Ett barn är ingen ägodel

Ulle skriver: 17 november, 2021 Det är med ren omtanke jag skriver detta. Om nu sonen hittat kompisar och äntligen landat så är det dags att sluta lägga ut han och hans liv på din blogg. Låt honom nu få vara sig själv och få vara ifred med sina aktiviteter och sina kompisar. Vi som läsare är nöjda med att läsa om din vardag och dina tips och råd.  Svara My Martens skriver: 18 november, 2021 Han ingår i min vardag…. Han är min vardag ❤️


My Martens har flyttat, flyttat igen, bott på hotell, harvat runt i bilen, allt för att sonen ska slippa en skola där han utsätts för mobbing.
Allt detta gör hon utan att varken klaga eller blinka, men vägrar samtidigt se vad som skulle kunna vara hennes del i det hela.
Hon exponerar honom, beskriver mängder av intima och privata delar av hans liv och lägger ut alla möjliga bilder på honom i inlägg som hon sedan varvar med bland annat reklam för sexleksaker.

Jag har skrivit om det många gånger och nu börjar även Mys läsare reagera och uppmanar henne att låta sonen och hans vänner slippa att exponeras på hennes blogg.
Jag förstår inte hur man kan vara beredd att slå knut på sig själv hundra gånger om, och samtidigt vägra sluta exponera honom, någonting som förmodligen är bland det enklaste att göra i allt det här.

Mys förklaring är att sonen ingår i hennes vardag.
Han ÄR hennes vardag, och det är han säkert.
Men han är inte hennes ägodel att göra som hon vill med. Han är en liten människa som kämpar med sin vardag och sitt nya liv, och lik förbannat så VÄGRAR My kategoriskt att ändra någonting i hur hon fläker ut honom och hans privatliv.
HAN ÄR HENNES ATT GÖRA SOM HON VILL MED, OCH INGEN SKA FÅ ÄNDRA PÅ DET!

Jag hoppas att han inte tar allt för mycket skada av det här, och att han inte vänder sig emot henne senaste i livet när han inser vad hon gjort och vägrat göra för hans bästa.
Jag begriper inte hur man kan göra så här mot ett barn. Har hon inga andra vuxna runt sig, som inte håller på så här och som kan resonera med henne?
Barnets pappa? Någon?

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Undrar om My är medveten om att de smoothie bowls hon är så förtjust i innehåller över 600 kcal?

      Jaha? Vad vill du ha sagt med det?

        Att hon inte har koll på kalorierna och inte inger förtroende i sin professionella roll. Lägg sedan till att företaget hon gör reklam till har angett att en portion av det där pulvret ska vara 1-2 tsk men My häller i 1 msk.

          600 kcal är helt rimligt för en måltid!

            Inte I smoothie form. Forskning visar att vi blir mättare om vi tuggar maten och den är varm. En kall smoothie bowl som man äter med sked står man sig inte länge på. Och 600 kcal per måltid? Då måste man bara äta det och ingen frukt mellan målen, ingen mjök i te/kaffe, ingen liten extra portion pasta på kvällen etc. Ska du gå ner och äta 600 per måste man ha stenkoll på kalorierna.

              Men det får man såklart tänka på själv. Jag håller själv på att gå ner i vikt och har hittills gått ner 15 kg och jag äter smoothie Bowls till lunch ca 1 gång i veckan. Det håller jag mig mätt på längre än den där pastan du skriver om. 600 kcal till lunch och 600 kcal till middag plus ett mellanmål på ca 300 kcal. Sedan tar jag en skvätt mjölk i mitt kaffe utan räkna det och det ger resultat ändå. Ibland dricker jag vin och äter ostbågar, går ner i vikt då med. En smoothie bowl här och där är bara bra för kroppen. Alldeles för få människor får i sig sina 500 g frukt och grönt om dagen!

              Vem ska gå ner? 600 kcal per måltid är lagom. Jag står mig på en energirik smoothie fram till lunch utan att småsnaska emellan.

                My.

              Och forskning är allmän, inte individer och hur den enskilda personen fungerar. Alla dricker inte kaffe med mjölk, vissa föredrar kall mat, vissa en varm soppa, snabba kolhydrater som pasta är ju inte direkt super för långvarig mätthet…

          2 tsk är ju 1msk, så vad är problemet?

