In In In Instagram

Emil Assergårds musikvideoinspelning gick inte som planerat, och slutade på akuten med ett brutet ben.
För tusan, Emil!
Det är ju sådant man har stuntmän till!!!

Det är tydligen inte bara jag som är skeptisk till Cissi Wallins ”avbön”. 

Sommar betyder tydligen att det är dags för Katrins favorithobby – att banta.
Just nu sysselsätter jag mig med en av mina favorithobbys – att pilla ”foot mask-flagor” från fotsulorna.

Jag vet inte HUR många Instagramannonser jag fallit för, men det är en del.
Det här är den senaste – kanske är det här köpet som kommer revelutionera mitt liv? ???

66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    OT och Camilla får väl ta bort om de inte passar men måste bara skriva av mig!
    Dejtat en kille ett tag, vi lär fortfarande känna varann och typ varje dag kommer något nytt fram som man inte visste men idag blev jag helt paff. Haft så bra känsla för honom och nu så lägger han sånna otroligt nedvärderande kommentarer ang feminism som killar älskar säga ”gått för långt”, blev bara så less och det känns hopplöst. Jag behöver inte ha någon kille som brinner för kvinnofrågor men jag vill iallafall att han ska vara lite påläst och upplyst, respektera mig, kunna diskutera sakligt utan att bli nedvärderande eller köra äcklig mansplaining. Att han lyssnar och tar in. Är det så mycket begärt.

    Varför har feminism sån dålig klang? Vet inte hur många killar på dejting sidor som har på sin profil ”inga feminister” vadå vill man inte ha jämställdhet?? Jag fattar ingenting. Är det för sånna som Cissi som förstört, att man direkt kopplas till den feminism hon hållit på med?

      Varför blir du ledsen istället för att fråga om han kan framföra sina sakliga argument? Och varför blir du paff istället för att vara beredd med dina egna sakliga argument tillbaka? Kan förstå att folk ledsnar på feminister som blir ledsna om feminism och politik kommer på tal.

      Feminism är inte lika med jämställdhet.

        Jo, Feminism är lika med jämställdhet. Det är inte en åsiktsfråga utan den faktiska definitionen av ordet?

      Tyvärr tror jag ”extrem” feministerna har förstört ordet. Är väl samma som händer med extremism inom alla områden som Islam, miljöaktivister osv.

        Men vad är ens ”extremfeminism”? Vad är det som är så farligt med feminism?

          Om du inte fattar det är du ju en av de själv.

            Men fortf, VAD är extremfeminism? Att prata om kvinnors rättigheter? Helt ärligt så fattar jag inte. Jag är feminist och ser att det finns utmaningar i samhället men just det här ”extremfeminism” är lite luddigt för mig.

              Nej det är feminism som är LÖJLIG. Alltså när folk börjar bråka om symbolerna på vägmärken har kjol, att så fort en kvinna har på sig något utmanande skrika att hon är offer för patriarkatet, hjärntvättad osv. Att smink är ett sätt för män att få oss att tro att vi inte är värda något osv osv. Att raka benen är djävulens påfund osv.. Alltså löjligt skit som gör att inte ens vettigt folk vill ta i feminismen med tång.

                Det där låter som klassiska myter och överdrifter som frodas bland antifeminister.

                  Skulle precis säga det samma. Jag har ALDRIG hört någon feminist (eller någon annan för den delen) säga något av det som Anonym 23:39 påstår. De enda jag hört det ifrån är antifeminister som påstår att det är vad feminister har sagt eller vill och därför så är ”hen (alltså anitfeministen) minsann inte feminist”. Så tröttsamt.

                Så ”vettigt folk” vill alltså inte ha jämställdhet. Låter väldigt vettigt.

                Fast det är väl sant? Utan patriarkala strukturer hade väl skönhetsbranschen inte funnits. Mängden tid och pengar vi kvinnor lägger ner är ju sjuk och även om jag personligen både använder smink och rakar benen är det väl rimligt att förstå att det är ett ideal som skapats för att män ska tjäna pengar?

