Und Gretel verkar inte känna till att Isabella Löwengrip avbrutit sitt ambassadörskap med dem

Minns ni när Isabella Löwengrip beslutade sig för att hoppa av den webbserie-satsning som Perfect Day Media var inblandade i, och hur hon kommunicerade detta till alla inblandade via ett inlägg på bloggen?
Hur PDM redan hade sålt in projektet till bland annat American Express, som var allt annat än nöjda på Hannah och Amanda för tilltaget när de tog del av bloggen.

Kommentarer från Isabellas blogg där hon svarar att hon avbrutit ambassadörskapet för att hon inte tålde produkterna.

Nu verkar hon lite ha gjort det igen.
I går skrev jag ju om hur hon skrivit bland sina bloggkommentarer att ambassadörskapet med tyska Und Gretel var avbrutet eftersom Isabella inte tålde produkterna.
Ett problem bara – hon har inte meddelat Und Gretel detta.
De har ingen aning om att hon avbrutit deras samarbete eller att hon fått allergiska reaktioner på deras produkter.

To whom it may concern, I read that Isabella Löwengrip no longer is acting as your ambassador due to a bad reaction to your make up products, and that she there for ended the partnership. Is this correct, or did your company end the collaboration with her, for a different reason than the one given by Isabella? Bästa hälsningar, Camilla

Dear Camilla, Thank you for contacting us! In fact, she was a huge fan, when she tested our products a few months ago! Otherwise, we wouldn't have started the cooperation in the first place. So, we're really surprised to hear that! Would you happen to have a link or screenshot where we can see what she said? Thank in advance! Kind regards from Berlin, Beatrice green_heart Customer Service & Support

Jag har nämligen själv varit i kontakt med dem, och även en av mina följare skrev till dem på Instagram och frågade och fick samma svar.
Alltsammans är lyft till deras management nu, där de ska försöka ta reda på vad som hänt.

På riktigt, hur oprofessionell kan en människa vara?
Först, mot följarna då hon riktigt smetar på om hur mycket hon älskar deras produkter, för att sedan avslöja att hon knappt ens provat dem innan hon skrev sitt överväldigande och positiva inlägg om märkets produkter.
Och sen, mot företaget, att inte ens meddela dem att hon hoppar av deras samarbete. Hon bara skiter i att först meddelande dem det innan hon skriver ut det på sin blogg.

Isabella Löwengrips trovärdighet är ju redan en smula pulvriserad, har hon verkligen råd att bete sig så här mot de fåtal företag som fortfarande faktiskt vill arbeta med henne?
Ja, hon fick säkerligen in en hel del pengar på försäljningen av Löwengrip, men Isabella om någon borde väl också veta precis hur snabbt man kan bränna miljoner.
En i månaden förlorade hon väl med Löwengrip Invest om jag inte missminner mig?

142 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Som när en tjej bestämt sig för att ett förhållande är slut och hon drar på stan och snackar dynga om sin kille. Bara att hon glömde göra slut…

      Eller som Trump som meddelar sina anställda att dom fått sparken via twitter ^^,

        Förekommer även i företag där cheferna är fega. Vill man bli av med en medarbetare så sprider man ryktet att vederbörande ska sluta. När sedan den stackars anställde tar kontakt med chefen angående ryktet är det enkelt för chefen att bekräfta att man bestämt sig för att vederbörande ska sluta. Återstår bara att diskutera formerna och ersättningen 🙂

          Men Camilla! Skärpning. Allt ditt gnällande om flunsors engelskakunskaper och så skriver du som en jävla kratta själv? Har inte du bott i usa? ”There for” förväntade jag mig bättre av någon som klagar så mycket på andras engelska.

            I’m therefore you, darling.

            Korrekt, under all kritik faktiskt..:-(

              Therefore är ju dock ett gammelord för därför i engelska. Eller är det just särskrivningen som ändrar innebörden man regerar på här?

                Funkar ”I’ll be therefore you”?

