SM i dumstrut

Jag vet inte vad som är dummare – att ljuga om att man aldrig varit lucia för att plocka sympatipoäng av följarna, eller att hävda att den genomsnittliga kvinnan spenderar 100 000 kr per år på rakhyvlar för att kränga hårborttagningsmaskiner?

Med tanke på att Katrin Zytomierska precis fälldes för vilseledande marknadsföring av Patent och Marknadsdomstolens måste jag nog lägga mig röst på alternativ två.
Det är inte bara dumt, det kan även vara olagligt att komma med falska påståenden för att påverka konsumenten i en viss riktning.
Här kan ni läsa inlägget där jag bryter ner domen.

Vad tycker ni? 
Inlägg 1 eller inlägg 2?
Vad är mest dumt?

……………………………………………………………………

[Syntolkning: Instagraminlägg 1 innehåller en skrämdump från Isabella Löwengrips blogg där hon skriver följande:
”Glad Lucia! Blev ni valda till lucia i skolan någon gång? Jag har aldrig varit det. Åh andra sidan skolkade jag från de flesta luciatåg.” – något som inte riktigt stämmer överens med hennes video i samma inlägg som är 13 år gammal.
Inlägg 2 innehåller en video som Åsa Ingrosso publicerat.]

142 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men du glömde nämna hennes rättelse direkt efter att hon menade 100 000 kr på en livstid. Låter fortfarande enormt mycket dock.

      Det är tråkigt när saker ofta vinklas här och lyfts ur sitt sammanhang. Det blir så elakt när man vet att personen gjort om då det blivit fel. Och på insta framgår det att C känner till det. Men som du skrev ovan. Vem lägger ens det på rakhyvlar på en livstid? Skulle ju vara intressant ändå.

        Ja herregud! Det roligaste var väl ändå ”lögnen” om lucia 🙂 det är mycket möjligt jag själv var lucia när jag var tretton, minns man det eller räknas det ens? Jag skulle fullt & fast kunna hävda jag aldrig varit lucia och tro på mig själv 🙂

          Hade jag blivit vald till Lucia hade jag kommit ihåg det. Jag hade för kort hår fört trodde jag. Så jag sparade ut det. I sexan hade mitt hår växt ut. Då blev klassens populära tjej vald till Lucia. Hon hade kort hår.

            Min teori är att ni som minns sånt här är av typen som såg att Camilla läckbergs dotters nattlinne var skrynkligt ? Vi andra ”åh, gullig unge-hejdå.”

              Du kanske blev vald till lucia?

          Det som en normal person skäms för, det är en dummer stolt över. Ljuga, skolka m.m. Men så länge det genererar klick… Men ingen klick fick hon från mig sedan juni. Vill inte bidra till fördummandet.

      Köper du en rakhyvel ala 149kr gånger 30 (dagarna per månad) gånger 12 så blir det 53.640kr. Alltså inte 100.000kr. Men om man däremot köper två jävligt dyra hyvlar två gånger per dag vilket inte är så logiskt så kommer man dock upp i den summan. Vem gör det??!! ?

        En livstid är väl dock iaf minst 50-60 år av rakhyvlar och inte tolv månader?

          Fast om du läser cams inlägg så står det 100.000kr per år. Din rövhatt. Lär dig läsa

            Men sluta.

        06.22//
        Den där Åsa- Nisse är så korkad inte bara på rakhyvel utan pro sönder renovera lägenheter
        Uschh akta mänskligheten om henne

          Va? Tog du bara lite ord på måfå?

          Åsa-Nisse, haha!

      Fast, om jag får säga något (nej. Jag är inte Åsa, och tycker inte ens om henne efter hur hon svarade på Biancas foto om mamma och pappa), så har jag spenderat 10.000 kr senaste två åren för hårborttagning. Inte enbart i form av rakhyvlar, men i form av epilator, rakhyvlar och laser. Förhoppningsvis blir det mindre kommande åren och fingers crossed att det inte återkommer om man skulle få barn och alla hormoner gick loco. ?

        Vad svarade hon på Biancas foto? Det har jag missat ?‍♀️

          Sök på Åsa Ingrosso och Pernilla Wahlgren + Bloggbevakning, så ser du 🙂 det är en bröllopsbild på hennes föräldrar. Hon skrev något med att man inte skulle svartmåla Emilio för vad han har gjort och Pernilla svarade att det inte är något hon bör uttala sig om då hon inte ens var där när allt hände. Lätt team Ingrosso/Wahlgren på den, känner att Åsa bara är någon inhoppare som vill leva loppan på Emilios barn.

