Sanningen om Isabellas stalkers?

Kommentarer från Isabellas blogg: Ann Usch den där stalkern, slutade han sen, blev han dömd? Fint påskpyntat. Kul att se mello, hoppas att Charlotte, Tusse eller The Mamas vinner för de har störst chans i Eurovision tror jag. Spännande vad ni ska berätta i podden imorgon. Trevlig kväll! 13 mars 16:54 Gb Anna, det var ju såklart LJUG? Helt plötsligt efter ”kraschen” så har ALLA stalkers försvunnit…..hrmmm konstigt.
Bildkälla: Isabella Löwengrip blogg

Vi åt långfrukost och sedan var det dags att lämna Sally på kalas.
Men vet ni vad det knäppa var?
Kalaset var i Odds och min gamla villa! Vad är oddsen. Det kändes så konstigt att komma dit, stå vid uppfarten, se leksakshuset på tomten, stå i hallen som vi byggde om. Det är fina minnen därifrån men det är också minnen av en skilsmässa och en stalker som aldrig gav sig.
Hur som helst, livet går i cirklar verkligen. // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip beskriver känslan av att vara tillbaka i det hus som hon köpte och delade med Odd innan de gick skilda vägar.
Hur hon har fina minnen därifrån, men även några lite mindre fina eftersom det var i det här huset som skilsmässan ägde rum och hur hon sedan drabbades av en enträgen stalker som aldrig ville ge sig och lämna henne ifred.
I kommentarsfältet så frågar läsaren Ann om vad som egentligen hände med stalker, om han blev dömd, varför läsaren Gb svarar att Isabellas utsago om stalker så klart var ljug, eftersom alla stalkers nu har försvunnit.

Nog för att jag är den första att se skeptiskt på utsagor som kommer från Isabella, men med tanke på all den bevisning och även fällande domar som omgärdar hennes stalkers så känns det ju ganska meningslöst och rent av dumt att påstå att hon ljuger om dem.
Hur det ligger till nu med stalkers och så vidare vet jag inte, men det skulle ju fortfarande kunna finnas en och annan småbesatt människa där ute med en hang up på Isabella, men att hon slutat skriva om dem och inte ger dem mer utrymme på bloggen på inrådan av någon kunnig människa?

Hösten 2018 publicerade Isabella bilder på den man som gång på gång antingen dök upp hemma hos Isabella, alternativt rörde sig i henne omedelbara omgivning, och i början av 2019 åtalades en man från Kongo för bland annat ofredande i Stockholms tingsrätt efter att ha bombarderat Isabella med meddelanden och även rest till Sverige för att träffa henne. Mannen hade fått för sig att de båda hade en relation, och tolkade allting som Isabella publicerade på sociala medier, som personliga meddelanden till just honom.

Så nej, att Isabella Löwengrip haft stalkers är nog ställt utom varje rimligt tvivel skulle jag säga…
Förhoppningsvis slipper hon dem i framtiden…

155 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hoppas hon och alla slipper ha en stalker efter sig. Jag hade det och det tog på mina krafter länge. Jag satte upp lappar om det för att varna andra kvinnor och han var här ilegallt. Nu har det slutat men det var hemskt . Har jämt larm i fickan om någon börjar ofreda tar jag upp det direkt. Men att det ska behövas?!

      Bra skrivet Camilla!!

        Camcam kan du inte skriva om Ellinor Hofström som nu är aktuell i en artikel om näthat i eskilstunakuriren bla!?

        Fast jag tyckte det var onödigt att berätta vilket land han kom ifrån, det kommer bara att elda på afrofobin. Det räcker med att säga att det var en MAN.

          ”Afrofobi” – man lär sig nåt nytt varje dag.

            Bra ?

            Eller hur? Hittepåord, hahaha.

          Behöver kanske inte säga att det var en man heller. Det sprider bara manshat.