            Nej det är 3 tsk som är 1 msk

      Hon tipsar alltid om att klicka i jordnötssmör dessutom. För att få en tajt kropp med denna typ av kosthållning krävs en hel del slit på gymmet och många raska pw. Jag säger som My, kalorier in -kalorier ut. Helst pw i dunkappa då svettas man ut jordnötterna. Ps såg att dunkappan är på vädring ?

      Jag skulle vilja påstå att 600 kcal för en måltid är fullt normalt. En smoothie bowl räknas väl som en måltid och inte ett mellanmål?

        600kcal för en måltid är ju fullt rimligt. Om du äter 3x600kcal per dag hamnar du ju på 1800, vilket för de flesta kvinnor är under rek dagsintag och funkar för en långsiktig viktnedgång. Du får ju dock se till att inte småäta emellan.

          Fast man blir ju inte mätt någon längre stund av en smoothie bowl, så det blir kämpigt att inte småäta. Både kroppen och hjärnan behöver ordentlig mat som man tuggar, för att känna riktig mättnad.
          Att dricka kalorierna är inte bra för någonting, om man inte är sjuk och/eller saknar tänder.

            Det är ju toppings på som man tuggar och sedan tror jag nog att det är väldigt individuellt vad man står sig på. Jag mår toppen av en smoothie Boel till lunch men blir hungrig efter timme av gröt eller pasta.

            Jo man blir mätt av en smoothiebowl. Du kanske inte blir det men då kanske du ska se till så att den innehåller lite mer energi så att du inte behöver kämpa med småätandet.

            Det är ju det jordnötssmöret är till för. Protein och fett för mättnad.

    Hon känns inte som en människa som tänker i flera led.

      Har aldrig varit inne på hennes blogg förut, men oj vilken minutrapport hon bedriver:
      ”tog fram en låda vinterkläder, hängde ut 27 mössor på balkongen, vädrade i 73 minuter, tvättade ulltvätt på 30° (mest vantar, plus lite annat) och det som går på 40°, sedan hängde jag det på tork, viktigt att tvätt får torka efter tvätt, insåg att jag har många mössor, tänk på de som fryser, har köpt färdigmat om jag inte orkar laga men har annan mat hemma också, men bra med något enkelt, men bättre med riktig mat, men ändå bra att ha något utifall…”

      VEM orka läsa i realtid vem som går ut genom dörren, vem som äter frukost, vem som ligger kvar i sängen hemma hos M?

        Hon har nog ngn diagnos..

          Hon har faktiskt en sjukdomsbild. Dödlig sådan. Fast hemlig.

            Och igår dödligt förkyld. Bra med dåligt minne, men ska nog dra en tårdrypande story senare.

              Det är nog bäst de knoppar hos Anna. My brukar ju tuppa av och åka ambulans vid feber.

                Hoppas hon testar för covid. Det sa hon inget om.

        Anna book är likadan. Men på nåt sätt gillar jag att läsa deras utförliga beskrivningar ?

          ”Vek handdukar, 14 stycken, tvättar dem ofta, med extra sköljmedel *vardagslyx*, viktigt att mina gäster får REEEENA handdukar, gick och la dem i linneskåpet, färgsorterat såklart, släppte en liten fjärt på vägen, sprayade rumsdoft ”frrrraîschchche à la french”, sorterade frukten i fruktfatet, åt ett halvt (OBS! viktigt: inte helt!) äpple, skuret i klyftor, funderade på att städa kylskåpet, äääälskar när det är nysorterat och nytorkat, kom på att jag gjorde det igår, har så lite att lägga energi på, gick och slätade ut sängöverkasten – igen, la volangvecken åt vänster, har haft de åt höger länge nu så det var en uppfriskande förändring!”

            Hahahaha en helt underbart rolig text !!

            SKREK???????

          Någon borde göra en orosanmälan om hur hon exponerar sonen trots att han är ett stort barn idag med egna åsikter och dessutom problem i tidigare skola osv.

      Vet att det är fler föräldrar som tänker på EN sak just nu: Att flytta barnen från den skola, som My flyttade sin son ifrån…

        Och vad vill du ha sagt med det? Av bara ren nyfikenhet då 2 syskonbarn går där.

        Varför flytta sina barn ifrån en skola som är bra och där barnen trivs, bara för att någon C-kändis barn började där? Då är man ju lika illa som My och inte tänker på barnens bästa?

