Kan det verkligen vara…?

Bella ska på gala-galej i veckan och bestämde sig för att unna sig nya assessorer till den vita klänning som Stylein tråcklat ihop till henne.
Utrustad med det stora kreditkortet promenerade hon hela den långa vägen från kontoret till Birger Jarlsgatan – minst 150 meter – för att besöka butik Savannah och Pradabutiken och kom därifrån hela 24 239 kronor fattigare men vissa av hennes läsare verkar anse att det inte var så väl spenderade pengar.
8 600 spänn och så ser man fortfarande tårna?

Man kan nämligen se hennes tår vilket konstaterades av en läsare som kallade det hela för ”inte alls classy”.
Jag hade ingen aning om att det var classless att visa tårna, jag trodde mer det handlade om att det obekvämt men man lär sig någonting nytt varje dag, och ni – mina läsare – har lärt mig mer om ”white trash” än någon annan.

Att visa tårna i en sko på det här viset?
Är det mer, mindre eller lika white trash som att lämna lapparna kvar på Iittalaglasen, inte bära vantar på vintern eller att leka på gatan?
Eller rör det sig om någonting helt annat?

151 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det ser äckligt ut och är fult när skorna är alldeles för små.

      Inte snyggt alls, men skorna är snygga

        Håller med. Skorna superfina men ser små ut…??

      Jag har de skorna och de ar nagra av de mest bekvama jag haft (som alla Manolos) men jag kan intyga att de inte ar designade for att visa toe cleavage; jag har normallanga tar (att jag ens skrev detta?) och mina syns inte alls. For referens sa syns de ibland nar jag bar andra marken och modeller men dessa ar faktiskt ovanligt tackande och ’classy’ for alla tillfallen sa mina five cents ar pa att hennes fotter inte ar gjorda for dem. Alternativt att de ar for sma och det ar ju bara dumt rakt igenom. Case closed.

    De ser överlag rätt illasittande ut, men det är ju en extremt klassisk modell. Dock mycket bröllop för mig, Ffa om de ska användas till en vit klänning.

    Men alltså, det handlar ju om hur ens fötter ser ut. Jag har väldigt korta smala tår och dom syns aldrig. Medans Isabellas brukar ju synas i alla klackar nästan. Så tycker inte det är något man måste påpeka för någon ? Ganska onödigt.

      ”Isabellas tår brukar ju synas i alla klackar nästan”, haha… fan vad mycket onödigt man vet saker om dessa influencers ? (sagt med vänlighet!)

      Ja! Minns ni när det diskuterades i tidningarna om folk som opererade sina fötter och tår för att de skulle passa i de trendigaste skorna? (Just Manolos pga SATC) det är ganska många år sedan, pre sociala medier.

    Hangeisi ska inte visa så mycket toe cleavage så det ser mest illasittande ut. Louboutins pigalle har dock perfekt cleavage. Inte alls trash, dock smaksak och mycket obekvämt. Jag gillar det — om bärarens tår är raka och inte ihopknölade.

      *Hangisi

    OT men Underbara Clara har skrivit ett intressant inlägg om influencers roll i samhället!

      Tycker hon är så tråkig….torr som fnöske. Fröken Vet Allt Har Alltid Rätt.

    Vet inte om det klassas som WT – tror inte det. Däremot förstår jag vad hon menar med ”inte classy”. Ser ju ut som när tvillingsystrarna i Askungen ska försöka pressa ner sina stora, krokiga 41:or i Askungens nätta, vackra glassko i storlek 36 (läs: glas sko. Inte glass ko).
    PS. Jag har själv stora mansfötter så jag får lov att driva om det och vet även att jag aldrig någonsin skulle gå runt med skor där mina tår pressas upp som brösten på en 15-åring som köpt sin första pushup-bh.

      Haha, så roligt.

    White trash är att ta i, men om jag hade råd att lägga 10 000 kr på ett par skor så skulle jag se till att passformen är bra. När tårna syns så ser skon ut att sitta dåligt. Har man långa tår och endast köper öppna skor under 1000 kr så får man kanske acceptera det, men om jag hade långa tår och hade råd att betala dessa galna priser skulle jag se till att hitta en modell som passar min fotform och ser snygg ut.

