Kan det här va nått, Isabella Löwengrip?

Den 22 juni skrev jag det här inlägget med tema spådam.
Isabella Löwengrip avslöjade nämligen att hon funderar på att pröva en spådam, efter att en kvinna kommit fram till henne och sagt saker som endast Isabella själv kan veta om.
Detta resulterade i att spådamen omedelbart verkar ha vunnit hennes tillit.

Jag har ett tips till alla ni som kanske inte har en massa pengar att lägga på spådamer och polering av spåkula eller som bara är Isabella Löwengrips generellt, nämligen det här: 

FRÅGA GRATIS PÅ BLOGGEN?
Så här gör du: du ställer din fråga på Kommentarsidan, som du når genom att klicka på länken ”KOMMENTERA / STÄLL FRÅGA”, som finns under varje blogginlägg. Dock har jag bara möjlighet att besvara en liten del av alla frågor.

PERSONLIG SPÅDOM
Vill du ha en personlig och omfattande spådom via E-MAIL, där du får ställa så många frågor du vill? Maila mig så mailar jag tillbaka och ger dig all information du behöver. När jag spår dig besvarar jag dina frågor och ger dig stöd och vägledning i livets alla skeden.

Det är alltså en spådoms-blogg med inslag av både healing och talismaner, något den spådamen hållit på med i över 40 år enligt hennes hemsida/blogg.  Med det i åtanke skulle jag rekommendera att använda sig av den här spådamens gratis konsultation, mest för att se om man ens är mottaglig för en session och ifall damen på gatan visste vad hon pratade om när hon gick fram till Isabella.
Alternativet är att spådamen fick in en lyckoträff med sin spontana spådom och mest slängde ur sig självklarheter, floskler och saker som de flesta av oss kan relatera till.

På tal om healing, astrologi, kristaller och spådomar.
Tillhör voodoo-dockan samma kategori som ovan nämnda grejer, eller i vilket fack ska den annars stoppas in i.

124 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Usch, jag mår fysiskt dåligt av allt som har med new age och healing att göra. Fattar inte att man vill hålla på med sånt skräp.

      Finns en väldigt vetenskaplig tanke bakom det, den psykiska hälsan.
      Om du tror att du kommer bli bättre efter att ha vart på healing så känner många att dem mår bättre efteråt. Lite som fejk ”läkemedel” som ska hjälpa emot tex sömnproblem, om man tar tabletten, lägger sig och tänker ”gud vad skönt att äntligen kunna sova” och sedan somnar man eftersom man slappnar av och tror på det.

      Det funkar dock inte på riktiga problem, men genom att påverka det mentala kan man hjälpa många problem 🙂

        Nej voodo är negativt svart magi. Det andra är för mej positivt. Själv tror jag planeterna styr en hel del.

          Solen har en ganska stor påverkan på vårt jordklot. Tur att vi har den☀️

      Själv mår jag väldigt bra av healing och meditation i stort. Har gjort mig mer lugn överlag och har lättare att hantera stress. Förstår inte riktigt grejen med att se ner på hur andra hanterar saker? Handlar ju om psykiskt välmående.

        Samma här. 🙂 Andlighet, meditation och healing har hjälpt mig på ett sätt som psykiatrin och mediciner aldrig gjorde.

          Ja. Mycket av det är för mig en stund då jag går in helt i mig själv, samma avslappning som jag kan få vid massage. En lugn stund för huvud och kropp som gör att jag slappnar av. Min matta, lite ljus, selenite, musik och en kopp te. Allt jag behöver för att stressen ska rinna av mig.

        Det finns ju måååånga studier som visar på meditationens positiva inverkan på hälsan. Det går ju inte riktigt att jämföra med spådom osv?