    Är det inte lite så hon jobbar? Var det inte via media som Odd fick reda på att de skulle skiljas?

      Odd misstänkte nog att det var på g när Bellas högra hand Simon drog in makarnas schemalagda partid för äktenskaplig samlevnad.

        Gud så mkt sjukt som har hänt den människan på så pass få år?

          Fast NEJ hon har inte meddelat Odd det via media! Enligt PD så var det ju inte klart med någon serie men nu så skriver du att det var det då? Du tror inte att du och dina minioner får henne till att avbryta eftersom ni sågar dessa samarbeten o serier och skriver att ni ska kontakta företaget så de ska avbryta… kan va därför. Lägg ner och låt IL vara!

        ?

    Bra inlägg! Good morning!

    And there we go again…. lite som ”Grevinnan och betjänten”…

    Helt ofattbart hur man kan hantera något så oprofessionellt! Avbryta något utan att själva företaget självt vet om det. Man hör väl först av dig till företaget. Vad vinner hon ens på att göra så? Hon borde ju vilja hålla igång det mesta som går då det är få företag som fortfarande vill ha ett samarbete, ja då går man och skjuter sig själv ännu mer i foten. Hon må ha pengar nu efter försäljningen men de kommer inte vara för alltid vad ska hon göra då? Svårt att se Isabella sitta i kassan på Ica liksom?

      Bella har väl ghostat und Gretel och tänker sig att de får reda på det bakvägen.
      Undrar var det skar sig? Missnöje med betalningen kanske fast sådant brukar man komma överens om från början förstås.
      Göra plats för ett annat liknande samarbete som betalar sig bättre?
      Vi får se.

    Jag tolkar mejlsvaret som att de gärna vill se en screenshot angående bad reaction och att de inte ens kommenterar hur samarbetet avslutades.

      Då får du nog jobba lite på läsförståelsen.

        Men lägg av med att vara så dryg. Camilla, skulle du inte rensa upp bland den dåliga stämningen?!

          Ditt svar och kommentar är inte så trevligt det heller. Då ska du också rensas bort. Gomorron!!

            Rensa bort alla!!

          Ja, Isabella ist wunderbar?. Schade, dass sie so schreiben

            sie ist nicht wunderbar. sie ist eine echte Betrügerin. das sollte man aber schon wissen…

        Tror att det är tvärtom, att vissa läser saker som inte står. Det kan ju såklart vara så att de inte visste om att ambassadörskapet blivit avslutat, men det står det faktiskt inget om. Det står att de inte skulle börjat samarbeta om de visste att Isabella reagerat (antagligen därför de skickade produkterna långt i förväg).
        De efterfrågar bevis på att Isabella skriver att hon reagerat på produkterna, vilket i sig kan vara kontraktsbrott, inte bevis på att hon avslutat samarbetet.

        Så minst 90 personer är okej med det här svaret, plus Camilla som inte rensar bort det? Okej, men skriv då inte fler tårdrypande inlägg om den hårda tonen i kommentarsfältet. Jag är otroligt tacksam för den här kommentaren eftersom den en gång för alla öppnade mina ögon för vad det är för en ton mot medmänniskor som accepteras och uppmuntras här. Aldrig mer ett besök här!

          Enklast är om du anmäler kommentaren så ser jag det på en gång när jag går in i WordPress. 🙂

          Öppnade dina ögon för vaddå? Hela inlägget handlar om bristande kommunikation från Bellas sida. Bella säger att hon avbrutit samarbetet för att hon fått allergiska reaktioner på företagets produkter. Camilla kollar om detta stämmer med företaget. Företaget blir förvånade och vill veta vad Bella sagt eftersom företagets bild är att Bella älskade deras produkter och att det var anledning till samarbetet. Bella har ingått ett affärsmässigt avtal med företaget. Hon ska berätta för sina läsare hur bra hon tycker att produkterna är.
          Vari ligger den otrevliga tonen tycker du? Att Camilla kollar upp med företaget om samarbetet är avbrutet?
          Hade jag anlitat en influenser för att prata om mina produkter och får höra att hon istället berättar för sina följare att hon får allergiska reaktioner av mina produkter och berättar att hon avbrutit samarbetet och jag är helt ovetande om detta skiter jag fullständigt i vem källan är om källan ger mig bevis.