      Håller med!
      Jag har jättelånga tår men har aldrig upplevt att ”klyftan” måste synas, varken på billiga eller dyrare skor. Nu köper jag iofs aldrig skor i MB-prisklass så det kanske bara är på lyx-skor som detta förekommer 😉

      Men de modellerna som passar kanske inte vill sponsra ??

    Tror inte att det är WT, men skorna passar inte den foten. Förövrigt en mycket snygg sko. 8000 för en sko som inte passar är lite väl saftigt, men det kanske kvittar om man har obegränsat med pengar.

      Bella har inte obegränsat med pengar! Dessutom får hon ju allt gratis, inte konstigt då att kunna unna sig skor för 8 papp ibland. Jag är sjukskriven men lägger ändå 1000-2000kr på mitt hår och sånt som sätter guldkant i månaden

    Skulle inte säga att det är WT men tycker inte det ser särskilt snyggt ut, lite som ett illasittande plagg.

    Skorna är snarare inte anpassade för hennes fötter.

    Hur ska det där stylein uttalas egentligen? Style in? Sty lejn? Stajlen? Sti löööön? Annat?

      Style in tror jag.

      Sämsta namnet.

      Stai-liin?

        Stalin?

          Men gud jag har läst style-elin hahahaha. Tyckte det var så sjukt fult!

          Stalin och Flattered. hahahahhahahaha

      Har också funderat på det, tror det ska vara Style in, men dina andra förslag var mkt roligare ? Påminner om när jag började höra talas om LinkedIn, läste det av nån anledning som Link Edin, och fattade ingenting ???

        Haha, jag fick för mig att pinterest hade ett extra e och något med tallar att göra första gången jag såg det. Pine-terest.
        Pajnterest. När någon annan uttalade ordet blev det då vansinnigt mycket mer logiskt.

        Haha hade en chef en gång som alltid refererade till Pinterest som ”P-interest” som att man är väldigt intresserad av bokstaven P… eller ”pee”? Vred på mig varje gång han sa så i möten och tillslut var det en kollega som bara var tvungen att rätta honom.

          Men…. hur uttalar man det då? Jag vågar inte säga det högt men tänker att det det är ”pinter-rest”?

            Jag tänker som ”interest” men med ett ”p” först.

          pin-terest bör det nog uttalas. Eftersom de syftar på att man ”pinnar” fast (nålar fast, på svenska) sina intressantaste foton på en korktavla, fast på internet då. Alltså ungefär: Pin your most interesting pictures -> Pin – terest.

          Första gången läste jag pintherest, som i ”pin the rest” och ba..???? Så läste en gång till och det made ju fortfarande inte sens men insåg iaf att det inte betydde ”pinna resten” typ… Haha

        Hahaha Linkedin är det egentligen linked in..? Jag har alltid sagt ungefär som du, kanske uttalat det mer ”linke-diin”?

          Ja, Linked in ?

        Shit, så trodde jag att det var. Hur ska det uttalas?

        Va?? Jag trodde också det uttalades Link Edin, och tyckte det vad ett kasst namn!!

          Skönt att höra att jag inte är ensam om denna missuppfattning ? Kollar man Linkedins logga blir det mer logiskt då ”in” är markerat med blått för att skilja det från Linked, alltså Linked In, man ”länkas in” i ett nätverk typ…

      Stylein är väl en liten bokstavslek pga att grundaren heter Elin. Typ Style Elin. Inte för att det påverkar uttalet men hörde denna förklaring för många år sen.

      Engelska googletanten läser upp det som stajj-lajjn när jag skriver in det där.

        Engelska googletanten ? älskar att leva i 2018!

          Som min faster, säger ”Dollar Tore” åt dollar store då hon inte fattar att dollartecknet tillhör namnet…..

    Det är bland det fulaste som finns när man ser tårna tycker jag? men så tycker jag tår på alla sätt är väldigt äckligt?

