Bella och Pingis Q&A

Jag hade tänkt publicera videon här men mitt ljud dog tydligen efter ett par minuter, men för den som inte vill vänta så ligger liven fortfarande uppe på Löwengrips Instagram som ni hittar här.

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna tappa ännu mer respekt för Isabella och Pingis, men efter att ha genomlidit deras flams och trams-livesändning där de svarar på alla frågor förutom de som faktiskt är de som de flesta vill veta.
De valde bort 100 frågor om Dubai, Isabellas statistik, lögner mm för att istället svara på de ytterst få frågor som handlade om deras produkter.
Hela liven genomsyras av ”klappa på huvudet”, härskartekniker, fördummande av tittarna och avledande manövrar där dessa två på alla sätt försöker undvika heta frågorna som de givetvis inte har några bra svar på.

Ja, herregud!  Det här var nog en av de mest menlösa livesändningar som någonsin ägt rum på Instagram men jag förväntade mig ingenting annat om jag ska vara ärlig.

Men med den vetskapen kan jag i lugn och ro fortsätta med mitt inlägg där tidigare anställda till Isabella och hennes företag berättar om hur det varit att arbeta med och för henne –  ända tillbaka till Spotlifetiden.

Här är några frågor som jag tror att många hade önskat få svar på:

  • Varför sa Isabella i sin intervju med Veckans Affärer att de redan börjat sälja i Dubai?
  • Varför betalar de inte sina fakturor i Dubai?
  • Varför skriver Isabella fortfarande att hon har 1.5 miljoner unika följare på bloggen om det nu handlar om en hopslagning av alla hennes forum?
  • Om nu den statistik som jag presenterade och som jag fått från United Influencers var så felaktig, varför tillät Isabella i så fall dem att fortsätta presentera den?

Och så den sista och absolut viktigaste frågan:

  • Skulle Isabella gå med på en filmad intervju med mig där hon inte fått gå igenom frågorna i förväg?

414 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det fulaste var när pingis fick obekväma frågor, bla om vad de får ut i vinst då omsättning inte säger nånting, kollar in i kameran och lite nedlåtande säger ”ja vilken vinst, vilket företag? Det står inte va? Nä just det”. Det hände flera gånger och det lät så himla otrevligt!

      Jag håller med! Så himla otrevligt! Hon hade sina köpare som publik men behandlade oss som motpart i en juridisk tvist!

      Pingis är bra på att snacka snömos. Corporate bullshit som det brukar kallas.
      Klart hon inte vill svara men hon behöver inte verka så överlägsen och osympatisk för det.

        Grattis på namnsdagen Yvonne!

          🙂 Tackar.

      Haha, man såg ju att hon blev livrädd. Stackarn

        Håller med om att kommentarerna när det gäller Isabella verkligen påminner om kommentarerna på Flashback. Det som kunde ha blivit en bra och saklig läsning, har förtörts av era otrevliga spekulationer och elaka kommentarer om hennes äktenskap, mammaroll och resor.

      Tycker hon hade en hård och rätt osympatisk framtoning genom helasändningen.

        Jag skulle inte vilja ha Pingis som chef. ?

      Använde Pingis utrycket ”nä just det”?

        Njaa kommer inte ihåg exakt hur hon sa det, men något åt det hållet. Kolla sändningen!

          Kan inte. Undrar pga hur en viss orm formulerat sig här tidigare. ?

            Haha det har du rätt i! Signaturen Nagini har ju skrivit just så mer än en gång.

              Vänta – tror ni att den signaturen är Pingpong som sitter här innan och kommenterar?! :O

                Jag tror att vi har haft riktigt ”finbesök” här på bloggen men jag har ”några” kandidater som jag funderar kring. ?

                  Du tror att hon har använt Rosannas mail då eller? ?

                  Åh vad spännande!!

                  Nej, det är inte jag som är Pingis! (tack gud för det.)

              I min nyfikenhet var jag tvungen att googla nagini och bloggbevakning och kommer då till ett inlägg där Nagini hånar försöken att komma åt smygreklam hos influencers. Riktigt illa!

      Herregud. De var ju där
      För Löwengrip CC. Viket företag trodde hon man menade? Så dum Pingis gör sig.

      Men suck! Vilka dårar!

      Fast det stämmer ju inte? Jag kollade nu, och hon uttryckte sig inte så. Hon ställde dock frågan vilket bolag och vilken vinst, och gav inget svar.
      Och nedlåtande är ju en känsla som du hittar på, kanske inte den hon förmedlade. Du kanske kände dig dum för att du inte förstod men det är ju säker många som inte gjorde.
      Och jag håller med att hon pratade för mycket, typiskt säljare/chef…

        Håller med dig, det var inget nedlåtande i det svaret. Hon undrade uppenbarligen vilket bolag och vilken typ av vinst frågeställaren var intresserad av. Inget konstigare än det.

    Sånt fjantigt pepp-talk i slutet från Pingis att man ska vara snälla mot varandra och hylla alla kvinnor runt om sig. Förvisso sant men det kom lite från fel mun…

      Inga frågor om Plagierar-Pingis?

      Nja, Pingis har väl inte betett sig så? Det är väl Bella? Får ett proffsigt intryck av Pingis, men typ att hon måste använda den sidan för att täcka upp för Bellas lögner

        Ja det var mer så jag menade egentligen ? Kändes bara så fult när hon satt och pratade om det och Bella bara satt brevid och log stort ?

          Bella kanske gör det hon är bäst på. Att le;)

        Jag får inte alls ett proffsigt intryck av henne. I mitt arbete träffar jag många VDar, CFO:er och ägare till bolag och hon framstår som både okunnig och nedlåtande i mina ögon. Det är som att hon spelar en roll av hur hon tror att man är som framgångsrik kvinna.

          Exakt! Har själv suttit i liknande bransch och jobbat i många år med insälj och logistik mot hela världen. Inklusive Dubai och Ryssland. Yes det är speciella förhållanden och annorlunda företagskultur, men det är ingen rymdteknik vi talar om…

            Rymdteknik är iofs rätt enkelt.

      Verkligen. Klappen på huvudet: i syfte att VI ska stötta DEM. Usch!

    Väntar med spänning på inlägget om när tidigare anställda berättar.

      Tror ni att de bestämt sig för att bära vitt inför sändningen för att uppfattas som mer oskyldiga?

        Intressant att också funderade över det- det var precis min tanke. Skulle inte förvåna mig om de planerat det.

    Sämsta live sändningen någonsin!! Hon som läste upp frågorna borde gjort just det – läst upp frågor. Bella tramsar konstant. Pingis är väldigt proffsig i hur hon agerar och pratar men pratar bort det man faktiskt vill veta. Och vad hände på slutet? Märktes att Pingis var mån om att reda ut saker och ville veta om det ställts andra viktiga frågor, och då klipper hon som höll i kameran sändningen? What?

