En pyramidmänniskas minnesanteckningar

Jag har fått ta emot SÅ många DMs från er, i vilka ni fått påhälsning av en eller flera pyramidmänniskor på sociala medier.
Den ena är värre än den andra, men den jag publicerar här ovan är den absolut värsta av dem alla.
Riktigt vidrig är den. Gå på en människa i djupaste sorg för att snärja in dem i sitt pyramidspel.

Jag har tidigare ställt frågan om huruvida dessa människor sitter och läser innantill i manualer, eftersom sättet de skriver på är snudd på identiskt.
Om det finns en manual för hur ett DM ska utformas vet jag inte, däremot har jag lagt vantarna på en pyramidmänniskas minnesanteckningar om hur ett fysiskt rekryteringsmöte kan gå till.
De lyder som följer:

 Trevligt bemötande.
Fråga om kaffe eller vatten. Prata lite om personen i sig, vad den gör idag, framtidsdrömmar kanske.
Säger den att den vill flytta utomlands, bara flytta, resa eller få mer tid och pengar så säger du att då kommer du gilla det jag har att erbjuda dig.
Berätta om företaget, startades för 30 år sedan, finns i 54 olika länder, omsatte 3 miljarder dollar förra året.
Nuskin är ett forskningsföretag så därför har du kanske inte hört talas om de innan, de använder sig nämligen inte alls av reklam. 
De har lagt all forskning och budget på produkterna, och hade de gjort båda så hade de blivit alldeles för dyra. De ville inte kompromissa någonstans, så det är där vi kommer in. 
Vi får ut deras produkter och 82% av kunderna kommer tillbaka månadsvis efter första köpet, just för att produkterna sticker ut då de är framforslande. 
Berätta om vad vi gör.
1. Testar produkterna
2. Rekommenderar produkterna och därför måste vi testa dem
3. Rekommenderar businessen för andra.

Berätta om produkterna, de du gillar mest, visa resultatbilder och berätta om resorna.
Fråga vad som var mest intressant. 
Vill personen köra, så registrerar du ett konto och bokar in nästa möte direkt.

 

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag råkade ut för en kvinna som ville att jag skulle investera i Bitcoin! Det var en ihärdig människa, det värsta var att hon var övertygande, men jag nappade inte.

      Samma här men året var 2011. En kurskamrat på universitetet ville att jag (och två andra gruppmedlemmar) skulle köpa några av hans Bitcoin för att hans pappa blivit förbannad på sonens slöseri. Jag fattade inte ens vad det var..vadå ingernetpengar?

      Jag tackade nej till ca. 150 st.
      150x$20000…

        Du hade varit tät idag ?

          Dont remind meeeeee
          150 x 20000 är väldigr enkelt att räkna ut i huvudet men jag har ALDRIG gjort det.

      Alltså det är inget fel att investera i Bitcoin. Däremot så gör du det på egen hand med hjälp av att läsa på gällande säkra sidor, plånbok osv. 9 av 10 fall när någon ihärdigt vill ”hjälpa” dig att investera så är det bedragare som kommer att stjäla dina pengar.

    Mina äldre föräldrar blev även de ”nästan” offer för Pyramid lurendrejeri.
    De blev itutade att de skulle köpa en hälsojuice som skulle typ motverka sjukdomar och innehålla vitaminer osv.

    Detta av en bekant som märkligt nog inte hörde av sig när de inte nappade på betet.

    I dessa tider av desperation då ekonomin är krass bör man akta sig för allt från Kasino, Pyramidorganisationer, Healers och Siare…
    De ploppar upp som ruttna svampar och det är lätt att falla dit.

    Tipsar om @themlmbossbabe på Instagram!

    Det här är nog det värsta exemplet hittills ? Vem FAN försöker flirta in sig hos någon som precis förlorat ett barn? Så otroligt jävla vidrigt. Hoppas människan skäms….

      Tror tyvärr det finns en hel del som saknar samvete eller moral. För de är det bara en håltimma på en eftermiddag & de slutar först när förtjänsten blir för låg.

        Håller tyvärr med dig. Troligen skäms de inte överhuvudtaget. Empati och samvete lämnar man väl långt bakom sig när man joinar sekten… ?