            Exakt, bättre att säga ”hen”.

              Nej det går ju inte, då förolämpar man hönsen….

          Nej. Tror tvärtom- att det är sån här ängslan för att berätta var människor kommer ifrån som bara ökar fördomar och rasism. Kom igen, EN stalker från Kongo, vi hade även en svensk- kongoles som nailade melodifestivalen igår. Det finns bra och dåliga människor i exakt alla länder, det är liksom inget konstigt med det & man behöver inte göra det konstigt.

            17:47 Jag håller med dig. Bra kommentar. Inga konstigheter med det .

            Tänker också att det kanske fanns en poäng med att nämna Kongo för att belysa hur långt mannen faktiskt åkt för att träffa henne. Känns ju lite mer extremt att ha åkt från Kongo än tex Norge. Personligen tycker jag inte att det är nationaliteten som gör det crazy utan att han reste ända från Kongo för att stalka henne.

              Fast det gjorde han inte utan han bodde i Frankrike har jag för mig.

              Han bor i Paris.

          Konstig och nedvärderande kommentar. De flesta människor klarar se skillnad på ”en man från Kongo” (har stalkat Isabella) och ”massa miljoner män från Kongo” (har aldrig stalkat Isabella). Den som lider av afrofobi kanske är du själv?

          Men herregud!

          Meh. Det enda din kommentar bevisar är att du själv inte ser afrikaner som jämbördiga med dig själv, din familj eller människor du träffar till vardags. Folk som gör det har noll problem med mannens ursprung och fattar ej varför det skulle behöva döljas.

          Usch vilken fånig kommentar! Självklart ska man uppge nationalitet, oavsett.

            Varför då? Alltså jag säger inte att man aldrig bör uppge nationalitet men varför anser du det självklart att man ska det? Det fyller ju absolut inget syfte här förutom då möjligen som någon skrev att belysa har långt han faktiskt åkt. Fast sedan var det visst ändå bara från Frankrike, men rätt långt ändå visserligen.

              Varför skulle man inte? Vad har ålder och kön för relevans? Man beskriver väl en GM med kön, ålder och nationalitet- det är ganska grundläggande uppgifter om gärningsman eller gärningskvinna. Ni som tycker nationalitet är laddat (eller mer laddat än kön & ålder) borde fundera på varför ni gör det och hur ni innerst inne ser på nationaliteter som inte är från Sverige.

    Camilla snälla skriv om Annica Englund som spårar ännu mer med pyramidspelsbluff ? hon berättar att folk i hennes närhet avrådde henne från att börja med sitt ”projekt” men att hon är så glad att hon inte lyssnade för nu konkurrerar hon med sin pojkväns lön! (Han spelar i NHL.) Vad bra att man kan sälja nuskin och tjäna flera miljoner kr i månaden ??

      Tjänar man verkligen flera miljoner i månaden i NHL?

        ”Torontos Auston Matthews fick mest med sina 15 200 000 dollar – nära 130 miljoner svenska kronor – i signing bonus för säsongen 2020/21. ”

        Källa: Sportbladet

          Shit haha! Coolt. Tack för länken 🙂

        Beror ju helt på vilket kontrakt du har. Men tror Elias fick 4,5 miljoner dollar per säsong så borde väl bli ca 2 miljoner i månaden?

          Kronor då alltså

          4,85 miljoner dollar/år så drygt 3,3 miljoner SEK/månad.

        Haha varför tror du att alla hockeyspelare kämpar för att bli draftade dit?

      Bara för hon vill ni inte ska säga hon lever på killen, hon har egna pengar också!

        Det har hon säkert, men tvivlat på att hon talar 100% sanning när hon menar att hon tjänat flera miljoner under 16 veckor på att kränga nuskin

          Hon är jävligt bra på att överdriva.

            Minst sagt ?

