Katrin Zytomierska om orosanmälningarna som följde ”Pimp and hoes-festen”

När Katrin Zytomierska fyllde år så hade hon en födelsedagsfest med temat ”pimp and hoes”, ditt Bingo Rim+er och Julia Franzén tog med sig barnen Ringo och Rambo, utklädda till just prostituerade. 
När Katrin nu gästar Nemo Hedéns podd ”Nemo Möter” så berättar hon om efterspelet och om mötet med socialtjänsten, som hon och Bingo tvingades till efter att det inkommit orosanmälningar som ett resultat av festen.
Katrin och Bingo hade egentligen bestämt att de inte skulle prata om eventuella orosanmälningar, men trots det berättar hon en hel massa om saken i podden.
Bland annat säger hon att hon tycker att det är jättebra att socialtjänsten tog anmälningarna på allvar och bestämde möte med Katrin och Bingo. Allt annat hade varit att missköta sitt jobb, anser hon. Det här var heller inte första gången hon hade med socialen att göra, då folk enligt Katrin verkar anmäla för ingenting. Enligt henne själv så börjar hon bli tjenis med de som arbetar där, och så blev det heller ingen vidare utredning.
Till Aftonbladet utvecklar Katrin sitt resonemang och menar att socialen på en gång kan se hur lämpade hon och Bingo är som föräldrar och hur perfekta deras barn är.
Katrin skriver även att hon tycker det är beklagligt att folk tar resurser till att anmäla henne och Bingo till socialen, men att det samtidigt är en bra sak i sig att möjligheten finns.

Tycker inte alla försäldrar att just deras barn är perfekta? 
Det kanske inte är ett supertungt argument i sammanhanget?
Jag tycker THK är en riktig liten skönhet, men om det tvistar de lärde i svären, utanför det som är husse och matte. 😉

97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Utifrån hur Aftonbladet citerat henne verkar hon fortfarande inte riktigt se hur problematisk hela händelsekedjan var.
    Självrannsakan verkade saknas.
    Ni som har lyssnat på podden, verkar hon resonera vettigare där?

    Och minns ni vad han australiensaren som kämpade mot barnp.. och för utsatta barn hette på insta? Tror han kunde svenska också och skulle vilja tipsa honom om att lyssna på den här podden..

      Kunde han svenska? Var det inte någon svensk som hade tipsat honom bara, för han verkade inte läst om det själv då vissa saker han påstod inte stämde. Tex att Ida skulle varit på något event samma dag när det i själva verket var helgen innan.

        Var inte hans fel. Den som lämnade info till honom skrev det. Han hade ju till och med lagt upp det inlägget och där såg man vad personen skrivit.

      Adam_Whittington23

      Denna fest är så pinsam.

      Jag tror att det var Julia som var drivande i utklädningen av barnen och Bingo fattade inte hur fel det var. Tyckte bara att det var jättekul.

      Pinsamt också av Ida Warg.

      Fy att hamna på fest med Puma. Mer tacka får man leta efter.

      Detta kommer jag att minnasxav 2022…..

    Okey att hela horfesten var bedrövlig och det Julia sa i bilen var förskräckligt obegåvat, men att anmäla till soc är bara dumt. Finns så många barn som far illa och inte får någon hjälp.

      Att få barn att uppfatta allt som var runt festen som normalt är grooming.
      De satte över ut bilder på barnen iklädd dessa ”kläder” på internet fritt fram för de som gillar sånt att svara ner.
      Att socialen då kan ta ett möte med dem för att i detalj förklara allt det problematiska är rimligt därav är en anmälan viktigt. Utöver det behöver de säkerställa att sådant inte skett utanför det offentliga livet också.
      Helt rimligt med en orosanmälan i det här fallet, enligt mig som lekman. Vad säger en socionom ?

        Rimligt! /socionom

          +1

            Jag blir (som soc. tant) alltid misstänksam när föräldrar pratar om sina barn som perfekta eller som sig själva som perfekta. Jag jobbar med detta varje dag, har läst flera år, fortbildar mig ständigt men misslyckas ofta som förälder. Det är mänskligt och det är framför allt i relationen med barnen vi lär oss OCH dem att man får göra fel, vara opererat osv men att man är tillräckligt bra ändå. ❤️

        Jag undrar hur diskussionen egentligen gått.
        ’Det var bara på skoj’?

