Kenzas kollektion för Puma del 2

I mitten av februari släppte Puma en kollektion designad av Kenza, och nu kommer del 2.
Huvudpersonen själv befinner sig i LA och i Coachella-land och verkar inte velat ha ytterligare en lanseringsfest som vid premiären.

Vad tycker ni?
Jag gillar både kläderna och färgerna men ställer mig ytterst tveksam till hur praktiskt det är att träna i en tröja med utsvängda ärmar.
Det känns som att det skulle kunna bli väldigt trassligt…

Här hittar ni hela kollektionen!
Något som faller er i smaken?

Inte ens lite i samarbete med Puma eller Kenza. =) 

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Allt ser snyggt ut på Kenza, tveksamt att det skulle se snyggt ut på mig.

      OT: någon som följer Khloé Tristan dramat?

        Nooooo, vad har hänt?!

          @sigrid hon fick precis bebis och han var otrogen mot henne nu i dagarna med iaf en tjej, kanske två.. kräk.

            Va? Nu i dagarna också? Fy! Jag läste att det var i början av graviditeten (lika illa det) men trodde de lappat ihop det och att allt var ’ok’ nu.

              Nu har hon fått barnet. Inget tillfälle är ju bra att vara otrogen, men att sitta där med en nyfödd bebis och en nyss otrogen kille måste ju vara fruktansvärt.

                Nej precis. Inget tillfälle är ok, men som du säger sitta där nyförlöst och ha allt det här över sig också. Vilken skit!

            Nej, filmen med de två tjejerna var från i oktober. Nu i dagarna ska han ha flörtat med någon

        lite halvt, tycker hemskt synd om henne iaf. Men han var ju ett svin redan när hon träffade honom tyvärr så ingen större överraskning egentligen..

        Jag! Och som jag fattat det lämnade han sin förra tjej medan hon var gravid för att vara med Chloe? Eller de kanske hade gjort slut innan han började träffa Chloe?

          Tristan lämnade sin gravida flickvän för khloe.

          Nu har framkommit av paparazzi och övervakningskameror när han hånglar, motorbåtar och får sitt kön smekt av två kvinnor. Från oktober.

          Förra helgen fastnade han på bild kyssa en tjej, åka till hotell med samma tjej och sen lämnade hon stället morgonen efter i exakt samma outfit.

            Motorbåtar? Är det som när Bey sjunger om surfboard?

              Hahaha nej motorbåta är att trycka in huvet mellan brösten på en tjej och låta som en båt,..

        Jag!! Hon som ska föda i dagarna. Plus att hon skiljde sig från Lamar för att han var otrogen. Tycker faktiskt synd om henne

          Hon har fått sin dotter redan

        Åh Kardashians är mitt guilty pleasure. Pinsamt men sant. Tycker så synd om Khloé men blev ordentligt skadeglad när en hel arena buade ut Tristan på en hemmamatch och höll upp skyltar med hjärtan för Khloé.
        Trist att behöva föda barn (sitt första och otroligt efterlängtade!) under sådana omständigheter.

          Ja det är verkligen så tragiskt för hennes del. Må han för evigt få sura uppstötningar, vidriga as.

          Hur kan man vara såååååå korkad att skaffa barn med en man som lämnade sin högravida kvinna och tro att han inte kommer vara ett svin moy dig?! Jisses!!

            Tjejen som Tristan har en son med, Jordan, har själv gått ut med att Tristan inte lämnade henne för Khloe eller liknande, de gjorde helt enkelt bara slut.

            Tycker det känns så fel att blamea Khloe och tycka hon är ”sååå korkad”

            Sluta blame:a henne. Det är han som borde vara trogen och vettig i huvudet istället!

      Jag vet att det skulle se snyggt ut på dig!

    Förstår inte grejen med crop tops när man tränar. Jag vill ha en lång tröja som inte åker upp när man lyfter på armarna, eller som täcker rumpan när man böjer sig ner tex när man gör squats. Det värsta är ju när man måste dra i tröjan hela tiden för att inte ha en glipa.

      Jag tränar alltid i en oversize hoodie, haha. Inte så instagram-snygg direkt, men det funkar bra 🙂

      Själv känner jag mig mer ”fri” att röra på mig i en kortare tröja och föredrar det framför längre tröjor… men det kanske är för att jag är väldigt varm av mig. Skulle aldrig kunna ha långärmat, för varmt och ger mig nästan lite klaustrofobi.

      Puma har ju inte bara träningskläder, utan även street wear….

    Tycker kollektionen är ganska så intetsägande. Inget jag blir exalterad över och vill köpa.