      Varför har Annica Englund tagit bort allt på Youtube? Förut tog hon bort sina sminkfilmer för hon sa det var inte så hon var?? Sedan nu resten. Taskigt mot dom som stöttat henne flera år. säkert många unga som är ledsna för det.

        Men what?! Hade helt missat det. Så tråkigt att hon tagit bort alla.

        Säkert för att man ska köpa nuskin smink elller liknande istället

    Bella hade en kongoles från Frankrike och hennes look-alike Agnetha Fältskog en holländare som bägge trodde de hade en relation med den de förföljde. Är det något med blonda svenska flicka som attraherar dessa män?
    Stalkers som upplever att de har en relation med den de förföljer ska man inte vifta bort. De är den farliga sorten.

      Fast Agnetha hade ju en relation med Gert van deer Graaf.

        Ja, det var ett fall av Stockholmssyndromet.
        Men relationen varade bara i två av de ca 30 år som han var besatt av henne och förföljde henne.

          Oj har aldrig hört om detta fallet. Måste googla.

      Finns väl fler än dessa två som haft stalkers?!

        Vill minnas att CW sagt att hon inte känner någon kvinna som inte haft en stalker.

      Tror fler kvinnor än svenska Blonda flickor har stalkers?

    vi alla vet ju att du är den största stalkern, S….

      Kan inte du bara lägga av, du är väl Gb eller Cam, helt klart.

        hahaha

          varför blockas inte denna rebecka nyckepiga som dyker upp så fort det skrivs om isabella och skriver nedlåtande om henne, påhitt och elakheter, och hoppar på andra som kommenterar. Så sjukt beteende. Galen människa men hen bidrar till många kommentarer och elakheter om IL så antar att hen därför får stanna.

            Ja jag håller med. hon sabbar varenda kommentarsfält hon är del av. Fattar inte hur hen får hålla på. Hundra resor värre än Trhmm!!

            En riktig liten kvinnohatare den där insekten.

            Har funderat på om det inte är cam som är bakom nyckelpigan för att piska upp kommentarerna under IL-inläggen, men är inte säker längre då det verkar som att cam äntligen kommit över sin hangup på henne. Då borde inte behovet av nyckelpigan finnas kvar enligt min logiska tanke

              Hon har inte kommit över sin hangup även fast hon inte skrivit om IL här sedan IL sa i en live att hon blir ledsen. Sen har hon väl fått en del kritik om fixeringen o mobbningen av IL så kan vara därför men hon följer ju IL s varje steg. Tror att hon är nyckelpigan, behovet finns ju för att få fler kommentarer också.

                Paranoid much?

            träffade visst en öm tå ? oops

              Nä men däremot har du bekräftat att du har ett osunt beteendemönster du ikte verkar kunna frångå. Du kanske skulle lägga lite tid på analys och self improvement?

                men det är roligt att retas med stollis, hehehe

                  Bara för dig, vi andra är nog lite trötta på din show, varenda en som inte tycker som du, blir kallad S.

                    Vadå ”vi andra” ? Prata för dig själv

            Varför du inte blockas för evigt, Stollis, är en gåta.

            Det är ironiskt för att rebecka skrev även en del 2019 i den nedre länken i inlägget ovan: ”..i början av 2019 åtalades..”.

            – ””perfekt timing till Hermines lansering på söndag””

              Snark

              hahah men snälla, jag är inte camilla. ge dig!

    Och vad du vet om att de INTE försvunnut, din sjuka jäääävel?

    Behöver CamCam Bella för content? Var ju en evighet sen hon skrev något om Bella…

      Men hon skrev nu, eller hur. Är väl någon vecka sen senast, kanske två, är det en evighet det? Men är ju bra om hon minskat ner lite.