        Som socialsekreterare skulle jag nog inte sett helt lättvindigt på detta. Hoppas det har varit en erfaren en, och inte en som blivit lite bländad av ’kändisar’.

        Inte orimligt nej tycker den här socionomen.

        Sedan tycker jag väl inte generellt att folk på nätet ska anmäla kändisar till socialtjänsten utan fog.
        Just i detta fall var det väl mer befogat dock. Så gränslöst

      Hon fotade, filmade och la ut på offentliga medier. Det handlar inte endast om tillfället i bilen.
      Hela(!) händelsekedjan är problematisk.
      Detta inkluderar hur de hanterade kritiken efteråt.

        Och ändå kritiseras Dumpen så jävla hårt för att ”hänga ut” och jaga riktiga pedofiler? Detta kommentarsfältet har blivit under all kritik.

          Det är ju noll samma sak. Här har vi två föräldrar som exponerar sina egna barn i absurdum, och det andra handlade om en sida som leker nån slags polis/åklagare och riskerna med detta.

            Trodde du värnade alla barn som exponeras via sociala medier i tveksamma ( sexuella?) sammanhang.. Uppenbarligen är Dumpen, som verkligen agerar för dessa utsatta barn och ”hänger ut oskyldiga” pedofiler värre än två sk kändisar som säkert är bra föräldrar men med extremt dåligt omdöme. Bra tänkt!

              Skulle du kunna hålla dig till ämnet istället för att binda halmgubbar?

      Jag vidhåller att de är direkt olämpliga, pga detta och mycket annat

      Troligen är majoriteten av anmälningar som tillkommer för influencer/kändisar både obefogade och onödiga. Just eftersom det finns så många barn som behöver hjälp men inte får det. Men i detta fall ÄR det befogat. Många delar i denna händelsekedja som är totalt världsfrånvänt – och som drabbar barnen i fråga.

      Ibland handlar en anmälan inte om att resultatet ska bli att trycka till nån eller ta barnen ifrån föräldrarna. Ibland räcker det med några samtal, en del föräldrar kanske behöver extra stöd inom något område eller kanske rent av någon utbildning.

      I detta fallet kanske soc tyckte det räckte med ett möte med samtal och få höra hur föräldrar resonerar och att de förstått problematiken. Katrin lät säkert helt annorlunda på det mötet än vad hon försöker låta annars.
      Hon lever på att agera nonchalant och drygt, hon provocerar fram sitt kändisskap, det är inget vi kan anmäla bort.

      Så en anmälan var absolut på sin plats, det är upp till soc att prioritera och planera tiden.

        Jag arbetar som socionom och det är inte upp till soc att prioritera. Det är lagfört att när en anmälan rör barn eller unga, så ska soc genast göra en bedömning av om barnet eller den unge är i behov av omedelbart skydd. Beslutet att inleda eller inte inleda utredning ska, om det inte finns synnerliga skäl, fattas inom fjorton dagar efter det att anmälan har kommit in.

        Vi kan alltså inte prioritera bort anmälningar som rör barn.

      Helt rimligt med orosanmälan. Något annat vore ju galet?!

      Sen att inte Julia fick mer skit för att hon satt och skrek ut att de var horor är bortom mitt förstånd…

    Barn kan ju vara ”perfekta” just av anledningen att de försummas. K har ju även berättat om hur hon stängt ute yngsta sonen på balkongen, så jag förstår att det inte är hennes första kontakt…
    Hon är obehaglig oavsett

      Barn är ju i regel rövhål med de personer de är som allra tryggast med. Mina barn är tex ”perfekta” med andra människor men små demoner när de är hemma.

        ?hell Yes !
        ?

        Exakt så!!!!

        Haha skriver under på detta! Min dotter kan ha varit trotsig och grinig en hel dag.
        Nästan så att jag funderar dom dagarna på att skippa gymmet så hennes bonuspappa inte ska behöva ta 1 timme ensam.

