Vänner, ex och lojalitet

Okej, här har vi en liten situation att sätta oss in i.
Den har egentligen två ben och Denise Desmonds video likaså, så vi tar det från början.

Denise har barn med en man vid namn Oliver som innehar ett av de Instagramkonton som jag bäddat in här ovan. 
I sin video berättar hon om hur ensam hon känner sig i sitt föräldraskap och hur deras gemensamma dotter träffar sin pappa, max fyra dagar i månaden.
Denise uttrycker en önskan, för deras dotters skull, om att de skulle kunna ha en relation där de kan kommunicera om allt som hör dottern och föräldraskapet till, men berättar hur Oliver inte ens svarar på sms som hon skickar till honom.
Hon är med andra ord väldigt kritisk till hans brist på ansvar för sitt barn.

Sen fortsätter hon med att berätta om en bekant, en kvinna som hon primärt lärt känna på Instagram.
De har pratat och funnits där för varandra, särskilt när det tog slut med kvinnans – som då är Antonija Mandir – pojkvän, och de båda har talat om att träffas på riktigt eftersom de kommit så bra överens.
Nu visar det sig att Antonija börjat dejta Denise ex – och pappan till barnet, Oliver – utan att säga något till Denise. Hon känner sig dum som kanske har suttit och peppat Antonija, möjligen med egna erfarenheter av sin tidigare relation, och så kanske Oliver sitter där bredvid och skrattar åt alltsammans.
Denise visar upp konversationer hon haft med Antonija i videon om någon undrar över hur de låtit.

Hon säger i videon att man givetvis får träffa vem man vill och man kan inte alltid styra över känslor, men man kan styra över vilken respekt man visar genom att vara ärlig och säga som det är.
Hon tycker att Antonija eller Oliver kunde sagt som det var till henne så hade hon kunnat backa ur situationen där hon och Antonija sitter och skriver med varandra, men istället så får hon veta det på ett inte helt charmigt vis.
Denise och Olivers dotter berättar nämligen för sin mamma att hon fått sova i Antonijas säng, mitt emellan Antonija och pappa.
Hon får alltså veta det av sin dotter.
Denise är också kritisk till att Oliver inte ger sin dotter full uppmärksamhet de fyra dagar i månaden som han träffar henne. Att han får träffa vem han vill under alla de andra dagarna då dottern bor hos Denise, men att det är onödigt att introducera en ny person så snabbt för dottern, och att det är dottern som avslöjar pappans nya kvinna för sin mamma.
Slutligen så vill inte Denise att dottern ska behöva känna att hon måste ha hemlisar utan att hon fritt ska kunna prata om vad som händer när hon är hos pappa, på samma vis som hon ska kunna göra när hon är hos honom.

Hon efterfrågar lite respekt helt enkelt.

Jag är ju lite tveksam till att smälla upp precis allt på sociala medier – lite som med Paow i morse – men om någon eller några börjar ta saker offentligt så har man kanske inte så mycket annat väl än att göra likadant.
To even out the scores liksom?

Vad tycker ni om allt det här?

226 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det här kunde du hoppat.

      Jag orkade inte ens läsa. Känner att jag tappat greppet om vilka influencers som är ”it” just nu. Jag lever fortfarande på tidigt 10-tal där Kenza var the shit ?
      Mvh old

        Ja, det var bättre förr.

        haha jo den tidennär Bella hade Nordens största blogg … 😛

          haha så rolig du är som tar bort kommentar om att IL var den mest klickade i november, så det är du c som är mm. Kan berätta vem som är britt-marieny också och c-pcake.t-ree m.fl.

            Hur mår du egentligen? ?

          Hon var väl bara störst i Luleå med 4 miljoner läsare där?

            Umeå

      Jag tyckte detta var en bra story, iaf när man tittar på Denises video ovkså. Jag känner löst till de inblandade men inte mer än så 🙂

      What??

    Sorglig situation.
    Samföräldraskap borde inte vara så svårt, men så är det det där med att personer är olika.

      Det handlar inte om att vara lika eller olika utan om att vara vuxna och göra det som är bäst för barnet.

        Läste att det tog slut bland annat för att Oliver försökte hinna med att göra allt som han inte skulle kunna göra sedan när barnet föddes och att de då gled isär. Så fruktansvärt omoget. Och sen blev det jobbigt med ett barn och då tog det slut. Patetiskt.

    Jag tycker att är man deltagare i en usel dokusåpa och skaffar barn med en otrogen snubbe får man fan skylla sig själv.

      Och du verkar vara en osympatisk jävel.

        Ja men Nina har en poäng. När man skaffar barn med någon kanske man ska kolla vad det finns för förutsättningar för föräldern.

          Är det inte lite enklare om alla tar ansvar för sig själva? Att man kollar med sig själv innan man skaffar barn och inte lämnar över det på någon annan.
          Det är väl ändå inte kvinnan som ska ha koll på om mannen är redo för att bli pappa, det borde han ha koll på själv. Som alla andra vuxna människor.

            Fast man har väl ansvar också att kolla av att den man skaffar barn med är en lämplig förälder kan jag tycka. Och det gäller både män och kvinnor.

              Alltså jag håller med om att man själv har ansvar för om man är redo eller inte, men tycker att man också har ett ansvar att välja en bra mamma/pappa till sina barn. Att du tycker att du är redo och tar ansvar betyder ju inte att jag tycker att du är lämplig att bli förälder till mitt barn eller ens att vi har samma syn på vad ansvar är.

            Finns många som inte är förmögna att ta ansvar över sig själva, om än mindre ta ansvar för ett barn.

          Och om man missbedömer de förutsättningarna? Då förtjänar man att behandlas som skit?

          Hon var ju ganska drivande i programmet!

        Så klart jag är, skäms inte ett dugg för det.

      Håller med. Så många som väljer att skaffa barn med uppenbara svin och är sedan förvånade när dom fortsätter vara ett svin. ?

        Ja eller med första bästa.

        ”Jag visste inte att han var en dålig kille förrän efter vi skaffade barn”.. Ja men lär känna varandra i mer än en månad då.

          Jag var tillsammans med mitt ex i sex år innan vi skaffade barn och hade en helt normal relation. Sen när barnet kom så smög hans riktigt osköna sidor fram som blev svårare att dölja för honom iom föräldraskap.
          Jag avslutade och avskyr verkligen när folk säger ”att man borde vetat”.

            Tror du att chanserna är större eller mindre att man har sett partnerns alla sidor och beteenden om man träffats en månad eller fem år?

            Fast dom allra flesta människor är väl inte helt underbar i 6 år och blir sedan helt förändrad när man skaffar barn? Då verkar ju din man inte gilla barn.

            Men va?! Låter ju jättekonstigt att han blev en annan person efter han skaffade barn. Då har ju stackarn fått en psykos eller depression och behöver hjälp. Det är inte normalt att bli helt personlighetsförändrad.

              Men det verkar väldigt vanligt alltså! Många som säger så. Kanske att det är så mycket extra ansvar och då kommer det fram? Eller att de egentligen inte ville ha barn?

                Och chanserna att man märker de tendenserna ökar ju om man känner varandra liite längre innan man skaffar barn. Men jag tror att många kvinnor så gärna vill ha barn att de antingen inte ser hans dåliga sidor eller bara ignorerar och tänker att det löser sig, han ändrar sig, osv.