      Haha är väl ganska uppenbart att CC behöver Bella för content, och att hon är lite för besatt av henne. Varför annars alla dessa inlägg om IL, alltid nedlåtande, och en massa trams och elaka sjuka kommentarer under inläggen. Kanske CC som var Gb för att kunna skriva detta inlägg. Nej var inte en evighet sen och man kan ju undra om det är CC som skrivit 15:23 och själv gillat den en massa haha. Och skrev uppenbart själv vissa frågor till sig själv som hon ville svara på haha. Så genomskinlig.

        Haha BB CC DD GG MM haha

        Du kan verkligen inte må bra. Hur får du det här inlägget till något negativt? Jag håller med Rebecca nyckelpiga med flera, du verkar faktiskt vara den största stalkern. Både här och hos il. Om du inte är en galen släkting till henne, är du en följare som tror att du känner il baserat på vad du läser om henne och i hennes kanaler.

    Jag såg att Bellas styvfar följer griploow på instagram. Det känns som en liten bekräftelse på allt som pågått och pågår.

      *griploov

        Vem är Bellas styvfar?

          Mamma Camillas make.
          Men styvfar är kanske inte rätt benämning eftersom Bella brutit med sin familj.

            Men usch. Om det verkligen är sant som TS skriver så förstår man ju verkligen varför hon varit tvungen bryta med sin familj. Men det säger ju inget om henne, däremot säger det (OM det är sant) något om mammans nya snubbe ?

              [Borttagen kommentar]

                [Borttagen kommentar]

                  ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

      Hon har ingen styvfar…

        Har inte hennes mamma en ny man?

          Men han är väl inte precis Bellas ”styvfar” för det?
          Hon har ju ingen kontakt längre med sin familj.

          Om din mamma träffar en ny när du är 30 blir han väl knappast din styvfar…? Då har många människor många styvfäder…

      Bekräftelse? Bekräftelse på vad? På vad som pågått och pågår menar du?

        Bekräftelse på det som ”pågått och pågår.” Det är ju fullständigt solklart! Här presenteras det bevis på bevis. Bekräftade bevis dessutom, kom ihåg det ? Jag tycker du överdriver med din anala källkritik…

          Va?! Nu förstår jag ingenting? Vad är solklart? Bevis på vad?

            Men hallå?! Det som pågått & pågår givetvis ?. Det är ju bekräftat nu! (Jag larvar mig- vad skulle ha bekräftats genom påståendet att en mammas nya karl följer ett IG konto om mammans dotter är högst oklart)

    Omg

    Men i det här inlägget låter Cam fakta gå före sin personliga inställning till Isabella och det är bara positivt.

      Nja ja jo fakta men hon skriver ju också ”Nog för att jag är den första att se skeptiskt på utsagor som kommer från Isabella” – det var onödigt, hon kan ju liksom inte bara hålla sig till fakta när det gäller IL utan måste antingen förvrida eller lägga till något nedlåtande och sin ”personliga åsikt” för att påverka folk. Det går inte att bara vara neutral och objektiv för C när det gäller IL.

        Du bör i den mån det går, att skaffa dig ett liv

        Men Cam är ärlig, hon försöker inte ens låtsas att hon har en annan åsikt gällande Isabellas trovärdighet men Cam vet om dessa domar mot stalkers och vill då bita huvudet av falska rykten och påståenden

          Dessa domar är offentliga och det är många som känner till dem, att vissa tvivlat är nog pga C;s skriverier om att det skulle vara påhitt och att IL ljuger om allt vilket hon inte gör. Men bra att hon skrev här nu att det var sant.

            Tror nog att folk kan bilda sin egen uppfattning om Bella, utan att läsa en skvallerblogg.

            Varför tror du att läsare är mer benägna att tro på vad som skrivs här, snarare än i il blogg? Tror du inte att gemene man har någon som helst egen slutledningsförmåga? Är det du som kommenterar ilsket i de flesta trådarna i ös? Har läst här länge men tycker att det blir mer och mer tydligt.