          Fast anonym skriver att de flyttar FRÅN skolan my också flyttat från ?

        Varför? För att de ej ska hamna på Mys blogg eller?

    Han lär väl även kunna ta skada av att omnämnas här gång efter gång. Fler läser väl här än hennes blogg.

      Bara, blame the messenger! Vem har mest ansvar för sonens välbefinnande. Mamman eller någon annan?

        My har helt klart fullt ansvar. Men den här bloggen är mycket större än My:s och Camilla brister ofta i omdöme och här tycker jag hon gör det igen. Ett inlägg där man tar upp influensers exponering av barn generellt hade varit mycket lämpligare.

          Helt rätt.

          Precis.

          ”större än My:s”

          Större än Mys på svenska.

            språk⎜pol•is substantiv ~en ~er
            det sjukliga beteendet att dels haka upp sig på språkliga detaljer, dels inte kunna låta bli att meddela omvärlden detta; personer som lider av sjukdomen saknar sjukdomsinsikt, varför ett faktiskt tillfrisknande i praktiken blir mycket svårt till omöjligt att uppnå; smittorisk: medelhög, beroende på mottaglighet hos dem som kommer i kontakt med sjukdomsbäraren; sjukdomen hör till familjen hybris, underavdelning storhetsvansinne (hybris linguistica)

              ???

        Två fel gör inte ett rätt.

        Självklart har mamman mest ansvar, men det gör inte det mer rätt att skriva om honom här (är ju inte första gången). Jag hade inte ens vetat att han finns om jag inte läst här.

          Och mår han dåligt av att du vet att han finns?

      Kollade hennes blogg nu, inte läst innan, men det senaste inlägget är väl inte direkt förnedrande för sonen?

        Precis inte förnedrande för sonen! Tänk om My hade klätt på sig i hunkemöller kläder och Jonas tagit Bilder, oj oj vilket liv det hade blivit!

        Och jag vet att det skrevs om den personen också , men om My gjort det hade det det varit värre värre värre !

        Det känns som om allt My gör är hemskt bara för att det är My !

        Snöflingor från Umeå❄️

    Vill ens han själv vara med? Mammans blogg känns som en prima källa för mobbingmaterial öppen för de som vill

      Jag har själv kommenterat flera gånger för flera år sedan på Mys blogg och bett henne tänka på sonens integritet. Har verkligen försökt att på ett så vänligt och pedagogiskt sätt som möjligt förklara varför detta är så otroligt viktigt och vad integritet betyder. Mina kommentarer har aldrig synts då hon läst men inte godkänt dem, de har varit i all välmening och på ett trevligt och förklarande sätt. Hon är uppenbarligen inte mottaglig för detta överhuvudtaget. Jag menar, det är absolut inte första gången hon ställs inför en sådan här tanke från någon annan, hon skiter fullständigt i om det ligger någonting i det så många påpekar för henne och/eller hon förstår verkligen inte vad man menar. Vad fan beror det på? Är det IQ fiskmås eller vad handlar det om? Jag fattar verkligen inte. Så kränkande att lägga ut all den information hon gör om sin son. I detalj redogör hon för hur han mår hans svårigheter, tillkortakommanden eller annat som har med hans itegritet att göra. Han är en stor kille nu, allt hon skriver blir bara värre och värre ju äldre han är. Hon fattar verkligen inte det. Tycker det är bra att det tas upp här då jag själv reagerat så många gånger. Någon gång måste hon väl ändå förstå? Eller? Vad krävs för att få människan att sluta?

        Dessutom kallar hon honom för lilleman. Han är väl typ 10 år!

    Och cirkeln sluts när det tas upp på den här bloggen. Absolut att hon borde lägga av med exponeringen av sonen, men att nagelfara det på BB med länkar hit och dit vete fan om det hjälper heller.

      Det är mammans ansvar.

        ALLA har ansvar för vad de lägger ut på sociala medier.

        Mamman ansvarar väl inte för vad som skrivs här inne utan vad som skrivs på hennes egna sociala medier?

      Bra att BB belyser detta, men borde inte länka.

        Och borde modda hårdare vad vi får skriva om sonen här när inlägg om honom skrivs.

        Tog mig lång tid att fatta att du menade Bloggbevakning, trodde BB var förkortning för Blondinbella ?