        Men oftast när jag kommer hem igen så har hon varit en ängel med honom och myst i soffan med kvällsfika..

      Nu känner jag mig dum och behöver ställa en äkta fråga. Eftersom jag är uppväxt i ett dysfunktionellt hem vet jag inte vad som var ett normalt straff och brukade bl.a. bli utelåst på verandan så att alla grannar skulle se vilket dåligt barn jag var om jag grät eller liknande. Alltså oavsett väder. Minns många kalla stunder när det regnade o snöade. Såklart iklädd det jag hade för stunden. Är det alltså onormalt? Trodde ärligt fram till ni att det var något alla gjorde. Alltid vetat att jag aldrig vill göra det mot mina barn. Kändes så förnedrande

        Nej men ?

          ❤️

        Inte normalt i min värld iaf.

          ❤️

          Inte i någon värld ska det vara normalt

        Men gud! Nej det är inte normalt min vän❤️

          ❤️

        Nej, det är inte normalt föräldraskap att stänga ute sina barn. Det är heller inte normalt att straffa sina barn i sin helhet, skulle jag vilja säga.
        Jag resonerar med mina barn, och jag respekterar dem och förklarar varför det inte är så bra att göra si och så istället för att straffa. Eller diskuterar vad man lärt sig av sitt misstag. Och aldrig i livet att jag försöker få mina barn att skämmas för nåt!

          Det är en sån förälder som jag vill bli när jag får barn. Vill inte och vägrar utsätta mitt barn för all skam som jag blev utsatt för.

          Tack för att du bekräftar att det är så man ska vara ❤️

            Har läst nedanför att du går i terapi – heja dig!! Så starkt och modigt av dig att vilja bryta mönstren från din barndom ??❤️
            Och vet du, skammen är det jag själv minns bäst från min dysfunktionella barndom men jag hade INGENTING att skämmas för som barn. Det är mina och dina föräldrar som ska skämmas för att de som vuxna behandlar sina barn på det sättet. Släpp skammen är mitt bästa råd. Du var ett barn och det är på inget sätt ditt fel att dina föräldrar inte förmådde att uppföra sig som kärleksfulla och ansvarsfulla vuxna. Det är dom ska skämmas. Dom var vuxna och hade en valmöjlighet. Det hade inte du ❤️

        Verkligen inte normalt eller ok! Stackars liten, hoppas du har ett bra liv idag! ❤️

          Och nu gråter jag. Tack alla för att ni säger det här och era fina ord! De värmer❤️
          Går i terapi för det här, men inte tagit upp det för jag trodde alla gjorde det mot sina barn. Minns hur rädd jag var och skamsen för att alla skulle de hur hemsk jag var, fast det kanske bara var att jag blev ledsen när de sa taskiga saker till mig (”sluta grina” och sen utknuffad på verandan, ibland barfota i snö)
          Jag har problem med att känna mig trygg och rädd för att göra minsta lilla fel. Utåt sett tror alla att jag mår bra och kommer från en framgångsrik familj.. Så det beror på vem man frågar. Känner mig ensam, men inte lika mycket när jag läser att ni tycker det var elakt beteende ?

          /TS

            Det var inte ditt jobb att bygga en trygg grund, det var dina föräldrars och du hade ingen kontroll över dina föräldrars agerande. De gjorde helt fel men det värmer att du är medveten om det och vill bryta ”the cycle of abuse” om du får egna barn. ❤️

            Mvh Försöker hantera egna föräldrars föräldraskap och mitt eget

              Tack ❤️

            Fruktansvärt. Har du en relation med föräldrarna idag, hur är den isf? Syskon som upplevt samma?
            Som nån skrev, du kommer bryta det här hemska med dina egna. Önskar alla barn trygghet..

              Mitt syskon anses vara det goda barnet medan jag är den som gör allt fel. Vi har inte haft samma barndom samtidigt som synen och behandlingen som denne har är samma som mina föräldrars. Längre fram ska jag bryta med föräldrarna. Behöver gå mer i terapi innan jag vågar.