    Vet ni alla som slänger er med WT- begreppet vad det betyder fr början och hur det uppkom?
    Inte? Nä tänkte väl det.

      Om du följer länkarna eller googlar på white trash här på bloggen så kommer du förstå vad det handlar om. Det är en utdraget skämt som startade med lapparna på Iittalaglasen.

        Har aldrig riktigt förstått varför du tar upp det hela tiden. Så det är ett skämt? Trodde du var orolig för att passa in själv (det gör du inte).

          Haha, nä..
          Det är en följetång som pågått här på bloggen sedan januari 2017.
          https://bloggbevakning.se/2017/01/19/dagens-basta-3/

        Ja jag fattar. Har följt. Vet att du är ironisk i inlägget osv. Tycker dock att många som kommenterar om WT här och på andra ställen, visar att folk inte vet historien bakom ordet. Och min personliga uppfattning är det är skittöntigt att slänga sig med det uttrycket.

          Sanne, Kan du förklara relativt kortfattat?

    På tal om detta minns jag Bellas huvudbry när hon skulle bestämma om Flattered-inneskorna skulle ha ”tå-cleavage” eller inte.

      Jamen, precis! Om jag minns rätt var hon en ivrig förespråkare för att tårna inte skulle synas.

        Men allas tår ser inte likadana ut. Tyvärr fick väl Isabella inse att hennes tår syns oavsett.

        Tvärtom tror jag? Bella ville ha cleavage men Pingis ville ha utan?

        Jag är stark förespråkare för no toe-cleavage btw

    Det är väl som det mesta i Bellas liv. Hon struntar i råd och vad som passar sig eller inte. Hon hade visualiserat att köpa just de skorna och då gör hon det, oavsett hur de ser ut på. 🙂
    Går helt i linje med hennes övriga livsfilosofi där hon vägrar ta goda och kvalificerade råd i övrigt.

      Trist att hon inte tar alla sina klagande följares råd :(. Då hade detta oerhörda kunna undvikas.

        Men skojar du?! Nog för skona är ful men varför skulle Bella bry sig i vad vi säger?!

          Jag är ironisk.

          Blev anonymt svar för jag glömde fylla i. Men det var alltså ironi fr min sida.

      Fast varför ska man vara tvungen att ta andras råd eller gå efter ”vad som passar sig” när man ska köpa skor? Vill hon verkligen ha dessa skor så ska hon väl få ha dom.

    Som mamma alltid sagt: ”pengar kan inte köpa smak”! Men skorna i sig var ju mycket fina ☺️

    Snyggt var det då inte.

    ,,men skon ser ju för liten ut ?? Som att hon pressat ned foten med våld. Tycker öht inte om kläder och skor som inte sitter bra, kan sabotera en outfit helt ju.

      Inte bara en hel outfit, utan en hel kväll. Fy fan för att ha ont i fötterna alltså…

      Typ som Askungens styvsystrar.

    Det där har jag tänkt på tidigare när det gäller Flattered.
    Designa egna skor som passar sina fötter så dåligt?
    Jag förstår inte, borde de inte då formges så att de passar bra och ser snyggt ut?
    Bellas tår syns på flera av modellerna och jag tycker inte det ser snyggt ut.
    Men å andra sidan, det är vad jag tycker…….

      Fast om nu Isabella har ovanligt långa tår så vore det ju enbart korkat att ha hennes fötter som mall. Det är ju business drt handlar om liksom 🙂

    Inga fashionistapoäng där trots det saftiga priset.Ser sjukt obekvämt och misfitting ut.

    Men hur ytliga är folk egentligen ? Allas tår ser olika ut. Varför ska man ens bry sig hur mycket någon annans tår syns i dennes skor

    Den modellen ska inte visa så mycket tår, hon har för långa tår och för breda fötter som helt enkelt inte passar i den skomodellen. WT är det inte, men det ser dumt ut. Som hon pressat ner fötterna i alltför små skor.

    Designen på skorna är sådan. Tex Jimmy Choo s skor görs så för att det anses ”sexigt”. Det är alltså inte White trash utan design på dyra skor, av fint märke, gjort för damer för att vara sexigt.