              Jag tror mycket på grupptryck. Alltså att många människor inte är jättebenägna att ifrågasätta ”gruppen.” Hade Camilla skrivit 500 inlägg på temat ”gud vad Isabella är bra” hade de flesta här tyckt det även om hon inte gjort en enda sak annorlunda.

              På samma sätt som att många här inne hävdar att IL läsare blir lurade av henne och inte ser att hon ljuger så skulle jag nog säga att många här inne inte ser att även de bli ”lurade” av det som C skriverier om IL. Det är liksom ingen slump att inläggen om IL nästan är borta och tonen är så mycket snällare när de väl kommer. C hade en strategi som red på vågen av hat mot IL men hon kunde inte bromsa i tid och den hårda tonen eskalerade när IL mådde dåligt och det vände sig mot C och hon fick mycket kritik för det.

                Men herregud, Isabella ljög (och kanske fortfarande gör who knows) som en häst travar. Det som skedde var att hon på påkommen och mådde skit för det.

                  * blev påkommen

                  Jag kan inte påstå att jag följt henne slaviskt men av det jag sett och läst härinne tycker jag varken hon ljuger mer eller mindre än de flesta andra influencers (möjligen något mindre iom att hon kritiseras så hårt). Däremot tycker jag inläggen om henne ofta varit extremt hårt vinklade för att ge sken av att hon ljuger.

                  Men ge dig nu. NEJ Isabella ljög INTE, det säger ju till och med C här, det fanns stalkers och det finns bevis på det. Det var rättegång bland annat och det vet nog du också men du kämpar på med din smutskastning av IL, du kämpar för att folk ska tro och tycka dåligt om IL, sjukt är det.

                    Isabella är den som – av det som offentliggjorts – drabbats absolut mest av stalkers och liknande händelser.
                    Här är ett utdrag:
                    – En flådd mink levereras till henne när hon säljer sina pälsar.
                    – En kväll efter att hon hade medverkat i Förkväll så ringer en man och säger att han ska döda henne, han uppger hennes adress.
                    – En kväll så står en kvinna och bankar på dörren och skriker genom brevinkastet att hon ska klippa av Bellas fingrar och posta dom till henne.
                    – En man skriver i kommentarsfält att han är på väg med ett tåg från Malmö till Stockholm och ska hem till Bella med en yxa och våldta mig. Adressen skriver han ut i bloggen. Ankomsttiden på tåget med.
                    – Hon får brev från en man som vill äta upp henne, steka hennes bröst i smör. När hon gått ut i media om hans brev så kommer nya, från en ny person direkt i brevinkastet, utan frimärke.
                    – Hon har fått brev med avföring och sperma.

                    Osv osv.

                      Där visar du ditt rätta jag igen ja, nu får du det att låta som att du tror att hon hittar på och vill få folk att tro det. Men du vet ju att hon haft stalkers och att hon har besatta galningar efter sig, du känner ju till Griploov, eller är det kanske du själv? Tror du att de andra media-kvinnorna som gått ut med att de fått brev av en man som ville steka deras bröst och allt liknande, kan ju vara samma galning. Ge dig någon gång Canilla, elelr ska vi kalla dig rebecka eller Isaac? Hoppas din besatthet av IL går över någon gång, det känns inte sunt. Du är så manipulativ och genomskinlig, obehagligt.

                      Är du inte läskunnig, människa?
                      Jag bekräftar det som hänt Isabella och du skriver den här kommentaren?

                      Tror du andra media-kvinnor som fått obehagliga brev av man som ville steka deras kroppsdelar hittar på? Nej, du vet att IL dragit till sig galningar så varför hålla på som du gör, du triggar dessa. Lägg ner det någon gång snälla.

                    Carola har sagt att hon haft diverse stalkers också, och allt kanske inte berättas i det offentliga som IL har gjort så kanske har hon inte drabbats värst men hon har ju tyvärr drabbats ganska så hårt och mycket men som sagt finns fler som berättat offentligt om obehagliga brev bland annat.