            C kontaktade dem för att hon och några här trodde att IL ljög och att det var hon som fått sparken och därför skrev att hon avbrutit pga reaktion på produkt. Det är ju ärligt att avbryta pga av en sådan sak ist för att köra på och tjäna pengar på ett samarbete men den detaljen missar ni, även att IL kan ha trott att företaget var informerat.

              Jag kan absolut ha läst slarvigt. Jag kan inte hitta någonstans att Camilla påstår att Bella fått sparken. Däremot drar hon paralleller med Perfect Day Media och en webbproduktion där de skulle följa Bella i hennes vardag. Där det i en Schulman pod diskuterades att Bella inte berättade att hon avbrutit arbetet utan att de fick läsa om detta i hennes kanaler.

                Nej tyvärr Camilla frågar inte någon om de tror att Bella fått sparken. Det finns några få kommentarer i gårdagens inlägg där det spekuleras i om Bella fått sparken. Nej inlägget handlar om dålig kommunikation där Bella avslutar ett samarbete utan att meddela sin kund. Det är i regel en väldigt dålig idé om hon dessutom har fått betalt för ett visst åtagande och även berättar att hon får allergiska reaktioner av produkten. Det är oproffsigt och ingen man vill samarbeta med.

          Känns inte riktigt som att Bloggbevakning var din favoritsida innan du blev upprörd över det här.
          Känner mkt väl igen ditt sätt att uttrycka dig. Kan typen, gillar den inte!

            Sitter utanför Sveriges gränser och förvånas hur lättkränkta svenskarna egentligen är och hur lätt man har att fladdra ut i kommentarer som är rent ut sagt löjliga. Om nån stavar fel så blir det kommentarer, om nån är lite sarkastisk eller dryg så åker blodtrycket upp och lusten att kritisera verkar vara stor hos vissa. Bäst är väl att inte bry sig om dessa kommentarer som inte hör till ämnet och bara gå vidare?

      Uppfattar detsamma som du A. De diskuterar inte samarbetet utan att hon inte gillade produkterna.

        Jag också och. Jag in bara för att skrivs samma sak.

        Förtaget nämner inget om status på samarbete, dvs huruvida det var avslutat redan eller inte.

        Bara att de inte kände till och vill ha information ang den allergiska reaktionen.

      Samma.

      De är förvånade över att höra att hon inte agerar som ambassadör för deras produkter eftersom hon var så förtjust i dem. De ber om en screen shot av vad hon sagt, tackar för den och meddelar att de kommer att ta reda på vad som hänt. Tycker att de agerar professionellt och inte drar några förhastade slutsatser. Samtidigt är de förvånade eftersom IL varit väldigt positiv till produkterna vilket var anledningen till samarbetet till att börja med.

        Var ser du att de är förvånade över att hon avslutat samarbetet och inte över anledningen till att hon avslutat samarbetet?

          Var skrev jag det i min kommentar?

      Läser samma. Ingen kommentar om huruvida deras samarbete fortlöper eller är avslutat av någon av parterna. Kanske för att skapa just den här reaktionen, då de knappast är nöjda med att Isabella gått ut med att hon fick reaktioner. Mycket läses in i sånt som inte står. Men det kanske är så de menar utan att skriva det rakt ut och jag är den som måste hänga med i att man ska tolka in saker i svar från företag ??‍♀️

        Jag tänker så här. 1 Företaget kan varit de som avslutat. 2 Bella hittar på att hon inte tålde produkterna för att rädda sitt ansikte.

        Om det är så så är det snyggt svarat och skött av företaget.