                Samma för mig. När vi fick barn kom sidor fram hos exet jag inte visste fanns. T ex synen på ju viktig hans tid var jämfört med min. Emmet att jag ni när vi hade barn plötsligt skulle göra allt inne för han typ klippte ju gräset.

                  Instämmer i att många män värderar sin tid mer än kvinnans. Jag var ihop med pappan till mina barn i 6 år innan barn. Sen tog det mig två år att inse att han prioriterade sina behov innan barnens och skilde mig. Har dessutom sett det i andra separerade pappor som jag dejtat efter min separation.

                  De tycker helt enkelt att deras jobb är för viktigt för att vabba, deras träning är så viktig för att behålla kroppen (trots att kvinnans kropp har burit barnet och kan ha stort behov av träning därför). Eller hinner inte hämta/lämna på Föris för måste träffa polarna/gå på aw. Allt detta hade vi pratat i flera år om innan barn men det betydde inget för honom efter att barnet visade sig vara krävande……..(!)..,,

                    Men ofta han inte var så innan också? ??

                    Självklart värderar mäns sin egen tid istället för kvinnans. Speciellt bär dom är inte tillsammans längre. Varför är det ens en fråga. Tycker du kvinnor ska värdera mäns tid mer ens sin egen eller ?

              Buhuu, stackars honom. Det här är ju inte alls en vanlig sak som man hör mödrar berätta stup i kvarten, men givetvis är det synd om snubben som inte kan ta sitt ansvar. Det är så synd om honom att vi genast behöver rättfärdiga hans beteende och hitta en ursäkt till varför att han helt steppar av som pappa och är oskön mot barnets mamma liksom. Ska vi tycka synd om alla frånvarande färder också eller är det bara de som visar sina dåliga sidor först när de väl blir pappa? Kan vara bra att veta var gränsen går för vi kan döma, tänker jag. För givetvis skulle aldrig en mamma komma undan med samma sak pga dåligt mående och få en klapp på huvudet medan samhället försöker hitta på ursäkter åt henne.

              Jag hoppas ni fattar att om kvinnor genuint trott att papporna skulle suga, inte ta ansvar, inte bry sig eller va oskön – skulle många fler av dem tänkt igenom sina beslut. Det är som när folk undrar varför den slagna kvinnan inte lämnar förhållandet, utan att förstå allt som hänt innan att första slaget ens är möjligt och att varenda kvinna skulle gå om första slaget kom innan den psykiska misshandeln och nedbrytningsprocessen.

              Men såklart, kvinnan bär givetvis allt ansvar för att hon varit kär och i kärlens dumma dimma trott på sin partners förmåga. Allt är alltid moderns fel, även den frånvarande fadern är hennes fel.

              Lägg ansvaret där det hör hemma, vad hjälper det att lägga det på kvinnan och tycka hon får skylla sig själv? Det blir bara kontraproduktiv skam som gör att ännu fler mammor bränner ut sig i sina försök att engagera en oengagerad pappa.

              Okej, slut på rant. Nu skiner solen här på östgötska slätten! Tror genuint vi skulle leva i en finare värld om vi kunde vara lite ödmjuka inför att allt inte alltid är så jävla svart eller vitt. Livet är alla gråskalor däremellan och tror vi alla har saker vi i efterhand tycker oss borde varit mer uppmärksamma på. Hade jag vetat att jag skulle utveckla drogmissbruk hade jag aldrig tagit den första tabletten :).

              Lite ödmjukhet inför vad känslor och kärlek kan göra med en kanske? I slutet av dagen är vi alla är bara människor, kan man inte vara lite ödmjuk inför det samt omständigheter och förutsättningar? Vi kan nog utgå från att majoriteten mammor inte förväntar sig denna utgång och att alla givetvis vet när andra borde vetat bättre när det redan hänt. Det är lätt att döma andras handlingar när man redan vargavinter i hand.

                Jag håller med till stor del. Däremot tror jag att många tjejer tror att barnet kommer att förändra honom och att han DÅ kommer att börja ta ansvar och bli bättre. Och det kanske händer ibland, men man får ju räkna med att det mycket möjligt blir precis som innan men med ett barn.

                (Var inte jag som skrev om personlighetsförändingen)

                Men herregud, jag var ju bara dryg och sarkastisk och tycker givetvis inte synd om denna mansbebis.
                Jag tror fanatisk verkligen inte att man helt kan missa sina partners dåliga sidor och sedan kommer det helt fram efter man skaffat barn.
                Förlåt men jag tycker att det är naivt.

                  Jag har många exempel där en till synes helt normal man, som är trevlig och vettig och gillas av alla, helt plötsligt antingen inte vill vara pappa längre pga mkt ansvar eller helt enkelt skjuter ut sig som pappa om han separerar från mamman. Jag har blivit lika förvånad varje gång och ärligt har det gjort mig orolig att min partner som är en fantastisk pappa inte skulle vara det längre vid en skilsmässa.

                    Problemet är ju att kraven för att vara en ”normal” man är så jävla låga. Skulle vi ställa lika höga krav på männen som vi ställer på kvinnor så skulle nog en majoritet av de män som idag passerar som normala anses odugliga. Att vi fortfarande tycker att en man som ”hjälper till” hemma är duktig säger ju en del.

                    Och nivån för att vara en fantastisk pappa är ungefär minimikravet för att vara en normal mamma.

                      Men vem säger på riktigt att en man som hjälper till hemma är duktig fortfarande? Lever du på 70-talet? Jag skulle ALDRIG vara attraherad av en man som inte har ett jämställt tankesätt eller är en mansbebis. Och det absolut sista jag skulle göra är att skaffa barn med en sådan person.

                      Nej jag är född i slutet på 80talet och hör det ganska ofta bland både vänner och i olika forum. Så klart inte av alla men allt för ofta fortfarande. Och att kraven på män är lägre än för kvinnor för att vara bra, fantastiska föräldrar tycker jag är uppenbart. Mammor förväntas göra det pappor är fantastiska om de gör.

                      Jag tycker faktiskt att vi ska höja kraven på män och framför allt de som vi skaffar barn med. För barnens skull om inte annat.

                Tänker väl mest.. vilken genuin dejt där man har med en fotograf..??

                  Två måste det väl vara när man ser den andra i fotot ..

              Så konstigt är det inte. När man skaffar barn ställs allt på sin spets. Det innebär för många en extrem livsstilsförändring. Klart det kan ändra hur folk uppför sig, behandlar sin partner, hur mycket ansvar de orkar ta, hur bra de kan kontrollera sitt humör m.m.

            Ja det brukar ju låta så i efterhand men ofta har alla runtomkring sett att han är en mansbebis men kvinnan som lever med honom ser det inte.

              Obs notera ordet OFTA. Alltså inte alltid.

              Verkligen. På samma sätt som många verkar tro att man vid dejting hittar en kille som passar en om man inte är ärlig med vad man vill ha och hur man vill ha det (alltså spelar spel eller döljer att man egentligen vill höras oftare). Det är vad det är, och vill man inte erkänna det i tid blir det ju fel.

            Har väldigt svårt att tro att hon inte visade dessa egenskaper innan. Det bästa jag gett till mina barn är en pappa som jag 100% visste alltid skulle ställa upp och finnas där för våra barn. För det gjorde han alltid för mig och sina nära och kära innan. Han har alltid varit världens snällast.
            Nöj er aldrig med halvdana partners och skaffa inte barn med dom.

