IJustWantToBeCool2 utkämpar en Burger-challenge på Youtube, där de tre medlemmarna feat. Jennifer, som går ut på att charma den enhällige domaren Ara med en kulinarisk ?.
Det nya på burgarhimlen är tydligen den sk ”smash burgaren” vilket innebär att man lägger köttfärsen i en boll i stekpannan, som man sedan plattar ur med hjälp av en bunke eller liknande.
Spelar det överhuvudtaget någon roll om man plattar ut köttfärsen före eller efter man den hamnar i stekpannan? Borde det inte bli exakt samma sak? Man avgör väl själv hur platt man vill att den ska bli, oavsett?
Frågar fasen inte åt en kompis, den här gången, utan JAG vill veta. 😉
Och på tal om hamburgare….?
Är det inte livets mat ändå?
Restaurang Brödernas har ju ”kändissamarbeten” varje månad och hittills har Margaux, Bianca och Hanna Friberg fått skapa egna burgare.
Jag har testat dem alla och här är min topp tre-lista:
1. Bianca Ingrosso
2. Hanna Friberg
3. Margaux Dietz
Jag tar GÄRNA rekommendationer vad gäller hamburgare.
Ju slafsigare, desto bättre!
???