      I deras värld finns ett samarbete. Sedan återstår att se om IL brutit samarbetet. Om så är fallet kan det röra sig om kontraktsbrott. Det som blir lite jobbigt för IL är att hon faktiskt skrivit negativt i sin blogg om en produkt som hon ska promota.

        Tillåt mig komma med en gissning, om jag inte missminner mig så var det uttalat att IL skulle vara ”ansiktet” åt Löwengrip Beauty även efter försäljningen, ingick väl i avtalet. Kommer inte ihåg hur länge det löpte, 2 år?
        Löwengrip Beauty tolererar väl inte att IL gör samarbete med ett annat hudvårdsmärke samtidigt och har tagit IL i örat – plats i korgen!

          Det är inget hudvårsmärke utan ett sminkmärke. Enligt c och svansen här så var det ju sååå fel av IL att göra samarbete med sminkmärket eftersom hon tidigare sagt sig reagera på naturliga produkter, och när hon avslutar det så är det fel, då klagas det så klart på det och skammas sönder. Alltså hon kan inte göra något rätt, jag lider med henne.

            och du får mig att lida med dina sliskiga försvarstal.

              12.24 Att du redan lider av ngt, är rätt känt sen länge ?

          De har en NATURAL DEEP CLEANSING OIL https://undgretel.com/products/reine

      Ja, vår korrespondens är inte avslutad. ?

        Lägg upp resten då där det framgår att de inte visste att samarbetet är avslutat?

          Troligtvis pågår korrespondensen fortfarande, dvs fler svar kommer när sådana finns. Inte att de undanhålls.

          Du ser även i chattsvaret att saken är lyft till managementnivå för att ta reda på vad som hänt med samarbetet men intrycket jag fått av båda konversationerna är att de varken känt till reaktionen eller att samarbetet avslutats.

            Ingenstans står det att saken är lyft för att ta reda på vad som hänt med samarbetet. Snarare är de förvånade över att anledningen till avslutat samarbete var dålig hudreaktion eftersom hon tidigare varit så förtjust i produkterna. De betonar t o m att de skickade produkterna i förväg. Därför ska de utreda vad som egentligen hänt.

              Jo, i chattmeddelandet med svart bakgrund.

                Vet att det är den du syftar på. Står fortfarande inte att det är det avslutade samarbetet de ska gå till botten med.

                  Vad tror du att de menar då?

                    Att de ska gå till botten med om hon verklig haft en reaktion och varför hon berättar om det på dina sociala media.

              Tänk så mycket du tolka i texten.

            CamCam: Nej det står inget om status på samarbete, varken åt ena eller andra hållet.

            Vad de vill gå till grunden med är Bellas uttalanden om att hon skulle haft en reaktion på deras produkter.

            Inget om att de är förvånade eller ang status på samarbete. Den verkar de redan veta allt om som jag tolkar det.

              så tolkar inte jag det. Det ska gå till botten med att hon sagt att hon slutat med samarbetet.

                Man behöver läsa frågorna och hur de är ställda för att tolka vad de svarar. Och de svara inget ang samarbete bara hur mycket hon tydligen ska ha älskat produkterna och att de är förvånade av att hon skulle fått en reaktion av dem.

      Ja, lite oklart. Kanske också är så att den som svarar på Mail inte fått information om att hon avslutat samarbetet (det ligger högre upp). Så egentligen skulle man bett om kommentar från Isabella under tider som de kollar med ”managment”

    Okej men om du ska klaga på nivå av proffsighet, bör du själv agera som gott exempel. Dels presentera dig i emailet, varför du överhuvudtaget ställer frågan, din blogg osv. Korra engelskan. Samt låta Isabella komma tills tals. Det är ju möjligt att de internt inte kommunicerat med varandra och att Isabella faktiskt meddelat någon där.

      Reagerade på samma saker, speciellt engelskan!

        Som vadå? Enda är väl att hon särskrivit therefore och saknar signatur på engelska. Jättenyfiken, vad mer hittade du?