      De ville ha mat kl 12. Som Skalman.

        ?

    ”Klapp på huvudet” och fördummande av tittarna – precis så var det! Som om ingen annan fattar något aaaalls om företagande, införsäljning och distribution… Att också dra till med kvinno-kortet och att kalla granskning för ”kvinnor som skvallrar”. Orkar inte.

      Måste bara skriva detta:
      Blev om möjligt ännu mer trött på dessa två (märks att de vuxit ihop genom åren) som kör samma bullshit och strategi. Upplever att de är lite töntiga typ. Malliga. Så ser man en sådan här livesändning och blir bara uppgiven. Alla de där som frågade om vilket schampo de rekommenderar, solkräm till barn, hur duktiga de är osv. Men, när jag sedan gör in hör och ser att vi är MÅNGA som känne rårevs likadant blir jag lite glad och för hopp om mänskligheten. De där två vill bara kapitalisera på tjejers naiva beundran. Märks också att de strävar hårt efter att uppfattas som kunniga businesskvinnor. Ungefär som när man lekte affär som femåring

        Välkommen 🙂

      Nej ingen annan vet något om företagande och ingen annan har heller någonsin drivit företag som frånskild. Just i detta är Bella och Pingis sååååååå unika! ?

    Jag tycker att de svarade bra på frågorna. Jag förstår inte allt detta förblindade hat mot Isabella där ni gör allt för att vända och vrida och försöka krossa. Det är två duktiga entreprenörer, det är synd att kvinnor inte kommit längre i evolutionen än att fortsätta skvallra, missgynna och hänga andra kvinnor det går bra för.

      Du har nog gått fel.

      Hur kan de svara bra på frågor när de knappt svarade på frågor?

      Nej låt henne få fortsätta ljuga i fred och ta uppmärksamhet från dem som förtjänar det fullt ut. Heja.

      Jag har tyckt som du skriver länge och varit ett inbitet ”Bella-fan” men ju mer hon själv pratar om sina strategier och nu denna live som grädde på moset… nu inser jag att allt (hela konceptet/personen Isabella) bara är en fasad de använder.

      Det är ju snarare att det är de som förstör för andra kvinnliga entreprenörer när deras entreprenörsstil är att förfalska siffror, sprida lögner och felaktigheter både om deras eget företagande men även generellt. För att inte tala om hur primär roll utseende och yta har, att Bella ”måste” vara superfixad och piffad hela tiden samt allt skryt om pengar och nyrikt beteende. Det skapas inte bara ohälsosamma och orealistiska uppfattningar om vad entreprenörskap innebär för t.ex. yngre följare som ännu inte vet bättre, det påverkar kvinnor som redan är ”inne i det” och faktiskt tar sitt jobb och verksamhet på allvar när Bella och Pingis hela tiden claimar rollen som kvinnor i affärsvärlden och vad kvinnligt entreprenörskap innebär.

        Word!!

      Det känns lite märkligt att beskylla evolutionens långa tidsrymd för att skvaller förekommer…

      Jag håller med
      Camilla själv tjänar väl en hel del pengar på att skriva om Isabella eller? För jag antar att Camilla tjänar pengar på sin blogg? Camilla som sitter och förlöjligar och härmar Isabella på hennes filmer. Ren och skär mobbing, hade Isabella gjort likadant mot någon annan, då hade Camilla nog skrivit vilken hemsk människa hon är, hur kan hon höra så. Så trött på häxjakten på Isabella

        Häxjakt? Skål! ? ?

        Please, missbruka inte orden mobbning och häxjakt!

          Kritisera sakligt då. Att ge sig på henne som mamma, hennes barn eller hur hon andas är inte ok! Det är jävligt lågt.

        Gäsp ! Ååh vad du är avundsjuk!

        Hehe du var inte med på Anna Bok tiden eller på hon som stal från andra (minns inte namnet) som det också skrevs om som var en jeffla häxjakt på? Detta är inte unikt för just Isabella… just saying.

      Jag blir ofta uppmålad som en Bella-försvarare här för att jag ifrågasätter den stora mängd osakliga kritik som riktas mot henne här. Kritiken mot kraftigt överdrivna följarsiffror (som hittills inte har motbevisats från Löwengrips sida) och märkliga och amoraliska förehavanden inom företaget Löwengrip (som inte heller motbevisats) handlar dock inte om kvinnors evolutionära utveckling. Det om något är saklig kritik.

        Tack Lisa! Word!

      ”Synd att inte kvinnor kommit längre i evolutionen”!? Vidrigaste jag läst på länge! Att ifrågasätta och ställa lögnare till svars är inte att skvallra och missgynna, inte fan kan man låta folk hålla på precis hur som helst bara för att de är kvinnor?! I så fall vore vi ju inte bättre än alla gubbar som alltid hållit varandra bakom ryggen och låtit dem komma undan med vad som helst. Vi är alla människor, en kvinna kan vara lika stor lögnare som en man. Vi kvinnor bör hålla ihop i kampen mot patriarkatet, inte hålla varandra bakom ryggen när vi beter oss dåligt, vilka är vi då?

        Det här är typexemplet på varför Pingis och Isabella inte är feminister: de nedvärderar kvinnors åsikter hela tiden.

      Man är inte duktig varken som manlig eller kvinnlig entreprenör om man inte kan driva butik utan att behöva ljuga och föra andra bakom ljuset och som alltid kommer man att få stå till svars för sina handlingar förr eller senare. Det skulle vara ett större misslyckande om vi alla kvinnor skulle ropa hurra och amen bara för att ”hålla ihop”.
      Kom ihåg att som du behandlar dina medmänniskor på din väg uppför karriärstegen kommer du att bli behandlad om du inte lyckas.

    Jag hade inga illusioner angående denna Q&A. Därför känns det mer som att det blev som jag misstänkte.
    Den då Bella och Simon sjöng och dansade var betydligt bättre för där fick man i alla fall höra lite ABBA.
    När det gällde information och klarlägganden är Bellas livesändningar lika informativa som när Svenska Akademien skickar ut pressmeddelanden.
    Så denna livesändning får 2- av 10 möjliga 🙁

      Var det du som skrev abba kommentarer i sändningen?

        Fler som gillar ABBA kan man förmoda. Inte så konstigt.

          Vilket bra icke-svar på frågan. Du kanske skulle jobba med Bella? ?

    Jag blir så provocerad av hur arrogant och nedlåtande Pingis är. Vägrar att svara på frågor utan kastar tillbaka dem som om frågeställaren var dum i huvudet. Exempelvis på frågan om omsättning kontra vinst där Pingis vänder den till att handla om att det vilket vinstmått som åsyftas. Om hon nu är så skarp finansiellt så förstår hon nog också att ingen frågar om bruttovinsten men hon gör sig dum på frågeställaren bekostnad.