              Jag kunde inte hålla med mer!

              Duktigt!!!

                Ja det är väl fan det minsta man kan göra för sina barn.

                Tack!! ??? Är väldigt nöjd med mitt val av pappa till mina barn. Många här verkar ju inte vara det. ?

        Men lägg skulden där den hör hemma! It takes two to tango så skulden ska alltid ligga på föräldern som inte tar sitt ansvar, inte på den som gör det.

          ”It takes two to tango” kanske var fel uttryck att använda för att argumentera att skulden alltid ska ligga på ena föräldern och inte på den andra, iom att det uttrycket just syftar på att båda parter är ansvariga eller till och med lika ansvariga.

        Så många svin som går runt och gör folk med barn

      Jag tycker också det är varningsflagg på att träffa någon i en dokusåpa där han vart otrogen framför kamerorna och sen skaffa barn rätt snabbt efteråt.

      Men det är fortfarande han som är ett svin. Det är han som varit otrogen, det är han som ignorerar alla försök till kontakt, som inte vill samarbeta, som inte orkar träffa sin dotter. Som bryr sig om sin dotters bästa så lite att han tar med henne till sin nya tjej (en främling) och låter henne sova där istället för att spendera den lilla tid han har själv med dottern. Det är han som ska få all skit. Inte Denice vars enda brott var att vara för godtrogen.

        Håller med, hon kanske har gjort fel vid valet av pappa men det är inte det det handlar om nu. Han gör fel, oavsett vad hon har gjort innan. Och så sjukt omoget att låta barnet vara den som berättar… Hur kan någon kvinna vilja vara med en man som låter ett litet barn ta ens ansvar? Usch.

      Känner med henne. Blev chockad att hon är en dokusåpa tjej för hon pratar lugnt sansat och med riktiga ord☺️ Verkar rätt mogen osv.

      MEEEEEN
      Det är sant som du säger. Hade vi tjejer inte tagit i sånna här killar med tång. Hade vi avvisat otrogna, obildade puckon. Hade vi skrattat år badboys å vänt på klacken såfort vi träffat en sån. DÅ SKULLE ÄVEN DESSA IDIOTER SKÄRPA TILL SIG

      Nej jag skyller inte på tjejerna. Nej det är inte synd om killarna. Menar mer att problemet är större å mer komplicerat. Om(i en perfekt värld) idiotkillar som Marcello å liknande, intefick utrymme på tv, inte fick följare och beundrande kommentarer på Instagram Om tjejer bara ville vara med pluggiga killar som beter sig å går på KTH. Då hade frekvensen av sånt här beteende gått ner enormt. Och vi kvinnor har ett litet ansvar att dels uppfostra våra söner så de inte blir såhär, men då måste vi också välja bra pappor till våra barn. Och vi kan inte avsky att bli behandlade illa å samtidigt gå med på att bli det. Precis som att killar inte ska det.

        Så jäkla sant! Dessa typer av män måste utrotas. Men det är svårt när tjejer flockas kring dom och dessutom skaffar barn med dom. Sen får barnen med största sannolikt en väldigt dålig manssyn pga en pappa som suger. And on and on it goes.

          Det är märkligt hur folk alltid lyckas vrida om allt till att det är kvinnornas fel.

          Det finns länder där kvinnan knappt alls har rätt att välja sin partner, och männen i sådana länder är inte mindre macho än här. Ni tillskriver kvinnor som grupp mer makt än vi har. Det finns ett machoideal, men det upprätthålls i första hand av andra män.

            Men nu läser du ju lite hur som helst, personerna du svarar på skriver ju ju just att den inte skyller på tjejerna – men man måste ju kunna prata om problematiken i att folk väljer dålig medföräldrar. Nej, man vet inte alltid det på förhand, men i många fall är det rätt tydligt att en person kommer inte vara en bra medförälder då den inte beter sig som en bra partner eller person innan barn heller. Klart skulden att vara en dålig förälder ligger hos den dåliga föräldern, men det måste ju gå att prata om vikten av att välja en bra medförälder för att minska hur många som måste gå igenom sådan skit.

            Och jag tror att många inte riktigt tänker efter på den aspekten. Tänker t.ex. på när jag ser poster om någon som upptäckt att de blivit gravid och inte riktigt vet hur de ska göra (behålla eller abort) och funderar över t.ex. den ekonomiska biten, om det kommer hålla med partnern, boende osv. De som svarar på sådana poster tenderar att antingen skriva att personen ska göra det som känns rätt för den, eller så skriver de peppande kommentarer om hur allt kommer lösa sig och man fixar det – ekonomiskt, om man blir ensamstående osv. Men väldigt, väldigt sällan är det någon som tar upp det faktum att du binder dig på 18 år (men livstid egentligen) till den andra föräldern och att det är en av de viktigaste faktorerna att fundera över.

            Nej, alla i världen har inte ett val – men det är väl inte så relevant när vi pratar om de som har ett val?

              Det är ganska vanligt, åtminstone i vissa hörn av internet, att kvinnor anses (åtminstone till stor del) ligga bakom det negativa mansidealet. Att om kvinnor bara inte låg med bad guys så skulle det inte finnas bad guys. Kanske personerna här ovanför inte alls menade så, men det lät så tyckte jag.

        Jag tror faktiskt inte att de skulle skärpa sig. Män har en tendens att tro sig vara guds gåva till kvinnorna, oavsett hur mindre estetiskt vackra eller illa egenskaper de besitter..

        Ni underskattar dessa mäns förmåga att manipulera och vara totalt gränslösa. Det är inte bara att ”sluta vara med svin” för de kommer att kunna vrida och vända på sig själva för att verka ha blivit bättre.

        Och ni kan säga hur mycket ni vill att ni ”inte skyller på tjejerna”, men det är tyvärr precis det ni gör. Och det är såhär det funkar. Män kommer undan med att vara svin. Varje dag. I alla delar av världen. För det är och kommer alltid vara kvinnornas fel.

        Det här kommer inte sluta genom att kvinnor slutar välja svin. Det kommer sluta när vi lägger ansvaret där det hör hemma – på männen som åker på en jävla räkmacka genom livet och århundradena, precis som de alltid gjort.

        Det är så jävla ledsamt att se dessa diskussioner där männen alltid, alltid slipper undan. Det är ni som låter dem.

          Hur menar du att vi rent praktiskt ska lägga ansvaret på männen? Att inte välja dessa usla män till pojkvänner och pappor till våra barn är ju ett sätt att de får ta ansvar för konsekvenserna av sitt beteende.

    Gjorde de en Bella och bara poserade i helikoptern på marken?

      Nej, det finns bilder på flygturen på stories så den ägde rum.
      Däremot ser det ut att vara spons/samarbete med något/någon kallad Mr Charles ”The ultimate in Travel &
      Luxury Lifestyle Management”.
      Oklar reklammarkering dock – bara taggat och länkat.

    Jag känner med Denise. Hoppas hon är stark nog att fixa detta utan den där fjanten till ”Pappa”.

    Tycker Denise varit väldigt naiv, Oliver var inte direkt snäll mot sin förra tjej så vet inte varför det skulle blivit bättre denna gången. Att han sen tar noll ansvar för sitt barn är såklart inte okej.

    Förstår inte varför skulden ligger hos Antonija att ha berättat om detta och att hatstormen hamnar där. Om någon borde berättat så är det ju pappan till barnet.

