Sanna och John Guidettis nya hem

Efter många år utomlands så har John Guidetti skrivit på för AIK och familjen kommer vända hemåt för att slutligen bosätta sig i Sverige. 
Nu visar Sanna Guidetti upp familjen nya hus på Instagram, och det är ingen dålig kåk.
Inflyttningen verkar ske i September, och trots att den svenska sommaren officiellt då är över, så går det nog att forfarande göra bomben i poolen för den som vill.

Sanna kallar huset för den ”dröm” och jag kan bara instämma.
Jag unnar henne verkligen den känslan, särskilt efter att jag läste det här inlägget från henne.
Alla människor borde få ha en plats att kalla ”hem” och som känns som en dröm, oavsett om det är i en ombyggd van att åka jorden runt med eller ett hus med pool. ?
Känslan att få komma HEM är guld värd.

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jättefint hus, och stort! Någon som vet var? Känns som Nacka?

      Ja, Skuru. Man kan se Nackamasterna på bild två.

      Yes! Växt upp i närområdet och det är väldigt lugnt och mysigt. Huset de köpt ligger lite avskilt jämfört med andra hus omkring så hoppas de får vara ifred.

    Wow, så fint hus! ?

    Nej men vad tråkigt! Är min spontana känsla ? förlåt för negativitet men jag har bott i tre länder och tycker tyvärr att livet är rätt tråkigt i Sverige. Familjen Guidetti har ju pengar, och då finns det absolut inget som gör att Sverige är bättre än andra länder. Har man inte pengar är det en helt annan sak, då erbjuder Sverige en hel del, till exempel avgiftsfri skola, billig förskola etc. Men har man mycket pengar är livet så himla mycket bättre i till exempel södra eller mellersta Europa. England som de har bott i är lite sunkigt kanske, men även där kan man ju leva riktigt bra med mycket pengar.

      Det spelar ingen roll hur bra land man flyttar till. Om sina nära och kära fortfarande bor kvar i Sverige blir det avsevärt mycket lättare att hålla kontakten och ses om man bor i alla fall samma landskod.
      Inga pengar i världen kan förändra det. Om man inte har så pass mycket pengar att man kan ta med sig familj och vänner till det nya landet.

        Absolut är det så, jag har själv bott i tre länder och är inte rik så familj och vänner i Sverige är det inte lätt att träffa jätteofta.
        MEN med Guidettis pengar är ju sådant ”a minor problem”.

        Jag håller med! Jag är nu tillbaka i Sverige efter mååånga år utomlands. Inget går upp emot att bo nära familj, släkt och (barndoms)vänner. Att ha pengar har inte gjort det möjligt att ses så ofta som man vill. Folk har jobb, engagemang i olika verksamheter, skola med mera. Nej, inga pengar i världen går upp emot att kunnas umgås med nära och kära i vardagen.

          Ja det beror väl på lite hur livet utvecklar sig i det nya landet, jag har man från nya landet, och vi har barn och hela hans släkt finns ju nära samt att jag har fått massor av egna vänner efter alla år utomlands, så det väger faktiskt upp rätt bra ändå, trots att den egna familjen inte bor nära.

            Ja, med partner från det nya landet blir det ju svårare att flytta hem. Med eller utan partnern… Ja, helt omöjligt att flytta hem om man har barn tillsammans och det tar slut med partnern. Bra då om man är nära partnerns familj. Nära både fysiskt och känslomässigt.

              Jag har vänner som flyttat tillbaka till hemlandet vid separation trots att inte alla barn hade fyllt 18, om föräldrarna klarar att komma överens så funkar det ju. Har också en vän som ville flytta tillbaka till Sverige men barnets far sa stopp, så hon fick vänta tills han blev myndig och under tiden hann hon ändra sig, så nu bor hon kvar ändå och har skaffat sommarställe i Sverige men vill inte längre flytta till Sverige permanent.

      Sanna har ju skrivit jättemycket om hur glada de är över att äntligen kunna flytta hem till Sverige så tror inte de håller med dig ?

      Jag tror det är annat tänk om man som partner bara ”får hänga med” till olika länder när det är nytt lag som budat högst, och vips ska man flytta igen. Svårt att hinna bo in sig, skaffa vännet osv kanske… speciellt när den andra parten faktiskt har ett jobb som tar upp mestadels av tiden. Tror det blir ensamt! Hur som helst, vi prioriterar alla olika och om det är en flytt till Sverige som gör en lycklig, så spelar det ingen roll att andra tycker det är tråkigt. Vissa av oss gillar det ?

    För att förkomma gnällspikar:
    Ja, vi vet att pool är miljöförstörande. Vi skiter i det, det är lika snyggt i alla fall.
    Ja, vi vet att det kanske är onödigt stort. Vi skiter i det också.
    Vi vet inte om de ska renovera om allt, så ta inte ut något i förskott.
    Nej, huset kanske inte ser ut precis som du vill ha det. Men vilken tur så är det inte du som ska bo i huset.

      Du hann först

        Det gjorde jag iofs inte. Missade med en minut..

    Själv älskar jag småhus! ?

    Nacka!! ?

    Dra åt helvete

      ??

    vet någon vart det ligger och vad de köpte det för?

    Störst hus vinner.

    OT- Läckberg blir kränkt pga Sigge och Alex poddkast. Hon får flaschback till barndomens mobbning. Simon shamar föräldrar som ger barn halvfabrikat. Vi kan väl döpa om dom till familjen Lättkränkta med mellannamns ”kasta inte Sten i glashuset.

