April april fortsätter

 

Äntligen har Greta Thunberg fattat vad det handlar om. 
Cash!
Cold, hard cash!!!

It is snowing today in Stockholm, therefore climate change must be a hoax guys! // Greta Thunberg

Jag tror hon har helt rätt.
Klart hon har. Hon om NÅGON borde ju veta liksom…
Så länge det är mer regel än undantag att Sverige bjuder på 14 grader och regn på midsommarafton så kommer jag sticka huvudet i sanden och inte tro på klimathotet.

Åh, och en sak till. 
Är det nu vi ser Greta Thunberg ta emot den hand som Isabella Löwengrips sträckte ut som en inbjudan till Greta att komma och hjälpa hennes bolag bli mer miljömedvetna?
Kanske kan de flyga privat-get tillsammans och fläta varandras hår.
Det finns ju nämligen inte så många bolag kvar i Isabellas stall för Greta att styra upp, så någonting måste de ju roa sig med.
Kanske kan de flyga privat-get till någonstans jättelångt borta och bara köpa ”fast fashionkläder”, uteslutande tillverkade av barnarbetare?
Profit is key here!

Tur att hon kom på det här innan hon fick ett nobelpris, för efter det är det nog relativt svårt att torka bort miljöaktivistens stämpel.

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Oj vad roligt. Verkligen.

      Tyckte det var gulligt.

      Mm verkligen

    Undrar vad Greta tycker om alla olika brödsorter som finns i dag. Undrar vad Greta tycker om att vi importerar mängder mee exotiska frukter och grönsaker utanför Europa?
    Men det är lättare att klaga på regeringen än att klaga på att folk inte tar eget ansvar. Jag undrar hur folk hade tagit emot Greta om hon strejkade och klagade på privatpersoner istället.

    Med handen på hjärtat, hur miljövänligt är en toast med avekado? Hur miljövänligt är det att köpa en ny mibil så fort en uppdatering av mobilen kommer ut på marknaden?

      Med handen på hjärtat, jag äter inte avekado (sic) av miljöskäl och köper inte en ny mibil (sic) förrän den gamla inte längre går att använda.

        du är mitt hjälte!

      Det är ändå kört. Vi har passerat tippunkten. OK, det kommer att ta 50 eller 100 år innan det blir betydligt sämre, men vi människor kommer att bli den första djurarten som utrotar sig själv. Litet avokado på mackan spelar ingen roll.

        Vi löser det med ny teknik. Inga problem.

      Avokado är väl dyrt? Förstår inte avokadoargumentet – äter folk verkligen så mycket avokado?? Det används alltid som ett argument.

        -/
        Saken med Avokado är att den ofta skeppas från Asien med båt. Ja den är dyr och det var ofta Avokado toast på instagram.
        Det finns fler exotiska frukter och grönsaker som kommer långväga.

          I USA betalar vi 10/$10 för avocado, och dem är ALLTID perfekta, har enbart slängt 2avo på 10 år! herregud älskar att bo här

            Vi älskar också att du bor där.

        Poppis bland veganer eftersom margarin smakar urk och smör inte är veganskt.

      Jag bakar mitt eget jävla bröd. Jättelätt, billig, gott och man kan ha i precis vad man vill. Till exempel avekado

        K
        Nybakta scones med smält smör är mums.

    Privat-get fniss. Ser framför mig hur dom åker på en varsin get?

      Glöm inte bort hotellet med SJU stjärnor och att maten serveras med en lupp!!

    Haha Greta april april 🙂

    Har någon annan här läst Gabriella’s inlägg om mens-trosan? Tycker det lät så äckligt??

      Gabriellas på svenska, inte Gabriella’s.

        Tack! Värsta jag vet ?

      Vadå äckligt, dom är både sköna och utan att läcka. Dom känns inte blöta även om man blöder mycket. Confidence är bäst??

      Vad var så äckligt med menstrosan? Du har väl mens själv?

      Vad är äckligt? Är det fräschare med alla andra mensskydd? De är till för att samla upp mensblod så ja de kommer vara lika ”fräscha” som en nydiskad kaffekopp liksom…

    Är det min telefon som gör att jag inte längre kan se alla inbäddade instagraminlägg? Kan inte följa länken heller, det står att bilden är borttagen.
    Blir helt meningslöst att gå in här eftersom jag aldrig ser vad inläggen handlar om ?

      Exakt samma för mig.

    Misstänkt för mordet på Einar har blivit häktad, https://www.expressen.se/nyheter/uppgifter-misstankt-for-einar-mordet-haktad/

      Så deppigt. Nu med kriget i Ukraina och allting är det ännu mer deprimerande med svenska ungdomar som har så lite respekt för människoliv de skjuter folk för pengar. Så trött på människosläktet idag.

      Alla andra offer i skjutningar skiter man däremot i. Det skjuts folk varje vecka, ofta väldigt unga, till och med barn, men där hittas det aldrig någon misstänkt, det läggs bara ner. Men nu när det är en känd person då plötsligt hittas det en misstänkt, som till och med blivit häktad. Det kan väl inte vara så att man har lagt ner extra mycket tid på detta pga att han är en känd/”viktig” person……..

      Som när Måns Zelmerlöw förlorade sin telefon. Då skickades det ut flera patruller, inklusive hundpatrull.

      Det är skillnad på folk och folk.

        Jag vill förstå hur du tänker? Om man läser artikeln så står det att han är misstänkt för massa mord och häktad för nåt helt annat brott eller mord? Hur får du det då till att man lagt speciella resurser på Einar…? Vill inte vara dum, vill uppriktigt fatta hur du tänker.

        Vad menar du med att man gör skillnad på folk och folk? Han är ju inte häktad för mordet på Einar, bara misstänkt.

    OT: Någon som sett Amanda Panahis kollektion? Hennes hemsida kom upp idag mandibreeze, snygga grejer. Men sen när jag såg priserna… ?

      Uppenbart hennes namn är hämtat från ett annat märke från Monaco som heter ”…. breeze” och ett annat märke hon själv köpt kläder från och taggat på sitt insta, iaf förr: det heter ShopAlexis och ShopWeWoreThat

      Kunde väl tagit ett lite mer eget namn istället för att försöka glänsa från någon annan. Nåja.

      Hon har gjort precis samma kläder hon själv köpt från andra märken. Som den långa kjolen osv och tillhörande topp.
      Samtidigt, det är inte direkt lätt heller att uppfinna hjulet på resort wear.
      Jag drömmer också om att ta fram en resortkollektion och har tänkt på det i många år. (Svårt utan kunskap o budget osv), poängen är att jag hade tagit fram liknande snitt. För hur många långa kjolar kan egentligen se SÅ unika ut?! Det är så resortwear ser ut.

      Ja, priserna var lite i högsta laget faktiskt. Nästan dyrare eller i samma linje som redan etablerade märken och samma pris för rent silke. Lite konstigt ändå.

        Menar att hennes saker är lika dyra som de kläder från andra märken i silke.
        Amandas kläder är inte i siden.

    Cringe

    Är det april skämt eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.