                Det har varit samma för mig! Mitt syskon har varit upphöjt till skyarna. Lycka till ❤️

                  Tack detsamma! ❤️

            Beklagar att du fick uppleva detta som barn men starkt av dig att gå i terapi. Det kommer vara värt allt arbete du gör ❤️
            Hoppas allt löser sig för dig och du orkar bryta med din familj, de är inte värda dig efter ha behandlat dig så ❤️ Önskar dig all lycka ❤️

        Det är en form av barnmisshandel. Ett grovt kränkande beteende av dina föräldrar.

        Anonym, i all välmening från någon som själv vet allt för mycket om dysfunktionella hem; om du fram tills nu trodde att det var ett vanligt sätt att hantera barn så är du i behov av att få hjälp med dina barndomstrauman. Det är så klart bra att du själv känner att du INTE vill göra så gentemot dina barn men när man står där som förälder i en pressad situation finns det en stor risk att det som man själv blev utsatt för som barn överförs till sina egna barn.

        Säger inte på något sätt att du kommer bli en dålig förälder, vill förtydliga det. Det jag säger är att om du tror att ett sådant beteende var normalt (även om du själv inte vill utöva det beteendet) så är du i behov av professionell hjälp. Och du FÖRTJÄNAR det. Att straffa ett barn och kränka, nedlåta och utsätta sitt barn för den sortens skam (om du skulle gråta etc) ÄR precis som någon skrev barnmisshandel. Och det behöver du hjälp med att bearbeta. För du förtjänade INTE den sortens behandling. Det vill jag att du ska veta.

          (såg nu i efterhand att du går i någon form av terapi – vad bra ??. Tycker definitivt att du ska öppna upp för denna sorts beteenden. Lycka till med allt!)

            Jag trodde att det var ett vanligt sätt då. Alltid känt att det var fel och fått höra löpande att jag förtjänat det.
            Det finns många saker som de ansåg var normalt och jag har försökt stå upp mot nu när jag ser liknande tendenser mot en annan släkting. Försöker vara en balanserande kraft där.
            Också planerat att hålla kontakt med min terapeut om jag blir förälder samt ska fortsätta läsa på för att göra det bästa då. Redan börjat följa sidor som jag tycker verkar jobba med positiv förstärkning för att ha det i ryggraden i framtiden. Min reaktion är att bli låst och tyst, inte utåtagerande…
            Och kommer säga upp kontakten med den familjen för de får inte röra mina barn.

              Försöker betyder att jag ställer upp och får ännu mer Skit…dvs det är jobbigt.. därför känns det som ett försök för jag vet att jag inte kan ge hen den stabilitet som hen förtjänar

                Jag förstår. Det låter jättejobbigt för dig ??. Fint att du försöker orka gentemot den andre personen. Om det är liknande saker som den incidenten och annat du antyder rekommenderar jag verkligen att göra en anmälan, särskilt om det gäller ett barn. Man kan göra en anonym anmälan! Kanske förstår de inte själva att det är fel, kanske har de själva varit med om liknande eller även värre saker? Det vet man ju inte. Och då kan hjälp vara bra.

                Hoppas du läste mitt meddelande med välmening för jag menade INGET illa överhuvudtaget ??.

        Nej det är inte normalt att straffa eller disciplinerna sitt barn på det sättet. Ledsen att du fick uppleva det. Hoppas att du idag bor i en trygg och kärleksfull miljö <3

        Klart det inte är normalt. Oavsett årstid så slänger man inte ut ett barn ur huset. Det är ju en sak att säga till barnet att hålla sig på sitt rum, men inte att slänga ut ur huset som straff. Och ännu sjukare om det är kallt eller regnigt och barnet inte har kläder för att hålla sig varm och torr. Total psykopatvarning på såna föräldrar. Och såna som låser in barn i mörka eller små utrymmen.

        Där har du svaret: känns det förnedrande är det inte normalt. Ingen förälder ska förnedra sitt barn.

        Inte normalt någonstans. Att bli skickad till sitt rum är normalt, att en förälder ryter till är normalt, att förlora förmåner som tv-spel och fickpengar är normalt.
        All typ av shaming eller fysisk och psykisk bestraffning (som att ignorera eller håna) är åt helvete fel.