      Fast nej. Såhär brukar det inte se ut, men å andra sidan kan inte Bella hjälpa hur hennes fötter se ut och man ska inte behöva skämmas över dom

      Nej, designen på denna modell är inte menad att vara så. Det är inte så att ett helt märke gör en enda sorts passform över foten… ba ”aha men det är jimmy choo då ska det synas cleavage” stämmer inte. Dessutom brukar väl just jimmy choo ha ganska högt skurna pumps generellt? Blahnik och Louboutin går lägre.

    Toe-clevage ska man ha!! Det är snyggt

    En annan sak- intressant att hon investerar i stylein och ber dom (kräver?!) att dom ska specialsy plagg enkom för henne. Det är ju ett pyttelitet bolag så kan bara tänka mig hur enormt resurs/tidskrävande det är. Svårt att säga nej till handen som matar en…

    OT ! Annica Englund vill ha en man som Mr Grey som alltid ger henne grymt bra sex , alltid sin uppmärksamhet men absolut inte ger henne presenter för det har hon aldrig gillat att få ?? men att ta emot Guccipjuck och svindyra smycken av ”vännen” Billy är tydligen inga problem ? Förklara gärna skillnaden för mej 🙂

    Ser ju lite ut som hennes tår aldrig tar slut…

    Nja, jag hade valt en annan modell på sko. Har själv svåra fötter och kan inte ha vilken sko som helst men det är bara tugga i sig.

    Skon är lite för liten.

    Bredden är inte bra till ILs fot, inte längden heller.

    Tittar man lite närmare på bilden ser man konturerna på ILs fot, med ”knölar” och allt (knölar som de flesta har, på ett eller annat sätt). Det kommer förstöra sidenet och det invändigt tunna, tunna skinnet (som ju IL, naturligtvis inte har, för böfelen, hon är ju vegan! 😉 )

    Synd på så dyra skor.

    //Moa

      Hej Moa! Du sa till mig ”låt ingen säga något om dina erfarenheter” eller något liknande så klart, jag har tänkt på det det sista, det va ett riktigt bra sätt att tänka på, och jag har deltagit i flera konversationer här det sista utan att få stressreaktioner?

      Jag tog det till mig och använder det i fler sammanhang. Till exempel att jag får tycka vad jag vill. TACK!! Passade perfekt nu när jag haft uppehåll med psykolog.

      Hoppas det är bra med dig❤️ Uppfriskande med en person som är så tydlig och saklig!
      Kram

        Ps. Idag ”skällde” jag till och med ut tingsrätten, accepterade inte att bli uppringd utan ville följa med i luren och prata med en domare, och det gav resultat efter en månads kämpande med att få målsägandebiträde ?

        Ååhhh… Vad roligt att kunna dela med sig och kunna vara till hjälp.

        Du når mig på: barajag77@gmail.com

        Kram

        Moa

      Jag tycker att de ser för smala och för långa ut för henne. Som att hon gått upp en strl för att få plats på bredden. När hon går sedan kommer foten att glida fram och skon glappa, förenat med livsfara 🙁

      //har ett par new very privé där foten glider fram och jag har dödsångest varje gång pga alldeles för hög höjd

    Nä, inte snyggt.. På bilden sitter hon ju dessutom ned. När hon ställer sig upp och det blir tryck på foten måste det ju se ännu värre ut? Plus att fötterna lär svullna efter nån timme i 10 cm klackar ?

    Hiskligt fula, lika så hennes BUS!

    Alltså. Guys. CHILLA!
    Jag har stora och platta ankfötter och har alltid HATAT klackar pga alltid så obekväma och passar typ aldrig. Men! Har ett par favvosar jag ägt i fem år och de är de SÅ bekväma och perfekta. Och tårna sticker fram på samma sätt som bellas.

    Slutsats: TROR NI EN MÄNNISKA KÖPER OBEKVÄMA SKOR FÖR ÅTTA LAX!? Bara för att tårna syns betyder det alltså inte(!) att de är obekväma. Lord.