          Beror på vad du tror att spådom är. Om man utgår ifrån vad hollywood målat upp det som så nej, det finns såklart inte i verkligheten. Om man utgår ifrån att spå i tex tarotkort så hjälper det, iallafall mig, mycket. Att spå i tarotkort är inget hokus pokus du ser framtiden bla bla. Korten har redan sina betydelser. Alla kan spå i korten. Du behöver bara köpa en lek och lära dig vad alla kort står för/använda ett lexikon.
          Enkelt: Du ställer en fråga. Du vänder ett kort. Du tolkar kortet och ofta får man sig en tankeställare.

          Som att rådfråga en vän ungefär, fast du kan ta upp frågor du inte vill prata med närstående om. Hur du sen väljer att agera på det är ju upp till dig själv.

      Varför bryr du dig så pass att du mår fysiskt dåligt då? Det påverkar väl inte dig om andra sysslar med healing? Du kan helt enkelt skippa att kontakta healers och liknande. Så konstig sak att bli provocerad av.

        Det var enbart en spontan reflektion och jag ser inte ner på de som tror på det och använder sig av det. Jag blir inte provocerad heller egentligen. Det är samma sak med yoga, det mår jag också dåligt av. Tror det mest har att göra med min kristna uppäxt faktiskt.

          Du blir ju så pass provocerad så du mår fysiskt dåligt av det. Hur ska du ha det?

            Att må fysiskt dåligt av något är inte samma sak som att bli provocerad av det. Förstår inte riktigt hur man kan göra den kopplingen alls.

              Klart det är. Ingen som är oprovocerad av något skulle få för sig att skriva en kommentar som din ts.

          Så varför sysslar du med pilates?

            Och vad har pilatesträning med saken att göra?

              Det är en träningsform vars grunder baseras på yoga. Som du ju mår fysiskt dåligt av. Plus det är rätt respektlöst att säga att man mår fysiskt dåligt av ett religiöst uttryck. Tänk om någon sade att den mår fysiskt dåligt av dop eller nattvarden, eller av muslimsk bön?

                Yoga i väst är ofta new age. Det är just det som är grejen, man har tagit lite inspiration från olika faktiska religioner, avlägsnat ”gud” och omförpackat.

                Det märks att du inte är välinsatt vad gäller skillnaden mellan yoga och pilates. Yoga är en flertusenårig filosofi som handlade från början om att bli ett med världasaltet. Yogans positioner handlade från början inte om att bli stark eller vig utan att komma närmre Gud. Att bli ”upplyst”. Pilates däremot är ren styrketräning utan några meditativa inslag. Vissa övningar är absolut lika yoga men det är bara att titta på vanliga stretchövningar som rekommenderas. Där ser man samma sak. Just eftersom jag är så känslig kring new age och såna metoder så har jag verkligen läst på. Gå till en klassiskt tränad pilatesinstruktör så kommer du inte hitta något kring yoga eller meditation.

                Jag kommer inte diskutera mer kring det här men tack för inspirationen till ett nytt blogginlägg.

                  Att pilates inte skulle vara baserat på yogarörelserna är det dummaste jag läst idag. Jag är väl insatt i vad yoga är, det är ett religiöst uttryck som jag sade. Skriv liksom inte ett blogginlägg där du kallar det new age?‍♀️ Sen att folk inte har koll på det och gör yoga för de fysiska fördelarna- ja då försvinner ju också det flummiga! Jag är själv kristen men att hålla på och gnälla om new age är bara så… yoga är liksom äldre än kristendomen!

                    Men jag skriver ju i mitt svar att vissa av rörelserna i pilates liknar yoga. Missade du det? Man kan inte komma ifrån att det fortfarande är skillnad på filosofin bakom de olika metoderna. Din nivå i hur du diskuterar med mig förtjänar inte ens ett svar egentligen. Så defensiv och rent ut sagt otrevlig. Tack för mig!

          Okej, kan förstå dig! 🙂 Många bär på inre sår av en religiös uppväxt som tvingats på dem.

          Fast jo du ser ner på folk. Gör du inte det så får du nog se över hur du uttrycker dig. Du låter väldigt nedvärderande mot alla som håller på med sån skit som du mår fysiskt illa av.