          Makeup är ett ord på engelska. I övrigt är emailet skrivet som man kan förvänta sig av genomsnitts svensken. Varken bättre eller sämre. Tyvärr framstår vårt direkta sätt som oartigt av en del nationaliteter.

            På franska kan man ge någon sparken på ett sätt som får vederbörande att känna sig befordrad 🙂

            Sant, makeup. Såg också nu att therefore skrevs there for, utan e. Annars, så ja, väldigt formellt. Jag skulle t ex börjat med ”Hi” istället för ”To whom it may concern”, vilket jag undrar om ens engelskspråkiga domstolar använder.

              Jo det är inte så ovanligt om man bara har en box och inget namn. Däremot är det extremt formellt. Jag hade öppnat upp med hi eller hello eftersom det är ett yngre företag. Är det en konservativ bransch hade jag använt good morning/good afternoon alternativt dear sir/madam .

            Förutom att det var oartigt direkt och utan någon förklaring till varför hon kontaktade dem och vem hon var var är flera ord felaktigt särskrivna, fel ordföljd, kommatering osv. Här är en korrekt form

            I read that Isabella Lowegrip is no longer acting as your ambassador due to a bad reaction to your make up products and that she, therefore, ended the partnership.

            Is this correct, or did your company end the collaboration with her for a different reason than the one given by Isabella?

            Såhär hade jag skrivit samt bifogat en screenshot och länk på/till det isabella skrivit

            Dear UND GRETEL Team

            I hope this email finds you well. My name is Camilla Gervide, and I manage one of Sweden’s most popular blogs (bloggbevakning.se) reporting on influencers and social media.

            I recently read on Isabella Löwengrip’s blog (isabellalowengrip.se) that she had ended her collaboration with UND GRETEL as her skin had reacted to your products. Before reporting on this, I wanted to check with you if this is correct, or perhaps there was a different reason for ending the partnership?

            I am looking forward to hearing back from you.

            Kind regards
            Camilla Gervide
            bloggbevkning.se

              TRH, kliv ned från dina höga hästar.

          Mailet har en del att önska, det håller jag om.
          🙂

          Inte samma som ovan men jag reagerar på att det står ”to who this may concern”. Det hade varit bättre med Dear sir/madam eller till och med Dear ”namn på företaget”. To who this may concern används när en inte vet vem som kommer läsa brevet. Till exempel om ett företag skriver ett intyg åt en anställd som denna sen kan använda till olika arbetsgivare.

          Camilla hade också kunnat göra lite research för att se vem som arbetar med just partnerfrågor/sociala medier och adressera den personen eller titeln. Även om hon inte vet mailadressen så kan de vidarebefordra till rätt person.

          Sedan tycker jag också att hon skulle presenterat sig ordentligt i början och istället för ”I read” skriva något som ”It has come to my attention ” eller i alla fall skriva vart hon läst påståendet.

          Jag tycker också hon skulle skrivit en kort bakgrund för sammanhang, typ ”In your press release dated xx yy you mentioned that Isabella Löwengrip is an ambassador for your brand. However, in one of her recent blog posts she states ”xxxxxxxxxxxx” would you care to comment the situation? Is Isabella Löwengrip still working with you?”

          Det här är mina personliga åsikter och det är absolut inget fel på hur Camilla skrev mailet. Men tycker små förbättringar kunde göras för att det skulle se mer professionellt ut men ändå kort och koncist.

            Med risk för att bli stämplad som språkpolis. Den korrekta ordalydelsen är To whom it may concern.

              Ber om ursäkt, använde fel fras men det jag säger appliceras även på ”to whom it may concern”.

                Det var inte meningen att vara dryg. Borde också skrivit att jag helt håller med dig i det du skrev. ☺️

            Jaha, svaren från det tyska företaget innehåller också felskrivningar så då tänker vi att det fasiken VAR RÄTT ÅT DEM ATT IL LÄMNADE.

            Inte samma som ovan? BS. Så du menar att ”burgschki”- well snarare TRH, som skrev 10.35- att du inte är samma som ovan – trots postat 1 MIN senare!