      Exakt. Mina korta små hår mosas på samma sätt, bara art det inte syns . Det hade alltså sett lika obekvämt ut om man kunde se igenom mina skor.

        Små tår *

        Och menar alltså att klackar trycker ihop tårna oavsett om det syns eller inte. Men drt betyder inte att de är obekväma.

      nej, vi säger att skon inte sitter bra på henne vilket en ser i hur strukturen är, fotvalvet ligger i relation till klacken och sedan hur tårna ligger i vinkel till utsidan av foten.

      Ja… Jag tror precis vad som helst om oss kvinnor när det gäller skor.

      Alla mina vänner, genom åren har ljugit om sin skostorlek. Kanske inte nu då, när vi förjar bli äldre, men innan.

      Jävla Askungen och hennes systrar. Stora fötter = ful, det vet vi ju alla. 😉

      Själv, köpte jag mig ett par fantastiska sandaletter i strl 42. Själv är jag en 38. Dom var snyggaste jag sett, det var sista paret, det var på rea och jag inbillade mig att jag skulle fästa fötterna i dubbelhäftande tejp. Inga problem! Allt blev problem, men dom fick bo hos mig och blev sedemera degraderarde till klackskorna i barnens utklädningslåda.

      Så ja, jo man köper både för små och förstora skor.

      // Moa

      Vi skiter väl i om skorna är obekväma eller inte. Det ser fånigt ut i alla fall.

    Vågar knappt erkänna att jag tycker det är snyggt när tårna syns. Men nu gjorde jag det!

      Samma här!!

    Den här typen av spetsiga tår och stilettklackar ser jävligt smärtsamma ut för foten och ankeln. Stackars fötter och tår.

      Hallux valgus blir resultatet.

    Lite OT, men ändå ang passform på skor. Har någon förslag på klassiska ”substitut” till pumps? Eller generella tips om man har pyttefötter? Jag har väldigt smala fötter och höga hålfötter så alla skor ramlar av eller glappar. Ankelrem på pumps är superfult tycker jag, så då blir det typ sandaletter som inte går att ha hålfotsinlägg i för att de är öppna på sidorna..

    Sorry mitt gnäll ?

      Åh, har exakt samma problem. Ballerina är i princip omöjliga att ha.

        Aa ballerina klapprar lika fint som flipflops ?

        Leta efter ballerinas med lite resår där bak och ev även runt om. Typ som dessa https://m.zalando.se/tamaris-ballerinas-black-ta111a0t3-q11.html

        Sitter som en smäck med resår! Vill aldrig ha ballerinas utan igen.

      Hahaha läste ”AXELREM på pumps är superfult” och hann få nån bild i huvudet av ett par sjukt obekväma och opraktiska skor med inbyggd snubbelfunktion ? hoppas du får nåt bra tips! Mvh en annan minifot

        Haha det kanske skulle vara något ..

      Kan du tänka dig typ aquazzuras Matilde? 75orna är väldigt bekväma och med hög hålfot bör det motsvara ”platta” för andra. Finns säkerligen billigare alternativ, men designen var det första jag tänkte på.

        Tack! Det ser lovande ut

      Hurra, jag är inte ensam om att ”åka ur” skor som inte har remmar pga jättesmala fötter! Jag måste ha någon slags rem för att ”sitta fast” ordentligt. Otroligt tråkigt, jag vill också ha fina ballerinaskor eller pumps. 🙁

        Samma här! Förstår inte varför det inte görs ballerinaskor med rem.

          Miu Miu har ballerina med remmar 🙂 Finns många märken som gör kopior på dem också!

      Har samma problem. De enda skorna som sitter bra på mig, förutom pumps med remmar då, är skor med snörning. De sitter som gjutet och är så mycket bekvämare att gå i. Aldrig mer pumps!

    När kommer du skriva ett inlägg om varför du lämnade Nöjesguiden? Dom betalade ju dig 100 000 kr per månad, det är ju en väldigt bra blogglön att få varje månad! 🙂

      Men hon har väl redan sagt varför

      Det skulle vara intressant att läsa men det är nog lika bra att camcam inte har gjort det. Man ska aldrig -öppet- snacka skit om sin gamla chef, även om det är berättigat. Det leder bara till bad will.

