Bente slopar Youtube

Youtubern Bente ”The Bentish” Schramm har låtit meddela på Snapchat att hon är mycket nöjd med sitt beslut att sluta med Youtube – vilket då gör henne till en fd Youtuber men jag kan pensionera henne i slutet av det här inlägget om ni vill. =)
Anledningen till denna hastiga sorti grundar sig i att hon inte känt att hon fått något stöd från någon Youtubers när det stormat runt henne, och att detta beror på att hela branschen är fejk, PK och att alla bara tänker på sig själva.
Hon berättar också att hon många gånger känt sig tvingad att be om ursäkt för att rädda sitt varumärke, vilket jag absolut kan hålla med om. Men med tanke på vad det är hon tvingats be om ursäkt för så är jag inte ett dugg förvånad över att ingen ”kollega” vill backa upp eller stötta henne.

Ska vi ta oss en litet titt?

Bente backar PewDiePie efter han sagt N-ordet i en live.

Bente förlöjligar #metoo-kampanjen.

MadLady avslutar samarbetet med Bente som ska sluta med alla sociala medier och bli en ”vanlig människa”.

Bente backar Martin Timell.

Bente hatar ALLA barn.

Det här är verkligen bara ett utdrag av alla allt Bente sysslat med på sociala medier.
Ja, jag undrar VERKLIGEN varför ingen vill backa upp eller försvara henne..
Vad tror ni?

Är hon kanske bara lite missförstådd?

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon mår inte bra, skriver hon. Nä, det är ju ganska uppenbart.

      OT- kvinnokliniken i Malmö anmäler Natural Cycles (12 kvinnor gravida pga denna app i Malmö). Ps. FAJSIKEN vad allt hoppar i bloggen Camcam!

    Vet fortfarande inte vem hon är och kunde inte bry mig mindre. De gånger jag gått in på hennes kanal är när du uppmärksammat henne. Jag förstår inte vad som är intressant eller roligt med hennes kanal och tycker det är bra med ytterligare en intetsägande Tubepensionär.

    Hejdå Bente.

      Har du gått in på hennes kanal förut så vet du ju vem hon är ?

        Det jag menar är att jag inte fattar vad hennes syfte med kanalen är. Hon är helt ointressant och ja, jag har läst hennes namn typ två ggr här på bloggen och lidit mig igenom några sekunder på typ fem klipp på tuben. Det gör att jag vet att hon existerar, men fortfarande inte vem hon är.

        Sorry smartass, jag skulle varit tydligare för sådana som du.

          Men hon är väl bara en youtuber helt enkelt? Förstår inte riktigt vad mer du ska veta ?

            Du vet när man måste förklara ett skämt för någon som inte fattar och hur poängen liksom faller bort då?
            Där är vi nu.
            Men för att förtydliga för dig så är detta inte ett skämt utan en liknelse.

            Du vet när någon inte förstår ett skämt och man måste förklara och poängen försvinner?
            Där är vi nu.

            Men för att förtydliga för dig så var min kommentar inte ett skämt utan meningen ovan är en liknelse.
            Vet du inte vad en liknelse är föreslår jag att du frågar fröken om det imorgon.

          Skulle köpa ditt argument om du inte hade lagt in sista kommentaren, finns trevligare sätt att skriva på ?

            Du har inte skrivit så trevligt du heller om man ska jämföra. Ger man sig in i leken får man leken tåla.

    Men alltså 99% av det hon säger säger hon ju på skoj. Sen går inte det att ursäkta allt hon sagt, givetvis inte, men folk borde sluta gå i taket över minsta lilla.

      Hon kan säga vad hon vill (typ) men problemet är ju om man inte bara vill ha följare, utan även tjäna pengar. Sponsorer är försiktiga!

        Säg det till Mogis sponsorer heheheh.

          Mogis sponsor = pappa?

      Handlar dock mest om att influncern själv älskar att spela på antagandet att folk går i taket, de vill ju vara missförstådda och knepiga och bla bla.
      De som följer henne gillar henne ju garanterat, resten reagerar väl bara när någon annan skriver om dem.