                  Kan tänka mig mig mer att det handlar om hur _vissa_ kvinnor väljer att basunera ut åsikterna. Håller med om att skönhetsbranschen till viss del (stor) har växt fram tack vare patriarkala strukturer men jag stör mig otroligt mycket på när _vissa_ kvinnor säger till mig att jag är en hjärndöd mansleksak som inte förstår hur hjärntvättad jag är pga att jag rakar benen.
                  Hamnade lite från ämnet nu men dessa ”extremfeminister” är ofta samma kvinnor som högt och lågt skriker om hur dumma i huvudet män är när de gör det ena och det andra. Visst, jag tycker också att vissa män är dumma i huvudet ibland (”inte alla män!!”) men har svårt att ställa mig bakom när en kvinna säger till en man att han är en våldtäktsman för att han pussar sin 6-månaders bebis. Ofta är det ju kanske också ”den typen” av feminister som syns mest – och är de som männen kommer ihåg och förknippar med feminister (=dålig uppfattning).
                  Jag följer annars flera konton på instagram med kvinnor som jag tycker har så OTROLIGT vettiga åsikter rörande feminismen, tyvärr tror jag ofta de hamnar i skymundan – om det är ”extremfeministernas” fel eller männens fel för att de är så selektiva i sitt informationsintag låter jag vara osagt.

                    Fast det här tycker jag är så tråkigt. Du sprider dessa myter om att flera feminister tycker att en man är våldtäktsman för att han pussar sin bebis, och reproducerar dessa föreställningar om feminister som galna manshatare när det verkligen inte stämmer. Jag vågar påstå att det inte finns en enda feminist som har sagt detta. Har inga problem med att feminismen kritiseras men då får det ju vara på seriösa grunder och inte massa mytbildning som har skapat och spridits för att skada den feministiska rörelsen.

                Vilka feminister mer precis säger detta? Du får gärna hänvisa till var jag kan läsa/höra dessa feminister påstå det.

                Jag väntar.

      Om man ratar hela feminismen på grund av EN feminist så var man aldrig intresserad av feminism från första början.

        Problemet är väl att de som hörs mest beter sig såhär sjukt

        Exakt!

          Alltså, man är inte emot en hel rörelse för att man inte gillar en person inom den. I så fall var man aldrig speciellt intresserad av den rörelsen.

      Tyvärr så brukar ju de där som kommentar ”feminismen har gått för långt” inte betyda att personen visst är för ett jämställt samhälle men bara opponerar sig mot nån som tvångsklär sin kille i klänning.
      Enligt min erfarenhet, de som säger att ”det gått för långt” använder det som en liten prövande inledning. Vad de egentligen menar är att de tycker att det är ”naturligt” att kvinnan står vid spisen och föder barn etc etc.
      Bra att han outade det nu i ett tidigt stadie iaf, så att du kan gå vidare till någon bättre!

      Ja det är så tråkigt när man har fattat tycke för någon och så visar han sig ha unkna värderingar.. Jag tror också att såna män generellt sett har svårt för kvinnor som ställer krav, och det känns inte jättehett.

        Du har inget belägg för detta påstående. Det bara låter rätt: ”unkna värderingar”, ”kan inte hantera starka kvinnor”.
        Hur är din kille då? Har han orangea velourbrallor och gråter när sojamjölken är slut?

          Men hahah vafan

          Hahaha!!!

          Jag menar inte att man inte kan hantera ”starka kvinnor” utan mer att man generellt gillar kvinnor som inte är så svåra, utan mest glider med och är lättsamma, kåta och trevliga och inte gnäller på honom att städa undan disken och fälla upp toasitsen. Då måste det ju vara en mardröm med en feminist som ställer krav på en jämställd relation.

            Okej men där håller jag inte då jag själv kan tycka det har gått för långt i vissa diskussioner och då är jag kvinna. Man kan be personen utveckla. Men om du redan bestämt dig så dissa.

        Fast han behöver inte ha unkna värderingar bara för att han inte är påläst inom just feminism. Feminism förknippas med något negativt, precis som incels eller andra subkulturer. Visst, man önskar ju att alla nånstans hade en grundläggande förståelse för vad det innebär men bara för att han inte förstår allt det där med ”strukturer” osv betyder det inte att han har unkna åsikter kring kvinnors rättigheter. Du kan väl fråga vad det är han syftar på, han kanske syftar på idioter som bråkar om fotgängaren på vägskyltarna har kjol eller annat trams, något som verkligen är trams. Döm inte ut så snabbt

          Fast det är skillnad att inte vara påläst och att aktivt sitta och säga ”feminismen har gått för långt, snart vågar man inte säga hej till en tjej längre, höhö”. Jag tycker det vittnar både om brist på empati och social kompetens. Har inga problem med någon som inte är feminist, så länge man är respektfull och verkligen lyssnar på det kvinnor har att säga.

          Jämförde du just feminism med incelkulturen?

