Isabella Löwengrip publicerar bilder på sin stalker

Bildkälla: Isabella Löwengrip Blogg

Jag och barnen är trötta på att inte kunna röra oss fria, inte kunna leka på tomten eller ha altandörren öppen. Varje gång det knackar på dörren blir jag kräkfärdig. Om ni känner igen mannen så kontakta gärna mitt vaktbolag på ‭‭+46 70-480 01 88‬//Isabella

Jag kan inte visa dem här omaskerade eftersom det föreligger en anmälningsrisk i det men jag tycker att Isabella gör helt rätt i att publicera dem även om hon riskerar konsekvenser för det.
I grund och botten handlar min misstro om vad Isabella sysslat med som fått så många att känna att man inte vågar lite på det hon skriver. För mig försvann hennes trovärdighet när jag fick se att hon iscensatt ett hot som hon indirekt skyllde på mig för att rikta bort fokuset från att jag avslöjat hennes falska statistik och sedan dess litar jag inte ett dugg på det hon säger.
Det är givetvis tråkigt att ha tullat på sanningen så pass många gånger att man blir en smula misstrodd när man slutligen talar sanning men det är en konsekvens av ett sådant handlande och något som kan bli en läxa – OM Isabella nu överhuvudtaget bryr sig. (Vilket jag inte tror om jag ska vara ärlig…Det måste man ändå ge Bella!)
Jag misstror inte Bella i det här fallet längre utan det tragiska är ATT hon hållit på med så mycket skit att jag kommit till den punkten, men här är det inget tvivel om att det stämmer. Här hade jag tydligen fel men det betyder inte att jag inte kommer fortsätta ta allt som kommer från Bella med en nypa salt. (Jag trodde visserligen inte heller att Bella skulle iscensätta en hotlapp mot sig själv men även där hade jag fel..)

Tillägg – Isabella är inte ansvarig för vad en man gör eller inte gör mot henne. Om hon bär ansvar för någonting så är det att människor misstror henne – delvis pga det hon sa i Schulman Show. STOR SKILLNAD!

Med det sagt så tycker hon gör helt rätt som publicerar bilderna på honom även om hon kan få konsekvenser för det.
Men varför inte kontakta polisen? Är det för att hon kanske kan bli anmäld för att ha publicerat bilderna?

Jag tillåter INGA rasistiska tillmälen! Förstått?!

282 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Amen fyfan för dig??? Hur uttrycker du dig?!

    En stalker som knackar på dörren? ? Kan ju vara tagen när som helst denna bild.

      Finns flera bilder. Och det står tid och datum.

      Såg datumet nu men det kan man lätt ändra i en app..

        Men sluta nu. Om du har sett dom andra bilderna så ser du att det inte är en vanlig besökare på bilderna.

          Jag kan också tycka att Isabella betett sig dumt tidigare och ljugit osv. Men i detta fall så har hon lagt bevis och det finns ingen anledning att misstro henne nu.

            Hårresande! Beteende verkar jättefarligt och eskalerande. Kommer bara bli värre och värre.

        Men lägg ner att dumma dig.
        Det är väl bara att erkänna att alla vi som misstrodde henne faktiskt hade fel och nu får skämmas lite över att vi dömde henne? Nej ist ska du försöka trolla med att det är ändrade datum? Skärp dig. Hade du velat vara trakasserad av en stalker? Dina barn om du har eller får några? Empatistörd.se

          Skäms inte det minsta då det hennes eget fel då talat osanning för många ggr och här är kontentan! Har inte hört henne bett om ursäkt en endaste gång när hon blivit påkommen med lögner.

            HAHAHA. Omg.
            Och vem är du? Hur vet du att hon far med lögner? Har du bevis på det?
            ”Har inte hört henne be om ursäkt”…för vaaaaaad? Du har ju inte den blekaste om någonting och försöker bara leka lite viktig här nu. Men lägg gärna upp lite evidensmaterial här så att vi alla kan få veta vad hon ljuger om? Ps. Dra inte den där statistikhistorien nu igen som vi alla ändå skiter fullständigt i. I övrigt så ska det bli jättespännande att få läsa om alla lögner du vet om. Ds.

              Till Anonym 16;59.
              Jag håller med om att det är vidrigt det denna man håller på med. Ingen förtjänar att bli förföljd.
              Apropå Bellas sk lögner så är det faktiskt gon själv som gått ut med att gon manipulerar och ljuger för sina läsare för att dra folk till hennes kanaler.
              Detta har hon gjort sedan hon började blogga. Det är en roll hon själv intar för att tjäna pengar.
              Det är inte konstigt att folk ifrågasätter och inte litar på henne längre.

                Fast hon sa aldrig att hon ljög snarare att hon planerar vad hon ska ta med och inte ta med i bloggen. Planering. Hon vet vad folk reagerar över och använder det i provokation då och då för att hålla komentarsfältet levande. Att hon ljuger hela tiden är ju inte sant utan snarare att hon strategiskt väljer sina inlägg för att påverka sitt komentarsfällt och lanseringar m.m. Det är inte lögn. Visst hon överdrev siffror och det ryktas om lappen vilket vi inte får se bevis för.
                Camilla är ingen ängel själv och manipulerar även hon sina läsare för att få igång komentarsfälltet. Förstår verkligen inte hur folk kan läsa så fel mellan raderna och tro på någonting som inte ens sagts eller som någon annan påstår. Ni är märkliga människor.

        Fast du ser ju att han har ett obehagligt beteende och att han är där både kvällstid och dagtid. Så nej vi behöver inte sitta och misstro bevisen.

      Tycka vad man vill om Bella men hon har 2 små oskyldiga barn och pga dem hoppas jag att han åker fast fortast möjligt. Fyfan vilken oro.

      Man kontaktar polisen. Har man bilder på på personen kontaktar man verkligen polisen.

        Ja, jag förstår inte varför vaktbolaget skulle vara nån mellanhand här.

          För att vaktbolaget direkt agerar vilket polisen troligtvis inte gör.

            Agerar hur då? De har inte samma befogenheter som polisen.

        Hon har kontaktat polisen.

      Ingen som tänker på hur utsatta vi kvinnor är eftersom ingenting görs. Vad besviken jag är på polis och vaktbolag som ska skydda oss. Inte klokt. Så här får det inte vara. Det ska inte behöva hända något tråkigt innan dom reagerar.

    Jag trodde inte heller på detta pågrund av alla lögner hon sagt så man ska inte döma dig för det. Men ja jätte synd och tråkigt att hon råkat ut för detta!

    ???? Det spelar ingen roll vad människan kommer ifrån, hur är det relevant?

      Trodde jag kommentera någons kommentar ang urspung

      Hur är det irrelevant..?

        för vi står alla lika inför lagen oavsett ursprung? Gällande om ett brott har begåtts eller ej

        Det är INTE relevant.

    Det här ser ju ut som en ung kille, jag fick intrycket att det rörde sig om en lite äldre förvirrad man. Självklart ska hon, hur som helst, polisanmäla. Har någon stått öga mot öga med killen och frågat honom vad han håller på med? Inte Isabella själv då, men nån redig karl ( 😉 ) kanske?

      Ser ut som ett barn nästan haha. Alltså typ mellan 14-17 år tycker jag. Fick också för mig det rörde sig om en vuxen man? Har hon inte använt just ordet ”man” också?
      Nåväl, otroligt tråkigt och otryggt såklart att ha någon rännandes sådär. Förstår dock inte varför hon inte polisanmäler istället? Men det kanske hon gjort också.