            Så du hann på den minuten både läsa burgschkis – alias Hmms långa inlägg samt skiva ditt eget, det också långt inom samma 1 min? I call bullshit. Du sitter och klistrar in det du redan knåpat ihop och uppenbarligen från olika enheter. Inte samma som ovan? Återigen BS!

            Du står för majoriteten av alla kommentarer i alla inlägg. Och du – vänligen kliv ned från dina höga hästar.

        Helt sjukt att Cam lagt up bild på mailet där företagets logga syns men sen ändå misslyckas att stava företagets namn rätt? Hur oprofessionell kan en person vara?

          Oj så många perfekta engelsklärare det finns?

      Jag reagerade också på det och att med vänliga hälsningar står på svenska. Jag tänker om det var mitt företag så skulle jag velat veta att det var en av Sveriges största skvallerbloggar som ställde frågan, jag skulle i så fall svarat mer undvikande

        Ja, såna här mail droppar nog in varje dag. Det är dessutom svårt att spåra mailet till bloggbevakning.se.

        Hur många email skickar du till utländska företag? Hur många företag har du startat eller driver du idag? Hur många samarbeten med influensers har du eller har haft? Om svaret är noll till en handfull känns din åsikt helt ointressant. Det känns som att du bara tycker en massa om saker som du faktiskt inte har någon aning om.

      Det är ett mikroföretag detta und Gretel.
      Varken L’Oréal eller Estée Lauder. Så det är knappast troligt att ett meddelande om avbrutet samarbete försvinner bland medarbetarna.
      Kanske Bella rekryterades av en praktikant (likt Na-Kd) och Bella meddelade endast sin kontakt?
      Inte kul för en praktikant att bli av med sin provision på rekryteringen.

      Proffsighet kan ju också vara att stava företagets namn rätt i rubrik och blogginlägg…

      Jag tror att Cam var så full av upphetsning över att kunna trycka till IL att all professionalism flög ut genom fönstret. Det har vi ju sett förr.

        ?

          ???

      Precis, det roliga är att igår så menade klicken här att det är inte IL som avbrutit utan hon har fått sparken, då hade ni fel då. Kan vara så att IL meddelat någon annan som skulle sköta kontakten med Und Gretel och trodde att de var informerade. Sedan så tror jag att IL tyvärr påverkas av vad c skriver här och därför avslutar sånt som hon dissar som detta samarbete och serien med PD.

      Det jag störde mig mest på i hela inlägget var att hon skrev ett mail på engelska och sedan avslutar med bästa hälsningar på svenska ?

        Automatisk footer 🙂

      Besatthet av att krossa allt som rör Bella.
      Det kan få människor att göra sjuka saker

    Om hon nu har avbrutit samarbetet för att hon fått allergiska besvär hade det då inte varit ärligast att tala om det för sina läsare. Det kan ju vara andra som behöver vara försiktiga. Det känns inte ok att komma med detta som en liten ”by the way” -kommentar . Men ärlighet har väl aldrig varit hennes signum!

      Och för företaget.

      Fast det var ju just det hon gjorde, och är ju ärlig men ändå så klagar ni och skammar henne. Spelar ju ingen roll vad hon gör ni klagar på allt. Att hon ens står på benen är för mig en gåta, jag hade varit helt nedbruten av att utsättas nästan dagligen av elakheter och obehagliga människor som gör allt för att knäcka henne och sänka henne. Hemskt.

        Tror snarare att du och IL är av samma skrot och korn som bara maler på.

          För att vi inte håller med och blir hjärntvättade av allt stalkande ??
          Detta är så sjukt!

    Jag tolkar det också som att dom svarade på Camillas första stycke angående att hon slutat med produkterna pga huden reagerade dåligt. Dom undrar vart dom kan läsa vart hon skrivit det.
    Dom svarar ju inte på kommande frågor om hennes ambassadörskap. Men jag kan ju också ja fattat fel ?