      För övrigt skulle det ju va uppskattat om Kenza kunde bemöda sig med att reklammärka inlägg lite mer konsekvent, istället för bara nån gång ibland. Tänker på inlägget om när de tar en hike i LA, konstigt nog bara klädda i hennes nya kollektion som råkar lanserar i inlägget efter…

    Camcam vet du om my löser till mäklare ? Hon svarar inte i bloggen , samt när hinner hon det ?

      Nej, jag vet inte mer än du tyvärr..

      Ja, hon läser till mäklare. Hon gjorde det innan årsskiftet iaf. Vet inte om hon har tagit paus i studierna.

        Har för mig att hon skrivit att hon tog paus för att flytta vilket verkar helskumt. Sedan skrev hon väl tidigare Att hon skulle jobba på mäklarkontoret ett par dagar i veckan och att hon var anställd där men de har ju inte nämnts på månader.

    Har aldrig förstått grejen med långärmade tröjor som har jättevida ärmar. Hur man än gör så hänger och slänger de stora tygsjoken överallt och blir smutsigt! Opraktiskt!

    Måste ha någon av de blommiga tshirtarna ? har bara inte bestämt färg än…

    Byxorna är iaf träningsvänliga ut… Det andra känns mest designat för influencers som åker till gymspegeln för att ta selfies.

    Sånt trams! Det där är verkligen inga träningskläder! Såvida man inte låtsas ”träna” för att få snygga bilder till sitt Insta, och då tränar man inte i vilket fall som helst. SÅ larvigt. CRINGE!!!

      Håller med. Allt som heter funktionalitet har man ju totalt slopat till förmån för.. ja.. vad? Ser sannerligen inte ut som träningskläder i alla fall.

        (syftar alltså främst på tröjorna)

      Vad arg man kan va då 🙂 Helt sjukt ? Är det ”verkligen inga träningskläder”? Verkligen inga? Wow. För det första, så ÄR inte allt träningskläder, det stämmer. Vare sig det kommer från Puma eller Adidas eller Nike, ingen har lovat att ALLT ska vara 100 % tränings- och funktionsplagg, så det är inget att vara sur över heller. En del saker är fritidsplagg och överdragsplagg före/efter träning. Ta till exempel hoodien, som jag personligen inte tror är utformad för att använda på ett svettigt pass direkt utan snarare nåt som passar till tex ha som överdragströja till/från gymmet, eller ha på sig på promenad, ELLER – på fritiden, OM man gillar det. Jag tycker tex inte att hoodien är snygg personligen. Men så kan jag även uttrycka en sån sak på ett civiliserat sätt också. Men vad är det för fel på resten? Varför är inte hennes träningskläder träningskläder? Vilket märkligt uttalande. Oversize t-shirts och linnen har jag tränat i flera år, älskar det över tajt linne. Tycker inte Kenzas var så snygga bara, gillar inte passformen och färgerna. Men det finns det ju andra som gör. Att du inte vill träna i det gör inte att du bestämmer vad som ÄR träningskläder. Sen är det sport-bh, träningstights, träningslinnen, ja helt vanliga träningskläder vare sig du ”tycker” det eller inte.

      Jag förstår inte varför man måste vara så otroligt utdömande. Kenza själv tränar ordentligt och inte ”på låtsas”, jag tror inte det är designat för att låtsas träna.. Eller att alla influencers går till gym för att ta kort sen går? Va? Nu tror jag väl vi får växa upp lite här. Vad är det som gör en människa så otroligt bitter och elak över att inte gilla nåt andra har designat att man känner behovet att gå på på detta vis? ? Precis som de flesta andra märken görs även fritidskläder, precis som står angivet på Stadium om kollektionen så kan man ha på sig kläderna på gymmet eller en vanlig dag på stan. Kollar man igenom kollektionen är det helt vanliga träningskläder plus kepsar, skor, jackor och andra fritidskläder, precis som alla andra märken har, eller Puma har annars. Skillnaden på Kenzas kläder är att hon i sin kollektion har de där ärmarna på ett par t-shirts och hoodies, och vips så är ingenting träningskläder överhuvudtaget? För att du inte tycker det är snyggt eller vad?

      Träna i det du tycker är snyggt och bekvämt, och gå i terapi för hur otrevliga ni blir när ni ska kritisera kläder ni inte gillar. Det är orimligt. Gäller er allihopa som blir provocerade av kläder ni inte gillar. Jag tror inte att ni mår bra.

      Mina egna åsikter – förutom sweatshirtsen (som jag inte skulle träna i vare sig det är Kenzas eller nån annans hoddie) och de korta t-shirtarna (gillar korta t-shirtar i träning rent allmänt annars) är det riktigt fina grejer. Älskar svarta WCT-jackan (som, också, är ett fritidsplagg och inte är till för nåt svettigt aerobicsplagg) dock känns en del plagg ganska tråkiga för min smak. Den blommiga sport-bhn är både skitsnygg och ser väldigt bekväm ut. Överlag har jag svårt för det där modet som visar sig i de stora ärmarna, men alla kan inte gilla allt. Det krävs nog att man ska vara lite yngre än jag är också. Förstår mig sällan på ”modet”.