      Ooops min förra kommentar kommer säga han liknar mellan 14-17 år JAG TAR TILLBAKA. Såg nu de riktiga bilderna pä Isabellas blogg. Definitivt en ung vuxen man. Tycker inte han ser sjuk ut som andra sa men med tanke på hans beteende är han det säkert. Fyfan vad obehagligt dock. Hade varit livrädd. Konstigt ingen granne eller liknande har konfronterat honom tidigare.

        han flinar o gör miner jo han ser sjuk ut

      Precis, det där ser ut som en förvirrad tonåring, ingen galen man. Han är väl kär i henne eller något. Inte kul förstås, men om hon inte ens kopplat in polisen har jag svårt att ta henne seriöst. Det finns skarpa bilder och hans fingeravtryck finns på huset. Troligtvis är ju det här en flyktning så chansen att hans fingeravtryck tagits i samband med asylprocessen är stor. Dvs en lätt match för polisen att åka och prata honom till rätta. Och nej, jag tycker inte offentlig uthängning är okej eftersom han inte är dömd för något brott. Är det ens ett brott att knacka på hos någon man har lust att prata med?

        Varför skulle det vara en flykting? Du vet att människor med icke-traditionellt-nordiskt (?) utseende kan vara svenskar va?

          Kan inte svenska tyder på icke svensk

        Vadå knacka på han har ju kommit flera gånger och hem till henne! De är ju ganska sjukt!

      Japp, det stämmer. Isabella har tidigare skrivit om en äldre man, inte om en ung kille.

        Men snälla lägg ner !! Nej hon har inte skrivit att det är en äldre man alls som du och vissa vill få det till, ge er!! Hon har skrivit en man. Punkt Och vad är skillnad på en förvirrad tonånring (man) och galen man. När blir man en man enligt dig, vid 50, 40, 30?? Så du kan se om det är en tonåring eller en 23-åring jisses. Lätt för polisen att prata honom tillrätta – lätt fr vaktbolaget också kanske och hjälper inte det.. så får ju polis ta över. Men hur ska du har det? – polisen borde kontaktas skriver du (det har hon ju förvisso gjort redan första gången) men sen är det inte okej med offentligt uthängning och det är inget brott att knacka på – Du verkar också förvirrad, obehagligt det med. Och fruktansvärt obehagligt för Bella, så bara lägg ner!!

        Skönt att höra att man är en ung kille när man är 33.

    Ser ut som en person som ska ringa på, ingen försäljare då? Var det inte kvällstid det hände?

      Finns fler bilder i Isabellas blogg. Och det står datum och tid på dem. Det är ingen försäljare som står och knackar på. Han verkar ganska obehaglig när man ser dom andra bilderna hon lagt upp. På en bild sitter han på räcket tex.

        Fast det är ju samma dag? 16/9 olika tider på samma dygn. Ihärdig säljare då?

          Nej,det är ingen säljare.

          Står olika datum. Ge dig!

      Men herre gud.

      Är du seriös? Läs Isabellas inlägg.

      Nej det är ingen försäljare, väldigt tydligt om du besöker inlägget

      En försäljare försvinner inte från dörren direkt när personen som bor där kommer hem..?? Ingen bra försäljare iaf.

      Men människa – det har ju hänt flera gånger nu.

    Kan ju vara nån leveranssnubbe eller kanske en tjuv som rekar. Lättare att sno saker när man kan kolla på bloggen vad som finns.

      Läs inlägget på hennes blogg. Detta är en kille som står där utanför flera gånger per dag. Det är ingen tjuv som rekar eller en leveransanubbe.

    Men varför köper hon inte bara en lägenhet? Typ ett penthouse man bara kommer åt med hiss eller egen port. Det vore väl det bästa för henne?

      Men varför slutar inte män bara stalka kvinnor så att Isabella kan bo i ett hus i fred??

        Även kvinnor stalkar du vet.

          ?‍♂️?

          Ungäfär 25%.

            Ungefär.

        Well obviously. Det var inte det jag menade med min kommentar. Tror dock inte att folk kommer sluta stalka kändisar anytime soon, så därav min fråga. Om hon nu känner sig så otrygg så finns det ju en enkel lösning. Hon kommer ju knappt vara hemma i huset ändå enligt egen utsago, så då kan hon väl lika gärna ha en lägenhet i stan och känna sig trygg.

      Kanske för att hon vill bo i ett hus?! Ska man anpassa sig efter dårar?

        Hjälp har Bellas armé hittat hit? ?

          Jag föreställer mig personer som dig som väldigt ensamma

            Haha okej!

            Haha för att hon inte är med i Bellas arme menar du?
            Då är hon i gott sällskap.
            Du å andra sidan… ?

        Tyvärr är det ju d folk gör… Svårt att både ha kvar kakan och äta den. Val ger konsekvenser.

    Hade nån betett sig så mot mig hade jag ’home alone’-riggat mitt hus…. se om dom kommer tillbaka då ?

    Han såg verkligen inte frisk ut..

      Kände samma sak. Han ser inte så farlig ut, men han ser sjuk ut

        Om en människa är farlig eller inte går ju iofs inte att se

          Det gör det visst. Om man mött människor som under en tid är väldigt psykiskt sjuka eller som tagit droger kan man ibland se i deras ögon att just nu är den här människan inte pålitlig. Någonting i hela deras sätt och utseende utstrålar att man bör hålla sig undan även om personen varken säger något hotfullt eller för tillfället agerar aggressivt.

            Ja, det där förstår väl jag också. Klart jag förstår att man kan se på vissa människor att de är farliga. Nu menade jag åt andra hållet.

              Förstod nu att du svarade på kommentaren ovan. Sry om jag lät hetsig.

    Haha tänk om hon inte betalat tv-avgift och det är dom som knackar på.

      Och sitter utanför och väntar vid olika tillfällen i flera dagar? Säkert…

      Läs hennes blogg så fattar du att det inte är radiotjänst. Hur orkar ni bagatellisera detta? Hade du inte blivit livrädd?

        Hon har ju faktiskt blivit ertappad me lögner tidigare… i vilket fall tror ja att de inte är nån fara. Väl bara gå ut och ta ett snack med han, hon hade väl Säpo där eller nått.

          Och tänk på att de är blondinbella.. hon kan ju bara rusa ut me sina kameramän och ropa, fråga vad han håller på med.
          Ser han att han blir filmad så kanske han slutar.

      Fy fan ?

    Ser han en polisbil så lär han nog aldrig störa henne mer, tycker verkligen stt hon ska ringa polisen. Han kanske lider av psykisk ohälsa och behöver hjälp.

      Inte säkert att det hjälper. Han verkar inte förstå gränser

        Nej och det är då det är farligt. Han är väll kär och inte riktigt frisk. Men nog kommer polisen om hon ringer. Hemskt om hon får han efter sig. Och hon måste vara orolig för sina barn. Jag trodde på detta när hon berättade om honom.

      Hon har ju lagt upp bild på en polisbil utanför hennes hus, så hon har kontaktat dem men det verkar ju inte hjälpa

      Tar dom honom kör dom honom nog till psykakuten. Han kan vara krigsskadad.

        Onödigt att spekulera i vad hans psykiska tillstånd beror på…

      Men kom det inte en polisbil vid ett tidigare tillfälle? Hon lade ju ut en bild på en i inlägget iallafall. Får inte detta att gå ihop helt… :/

    Säkert bara en försäljare ?