            Lite oklart team…

      Jag tror Max 10 000 kr en livstid.

      Camilla verkar själv inte ha jättebra koll då hon skriver i sitt inlägg på insta: ”..men skulle ni vilja dela med er av statistiken som visar att en genomsnittlig kvinna spenderar 100 000kr på rakhyvlar årligen? Att det finns en och annan som gör det, absolut, men den genomsnittliga kvinnan?”

      Det är inte ironi för det brukar Camilla vara rätt tydlig med att framföra att det är. Hon menar alltså att det absolut finns en och annan kvinna som spenderar 100 000 kr ÅRLIGEN.

    100 000 på rakhyvlar på en livstid

    Lets break it down
    En rakhyvel kostar ca 120kr
    Byter man rakhyvel 1 gång i månaden i 50 år så blir det ca 72 000

    Så 100 000 är extra kryddat belopp och saknar fakta som backar upp det.
    Många kvinnor rakar sig kanske inte lika ofta efter 50-60 år precis som att tonåringar kanske inte heller rakar sig lika mycket.
    Företag hon försöker kränga produkter åt har bett henne säga den där faktan vilket bara får dem att framstå som oseriösa

      Och faktan ska läsas som ”faktan”…

      Vem köper 120kronors rakhyvel och byter dagligen? Det känns ju helt orimlgit, eller är det bara jag som är snål?

        Man kan gott behålla en rakhyvel i flera veckor om man inte använder den dagligen och desinficerar den efter varje användning!

          Nja.

          Jag har haft samma i över ett år ? nog för det är lite äckligt kanske men jag har varken dött eller fått några men av det…

      Ja och vad kostar ett sånt här 10-pack engångshyvlar? Typ 35 kr? Ett sånt räcker lätt en månad (eller 10 månader om man är som mig). Det går nånstans runt 2800 såna förpackningar på 100 000kr.

        Jag köper också sådana paket och använder samma hyvel alldeles för länge än rekommenderat, men då den funkar bra och är hel så varför slänga!!

        Samma här! En sådan förpackning varar i 6 månader för mig. När oktober är här så varar den ännu längre. 😉 Blev så förvånad nyligen när mina två kvinnliga kollegor nyligen sa ”Oj stackars din sambo!” när jag berättade att jag inte rakar benen mellan oktober – maj. Är det fortfarande så att det anses lite ”äckligt” när en kvinna har hår på benen men helt normalt för en man? Min sambo skrattade åt det sedan, han tycker rakning överlag är onödigt…

          Nej det gör det inte. Men alla är ju olika. Jag föredrar rakat, men tycker inte synd om din sambo för det haha. Är ju mellan er två liksom.

            Det är väl mellan Mila och Mila själv, hennes sambos åsikter om hennes benhår är inte relevanta när hon ska bestämma sig för att raka benen eller inte.

            Rakat kör jag alltid vid underliv och under armarna men benen nej snark på att raka dem 2 ggr/vecka… Jag råkar ofta få lite skärsår med och det gör det inte roligare. 😛

              Håller med! Behåring på benen bidrar också med värme nu när det börjar bli kallt ?

          Bryr mig inte längre, skulle min man ha issues med att jag inte rakat mig på x-antal månader så får han väl ha det helt enkelt. SÅ SKÖNT. Innan har jag varit en sån som ba ”jag rakar mig för min skull” eeeh nej, när man väl låtit det växa ut så finns det liksom inte i ens värld att det skulle kännas bättre att raka, få inåtväxta hårstrån, kliet när hårstråna är på väg upp osv.

            Jag rakar benen när hårstråna börja göra ont när de skavar mot lakanen?? de är sä jäkla obehaglit så då drar jag ett snabbt varv med hyveln?

            Rakar underlivet typ en gång i veckan, förut var de slätrakat som gällde ? Så skönt att man blir äldre och själv känner efter vad som känns bäst för sig själv och inte bryr sig så mycket om andras åsikter mer☺️

          HAHA jag gapskrattar åt dina stackars kollegor som lever i tron att man rakar sig för sin sambo. Förvisso finns det säkert män som tycker det är äckligt, främst för att det vanliga är att raka sig. Jag testade raka benen en gång då jag var typ 15, det har inte hänt sen dess, på 15 år. Min sambo har ingen skillnad, tack och lov. Men jag skulle inte raka mig för det.