      Klart det inte hjälper. Att kritisera någon på ”fel” sätt gör ofta att personen som kritiseras inte vill förändra sig överhuvudtaget. Att få någon förändra sig är svårt, eftersom det kräver att man är ganska mjuk och får personen att reflektera själv. Det här inlägget kommer inte göra saken bättre. Tvärtom.

        Margaux slutade väl visa Arnold? Kanske var annorlunda, följer ingen av dem.

          Det var ju för att pappan krävde det.

            Ja efter att han gått ut med det i media var hon så illa tvungen att lägga ner den kassakossan.

              Alla andra som har med sina barn i bloggar mm? Är det värst att My gör det? Eller skriver ni till alla andra också och gnäller?

    Jag tror inte det går att stoppa My när hon är i såna här skov… Allt går med rasande fart, stora affärer och snabba beslut… Snart kommer det nog en krasch.
    Kanske därför Jonas åkte 4 dagar till mamma och pappa… Kanske för att få andrum.

      Fast exponera sin son och vägra ta ansvar för det har hon alltid gjort. Inget nytt.

      Bipoläritet kallas diagnosen. Så uppenbart att My har det.

    Helt sjukt hur hon kan tänka sig flytta runt, leta skola, leta boende, flytta med allt vad det innebär, lägga massa pengar på nytt boende och typ hotell som behövdes ett tag denna gången men näää de går inte att sluta lägga upp kränkande bilder på sonen som inget barn vill att ens föräldrar lägger upp.

      Ja, precis! Lämna killen ifred, barn har rätt till sitt privatliv.

      Nej för hon behöver ju content och sonen lockar klick dvs han används för att tjäna pengar. Förstår inte varför folk klickar in sig på hennes blogg, gör inte det! Tror inte hon flyttade för sonens skull utan mest för sin egen skull och jag trot att J ville bo i Täby, men att skylla det på sonen blir mobbad låter ju bättre och drar klick och uppmärksamhet och hon hyllas som mamma. Inte klagat står det i inlägget fast det har hon väl visst gjort och beklagat sig och tyckt att hon är så duktig och fiskat sympatier och hejarop.

      Anonym 09:21….tror det ingår i My:s sjukdomsbild(även om den är hemlig). Att hon flyttade var nog eg inte på grund av sonen, endast för att hon i så fall skulle berömmas för att vara en så omtänksam mamma. Hade hon varit omtänksam hade hon inte lagt ut om sonen.

    Den här kvinnan mår uppenbart inte bra, är inte helt införstådd med vad som ger ett barn en stabil grund att utvecklas. Många människor är sådana men har den goda smaken att inte göra det offentligt och utsätta sig för risken att få en SoL-anmälan på sig. Att inte förstå att barn och sexleksaker är synnerligen opassande är ju skäl nog för en anmälan i min mening. Man får hoppas att en klok socialarbetare noterar detta och agerar i enlighet med det. Huruvida hon flyttar hit och dit..ja, man måste ibland bryta upp av olika skäl men bra för barnen är det kanske inte som måste knyta kontakter men, min mamma flyttade ofta pga hennes fars kringflackande liv med att starta upp butiker i landet på 40- och 50-talet. Det gjorde henne till en flexibel person men att bli uppvisad(kanske mot sin vilja och i hans bästa intresse) är ju tveksamt….

      Nej, det är inte skäl för en orosanmälan. Vad tror du att vi socialsekreterare inom barn- och familj jobbar med egentligen? Det är bra att anmäla oro för ett barn, men att en förälder lägger ut annonser för sexleksaker blandat med inlägg som handlar om hennes familj kanske är moraliskt fel enligt vissa men ingen grund för ingripande från socialtjänsten.

        Så du menar att det inte är oroväckande att en vårdnadshavare publicerar utlämnande bilder på sitt barn? I syfte att tjäna pengar?

          I enlighet med socialtjänstlagen så nej, det är inte något som kommer utredas.

      Håller med om att hennes beteende inte är okej. Men självklart är det inte skäl nog att anmäla någon bara för att den gör reklam/skriver om sexleksaker på samma plattform där den även skrivit om sitt privatliv/familj.