      Nej.

      Hon frågade snubben vad han ville och han sa att han inte kommer ihåg. Tror inte en försäljare är låtsasdement ?

      Som står utanför dörren i över 2 timmar vid samma tillfälle? Låter ju rimligt. ?‍♀️

    Bra att hon släpper bilderna. Även bra med tanke på hur elaka folk på denna blogg var senast ett inlägg ang hennes stalker dök upp, misstrodde henne osv och anklagade henne för att ha hybris. Skäms på er som kommenterade så!

      Jag misstrodde det och skäms faktiskt. Är förvånad över att inte fler kan erkänna det?

        Klassiskt ”pojken-som-ropade-varg-moment”…

        Är också förvånad! Istället skämtas de om ”de är säkert försäljare”. låter som vissa män när en kvinna berättar att hon blivit våldtagen och de ska misstros in i det sista fast tydliga bevis finns. Alltså finner inga ord

        Håller med dig.
        Jag satt på första parkett och misstrodde Isabella ang. hennes stalker….
        Jag skäms faktiskt rejält nu.
        Hänger gärna härinne på öppet spår kvällarna. Men tänker i övrigt sluta haka på och vara en del utav hat, lättkränkthet och viss bitterhet. Fattar inte att jag ägnat tid i denna sandlåda.
        Må bäst gott folk!!

          jag känner lite samma. Vet att jag blir upprörd över de mesta som skrivs här inne och bland kliar de ju i fingrarna på en själv med. Men kan ändå inte låta bli att gå in och läsa och låta mig provoceras 😮

      Jag misstrodde henne, men skäms inte. Det blir så när en patelogisk lögnare berättar något sånt här.

        Men hur vet du att hon är en lögnare? Har du faktiska bevis för det eller tror du bara? eller baserar du det på skriverier härifrån? Tror du isf att jorden är platt också pga gamla skriverier?

          Har du ens följt den här bloggen? Här finns massor av bevis för hennes lögner.

          Två exempel: Hon har inte 1,5 miljoner bloggläsare. Hennes hus kostade inte ”närmare 30 miljoner” utan snarare ca 22 miljoner. Bevisen finns för den som orkar googla.

            Är ju inte samma sak som vad som händer i hennes liv. Sen kan man tolka det olika beroende på om man läser vad Bella faktiskt skriver och hur C väljer att skriva om det

            HAHAHA. Fy fan vilka trötta argument.
            DU har ju inga bevis. Du har bara läst teorier i den här bloggen. Du personligen vet ingenting om varken sanning eller osanning. Du borde skämmas över hur lättmanipulerad du är om du tar teorier och gör dessa till ”sanning” för att sedan victimblamea. Urk.

            Att överdriva siffror är ju inte samma sak. Många överdriver siffror och det överdrivs dagligen om det mesta i denna blogg. Du kan inte lita på allt som skrivs här och inte på allt som Camcam skriver och insinuerar, varför krävs bevis när det gäller Bella men inga bevis när det gäller vad CC skriver och påstår?

        Blä för såna som dig.

        Ingen har sett nåt bevis för att lappen var fejk..

    Alla som misstror henne borde gå in och kolla bilderna på bloggen. Strunta i Bella om ni vill, men det är alltså två små barn i ett hus där en främmande man står alt sitter och glor rakt in igenom fönster på olika tider av dygnet. Så jäkla otäckt. Som en skräckfilm

      Och det är Isabella själv rätt ansvarig för då hon suttit i en podd och sagt att det är värt det för att få va kändis… nej hon förtjänar inte detta men hon är ju inte intresserad av att tagga ner för sina barns skull för hon är ju viktigast av allt.. tycker synd om hennes barn.

        Nej. Isabella bär absolut 0 ansvar över en annan persons agerande. Är du en sån där som tycker att det är kvinnors fel att de blir slagn a för att de inte lämnar relationen?

          Absolut inte, men hon har ju själv sagt att det är värt det även om hennes barn blir påverkade av det hon gör.

          Och nej ingen förtjänar nått sånt här men hon har en del eget ansvar och jag blir fan trött på föräldrar som sätter sig före sina egna barn

            Du är sjuk Sanna. Hon bär absolut 0 ansvar. HON utsätter inte sina barn för fara. En främling utsätter dem eventuellt för fara

              Nej jag är inte sjuk. Människor som sätter kändisskap före sina barn och ni som försvarar det är nog dom som är sjuka

              Har skrivit två ggr redan att hon inte förtjänar det så ni kan lugna ner er

                Du skriver att hon bär ansvar. Och det gör hon inte, du har alltså fel.

                  KVINNAN HAR SJÄLV SAGT ATT VISSA SAKER SOM HON OCH FAMILJEN UTSÄTTS FÖR ÄR VÄRT DET ISTÄLLET FÖR ATT VÄRNA OM DET PRIVATA.
                  Jag vet inte vad jag skulle känna om min mamma sa så och sånt här hände mig och mina syskon. Hade nog känt att saker borde gjorts annorlunda men det kanske jag är ensam om.

                  Sanna – BELLA BÄR ÄNDÅ INGET ANSVAR FÖR ATT EN SJUK PERSON INTE VET VAD GRÄNSER ÄR

                  Jag tror att det hon försöker att säga är det som många ställer sig frågandes till nämligen varför Bella inte slutar att skriva om platser, tider och övrig information som den hän mannen får åtgång till. Och varför exempelvis inte bella och Odd tar ett större ansvar som föräldrar och ser till att barnen inte befinner sig i huset fören den här mannen är omhändertagen, nu har han ju trakasserat hennes hem i flera veckor vilket gör att detta inte är en tillfällighet och hennes ursäkta mig urusla vaktbolag har fortfarande inte lyckats befinna sig där när han kommer. Varför ser man inte till att ha en vakt där 24/7? Det är inte Bellas ansvar att den här galningen har kommit till henne men det ÄR hennes ansvar att städa upp runtomkring och göra vissa förebyggande åtgärder för att skydda sig och hennes barn. Jag vet mkt väl att man inte varken vill eller ska behöva ändra sitt liv efter en dåre men uppenbarligen så krävs det här. Bara det att hon åkte efter den här mannen ensam med två små barn i bilen utan vetskapen om han bar ett skjutvapen på sig eller ej etc får en att bara häpna! Packa ihop, flytta ett tag, sätt vaktbolaget där dygnet runt, haffa honom. Sen kan man ju undra om det är just HENNE han är ute efter eller om det bara är huset i sig han har psyket in sig på, en kan ju undra hur köparna känner inför hela situationen så här tätt inpå en inflytt.

                  Nej hon ansvarar inte för vad mannen gör men det är ju större sannolikhet att få en stalker som känd än okänd.
                  Handlar inte om att jag tycker hon är värd det eller att hon är ansvarig men tyvärr finns det sjuka människor och jag anser att barns trygghet är prio.
                  Herregud vad det är bajsnödigt här.

            Nej. Hon har INGET ansvar över hans agerande och du borde skämmas å det grövsta.

        Men va fan skriver du?

        Nej, Isabella är inte ansvarig för vad en man gör eller inte gör mot henne. Om hon bär ansvar för någonting så är det att människor misstror henne – delvis pga det hon sa i Schulman Show. STOR SKILLNAD!