      I vilket inlägg skrev Camilla varför hon slutade? Har inte sett det någonstans. Hon berättade innan hon bytta plattform att det var massa olika anledningar och att hon skulle berätta allt när hon väl är på den nya plattformen.

      Är folk intresserade av det? Jag trodde bara ni var intresserade av varför jag inte fick skriva om Nellie…

        Ja.

        Jag skulle gärna vilja veta varför du valde att sluta på Nöjesguiden, med en lön på 100 000 kr per månad så hade jag lätt stannat kvar. 🙂

          Det kan jag inte berätta om än tyvärr men så snart jag kan så kommer jag göra det.

          Varför kan du inte berätta om det nu? Du har ju bytt plattform?

      Men sen vågade hon inte riktigt stå för att hon skrivit att hon tjänar 100 000 och sen skrev hon att lönen för sidvisningar sänktes mycket så hon behöver ha samarbeten för att få upp lönen, och numera ser vi en hel del reklam för böcker och klädkollektioner och även någon länk idag men inget är reklam eller samarbeten nej nej men eller hur sure.. hon är bra på att linda in och förtäcka reklamen och folk går på det haha.

        Vill du att jag ska förklara skillnaden på länk och adlink för dig? Eftersom du inte riktigt verkar förstå hur de fungerar?

        Kan du ge dig? Troll.

      100 000 per månad? Är det en 0 för mkt här?

        Nej, Camilla berättade i en frågestund att hon tjänade 6 siffrigt per månad så det blir 100 000 kr per månad 🙂

          Nja…egentligen inte..
          Jag sa att jag tjänade sexsiffrigt när det begav men jag gav aldrig någon summa. Det skulle alltså kunna betyda att jag fakturerade 100 000 kr i månaden. Eller 900 000 kr i månaden. Båda är sexsiffriga…

          Men som sagt..
          Mycket vatten har runnit under broarna sedan jag svarade på den frågan men mer än så kan jag inte säga i nuläget…

    Dessutom är ju fötterna superflammiga av brun utan sol? Kanske är det som får det att se så ihopknölat ut? ?

    WT vet jag inte precis men ser ut som att skorna är för små när tårna sticker fram sådär. Lite dum färg också till den oranga BUS-färgen hon har på fötterna men each to their own. Om hon tycker att det är snyggt så är det ju toppen för henne.

    Va de inte när Bella höll på o starta sitt sko-designande som hon hade problem med nageltrång, hon kunde typ inte enahanda täcket på fötterna för att det gjorde så ont?
    Menså fick hon till sin ballerinasko o så va de löst

      Enahanda? (obs, menar ej att vara sarkastisk utan undrar genuint vad du menade).

        Ens ha ska de stå. Slappt skrivet från mobilen ?

          Ah 🙂

    Jag får bara Weird Al’s ”Tacky” på hjärnan när jag ser henne i flammig bus och bara fötter i brackiga pumps och stentvättade jeans.

      Åååh Weird Al. Älskar honom!

    OT!
    Har ni några tips på snygga skor som passar till utgångar? Jag är20 år och kan absolut inte gå i klackar, så blir att jag måste ta sneakers men det ser ju inte så partajigt ut….

      Sneakers är nice! Men annars boots med liten klack så är du good 2 go! ?

      Har du provat skor med kilklack eller högklackade stövlar med en låg och bred klack?

      Jag har inte så lätt för att gå i klackar heller men jag brukar köra på den här stilen när jag vill kunna gå bekvämt och inte få skitont: https://www.stevemadden.com/product/MADELINE/249730.uts?selectedColor=BLUSH-SUEDE

      Som du ser så är klacken rätt hög men plattformen där fram saves the day! Foten blir inte så ”arched” som med vanliga klackar. De finns andra modeller såklart som har lägre klack och bra höjd på plattformen så det känns nästan som att gå i lågklackat 🙂 Om du går in i en skoaffär så kan de säkert hjälpa också! Jag säger att jag går mest i sneakers och brukar alltid få bra hjälp att hitta något snyggt men mer bekvämt.