      Jag gjorde en orosanmälan gällande att en person utsatt ett barn för minst sagt tveksamt agerande som i bästa fall var omdömeslöst och i värsta fall en inkörsport till grooming och utnyttjande. Personen fick ett samtal från socialtjänsten där de förklarade att beteendet inte var lämpligt, men det startades ingen utredning och det ledde inte till någon mer åtgärd. Tröskeln för när de agerar verkar vara ganska hög. Vill absolut inte påstå att soc generellt inte gör ett bra jobb men jag tror de ser så mycket hemskt att de inte agerar på det som vi normala uppfattar som över gränsen.

        De gör generellt ett dåligt jobb. Jag har en god vän som ligger i vårdnadstvist och soc har inte pratat med henne mer än ett par gånger innan det bestämdes att den andra föräldern är mer lämplig – i stort sett grundat enbart på vad han sagt om henne. Och han har ljugit om massor av saker, till och med sådant som soc lätt hade kunnat kolla upp. Han har sagt att min vän drar hem olika män varje helg när barnen är hos henne. En kul detalj är att min vän har en inneboende som lätt hade kunnat dementera detta! Men ingen har brytt sig om att kolla. Och det är så mycket annat som är skevt, jag vet inte var jag skulle börja ens att räkna upp allt.

          Vårdnadstvister handläggs av familjerätten, inte samma handläggare som inom barn och familj.

            Ja men maken har gjort orosanmälan till soc och soc har varit i kontakt med familjerätten eller vad de heter som anser att min vän inte ska få ha vårdnaden, enbart baserat på makens lögner.

        Bra att du reagerade iallafall. De bedömer nog om det behövs ytterligare åtgärder efter det första samtalet. Togs ju upp här hur någon gjorde reklam för sexleksaker i en video tillsammans med barn. Tyvärr verkade ju personen inte alls fatta varför det var olämpligt vilket är oroväckande. Hur som helst, det kanske inte fanns något mer konkret att agera på och de bedömde att ett samtal räcker. Skulle det uppstå andra problem i framtiden så är det ju bra att det du rapporterade har noterats så de kan få en bättre bild av situationen.

      Socialtjänsten ska inte användas för att jävlas med personer man inte tycker om.

        Tror inte att folk gör orosanmälan på My för att jävlas om det nu skulle vara så. De vet bara inte vad de skall göra, ren frustration kanske då man tycker det är omdömeslöst av My och man vill inte att Ludvig skall fara illa. Han verkar ha det riktigt tufft, stackars grabb. Så hur kan man stoppa henne i inläggen med sonen från sin blogg? Kanske bättre kontakta Må bra(eller vart hon nu har sin blogg) och ifrågasätta vad de har för bloggare. Eller har någon annan någon bättre ide?

    My tänker på pengar. L ger lite mer klick. Synd om pojken, men ändra på My går inte.

    My känns magisk nu. Logga ut!

    Jag undrar om han ens vet hur mycket hon skriver om honom? Och vad han själv tycker.

    Har förståelse för att barn ibland figurerar i bakgrunden i en vanlig livsstilsblogg etc, de är ju ändå en del av vardagen och kan bli konstigt om de inte alls nämns. Men då ska de ju vara just i bakgrunden, skillnad på att berätta typ att båda barnen gillade den här lasagnen jag lagade jämfört med vad My skriver.

    Fler än en gång My själv skriver att hon inte vet vad hon bloggat om (typ flytten). Tjejen har noll koll. Sluta lägg in bilder på L. Bild när han vid frullen och ligger som en bäbis på bordet. Inte så charmig att dela.

    När ska Anna lära My att bädda? Säger inte My själv att hon är pedant? Pedanta personer lägger knappast ut bilder på obäddad säng, lådor, flyttlådor samt en ny soffa där överdraget sitter helt opassligt.

    /en pedant

      Hemsk bild när han ligger över bordet! Varför publicera den?

    My ” Min, Min , Min”

    Där är problemet.

    Det handlar inte om henne främst längre, har hon missat det?
    Fy fan alltså, blir så arg.

    Ja, det är hennes vardag, men hon är vuxen och måste inte visa och skriva om allt. Tror hon verkligen att folk är intresserade??
    Hon kan göra ett aktivt val.

    Det är fan skam alltså att ingen i hennes närhet säger till henne, eller det kanske de gör. Och hon blir arg.

    Håller med om att hon inte tänker längre än näsan räcker. Hon har lagt upp en massa bilder på ’Lilleman’ när han sover, är sjuk, gråter, sitter i kallingar etc. Han är i den åldern nu att hans jämnåriga kan gå in och läsa hans mammas blogg och sedan använda det mot honom på ett inte så snällt sätt. varför vill man som mamma riskera det?