                    Jag skriver inte att hon ljuger, om det är mig du svarar? Jag frågade varför du tror att människor skulle vara mer benägna att tro på vad som skrivs här, än det som skrivs hos il.

        Det stärker väl bara att hon i detta fall vet att det stämmer

    Ot: en rolig sak, som nog får många fördomsfulla att varken veta ut eller in, är att tusse hyllas och får idel lovord på flashback! Nästan alla gillar tusse där, både framträdandet, låten osv. Så de som haft fördomar om att flashback är så rasistiskt osv får nog äta upp sin hatt!

      Men snälla du. Ett undantag bekräftar väl i all herrans dag inte en regel? Jeez.

      Det är ingen fördom att en jävla massa rasistiska idioter samlats på Flashback. Du får nog ta och slå upp ordet fördom.

      Brukade läsa tråden om älskar älskar inte på Flashback då absolut ingen jag känner ser programmet men gav upp då en stor del av inläggen endast handla om hur en viss deltagare rasblandade och därför är en vidrig människa.. man blir ju helt matt

      Den här kommentaren känns bara fel. Du vill alltså att vi ska se det positivt att ett forum inte beter sig rasistiskt, vilket borde vara en självklarhet.
      Att du ens tänker tanken att de finns något att kommentera förutom om man gillade låten eller ej är problemet (jo det är ok att inte gilla låten utan att vara rasistisk).

    Paranoida stalkern stollis är i högform och attackerar som vanligt. Tack för garvet!

      Japp, så fort IL kommer på tal så är stollen på som en rabiat hund.

    Inget med inlägget att göra. Ville bara skriva lite om Anna Book. Är hon hjälpsam eller är hon bara ute efter väldigt mycket uppmärksamhet? Kollade på hennes story och precis som vanligt gör hon stor sak av att ta en skön dusch när hon och My kommer hem från solariet (som Anna bjöd på). Eller som när hon skriver att tjejerna har bastat och sedan duschat och tvättat håret två gånger. Vet inte riktigt varför hon skriver sånt? Ibland svarar hon riktigt otrevligt på folks oskyldiga frågor, men å andra sidan finns ju ett x-antal sidor om henne på Flashback där de verkligen öser hat över allt hon gör.
    Jag tror nog att hon mest bara menar väl i mycket det hon gör? Men att det faller över i självgodhet och blir alldeles för mycket självberöm?

    Tror inte Cam hänger utanför Bellas hem eller i det

    Isabella har en man från Spanien som kommenterar hennes Ig regelbundet. Jag får obehagliga vibbar av han, han verkar så besatt av henne. Flera gånger skriver han sitt telefonnummer och vill att hon ska ringa honom och att han vill komma till Sverige. En annan svensk man skriver också på ett obehagligt sätt. Ger komplimanger men på ett så obehagligt sätt och att han skrev att han skulle flytta till Lidingö så nu skulle de bli typ grannar ?

      Ja, spanjoren är riktigt creepy. Varför blockar hon inte honom?

        Hon gillar hans meddelanden ibland. Tror hon eller den som sköter hennes konto inte läser kommentarerna utan bara trycker gilla på alla. Han kan dock triggas av det och tro att hans creepy kommentarer uppskattas….

      Fy sjutton så obehagligt. Jag har också sett utländska män som kommenterat obehagligt på hennes instagram. Tror inte hon har så där jätte stenkoll på sin insta och på troll och obehagliga typer och det verkar inte som hon brukar blocka så mycket. Den där ena stalkern från kongo eller var det var brukade nog skriva dm:s så därför märkte hon väl av det.

    Problemet med Isabella är att hon alltid skarvar på. Lite som Linnea c. Det gagnar deras karriärer att överdriva…..

      Och hon väljer noga vilka kommentarer som släpps igenom, så den om ljug finns där av en anledning.