          Men man säger inte ”stackars din sambo”! Jag hade blivit ledsen om någon sa så till mig ?
          Elakt sagt.

      En 200kr rakhyvel i månaden i ≈ 40 år blir 100 000kr
      Högt räknat men inte orimligt.

        Men vem köper en ny rakhyvel i månaden? Man byter väl blad på den? Visserligen är de ju också dyra men inte så dyra väl?

          Jag vaxar så jag vet inte ? men finns säkert några shoppar loss hyvlar för 200kr i månaden. Mest troligt att det är män dock.
          50000kr hade varit en mer rimlig siffra att slänga sig med 🙂

        för 200 får man ju både en rakhyvel + typ 3 extra blad och ett extra paket rakblad med typ 3 st i! det går inte åt 6-7 rakblad i månaden, jag byter nog inte ens rakblad varje månad så för 200 klarar man sig i nästan eller till och med 1 år??

        Men den som lägger så mycket är förmodligen inte så priskänslig, iallafall inte på rakningsområdet. Bättre att använda någon mer normalt genomsnittskostad om man vill nå ut till en mer bred massa med budskapet att krämen är billigare.

      Har rakat mig under armar, ben och bikinilinje i 20 år och ALDRIG köpt någon dyr rakhyvel. Billiga engångsrakhyvlar som säljs i 10-pack och vanlig tvål eller balsam har alltid funkat för mig. Så jag är alltid slätrakad och lägger inte med än max 200 kr per år på rakhyvlar.

      Men vem byter hyvel så ofta? Jag har min i kanske 3 månader minst, har aldrig haft problem med någonting eller ens ett enda ledsen hårsäck eller vad nu alla har problem med. Men då rakar jag mig typ 1 gång i veckan bara.

    Kommer du fortsätta lägga upp videos genom att länka till Instagram? Oerhört frustrerande att behöva bli omdirigerad till annan sida/app när man vill kolla på en video på en blogg. Känns inte användarvänligt. Finns flera videos jag inte kollat på pga det.

      Jag läser på telefonen och blir inte omdirigerad. Videon spelas upp direkt här ovan.

        Jag läser från telefonen och blir omdirigerad

          Byta webbläsare kanske kan funka. Jag med Samsung har i alla fall två att välja på, använder inte Chrome utan den andra som heter ”Internet”, blir inte omdirigerad.
          Kollar å andra sidan inte klippen, det intresserar mig inte.

      Det här inlägget var första gången jag inte blev omdirigerad via telefonen. Jag kollar dock direkt från inlägget, prova kolla på filmen när du även kan se kommentarerna på samma sida.

    Video i samma inlägg? Jag ser ingen video i det inlägget.

      Tryck på pilen på bilden.

    Nu är du lite väl grinig mot Bella. Står röstades fram till lucia, det gjorde man först på högstadiet. Att vara lucia med plastljus när alla tjejer fick vara lucia räknas inte.
    Tycker inte att det är något sympatifiske heller faktiskt, är ju trots allt knappt någon som har varit lucia då man röstade fram en person.

      IL gör allt för att få sympatier. Spelar ingen roll vad hon skriver om. Snyft snyft tyck synd om mig.

        Håller inte med, väldigt lite sånt det sista.

        Det är moteld mot kritiken för resan till Dalarna dvs Hälsingland.
        Alltid när det är negativa kommentarer på ingång så lägger sig Bella ned och gråter över någon oförrätt under uppväxten.
        Varför gick hon runt i Jakan t ex om det inte var för att visa hur eländig hennes tid där varit och hur dumma föräldrarna varit mot henne.

      Jag Röstades fram i 6an…

        Bra minne! Jag har inte en susning om vem som var lucia i sexan, det kanske var jag men HUR ska man tycka det är tillräckligt viktigt för att komma ihåg det?

        Jag också. Klart man kommer ihåg det, det var ju en ganska stor grej att alla sexor röstade. Men håller man på med sådant i skolorna fortfarande? Känns väldigt omodernt!

      Bryr mig inte nämnvärt i denhär historian, men förstår inte riktigt din kommentar? Hon skriver väl i bloggen att hon aldrig blivit vald till lucia i skolan och sen i videon att när hon var liten blev hon alltid framröstad till lucia? Eller vad menar du?