      Företaget är väl kanske proffsiga och hanterar det med Isabella. Oavsett så har inte Isabella skött det snyggt.

    Om hon är så himla allergisk och känslig, varför tar hon inte reda på VAD hon är allergisk emot? Så kan hon enkelt undvika de ingredienserna i smink i framtiden.

      Det är väl en ”obalans i nervsystemet” ?

        Det är inte hon som brukar säga så, det är en annan, och det brukar då handla om att gå upp i vikt.

      Hennes lösning var att skapa ett eget hudvårdsmärke, men hon slarvade bort det. Många gånger framstod hennes verksamhet som både charmig och jordnära. Annat var det när hon reste själv till Italien en midsommar med en man som var upptagen.

    Är man mäktigast i världen kan man göra som man vill.

      Det är hon inte än… Bland de mäktigaste i Sverige

        Är hon verkligen det?

        Men nu är väl Bella inte med på någon lista över mäktigaste influencers eller mäktigaste i näringslivet?
        Det var 2018 och 2019 som hon var med men sen kom hennes krasch och avvecklingen av Löwengrip Invest osv.

          Det var en hittepå- lista då med, ett kommersiellt pris. Hon har aldrig varit en av de mäktigaste aktörerna inom svenskt näringsliv.

        *märkligaste

        ?

    Hon fick alltså enligt deras svar samtliga produkter för flera månader sedan och meddelade dem att hon var mycket nöjd. Då blev det ett samarbete. Uppenbart hade hon inte använt produkterna innan reklamen skapades i Stockholm. Hon skulle ha varit i Berlin för ett av deras event nu i höstas men det blev inställt på grund av Corona. Har hon hittat ett annat företag som betalar bättre? Hon har alltså lurat både följarna och uppdragsgivaren samt lyckats med att baktala produkten. Triss i hur man absolut inte beter sig. Dags att införa reklamförbjud för vissa influensers.

      Jag tror också att hon har ett bättre betalt samarbete med en konkurrent på g.

        Jaså det tror du nu, igår var ni ju säkra på att det var IL som fått sparken, ni påstod då att hon hade fått kicken som deras ambassadör och ljög om att hon valt att avbryta. Asså… ni hade fel men ni hittar på annat.. sjukt.

      Där fick du till det, men bara så att alla som läser det förstår att det är Anonyms egna tankar och påhitt. Du vet inte att hon inte använt produkterna, hon har säkert använt och varit nöjd med exempelvis läppstiften men sedan reagerat på deras foundation, det behöver inte märkas direkt liksom. Hon har inte ba ktalat för att hon skriver att hon reagerat på en produkt. Lägg ner.

    Var det inte Isabella och pingis som rekommenderade sina kunder att fortsätta använda produkterna när dom hade fått utslag? För att det kunde ta en månad innan hyn vande sig.

      Jo så är det så det hade I och P rätt i men det gällde hudvård, och detta gäller smink och det är två olika saker.

        kanske är samma med smink? man har ju båda i ansiktet liksom.

      Jo, det gjorde de.

    Var står det att de inte vet att hon avslutat samarbet? De säger bara att de inte kände till anledningen. Klart de reagerar och vill gå till botten med det, det är ju dålig reklam för dem.

    Ser grund för stämning av kontraktsbrott här. I avtalen brukar finnas dels uppsägningstid dels en tystnadsklausul. Tyskar är stenhårda med formalian så än har vi nog inte hört sista ordet om denna historia. Otroligt oprofessionellt hanterat av IL, men varför är jag inte förvånad?

    Påminner lite om när jag 15 är gammal sa upp mig från snabbmatsstället jag jobbade på genom att aldrig komma tillbaka, så respektlöst

    Märkligt att smink- eller hudvårdsmärken vill ha samarbeten med Isabella. Eftersom hon har problem med huden som hon inte verkar komma tillrätta med borde man inte vilja ha henne som ambassadör för sitt märke. När som helst kan ju Bella putta företaget framför bussen och säga att hon fått breakouts av sminket/krämerna, trots att det kanske är hennes gamla vanliga hudproblem som visat sig och att dessa inte orsakats av just Und Gretels produkter.