      Baserat på infon i din text ser jag inget nedvärderande eller respektlöst. Som debatten och samhällsklimatet ser ut idag är det helt naturligt att vanliga, hyggliga killar slår bakut av den radikala form av feminism som är förhärskande och som man inte får ifrågasätta.
      Jag vågar påstå att snudd på alla ”normala” killar i Sverige är feminister såtillvida att de är för könens lika rättigheter. Det är inga konstigheter, där befinner vi oss i Sverige.
      Du verkar vilja att han ska uttrycka det i woke-termer också. Om du ska haka upp dig på detta kommer du nog få svårt att hitta en kille.
      Försök se personen med egna ögon och se helheten. Inte med Kakans ögon eller Cissis eller vem det nu må vara.

        ????????????

        Har varit med min man i 6 år och han vet ingenting om feministiska teorier osv utan lever helt enkelt som en riktigt jämställd man. Han gör det mesta hemma, tar hand om barnen, har aldrig uttryckt unkna åsikter på något sätt, och jag har aldrig behövt säga något. Så bara för att någon uttrycker sig med massa feminist-termer betyder inte det att det är sådan personen är.

          Och tvärtom såklart, att någon inte predikar kring feminism betyder inte att personen inte lever enligt samma tankesätt

        Jag upplever det som att alla är rörande överens om att det ska vara jämställt mellan könen, men feminister anser att det inte helt och hållet är det idag medan folk som ”är för könens lika rättigheter” tycker att det redan löste sig med rösträtten på 1900-talet.

        Tror du har fel. Hon säger ju att han uttrycker sig nedsättande. Spring!

      Varit ihop med min sambo i 13 år, har två barn. Utbildar honom fortlöpande i det här med jämställdhet, vad feminism egentligen är osv. Det är segt att behöva göra det såklart men filterbubblorna pajar många smarta personers perspektiv.

      Min kille hatar ordet feminism och stöder inte dem som säger att dem är feminister, men han stödjer jämställdhet.
      Så istället för att använda ordet feminism, använd ordet jämställdhet så kommer det nog visa sig att han tycker precis som du 🙂

        Fast alla är för jämställdhet. Genom att säga att man är feminist uppmärksammar man att det inte är jämställt, man tar ställning istället för att förneka ett problem.

        Dricker din kille vatten eller h2O?

        Så korkat. Vet han ens vad feminism är? Stödjer han inte de som kallar sig feminister (alltså inte bara en störig feminist utan alla som är feminister) så stödjer han inte jämlikhet. Så enkelt är det.

      Helt ärligt hade det gått bort för mig, åtminstone om han inte kunnat svara konstruktivt på frågan om på vilket sätt han genuint anser att feminismen gått för långt? Pratar han om enskilda individer eller att samhället är ”jämställt nog” för att han som man inte ska behöva se och offra sina privilegier? Oavsett är det problematiskt uttryck och han skulle få kämpa lite med att förklara vad han menar. Och går det inte att ha ett konstruktivt och respektfullt samtal så visar det ju bara var han står ännu tydligare.

      Nej, det är inte Cissis fel att vissa män hatar kvinnor. Låt män ta ansvar för sig själv. Lika bra att du fick reda på att han är ett svin innan det hann gå längre.

    Jag önskade mig en sån bukettgrej när jag fyllde år. Är jättenöjd med den! (tänker om intresseklubben är intresserad av min åsikt! ?)

      Nu är ju jag en köptorsk av rang men skullle gärna köp bukettensaken! Tjusigt blev det ju! Vet dock inte om jag orkar stå och dissikera buketterna när jag kommer hem men det är en annan femma.

    Tips ang fötter! Footmender! Bästa jag någonsin har använt och då har jag så kallade ”problemfötter”
    Kleta på på kvällen och låt fötterna lufta en stund, kletet går in i huden snabbt så sedan kan man lugnt lägga sig.
    Körde på tre dygn i rad första gången, nu använder jag den en gång i veckan cirka och fötterna är toppen.

      Hemmagjord kräm på bivax och kokosolja är tusen gånger bättre än footmender. Bättre innehållsförteckning dessutom ?

        På vilket sätt är innehållsförteckningen bättre?

        Bivax och kokosolja kanske funkar om dina fötter är lena till att börja med men snälla kom inte och påstå att det räcker för fötter som är som .. ja jag vet inte vad jag ska beskriva dem som men tänk fötter fulla av förhårdnader och supertorr hud som fastnar i strumporna och rivs. Då behövs annat och Footmenders innehållsförteckning ser jag inget problem med (tycker du att det är problem med den så får du ju skriva ut på vilket sätt).