        Upp till en viss ålder handlade det väl inte om röstning utan man fick välja själv? Det var väl typ när man blev 15-16 man kunde bli ”vald.” Så var det i min skola iaf.

          Ja, alltså inte det jag undrar över – utan hur Anonym 06:05 får det till att det är Camilla som är grinig mot Isabella när det är Isabella själv som säger att hon blev framröstad som lucia jämt när hon var liten?

        Ja men när ALLA fick vara lucia som yngre så blev man inte framröstad. Det är stor skillnad på att röstas fram av hela årskursen och att det är fritt fram för alla som vill.

          Okej, men det var ju Isabella själv som sa att hon blev framröstad till lucia som liten? Så vet inte hur du får det till att det är Camilla som är extra grinig.

      Gud jag minns. Typ enda jag minns från mellanstadiet ? Sexan skulle alltid lussa för hela skolan i kyrkan. Jag fick EN röst mindre än hon som vann. Jag minns hur läraren öppnade varje röstlapp och drog ett streck bredvid ens namn på tavlan. Det var så olidligt spännande och jag ville sååå gärna bli vald. Det var ju verkligen något av en tävling i vem som var mest populär så säkert därför det kändes så viktigt i den åldern. Fruktansvärt hemskt så här i efterhand och jag hoppas verkligen inte det går till så nuförtiden.

        Ja, samma här – i mellanstadiet var det fjärde klass som alltid höll i luciafirande och i klassen röstade man fram en lucia, var så sjukt ledsen när jag förlorade precis som du beskriver. Sen i högstadiet var det åttorna som höll i lucia, och hade den gången säkrat att jag skulle få flest röster – men då ändrade de just det året till lottning, så förlorade igen haha, men irriterad istället för ledsen mest. Sista gången var första året i gymnasiet, då jag deltog i stadens ”officiella lucia”, vilket var nästan ännu mer sjukt att man satte bilder på några 16/17-åriga tjejer i tidningen sen fick hela staden rösta. Var glad att jag vann, men shit vad förkrossad jag hade blivit om jag förlorat. Är verkligen sjukt att de höll på sådär. Lottning är att föredra, eller varför inte rotera vem som är lucia? Året jag var med i den ”officiella” luciagruppen så hade vi närmre 80 framträdanden – hur svårt hade vart att låta alla nio tjejer turas om bara utan att ge tonårstjejer ännu mer komplex.

          Men vadå säkrat att du skulle få flest röster, hade du tvingat alla att rösta på dig? Tur man inte var populära tjejen, så man slapp oroa sig för sådana fjantiga grejer.

      Bella skriver att hon blev mobbad som barn men hon har också skrytit om hur hård hon har varit som chef att hennes egna anställda har sprungit ut gråtandes från mötesrum. Detta har senare bekräftats av fd anställda via SVD.

      Det var synd om henne som barn (om hon talar sanning). Det är inte synd om henne som vuxen.

      De allra flesta blir ju aldrig Lucia, högst en per år och klass, ofta ännu färre, typ en per skola och år.

    Hon ser full eller drogad ut..

    Använder Gillette Venus Embrace. Byter hyvel kanske var fjärde månad. Men rakar inte något dagligen. Sally Hansen All Over Body Wax för lår ungefär två till fyra gånger om året beroende på hur motiverad jag känner mig.
    Tror inte jag har spenderat ens i närheten på en sån summa, hoppas inte det iallafall.

    Instagram… igen

      Ja??? Och???

    Nackdelen med tidsinställda inlägg resulterar ju i detta, en felsägning som rättades väldigt fort.

    Men! Fortfarande är 100k en skum siffra. Men sen när har folk varit noga med fakta på internet?

      Fast att det var en felsägning visste Camilla innan hon gjorde inlägget. Det framgår under inlägget som hon först gjorde på insta.

        Även om det är en felsägning så funderar väl man över vad som är rimligt när man läser sitt manus?

    Isabella kan väl varit lucia i andra tåg än skolans?

    Scouterna, kören, stallet, fritids, staden, ungdomsgården m fl har Lucia här.

      Förskola, 1an, 2an,3an,4an…. Camilla som letar fel igen som inte finns. Var själv aldrig framröstad till lucia, men jag har varit lucia flera gånger under uppväxten. Det var ju alla tjejer. Man var typ 10 lucior, kanske nån tärna, ett gäng tomtar, nån stalledräng och en pepparkaksgubbe i tågen i lågstadiet.