      Instämmer!!

    Reagerade på att Bella sa att hon och Pingis var de tjänade minst i företaget. Hon har väl sagt att hennes månatliga utgifter ligger på runt 150.000 kr? Det betyder isåfall att översättare, stylist och fotograf måste tjäna mer? Kanske 1,5 miljoner? Per timme?

      Nja dom sa väl att dom hade minst lön?

        Ja, att dom hade minst lön? Tolkade det som ”vi hade mindre än de andra” – men kan ha förstått helt fel

      Oj, lönsamt jobba med klet o smörj. Alla kan ha egen kock och hus på Lindingö då.

      Antagligen så för Bella och Pingis över delar av vinsten till sina egna bolag (typ löwengrip invest) och tar sedan ut det som utdelning. Standard för företagsägare då det ger betydligt lägre skatt. Teknikskt sätt så kan de då ha lägst lön. Men vanligtvis brukar folk ändå plocka ut lön upp till att de slår i taket för höginkomsttagare (det är bland annat nice med allmäna pensionen och lite sådant), så lite märkligt ändå, men inte jättemärkligt.

        Vi skrev samma samtidigt. ???

          Däremot är det fortfarande konstigt, då det är lönsamt att plocka ut lön upp till typ 35 000 sek/månad eftersom höginkomstskatten slår till efter det och man fortfarande vill få in så mycket som möjligt månadslön för att bygga på sin allmänna pension, föräldraförsäkringen och lite sådant.

            Många som är unga tänker inte så långt eller så har de skaffat andra försäkringar fonder eller något annat som de tror kommer fungera bättre.

            Men, jag instämmer.

              Jo fonder är ett nice komplement, men det är fortfarande konstigt att inte ta ut lön upp till första spärrnivån då skatten på utdelning och inkomstskatten upp till första spärrnivån ligger på ungefär samma nivå.

              Speciellt som att så som jag förstått det så får man max plocka ut utdelning ur företaget vart 5:e år, och det måste göras på något halvjobbigt sätt där en revisor ser till att allt går exakt rätt till för att skatten inte ska bli onödigt hög. Och denna revisor kostar mer desto mer pengar det handlar om. (Nu är Pingis ekonom så hon kan kanske fixa det själv, jag har mest diskuterat frågan med personer inom tekniska områden.)

                Fast om jag förstår dig rätt hur du tänker så sparar de ändå ca 60-50% på de pengarna då de inte behöver betala arbetsgivaravgiften på den summan som de inte tar ut, så de kan fortfarande tjäna på att inte plocka ut allt som lön.

                  Dom tar väl säkert ut lön upp till den summan från sina andra bolag.

              Bella har ju exempelvis inte tagit ut någon föräldrapenning så tror säkert hon tänker at hon placerar pengarna bättre själv.

      De plockar förmodligen ut låg lön för att slippa statlig skatt och kompenserar sedan med saftiga uttag i from av vinst på aktierna.

      Men det låter ju bra….?

        Nej milly var faktiskt först på den bollen

          Suck. Vilken ordmärkare. Vi skrev förmodligen unjefär samtidigt och när jag publicerade så hade Milly redan hunnit.

          Nöjd? 🙄

            Suck. Vad varmt det är.

      De talade om löner i Löwengrip Beauty antar jag.
      Kanske det finns högre fasta månadslöner än Bellas och Pingis. Har för mig att Bella inte tar fast lön från Löwengrip Beauty. Bella får sin lön från Löwengrip Invest. Finns ingen notering om lön till styrelse/VD i årsredovisningarna så tveksamt om Pingis har någon fast lön.
      Men de nämner inte att Bella och Pingis delade på en miljon i utdelning 2015 och två miljoner 2016.

      Hon glömde väl att säga att de också är de enda i företaget som får utdelning varje år. Så gör man som ägare till ett aktiebolag; har man råd så laxar man lönen vad gäller ersättningar från försäkringskassan och pension, men försöker hålla sig under gränsen för statlig skatt. Så kan man ta ut vinst som endast beskattas med 20 % en gång om året. Sedan har jag svårt att tro att de har löner som ligger på runt 40 000 för sina unga, outbildade anställda, för där nånstans har nog Bella och Pingis lagt sig lönemässigt.

      De sa att de tjänar mindre än andra företag…

      På ett sätt är det en lögn eftersom de kanske inte plockar ut super stora löner men deras förmåner är de största. Företaget står för alla deras resor, middagar, taxiresor, deras stylist, manikyr, pedykyr, frisör, kläder, bellas bil, pingis har säkert också bil FRÅN företaget som även betalar alla räkningar som härrör deras bilar med mera. Listan kan göras lång, man behöv ju inte så mycket pengar då företaget betalar det mesta. Men såklart nämner de inte detta. vilket ärliga människor nog skulle, vissa förmåner är ju även beskattningspliktiga. Det är ett sätt att manipulera på och kanske vissa som inte är så insatta i ekonomi går på det.

      Att dom har minst lön sa hon, men sen har Isabella flera företag som hon plockar ut vinst ifrån

    ??????????????

    Går man från Löwengrips Instagram-konto direkt från din sida går det inte att följa; jag var automatiskt blockad.

      Till*

    Kan nagon lagga ut sandningen pa tex youtube for oss som ej har instastory appen?

      Instastory är ingen app? Det är ju bara vanliga Instagram? ?

        Det verkar ej fungera om du ej ar medlem ’inloggad’ pa instagram.

          Men skaffa att fejk konto tillfälligt bara, tar nån minut

          Jag är inloggad på instagram webb men kan inte se någon live?

            Du måste ha Instagram-appen för att se livesändningar.

              Åh rackarns! 😀

              Det behöver man inte nu längre. Jag kan se lives på webben.

      Ja snälla snälla snälla!!! Har inte insta konto och hade hoppats kunna se den här!!! Hade blivit oändligt tacksam. ??❤️

        Jag jobbar på det! Mitt ljud dog nämligen.

          Du måste spara och lägga ut så att de inte tar ner den när de inser hur kontraproduktiv den är! ?

          Tack!!❤️❤️❤️

    Sämsta liven ever! De pratade ju bara runt saker?! Skiter väl om de varit i USA och Hongkong när frågan gäller Dubai ? Bella ska ju presentera sina siffror lite närmare sa hon ? Ser jag fram emot ? Flott avslut med att man ska vara snäll mot varandra ? Konstruktiv kritik är varken mobbing eller att vara taskig. Dags att börja skilja på päron och äpplen…

      Konstruktiv kritik är bra, det är däremot inte elaka spekulationer och fördummande personkritik.