      För att de var vänner.

        Fast det ser de ju olika på. Denise hävdar att de var vänner för att de setts på två events och skrivit på Instagram. Antonija uppger att de inte var vänner utan bekanta. Att Antonija en gång skrivit att hon vill hänga med Denise kan vara att hon ville ses för att bli vän med henne, vilket sedan kanske inte hände.

          Två event? Då är man väl fan bästisar?

          En gång? Kolla videon så ser du att de löpande snackar om hur mycket de saknar varandra och ska ses. INTE en gång. ?

            Var ju mest Denise som skrev det.

          Läser man deras chatt som Denise publicerade så är Antonijas svar inte mer än hövliga på dagens ungdomars vis (med emojis och kärlek etc). Denise framstår som mkt mer angelägen att ha en relation till Antonija än tvärtom. Därför tänker jag att det nog inte är så konstigt att deras uppfattning om vänskap går isär. Jag uppfattar t.o.m. Denise som efterhängsen och Antonija som vänlig utan att mena ngt mer med det.

      Om man ser på konversationen mellan Antonija och Denise i videon så tycker jag det är rätt uppenbart att det är Denise som skriver och Antonija som bara svarar kort.

        Ja jag tänkte på det med. Verkade jättekonstigt att hon fortsatte skriva fast svaren hon fick tillbaka var så korta.

        Håller helt med dig! Svarade ovan innan jag läst ditt svar. Precis så som du beskriver det tror jag att det är.

      Hon borde ha säkerställt att barnets mamma, som hon är bekant med själv, kände till att hon umgicks med barnet innan hon umgicks med barnet. Åtminstone innan hon sov med barnet. De hade kontakt – så svårt var det inte att säga jag dejtar x nu och jag vill bara dubbelkolla med dig, eftersom vi känner varandra, att det är okej att jag umgås med ditt barn. Det är så man bygger hållbar relation när barn är inblandade… Även om det inte är ens barn så har man ett ansvar när barn är inblandade. Hade de umgåtts bara utan barnet hade jag fortfarande tyckt att de borde sagt något i sinom tid, men inte alls samma ansvar som när de umgås med barnet.

        Fast det är väl ändå pappans ansvar att informera. Om en ska ringa och verifiera godkännande att umgås med alla en träffar så skulle man inte h tid för ngt annat. Det är absolut inte Antonijas ansvar, det är bara befängt.

      Jag kan förstå att Denice är mer besviken på Antonija just nu. Hon har antagligen fått lära sig över tid att det inte går att lita på Oliver. Att nu dessutom behöva känna sig så lurad av någon hon trodde att hon var vän med och kunde lita på kan inte kännas bra alls, och det måste ha kommit som en väldigt otrevlig överraskning. Nu är jag inte mer insatt i detta än att jag läst inlägget här ovan, men bilden jag får av situationen är att Denice och Oliver inte har varit on good terms på ett tag. Att bli sviken av någon man redan har en dålig relation med är ju sällan lika smärtsamt som att bli sviken av någon som man trodde sig ha en bra relation med.

    Känns som att A försöker framstå som någon på sociala medier men i verkliga livet är hon helt annorlunda. Och då menar jag inte på ett positivt sätt.

      Känner samma

      Håller med.

      Tänker Katrin Z när jag ser henne faktiskt. Hon känns väldigt osäker och falsk.

      Också min uppfattning. Men det lyser dock även igenom i hennes videon numera att hon är dryg och självcentrerat.

      Jag håller verkligen inte med. Den här Denise uttalar sig om hennes version och syn på saken. Antonija har inte sagt ngt, iaf inte ännu. Att döma Antonija efter detta tycker jag är fel då tillräcklig info inte finns, det är inte rättvist.

        Hon grät ju direkt till exonph på ig, så jo hon har sagt sitt. Och det var inte på ett trevligt eller respektfullt sätt! Oavsett om man inte känner varann så kan man va respektfull mot mamman till barnet. Att sen trycka ut bilder på en flashig date dagen efter att Denise lagt ut sin video säger allt om Antonija.

    Jag förstår denice helt och hållt Jag förstår hon känner sig sviken av båda. Hon träffat antonija på många event och sen att både Anto och Oliver lägger upp provocerad låtar på story igår var ju också överdrivet..

    Tycker att hon borde ta det här till familjerätten och INTE på sociala medier. Tror hon verkligen att något kommer att bli bättre av att hon gör en YouTube-video?!
    Med det sagt förstår jag att hon känner sig sviken och är förbannad men fel forum ffs!

    Men hon kunde väl ändå ha sagt nånting till Denise hade ju varit schysst åtminstone om dom hade skrivit till varandra

    Vilken fin kille Oliver verkar vara 🙂 andra tjejen han behandlar som skit offentligt

    VARFÖR ta det här offentligt? Gör att jag genast tycker att Denise verkar vara den personen det är ”fel” på. Vill du att pappan till ditt barn ska ta mer ansvar, säg det till honom, inte till dina följare.

      Ja varför måste man ta precis allting offentligt?

      Vissa män(niskor) går inte att nå. Det är som att prata med en vägg. Förmodligen har hon försökt. Skulle aldrig ta det offentligt själv då jag inte är en offentlig person, men om jag, mitt ex och hans nya partner var det hade jag nog kunnat vända mig dit i desperationen.

        Hade nog varit bättre att vända sig till familjerätten men okej…

          Familjerätten kan inte göra ett piss. De kan bara ge råd.

            Och vad kan detta göra?

              Hon får ut sina känslor och sin frustration. Familjerätten kan bara nicka beklagande. I det här fallet kanske hon får support som hjälper henne att må bättre, även om det inte förbättrar något i praktiken.

                Den supporten kan hon få utan att lägga ut alla rundor kring barnet offentligt.

                Frustration och känslor kan man få ut genom att spy galla över pappan med sina vänner. Där barnet inte hör eller aldrig kommer att få veta vad som sägs om honom.

                Support kan man också få på annat sätt. Exempelvis förmedlat via bvc, familjerätt eller kommunen.

                Men lägg av. Om inte familjerätten behagar så finns väl familj och vänner där i alla fall. Nu läggs det ut på Youtube och det blir en diskussion av random människor vem som gjort fel och inte och man ska sitta och skicka styrkekramar fast man inte har hela bilden klar för sig. Känns inte sunt att ta det offentligt alls.

            Haha det är lite mer vuxet iaf. Inte för att nån av dem verkar speciellt vuxna. Han är väl dessutom x antal år yngre än henne..

      Hon har säker tagit det privat med honom också, men kanske ingenting händer?
      Är han en influenser kanske han lyssnar på riktigt först när det sker offentligt? ?

      För 30 år sedan var jag ett litet barn till två föräldrar som inte kunde kommunicera och en pappa som inte var intresserad än att ses någon dag i månaden. Jag är i alla fall glad att det inte finns kablat ut på Internet till allmän beskådan. Inte ens idag vet jag vad som hände mellan mamma och pappa då min mamma inte tycker att vi barn behöver veta det och eventuellt känna att vi måste ta ställning.