        När jag gick i låg och mellan upp till högstadiet/gymnasiet så var det en Lucia, tärnor, pepparkaksgubbar osv.

          Jag har varit tomtenisse i en julpjäs i andra klass.
          Tyvärr hette jag Snopp enligt manuset.
          Det och annat har kostat mig en förmögenhet i psykoterapi senare i livet.
          (Det här hände för ett tag sedan som kanske framgår)

            Åh, den pjäsen spelade vi också men Snopp fick faktiskt byta namn.

              Till Snipp då?

                Nej, Snipp och Snapp var hans brorsor.

            Åh, den pjäsen spelade vi också ! Vilka minnen! Tror inte killen som spelade Snopp led, men min kompis som var julängel hade en replik i stil med ”Men sitter du här lilla Snopp?” och hon var inte glad åt det.

    Nej det var ett tråkigt inlägg ? Nån har glömt den var lucia vid 13 & folk slår knut på sig själva för att hävda de använder en engångsrakhyvel i sex månader utan problem…

    Tackar vet jag rakhyveln för 29 spänn.

      Då kan du köpa 3450 st under din livstid.
      Kanske räcker?

        Brukar använda en och samma i sex månader typ. Raka sig är överskattat.

    Första gången jag faktiskt försvarar Bella.. det där klippet är från när hon började blogga. Blondinbella var ett alter ego som var populär, gick på fester osv. Hon har varit ärlig många ggr med att det var en karaktär och inte sanningen.

      Och Bella har fortsatt att spela roller och slira på sanningen, för att inte säga ljuga.
      Ingen större skillnad idag mot hur det var för 15 år sedan.

      Precis!

      Ja, och det är lågt och taskigt att hålla något hon sade när hon var typ 16 emot henne. Kom igen liksom.

    Det intressanta i ILs inlägg är väl ändå att hon återigen pratar om att man visst kan klara sig utan gymnasiekompetens men glömmer att hon är själv är jag ett priviligerat unikum… Men det har gått bra för IL ändå och nu utbildar hon sig genom att kolla på youtube och läsa flygplanslitteratur. Hoppas verkligen inga ungdomar blir inspirerade av detta

      Flygplatslitteratur ska det vara

    Men även om Åsa rättade sitt inlägg senare så är det väl ändå väldigt roligt att hon inte själv reflekterade över att 100 000/år är orimligt mycket för rakhyvlar?

      Hoppas hennes kunder kollar fakturorna en extra gång efter detta 🙂

      Ja man undrar hur mycket hon tjänar när hon inte direkt reflekterar över att en tredjedel av årets inkomst skulle gå till rakning…

      Kolla Åsas dryga svar på Camillas Insta. Hua vilken människa.

    Till H’s kommentar

    Vad det gäller IL så tror jag nog att 17 års inlägget är det osanna för hon har flera gånger erkänt hur hon ljög om sin popularitet när hon var yngre

      Blondinbella var den populära tjejen i motsatts till Isabella.
      Men hur den fiktiva varianten av Isabella lyckades ordna fester med inträde kan man ju undra.
      Det måste väl ändå Isabella ha gjort och inte Blondinbella?

    Jag vägrade vara Lucia under hela min uppväxt (var lång och hade långt blont hår, typiskt stereotyp Lucia på 90-talet). Det var någon form av principsak jag hade fått för mig.
    I 6:an var jag pepparkaksgubbe. Tyckte jag var en toppenidé tills jag förstod att jag (tillsammans med 2 till pepparkaksgubbar) förväntades sjunga pepparkaksvisan själva. PINSAMT! I 3:an på gymnasiet propsade jag på att vara stjärngosse. Det fick jag. Slapp solosång då 🙂

    Jag har lagt 1400kr senaste 11 åren på ”rakning”. Jag har köpt 2 st epilatorer (?) dessa år á 700kr så jag tillhör uppenbarligen inte ”den genomsnittliga kvinnan”, och hur mycket lägger inte då nån annan kvinna på rakhyvlar för att dra upp min del av statistiken?

      Eller hurrr.. det är lika mycket över 100.000 kr som spenderas på rakhyvlar som drar upp snittet. Låter inte speciellt miljövänligt heller ? vill gärna se den personen, har man så mycket hår rekommenderar jag laser ?

    Jag har kört laser. Brasilianskt, benen och under armarna. Bästaa valet jag någonsin gjort. Inte ett enda hårstrå kvar.

      Samma här ?