    Men vad hade ni förväntat er? Dessa två representerar ett företag. Företaget är precis som de är; oseriöst, oproffsigt och oärligt. De fick bra frågor som de valde bort. Andra svar var helt befängda; ”Nej, vi kommer inte att tillverka ekologiska produkter för att de passar inte MIG” – alltså är löwengrip tillverkat för henne. Att man vill ta steget ut i världen men inte kan erkänna olika hudtyper – case closed.

    Synd att man inte kan nöja sig med den framgång man skapat utan ska ljuga och förvränga för att framstå som större/bättre.

    De är som gjorda för varandra med sina härskartekniker och gapflabb. Jag personligen hade hellre smörjt in mig med senap är någon som de står bakom.

      + 1!!
      Go senap liksom

      Jag reagerade på att hon sa ”jag kan inte använda ekologiska produkter”. Har inte Bella hand om hela produktionen/ utvecklingen av produkter? Det är a och o att veta vad dina köpare vill och inte vad ägaren vill… Fattar inte den tanken överhuvudtaget ?

        Jag reagerade också på*

        Ja, vad menade hon med det?
        ”Kan inte använda” som i att hennes känsliga hy är allergisk mot ekologiska ingredienser eller ”kan inte använda” som i att det blir för dyrt att tillverka och därmed inte lönsamt/mindre marginal för henne?

      Jag jobbar på en salong, där vi säljer ett svenskt ekologiskt märke. Jag kan säga så här att deras priser är lägre än många andra märken som säljs på salonger. Det är inte så mycket dyrare att göra ekologiska produkter, och det här med att Bella inte kan använda ekologiska produkter är bullshit! Isf har hon testat fel märke. Många färre är allergiska mot ekologiska produkter då det är konserveringsmedlen och parfymerna som irriterar.

      Jag tror ärligt att dom skulle tjäna mer på att sälja ekologiskt då det ökar målgruppen. Många som väljer bort märken som säljs på apoteket för att det enbart är dåligt innehåll

    Inte alls bra live. Dom svarade omkring frågorna. Och mest var det produkt frågor och positiva kommentarer. Håller med där sjönk dom ännu mer för mig. Hade önskat bra svar på all kritik så kanske man fått förståelse men nej. Jag tar inte deras nya produkter på allvar just nu, litar inte på deras marknadsföring. Hur har dom förbättrat produkterna? Vill folk se mer av hennes liv än intervjuer med andra ? Says who?! Lägger ihop alla följare…. hmmm. Har hon ens nordens största blogg? Förstår inte.

      Ja vad var det där om att det är heeelt nya produkter och bytt märke. Så var det väl inte alls? De heter ju likadant, typ samma indgridienser osv. Så himla fult att svara så överlägset kring det. Säg bara att ni vill kränga mer pengar!

        *nytt märke. Heter ju likadant= alltså produkterna som count on me deo tex

        Ingredienser* sorry ?

        Vill minnas att hon bad om hjälp till vilket namn de skulle BYTA till i bloggen. Inte att det var nya (alla)produkter som skulle tas fram i labb och med nytt företag..

    På löwengripinvest.se under Räckvidd/SoMe står det ”Genom våra egna mediekanaler, knutna till Isabella Löwengrip, når vi flera miljoner följare/läsare varje vecka.” Say What???

      Haha det är ju så man bli helt matt.

    Tyvärr ganska väntat. Som deras flamstrams-livesändning för ett år sen…. Bella tar inget på allvar, hon bryr sig uppenbarligen inte om hur hon uppfattas eller att det är fel att ljuga mm. Precis som hela hennes historik också visar på. Så inget nytt under solen..

    Bara att inse vilka typer de är och fortsätta granska allt fuffens..
    Bella är ingen, och har aldrig varit, någon mamma/karriärs/entreprenörs-förebild, det är bara sk-t hon hittat på. Sluta tro massa gott om de två bara för att de är kvinnor…

    Ang hennes påstådda 1,5 miljoner läsare sade hon att den siffran är ett genomsnitt av läsarantalet vid Gillis förlossning och skilsmässan. Förstår hon inte själv att det är orimligt? Det är som att en butik skulle basera sina genomsnittliga försäljningssiffror på försäljningen under julrean, vem som helst förstår ju att det inte är representativt för resten av året.

      Att hon erkände det!!!

        Och så satt hon valt ett högt snitt och jämförde det med tidigare som redovisar sina högsta månadssiffror…. Men glömde att säga att ingen tidning fortsätter att använda samma höga siffror efter att de gått ner… Dessutom är ju ett snitt en korrekt matematisk uträkning baserad på faktiska siffror, dvs antal besökare på exempelvis bloggen delat med antal månader eller veckor bloggen varit aktiv. Eller antal besökare delat på 12 månader om hon vill redovisa besöksstatistik för 2017. Inte en siffra man plockar ur luften på känn….

          Svårt med matematiken för någon som inte ens klarade av gymnasiet, stackarn har ju uppenbarligen inte lärt sig att räkna. Att ljuga är hon däremot expert på.

      I Blondinbellas värld säljer man lika många julgranar året om!

      Hon menar ju på att det är någon form av snitt mellan toppen av 3M och 260k för att ”företag vill ju alltid representera sig från bästa sidan”…. nåja, det kan jag väl köpa. Men m hon hade 3M läsare en gång för 5 år sedan när Gillis föddes och sedan en gång till när hon skilde sig men ligger i övrigt på säg till och med 500k, så är medianen knappast 1,5M. Tror nog inte satte sig ner och räknade på det där, utan Bella tyckte att det lät rimligt att köra på det, och inga tidningar dubbelkollade det hela förstås. Fint vore ju om Bella la upp en bild från Google Analytics för läsare på ett helt år. DÅ kan man räkna ut ett rimligt snitt.

      Sedan säger hon SAMTIDIGT att siffran 1,5M är en sammanslagning an alla hennes kanaler och RÄCKVIDDEN, INTE ATT FÖRVÄXLA MED FÖLJARE. Ok, hur mäter man räckvidd egentligen? Någon som följer Bella berättar om hennes inlägg för sin kompis över en kaffe? Delningar online?

      Känns bara som att 1,5M är liksom vad man klamrat fast sig oavsett vad sanningen är, och jag misstänker att sanningen inte är lika smickrande sin 1,5M.

      Nordens största blogg, ok? Har hon blivit utsedd till det, eller varför var hon så säker på den saken?

        Svårt att tänka mig att Bella skulle haft 3 miljoner UNIKA läsare ens när barnen föddes eller skilsmässan var som hetast. Att en tredjedel av Sveriges befolkning (inkl barn och pensionärer) skulle vara intresserade av hennes liv till den grad kan nog uteslutas med ren logik. Nope, tror inte hennes utländska följarskara räcker till för att komma upp i såna siffror.

