Kissie lämnar Tourn nästa vecka

Alexandra ”Kissie” Nilsson avslöjar nu på bloggen att hon är i slutfasen av sitt samarbete med bloggnätverket Tourn som hon var uppe i tingsrätten med då Konsumentverket stämt dem båda för smygreklam.
Även fast deras samarbete avslutas i och med nästa vecka så är deras gemensamma förehavanden långt ifrån över då domen överklagats till hovrätten. På att igen liksom…
Här kan ni läsa min åsikt om saken om ni så önskar.

Det jag funderar över är vart Alexandra ska ta vägen nu, vilken plattform eller partner hon kommer slå sina påsar ihop med.
Min gissning skulle vara till United Influencers eftersom de precis sagt upp avtalet med Blondinbella men ingenting har avslöjats som jag kan hitta i alla fall.
Så jag gissar på UI eller möjligtvis Cube.

Eller ska hon starta upp ett eget säljteam månne? 🙂

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Älskar artikeln! <3

    Sorry för OT men missade öppet spår inläggen i helgen pga tidsskillnad i Australien där jag befinner mig atm.

    Fråga: Jag ska bjuda med min mamma på en resa till Cannes i sommar. Är här någon som gjort samma sak som kan komma med tips hur jag ska göra/berätta det för henne? Ska jag säga några dagar innan så hon hinner packa sin väska rejält? Ska jag säga det samma dag? Ska jag bara ta med henne till flygplatsen och packa hennes väska själv?

    Please hit me up och berätta gärna hur ni själva har gjort ?

      Klart du måste berätta innan. Hon vill säkert packa själv – sina favoritsaker. Och kunna se till att hon är ledig… Och kanske raka benen …

      Du måste säga till såklart, ett tag innan. Jag hade blivit skit arg om någon förstörde mina planer bara sådär, även om det är med något så fint som en resa. Och packa vill man göra själv ?

      Jag tycker inte du behöver berätta var ni ska åka, det kan ju bli en överraskning! Kanske ge en lapp eller kuvert där det står vilka datum ni ska vara borta och några hints om vad hon ska packa med sig:)

      En stor del av nöjet är att se fram emot resan tycker jag. Kanske du kan kompromissa? Berätta att ni ska åka och att det är någonstans varmt men inte berätta exakt var ni ska??

      Har inte gjort detta själv, men här kommer råd ändå ? Om det hade varit jag och min mamma så hade jag aldrig gjort en överraskning av något så ”stort” som en resa, möjligtvis hade en middag funkat som överraskning. Men är ni personer som reser mycket och gillar överraskningar så är det ju bara att köra! ?

      Men skulle nog då ge henne några dagar på sig att packa, planera, glädjas och komma i stämning! Möjligvis kan du ju göra en ”save the date” variant, låt henne veta att ”något” händer mellan vissa datum, men inte vad, så kan hon ju hålla de dagarna öppna, utan att överraskningen avslöjas.

      Jag personligen ogillar överraskningar, men alla är vi ju olika såklart..

      Jag hade kanske köpt några typiska franska produkter/matprodukter kanske (kanske finns något Cannes-specifikt?) oxh skrivit ett fint kort där du skriver att ni ska resa till Cannes. Jag hade nog varit ute i god tid med att meddela. Allra minst 1 månad i förväg, men gärna längre framförhållning. Som sagt, alla är vi olika hur god framförhållning man behöver och hur mycket man uppskattar överraskningar.

      Skulle göra som ovanstående säger: berätta i tid att ni ska åka bort dagarna x. Så kan hon planera och se till att hon inte har något viktigt de dagarna. Samt säg till henne att packa för sommar, stad och ev. bad eller vad ni nu vill göra.

      Sen kan du ju hämta upp henne hemma på dagen ni åker och så åker ni till flygplatsen och där avslöjar du resmålet. Då hade jag iaf blivit jätteglad! Härlig present!!!

      Ge henne lite tid! Jag gav mitt ex en resa till hans syster i amsterdam och berättade detta två månader innan vilket var en jävla tur för han hade inget pass som var giltigt xD Så om inte annat, kolla hennes pass!

        Men behöver inte pass för resor till varken Amsterdam eller Cannes från Sverige.