    Kanske jag har fel, men bodde inte Isabella i det stora bruna huset när hon blev stalkad? Alltså inte i det hem hon delade med Odd?

      Nej hon bodde i det hus som hon delade med Odd, säkert haft stalker i det stora huset också.

        Ja, det började på Klotmurklevägen.

          Och du tänker att vi, gemene man här, vet vad gatan heter där hon bott? Eller vill du bara berätta att du vet vilken gata Isabella bor/bott?

      Det var i båda, först i det hus hon bodde i med Odd och sen i det stora bruna också.

    men gå och lägg diiiiig!!

    Efter ”hotlappen” är jag jäkligt skeptisk.
    Jag funderar också på kommentaren om ”leksakshuset” (gissar hon menar lekstugan).
    Den sattes aldrig upp på tomten om jag har tolkat hennes inlägg om det rätt,
    https://postimg.cc/8jZYs6Gd
    En annan fundering är om hon förvanskat sanningen så ofta och under så lång tid att hon tappat kontrollen?!

      Lekstugan hamnade hos mamman i Knivsta.
      Tror den fortfarande stod där när Bella och Odd sålde huset.

        Men det är väl i så fall en annan lekstuga. Det sattes ju upp en på tomten där hon bodde med Odd, den har ju skådats många ggr i bloggen och varför skulle hon ljuga om det, vore konstigt att skriva att den finns kvar där om den inte gör det. Asså..

          Och du..

      Du borde sluta fundera så mycket och sluta vara paranoid. Det fanns en lekstuga på tomten serru, den har setts på bilder så jodå den sattes upp, den fanns och finns väl troligtvis fortfarande då. Kanske sattes någon annan större lekstuga upp på mammans tomt också, vet ej. Sluta vara så misstänksam och inse att hon inte ljuger så som du tror och har blivit intutad med. Alltså herregud.

        Sally fick en liten vit lekstuga 2018 när hon fyllde år. Det var säkert den Bella menade stod kvar på Klotmurklevägen.
        Lekstugan på mammans tomt i Knivsta var ett stort och rött lekhus.

          Den hade iaf jag tagit med mig om jag flyttat om barnet fått den i present.

          Lekhuset ”deluxe” i Knivsta var spons/samarbete med Lektema.
          Det var 2016.
          Bilderna är borta från Bellas blogg. Varför?
          https://www.bloglovin.com/blogs/blondinbella-isabella-lowengrip-3573268/lekstuga-deluxe-4985920377

          Lekstugan på Lidingö
          Det var spons/samarbete med Lekmer denna gång. Året 2018.
          Har Bella någonsin betalat något själv?
          Barnens julklappar och födelsedagspresenter betalas alltid med reklam 🙁
          https://www.isabellalowengrip.se/2018/04/20/fira-sally/

        Hm.. är det mig du kallar paranoid???
        Funderingar i allmänhet borde inte bedömas på det sättet om du inte är … maniskt besatt av att ha rätt ?

          Exakt! Men hon är inte riktigt klok. Hon krigar med näbbar och klor om sin Bella, dag ut och dag in!

    Sluta nu bara, om vi håller till dagens inlägg så finns inget manipulativt i det. Undrar verkligen vem är besatt, du verkar ha aggression mot Camilla i alla fall.

      Till och med när Cam försvarar Bella skriver du flåsande kommentarer om att hon borde ”sluta nu” ?

    Dummaste med det där inlägget var ju ändå att hon låtsas blir förvånad över att Sallys kalas sker i hennes gamla hus.

      Fast det ÄR väl lite speciellt? Iom att hennes ex inte bor där.

      Vadå låtsas? Det är väl inte särskilt konstigt att hon blir förvånad över att Sallys kompis bor i deras gamla hus. Är ju lite lustigt och speciellt så det förstår man, klart att det känns lite märkligt det förstår man.