          Eller hur. Jag kände inte ens till henne förrän för tre år sen ungefär och fram tills jag började följa den här bloggen ifjol så hade jag bara sett några rubriker i AB/Exp om bloggaren Blondinbella men inte läst mer än att hon sålde schampon typ.

          Exakt! Sverige=9 miljoner människor. Säg att 1/4 är barn, 1/4 pensionärer och 2/4 är vanliga vuxna som har tillgång till internet osv. Det är 4,5 miljoner pers som ens FINNS som potentiella läsare. Ska 3 miljoner av dessa ha gått in på dåvarande Blondinbellas blogg denna stora dag?! No way. Jag däremot (en ”har inget liv”-person som hänger här o på BBs blogg) kanske gick in 10-20 gånger. Det är DET hon syftar på. Hur många besök bloggen fick då. Men nu var det så längesen så hon har låtit det glida över i ”unika besökare” o tror det kan gå förbi obemärkt, som med så mycket annat.

            Men hur många människor finns det i världen då? Eller norden om du så vill.

        Pingis sa väl det en gång i sändningen: det är ungefär det femdubbla. Så multiplicera allt med fem.

          I tidningsvärlden multiplicerar man allt med 3 😉 15 000 prenumeranter, 5000 ex till butiker = 286 000 läsare

        De hade ju ca 1000 tittare så med deras matematisk angående räckvidd (som tydligen är synonymt med läsare/tittare) hade de egentligen ca 100.000 tittare för många satt säkert på en frisersalong och tittade ihop med många andra.

    Jag hittar inte livesändningen?

      aah fel, var inte på bellas egna

    Jag tror att denna Live fick helt motsatt effekt för Bella och Pingis. Verkar som att den bara skapat mer frågor och irritation hos tittarna.

    Bloggbevakning gör ett bra jobb som slår hål på den bild som Löwengrip vill måla upp. Jag förstår att det är jobbigt att bli granskad när man bygger luftslott.

      Framförallt visas ju den här liven och deras sjukt undvikande och oproffsiga beteende även för de som inte läser här inne så nu har de plötsligt lutar sitt beteende ännu mer öppet än tidigare ?? puckon

        Eller hur! Jag visste inte hur massiv kritik de får innan jag läste här.

        Korkat av dem dessutom att prata om denna sida och leda folk hit. Haha De som ännu inte hittat hit gör det nu.

          Precis! Och välkommen 🙂 Hade typ kli av allt Bellas BS innan det togs upp här.

          Men det genererar ju pengar till Bella, hon är ju kall på det sättet som hon själv sa. Lol.

    Sa de något om A quest for sucess?

      Ja, att folk hellre vill se hennes liv och inte intervjua andra…
      tolkar det som att det var dåliga tittarsiffror och dom fick lägga ned.

        Sveriges oprah sa hon ju själv att hon är. Varifrån fick hon det? Hon har även sagt det i utländsk media att hon är sveriges oprah.

      Ja, att den lades ner pga. läsarna hade ett större intresse för Isabella själv än personerna som intervjuade ?

        Hahaha, schysst. Hon försöker rädda sig själv genom att kasta skit på de andra som ställde upp i hennes tramsserie.

      Boeing Bella verkar även den ligga på is. Funkade inte samarbetet med Hannah& Amanda eller?

        Boeing, är det du?

        ”Boeing Bella” – en serie om Bellas quest for a ”private yet”.

          Hahahahahah dör

          ???

        Eller boring Bella.. tycker jag 😉

    Mina inlägg på Isabellas blogg refuseras alltid oavsett vad jag skriver.
    Använder hyfsad ton, inga påhopp, korrekt språkbruk dvs ansträngt mig för vara korrekt.

    Det enda jag gjor mig skyldig till är att ifrågasätta, bla om donationer.
    Samt om Dubai eftersom jag lever i Mellanöstern sedan ett antal år……

    Inser först när jag följt Bloggbevakning att jag tydligen inte är den enda som blockerats.

      Samma här, ställer frågor som är kritiska men håller god ton, aldrig grova ord eller frågor av personlig natur. Men mina kommentarer släpps aldrig igenom….

        Samtidigt som hon släpper igenom flera kommentarer om nappflaskor och hennes och Odds relation, så hennes försvarare får något att hugga på i kommentarsfältet. Det är så genomskinligt och pinsamt, ingen vits att kommentera där.

          Släpps aldrig igenom heller när jag ifrågasatt varför hon gör olaglig alkoholreklam för guldkula… wonder why?

      Samma här. Inget släpps igenom

    En fråga utan att försvara bella. Är det vanligt att man låter sig intervjuas i video/radio etc utan att få veta vad frågorna handlar om i förväg? Tänker på camcams sista fråga. Jag arbetar på ett ställe där vi ofta hamnar i intervjusammanhang och ofta får vi se åtminstone ett utkast på frågorna innan för att kunna förbereda oss. Är det en intervju som inte sänds i tv/radio utan presenteras i skrift får man så klart godkänna texten efteråt.

      Hon kan gärna få se frågorna i förväg men inte välja bort några av dem. =)

      Det är ingen skillnad på om man får frågorna i förväg eller om man väljer att svara eller inte svara på frågor som kommer i realtid. Att ha en Q&A i livesändning ger förstås intryck av att någon är för öppenhet och ärlighet men det beror naturligtvis på hur den genomförs.
      I detta fall var det en parodi på att svara på frågor. Så fort någon fråga var för känslig hänvisades till anställdas integritet eller så dränktes svaret i snömos och dimridåer. Halva tiden gick för övrigt åt till produktfrågor och långa säljharanger som inte var vad man ville höra.

        Jag har inte sett liven men reagerade bara på frågan kring att låta sig intervjuas utan att få se frågorna innan. Ville bara veta om det är vanligt att man går med på det då det aldrig funkar så på mitt arbete. ☺

        Kan ju bero på syftet med intervjun också, vad vet jag.

          Nej det är inte vanligt.

            Jag har jobbat en hel del inom olika medier. Vissa ber om frågorna i förväg, men många gör det inte. Däremot har man ingen rätt att godkänna artiklar om sig i förväg, men man kan få granska sina citat.

        Anställdas integritet är rimligt i detta fall. En arbetsgivare har absolut inga rättigheter att diskutera personalens uppsägningar eller avsked. Det är oetiskt och Pingis har rätt i det.

          Det håller jag med om.