            Om man nu ska prata om hur man uttrycker sig så är det väldigt många i det här kommentarsfältet som behöver börja tänka efter hur de uttrycker sig och bemöter människor.

              Två fel gör inte ett rätt. Nu pratar vi om din kommentar och att du påstår att du inte ser ner på någon när det är precis det du gör.

          Kristna uppväxt…något som är baserat på en saga. Same same där då, någon tror på kristaller någon annan på änglar. Om vi ska se det som trams så är båda lika mycket dumheter och behov av psykisk vägledning.

      Tönt

    ÄLSKAR ESMERALDA! Hittade hennes blogg för 10 år sedan och hon har spått mig 5 gånger varav allt har inträffat ?

      Vad har inträffat?

        Du kommer träffa en lång, mörk främling.
        Japp, slår in varje dag.

          Jag frågade M för jag var genuint nyfiken. Fast M kanske bara dribblade

      Är hon lika bra som Esmaralda?

    Vodo är en helt egen religion med många inslag. Betydligt fler än vododocka.

      För den som är nyfiken finns flera länkar här.

      https://en.m.wikipedia.org/wiki/Haitian_Vodou

      Voodoo. Konstigt att du som ska ha bott överallt i världen inte kan skriva korrekt de engelska orden.

        Det är väl ofta människan stavar fel. Men ska vara så duktig och påläst.

        Nja. Saxat från ovan länkad wikipediaartikel: ” odou is the commonly used term for the religion among scholars and in official Haitian Creole orthography,[17] although some scholars prefer the spellings Vodoun or Vodun,[18] and in French the spellings vaudou[19] or le vaudoux are also used.[20] The spelling Voodoo, once common, is now generally avoided by practitioners and scholars when referring to the Haitian religion.”

          ??

            Nu blev du glad va? ?

              Eller… ? ?

        För att vara en ko är du ändå rätt smart som ändå kunde räkna ut vad jag åsyftade. ?

          Gerivde: Onödigt OT svar från mig kl 18:24

            Tyckte det var ett humoristiskt svar på en väldigt dryg kommentar!

              ??

              Men anmälde mig själv ändå. Onödigt att mata trollen (tänker jag idag iaf. 😉 )

              Mvh/TrH

                Nej Kossan, jag är Maja inte trh.

            Du har stavat hennes namn fel……..

          Var väl inte alls onödigt med tanke på vad du svarade på?

            Tänker att hela grejen är OT. ?Och bråksökande. Idag kände jag att jag inte ville spä på med mer av det (imorgon så skiter jag kanse i vilket).

            (Anmälde även ”???” för OT eftersom att CamCam undanbett kommentarer ang felstavning som enbart är ute efter tjafs.)

    Jag läste lite för snabbt och trodde att Cam ska dra igång spådamverksamhet på sin blogg och mail ?

      Haha trodde detsamma… 🙂

    Vilket udda inlägg haha och vad har det med Isabella att göra men antar att du nämner henne för att det ska skrivas skvaller och många kommentarer. Varför skulle det vara något för just Isabella liksom. Spådam på en blogg, där man ställer frågor och får svar nja jag är skeptisk haha.

      För att Isabella har stött på en spådam som hon funderade på att gå till.

        Jo vet men det finns många som går till spådamer och hon inte bara funderade hon var ju hos damen och spådde sig men tyckte inte hon verkade trovärdig skrev hon efter. Inlägget handlar ju mer om spådamen som har en blogg tänker jag.

      Men ser ju nu att kvinnan spår GRATIS ja då så kan man ju lika gärna testa haha. Nu lär hon nog få mycket att göra. Snällt att göra det gratis men jag är ändå lite skeptisk.

        Rekommenderar thewitchoftheforest på instagram. Hennes tarot läsningar. Hon lägger upp bild på tre kort, du väljer det du dras mest till, dagen efter lägger hon upp läsningen. Jag gillar dem, är mer allmänna spark i röven grejer. Finns alltid något att ta tag i i livet eller med sig själv och de brukar få igång tankeverksamheten.