          Fast du skrev ju typ att hon fick skylla sig själv pga det hon sagt i Schulmans podd för några veckor sen. Jag kommer ihåg att jag reagerade på att det var så olämpligt uttryckt.

          Så de som kommenterar så här är ju bara resultatet av ditt hetsande.

          Och snälla, sluta skriv att hon ljög om den där lappen. Om du inte presenterar bevis (oavsett anledning) så ska du inte skriva dessa påståenden.

            Ja, hon får skylla sig själv att ingen TROR på henne!

              Men jag tror på henne. Som sagt livserfarenhet är bra att ha. Han är farlig när han kommer så nära som till dörren och ringer på.

              CamCam att du inte ger dig!! ”ingen TROR på henne”?? JO det finns folk som TROR på henne trots dina vinklingar och insinuationer MEN du har ju påverkat en stor massa att misstro Bella om allt. SÅ patetiskt att du inte bara kan be om ursäkt i inlägget och skriva fakta utan måsta dra upp saker och vinkla – det säger en del om dig. Tror du skäms lite iofs. Och du menar att hon skulle ha hittat på en hotlapp för att du indirekt kände dig anklagad för att vara orsaken till hot? Så då kanske Du hittar på att Bella hittat på – varför ska vi tro på dig utan bevis men inte tro på Bella utan bevis? För att försöka ”rentvå” dig själv – genom att påstå att Bella hittat på – men hur kan vi veta att inte Du hittar på, utan bevis? – Och du kanske indirekt är ansvarig för denna stalker , eller känner så.. så ville få det till att det var lögn, eller så är det bara för att du hatar Bella och vill sänka henne till varje pris.

              Fast vad vet vi om lappen e fejk. Den kan ju lik väl va äkta. Ord mot ord

                Givetvis, tro vad du vill…

        Men lägg av. Oavsett vad Isabella sagt i en podd, så är detta beteende från mannen inte okej!! Och det är absolut inte Isabellas fel! Oavsett hur ”känd” man är så ska man inte behöva räkna med att få en stalker efter sig!!!

        Herregud vilken dum kommentar. ??‍♀️

      Men varför tar inte Odd barnen när detta pågår? Har svårt att tro att han skulle utsätta sina barn för denna typ av hot bara för att det inte är hans helg.

        Han kanske inte är hemma. Har ett eget liv? Bella kanske inte är hemma med barnen?

          Vaddå eget liv?
          Har du barn?
          Man sätter aldrig sitt egna liv före sina barns om man är en god förälder, sen att man har aktiviteter är en sak men vid dessa tillfällen går barnen före det om man har alla horess in the stabile så att säga.
          Då ser man till att man är hemma. Punkt slut.

            Han kanske är bortrest? Eftersom det inte är hans helg. Inte alltid man kan hoppa in på minuten när man har delad vårdnad med någon

              Så han skulle vara bortrest i flera veckors tid? Inte ens ha reflekterat över att de kanske borde vara där ist för hos Bella just nu? Med lite sunt förnuft så får barnen bo hos Odd sålänge och så kan Bella stanna över där med barnen då och då. Men att utsätta sina barn för en galning bara för att man inte vill ändra på livet när man har en stalker pga livet är bara ansvarslöst.

                Bella har en stalker – > Odd är dålig pappa. Ni är snabba ni

                  Ja du är snabb som blixten om du lyckades komma fram till den slutsatsen anonym 16:44.
                  Du vet, man är ju två om att ha barn och om dina barn var utsatta hemma hos en förälder, anser du inte att du som medförälder har ett ansvar i att göra något åt det då? Hade du gått och lagt dig tryggt och lugnt med vetskapen om att just denna kväll kanske den här mannen lyckas att ta sig in i huset och skada någon av barnen? Och VART har ngn skrivit : Odd är en dålig pappa?

                  Och du Anonym 16:44 är sjukt korkad och ihärdig med att smutskasta Bella, letar alla fel du kan komma på – ”varför har inte Odd barnen när detta pågår?” ?? Och hur vet man när och hur länge något sådant pågår DET får du gärna förklara?? Nu agerar ju Bella men det är väl också fel? Men hur man kan veta när och hur länge någon kommer stalka eller när och hur många ggr någon kommer vara vid ens hus, hur tänker du där?? Bella har skyddsrum och övervakningskameror och ett vaktbolag hon kan ringa om något händer, men som sagt svårt att veta innan om och när en stalker ska dyka upp.

                  Kallar du mig korkad när du inte ens kan läsa klockslagen korrekt kära du? LOL.
                  Det vet man inte och det är helt ointressant, det pågår just NU och sålänge man fortsätter att få besök av denna man så är det så länge som barnen inte bör finnas på plats för att bevittna skiten.
                  Förstår du hur det skulle påverka deras psyke om han får för sig att slå sönder rutan och stega in? Förstår du vad som kan ske om han tar sig in mitt i natten och väcker barnen eller rentav gud förbjude får tag i Bella eller ngn av dom?
                  Min instinkt hade varit att sätta mina barn i trygghet ALLA dagar i veckan och om det innebär en annan bostad så absolutelyfreakingduteli. Case closed. Skulle inte du göra det för dina barn? Man får faktiskt tänka liiite längre fram och tänka på hur det kan påverka dom i framtiden rent mentalt att de just nu befinner sig i en situation som den här. Ingen förtjänar att jagas eller stallas, ingen förtjänar att inte få vara trygg och det gäller både Bella men även barnen.

                Ja alltså jag hade aldrig åkt bort i ett sånt här läge

            Horses in the stable givetvis menar jag ju hahaha

        Man får faktiskt inte bara ta sina barn hur som helst utan att båda föräldrar har den överenskommelsen när man har delad vårdnad. Om Odd vill ta barnen en dag så måste Bella godkänna det om det är hennes vecka. Annars kan det bli riktigt jobbiga svängar i rätten.

          När man har delat boende*

          Ja men det är jag väl medveten om men det är även där jag med många ifrågasätter hennes föräldraskap. Om hon verkligen tänker på sina barn i FÖRSTA hand så ser hon till att inte ha dom i huset just nu, vilken förälder väljer INTE att sätta sina barn i trygghet först och främst? Barn är inte dumma, de är mkt väl medvetna om att det är något som pågår och speciellt nu efter att Bella har åkt efter den här mannen med båda barnen i baksätet. HUR resonerar hon? Det är helt mindblowing faktiskt hur oansvarigt hon beter sig med de två barnen i den här situationen. Jag kan bara föreställa mig hur jag som pappa hade mått över att mina barn befinner sig i ett hotat hus. Nä, jag hade gjort allt i min makt för att ta dom från huset, inte från mamman men huset. Och det borde Bella redan ha gjort.

            Alltså är du på riktigt?! Du bara måste såklart hitta fel och skamma Bella som mamma i denna situation. Skäms på dig! Ska hon skicka iväg sina barn för att eventuellt så kan ju en man dyka upp vid huset och stalka? Men hur länge ska de vara borta från henne då? Hur vet man när och om någon kommer stalka? Hur vet man att det är en fara för barnen? Ska Odd ha barnen för alltid då eller? Ska ingen offentlig mamma ha sina barn i sitt hem? Kan hålla med om att det var vågat av Bella att köra efter honom men ändå modigt och kanske gör det att han nu håller sig borta. Tror du inte att barnen blivit skämda om de skulle flytt på kvällen ist för att vara kvar hemma i sitt hem? De sattes väl för övrigt i trygghet nämligen i deras ”skyddsrum” Fint att du tänker på Odd och barnen men du hade säkert hittat fel om Bella skickat barnen till Odd också, då hade det varit fel. Ha en fin kväll.

              anonym 18:59. Du har redan fått svar längre upp. Antar iaf att du är samma anonym som skrev typ samma kommentar ovanför hahaha. Du är en sann Bellariddare men du är fel ute, jag gillar Bella och beundrar henne i det mesta, men inte just i detta.