    Vi får hoppas skorna är bekvämare än vad de ser ut.. Bara jag som reagerar på hur tacky den där väskan ser ut med en guldig Pradalogga?! Ser ut som en Michael Kors eller DKNY väska ju, för 15k…

    Tåspringa som syns får mig att tänka på raggarhäng a la Ronny och Ragge?. Bara jag?

    OT
    Men guuud vad jag stör mig på ordet ”ljuvlig”! Hur kan precis ALLT vara ljuvligt?! Blondinbella använder det i typ varje inlägg.. jag vet att jag inte borde bry mig men jag kan bara inte sluta läsa.. hehe

      TACK! Stör mig ofantligt på det. Sa senast idag till killen min att jag ogillar ordet ljuvligt för att det låter ”skrytigt” på något sätt? Isabella var väl först med det, men sett det inne hos Forni också. Skäms lite att ett ord kan få mig att bli så illa till mods

    Alltså, heter det ”toe-cleavage” på riktigt ? Och finns det skor där det är meningen att tårna skall synas, som på Isabellas bild ?
    Jag bär aldrig denna typ utav sko och känner ingen som gör det heller, så jag har aldrig hört det uttrycket.
    Jag tycker mest att det ser lite trångt ut, men det gör ju i och för sig ofta när brösten tittar ut också 🙂

      Säkert finns det någon fotfetischist där ute som går igång på det där och har skapat begreppet.

    Alltså, pradaväskan var väl helt ok, och hade jag haft pengar att lägga hade jag gärna köpt på mig ett gäng designerklassiker så jag brukar inte vara den som tycker att ”man lika gärna kan köpa en väska på HM” – men undantaget loggan ser den verkligen exakt ut som den aftonväska jag i ren desperation inför en bal där jag var tvungen att ha med den gigantiska jourmobilen köpte på just Hm för typ 129 kronor. För 15 000 hade jag kanske velat ha lite mer utpräglad design…

      Kanske är riktigt läder, inte plast? Fast fashion kopiorna brukar ju annars vara så lika som det går att få dem.

    Okej, vet att det här inte är världens mest seriösa ämne men en snabb googling hade ju kunnat lösa den här frågan. Mahnolo Blahnik som gjort de där skorna var den som ”uppfann” eller i alla fall gjorde toe-cleavage till en grej. Det är meningen att skorna ska sitta sådär, de är urringade, som en tröja eller klänning kan vara (fast för tårna då alltså).
    https://en.wikipedia.org/wiki/Toe_cleavage

      Det gällde ju bara de två yttersta tåspringorna, dock. Inte alla tår.

      O…m…g: Manolo Blahnik himself opined that ”the secret of toe cleavage, a very important part of the sexuality of the shoe” is that ”You must only show the first two cracks.”.

    Jag tycker inte riktigt om när tårna syns, tycker att skorna ser för trånga ut då. Men vi är alla olika ??‍♀️

    …nu kom jag på vad bilden påminner om; som fläckiga prinskorvar, nedtryckta

    Ja jag är taskig men jag skyller på enorm hunger och Pms

    Strunt i tåklyftan, vad sjutton är den glittriga fyrkanten längst fram? Ser ut som att nån tappat julgransglittret (sån lång som man snurrar runt granen om någon fattar vad jag menar:P) på skon..

    Skorna (i mörkblått då) är ju skorna som Big ”friar” till Carrie med i deras wic i SATC??

    Usch, det är så vidrigt med tår som syns. Blä för allt som samlas där emellan… Smuts å svett å Gud vet vad

    Det är inte alls trashy att visa tårna. Dom flesta moderna closed toe skor är kortare och smalare vid tårna så att dom syns. Tycker det är snyggt. Det är tantskor som täcker tårna Helt. louboutin pumps sitter också så att tårna Syns.
    Sjukt hur mycket negativitet den här kvinnan får hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.