      Isabella gick till ett medium. Isabella blev besviken.
      https://tramsfrans.aftonbladet.se/2021/06/isabella-lowengrips-mediumbesvikelse/

    Allt du nämner ovanför tillhör det ockulta, även voodoo. Allt som händer som vi inte kan se med våra ögon är ockult?Majsan

      Fast det här är ju saker du KAN se med dina ögon. Fysiska saker du kan ta på. Vilket är en av anledningarna att många lockas till just användning av kristaller istället för tro. Det är lättare att ta till sig något du fysiskt kan ta på och se. Resten handlar om tankar. Men du kanske tror att alla dina tankar är ockulta..?

    Man kan väl inte spå nån som man inte träffar fysiskt?

      Jo, energi begränsas inte av tid och rum såsom fysisk kontakt gör.

        Energier tycker jag är jätteintressant. Skulle verkligen vilja veta om man KAN känna energier på avstånd eller om allt bara sitter i ens huvud. Jag vill tro att man kan, men skeptikern i mig säger att jag lurar mig själv.

          Jag känner energier. Från människor, föremål, djur, utomhus, inomhus. Starkast från människor. Känner på en gång om någon är arg/sur/glad bara jag går in i samma rum som personen. Kan känna på långt avstånd om det är någon jag ska undvika. Men det är väl bara det folk brukar kalla att läsa av någon?

            Tycker det snarare är folk som INTE känner av andra människors energier som är konstiga. Visst, det kan vara beteende, det en människa säger osv men att inte känna av om någon har tung energi, är bitter, elak osv är konstigt. Man känner ju liksom av när någon är uppåt, har trevlig energi osv.

            Jag med. Känner starkt direkt hur en människa eller djur mår.

          Alltså… Kan du inte känna av på sms typ om någon är sur över något? Eller märka av dålig stämning?

            Jo! Sånt kan jag känna. Samma när jag går in i ett rum. Gud, det värsta jag visste var när man märkte att mamma var på dåligt humör bara genom att hon kom in genom ytterdörren. Då visste man att man skulle hålla sig på sitt rum!?
            Så absolut, jag känner av stämningar i rum jag går in i, känner av det på sms och kan också känna på långt håll vem jag bör undvika. Men jag har snöat in på det här med energier de senaste månaderna, för att jag gillar en kille. Logiskt så borde intresset för honom ha svalnat eftersom jag inte har träffat honom på några månader och vi har bara mailat lite sen dess. Men senaste typ två månaderna känner jag så jävla starkt för honom, kan komma på mig själv med att le, bli varm i kroppen för att inse att ”fan, jag tänker ju på honom?!”. Så för skoj skull har jag försökt googla på vad det skulle ”kunna” bero på och då står det typ att det är energi från honom, energi från mig osv. Och det är ju här mitt önsketänkande kommer in, för som sagt, jag är för skeptisk för att tro att hans och mina energier på något sätt är connectade? samtidigt gillar jag tanken på att det skulle finnas något oförklarligt och ”större” än logiken och vetenskapen, men jag är skeptisk.?

            (Och ja, det låter flummigt. Som sagt, det är en kul grej, vore roligt om det funkade så, men som sagt är jag skeptisk)

              Fast nja. Att människor kan ha ett band, absolut. Men du styr över det. Vill du komma över honom så måste du sluta tänka på honom och gå vidare. Så länge du håller på såhär så kommer du bara känna starkare för honom. Innebär inte att han känner likadant.

                Nej precis, jag vet ju det. Jag dejtar och håller på, haha, men sen dyker han ändå upp när jag minst anar det.
                Så jag vet ju redan att det är jag som styr, det är mest att det är en kul grej att tänka på och när googleresultat säger att det är så får man såklart ett litet hopp. Men jag är ju liksom 99.9% säker på att han inte tänker på mig så jag fattar ju att det inte funkar på det viset utan tycker bara att det är rolig läsning och en kul tanke OM det skulle vara så.
                Ändrar dock inte det faktum att det är intressant med energier, för det är det.