    TACK bente! Du gör dig själv en stor tjänst.

    förstår henne helt och hållet. Är inte lätt att balansera i den smala åsiktskorridoren som finns i sverige idag. Inget får vara fel, varenda jävel är sekundärkränkt och folk viftar med ord som rasist, sexist och tolkningsföreträde vad folk än säger. Klar offentliga människor håller sig ointressanta och beigea då.

      Att vissa blir sekundärkränkta över ingenting betyder ju inte att bentes tramsiga fjortisprovokationer känns ok.

      Verkligen! Fattar inte hur åsiktskorridoren kunde bli så smal?! Vad är det för fel att håna folk som blivit utsatta för sexuella övergrepp liksom? Och varför ska man ta hänsyn till andra människor? Jag borde ju få bete mig precis hur jag vill ?

        Det tror jag ingen tycker. Men jag tror samhället blir farligt då ingen vågar argumentera för olika frågor i den rådande pk-normen av rädsla för att trampa folk på tårna. Rädsla för att argumentera föder diskussionforum där alla tycker samma sak, där folk eldar på åsikter istället för att ifrågasätta. Jag tror det är så de största klyftorna i vårt samhälle kommer att skapas och anledningen till att sveriges tredje största parti idag är SD.

      Åsiktskorridor, sicket jävla ord.

        Toppenord tycker jag! Väldigt målande

      Nja, håller inte med. Det är väldigt lätt att inte bete sig rasistiskt eller sexistiskt. Personer som tycker att livet har blivit så himla svårt för ”att de minsann inte kan göra någonting rätt längre utan att få skit”, brukar ha ganska sunkiga åsikter överlag. Måste också tillägga att om man är vit och inte kan förstå varför man inte kan säga n-ordet, så har man inte mycket vett i skallen. Nästan så att jag tycker synd om dessa inskränkta människor som varken har förmåga eller vilja att förstå att vi POC inte vill höra nedsättande ord om vårt ursprung, hudfärg eller liknande. Så svårt är det inte. Läs på. Gå en kurs. Ta hjälp för att kunna navigera i samhället. Är det verkligen så sjukt svårt att inte bete sig sexistiskt? Själv tycker jag det är lätt som en plätt. Men så är jag ocksp ganska intelligent ?.

        1000+

    Asså vad lever vissa i för verklighet? Forni ger 15% rabatt på en jacka som kostar mellan 7-9 tkr…. jag hade behövt ungefär 90% rabatt på den ??

      Okej? Köp inte den jackan då? Jag uppskattar rabatter på de dyrare kläderna, de billigare kan jag köpa ändå

        Va fint att du gör det ?

        Okej….Och med det vill du bara påpeka att du har det bättre ställt än gemene man?

          Nej? Påpekar att jag tycker rabatter är bra, speciellt på dyrare kläder som man annars inte vill lägga den summan på

      15% rabatt på 8000kr är ju ändå 1200kr rabatt så tycker det va en bra rabatt:)

        Så du kan lägga 7000 på en jacka men inte 8000? Knäppt. Skillnad om du inte har råd med 1000 men har råd med 800, 800 är inte så mycket att ge för en jacka, men 7000 är riktigt mycket och har man råd med det borde man också ha råd med 8000…

          Står ingenting i kommentaren ovan din vad personen har råd med. Det står att 1200 är en bra rabatt. Och det är det väl?

          Så bara för man har råd med 8000kr så borde man inte få använda rabatter? Känns lite skevt enligt mig men alla är vi olika .

      Men de som har råd har råd. Förstår inte varför man ska klaga eller undra vad ”för verklighet” vissa lever i. En del köper dyrare saker än andra helt enkelt.

        Avundsjuka ? Och att de inte tänker på att alla har olika utgifter, jag har tex ingen bil och inga barn att betala för. De pengarna kan jag slänga på en jacka istället

          Jag tror du är riktigt avundsjuk på min bil.

            Nej, jag tycker inte om motorfordon överlag, så inte det minsta faktiskt

          Nej… inte avundsjuka. Bara att 15% ger ett avdrag som inte gör jackan rimligt dyr ens. Jag tror faktiskt att ropa avundsjuka är ett lite förenklat sätt att se på saker. Jag kan ofta reagera på när människor pratar om dyra väskor, eller som i detta fall en jacka, som om det är en investering och att ”man kommer ha den många år”. Nej. Det kommer du inte. Konsumera mer är det som gäller men tack och lov finns det människor som börjar bromsa in och se det orimliga i det som många andra fortfarande tycker är rimligt. Det är många tankar som flyger genom huvudet när tom min mamma säger att hon ”behöver något” – hon behöver inte ett skit men vill hon köpa något så gör det men beklä det inte med investerings-skrud eller att man behöver det.