        Nej men snälla snälla nån <3 vilka sjuka äckliga ruttna människor till ”föräldrar” du haft! Det är INTE okej någonstans att göra så. Är så ledsen att du gått igenom det. Inget barn ska någonsin få ett sådant straff.
        Är själv emot straff då jag inte står för den typen av uppfostran men där här ju riktigt sjukt! Och inte bara för att dina föräldrar fjorden detta mot dig under flera tillfällen utan säkert för att flera andra vistet eller såg dig.

        Är ledsen för att du har detta inom dig. Det är inte kärlek och alla barn förtjänar att bli älskade. Du är säkert en fantastiskt människa.

      Det är så himla viktigt att belysa att barn kan upplevas trygga och perfekta för sina föräldrar även om man som utomstående ser hur barn försummas, hotas och misshandlas både fysiskt och psykiskt. Att föräldrar som försummar eller misshandlar sina barn ofta försvarar sitt beteende och säger att ”min dotter älskar sin mamma/pappa”. Barn som blir illa behandlade av sina föräldrar slutar inte att älska sina föräldrar, de slutar att älska sig själva.

    Det är en sak om de vuxna vill ha en sådan fest.
    Men det är en annan sak om man har med barn på festen.

    Alla föräldrar gör bra och mindre bra saker utan att det är så grovt att socialen måste ingripa. Det är väl uppenbart att Katrin och Bingo älskar sina barn och gör allt för att de ska ha det bra. Går ingen nöd på de barnen.

      Du kan ju inte gå på vad de väljer att visa upp, och att bara förutsätta att barnen har de bra!
      Läste om en mamma som älskade dottern på insta och samtidigt lämnade henne ensam en vecka att svälta ihjäl.
      Pus att b och k där visat upp mycket olämliga beteenden där många ggr.

        Baserat på vad du skrivit ovan så har ju du bestämt dig för att K är otäck och en åtminstone tvivelaktig förälder. En sådan åsikt är ok att basera på det de väljer att visa upp? Eller tycker du att man alltid ska ha en negativ syn på personers föräldraskap fram tills man har full insyn i deras liv?

          Hur länge har du följt de tres konton?
          För det är ett systematiskt ohälsosamt uthängande av barnen och en miljö där alkoholen bokstavligt talat flödar.
          Att de tre upplevde hela händelsekedjan kring festen som normal visar också på att det här var deras syn på vad som över är normalt för barn att dra in i.

          Vad baserar du dina åsikter pp?
          Vanligtvis visar nog föräldrar upp en bättre sida upp utåt. Det som de regelmässigt visar upp känns inte bra i maggropen och det kulminerade i och med festen.

      Nej vilket ytligt resonemang. En mamma till två pojkar verkade enligt sin instagarm vara en fin mamma. Det visade sig senare att hon både drogade, fotade och utsatte barnen för grova sexuella övergrepp, som hon dessutom spred till sin pedofilpojkvän.

        Eller hur – gissar att jag vet vem du menar, så otroligt hemskt! Och det var ju ingen som följde på sociala medier som skulle kunnat ana det!

    Det jag fortfarande kommer ihåg från ”incidenten” är videon på Bingos flickvän Julia i bilen. Det vred sig verkligen i magen att det lades ut av henne. Uh.
    Men socialen? Nä.

    Vi har ju ingen aning om det som verkligen sades på soc är det som stämmer irl. Vi har ju bara Binkats sida av myntet. Har de varit där och sprungit så jävla mycket så kanske det inte är så rent mjöl i påsen som de påstår.

    Hade detta varit en politiker hade karriären varit över. Men influensers kan komma undan med allt.

    Oavsett vad soc säger så är det en pervers och tragisk trojka dessa barn har i sitt liv.

      Dum, dummare och dummast. Omöjligt att rangordna vem som är vad.

    Kul att vara socialsekreteraren som har hand om deras ärende. Tycker hen framställs som oseriös och inte tar sitt uppdrag på allvar så som Katrin beskriver. Segt om man har hög yrkesstolthet som man inte kan försvara på grund av sekretessen. Låter som att socialkontoret där de varit på är en skojig lekstuga snarare än en myndighet som säger sig ska arbeta för att bland annat skydda barn.