      Att hon inte håller sig till Löwengrip åtminstone när det gäller hud- och kroppsvård?
      De produkterna verkar hon ju tåla – hon har till och med blandat till dem själv 🙂

    Men varför gör inte företagen någon research? Varför vill man inte ha koll på vem som är ”ambassadör”?
    Varför ?
    V A R F Ö R ?

    “You can fool all the people some of the time and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.”

    Helt sanslöst hur en person som hade ambitionen att bli ’ världens mäktigaste kvinna ’ kan bete sig så oprofessionellt.
    Så gör man bara inte. Hoppas faktiskt att det sprider sig om hennes beteende och att företag inte vill samarbeta med henne i framtiden pga detta.

    Sandra Beijer var verkligen spot on igår i hennes inlägg om läsförståelse…

      I vems inlägg?

        Det Anonym menar är att man ska skriva: ”Sandra Beijer var verkligen spot on i sitt inlägg”
        Alltså sitt, inte hennes. Eftersom hennes syftar till någon annan än Sandra. Det här syftningsfelet ser man ganska ofta nu för tiden.

        Men, det intressanta är att Sandras inlägg handlar mycket om just detta – att vi fastnar på ett ord istället för att läsa och förstå hela texten. Att vi kanske väljer att förstora upp något, som egentligen inte var det väsentliga för innehållet (som att påpeka ett stavfel istället för att förstå avsändarens budskap).

          Grattis, du fattade en av två poänger med min kommentar!
          /09:50

        Brukar inte gilla språkpoliser men detta var kul. Vad var det som var så speciellt i inlägget? Skriv det istället så man kan gå in där om man vill veta mer.

          Det var ett inlägg om läsförståelse och hur saker interpreteras fel, t ex när hon skriver bokrecensioner. Då hon mer skriver om känslan och språket än ”det blir fyra rungande stjärnor av fem” brukar många fråga ”men vad tyckte du om boken?”. Utifrån det blev det en väldigt intressant diskussion i kommentarsfältet under inlägget om läsförståelse och språkförbistring.

    Hoppas att du känner att du gjorde ett bra jobb idag och förbättrade världen.

      Varje dag! 😉

      Här förstår man ju genast att du Malena jobbar natt på IVA för svårt covidsjuka samtidigt som du dagtid arbetar med cancersjuka barn och på fritiden ägnar dig åt att skicka förnödenheter till världens oroshärdar. TACK från oss alla till dig.

      Om man anser att man gör ett bra jobb genom att stalka folk så har man en sne uppfattning om hur man ska vara. Har man varit utsatt för mobbing så skulle man aldrig någonsin låta någon annan utsättas för det.

    I love Camilla!

    Jag fattar inte varför något företag överhuvudtaget vill samarbeta eller göra affärer med henne. Finns det ett enda positivt exempel?

    Ingen mer som tror att Isabella fiskade efter ett samarbete med mycket pengar men att företaget tyckte att det var tillräckligt att de skickade henne gratis varuprover?

    Min teori är att Isabella bredde på och hoppades på att casha in i sann fake it til you make it-anda, men att företaget inte nappade.

    Då blev Isabella sur och hämnades.

    Tycker det är lite konstigt att hon fick så pass mycket vid försäljningen av företaget när det gick med förlust. 3-5 gånger årsvinsten brukar gälla ?

    Förstår inte vad hon sysslar med.. Nyss la hon ut ett blogginlägg där hon är och shoppar med sin dotter & äter på Max medan sonen är hos en vän och leker? Vad har hon för baktanke med allt detta eller är hon bara korkad?

      Hon är bara korkad. Har inte det märkts vid det här laget?

    Nu börjar du fan bli en stalker gällande Bella. Riktigt obehagligt. Märker du inte själv hur besatt du är?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.