        Förvånande för bloggläsarna är det väl men självklart visste Bella vilka som skulle ha kalas och i vilket hus de bodde.
        Hon ville bara skapa lite extra drama kring händelsen. Som vanligt.

          Jag fattar inte vad du menar 🙂 alltså om alla är överens om att det är speciellt att din dotter några år senare blir förskolekompis med ett barn till paret som köper ditt hus & blir bjuden dit på kalas…det känns som att du ser nåt som ingen annan ser? Eller vad är det du tycker är dramatiskt?

        ”Vi åt långfrukost och sedan var det dags att lämna Sally på kalas. Men vet ni vad det knäppa var? Kalaset var i Odds och min gamla villa! Vad är oddsen. Det kändes så konstigt att komma dit, stå vid uppfarten, se leksakshuset på tomten, stå i hallen som vi byggde om.”
        Så vad händer i berättelsen?
        Hon tycker det är ”knäppt” att kalaset var i hennes och Odds gamla hus.
        Hon undrar vad oddsen är för att Sally hamnar där på kalas hos en kompis på förskolan.
        Bella tycker det ”kändes så konstigt” att komma tillbaka till huset.

        Så märkligt är det väl ändå inte – Lidingö är som en egen småstad och familjerna känner varandra genom förskolor, skolor, fritidsaktiviteter, bekanta osv.
        Men så överraskad blev inte Bella över vart hon skulle ta sig med Sally till kalaset.
        Adressen visste hon självklart från början och att det var det hus hon och Odd bott i.

      Fast om jag och min man hade skiljt oss och vi båda flyttat från vårt gemensamma hus så skulle jag i allfall tycka det var ett speciellt sammanträffande att mitts barn kompis nu har kalas i det huset och även bli förvånad när jag såg adressen om jag inte visste att kompisen bor precis där.

        Men Bella måste väl veta vilka som köpte huset? Hon var ensam ägare när huset såldes eftersom hon köpt ut Odd vid bodelningen.
        Märkligt om hon tar med Sally till några som hon inte vet vilka de är.

          Hur menar du nu? Så om du vet vilka som köpte ditt gamla hus blir det inte speciellt längre ta dit dina barn på kalas- det är väl klart att det är, barnen föddes säkert när de bodde där.

          Men snälla du även om hon visste vilka som köpte hennes hus, kanske bara sett deras namn, så behöver hon väl inte veta att det är just dom som har ett barn som blivit kompis med Sally på förskolan. Hon vet nog vilka det var som skulle ha kalas men inte var de bodde kanske och att det var just dom som bor i det huset, är väl inget konstigt. Alltså snälla sluta leta fel och få allt till att vara fel dåligt o lögn, det blir bara fånigt o så uppenbart hur vissa håller på, snälla ge dig.

            Oftast när man bjuder hem någon på kalas eller liknande så brukar man skicka med en adress. Så det borde väl inte varit förvånande för IL att köra upp på gatan och parkera framför gamla huset, hon visste att hon skulle dit liksom. Inte konstigare än så.

      [Borttagen kommentar]

        Jag tror att du tar allt lite väl bokstavligt. Jag tror att den som skriver kommemtaren skojar. Knappast illa menat ?

    Sent 2019 skrev en stalker till hennes insta på franska men slang, det lät väldigt mycket som den dömda stalkern eller någon som ville imitera honom. Han bytte namn och konton hela tiden men hette alltid något liknande. Jag tog flera skärmdumpar för det var väldigt obehagligt och eskalerade snabbt i kommentarsfältet (från jag kommer alltid älska dig till du borde bara ha ögon för våra barn, jag kom bara för att du uppmanade mig, sen fula nedsättande ord).

      Usch så obehagligt, jag minns också någon som skrev obehagligt och konstigt, kan nog ha varit han.

    Stalkern från 2018 levererade min mat från uber eats en gång ?

      Läskig typ det där hua.

      och hur exakt vet du att det var han då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.