        Bra gjort av din mamma. Barn behöver inte veta allt! Fick flera ”nu är du gammal nog att få veta” i sena tonåren och tjugoårsåldern av min pappas ex (som han bodde med under hela min barndom) . Hade då redan en skör relation med pappa och hennes kommentarer gjorde den ännu skörare då jag tyckte synd om henne. Jag har förstått i efterhand att hon använde mig för att hämnas på honom och njöt lite av att han hade en lite dfålig relation till sitt enda barn. När jag var 25 dog han, då hade vi hittat varandra ganska bra, men hade hon inte varit inne och sabbat hade vi haft mer tid. Det som hände melkan dem var mellan dem, pappas och min relation borde ha varit vår egna. Pappa sa aldrig ett ont ord om henne och det fick jag inte heller göra för honom.

          Vad tråkigt att höra att hon försökte förstöra mellan er. Och jag beklagar att din pappa inte finns kvar.

          Ja, fler föräldrar och partners till föräldrar borde sätta barnet i första hand och svälja sin egen stolthet.

      Denise är offentlig själv och uppenbart att hon gillar att synas. Jag tycker därför inte det är främmande att hon tar det offentligt men kan tycka det är fånigt.

      Exakt, dessutom kan hon sluta filma flickan i alla lägen, hur kul är det att ha en kamera upptryckt i ansiktet hela tiden när man umgås.

        Ja värna om integriteten liksom. Snälla!

      Antagligen för att hon försökt flera gångar som hon säger men inte lyckats. Killen verkar inte ens ha varit typen som hade kommit till familjerätten så Youtube för honom var nog bäst också. 🙂

    Värst är väl att dottern varit hemma hos Antonjia… Man blandar INTE in barn skäms på Oliver och Antonjia.

    Dejta hellre privat och smet inte ut världens bästa och mest unika dejt (enligt egna utsagon) i ansiktet på en MAMMA som är sårad.
    Även om hon skulle ha fel, så är hon fortfarande en ensam mamma/människa som är ledsen.

      Jag tror helt ärligt talat att de bara är ute efter exponering, följare och uppmärksamhet. Den så kallade ’dejten’ känns inte genuin för 5 öre. Sorgligt att välja följare och uppmärksamhet på bekostad av relationen med sin dotter och Denise respekt. Hur gammal är människan? Han känns som en omogen tonåring.

      Varför är det värre för att hon är MAMMA?

        För att han inte visar någon respekt varken mot sin dotter eller mamman till barnet.

        För en mamma är OFTAST inte bara en människa utan det är en människa med ett barn.
        När man får barn, då är man inte längre bara en människa utan någon som ansvarar för ett annat liv med med allt vad det innebär. Gäller normala pappor med.

          Men snälla haha! Är man mer värd då eller? Sjukt sätt att resonera på. Folk utan barn kan också ha andra de tar hand om/folk som är beroende av dem.

        För att mamman i det här fallet har starkast anknytning till barnet, är den som tar mest hand om barnet, och är den som bryr sig mest om barnet.

        Pappan är pappa 1 dag i veckan *stående ovation*

          Ja men det är ju inte värre att såra henne, det är inte mer synd om henne för att hon är mamma.

    Tycker ändå att det är lite för mycket att sin nya flickvän sover över samtidigt som hans barn gör det, särskilt om det bara rör sig om 4 dagar. De dagarna kunde han väl skippat med A?

      De åkte ju hem till Antonija och sov också, blev både ny miljö och ny tjej för den lilla stackarn, hon kan väl inte vara mer än 2-3 år?

      Sjukt att vänja barnet att sova i samma säng som andra/nya vuxna.

    Stämmer nog då för så hårt modererad den bloggen är av Mona.

    Följer ingen av dessa, och har de varit med i något ev program på tv så har jag no clue. Är alltså inte partisk.
    Min spontana reaktion är att snubben och den där Antonija verkar vara mindre charmiga personer. Milt uttryck.

    Att skita i sitt eget barn, sedan börja dejta sitt ex vän (de har ändå anförtrott sig åt varann och stöttat), det förstnämnda är tillräckligt vidrigt…
    För att inte tala om Antonija som kastar Denice under bussen på ett jävligt genomruttet sätt.

    Summa: de förtjänar varann!
    Hoppas de är tillsammans för resten av livet så ingen annan potentiell pojk-/flickvän i framtiden råkar ut för någon av dem. Två fula fiskar kan lika gärna spendera sin tid ihop. Då blir liksom ingen annan, genuin och snäll person, drabbad av deras uppenbara brist på kärlek, respekt och empati.

    Win-win även om de båda är rätt jävla uppenbart loser-loser.

      Hur kastade antonija Denise under bussen här menar du?

      Är inte på någons sida alls här då det inte är några som jag följer, men från det jag läst i inlägget så verkar inte uttrycket kasta under bussen direkt vara det rätta… Eller?

        Hade jag anförtrott mig till en tjej ang mitt ex, sedan fått veta av vårt gemensamma barn att pappan och denna tjej börjat setts. Då hade iaf jag känt mig jääävligt överkörd av hennes buss. Rätt uttryck eller inte.
        A har kastat den där D under en egotrippad ångvält, är det bättre? ?

          Jag undrade bara eftersom jag inte tyckte att någon blev slängd under bussen när jag läste inlägget, men kan ju ha missat något då jag inte följer någon av dom.

          Säger inte att det är rätt eller schysst gjort.

            Fattar. Vi alla reagerar väl också olika utifrån egna erfarenheter osv ?

            Den jag tycker mest synd om i allt det här är barnet. Sedan mamman till barnet.
            De andra två verkar helt empatifria utifrån hur händelsen gått till.

              Ja jag håller med. Det är barnet det är mest synd om här och jag tycker nog att detta hade varit bäst att ta mellan föräldrarna, inte offentligt bland följare. I alla fall de delar som rör barnet. Sen sina känslor kring att han träffar hennes kompis kan hon väl lägga ut om hon behöver.

          Hur mycket har hon anförtrott sig om sitt ex – det är väl snarare så att D skickat lite hjärtan och tröst apropå A break med sitt ex.

      Lite kul att hon dumpade Jack för att hon inte fick ut det hon ville ha av den relationen och nu dejtar hon en kille som har 0 respekt för sina ex. Hur en kille pratar om/behandlar sina ex säger ju en del om hur han är som människa. Speciellt om han har barn med en av dem.

      Förstår inte varför Antonija får all hat? Det är väl Oliver som ska uppfostra sitt barn och sätta gränserna. Tror inte Antonija tvingade barnet att sova mellan dem. Tycker inte heller Denise ska dra kompiskortet. De är inga vänner och Antonija har ingen skyldighet att säga det. Det här känns mer som att Denise inte vill att Oliver ska träffa någon ny. Förstår att det gör ont men det känns som att detta är något för att de ska få hat och att det ska rinna ut i sanden.

    Och vad har hänt mellan Maja och Sanna???

      Det var något med nån svensexa har jag för mig. Osäkert.

        Nej det är bara ett rykte.

        Har inte John jävligt märklig frisyr?

      Och Alice jirel?!?

      Och Fanny och tanbyklara?!?!?

        Har dom också gjort slut?

      Och Pettson och Findus!

    Kan inte förstå hur man kan med att kalla sig för förälder när man bara träffar sitt barn varannan helg. Så fruktansvärt oansvarigt att inte finnas där mer än så.

      För mig är det mest förvånande att så många pappor inte vill träffa sina barn mer än så, och då också gör allt för att kunna göra det (flyttar närmre, byter jobb, whatever). Hur kan man inte vilja ha så mycket tid som möjligt med sina barn?