                Men hur känner du energi från föremål? Kan en stol vara glad, haha??

                  Vet inte hur jag ska förklara. Nej saker har inte känslor. Närmast jag kan förklara vad jag känner är om något är bra eller dåligt. Har varit så sen jag var liten. Hade lika gärna kunnat stå giftig med krigsbokstäver på. Känner lilsom väldigt starkt om jag ska undvika att ta hem ett föremål. Kan inte förklara bättre än så, det bara är som det är.

          Googla Stargate project och remote viewing. Oavsett om man tror på det eller ej så är det rätt kul att läsa om 🙂

            Det ska jag googla på! Har aldrig hört talas om något av det innan?

    Bra att det inte kostar i alla fall.
    ”Hittar inte min nya flaska CBD-olja. Haft den på samma ställe som den förra och nu helt borta. Undrar om du ser något om den? Någon tagit den?
    Kram
    Svar: Jag är ju inte bra på att hitta försvunna saker men det känns som om den finns någonstans i bostaden, kram 🙂
    Esmaralda”

      Vilken jävla talang!

      Fråga: Kommer Coop och apotek öppnas snart?

      Svar: Ja, de öppnar snart, kram

      ?

      Fast sånna frågor är ju från någon som inte satt sig in i tarot och spådom. Det handlar om vägledning, inte exakta svar.
      På samma sätt som du får med dig övningar när du går i terapi så får du med dig uppmaningar/övningar efter en tarot läsning. Ingen som faktiskt använder det som verktyg tror att korten har svaren på allt utan man använder det som ett terapeutiskt verktyg för sig själv och jobba mot uppsatta mål.

      Nu är ni bara taskiga, Es är bra på det hon gör och hon är väldigt tydlig med att de svar hon ger stämmer till ungefär 75% och att den bör ses som en slags vägledning, din fria vilja och de val du gör spelar även in hur saker och ting blir.

    Voodoo är en religion.

    Är någon här synsk och kan säga om jag kommer att kunna sluta jobba pengar från annat håll? Tack på förhand. Lovar att inte bli ledsen om det är ett nej.

      Finns ingen som är synsk. Och om det någonsin kommer någon som är det så kan jag garantera dig att den personen aldrig kommer att avslöja sig eftersom personen bär på den mest värdefulla hjärnan i världen och hade blivit en försökskanin snabbare än personen fått in sin annons i tidningen.

    Camcam, när du förkortar något så stavas det nåt. Om du sträckt dig efter något (nåt) och fått tag i det så har du nått (!) det.

      Helst ”nå’t”.

        Helst inte, verkligen. Den formen övergav vi för ca 50 år se’n.

          Det fick jag lära mig i skolan på 2010-talet av en nyutexaminerad lärare i svenska. Tror mer på henne än på dig.

            Tror du mer på henne än på SAOL?
            https://svenska.se/saol/?hv=bojning62531

    OT: Malin Gabrielssons insta reklam om smör med 60% mindre fett i kritiserades då hon 1. Skrev att man ej behöver få dåligt samvete över att äta smör (då det är 60% fett) samt frågor om vad det innehåll i stället. Dessa kommentarer raderades ?. Snygg marknadsföring.

      Ooppps särskrivning:)

        Haha ??

      Smör är mättat fett, så jo, man ska vara lite försiktig med det. Fett är bra, men inte mättat fett.

        Lägg av. Smör är bra mycket bättre äb de flesta oljor som säljs. Mättat eller ej.

          ?Smör och smörsyra är på gränsen till livsviktigt.

        Nja! Forskningen är inte färdig på med den utvärderingen. De flesta fetter (samma som övriga byggklossar av näringsämnen) är bra för oss så länge de inte är alltför processade.

        Känner att vi alla rent allmänt behöver sluta vara rädda för ”ren mat”. Dvs sådant som man hittar i naturen och inte är manipulerad till oigenkännlighet.