    Återigen vill Katrin vara relevant och vad kan vara bättre än att skriva ett ”provocerande” inlägg för att få lite uppmärksamhet.
    Nej Katrin, ingen hade reagerat oavsett. Du är inte den enda som vill träna röven/kroppen. Ingen och då menar jag verkligen ingen som anser att det är icke feministiskt eller icke PK av dig att vilja träna din kropp.
    Snacka om att vilja skapa ”debatt” kring absolut inget bara för att få höras… jeeez

      Förutom du. Du brydde dig.

        På vilket sätt menar du då? Jag stör mig på hennes sätt att försöka hålla sig relevant men absolut inte på att hon tränar sin kropp. Tror inte någon gör. Hennes kropp, hon får göra vad hon vill med den

      Uppenbarligen blev denna blogg lite triggad. Det kallades bantning och man plockar hellre sina fötter tydligen.

    Älskar med att banta och svälta mig. Dock går kilo ner för långsamt för att jag ska vara nöjd ?

      En dag kommer du vakna upp och tänka: det finns faktiskt viktigare saker i livet.

      Du älskar också, inte med ?

    Problemet med Cissi är väl att hon inte bett om ursäkt till varken Simon eller Anton som fick inställda jobb men av någon anledning inte gav sig på Arman som också var med i den låten som kritiserades. Känns som hon inte menar det hon säger endast för att hon skriver en krönika om det, om Anton går ut och säger att hon försökt be om ursäkt hade det kanske känts mer genuint

      Vad jag vet har hon inte gett en genuin ursäkt till någon av alla hon har sabbat livet för. Det handlar ju inte bara om komikerna. ALLA som hon startade och drev Gardet med blev ju totalt blåsta av henne och svartmålade på CW´s sociala plattformar.

        Nej men att skriva en krönika om det går bra, känns otroligt falskt finns mycket som cisiinwaloin behöver stå till svars för och ursäkta sig för. Kommer inte ihåg exakt vad som hände med gardet men var väl en del pengar involverat också?

    Cissi intervjuades it Studio P1 idag och hon gjorde inget bra intryck. Bortförklaringar, noll ursäkter till drabbade av hennes uthängningar och försvar av fortsatt förtal av en person där hon dömts för detta. Det går inte att ta henne seriöst. Dags att hon förpassas till skuggorna.

    Får man göra en låt som heter precis likadant som en annan? För det finns ju redan en låt som heter ”Dör för dig” av Danny Saucedo ….

      Det finns nog inget förbud mot det. Annars borde advokaterna från David Bowies dödsbo ha kastat sig över Måns Zelmerlöws ”Heroes” och Anna Bergendahls ”Ashes to ashes”. Vilket jag i och för sig tycker att de borde ha rätt till – att använda samma titel som på ett Bowie-mästerverk till en taskig mellolåt borde vara straffbart.

    Känns det ärligt och sant? Nej inte ett dugg bara patetiskt och sorgligt.

    Lyssnade på henne i framgångspodden och det var väldigt tydligt hur rabiat människan är. Inga gränser eller respekt för andra alls. Helt störda argument och så lever hon på sin kära miljonär till man, galet

    Vad jag vet har CW inte gett en genuin ursäkt till någon av alla hon har sabbat livet för. Det handlar ju inte bara om komikerna, Simon Gärdenfors och Anton Magnusson. ALLA som hon startade och drev Gardet med blev ju totalt blåsta av henne och svartmålades på CW´s sociala plattformar. Och alla kvinnor som var med och startade Gardet har backat ut ur rummet, vissa långsammare än andra men jag tror inte att hon har så många kvinnor på sin sida längre. Inte ens hennes svägerska, den faktiskt lite vettiga men ibland för mycket feministen, Lady Dahmer vill ju vara i närheten av henne längre. Antar att det är därför hon måste göra AVBÖN buhubuhu stackars Cissi som blev så pressad av sin rabiata följare (som hon hetsade på i alla sociala medier OCH även bad följare att dreva) så att hon var tvungen att dreva sönder människors liv. Nu ska hon bara göra AVBÖN och allt ska vara bra igen. Avskyr henne genuint.

    Å pilla foot-mask flagor!!!!

    Usch vad äckligt KZ beskriver sin träning och förhållandet till sin kropp. Tragiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.