      Fast vänta lite nu, vi lever ju alla i olika typer av familjeförhållanden som vi behöver anpassa oss efter, eller hur? Mina föräldrar har aldrig bott ihop och jag har bott hos min mamma under hela min uppväxt. Jag var hos pappa varannan helg och från att jag var 12, de helger jag ville. Ibland blev det oftare och ibland mer sällan. Mina föräldrar bodde i olika kommuner och jag gick i skolan i samma kommun där min mamma var bosatt. Det hade alltså bara blivit bökigt att ha mer än varannan helg. Min pappa är lika mycket min förälder som min mamma är. Han har bidragit på alla sätt en förälder ska till min uppväxt och uppfostran. Och bara för att man inte SES så betyder inte det per automatik att man inte finns där. Jag är inte insatt i triangeldramat som det här inlägget handlar om men tycker inte det är okej att dra alla ”varannan helg-föräldrar” över en kam på det sättet. (Jag är 28 år idag, så det är längesen vi körde varannan helg, men nu ska jag åka till pappsen så ska vi gå ut i skogen och grilla korv..)

        Använder inte din pappa som exempel nu utan pratar generellt. Jag vet att det finns undantag.

        Men varför är det alltid papporna som tycker att varannan helg räcker? Vet vi många mammor som bor i annan kommun än sina barn och därför nöjer sig med varannan helg och två veckor på sommaren?

        Hade jag varit pappa med barn i en annan kommun hade jag genast flyttat dit så att barnet kunde vara hos mig oftare och ändå gå i samma skola.

        Nu växte jag iofs upp med en pappa som bodde 2 kilometer bort och ändå inte tyckte att mer än två helger i månaden behövdes så det kanske inte alltid är avståndet.

        Äsch, vet inte vad jag vill ha sagt längre…

        Man är ju knappast lika närvarande förälder om man bor i en annan kommun.. jag skulle aldrig flytta från mina barn och hoppas att den andra föräldern känner Samma sak.

          Ja det finns verkligen ingenting som skulle vara viktigare än att få så mycket tid med barnen som möjligt och vara där i deras vardag. Inte bara en rolig lekfarbror på helgen.

          Inget jobb, boende, ny partner skulle vara viktigare än barnen. Sorgligt att så många pappor inte känner så. Men jag är självklart färgad av att min egen pappa aldrig satt mig först någonsin.

        Du pratar utifrån din anknytning till din pappa! En god anknytning är inte detsamma som ett bra föräldraansvar!

        Personerna pratar övergripande om det fallerande i ”varannan helg”-upplägget!

        Barns liv (emotionella utveckling) pågår hela tiden och det är inte att ta ett föräldraansvar när man bara bemödar sig att lämna utrymme till sitt barn varannan helg.

        Ska båda vårdnadshavarna ta sitt föräldraskap till en ”varannan helg”-nivå? För då blir det ännu mer tydligt vilka enorms brister det är i det upplägget! Hela det systemet bygger på att en förälder tar det ansvaret för barnet/barnen som den andra inte behagar.

    Varför skulle det vara märkligt? Hur gammal är du? I min familj har vi kontakt med många ex, är ju märkligare att låtsas som att de inte finns efter de varit en del av faniljen i många år.

      Jag är bra många år och tycker ändå att det är märkligt! Har jag och mitt ex haft en giftig relation vill jag VERKLIGEN inte att min mamma skulle ha kontakt med honom.

      Absolut om man avslutar på bra termer dock.

    Eller så träffade han en annan och gjorde slut snarare än var otrogen.

      Men om man träffar nån (först) och gör slut (sen) så är man ju otrogen!

      NU är systrarna Graaf med på Nyhetsmorgon

    Ja det är förvånande hur i hela friden han inte kan vilja träffa sitt barn mer än så. Jag har dock följt Denise ett tag och hon pratar ju ofta om hur jobbigt det är att behöva vara utan dottern den där helgen i månaden när Oliver har henne och att hon är glad att hon får ha henne 90% av tiden. Är det inte lite så med vissa mammor; man tjafsar om att den andre ska ta mer ansvar men är man faktiskt beredd att låta pappan ha barnet mer?

      Så hon får inte sakna sina barn samtidigt som hon vill ha avlastning?

        Avlastning kan man få av en mormor eller vän. Vill de mammor som tjafsar om att pappan ska ta hälften av tiden och ansvaret verkligen alltid det?

        Man vill väl inte att pappan ska ta ansvar för att få avlastning utan för att barnet ska ha en fungerande relation med sin pappa även om man själv inte vill leva med honom? Eller..?

        Eh… Avlastning? Är väl inte det en pappa är till för? Utgångspunkten bör väl ändå vara att han har barnet lika mycket?

        Sedan har jag erfarenhet av att det lätt kan bråkas om att den andre inte gör något men när det kommer till kritan är man inte beredd att tumma på sin tid med barnet.

          Jag tror verkligen att du har en poäng där. Och inte bara tiden med barnet. Många mammor verkar inte känna sig trygga med att barnet är hos pappan när barnet är sjukt, att pappan tar läkarbesök, föräldrasamtal, födelsedagskalaset med kompisarna, osv. Mammor ser sig ofta som oumbärliga.

            Jag tror att många mammor vill att pappan ska ta ansvar (även när de ännu bor ihop) men de låter honom inte ta det ansvaret. Mamman fixar och grejar och tar hand om allt med barnet för att hon tror att han aldrig kan göra det lika bra som henne. Kanske är något biologiskt, jag vet inte.

              Det är väl lite kontroversiellt att säga, jag vet inte, med jag håller med. Sedan tror jag det blir till en helt annan nivå när man separerar och man förlorar all kontroll på barnet när det är hos pappan. Plus att för många mammor tror jag barnet blir som ens stora trygghet som man inte vill släppa ifrån sig. Jag har sett det i vårdnadstvister alltför många ggr.

                Men sluta ursäkta papporna! De kunde ju tagit mer ansvar från början till exempel. Steppa upp lite och kräva att få vara mer delaktiga, ”män är ju så bra på att ta för sig”

                  Nu pratar vi om huruvida de tillåts ta ansvaret eller inte.

                    Ja man kräver att de ska växa med ansvaret men helt utan att de tillåts ta ansvar. Med det sagt så kan ju papporna vara lite aktiva och kräva att få ta det ansvaret för sina barn också.

                  Ja, jag tror män skulle få supermycket mer uppskattning om de använde sin styrka till att slita sina barn ur sina mammors händer och sen kanske putta ut mamman från vårdcentralen så man kan sin andel av ansvaret. Låter som en relation vi alla skulle se framemot att ha :).

                    Förstår att du vill göra en poäng men det är inte riktigt det som åsyftas. Tror inte att någon här uppmuntrar att slita barnen till sig med fysiskt våld. Du förstår nog också vad som menas, eller hur!?

                      Nej, faktiskt inte. För hur ska man ta ansvaret om man har en partner som helst gör det själv? Hur ska det rent praktiskt gå till?

                    Vårdcentralen?

    Det är väl inte konstigt? Jag och mitt ex gjorde slut 2013. Han blockade mig på insta och vi har haft 0 kontakt sedan dess, men mina föräldrar följer honom fortfarande på instagram. Jag tycker det är fint att de får följa honom och att de vill göra det. Jag har inget agg mot denna kille och han har inte betett sig illa, utan han ville bara inte ha kontakt när vi gjorde slut och det ville väl egentligen inte jag heller. Men våra föräldrar är inte inblandade i det ?