          Några få tankar och inte så utvecklat – men långt ifrån avundsjuka / Miljömedveten 80-talist

            Men då är du sur på konsumenter, oavsett pris. För det är väl inte så att du är surare på de som köper 100plagg om året för t.ex 50.000kr än de som köper 100 plagg från HM för typ 2500kr?

            För då snackar vi dubbelstandard.

          Avundsjuka måste vara det sämsta argumentet nånsin för att motsäga någons kritiska åsikt. Man är inte avundsjuk bara för att man tycker att nåt är en dålig idé/val/beslut.

        Och igår läste jag på ”klasshat” (Instagram) om folk som inte ens har råd att köpa en vinterjacka. Så verkligheten vi lever i är ett klassamhälle.

    Hennes diagnoser kräver mycket förståelse från personer runt henne. Vilket såklart blir det svårt offentligt. Det jag reagerat på när det kommer till henne är att hon många gånger skyllt på sina diagnoser när hon bett om ursäkt. Det är troligen anledningen till att hon sagt vissa saker utan att tänka efter, men hon tänker och tycker ju ändå de sakerna och därför spelar det ingen roll om hon ber om ursäkt. Hon har bett om ursäkt för att andra sagt åt henne att göra det eller hon märkt att folk blivit arga, inte för att hon egentligen ångrar det hon sagt

    På tal om det. Är det fler än jag som får konstiga vibbar av Angelica Lagergren utan att riktigt kunna sätta fingret på vad det är som gör det…? Hon är liksom… Jag vet inte… Ja, där kommer det igen, jag vet inte vart felet sitter exakt och bör egentligen inte bry mig. Hon känns bara… Fejk? Tom? Trasig? Uppmärksamhetssökande nå jävulskt?

      Får också konstiga vibbar av henne och hennes syster. De är duktiga på att höja sig själva till skyarna ?
      Ett exempel är att de tror de kan klättra uppför Mount Everest bara sådär. Jessica har också varit helt övertygad att klara att springa en halv-mara utan knappt nån träning. Fick många som ifrågasatte henne men det var enligt henne inget problem. Tror loppet är nu i april men senaste veckor har det varit tyyyyst om det.
      När man läser deras bloggar får jag en känsla av avundsjuka från den ena systern till den andra. Nåt som skaver och inte känns rätt.
      Bekräftelsebehov har de så det räcker. Vill höras överallt och tror de är bäst.

        Fast helt tyst har det ju inte varit, hon har ju lagt ut att hon har hämtat nummerlappen.

        Men ja, precis så!

      Så lätt att döma människor sådär bara 🙂 hon är väl en människa med tankar och känslor precis som du.

    Bye. Jättebye.

    För hennes egen skull hoppas jag verkligen att hon aldrig mer kommer tillbaka till youtube. Det märks så väl att hon inte mått bra på länge av att vara på plattformen och att hon endast gjort det för att överleva ekonomiskt. Hoppas verkligen hon hittar ett ”vanligt” jobb som hon trivs med istället. Det skulle nog bli det bästa för alla. Tror på dig Bente ?

    http://denize.se

    Kan du kanske hjälpa Denize att sprida hennes inlägg om hennes stulna barn? Kanske kan det hjälpa lilla Elise att få komma hem igen!

      Hade det inte varit bättre att hon skrivit vad det handlade om istället för att publicera 600 bilder? Ledsen men orkade inte scrolla mer än tio minuter.

      Vårdnadstvister sköts bäst av myndigheter, och helst inte alls av bloggläsare utan vare sig kunskap om det konkreta fallet eller socialtjänstlag, straffrätt eller barnpsykologi.

        Bra skrivet ??

      Om barnen har blivit tvångsomhändertagna så finns det garanterat goda orsaker.