      Precis. Och även om hans kompisar kanske inte är målgruppen så räcker det att ett barn får tag i bilderna och börjar sprida runt dom

    Var inne och läste hennes blogg för första gången och kommenterade hennes faktafel ang elbilar. Hon raderar mina inlägg direkt. Även svarat väldigt otrevligt för dom som har skrivit.

    Blir mörkrädd hur hon exponerar sin son som dessutom redan har det tufft i livet.

    Det måste komma fram någon lag eller dyl som gör att man inte har rätt att exponera sitt/sina barn som folk gör. Speciellt inte äldre barn.

    Mina 3 barn har varit väldigt tydliga med att de vill inte exponeras på min lilla Instagram som jag enbart har för vänner och släkt. Att höra hur de tänker och hur det upplevs i skolan för barn som blir exponerade av sina föräldrar fick mig att må illa.

    Fy vilken värld de växer upp i :-/

      Barn har rätt till respekt för sin integritet enligt barnkonventionen och jag har för mig att det har prövats i sådana här situationer i andra länder. Intressant att se hur exponering av barn kommer att prövas rättsligt framöver.

      Samma med mina 3. Jag har ett litet instakonto med ca 100 följare och alla dessa är antingen familj och släkt, eller vänner till mig som är i min egen ålder. Mina barn vill ändå inte synas där.

    OT men Sandra beijers bebis namn… Didrik! Så gulligt ☺️

      Så där, tycker inte om Alba heller.

      Fint och väntat att det skulle bli det 🙂

      Som hon ju skrev redan 2008:
      https://sandrabeijer.elle.se/2018-2/

      ”När jag blir stor (kanske ungefär 34?) ska mina barn heta Didrik och Matilda.

      Didrik efter Christina Herrströms Ebba och Didrik. (jag var så himla kär i honom när jag var liten)

      Och för att det är ett oerhört flott namn som skulle passa ypperligt till en pojke som spelar trumpet och har kinderna fyllda med fräknar.”

        Gud, hur hon skriver..

          Skrev menade jag. Tur det var längesen då, haha.

    Om ett par decennier kommer det att sitta en uppsjö av influencerbarn i TV-sofforna och berätta om sina vidriga barndomar. Bokhandlarna kommer att vara fulla av deras uppväxtskildringar.

    Nu när Jonas är borta kommer Ludvig att sova i hans säng. Måste mysa med lilla sjuka mamma. Såg hur hon besvärade honom förra veckan med stängd dörr till sitt rum. Vill My umgås så blir det så. Sen tycker ju mamma att det är gulligt att gå hand i hand. Är hon rädd att han ska springa ut i gatan. Han är ägd och ska vara. den hon spiller över sin ångest på. Fy fan.

      När halvbrodern till L var på besök så satt han avklädd under en filt. My höll om honom med en riktigt motbjudande blick som symboliserade äganderätt. Och precis som vanligt hade hon nån typ av bh. Fan grabbarna ska ju fylla 11 år!

    Utan att klaga stämmer väl inte alls. Hon tar ju hela tiden upp vilka uppoffringar hon tvingats till. Sedan kan jag tycka att det är väldigt märkligt att inte kolla skolan innan köp av ny bostad och sedan köpa en till på samma ställe trots dålig skolsituation.

      ”Hon tar ju hela tiden upp vilka uppoffringar hon tving”

      Men nu är det just sånt hon ljuger om. Varje dag. My är den sista du ska tro på.

      Precis så. Hon flyttade inte pga skolan och sonen utan det berodde på annat. Hon fiskar sympatier och hyllningar. Så manipulativ.

        Förlåt. Tänkte fel.

    Såg dem på Arlanda för några år sen. Tyckte så synd om pojken för han skulle ut och flyga själv och kändes nervös men hon skulle ha honom att posera på olika sätt för hennes sociala medier. Han var så obekväm men hon så nöjd.

      Sen brukar det bli en gråtbild med båda handflatorna mot rutan när han går till planet.

        Va???

      Ja fy fasiken sätta ett barn i en sån sits att den måste flyga mellan föräldrarna. Då menar jag inte bara mot My utan pappan också.