          ”Pass och nationellt id-kort
          När du som är svensk medborgare reser inom EU eller till Schengenländerna Norge, Schweiz, Island och Lichtenstein ska du alltid ha med dig passet eller det nationella id-kortet som polisen utfärdar. Det är viktigt för att du ska kunna legitimera dig och visa i vilket land du är medborgare. Ett vanligt id-kort eller ett svenskt körkort duger inte som resehandling.”

          http://eu.riksdagen.se/du-i-eu/hit-vander-du-dig/resa-i-eu/#

          bara för att du kommer på flyget och inte kollas vid gränsen betyder det inte att man inte ska ha något av dessa med sig.

          Jo du behöver visst ha pass eller nationellt id-kort, kan bli rejäla problem annars.

          Man ska inte lämna svenskt territorium utan att ha passet med sig.
          Vi har fortfarande gränskontroller i Europa då man kan behöva bevisa sin nationalitet och identitet.
          Och man kan bli stoppad av polisen utomlands och behöva visa vem man är.
          Nationellt id-kort är onödigt att kosta på sig eftersom man ändå behöver ha giltigt pass. ID-kortet kostar 400 kr för fem års giltighet och det ersätter ändå inte passet i praktiken.
          Behöver man ett ”vanligt” id-kort är det bara att vända sig till den bank där man är kund (om man inte har körkort som leg förstås).

            Men vänta nu.. Vadå onödigt? Jag som i princip enbart reser inom Schengen tycker att ett internationellt ID är utmärkt för mig.

            Något som däremot vore onödigt vore att vända mig till min bank SEB för att skaffa ett ID-kort för 450:- när ett internationellt sådant kostar 400:- hos polisen.

      Berätta att ni ska resa men inte vart, samt hur många dagar och hur vädret är så hon vet vad hon ska packa

        Jag och min syster bjöd vår mamma på en weekend i London. Vi berätta för henne cirka en månad innan så hon hade tid att planera lite och ”längta” efter destinationen. Hon blev jätteglad och längtade hela månaden till vi skulle åka! Lite som Hmm sa, att stor del av nöjet är att se fram emot resan. Mamma var alldeles mallig ? Vi gav henne en bukett blommor och ett fint kuvert med lite information vad som komma skall.

          Ja jag gav min pappa en överraskningsdag för några år sen, han gillar inte överraskningar men jag skrev bara att ”den dagen väntar hemlig resa. Medtages kläder efter väder och ett glatt humör”. Nu var detta i Sverige, men ändå, han gick runt och var lite förväntansfull och gissade dagligen.

          Hade jag gett bort en utlandsresa, och insett att jag till slut kanske behövt tala om destinationen hade jag nog gjort det med ett tema så personen fått gissa sig till det

      Säg att ni ska typ till en vecka på västkusten sen blir det lite plottwist ?

        Så man packar regnjackan och gummistövlar?

      Går ju inte att svara på, beror helt på personlighet! Men ge henne datumen eller en hint om att något kommer hända eller liknande och känn av hur mycket mer hon känner att hon vill veta 🙂 dvs försök låt henne styra hur mycket som blir överraskning!

      Jag håller btw inte med kommentarerna ovan här om att se fram emot resor, för mig blir det alltid som bäst när jag inte hunnit bygga upp förväntingar mm, skulle älska att inte innan. MEn det är jag det, hur är din mamma?

    Irriterad på hennes inlägg just nu. Mycket tjat om att läsarna är avundsjuka och missunnsamma. Verkar mer som att hon hoppas/vill att de är det än att de verkligen är det. Ser inga direkt avundsjuka kommentarer. Bara en som skrev att hen inte trodde ngn var avundsjuk på att resa med bloggare i skock och inte kunna styra över sin egen tid.

      Håller med dej Eva.

        Japp Verkligen. Hon tycker om sig själv…

    Helt ot! Men I need your help! Jag söker en utbildning i LA men tänkte även söka stipendie, vilket är det bästa att söka stipendie från? Cam Cam något du vet? Help a sister ❤️

      *stipendium

        ?????

        Börja böla då

        Såna som du som rättar är a pain i thé ass?

          *a pain in the ass

      Kolla med scholarship portal

    Nu gör till och med underbaraclara reklam för Daniel Wellingtons himla klockor?

      Det har hon gjort förra året också:
      https://underbaraclaras.se/2017/11/06/ett-klassiskt-ur/

      Och Trendenser!

    Hon ska väl till Metro? Lite kul att alla stora bloggare drar därifrån och de får Kisse, det går bra nu.

    Kissie är så old news. Varför läser folk ens hennes dåliga blogg fortfarande? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.