              Och vaddå modigt? är du allvarlig? Låt oss panera att han hade ett vapen på sig och bestämde sig för att använda det? Lika modigt då? Eller bara jädrigt oansvarigt och dumdristigt? Hon skulle tänkt på sina barn baksätet som antagligen blev mer skrämda av den incidenten än om hon hade hällt sig i bakgrunden och ringt sitt vaktbolag, nu drev hon ju bort honom ist. Det är impulsivt och farligt och kan helt klart provocera honom mer.

            Hon hade inte haft dem i bloggen öht… Om hon satt dem i första hand. Men enl henne är det ju ”värt det”. Frågan är, tycker O det också

    Undrar hur mycket Bellsan har betalat denna statist för att låtsas vara en stalkare.

      Lägg av! Där går faktiskt till och med MIN gräns för vad jag kommer tolerera här.
      Jag misstror inte Bella i det här fallet längre utan det tragiska är ATT hon hållit på med så mycket skit att jag kommit till den punkten, men på det här så är det inget tvivel om att det stämmer.

      Jag undrar vad som hänt dig i livet för att helt sakna empati

      Jag undrar lite jag med faktiskt… Tyvärr..

        Fast på sista tiden går flera in här för att provocera och skriva tvärtemot. Det är inte bra.

    ”I grund och botten handlar min misstro om vad Isabella sysslat med som fått så många att känna att man inte vågar lite på det hon skriver. För mig försvann hennes trovärdighet när jag fick se att hon iscensatt ett hot som hon indirekt skyllde på mig för att rikta bort fokuset från att jag avslöjat hennes falska statistik och sedan dess litar jag inte ett dugg på det hon säger.
    Det är givetvis tråkigt att ha tullat på sanningen så pass många gånger att man blir en smula misstrodd när man slutligen talar sanning men det är en konsekvens av ett sådant handlande och något som kan bli en läxa – OM Isabella nu överhuvudtaget bryr sig. (Vilket jag inte tror om jag ska vara ärlig…Det måste man ändå ge Bella!)”

    Handen på hjärtat, känner inte du heller att du har ngt att lära av det här Camcam? Det drabbar inte bara Isabella när inlägg skrivs där det hintas att en kvinna ljuger ihop historier om hur hon känner sig hotad/otrygg. Det drabbar alla kvinnor. Eftersom kvinnor genom historien blivit misstrodda och vår rädsla har nonchalerats och kallats för hysteri. Vad du än tycker om Isabella kan du väl tänka på vad det är för stereotyp du förstärker genom sådana inlägg och om det är värt det.

      Tack!!!
      Såklart att Camilla inte kan erkänna sitt fel utan att skylla på annat, hon om någon eldade på och övertygade alla om att det var en lögn, allt för att då Isabella att se dålig ut. Inte schysst för fem öre!

        Camillas kommentar här precis ovanför är jättebra ⬆️ Men det är C som skapat klimatet kring Bella, kanske lär hon sig att sätta lite gränser till vad som är ok och inte ok att skriva om henne nu

      Fast Bella ljuger ju som en höst travar hon får skulle sig själv. Vara ärlig ALLTID hur SVÅRT ska det vara?!

        Skylla sig själv?????? Vad är det för fel på er egentligen. Hoppas ni är unga så det beror på att era hjärnor inte är fullt utvecklade ännu.

          Hon får skylla sig själv när folk inte tror på henne. Det är väl inte så konstigt? Sånt kan till och med små barn begripa.

        Man får tro vad man vill men man måste inte publicera inlägg om det. Typ ”han retade så jag var tvungen att slå honom”.

    Vilka hemsk kommentarer, tänk om det varit hos er. Och alla misstrodde er. Fy fan bara ?

    Jag tycker inte du borde skriva något om att Isabella iscensatt ett hot utan att visa på något bevis för detta.
    Vad jag förstått kan du inte av någon anledning som du inte vill berätta om.

    Är det bättre då att inget skriva för det leder bara till misstro och hat mot Isabella?

    Hur ska vi kunna veta att det du skriver Camilla är sant?

    Lider med Isabella. Fy vad hemskt för henne och barnen.
    Bra att hon går ut med bilder. Förhoppningsvis finns det någon som vet vem personen är.

      Jag svarade på en kommentar om det just för att jag inte KAN skriva ett inlägg om det just nu. Min chefredaktör har sett beviset och är lika säker som jag på äktheten i det men för att inte röja källan så kan jag inte publicera det. Tro på det eller tro inte på det – som allt annat som publiceras och är baserat på källor som hålls hemliga. Helt upp till dig.

        Om ni bedömt att du inte kan publicera det så får du svälja den beska medicinen och hålla tyst om det. Att påstå att du har bevis med inte kan visa dem är så fruktansvärt fel, det borde du också förstå. Hur ska någon kunna bedöma ett sådant påstående? Ryktesspridning, och ingen annan kan avgöra om dina bevis är trovärdiga eller ej.

        Jag skulle kunna sitta här och påstå i inlägg efter inlägg att jag har säkra bevis på att du mördar och äter upp vildkatter, men jag kan tyvärr inte berätta vilka bevisen är. Känns det schysst? Rättssäkert? ”Mindre skvaller och mer bevakning”?

        Du har Sveriges största blogg, då får du ta lite ansvar och uppträda ansvarstagande också. Skärp dig.

          Så himla bra skrivet! ??

          Så enig. Har läst i säkert fyra inlägg och kommentarer om säkra bevis och sen att inte kunna publicera. Antingen säger man något eller inte, detta eldar bara på en spänning och misstro och är verkligen inte bra alls.

          Då väljer jag att vara neutral i den här frågan tills du kan visa bevis och inte misstro Bella förren jag vet med säkerhet.

            Samma här faktiskt

            Alla får tycka precis vad de vill i frågan…

              Det handlar inte om vad vi tycker. Det handlar om att du säger dig ha bevis som du inte kan visa upp. Allt det du påstår om Isabella Löwengrip passar väldigt bra in på dig själv.

        Nu vet jag att du inte är en journalist, men du vill och kan skriva granskande håller jag nog med kommentatorerna här – även om jag inte tror (eller snarare kanske hoppas?) att du ljuger i ditt påstående så vore det korrekta vara att ge belägg för det, mer än ”jag och min redaktör har sett bevisen”. Jag vet att det mesta man läser här har lätt ton och är på skoj, men en del saker är allvarligare och de bör man hantera som om man skrev seriös journalistik, och känner man att man inte kan skriva om ett ämne korrekt (dvs hur vet du vad du vet, hur ser situationen ut) utan att röja sin källa så låter man bli.

    Lite otäckt att hon följde efter när hon hade barnen i bilen. Väldigt impulsivt. Förstår att hon är frustrerad men det kunde blivit redigt farligt. Hon vet ju ute vad han är kapabel till.

    Fy vad otäckt och obehagligt. Bra att hon lagt ut bildbevis på personen ifråga i bloggen.

