sin insta. Har sett ett och annat inlägg på flödet om detta från betuttad också, men nu när jag kollar så verkar dom vara borttagna för hittar inget om det heller… :/

    CamCam!
    Du kan få en ljusstake i samma stil, gjord efter din egen kropp och dina egna tuttar. Hon som gör dem kallar sig ”en redig stake” på Instagram, och om man skickar en bild till henne på sin egna överkropp så modellerar hon av den.
    Jag blir alltid glad när jag ser hennes ljusstakar och skulpturer i mitt flöde.

    Batikhäxa

    Det är idag, skärtorsdag, som häxorna drar till Blåkulla ?

      Neeej, påskkärringarna menar jag såklart ?

    Fast hur påverkas den här småföretagaren av Coronatider? Det är liksom en onlineshop med krukor.

      Hon vill väl rida på vågen att folk öppnar sina plånböcker lite extra nu.

      För att konsumtionen går ner. I osäkra tider håller folk i sina pengar i större utsträckning. Och just nu är det många som är oroliga över om de kommer ha kvar jobbet eller ej.

      Det står också still i rekryteringen hos väldigt många företag just nu. Så tänk dig alla som hade räknat med sommarjobb, men nu inte kommer få något. De kommer troligen inte ha pengar att spendera på krukor.

      Likadant gäller för alla de som nu blivit av med jobbet. De lägger nog heller inte så mycket pengar på krukor just nu.

      Ekonomin står nära på still i större delen av världen. Det slår mot alla företag, stora som små. Därav alla krispaket som det pratas om just nu. Dessa kommer dock bara hjälpa en bråkdel av alla företagare.

    Varför svarar inte Maggan sina trogna läsare? Nån som vet?

      Därför att hon vill att alla ska längta ihjäl sig efter hennes inlägg och be på sina bara knän att hon ska fortsätta blogga.

    Det är inte helt enkelt att fastställa vilken dag som gäller för resan till Blåkulla.
    Finns en del olika tider som anges i litteraturen.
    ”Resor som häxor gjorde till Blåkulla förlades ofta till skärtorsdagen eller till påskafton – därav namnet påskkärringar. Även dymmelonsdagen förekom som avresedag.”
    Hela artikeln:
    https://svenskahogtider.com/2014/04/16/vilken-dag-akte-paskkarringar-till-blakulla/

      Beror nog på hur långt man har att åka, och hur fort kvasten går.

    Det är sååå många som gör såna här krukor och vaser. Tycker det är lite tråkigt när det är en viss grej som blir lite hajpad och så börjar plötsligt alla som sysslar med konst eller hantverk göra samma sak.

    Även Frida Kahlo som personen nämner, känns det som att det som att alla ska göra konst av/med. Oftast är det samma personer som också gör dessa tuttvaser.

    Det känns lite o-originellt och tråkigt :/

      Håller med, det var najs i början, nu känns det som om dessa bröst- och vagina-prylar finns överallt, så himla mätt på det. Mina egna räcker för mig, orka pynta hemmet med det ??‍♀️

        Om det var najs i början borde det rimligen fortfarande vara najs för de som gillar dem, helt enkelt ? tycker tuttkrukorna och khalokrukorna är jättefina! Menskonst har dock aldrig varit min kopp te.

    Betuttad kruka gör efter ens egna bröst om man beställer i DM och skickar bild! Jag köpte en sån och är jättenöjd!

      Grattis till dig.

    [Borttagen kommentar]

    Jag kommer inte bli en kund hos företaget då dessa krukor och vaser inte alls faller mig i smaken. Känner mig helt enkelt trött på temat då det är överallt och inte unikt på något sätt.
    Skulle inte heller passa hemma hos mig.
    Men förmodligen finns det andra personer som känner mer för hennes verk.

    Men jag hoppas att hon har möjlighet att fortsätta och utveckla sig själv. Gillar helt enkelt när någon försöker, satsar och vågar prova. Hoppas det går bra för henne ?

    Nej, skulle aldrig ha inredningsprylar som har bröst eller mens.

      Nej verkligen inte.

    freethenipplepots på insta är typ samma koncept som re.nude och hen tar då och då emot beställningar på egna bröst-krukor

    Solum, som egoina tipsar om i samma inlägg, kan jag rekommendera alla att avstå från! Efter en dispyt började hon hota mig och mitt ex samt påstå att de hade en sexuell relation bakom min rygg. Sjukt oproffsigt och inget en kund ska behöva uppleva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.