    ?

    Verkar som att pyramidspel är olagligt men inte MLM där det krängs produkter. https://www.spelinspektionen.se/olagligt-spel/kedjebrevsspel/

    Har aldrig råkat ut för någotdera. Eller jo på skolgården en gång. För att vara med de coola var man tvungen att komma med en present eller pengar.

      Exakt.

      Tänker även på all tjejer/kvinnor som utbildat sig till diverse injektions-/frans-/nagelfixare, köpt massa prylar till detta och jobbar med det i någon månad innan de lessnar och inser att det inte var så lukrativt

        Fast det är ju att invenstera i eget företag. Inte att någon annan får pengar för att du säljer och att fokus är på att värva nya sälja under sig. De säljer ju en tjänst/produkt direkt. Att de lessnar är ju ofta omognad och en visst romantiserande av vad arbete och företagande är. Men jag förstår vad du menar med att de är typ samma tjejer som faller för det här.

        Jag har även tänkt en del på alla dessa nagel/franstjejer. De är i 20-års åldern och utbildar sig osv till detta. Men hur länge kan man egentligen vara kvar i branschen? Vill man verkligen anlita en 50-åring när man ska göra sina fransar? Då har man ändå rätt många år kvar till pensionen och en utbildning som är typ 0 värd.

          Hur många frisörer är det inte som fortfarande jobbar med det i 50- årsåldern ?

          Sen finns det också möjligheten att inte arbeta med samma yrke hela livet.
          Jag jobbade med bland annat fransar efter gymnasiet i ett antal år, egen salong osv. Sen gick jag på universitetet och blev ekonom och har haft väldigt mycket nytta av mina tidigare erfarenheter som egen företagare.

          Gjort fransarna hos en som var 50 hon var grym

          Men va, varför skulle man inte vilja göra fransarna hos en 50-åring?

          Jag Gör hellre fransarna hos en 50-åring än en hos en 20-åring om jag måste välja.

          Ha ha men varför skulle man inte vilja fixa fransarna hos någon som är 50?

          Hahah jag har aldrig gjort fransarna så jag antog nog bara att det var 20-nånting ungdomar som utförde detta. Inser att jag är väldigt fördomsfull ? jag behöver inte fundera med på detta då ?

    Hur får man någon som är fast i Amway att sluta/frigöra sig?

      Guuuh. Min mor var fast i det där för många år sedan. Hon sålde dock aldrig saker. Jag var till och med med på ett hallelujamöte. Fattar att folk fastnar, för det är fan som hjärntvätt. Men det är verkligen vidrigt. Tror hon skäms lite nu.

    Har själv förlorat ett barn, jag skrev en lång kommentar men stoppat mig.
    Du som fick det här meddelandet i din sorg, jag är så jävla ledsen för din skull! Det var inte ok av den personen, men hur du än kände och reagerade på det var ok!! Arg, ledsen, full i skratt, tom. Du är ok!

    Jag är så ledsen för att det inte blev så som det skulle bli! Jag hoppas att du har massor med stöd och kärlek runt dig!
    Du är så stark!! <3

      Att förlora ett barn är nog det sorgligaste en människa kan genomleva. Jag lider med dig, på riktigt, och önskar dig och alla som förlorat ett barn oändligt med kärlek, tålamod och styrka.

      De som utnyttjar den sorgen för egen vinning är avskum och mentalt störda.

      Har oxå förlorat två barn. Jag hade tagit bort den människan ur mitt liv om jag ens fick ett sånt meddelande, Fyfan va vidrigt beteende,

        Hur överlever man? Är så rädd att ngt ska hända mina barn…

          Man förändras som person, prioriteringar ändras. Man överlever men de tog oss 3 år att komma på banan. Jag hade aldrig klarat de utan min man kan jag säga. Gick i kristerapi i 2 år, Saknar dem
          Varje dag men tänker att mina killar har det bra och att de är tillsammans, de är de viktigaste. ❤️

          Det är nog olika person till person men för mig var det mkt mörka tankar i början. Jag kände att det här även om jag ”klarar det” så vill jag inte.. Men jag fokuserade på min familj och att jag inte kunde göra så de fick ännu mer sorg och smärta.
          Hört att det är vanligt men jag och dåvarande sambon fixade inte det tillsammans, vi gick isär efter bara några månader. Vi hade varit tillsammans i flera år, hus, hund, kombi, planerat barn.. Men vi förändrades, mest jag. Jag behövde ”fly”, så jag gjordes det.