        Oj

        …breathe…

        Jises…

        Jävlar, har du inte haft någon att prata med på länge?

        an….das….

        Haha! Det är nice med tjack, eller hur? 😉

    Ser framför mig hur jag kommer lufsande och blöt som en nybadad björn i spåret med de där svängärmarna och magbulan guppandes mellan tightsen och tröjan…. Då har jag ändå tights som går hela vägen till tjotahejti. Jösses skulle ju se dummare ut än jag redan gör i spåret och tanterna skulle skratta åt mig 🙁

    Raljerande å sido, möjligen att jag skulle köpa svarta tights. Fast inte från Puma (rönnisch och under armour in my heart) så ah, nä. Nä jag skulle inte köpa något.

      hahaha! Underbar beskrivning!

    Idag lanserar sportmärken inte enbart sportkläder, utan de skapar leisure wear. Så Kenzas kollektion är inte per definition sport kläder, utan snarare fritidskläder. Fina ”sportiga” kläder

      Athleisure ?

    OT knivmickes senaste instastory gav mig magont. Vadå hans sista år?

      ”Club 27″9

        Utan 9 ?

          Hmm ja jag vet vad 27 club är men knivmicke är ingen musiker och det är ju hemskt att skriver så

            Googla många kändisar som dött 27 år gammal!

            Men han tror ju att han är kändis ???‍♀️

    Vad är grejen med så korta tröjor? Jag vill inte visa bilringarna vid varje situps… ?

      Då kan du ju köpa andra tröjor 😛

      Ja precis, då tycker jag du ska köpa normallånga tröjor! Jag brukar rent generellt också köpa kläder jag tycker är fina och som sitter bra, så det tycker jag du också kan kosta på dig. Du behöver inte fundera så mycket på vad andra har på sig. Jag tror inte det finns förklaringar om vad som är ”grejen”, man gillar det eller så inte, du vet lite som med allt annat som finns i hela världen, kläder skor inredning, ja du fattar. Jag har haft korta tröjor på danspass men oftast har jag det över ett tajt linne. Tycker det är bekvämt och snyggt. Jag vet inte om det förklarar ”grejen” tillräckligt mycket för dig,men mer avancerat än så har jag inte tänkt när jag klär på mig, brukar inte ifrågasätta vad ”grejen” är när jag köper nåt jag gillar. För egen del kör jag inte med magtröja vid just träning som involverar sit-ups. Det skulle jag tycka vore obekvämt. Sen finns det många som kommer ha på sig kläderna även när de inte tränar, precis som med alla andra märken, och precis som vanligt så finns det folk som gillar magtröjor till vardags också. Oroa dig inte, de går säkert åt. Du behöver inte ha magtröja.

        Camilla du verkar lite väl passivt aggressiv…

        oh lord

    Får dansarvibbar av det där, som att det passar att dansa i, men jag dansar inte så jag kan ha tokfel. Det har jag gärna?

    Tycker generellt kläderna som är på mode just nu är konstiga. Det är massa volanger överallt, och byxorna har slits (wtf?), ärmarna är gigantiskt oversize, vissa tröjor saknar en ärm, vissa har tagit cold shoulder-trenden lite för långt osv osv osv i all oändlighet.
    Förlåt, måste inflika med de där bikinitrosorna också som går upp över naveln, in i röva och visar väldigt mycket hud.

    Nä, alltså bara jättekonstigt.

      Gillar inte själva grejen att hålen i ärmarna ska vara så gigantiska på linnet… Annars hade jag kunnat tänka mig ett puderrosa sådant.

    HAHAHAHA. Nej.

    Njae inget för mig direkt. Men mysbyxorna (säger man så nu för tiden?) var ju faktiskt rätt najs ?

    Någon som vet om det finns en flashbacltråd för 19åringen från Sundsvall som beställer grejer i youtubers namn osv?

    Asså din blogg nu för tiden!!?? Föut var typ 2/3 av inläggen intressanta. Nu max 2/10! Och VARFÖR i hela friden skriver du inte om Lagergrens??? Finns ju guld att hämta hos dessa dysfunktionella syrror!!!

      du gnäller om ointressanta inlägg och så vill du läsa om DOM tråkiga….

        Tråkiga?? Dom har ju ALLT! Osköna personligheter, dumma som tåget, otrohetsaffärer, relationskriser, högst questionable samarbeten och gråtselfies i MÄNGDER!! ??