    Jag kom att tänka på Agnetha Fältskogs stalker. Där var det fråga om besatthet.
    Det kan vara så att Bellas stalker helt enkelt är besatt av henne. Han är säkert inte ute efter att göra henne illa men han måste fås att släppa en eventuell besatthet för annars kan det urarta.
    Jag tror knappast någon kommer att kritisera Bella för att hon visar bilder på mannen. Förhoppningsvis kan detta leda till att obehagligheterna upphör.

      Skillnaden där var att Agnetha inledde en relation med sin stalker…

        Oförskämt att anta! Hur vet du att Bella inte också gjort det?!!

          För att hon inte vet vem personen är ?

            Men snälla fatta sarkasmen hahaha

        Ja, men inte förrän efter ett tag. Det var förmodligen en variant av stockholmssyndromet.

      Jo men om hon säger nej kan nog en stalker bli helförbannad och ta till vad som helst.

    Men eftersom han hänger där så mycket hur svårt kan det vara att ta honom. Antingen går grannarna ihop och håller kvar tills polisen kommer.Annars ser hon till att ha vakten närvarande och han får ta honom. Jag tänker på Hayley som är ensam därhemma om dagarna. Fy sjutton vad obehagligt det måste vara. Och vore jag Odd skulle jag be att få ha barnen tills han sitter inom lås och bom.

      Jag förstår fortfarande inte varför varken vaktbolag eller polis inte lyckats få tag på mannen. Grannar och vänner borde ju hålla vakt och bilda en ring kring hennes hus. Sedan när han kommer och försöker springa därifrån är det ju bara att se till att alla alternativa flyktvägar är blockerade. Jag är faktiskt lite förvånad att hon inte verkar få något stöd i denna situation. Var är Hampus t ex? Sedan är jag verkligen förvånad att hon trots allt som pågår har barnen hos sig. Varför är de inte hos Odd tills detta är över?

        Om jag hade vänner med stalkare som bad mig vara med och omringa denne hade jag sagt nej. Hur vet man att personen inte har kniv eller annat vapen? Är han beredd att skada oss andra? Hade heller aldrig krävt av mina vänner att dom skulle omringa min stalker som jag är livrädd för. Polisen finns till för sånt här.

        PRECIS. Jag tycker det är jättekonstigt att barnen är hos Isabella när en förvirrad man hänger runt knutarna i tid och otid.

        Hon är förmodligen inte lika rädd som hon påstår i bloggen, om hon på allvar trodde att hennes egen och barnens säkerhet var hotad skulle hon tagit in på hotell tills mannen var anhållen. Bara att knäppa med fingrarna så dyker det upp en sponsrad suite, att hon väljer att stanna kvar ensam med barnen är talande. Och varför sätter hon inte någon från vaktbolaget på 24/7 bevakning tills killen kan anhållas? Borde gå snabbt om han är där varje dag och väl spenderade pengar. Hon skickar assistenten till Paris för att köpa en klänning men tar sig inte råd att sätta sig själv och barnen i säkerhet? Nej, här är det fortfarande något som inte stämmer.

          Hur vet du att de inte är på hotell?

          Hon har knappast råd för 24/7 skydd. Gissar att hon har vanligt larm (nästan alla företag säljer kamerabevakning nuförtiden så det är ingen lyx) och företagen betalar för ”livvakten” på olika evenmang. Men att kunna ta på sig en kostnad för 24/7 vakt betyder
          cash vilket hon inte har.

        Hahaha Sofia är du på riktigt haha ja grannar och vänner borde ju spendera sina dagar och kvällar med att bevaka Bellas hus och sen bilda ring kring hennes hus haha. Ja att se till att alla flyktvägar är blockerade är ju ingen konst herregud hahaha eller.. alltså jeeeses. Och Hampus borde ta ledig från jobb och stå och vakta vid Bellas hus, sååå dåligt av honom att inte ställa upp på det, är han en fegis eller? Haha alltså vad är det för folk som skriver här, nästan lika obehagligt som stalkern. Blir mörkrädd av dessa människor som skriver här och som verkar så totalt störda, skrämmande. Och varför är de inte hos Odd, jo men det är de ju varannan vecka, kan någon veta hur länge någon kommer stalka eller när och vid vilka tider?? Alltså…

    Vaktbolaget, livvakten och polisen är ju ganska kassa allihop om dom inte lyckas få fatt denne dåren.

    Camcam ta bort denna kommentaren är du snäll. Jävla idiot.

      +1

    Idiot

      Tack för ditt bidrag. Får man inte prata om problematiken att Isabella faktiskt har propagerat för just Centerpartiet. Om hon nu själv drabbas av deras politik så är det inget annat än poetisk rättvisa.

    ?

    Ot behöver hjälp! Ska ha en liten dejt idag med en kille. Frågade vad han ville göra och han sa ta det lugnt o ta en kopp kaffe eller ngt i den stilen. Han kommer till min stad. Vad tycker ni man kan bjuda på mer? Jag äter själv inte sötsaker så känns dumt men snålt Att inte bjuda på ngt mer. Eller ska jag förslå att ses ”ute”?

      Ses ute! Du har ju ingen aning vem tusan det kan vara!

      Skojar du? Kanske inte läge för dejt ot.

      Om du inte känner killen sedan tidigare eller aldrig har träffat honom tycker jag ni ska ses ute.

      Är det första gången ni träffas? Ta det på ett café om du tycker det känns bättre 🙂

        Jaa känns bäst ute han är ju inte härifrån så ingen koll alls på honom 🙂 tyvärr är det typ inget café öppet här en söndagskväll ?

    Vad är det gör kasst vaktbolag hon har?

    Men fyfan. Hur kom du ens på tanken att den där kommentaren var nödvändig att kläcka ur sig här?
    Hoppas camcam tar bort den

    Och då är beteendet ok tycker du?

    Vi ska väl döma honom för vad han gör? Inte vart han kommer ifrån och varit med om. Jösses!

    Camcam, om du inte kan publicera dina bevis ska du inte som du gjort flera gånger, redan gått ut med en allvarlig anklagelse igen och igen. Det spelar ingen roll om du skriver om det i ett inlägg eller bland dina kommentarer. Vill du att läsare ska ta dig på allvar, bete dig då inte som hämnlysten skvallertant.

      Exakt! Det är ju hundra resor värre att göra som hon gör nu!

    Jag trodde jag hade hängt med rätt bra i alla Bella-svängar men alla ni som skriver att Bella ljuger om så mycket – VAD är det hon har ljugit om, förutom hennes läsarsiffror? Som jag har fattat hennes strategi, den hon pratade med Schulman om, så är det mer en fråga om vad och när hon publicerar saker och inte en fråga om huruvida det hon publicerar överhuvudtaget har hänt. Tänker att det är skillnad på att lyfta saker ur sitt liv som prococerar och att rent av hitta på.

    Och lapp-gate: när jag läste hennes inlägg om lappen, så var det skrivet som en rad hypotetiska händelser och inte som att det faktiskt hade hänt. Rent tekniskt ingen lögn, även om jag förstår att det provocerade Camcam rent personligen som blev utpekad som uppviglare (om än till en hypotetisk händelse). Så VAD är det hon ljuger om hela tiden som så många är så upprörda över att de misstror att Bella har en stalker?

      Hon publicerade en BILD på den hotlapp som ska ha suttit på hennes bil. Det är inte hypotetiskt.