      Varför tycker du socialsekreteraren framställs som oseriös? Tycker inte så mycket alls sägs om detta egentligen förutom att Katrin framställer sig själv som ännu mer oseriös som är ”tjenis med soc”. Det är liksom inget positivt eller lättsamt att blivit kallad på möte hos barnutredare flera gånger och även om ingen utredning sätts igång så bör hon väl börja rannsaka sitt beteende någon gång.

        ”Vi pratade, vi hade ett snack. Så fort de träffar oss, och ser och hör sig för så fattar de ju”

        ”Socialen ser ju direkt hur lämpade vi är som föräldrar och hur perfekta våra barn är”

        ”börjar bli tjenis med dem där”

        Det är kommentarerna från Katrin ovan, som gör att jag tycker att både socialsekreterare och socialen som myndighet framställs som oseriös. Katrin och Bingo glider i på soc och alla som arbetar där ba: Tja Katten och Bingan, va fan är ni här igen, ska ni ha ett stämpelkort också, höhö. De behöver ju bara visa upp sig och snacka lite skit är så är det liksom lugna puckar. Socialsekreterarna ser ju utan att blinka deras förträfflighet och det här tjafset från allmänheten om barnhoror var ju bara på skoj ju.

    Katrin går lika opåverkad och okunnig vidare som vanligt. Hon fattar verkligen ingenting! Så tragiskt. Varför får hon uppmärksamhet egentligen? Det hon står för är bara ?

      En normal förälder hade ju skämts ögonen ur sig ist för att suttit och gaggat om det i en podd. Hon tycker ju Sverige är som Nordkora el vad hon sa….Brydde man sig på riktigt om sina barn skulle man inte göra 1% av hennes s-it

    Skulle hon vara lika nonchalant och tycka det är lika roligt om hon blev av med vårdnaden om sina barn?
    Vilket är en konsekvens som kan hända om det är riktigt illa.

    När en orosanmälan inkommer till socialtjänsten ska socialsekreterare omgående bedöma om barnet behöver akut skydd eller ej.

    Därefter har socialsekreteraren 14 dagar på sig att bedöma om utredning på barnet ska inledas eller inte; en såkallad förhandsbedömning. Under en förhandsbedömning pratar man med barn och vårdnadshavare kring innehållet i orosanmälan. Man får under tiden för förhandsbedömningen inte prata med exempelvis skola eller sjukvård eller ställa frågor som inte är relaterade till orosanmälan. Sådant hör enbart till utredningsfasen.

    Det finns många olämpliga saker vårdnadshavare kan göra i förhållande till sitt barn, men det innebär nödvändigtvis inte att utredning bedöms behöva inledas. En utredning under socialtjänstlagen kan landa i en rekommendation om stöd, men om vårdnadshavare nekar till stödet, avslutas utredningen helt utan åtgärd.

    Tänkte bara berätta hur socialtjänsten arbetar.

    Hur är det med hennes bästa vän Daniel? De verkar aldrig synas längre eller? Känns som de blev osams efter festen

      Tror han tog avstånd från henne pga festen. Han vill ju framstå som så god och pk. Tex när Paow började få dåligt rykte så gjorde han ju samma sak för att inte smutsa ner sitt egna.

        Tycker du det är fel att sluta umgås med vänner om man känner att vännen har åsikter som man allvarligt är emot, eller om vännen gör saker som man tycker är extremt fel?
        Tror du många fortsatte vara vänner med Paolo Roberto efter hans ”lilla misstag” tex?

      Nä, han har väl fullt upp med att synas i varenda tv-program med halvkändisar. Ungefär som Viktor Frisk ett tag, överallt var han och ”kompis” med varenda influencer. Nästan en prestation att synas på så många olika insta-konton som dessa två herrar.

        Då passar han väl bra ihop med bingo.

    Fast det handlar väl inte om huruvida barnen är perfekta eller inte här. Snarare föräldrarnas lämplighet ?