      Men är det inte dyrt att göra laser? Och på så många områden? Vill så gärna också göra men det känns som att det kommer kosta minst 5000 iom att man måste gå flera gånger?

    Alltså, det är ju knappast ovanligt att man INTE har varit Lucia? Det ovanliga är ju att bli vald som Lucia!
    I min skola lussade en blandning av hela högstadiet i ett gemensamt luciatåg. Varje årskurs hade 4 parallellklasser vilket innebär att EN tjej valdes till Lucia från totalt 12 klasser (á 30 elever varav cirka hälften tjejer).

    Ska jag komma upp i 100.000kr på en livstid med rakhyvlar måste jag leva i typ 250 år. Har en rakhyvel som jag ägt typ 15 år och byter enbart blad (cirka två förpackningar per år á 199kr)

    rekommenderar verkligen säkerhetsrakhyvel, min kostade 269:- men sen byter man enbart rakbladet och ett 10-pack kostar typ 35:-. Bra för miljön, plånboken och bladen är vassa längre ?

    Alltså det där med att hon skrivit att hon varit så mobbad – jag är HELT säker på att jag läst att hon själv mobbade också.
    i nån av hennes böcker? I en intervju?

      JAG HITTADE DET!

      https://bon.se/magazine/bon-49/brott-och-straff/

      ”Isabella: Jag har varit med om det där också. Jag var ju en riktig mobbare när jag var yngre. Jag mobbade en tjej så hon fick byta skola. Jag fick med mig hela klassen. Och när jag sedan skrev ett brev till henne tre år senare för att be om ursäkt, så blev hon arg. Hennes föräldrar ringde upp mig och sa att de inte ville ha min ursäkt, de ville inte ha mitt brev. Och de hade rätt. Det var för min egen skull som jag skrev brevet.”

        Hon säger ju precis varsomhelst för att få uppmärksamhet, sympati, antipati eller bara synas. Klassisk mytoman. Hade en sån i klassen.

        Tack Sara! Minns också detta. Dessutom skrev hon samma sak upprepade gånger i sin gamla blogg.se

    Camilla, apropå IL
    Du svarade mig för några månader sedan att det inte var någon hemlighet att IL hade gjort en bröstoperation på XX kliniken. I går så fick hon den här kommentaren;

    Har du tagit ut dina implantat nu? Förr hade nu små, sen jättestora bröst; nu ser de ganska små ut igen…?! Bättre nu om en får tycka! Du ser sund o frisk ut!

    IL svarade att hennes bröst ändras väldigt lätt när hennes vikt går upp och ned (vilket vi alla har sett under årens lopp)

    Vad tänker du om att du har varit del av att sprida ett sånt felaktigt rykte om en persons kropp, det som du brukar kritisera andra för att göra?!

      Jag borde inte ha kommenterat hennes bröstoperation från första början.
      Vill du lita på hennes utsago så ska du göra det. 🙂

        Nej du borde verkligen inte uttala dig om hurvida hon opererat brösten. det om något har du ju verkligen inget med att göra.

      Hon svarade dock inte på frågan. Hon sa att de ändras med vikten (vilket det gör för alla) men svarade inget om implantat (hon gör så ofta. Svarar frågor med icke-svar). Jag vet däremot inte varför folk är så nyfikna om hennes bröst.

        För att de är enorma nuförtiden!

    Camilla, Ännu intressantare är väl vart mandyskin får den, för dem, korrekta statistiken ifrån?

    Undersökningen de hänvisar till (gällande 100.000kr på en livstid) är amerikansk och är en enkätundersökning gjord på 540 stycken kvinnor som jobbar med hårborttagning i ett land med över 300 miljoner invånare (hälften kvinnor?) så det kan ju inte på något sätt vara ett lämpligt underlag för genomsnittskvinnan som de hänvisar till?! Att använda denna undersökning som underlag i sin marknadsföring är ju rent lurendrejeri och bör kunna anmälas? Tycker det är väldigt mycket mer allvarligt än att Åsa säger fel, när hon säger rätt så är det ju ändå heeelt galet!

    Jämförelsevis borde det väl vara ungefär som att fråga 2 personer på Stockholms gator hur mycket pengar de lägger årligen på hamburgare och sedan använda det som gällande statistik för hela Norden?!

      Ja, speciellt när Camillas hela inlägg på insta handlar om var siffrorna kommer ifrån och så svarar företaget med länk till denna lilla undersökning som dessutom verkar vara beställd av ett hårborttagningsföretag.