          Fått mycket ”problem” efteråt som jag fortfarande lider av, panikångest. Svårt att sova. Nedstämd. Men jag är glad att jag inte tog något stort beslut då, hur jävligt det än var, och fortfarande är så går det <3

    Podden ”The Dream” (säsong 1) handlar om mlm.

    Starta ett instagram-konto där du kan lägga ut alla dms. Underhållande PLUS upplysande

    ”hoppas ni ändå haft en fin sommar” till en som sörjer stitt barn? Wow.. ?

    En kompis tog plötsligt kontakt med mig efter vi inte hörts på säkert tio år. Hon frågade hur det var varpå jag svarade att min pappa var svårt sjuk i cancer. Hon beklagade naturligtvis. Kom fram till att vi hade fått barn ungefär samtidigt etc. Trevligt tänkte jag. Kanske man ska träffas nånting framöver…
    Fem dagar senare får jag detta meddelande:

    Hej igen ….
    Kom att tänka på dig
    Vill du följa med , ta med en eller två vänner
    Lördagen den 25 november finns jag med några kollegor på hotell Scandic malmen på söder mitt emot Medis
    För make up.gör en make over, lär dig mer om make up, etc
    Tiderna man kan välja mellan är
    10-12
    12.30-14.30
    15-17 finns två platser kvar
    Det kommer att finnas ett bord med tips på julklappar
    Erbjudande till alla som handlar för 1500kr får ett presentkort på 300kr
    Låter det intressant??
    Har endast 4 platser per pass, så boka en plats redan nu om du vill komma, bjud med en väninna
    Anmäl er snarast för att få en plats.

    Kram
    ….
    Fristående hudvårdskonsult
    Mary Kay

    Min pappa hade då gått bort två dagar tidigare… Jag svarade inte ens.

    Får man nån sorts manual hur man ska ändra sitt beteende på sociala medier eller? Följer Annica och hon lägger ju mest ut texter om att leva livet, att hon kan välja när var och hur hon ska jobba, att hon siktar mot nästa mål, att det kommer bli helt fantastiskt, att man inte ska lyssna på personer som försöker stoppa ens egen utveckling osv. Klickade vidare på en tjej hon taggat som hon jobbar med och hon lägger ut exakt samma typ av texter till sina bilder ?

      Ja det får man. De har tydliga skript och instruktioner.

    Eftersom jag är med i diverse resegrupper och annat stöter jag på dessa ormiga ”bossbabes” då och då. Men jag låter de hållas. De skriver och skriver och skickar sina miljarder med smileys. Jag svarar kort men trevligt. De skriver mer och mer. Jag svarar kort men trevligt. De skriver långa noveller och är såååå trevliga och peppande. Jag svarar kort men trevligt.
    Kan låta det gå ett par dagar innan jag svarar ibland.

    Sedan klipper jag dem längs med fotknölarna.

    Men jag har ju så mycket fritid eftersom jag INTE ”jobbar” (läs: jagar) för Nuskin så jag har tid att spela och roa mig själv med dessa hjärndöda båssbäjjbzz.

    Tipsar om puramidspel som ett konto @hammervoldj på instagram håller på med. Med en @amandahoglund
    Tycker det är förjävligt hur de säljer dessa drycker, värvar andra och håller på. Dom utlovar mirakel etc av dessa dryckor. Borde sättas dit.

    Har inte med inlägget att göra men roligt att notera att Lovisa Barkman gjort sina bröst och tar bort kommentarer om de och kan inte stå för att ha gjort något skönhetsingrepp ?

      Varför är det roligt att Lovisa gjort sina bröst?

        Inte roligt att hon gjort dom men roligt att hon inte kan stå för det

    De får riktlinjer för hur de ska uttrycka sig och en del mallar

    Jättebra att uppmärksamma detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.