      Det vore ju intressant att se för vår del, men har dessvärre svårt att se att Isabella skulle gå med på att blir intervjuad av Camcam oavsett om hon får se frågorna i förväg eller inte

      Men nu skulle väl denna Q&A handla om att besvara frågor om bland annat Dubai, statistik, försäljning etc. för att Bloggbevakning gjort/gör (enligt min mening sjukt bra!) granskning av varumärket. Bella kallar det skvaller, jag kallar det granskning.

      SVR P1 har det så i ett av deras program att man inte får se frågorna först.

        Vilket program?

    Tycker det är så synd för de ÄR ju drivna och vassa, det säger ju sig själv, men att svara på frågorna på det sättet blir bara fånigt. Lite ”nu slänger vi in en massa svåra ord” för att det ska låta som ett korrekt svar. Hade varit befriande om de kunde erkänna o stå för misstag, och då menar jag inte tex starta en tidning som går åt skogen. Nu tappar man bara ännu mer förtroende.
    Bella sa ju emot sig själv rejält också på frågan om hon inte trodde att många följare i de olika kanalerna var samma.

      Drivna och vassa… kan inte ens tänka mig nåt positivt i samma mening som de två längre, på riktigt.

        Drivna är de ju, som de pushar på. Och vassa också, men de kör ju fulspel och smoke and mirrors till max. Men de har ju grymt många människors uppmärksamhet och tjänar ju pengar.

    ”Gillade” Pingis svar på frågan varför priserna på produkterna gått upp när de bytte varumärke. Hon förklarade det med att det inte gick att jämföra gamla LCC med nya Löwengrip för det var heeeeeelt nya produkter och nytt varumärke. Men innehållet i brukarna är identiskt enligt Löwengrip personalens svar till folk som frågar…. Snacka om att Pingis vara körde säljsnack för att motivera prishöjningar… Det blev så genomskinligt att hon inte har några problem med att ljuga för att dölja sanningen.

      De har säkert fått frågorna om högre priser många gånger från återförsäljarna. Klart att butikspersonalen ska ha ett svar på konsumenternas frågor när de undrar varför deon blivit dyrare t ex.

      Haha det var ett så otroligt pinsamt ”svar”. Om man inte kan jämföra gamla LCC med Löwengrip så borde rimligtvis innehållet i produkterna ha ändrats.

      Haha ja, ”de tidigare var Löwengrip Care & Colour och de nya är Löwengrip och det är heeelt nya produkter och går inte att jämföra.”
      Men följdfrågorna på varför isåfall innehållsförteckningarna är identiska ignorerades såklart.

        Dom har optimerat alla produkter till en högre kvalite. Jaha… hur då kanske dom kan utveckla då innehållet är exakt samma på de produkter jag kikat på? ?

          Cam cam kanske skulle införskaffa några av de gamla produkterna samt motsvarigheten med nya förpackningar och jämföra innehållsförteckningen?! Talar verkligen Pingis sanning här?

      Men stämmer det här kan man väl polisanmäla? Är det inte olagligt att vilseleda kunder och gå ut med falsk fakta till kunderna?

    Så du tittade på liven men ställde inga frågor?
    Varför?!

      Därför att de inte skulle svarat på dem ändå eftersom de duckade för dem även när de kom från andra. Och i ett chattflöde så går det heller inte att ställa följdfrågor och då blir det hela mer eller mindre meningslöst.

        Tack för ditt svar, förstår dig helt! ??

        Man blir bara så frustrerad när dom endast tar upp frågor om produkterna och när det väl kom en fråga om Dubai eller liknande fick man bara ett luddigt svar.

        Hur mycket tjänar du på din blogg? Eller rättar sagt hur mycket tjänar du på vad andra gör på sina bloggar, för det är typ det du gör eller hur? Du som vill att allt ska vara så öppet?
        Hur många följare har du? Varför vill du inte ha barn? Varför är det okej att skriva om vissa barn, men inte andras? Är bloggen ditt enda jobb? Är det jobb att sitta och läsa andras bloggar och sedan skriva ett inlägg om det med dina åsikter? För det är så enkelt det är, att det är dina åsikter som räknas eller hur? Du är väldigt snabb på att sitta och kritisera, analysera andra människors liv. Hur skulle det kännas om jag kontaktade dina ex, som du har typ med Isabellas?
        Vad är det för skillnad! Kom inte dragandes med att du inte valt att vara offentlig, du har gett dig in i leken i och med att starta denna bloggen. Kanske skulle vara roligt att leta upp dina skelett som du säkerligen har i garderoben. Skulle du tycka att det var okej att dina bonusbarn förlöjligade sig över sina kompisars filmer de har lagt upp på Instagram? Som du har gjort med Isabella?

          Vill du ha svar på dina frågor eller behövde du bara avreagera dig en smula?

            Vill ha svar på frågorna så klart!!

              Jag fakturerar mellan 70-100 000 kr varje månad på N24 men på Nöjesguiden har jag inte fått en enda faktura betald sedan förra sommaren så det har blivit en rättslig tvist.

              Enligt Google Analytics har jag de senaste 30 dagarna haft 236,658 users, 1,943,002 sessions och 3,838,739 pageviews.

              Jag vill inte ha biologiska barn eftersom jag inte känner någon barnlängtan.

              Om jag omnämner barn så är det utifrån föräldrarnas perspektiv som med största sannolikhet exponerar sina barn för monetär vinning eller liknande och om jag då är kritisk så riktas den mot föräldrarna. Men precis som tidigare så visar jag aldrig upp ansikten på de barn vars föräldrar jag bevakar.

              Bloggen är mitt enda jobb och ja, det innefattar bland annat att läsa bloggar och dela min åsikt om.

              Vill du kontakta mitt ex så heter han Andreas och arbetar på Spotify. Vi är fortfarande goda vänner. Mitt andra ex som även var den som missbrukade droger och misshandlade mig heter Nic Thompson och är från början från London men var han befinner sig idag har jag ingen aning om. Senaste jag hörde någonting som hade med honom att göra så befann han sig i New York.

              Jag har förmodligen precis lika många skelett i min garderob som alla andra så om du hittat någonting smaskigt så får du hemskt gärna fråga mig vad du vill om det.

              Och så slutligen, min sambos barn.
              Vad de har med mitt arbete på bloggen att göra förstår jag inte riktigt, då jag varken skriver om dem, blandar in dem i mitt jobb eller använder dem för att tjäna pengar, vilket är den enda anledningen till att jag överhuvudtaget nämner influencers barn i min blogg, och om jag gör det kritiskt så riktar sig kritiken mot föräldrarna och inte mot deras barn.