    Varför nämns hennes son här överhuvudtaget? Riktigt obehagligt av Bloggbevakning att hänga ut en minderårig, och det är inte första gången dessutom.

    Skriv om du måsta om mamman, men för i h-e lämna barnet ifred!

      Håller med BB! Bra att ta upp detta! Belysa dessa vidrigheter som alldeles för många s k influenser gör mot sina minderåriga barn som ingen röst har!!!

    Vem mer än My kan vara så sjuk som hon, feber på natten där hon grät, yrade, krampade m.m. Det låter så påhittat och överdrivet som vanligt, och hade hon varit så dålig som hon säger borde det vara amulans som hon brukar åka.
    Hoppas hon har tagit ett coronaprov hon som gnällt på alla andra och kallat dom för idioter.

      *Ambulans

      Har följt My länge gillar vissa inlägg hon skriver! Men denna hälsosamma livsstil som hon förespråkar går liksom inte i hop !! Alla dessa vitaminer life appen mm ) så är My konstant sjuk ? !! Eller är jag ute o hojar ??‍♀️

    Sluta kalla sonen för ”LILLEMAN”.
    Sen pratade hon bebisspråk om dom skulle ha filmkväll när Jonas var hos sina föräldrar! Helt sjukt ?
    Ludvig sa nej till erbjudandet!

    Tittade lite i bloggen. Antar att minnet är kort? Det var utlagt en blänkare om att bilen ska säljas, den är så bra och gul och tuff. Några inlägg bak är det en bild på bilen på en bärgningsbil med bildtexten fan också tredje gången den pajjar med samma fel.

    Shit vad sugen jag blev att köpa ?✌

    Jag har tidigare följt My Martens men avföljde henne pga hennes osunda fascination av Anna Book som är den mest otrevligaste människan på sociala medier i Sverige. Hade jag inte haft denna anledning till att avfölja henne så hade jag gjort detta tidigare i o m mobbningen av sonen. My utnyttjar sonen genom att exponera honom i underkläder. Under måltider. T o m när han sover!! Fattar inte My att det finns en massa sjuka personer som sitter och slickar sig om munnen för dessa bilder. Avskyvärt. My är en patetisk egoistisk och värnar inte om sonens integritet. My har en mycket stor del i mobbningen av sonen. Läser inte kompisarna på sociala media gör föräldrarna det! Men å andra sidan kan man inte kräva så mycket av en riktig bimbo. Tvi vale!!

    Hon är gränslös. Men visst kan ge henne lite för att inget är tillrättalagt som i andra bloggar.

    Publicerar bilder där sonen ligger över bordet och äter frukost.

    Snälla My, skona sonen från sociala medier.

    Det hon gör med L är fruktansvärt. Han har blivit mobbad i fler skolor och fått flytta runt på ett orimligt sätt för ett barn i den ålder. Har en son i samma ålder och skulle aldrig i livet lägga ut bilder på honom som han själv inte har okejat innan. Barnen av i dag är väldigt flinka på att hitta bilder och info så de lär ju hitta allt genom en snabb googling L´s mamma. Det My gör är ju att mata mobbare med material. Hemskt. Undrar vad pappan tycker? Margaux förstod ju till slut allvaret även om A är en liten kille som inte har en skolmiljö att förhålla sig till.

    Hallå Hanna Graaf lägger ut sina flickor jämt å ständigt

      Men vem f…n har pratat om H Graaf?????

        Exakt, det är bara My man ska vara taskig mot ju!

        Jo men Hanna Graaf lägger inte ut bilder på barnen i underkläder, när dem är sjuka, skriver om känsliga saker som mobbing osv. Viss skillnad ändå.

    Hade aldrig varit inne på bloggen men reagerade direkt på stavfel och särskrivningen… ?

    Pengar. Han drar in pengar till henne.

    https://www.raddabarnen.se/helenas-horna/lever-sverige-upp-till-barnets-basta/
    Rädda Barnen bloggade idag på temat. Bl a om att vi inte ser barn som innehavare av rättigheter. Att föräldramakten är så stark. Om inte ens rättsväsende och politiker kan fatta vad barnkonventionen innebär, hur ska då en enskild förälder? Det är en lång väg kvar innan barns bästa sätts först i alla lägen.

    Mitt hjärta går sönder när jag tänker på alla barn som blir exploaterade dagligen på nätet utan att ens veta vad det gör med deras nutid & framtid..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.