    OT men tipsar om den här tjejens blogg: http://www.denize.se

    Följt henne länge, blev gravid som 14-åring och är nu vuxen och hennes yngsta dotter har i princip blivit kidnappad av hennes ex. Helt sjukt att en kan göra så utan påföljder fast en har gemensam vårdnad om barnet!

      Enligt svensk lag kan inte en förälder kidnappa sitt egna barn om inte den andra föräldern har ensam vårdnad.

        Nej, det är väl därför han “kommer undan”. Oavsett om det klassas som kidnappning eller ej är det ju helt sjukt att en förälder helt egenmäktigt hållet barnet ifrån den andra föräldern.

        Nej men man kan ju dömas för egenmäktighet med barn, vilket man t ex kan hamna i fängelse för? Hände iaf en bekants ex…

          Händer typ aldrig, de enda målen som har en chans är när barnen förts utomlands under (helst) flera år.

      1. Vi har alla förstått att det är du som är Denize.
      2. Man blir inte fråntagen ett barn i Sverige utan god grund och ett barn tillåts inte av myndigheter att bli ”kidnappat” av den ena föräldern. Uppenbart att något har hänt från moderns sida som är under utredning.
      3. Åk och hämta ditt barn om du är i tillstånd att ta hand om det.

        Hon har inte blivit fråntagen sitt barn av myndigheter utan från pappan (de har gemensam vårdnad), och hon går via myndigheter för att få tillbaka ungen, vilket långsiktigt är helt rätt såklart, det är mycket mer taktiskt om man vill ha chans att få vårdnaden än ditt förslag att tvångshämta barnet, men det tar ju lite tid!

        Denize hade ju en rätt stor blogg en gång i tiden när hennes yngsta dotter var liten, (sen fick hon barn med ungmamma15 ex, på den gamla goda tiden, en annan populär blogg typ 2007…) så jag tror nog det kan finnas intresse för hennes blogg utan att hon själv skriver kommentarerna.

          Har arbetat med henne vid tillfälle förut och hon verkade vara en otroligt gullig tjej. Hoppas allt ordnar sig för henne och dottern!

        +1 på det get skriver. @Hanna, du kanske skulle kollat upp vad det hela handlade om innan du skrev ihop din lilla punktlista.

        Åhh ungmamma15-tiden, det var fan tider det!

    Ot.. paulas vilseledande ämnen på instastories.. allt för att locka läsarna för att sedan ha de sämsta texterna 🙁

    OT.. Helt genuin fråga, är det normalt att ha 5 bilder på en skolåda och en på skorna när man ska visa upp ett par skor från Chanel?? Vad är grejen med lådan liksom, är det nåt jag inte fattar?? Angående Mogi senaste sko – inlägg från London..

      Jag har en annan genuin fråga, är det normalt att lägga upp ett sådant enormt adlinksinlägg som Engla precis gjort?
      Tjänar hon egentligen några pengar på det?

        Hon kanske tog bilderna i sin walk in closet och lådan bara råkade stå där? Skorna är från Callbes.

      Kan ha att göra med att visa att de är äkta och alla detaljer på emballaget på sin plats? Kopior är välgjorda numera men en fejklåda syns på mils avstånd.

      Bara gissar dock

    Är så sugen på flera av kläderna men har ganska precis (senaste året) insett att jag lidit av ätstörningar i istort sett hela mitt vuxna liv. Ligger just nu på en maxvikt på 58 kg på 161 cm.. Har gått upp säkert 10 kg senaste 3 månaderna, dom första kontinuerliga månaderna någonsin, utan svält och med normalt matintag plus träning och är så jävla knäckt över att inget passar längre.. kan inte ha några byxor alls, vilket jag vet är positivt egentligen men just grejen med att gå upp och ”känna mig stor” är så främmande. Är så nöjd över att börja få former över rumpa och lår, men med det följer även en mage som växer snabbare än resten. Därför håller jag tillbaka från att köpa sånt jag ser som fint för att jag tycker att min kropp inte längre passar in och överväger t.o.m bantning men fan den som ger sig! Jag ska köpa mina träningskläder och träna det jag tycker är kul, so what om magen hänger över. Det är tack vare det jag läst här som fått mig att fundera om på riktigt och inse att vi är vackra så länge vi mår bra, jag vill bara bli stark (kanske känner jag mig snyggare på vägen men det är ju bara plus) så jag pallar att jobba vidare i vården så länge jag bara orkar! Alla kan inte ha platta magar i resten av livet, men hellre några valkar och stark som en björn än svag med framsvultna magrutor och dåligt immunförsvar. Mic drop ??

      Sänder pepp till dig! Fatta vad duktig du är som kommit ur skiten <3

    Snark!

      Vill du ha nässpray? Hört att det ska hjälpa mot snarkningar, om man nu kan tro mannen min..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.