              Isabella tjänade runt 400 000kr/månaden hos United Influencers där en stor del av summan kom från hennes samarbeten med exempelvis Babyshop – ett samarbete hon aldrig fått utan att blanda in sina barn och samma sak gäller när hon exempelvis får alla barnens födelsedagspresenter sponsrade mot att hon visar upp barnen med sina presenter på bloggen.
              Tycker du att det är samma sak som att jag lever ihop med en man som har barn från en tidigare relation, barn som jag aldrig någonsin kommer exponera på min blogg och framför allt aldrig någonsin tjäna pengar på.

              Så, jag tror att jag svarade på alla dina frågor men återkom gärna om du vill att jag förtydligar någonting.
              Nu ska jag sätta mig ock klippa film. Hej så länge.

          Hahaha…
          Om jag inte minns helt fel så har Cam redan svarat på varenda en av dina frågor här på bloggen så jag tänker att , nääää….du vill nog egentligen inte ha några svar utan vill mest sätta dit henne. Jobbigt då när det slår tillbaka på dig själv.

            Vart slog det tillbaka mot mig själv? Nej, jag har inte fått svar på mina frågor. Har inte fått svar på varför det är okej för Camilla att slänga ut sig vad som helst om vem som helst. Om du tror på allt Camilla skriver så tycker jag synd om dig. Det är inte bara Isabella hon ger sig på Anna Book, My M, Magdalena G, Monas Universium mfl

            Varför slutade du på finest Camilla?

              Nagini iz that you..?

                Ser inget fel i att fråga efter CamCams bakgrund?
                Har hon rent mjöl i påsen är det ju liksom lugnt.

              Sök i bloggen så hittar du alla svar. Jag tror inte att så många fler än du är intresserade av alla dessa frågor just nu, speciellt när de redan blivit besvarade under frågestunder. Tycker du själv att det är rimligt att kräva svar på dina tusen frågor när det passar dig? Är du kanske bortskämd och van vid att bli uppassad och få din vilja genom närhelst du har ett behov? Skit i att Cam har en arbetsdag planerad för nu ska hon ägna en halvtimme åt dina menlösa frågor. Folk alltså.

                Japp, det tycker jag
                Det är väl det hon får betalt för eller?

                  Men på riktigt, hon HAR ju svarat på alla frågor under ditt inlägg? Sluta gnäll vidare och ha koll på din första fråga.

              Har du besökt Perezhilton.com någon gång? Tmz.com? Bloggkommentatorerna? Alltså att en människa har som jobb att bevaka kändisar, bloggare och populärkulturella fenomen är INGET nytt och inget konstigt alls! Om människor inte vill att någon ska diskutera deras liv så är det superenkelt – man skaffar ingen blogg, eller så har man enbart en privat blogg för sina närmaste vänner. Om du på riktigt undrar VARFÖR Camilla tycker det är ”okej att hänga ut folk, t.ex Isabella och My” så är du bara lite efter i huvudet, men det kommer nog ikapp ska du se!

          Cam är bäst. Ingen håller med dig……. hejdå

        Ring och boka tid med henne 🙂

    Uppenbart är väl att Bella tycker allt detta är fniss-fniss och superkul, hon har ju alltid njutit av att att uppröra..
    Men som chef, kollega och representant för ett företag som är ute i seriösa sammanhang, så fattar jag det inte..

      Så oerhört spot on!!

    Jag undrar vad Bella svarade på frågan om serien Being Bella! Någon ställde frågan men mitt ljud försvann när hon svarade och sen läste jag en kommentar om att den inte ska sändas?? Någon som vet?

      Hon får se vad som händer med den, det handlar om efterfrågan på serien. Iallafall så som jag uppfattade det.

        Tacm för svar! Det var ju jättestort i media om serien och sen bara tvärtyst från Bella.

        Gör hon alltid så; press-meddelande om släpp och sen genomför _om_ det blir efterfrågan? Gud så oproffsigt!

      jag har inget svar men när jag först läste på Bellas blogg om den här kommande serien Being Bella, så framgick det att det skulle sändas till hösten.

        Det var nog hennes egen tanke, men det fanns nog ingen förankring med verkligheten där.

        Det var vad som kommunicerades ut. Men de spelade väl in en pilot för ett tag sedan? Den ska ju säljas in till olika kanaler/företag och det verkar väl ha gått sådär. Tror så mkt jag vill på Bellas förklaring att hon inte bestämt sig, att det måste vara ”rätt kanal” för henne, kännas rätt i magen annars ”väljer hon hellre att avstå”. Mjae.

          Så där sa dom amazon också

          ”Ska på möte med två distributörer, men vi vet inte om vill än” eller något liknande(minns inte exakt ord, bara att jag tänkte mjamja.

          sen efteråt när dom kom hem lät det som att dom hade kammat hem värsta avtalet och det va helt grymt.

    Nu kommer Isabella spamma med trevliga inlägg om barnen och Hampus kommande dagar för att få läsarna på bra humör igen.

    Vilka böcker tror ni Gillis och Sally får låna på biblioteket i eftermiddag? Kanske gör de en badutflykt? Allt enligt mammas strategi på uppdrag av Pingis. ?

      Fast först ett riktigt panikinlägg! Ojojoj, bloggbevakningen är vår tids flashback? Men flashback är väl i högsta grad aktuellt idag?

        Verkligen ? vaddå Bloggbevakning vår tids Flashback? Flashback är vår tids Flaskback ? Bloggbevakning är vår tids…. bloggbevakning?! Vi lever här och nu va?! Dör ?

      Det kom ett inlägg på hennes blogg om livesändningen där hon beskrev Bloggbevakning som bloggarnas svar på Flashback så idag blir det nog både utflykt ,besök på biblioteket & inlägg om Hampus, haha.

      Ja det blir väl ett inlägg om hur Hampus brukar massera The Serum på Bellas ansikte medan hon nattar barnen.

        Cringe på den! Stängde av liven när hon sa det…

    o så när nån skrev att, Kenza har ju närmare 2 miljoner följare på bara instagram.

    Då svarar de att det är skillnad på prenumeranter, följare och räckvidd. Jaha? Menar du att isabella når ut till fler än Kenza fast att hon har myyycket fler följare? varför? vad bygger ni den teorin på? varför ljuger ni?

      Hon svarade att Kenza ”absolut är stor”. Tror tom hon sa ”mycket större”. Men ändå svarade hon sedan ja på frågan om hon har Nordens största blogg….