    Är 99,9999% säker på att det är slut. Philippe är skriven hos sin pappa utanför Göteborg. Sen har ju Pernilla funnits i hans liv ganska länge och det är ju inte så att det behöver vara krig bara för att man hr gjort slut, så det är väl inte konstigt att de kan ha en fortsatt relation.

    Åh- jag har varit/är tjejen i videon!
    Vill bara ge henne en stor kram och säga att låta det vara.
    Min son är 17år, träffat sin pappa till och från under uppväxten – ibland mer ibland mindre men aldrig 50% av tiden. Hans pappa och pappans familj har alltid vetat att min dörr stått öppen men jag slutade kämpa för deras umgänge efter något år…att tvinga någon att vara pappa gör inte personen till en bra pappa. Däremot har jag alltid varit noga med att aldrig säga ngt elakt om hans pappa inför sonen (däremot inför min vänner?) och det har sonen tackat mig för – han fattar ju idag själv hur hans pappa varit och fungerar…
    Min son har haft sin morfar och sina bonuspappa som manliga förebilder och som funnits där för honom – föräldraskap har inget med blodsband att göra!

      Och ja, jag var den där som alla beskriver ovan…blev med barn efter en månad, 21år gammal och naivt trodde på en framtid som familj- blev ensam när sonen var 3månader…
      MEN livet kan bli bra ändå!
      Medan jag var föräldraledig läste jag klart till civilekonom, har läst ytterligare till en masterexamen och jobbar idag som chef inom vården – sonen gick ur 9an med i princip högsta betyg och alla mår bra! Superkämpiga år i början med typ inga pengar men allt behöver inte gå åt helvete för att man bli unga & ensamstående? Även om det såklart inte är ngt att rekommendera!

        Heja dig och ditt barn!

    Är inte ett dugg förvånad över detta för han verkar oerhört osympatisk. Känner faktiskt med Denise här och kan på något sätt förstå att hon tar det i sociala medier då snacket går och allt annat sker öppet. Så hemskt att Oliver inte vill spendera mer tid med sitt barn heller. Usch.

    Orkar inte kolla på videon men orkar kommentera ändå. ?

    Är själv skiljsmässobarn men jag är SÅ tacksam för att mina föräldrar aldrig talat skit om varandra inför mig.

    Dom må ha gjort idiotiska saker båda två (antagligen!) men aldrig har den ena sagt något om den andra som jah sen fått bära på själv.

    Dock inte sagt att de funnit där för mig när jag behövt prata med någon om den andra föräldern. Men när de varit dumma i huvudet har jag fått komma på det själv inte att det kommit från dom.

    Dessutom, de har inte lagt upp på sociala medier hur dum i huvudet den andra föräldern är. ? Jo, jag vet att det är nya tider nu men allt måste inte finnas på nätet heller ibland kan man vara privat.

    Blir bara så trött på att göra det här till en grej offentligt. För det blir ju just en GREJ. Oliver och A spelar på det nu och Denise maxar sitt flöde/instastory med ”stackars dig gumman, hjärta hjärta”. Så jäkla tröttsamt.

    Typiskt Antonija att helvända på fem röda.

    OT: varför skriver inte Camilla om Nicole Falciani som kränger sin ”älska sig själv” kurs UTAN REKLAMMARKERINGnbb!’nnnenwkenbdswk!!???

    Tycker videon känns…. lite krystad.. som att hon försöker tvinga fram tårar.

      Nej tyvärr eftersom det inte känns så genuint är det svårt att känna större sympati.

      Jag håller verkligen inte med! Blev genuint imponerad av Denise som vågar visa sig så sårbar. Jag skulle inte våga berätta så öppet om hur jag och en annan person har tolkat vår relation så olika. Dvs att Denise uppfattade deras relation som vänskap medan Antonija tyckte att de inte hade någon relation.

        Det gör hon ju inte för vänskapens skull, det gör hon för att kunna dra in ditt ex och barn i soppan och därmed kunna vinkla det till en föräldrafråga samt dra Antonija i smutsen.

          Åh, här har vi en trogen Antonija försvarare! Öppna ögonen och se hur hon behandlar folk.

    Det här om de har vänner eller inte… Asså, intrycket jag får av videon är INTE att de var vänner, på sin höjd bekanta med vilka den andre var. I konversationerna Denise lägger upp är det ofta hon som inleder konversationer och Antonija svarar lite pliktskyldigt. Ser inte ut att vara ömsesidigt direkt men hon kanske inte heller visat upp allt. Därför kanske man ska chilla lite med att klandra Antonija. Vad man tycker om Olivers papparoll är en annan sak.

    Sorgligt att träffa sitt barn fyra dagar i månaden, speciellt en sån liten..

    Tycker synd om offren i såna här relationer! Ja dvs barnen! Som när bloggare använder: ”the oldest trick in the book” – för att slippa hamna på glasberget! Sen tvingar barnafadern till blixtvigsel i 7:e månaden, för att inte kränka von Oben.
    Surt sa räven – när vackra Sofia blev prinsessa – tog första bästa menig – isf kunglighet.
    Livsångt trauma för barnen – som aldrig var önskade…

    Framtida presenttips till män och dåliga pappor, Runar Söögard ska tydligen skriva en bok, ”Till players, pojkvänner och ensamstående pappor”.
    Enligt Runar, ”Vad kvinnor och barn idag mera än någonsin behöver, är killar som blir män, pappor som blir fäder och partners som blir trogna, hängivna och passionerade män..!

    Förövrigt så har TikTok bannat MLMs (som tex NuSkin).
    https://www.yahoo.com/lifestyle/tiktok-becomes-first-social-media-030135132.html

    Hur kan man/Antonija i detta fallet ens vilja dejta en kille som skiter i sitt eget barn. Så fruktansvärt avtändande. ? Sen löjligt att detta ska tas offentligt, av alla parter. Stackars barn!

      Och ännu värre de kvinnor som väljer att skaffa barn med män som inte tar ansvar/träffar de barn de redan har. Vad får en att tro att det nya barnet ska behandlas annorlunda av den redan usla pappan?

      Det är jag som kommenterat osv med ”Namn ?” min son är 17år, hans pappa har i princip aldrig brytt sig men ska nu ha barn igen med sin flickvän som han känt i cirka 6månader- vi har en gemensam beakta och hans nya tjej hade sagt att ”det kommer bli skillnad nu för att han aldrig älskar mig och därför inte brytt sig om vår son”?
      Man kan ju tänka att han ändå borde älskat sin son?!
      Sen kan ju hennes eventuellt brist på uppehållstillstånd gör att hon gärna skaffar barn och gifter sig (men så tänker jag bara i smyg?)

    Barn ska inte ha barn.

    Antonija försöker framstå som girlpowerns drottning på sociala medier men sen hugger hon Denise i ryggen 🙂 Fräscht 🙂 Denise stöttade henne i sitt break up, men så fort hon nämner Oliver för henne så blir Antonija en bitch och antyder på att de aldrig varit vänner. Sen förvånar det mig hur människor stöttar Antonija på instagram, usch för falska människor.

      Innan man drar på med så stora växlar hade det varit intressant att höra Antonija berätta. Att Denise skickade henne sitt stöd genom Instagram var väl fint gjort. Men hur ska det vara en anledning för henne att inte dejta den man som hon vill.
      Vi har nog inte hela bilden här.