        Barnen har ej blivit omhändertagna, den yngsta har blivit tagen av sina farföräldrar! Läs innan du skriver något

          Anonym

          Jättekonstigt att barnet inte hämtas hem omgående av polis om polis är inblandad, det här är en kidnappning i lagens mening om det gått till så som mamman beskriver det. En solklar sådan.

          Om socialtjänst, polis och domstol är involverade och gjort de bedömningar som mamman påstår att de gjort; hade barnet varit hemma nu. (Med förbehåll för om barnet skulle befinna sig på okänd ort)

          Vad är hindret?

          Denize: Du gör antagligen klokt i att ta bort ditt blogginlägg, det säger jag i all välmening. ❤ Förstår att det här är fruktansvärt för dig och jag lider med dig, men du gör dig själv en stor otjänst.

          Du har nämnt varenda instans som _skulle kunna_ hålla dig ifrån ditt barn, enligt dig gör ingen av dem det. De är tvärtom på din sida t.om.
          Ändå är barnet inte hos dig.

          Det faller på sin egen orimlighet.

            Nej, Polis kan inte göra något om pappan godkänt alt. initierat det. Alla rättigheter är som bortblåsta om en part gör såhär vid gemensam vårdnad. Ingen kan göra något – talar av egen erfarenhet.

              Självklart kan en polisanmälan göras… Jag får ont i hjärtat av att höra att din erfarenhet får dig att tro något annat.

              Helt oavsett det hade det resulterat i omedelbar handräckning om det (som mamman påstår) fanns ett domstolsbeslut på att barnet skall tillbaka till mamman.

              Om du menar att pappan bestämmer vart barnet skall vara under hans del av umgänget är det en annan femma, men nu handlar det som jag förstår det inte att mamman har synpunkter på om barnet skall vistas hos farföräldrarna.

    Det är ju så atypiskt eller vad det heter, som typ Sindy å Knivmicke; ”åh jag är så häftig och kaxig och och alla blir så provocerade” och sen i nästa inlägg ”åh ja måååår så dåligt”. Haha suck

    Men sluuuuta klaga på ”åsiktkorridoren” och kom med vettiga argument istället. Man får säga vad man vill men se till att backa upp skiten.
    Tacka fan att sexism och rasism äntligen blir ordentligt ifrågasatt!
    Det är inte korridoren som trång det är era argument som inte håller och därmed så kanske det känns lite jobbigt. Att inte ens kunna backa en våldtäktsman eller dra ett rasistskämt utan mothugg måste kännas så jävla jobbigt.

    Hon säger ”jag gjorde inget för pengar” men det var inte längre sen hon grinade för att alla andra som höll på med youtube fick pengar och inte hon. :/

    Clueless swede gick ut med att han också går i youtube pension idag.

      Fast det gjorde han ju inte? Han har börjat jobba på sidan av och vill ”sprida bra budskap” och inte massa drama med sin kanal

    En arbetsgivare kräver ju att en anställd beter sig professionellt i sin yrkesroll, är sociala media ens jobb så känns det helt logiskt att en sponsor gör detsamma. Jag förstår såklart att man blir granskad på ett helt annat sätt som offentlig person men det är ju lite svårt att komma ifrån. Förhoppningsvis hittar hon någon annan sysselsättning som passar henne bättre.

    Nour blev nyss dömd för sexuellt ofredande för att hon flashat pattarna för en man. Hon skäms inte. Varför är det skillnad mot en man som blottar sig? Det hör man inget om, en känd kvinna som blivit dömd (obs, DÖMD) för sexuella trakasserier.

      Nyss? Det var flera år sen.

      Reagerade på samma sak. Hon borde fan skämmas och lägga sig platt när någon tar illa upp för att hon blottat sig. Eller är vi tbk på grottstadiet där alla män förväntas bli glada av att se en naken kvinna? Typ lika glada som vi blir av oönskade dick picks…

      Jag gillar Nour men detta kändes unket. Hon kan ju knappast göra det ogjort, men respektlöst mot offret att säga att man knte ångrar sig.

      Nyss?? Ge dig. Du har ju NOLL koll. 2007. Elva år sedan. Det är knappast att räkna som nyss.

      Det var över tio år sedan och jo när det hände så hördes det om det. Tycker du att media ska rapportera om det fortfarande, tio år senare eller vad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.