        Hon publicerade en bild men skriver inte att den faktiskt satt där. ”Föreställ er”, skriver hon. Förstår som sagt att du blir arg Camilla, för du pekas ut som ansvarig för att hon tar emot hot. Men ska man nu nagelfara allt som Isabella skriver, så skriver hon faktiskt inte att hon mottagit den här lappen..

        Ja men den hängde i alla fall inte jag med i. Hur kan vi veta att det var hon själv som skrev den lappen? Orkar du inte ta det igen så orkar du inte men kanske ändå på sin plats eftersom det nu verkar som om hon på riktigt har en knäppgök efter sig.

        Han ser ju rätt oförklarlig ut dock och något är knäppt här med vaktbolag och polismyndighet. När Bella själv måste publicera bild för att få slut på det hela? Varför betala ett vaktbolag om man ändå måste göra det mesta själv?

          Jag har sett bevis på det. Alltså inte hört någon säga det utan SETT bevis på att det är Isabella och Simon som ligger bakom den. Vad det är för bevis jag sett kan jag inte skriva för det skulle avslöja min källa. Men min chefredaktör har också sett bevisen och har alltså heller inga tvivel på det.

            Det bevisar dock inte att det du säger är sant, det är det som är poängen. Att någon annan sett dina bevis spelar ingen roll så länge inte den personen själv går ut och står för det. ”Jag vann en miljon på triss, min pappa såg lotten så jag har bevis, men jag vill inte visa den.”
            Du har en så stor publik och kan orsaka mycket skada, så du borde inte skriva om saker du inte kan bevisa stämmer

              I media funkar det inte riktigt så men det orkar jag inte dra en gång till… Jag lyder under helt andra regler än en ”vanlig” blogg men det har jag gått igenom 100 ggr och media skriver OFTA om saker de har källor på utan att visa alla dem eller bevisningen. Den som är intresserad kan googla…

                Eh, du förstår ju inte

                ”media funkar det inte riktigt så”… ?
                Räcker väl med vanligt sunt förnuft och anständighet att vill/kan man inte gå ut med bevisen så bör man snällt hålla tyst och inte skvallra och sprida rykten om det.

                Spelar ingen roll hur mycket du intygar att du sett en bild och inte tycker den ser photoshoppad ut etc. Ingen annan har ju möjlighet att bedöma själv.

                Du har en vanlig blogg Camilla och lyder under samma regler som alla andra bloggare gör. Sen att du väljer att rota i saker du inte har med att göra är ett val du gör. Det valet kan ju iofs
                orsaka dig stora problem om du har otur

                  Nope.

                  Fast du förstår ju fortfarande inte. Ingen ser dig som något annat än en blogg, allt du lägger ut som du inte kan bevisa blir därför bara skvaller. Bättre att du inte säger något alls

                    Ja, men det är ju helt ovidkommande i sammanhanget…i alla fall det jag trodde att vi pratade om.. Ah ja…
                    Tyck vad du vill, tro vad du vill.. 🙂

            Herregud vad Pinsamt för Bella den dagen detta blir offentligt och tas upp i aftonbladet eller expressen. Undrar vilka bortförklaringar hon kommer komma med då? Eller gör hon slut/blir ihop med hajen då igen? Eller kanske Odd? En sådan stor grej kräver ju en avledningsmanöver som heter duga, så att säga.

      ”Och lapp-gate: när jag läste hennes inlägg om lappen, så var det skrivet som en rad hypotetiska händelser och inte som att det faktiskt hade hänt.”

      Läs om, läs rätt.

        Jag läste faktiskt om inlägget, på din uppmaning. ”Föreställ er”, skriver hon. Låter hypotetiskt för mig.
        Så vad är det hon ljuger om?

      Ja det undrar jag också. För jag ser inga lögner bara strategier.

    Tycker det borde vara lätt att gripa mannen, var är vaktbolaget vid alla dessa tillfällen?! Larmknapp eller man kanske ringer.
    . Kanske är som här, blev erbjuden en form vakttjänst, dom utgick från en ort 15 mil bort härifrån, Jag tackade Nej , är inte i behov heller.

      Hon på lidingö inte en by i Haparanda ?

      Gripa honom på vilka grunder? Han har inte gjort något annat än hängt utanför Bellas hus, och det är inget brott. De kan inte göra annat än be honom gå därifrån, och säga att han inte är önskvärd där. De kan alltså inte gripa honom förrän han gör något olagligt.

        Stalking är ett lagbrott.

        Man får faktiskt inte uppehålls sig på privatägd mark hur som helst , allemansrätten gäller inte privatägda altaner.

          Först och främst måste det bevisas att det är fråga om stalking, och det där med att uppehålla sig på privat mark så kan han inte heller gripas för det bara rakt upp och ner. De (polisen) kan fråga honom vad han har för ärende där, men de kan som sagt inte bara gripa honom för att han är där. Däremot om polisen måste återkomma vid fler tillfällen för att han är där, det är inte förrän då de kan göra något, om han alltså redan har varnats tidigare om att han inte är välkommen där. Jag säger absolut inte att vad han gör är rätt, utan jag säger bara att det inte är så lätt om han inte gör något allvarligt, och det kan vi ”tacka” våra lagar för.

    Det syns ju tydligt att mannen inte är frisk. Han är väl utvecklingsstörd eller något.
    Är säker på att han bor på något boende/grupphem i närheten, det borde inte vara så svårt för Bella / Hennes vaktbolag att kontakta de hem som finns i närheten och fråga om de känner igen mannen.

    Finns gott om stödboenden/gruppboenden överallt i landet där de boende är ganska fria och får gå ute och gå på aktiviteter, men det brukar finnas en tid som de senast ska vara hemma. Är övertygad om att mannen i fråga bor på ett sådant hem och förmodligen ligger det i närheten av Bellas hus.

      Ja, det är något med hållningen som ger mig samma vibbar

      Tror han är här illegalt har själv haft en sådan efter mej. Han kunde väl knappast prata engelska. Han kan vara psykotisk.

        Varför skulle han vara här illegalt?? Finns ju massor med människor med psykiska problem samt män utan psykiska problem som förföljer kvinnor så vad får dig att tro att han är här illegalt??

    undrar vad han har i ryggsäcken :/

      Förmodligen sina skolböcker…

        Eller en kniv..

      Egoboost 🙂

      Han vill reklamera silverschampot…

    Hemskt om man har en stalker utanför dörren om och om igen. Men hon har ju anlitat ett privat vaktbolag just pga detta, varför delas det så många detaljer i bloggen? Förstår verkligen inte.
    Misstrodde också Isabella pga ”lappgate” tillsammans med diverse uttalanden hon gjort tidigare. Tror fortfarande hon är benägen att ljuga om precis vad som helst. Det finns väl en anledning till att hon basunerar ut bilder just i detta fall (när hon väl har någon form av bevis att presentera). Nu kan hon rida på den vågen och påstå vad hon vill framöver om ”stalkers” (Pojken som ropade varg..osv).