        Denise har aldrig sagt att de ej får dejta? Hon får dejta vem man vill. Men när du dejtar någon som dessutom har barn med tjejen, va ärlig med det.

          Hon har en skyldighet att vara ärlig för att…? Uppenbarligen var de inte vänner och hade en ytlig, ensidig kontakt. Som det verkar iaf.

            kolla hennes video, man svarar ej och skickar hjärtan till någon om de ej är vänner lolllll

              Hur gammal är du?

                Spelar det någon roll? Uppenbarligen tycker ni att Antonija och Oliver är den mogna i detta så det säger mer om er än mig :-)))

                  Ok. Jag gissar på att du inte är äldre än 14

                    Ok gmn.

                      K g

                  Ja det var ju ett bra och konkret svar.

            Hur ytligt och ensidigt är det om man samsover med personens barn???

            Ska man vara ”bonusförälder” så är kontakt, kommunikation, och ärlighet mot barnets andra förälder ett minimikrav!

            Och ska man inte vara bonusförälder – då delar man för faan inte säng med barnet!

            A har ju inte bara dejtat pappan utan involverat sig själv i barnets liv och därför ligger inte ansvaret bara på pappan utan på A också!!

    Har man barn tar man inte sådant här på sociala medier.
    Kan man inte kommunicera får man ta hjälp av medlare och familjerätt, inte youtube.
    Denise har säkert rätt i mycket, men genom att göra på det här sättet förlorar hon.

    Tycker Denise är pinsam som lägger upp denna video. Hon har rätt att känna vad hon vill men att outa det i en video är så konstigt, mår man bättre av att berätta detta offentligt än att diskutera med sin familj och vänner? Att sen reposta att andra hyllar henne i stories får mig att skratta.
    I mina ögon var inte D och A vänner och A har inga förpliktelser att möta denna kritik som Denise’s följare verkar tycka att hon ska göra. Vi vet heller ingenting om Oliver och Denise’s relation förutom det HON väljer att säga.

    Ursäkta? Babben? Vad är det för ord du använder?

    Jag kan tycka att det kunde ha skötts snyggare, jag menar oavsett så var de iallafall bekanta. Jag har inga egna barn men jag kan tänka mig att det blir extra känsligt om det är ens dotters pappa, speciellt om han nu inte tar ansvar för sitt barn och de få gångerna han har barnet så låter han en ny kvinna sova över osv. Däremot är det helt sinnessjukt vilken hatstorm Antonija fått pga detta av människor detta inte berör. Det är liksom en grej att tycka något men att gå in och skriva hat är helt sjukt

    Jag vet med säkerhet att denna Oliver Hunt har en vana att ha tjejer över när han har dottern hos sig. En bekant låg med honom och sov över och på morgonen vaknade hon av att dottern kröp upp i sängen, en dotter hon inte visste varit i samma rum (han bor i en 1:a) under tiden de haft sex dagen innan. Så obehagligt.

      Hur missade hon att det fanns ett barn i rummet?

        Full och mörkt när de ramlade hem mitt i natten.

          Men var barnet ensam i lägenheten när de kom hem då eller? Går ju inte alls ihop. Om man är i en etta kan man ju omöjligt missa att det finns ett barn där? ?

            Tror inte du får nåt svar, låter som P fabulerar.

          Haha bullshit

          Vem hade i så fall hand om barnet? Om de ramlade hem mitt i natten?

      Jag hade stoppat övernattningar om jag var mamman!

      Han kan träffa barnet dagtid fram tills att han sätter barnets behov framför sina egna!

    Vidrigaste i allt det här är att det är ett litet barn som sover mellan sin pappa och en för henne okänd kvinna. Jag hade inte släppt iväg mitt barn på fler övernattningar. Det är Denise skyldighet som förälder att skydda barnet.

      Håller med!

      Oh wow. Det är bara Denise ansvar? Hör ni vad ni själva säger? Enligt er så är A och O oskyldiga och behöver inte ta ett uns ansvar! Det är bara Denise som är oansvarig och uppmärksamhetskåt enligt er?? Om A inte hade börjat lägga ut prints till exonphspoiler så hade inte Denise behövt förvara sig på Youtube! Och dessutom är hennes klipp väldigt respektfullt och pratar om HENNES känslor. Det har hon fan rätt till.

      Men lika barn leka bäst, hoppas A och O lever lyckliga i alla sina dar! Så att inte andra behöver bli sårade.

    Man tar aldrig sitt barn, som man dessutom bara träffar 4 dagar i månaden till en ny kärlek så snabbt och aldrig innan man pratat med mamman. Resten bryr jag mig inte ett dugg om.

    Tycker synd om Denise.
    Antonija uppmuntrar visst till att försöka bygga en vänskap, genom att föreslå middag och mys.
    Sen när hon börjar ligga med Oliver så får hon det att låta som att hon och Denise inte har någon relation, allt för att försöka rättfärdiga sitt beteende.
    Har själv barn, tycker det är fruktansvärt att dottern ska behöva dela säng med pappans nya ligg. Oansvarigt.
    Jag tycker att Denise ska försöka skita i pappan.
    Låt han göra vad han vill.
    Det är upp till pappan om han vill ha en relation till barnet. Det ska inte mamman behöva tigga om.
    Denise klarar föräldraskapet på egen hand.

    Det finns flera intressanta aspekter i detta, sen vad som är rätt och fel i slutändan låter jag bli att fördjupa mig i eftersom vi inte vet varenda detalj.

    1- Ja, det ser lite ut som att Denise är drivande i konversationen med Antonija, det känns som att hon väldigt gärna vill vara hennes vän medan Antonija är lite sådär jaja puss gumman vi ses på event.. Det tar dock inte ifrån att dom två har en relation, Antonija har absolut en del i detta, då hon svarat och skickat emojis osv.
    2. Svinigt mot Denise att börja dejta hennes ex utan att berätta det, och jag undrar hur Antonija tänker med att dejta någon som varit otrogen. Deras dejtar verkar ju dock vara förvånansvärt exponerade och jag tror faktiskt Antonija var snabb med att hoppa på denna Oliver för att hämnas på Jack/komma undan smärtan från breakup.
    3.Barnet… det är på tok för tidigt att blanda in ett barn i denna ”relation” och ännu mer för tidigt att få barnet att sova över. Om Oliver bara träffar sitt barn 4 dagar i månaden skulle jag vilja se honom spendera varenda sekund av den tiden med sitt barn, inte med tjejer eller kompisar.
    4. Antonija lägger lite extra exponering på att lägga ut content på henne med barn (Lovelia) så Oliver ska känna att hon är en bra framtida flickvän, trots att han inte bryr sig heller.. Men reptilhjärna.

    Nej.. Usch. Gör om gör rätt Antonija. Jag är tveksam till att hon är över Jack, det tar tid att komma över en sådan relation dom hade där dom var sambos osv.. Det var ju dock underhållande hur hon på Instagram gjorde uppdateringar om hur dåligt hon mådde i typ en vecka sen försvann uppdateringarna och hon var på dejt. Kuuuul.

    Det kommer ta slut inom kort. Anar jag och hoppas jag.

    Jag hade nog slitit av min dotters pappas hår om han hade låtit vår dotter sova mellan 2 vuxna så snabbt inpå deras förhållande.
    NOLL RESPEKT NOLL HYFS. Uschhh blir så äcklad av såna tjejer som Antonija

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.