    Låt oss förbjuda maskerader av alla de slag. För gott!!!

    Sverige blir inte bara dummare utan även mer extremt. Det är många som skrattar så de inte kan sluta gråta åt att perversa svenskar läser in allt möjligt i en maskerad.

      Säger nog mer om dom…

      Eh? Va?
      Vad pratar du om?

        De klädde ut sig, det var en maskerad. Punkt.

          Nej, om det stått maskerad på inbjudan är det fritt fram att klä ut sig till vad som helst. Det är en grupperingsvariabel som bäst.
          Det här var ett ”pimps and hoes ”-party där även en erfaren p-stjärna var och de närvarande klädde sig som deras egna fördomar, med undantag för Paris. Det var ett tydligt tema.
          Utöver det var barn närvarande.

          Hur kommer det sig att du vill förenkla världen så mycket att du kallar det maskerad och hånar folks reaktioner så mycket?
          Ett barn kan inte hjälpa att ens föräldrar gör sånt här normalt. Det är samhället som måste kliva in i en sån här situation för att visa att det inte är bra för barnet att ha det sådär.

            De känslorna som barnen fick av festen var inga speciella. Barn lägger inte in värderingar på det sättet som du och andra som tyckte festen var avskyvärd gör lol Barn dömer inte. De fick inget trauma. Men för säkerhets skull är det lika bra att förbjuda utklädnad. Någon kan ju bli kränkt.

              Ok. Du är ett troll. Tack för bekräftelsen. Varsågod för tillfredsställelsen att ngn gick på ditt lur.

      Barns integritet på nätet finns det dock lagar om

    Å så funderar man varför de perfekta barnen har spårat ut?

    ”Perfekta barn”? – hon gör alltid allt för att provocera. Sopa är vad hon är, Tanten KZ.

    Allt var garanterat ett påhitt från Julia. Jag gillade henne skarpt tidigare men sen blev hon tillsammans med Bingo. Jag tänker inte att det är Bingo som skapat nya Julia, tror snarare hon försöker leva upp till den hon tror att hon ska vara med honom.

    De två tillsammans är gränslösa, de är omogna och fattar beslut jag verkligen undrar över.

    Katrin visste väl inte ens om att pojkarna skulle komma dit utklädda? Hade varit så lätt för henne att bara säga att hon inte står bakom beslutet.

      Bra poäng, jag blev också förvånad över hur Julia betedde sig, vad hon sa osv. på IG-filmen från bilen när dom var utklädda och på väg till festen. Liksom helt annorlunda än hur man uppfattar henne med sin mamma, på Bachelorette osv. Men allt är ju bara externa på på medier så vad vet jag – ingen vet väl egentligen hur hon är. Men håller helt med dig, gränslöst.

      Binkats verkar tycka att det är lattjo lajbans att vara tjenis med soc och att bli anmäld till soc. Bara det visar att nåt är allvarligt mentalt snett i deras hjärnor. Skrämmande om inte soc ser hur sjukt galet och dessutom olagligt det är att grooma, sexualisera och klä ut sina minderåriga barn till horor på en fest för vuxna med temat horor/hallikar. Bilder på barnen lades även ut till beskådan på nätet troligen av fadern själv, där serverade man verkligen pedofiler på ett silverfat.

    Det är ju ingen mer än Katrin, Bingo och socialsekreteraren i fråga som vet exakt hur lättvindigt och ”bra” mötet gick för Katrin och Bingo, eller hur? Dom har ju bevisligen kvar vårdnad om sina barn, men jag tvivlar starkt på att det bara var att förklara och så var det bra med det. Skulle säkert tro att man ser röda flaggor på en mängd beteenden där. Men det är ju sekretessbelagt och sånt kan man ju inte heller förvänta sig att K & B berättar om offentligt, för barnens bästa om inte annat så ska dom ju sluta prata om det här. Det finns ju många barn som verkligen lider men för den sakens skulle ska man inte förbise annat som händer – alla lägen där barn kan fara illa eller utnyttjas ska man ju vara uppmärksam på. Barnen kan ju inte skydda sig själva på samma sätt och vet inte i den åldern vad som är OK eller inte…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.