      Vad har Sigge och Alex sagt då?

        Hon fick en kommentar från Sigge i hennes inlägg om Depp rättegången. Hon han se den innan den raderades . Så vet inte vad det stod. Men hon tyckte den var jobbig

          Sigge pratar om vad han skrev i senaste poddavsnittet! Något i stil med att han önskade att Läckberg skulle blocka honom så att han slapp se hennes skit (för hon skrev något inlägg och sa att om någon skrev något dumt så skulle hon blocka dem). Han tycker hatet mot Amber Heard gått för långt och störde sig på Läckbergs hat. Men, det lät verkligen inte så farligt i podden i alla fall. Så ja, lättkränkt absolut!

            Ja hon är ju det. Fattar inte att hon orkar bry sig.

      Hur hon bry sig om vad någon som Sigge tycker

      Simon drog ett skämt på story. Du läste väl klart hela? ”hitta tiden att åtminstone lägga maten i micron. Hann du bli arg innan du läste hela”?

      Du verkar inte ha läst hela.

    Nån fler som är så trött på denna typ av människor. Liksom det ska bara vara överflöd i allt. Kan vi få se lite mer vanligt folk. I en vanlig hyresrätt. Vart är allt vanligt folk liksom??

      Alla är vanligt folk. Ta bilen 1 min så ser du vanligt folk.

      Nja.. vet inte om jag är skitsugen av att höra om Ann från Åkersberga, eller Mats från Sundsvall .

      Om du är intresserad av ”vanligt” folk borde du inte hänga på den här bloggen

      Ja jag kan känna ”vad ska de med så stort hus till?” och jag är ärligt inte avundsjuk utan bara oförstående. De behöver ju inte så mycket yta, de är en liten familj och även om de skulle ha föräldrar och syskon där konstant så är huset ändå för stort.
      Vi är fem i familjen och har 139 kvadrat och det är absolut inte trångt.

        Varför inte, huset är redan byggt så det blir inte mer miljöförstöring. Du gillar trångt andra vill ha plats. 5 personer på 139 kvm är litet, vänta tills barnen blir större.
        Det är mer luft, lättstädat och roligare att bjuda hem folk.

          Mina barn är 19, 17 och 15 ? vi har aldrig känt att 139 kvm är trångt och när de flyttar blir det ju ännu mer plats ?
          Svenskar bor generellt alldeles för stort och även om huset är färdigbyggt är det inte miljövänligt att bo så stort då hus i Sverige måste värmas upp stor del av året.

          5 personer på 139 kvm litet???
          Jag växte upp på mycket mindre än så och det var inte litet.
          Min man växte upp i en tvåa, de var fyra i familjen och det gick hur bra som helst.

            139 kvd på 5 pers ?

      Egoina eller Kammi kanske skulle passa dig bättre att följa.

      Nejtack!

      Det vanliga folket är de som finns i din vänlista på facebook. Hur skoj är det egentligen att följa dem?

      Ska de slevas om på Bloggbevakning eller var menar du?

        Skrivas..

    OT – Hann någon se Paows story? Hon skrev något om att Alex inte lät henne resa pga att han inte litade på hennes omdöme? Samt samma tjat om att hon blivit mobbad av hans vänner

      Missade det men jag blir inte förvånad. Tycker deras relation inte känns helt hundra men kan inte sätta fingret på vad det är, mer än att Paow känns något tillbakahållen och inte riktigt kan vara sig själv runt honom? Hoppas dock jag har fel. Hon har haft nog med destruktiva förhållanden ?

      Nu har hon också skrivit att hon inte fick följa med honom till Cannes för att hon har skrivit illa om Danmark ?

      Den relationen knakar verkligen. Han tillhör eliten och måste ha sitt varumärke i åtanke, hon är raka motsatsen och inte känd för att ha alla hästar i skåpet. Hade verkligen hoppats att denna relationen skulle få henne att landa och stadga sig, men hon känns än idag vilsen och spyr galla till höger och vänster. Köpenhamnare är inte otrevliga (generellt), men kommer någon som Paulina och förväntar VIP behandling blir man nog chockad då Köpenhamn kryllar av kända och hon tyvärr inte är en av dem.

    Fyra våningar, ingår hiss?

      Kanske sutturäng , så ingången är på plan 2 på andra sidan ?

        Sutturäng, vad gulligt ?

    Wow! Superfint och vilket fantastiskt läge! Skulle också velat ha om jag hade råd!

    Någon som vet vad som hände mellan Sanna och Maja? (Inte ryktet om att V var otrogen på svensexan) måste vara något annat

      Både J och V var otrogna. Samtidigt.

        Med varandra?

    Maja har ju faktiskt kommenterar under några av Sannas inlägg nu så. ?

    Vet exakt vart det ligger. Var förbi i dag. Två minuter från mig. Hoppas stöta på dem i framtiden, mest för skojs skull. Skulle aldrig gå fram.

    Vilken inställning behöver man göra föra att kunna se fotona i denna blogg? Ser noll foton. Och länkningarna till Instagram leder bara till helsvarta sidor där det står att inlägget inte kan visas…. Värt.

    Det finns så otroligt många riktigt vackra hus runt Stockholm i närförorterna. Det här huset var så där tycker jag. Utsikten däremot och tomten ???? Oooooooooootroligt fint! Förstår att de blev kära i det ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.