    Skrev denna kommentar på hennes blogg nyss, för jag tycker det är HEMSKT att barnen är en del av denna vardag HON skapat för sig själv och dem omkring henne:
    ”Men. Är. Du. På. Riktigt? Vad håller du på med? Skydda dina barn, sköt detta med ditt säkerhetsbolag och igen – sa jag det? – SKYDDA dina barn. Detta är inget för bloggen, Isabella. Skärp dig! ”

    ..och nej, menar inte att en kvinna ska ta ansvar för vad en man utsätter henne för i form av hot. Men när hon valt det yrke hon gjort, och med kunskapen om vad detta tyvärr kan föra med sig (vad man än tycker om det).. Att hon då ändå kan sitta i en intervju och säga att ”det är värt det”, trots BARNENS utsatta situation (OBS! DE har ej valt det), är riktigt illa.
    Har tyvärr väldigt svårt att känna empati just här för ”superwoman”/”du kan ha, bli, göra, vara allt du vill”-Bella. Tänker mest på hennes barn. <3

    Turatt det gick så lätt för henne att hinna ifatt honom med tanke på att både vaktbolaget och polisen inte lyckats fastän han precis gått när de kom.

      Lidingös egen Saga Norén.

      Han hade inte gått. Han gick när han såg henne. Är såklart lättare att få tag i någon man SER än någon som försvunnit.

        Du som blandar ihop nu. Läser du kommentaren så ser du att han har tidigare precis gått när polisen kom – ”När polisen väl kom hade han precis lämnat och gått mot ängen. De var ute och letade men inget resultat.”

      Vad insinuerar du? Att polisen och vaktbolaget gjorde ett kasst jobb eller att Isabella ljuger?

    Hej Cam!

    Menar detta med all välmening men varför skriver du ”Jag tillåter INGA rasistiska tillmälen! Förstått?!”. Vad menar du med det? Ser mannen ”utländsk” ut eller varför antyder du att folk ska vara rasistiska utifrån en suddig bild på en person? Det känns nästan rasistiskt i sig.

    Som sagt, menar inget illa för jag älskar din blogg och jag undrar bara. All kärlek!

      Han är utländsk. Kolla bilderna inne hos Bella som inte är suddiga

        Min man ser ut sådär. Han är från bonnlandet utanför Sollefteå ?

      Jag har redan fått radera MASSOR av mer eller mindre rasistiska kommentarer tyvärr.

      Hon förstod väl liksom alla vad som skulle komma. Och som set gjorde, efter typ 10 minuter.

    Ska vi tror på det här??
    Tror ändå inte att det va han som skrev lappen!?! Skrev han på svenska men kan inte prata svenska?
    Så hon har 2st stalkers?

      det var ju bella som skrev lappen som hon satt på sin bil.

        Har du också bevis för det?

      Ingen har kopplat detta till lappen?

      Hon har haft fler stalker än så genom åren. Två räcker tyvärr inte.

    Tycker hon verkar vara väldigt ofta själv med barnen fast hon vet att hon har en stalker som bankar på hennes dörr när det är mörkt ute. Jag hade inte vågat så jag undrar hur hon resonerar med tanke på att han kan potentiellt överfalla henne och döda barnen när de kliver ur bilen på uppfarten.

    En spontan funderingar. Hon har ju varit hemma ett par gånger när han har varit där och han har sett henne. Varför bara inte öppna ett fönster på andra våningen och fråga vad han vill. Nu misstror jag ju inte att det är henne han KAN vara ute efter.

    Men kan ju lika gärna vara att han söker någon helt annan och fått fel adress (tänker krogragg man gett fel nummer åt på flit för att bli av med typen)

      Läs hennes inlägg, hon har försökt prata med honom. Och man beter sig inte såhär om man söker någon.

        Hon pratade med honom igår när hon jagade efter honom i bilen. Men hittar inget att hon skulle testat tidigare.

        Skall i vilket fall bli intressant att se hur det slutar. Sannolikheten känns rätt hög att han bor någonstans i närheten IOM att verkar röra sig till fots (pendlingsavstånd) och att någon känner igen honom

      För att det är otäckt. Jag hade nog sprungit in på närmsta toa och låst dörren om någon stod och glodde på mig genom ett fönster. Rädsla är inte logiskt. Konfrontation kräver mod, inte säkert att man tänker till när man blir rädd

      Vore ju lika sjukt om ett krogragg började ställa sig utanför ens hus varje dag vid flera olika tider på dygnet sådär. Så oavsett vem han tror att hon är så gör han jävligt fel. Det är inte ett normalt eller okej beteende.

    Vilken jäkla klickmagnet detta måste vara för Bella.

    Stockholmssyndromet.

    isabellalowengrip skriver:
    7 oktober, 2018 kl. 15:57

    Tycker synd om honom

      Ja, det kan bli så när man har en stalker. Agnetha F utvecklade ju en långtgående sympati för sin stalker.

        Blev dom inte ett par till och med?

    När jag tittar på hans ansikte och kroppsspråk ser det faktiskt ut som att den här mannen kan vara ”hjärnskadad” på något sätt. Jag har jobbat med många ceberal pares och han har den typen av ansiktsuttryck.
    Något står definitivt inte rätt till och om det är så, är det inte bra för henne att lägga ut bilder. Man kan ju ta det privat med polis, familj till killen…

      Hon har ju redan kontaktat polisen och det har inte hjälpt. Svårt att ta något med killens familj när hon inte ens vet vem han är och han slutar ju inte trots att hon sagt till honom. Han kunde ju tydligen prata engelska, så tror inte han är hjärnskadad.

        HAHAHAHAHA
        Ja för inga engelsktalande personer kan ju vara hjärnskadade?
        Det vet ju alla att om man är hjärnskadad så talar man faktiskt hjärnskadiska. Det är ju sedan gammalt…

        På tal om hjärnor så tror jag Anonym glömde sin nånstans.. XD

    Hårbandslansering i veckan!

      Denna kommentaren var inte ens kul.

      Tragiska människa!

      Ja inget publiceras av en slump på Bellas blogg. Allt har en agenda

    läskigt?. Men det där var ju ingen man, det var ju ett barn!

    Verkligen olustigt detta!
    Märkligt vaktbolag dock som sätter upp kameror som filmar utanför tomten, brevbärare och sopgubbarna riskerar att hamna på bild. Vilket är olaglig kameraövervakning.

    Och hon ska bo i ett hus byggt med gigantiska fönsterpartier med stor insyn.. jag blir rädd åt henne typ.. hade känt mig konstant övervakad, sen är det tragiskt att man ska behöva känna så i sitt eget hem..

    Oavsett vem han är eller vad han vill så är ju hans beteende sjukt obehagligt.

    Känns nu ännu mer ologiskt att hon har köpt ett stort hus med stora fönster och massa insyn. Känns som en stalkers våta dröm serverat på silverfat.

    Är han intresserad av Bella eller Hailey? Han är väl närmare Haileys ålder antar jag

    Identifierad på FB.

      Snabba de var! Älskar flashback

      Även på bloggen var folk rätt snabba. Sjukt amatörmässigt från hennes och vaktbolagets sida om det nu är den här killen.. Han finns liksom på hennes fb-sida…

      vart finns den tråden då?

    Hatet mot Bella i den här bloggen är fan orimligt. Om hennes stalker skulle döda henne skulle en del av er fortfarande sitta här och säga att det är hennes fel. Sjukt.

      Blir mörkrädd av att läsa kommnetarer här, man ser så mycket sjuka människor det finns, skrämmande det också.

    Mannen ser ut att ha ett gott öga till Zara Larsson också. Kanske vore på sin plats att varna henne.

      Såg den uppgiften också!

    Hur ska d gå i nya huset… Assa köp LÄGENHET MED PORTTELEFON

    Troligtvis identifierad

    Helt rätt tycker jag med!

    Camcam. Din chefredaktör under vilken media ligger personen? Är det Bonnier?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.