      Jobbade dock de 540 kvinnorna verkligen med hårborttagning själva?

        Nej det var slarvigt skrivet av mig, är företaget som jobbar med det!

    Ungefär lika dumt som att i sin podd mena att man i en arbetsintervju ska ”fake it til you make it”. Väldigt barnslig, korkad och oframgångsrik inställning.
    Något som hon så klart ändrar när Sheila uttrycker att man bör vara sig själv.
    Är något den människan säger sant?

    Men Åsa är ju van att röra sig med mycket pengar, renovera en nyrenoverad lgh för minst en miljon (hennes styvdotter Biancas, Bianca betalar), en renovering som ledde till att man var tvungen att dra om el i fastigheten för att det skulle bli belysning i alla vitrinskåp. Belysning i skåpen är ju nödvändigt.

      Och nu byter Bianca tydligen ut alla sina möbler som Åsa valt… ÅI själv byter även hon möbler efter ngt år i ettan. De där två får min klimatångest att slå i taket

        Varför, när Åsa är så duktig på inredning, varför?

    Förstår inte att Åsa blir så upprörd över hon får frågor om varför de bor i en etta i sthlm, kan man inte få fråga. Alla vet inte att de egentligen bor på Mallorca.

    Fattar inte att Isabella kom in på gymnasiet. Hon kan ju inte haft betyg i ämnena slöjd/hemkunskap/bild/musik om hon aldrig var på dessa lektioner.

      Hon gick på Jensen Gymnasium Norra i Vasastan.
      De var kanske glada att få elever och skolpeng då när hon började – det bör ha varit hösten 2006.
      Högstadiet gick Bella på Vasa Real nära där hon bodde hos pappan.
      (Fast själv brukar hon ju säga att hon flyttade hemifrån som 14-åring förstås)

        Just detta Jensen startade 2003 så det var ganska nystartat när Bella började.

    Nu tolkar du konstigt. Hon kanske var tärna, jultomte eller pepparkaksgubbe som barn. Alla behöver inte vara lucia fastän man får vara det på dagis. Sen när man blir lite lite äldre (typ grundskolan) får alla kanske inte vara lucia, utan bara tärna.

    Jag förstår inte varför det anses vara eftersträvansvärt att skita i skolan?

      Jag gick alltid på toa hemma för att slippa skita i skolan…

        ???

    Kan du förklara vad problemet med BBs påstående är? Jag tycker inte det är konstigt alls.. hon blev aldrig vald till lucia, men hon var heller inte så mkt i skolan under senare år. Vari ligger dumheten eller motsägelsen?
    Kanske jag som är trög..

      Förstod inte heller förrän jag gick in på inlägget på Instagram. Där är ett klipp där Blondinbella säger att hon blir vald till lucia varje år i skolan.

    Eller så längtade hon till Lucia i skolan: https://www.isabellalowengrip.se/2012/12/13/lucia-2/

    Antingen ljög Blondinbella då eller gör hon det nu. Att hon ljuger är det ingen tvekan om. Kanske minns man inte varje enskild lucia men man minns om man ”alltid” blir vald eller aldrig har blivit vald. Min teori är hon i det gamla klippet ville framstå som populär och idag passar det bättre ihop med hennes offer-image (mår dåligt, klappar djur osv) att hon aldrig blev vald.

      Man minns ju också om det är den enda dagen i skolan man längtar tillbaks till eller om man skolkade alla ?? ytterligheterna kastas runt Bellan som vanligt!

    Vanligt med folk som inte har utbildning att tro att utbildning endast har syftet att få ett jobb och tjäna pengar. Tjänar den utbildade mindre pengar än den outbildade så drar man slutsatsen att utbildning är onödigt.

    Och visst kan man lära sig mycket på egen hand. Det är ju inget unikt eller märkvärdigt att läsa på sin fritid. Men det ena behöver ju inte utesluta det andra. Fördelen med att studera upplagt, på universitetet eller annat är ju att du utmanas, läser sånt du inte tänkt läsa annars och därmed breddar och fördjupar dig, du behöver analysera och argumentera så att andra förstår vilket ofta testar om man verkligen fattat, intressanta diskussioner med andra som läser samma sak, utmanas att tänka nya tankar, jämföra och så vidare. Hon får förstås läsa och kolla på youtube så mycket hon vill men utbildning, nja…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.