        Samma som det här med kolesteroler. Oförtjänt dåligt rykte och något som vi faktiskt mår bra av på samma vis som allt annat iom de gränser. Men de är inte samma för alla och inte ens nära de värden som vården ofta vill lyfta, helt utan att ta hänsyn till muskelmassa och mängd med träning. Och det är inte kolesterol i sig som är farligt urnan de i samband med inflammationer och jaddi jadda kan hålla på i en evighet.

        (Hatar media som har pumpat ut förenklad information vilket i sin tur har blivit katastrofalt fel och hur detta dessutom i sin tur har vilselett utbildning och utbildade dietister i tusentals).

        # Käpphäst ?

          Instämmer 100%. Vattenmelonen är bbs nya stora troll.

            Tack! ?

            Men nej det är hon inte. Hon har skrivit mycket bra de senaste dagarna. Men hon har gått på samma bluff som otroligt många andra har pga journalister okunskap. Inte hennes fel tänker jag. Önskar media vore bättre. För det är deras jobb och Svensson ska inte behöva ifrågasätta precis allt, vilket man måste idag. Precis allt.

              *han

                Vattenmelonen är en hon om vi ska tro på vad vattenmelonen själv säger, och jag ser inga skäl att inte göra det.

                  Den sa ju att den var en han härom dagen dock.

                    Sa jag ju inte alls dock.

            Troll för att jag inte äter mättat fett? Okej.

              Nej, det är inte bara det. Du dyker upp i alla diskussioner och intar konstigast möjliga ståndpunkt. Och om du är kvinns ber jag om ursäkt, isåfall blandade jag ihop dig med någon annan frukt.

                Konstiga ståndpunkter? För att de inte överensstämmer med dina eller? ??‍♀️

                  Det här med smör är ju bara ett i raden. Strunt samma! Det visar väl sig om du är ett troll eller inte! 🙂

                    Håller inte alls med dig. Och du ett troll på internet är en person som provocerar igång en diskussion (Som du gör nu). Att vara man är inte = troll.

          Detta ??????

            Dvs TRH om smör kolesterol osv

        Fast nej, riktigt smör är en ren produkt utan en massa hittepågrejer. Det som är naturligt för kroppen i x antal år kan helt plötsligt inte bli farligt. Då är det värre med alla nya ”hittepåprodukter” som människor luras att tro är så nyttigt.

          Precis.

    Har köpt en spådom av Esmeralda. Var väldigt pepp när jag fick det men inte mycket stämmer nu några år senare. Skulle inte rekommendera henne.

    Då är Adde på inre ögat bättre, hennes kontakt med min son var så klockren.

    Hej! Jag spår också gratis! Fråga mig vad som helst!

      Kommer jag få ligga i sommar?

        Ja! Det ser jag i min spåkula! Massvis med kukar ser jag.

          Måste in på tinder och swipa järnet nu då om jag ska hitta massvis med män!

      Var kommer jag befinna mig om
      6 månader. ?

        I fängelse ?

          Haha, pga av vilket brott? ?

            Spåkulan är lite dimmig just nu men ser ut som rånmord.

            Kan det stämma?

              Hahaha, inte så sannolikt nej. Det skulle isf innebära att jag är desperat efter pengar. Och hata en människa alternativ förlorat all empati för levande liv. Men mycket kan hända på ett halvår så man ska aldrig säga aldrig. ?

              Vi får återkomma i januari för facit. Påminn mig ??

                Ok 🙂

      Kommer jag att hitta nytt jobb?

        Ja! Sånt löser sig alltid till sist! Var bara öppen för möjligheter och fråga alla möjliga om de har ett jobb till dig så ser jag i spåkulan att du kommer få ett snart!

      Hur kommer det gå med livet, killen jobb osv

    Jag tror på tomten men alla säger att han inte finns på riktigt. Haha, får alltid paket från tomten varje jul för det står på paketet: Från Tomten!

    ????

    Jag känner av energier otroligt starkt och blir väldigt påverkad av andras mående. Har svårt att stänga av det. Drömmer även sanndrömmar titt som tätt. Tro vad man vill. ??‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.