      Pingis gjorde långa utläggningar om hur man inom pressen skiljer på prenumerationer dvs antal ex och antal läsare.
      Så klart att en frisersalong som prenumererar på Svensk Damtidning och lägger ut den i salongen gör att detta ex exponeras för väldigt många läsare (bläddrare?). Då kan ett tryckt ex ha en stor räckvidd och nå kanske 100 läsare som tittat eller bläddrat i tidningen.
      Men en blogg, Facebook eller Instagram fungerar inte på detta sätt. Hur många läser någon annans blogg , Facebook eller Instagram? Hur många frisersalonger lägger ut Bellas blogg till kunderna? Hur många lämnar ett läst Instagram vidare till sin granne?
      Nej, både Bella och Pingis duckade från problemet att man når väsentligen färre individer än de 1,5 milj ”följare” som de talar om. Sen surrade Bella om att olika personer följer henne i olika kanaler. Bloggen var för de äldre, Facebook för tyskar och Instagram för de yngre. Jaha då är det väl korrekt då med 1,5 milj följare (varav en halv miljon i Tyskland kan man förmoda).
      På Bellas Instagram står det ”Scandinavias biggest blog, 1.5m readers”. Det var väl inte så det skulle vara? 1,5 miljon gäller alla kanaler inte bara bloggen. Så trött jag blir.

        Sa hon att facebook är för tyskar? Say what? Tyskar är rätt skeptiska till facebook enligt min erfarenhet.

          Fast väldigt roligt. ”Facebook är för tyskar”. Det är min nya paroll i livet.

          Nej, hon sa att många tyskar följer henne på just Facebook, till förmån för andra kanaler. Låt oss inte skapa trådsanningar nu.

          Hon kanske räknar med Snapchat också? :’)

            Jag jobbar med digitala medier och influencers i just Tyskland. Kan säga att just precis ingen tysk i branschen vet vem hon är här (även på FB;)). För övrigt är just Instagram den kanal som växer mest här, inte FB.

              Ja, enligt Bella är Instagram för de unga.
              Facebook och bloggen för äldre.
              Kolla med äldre tyskar om de följer Bella på Facebook 🙂

            Trådsanningar, så jävla bra ord!

        Nåja, man kan ju faktiskt ”dela” inlägg på sociala medier, men i så fall är det tämligen enkelt att visa på hur många delningar varje inlägg här. Statistik är VÄLDIGT simpelt och tydligt på nätet. Om man kan se vilket åldersspann och vilket land ens besökare är från, så kan man också räkna ut genomsnitt, se om det är samma IP-adress som besöker, samt räkna delningar. Någonting säger mig att Bella inte direkt räknar i underkant vad gäller sin statistik och hade inte gått möjligheten förbi att säga att hennes inlägg delas vitt och brett, om den räckvidden nu var så stor. Hon kanske räknar med economista-gruppen hon startade på Facebook? =)

          Fast i vår familj delar vi på en dator. Det kan säkert hända att fler hos oss läser samma blogg, trors stor åldersskillnad.

        Ja, fan vad Pingis svamlade där. Att ”det är viktigt att hålla isär begreppen” och man ”måste skilja mellan räckvidd och följare” och började helt omotiverat snacka massa goja om att det är skillnad mellan hur många prenumeranter och hur många läsare som Amelia har.
        Liksom ja? Det är klart att det är skillnad eftersom det är helt olika saker, och det är inte det som är problemet. Problemet är att de använder en siffra och kallar den för något annat.
        De får väl självklart addera alla kanaler om nu det känns relevant, men då går det inte att kalla det för varken ”unika besökare”, ”unika följare” eller ”unika läsare” för det har ingenting med unikitet att göra.
        I bästa fall kan man kalla det för en bruttoräckvidd, men det man oftast är intresserad av är nettoräckvidden dvs UNIKA besökare/följare.
        Antingen är de dumma i huvudet och inte fattar att det är de själva som blandar ihop begreppen, eller så är de helt enkelt lögnare. Något annat alternativ finns liksom inte.

          Verkar som Bella tänker sig att det är olika personer som följer henne på Facebook, Twitter och Instagram men sen sammanstrålar alla dessa på bloggen och ansluter till de läsare som bara läser bloggen. Då blir det 1,5 miljon.
          Facebook 680t, Instagram 430t, Twitter 80t, Löwengrip 23t, bloggen 300t då blir det 1,5 miljon ?
          Obs att det är olika människor i alla kanaler men alla läser bloggen som då får 1,5 miljon läsare.

        Men alltså hon har väl alla de följarna på Facebook för att hennes fd sociala medier ansvarige la ut memes och massa ”tag your friends” för några år sedan? Tror inte många av de som gillat har någon aning om vem Isabella är utan endast gillat för att hon postade memes. Inte direkt så att man brukar rensa bland sina gillamarkeringar speciellt ofta heller.

      Ha ha, precis. Anar att Isabellas räckvidd är rätt dålig med tanke på hur lite likes och kommentarer hon får på sina bilder. Har ni tänkt på att de ofta refererar till siffror som inte är offentliga, tex hur många som kollar på lives, räckvidd och bloggbesök.

        Där sa du nåt!

    Jag borde egentligen inte ha blivit förvånad över denna urusla livesändning men hade någonstans hoppats på i alla fall ett rakt och ärligt svar på någon av frågorna. Jag tror att de gjorde sig själva en riktig björntjänst med denna sändning. Jag skulle också vilja förstå hur Bella menar när hon anser sig vara en förebild för andra kvinnor och att hennes största passion handlar om att stärka kvinnor. Anledningen till att jag önskar att hennes lögner blir avslöjade är för att jag är rädd att allt utrymme hon nu får i media ger en väldigt snevriden bild för unga människor om vad en lyckad människa är för något.

    men först säger hon att 1.5 milj FÖLJARE är ihopslagna siffror för blogg, insta, facebook osv.

    sen frågar nån varför det står att hon har 1.5 milj BLOGGLÄSARE, då svarar hon att hon tar den siffran från när stora event sker i livet och det är ett genomsnitt de använder?!?

      Verkar som Bella tänker sig att det är olika personer som följer henne på Facebook, Twitter och Instagram men sen sammanstrålar alla dessa på bloggen och ansluter till de läsare som bara läser bloggen. Då blir det 1,5 miljon.
      Facebook 680t, Instagram 430t, Twitter 80t, Löwengrip 23t, bloggen 300t då blir det 1,5 miljon 🙂
      Obs att det är olika människor i alla kanaler men alla läser bloggen som då får 1,5 miljon läsare.

        Hur hon tänker kring siffror hon inte förstår är ju helt irrelevant? Hon hittar på, man kan inte slå ihop siffror på det viset. Och om man räknar som hon gör så är ju ändå Kenza MYCKET större än Bella!

    och hon avrundar ju så in i…. 260 000 blev i hennes exempel 300 000, och 1.5 milj blev 2 milj…

    vid frågan på var besökssifforna kommer ifrån till bloggen svarade hon att hon kan lägga ut printscreen från google analytics som visar instagram och facebooks besök. what?!? så många frågor

    Bella försvarar sig på bloggen i senaste inlägget….. hur hon ger unga kvinnor raketfart i karriären bl.a. och hur många ordrar som lägga tack vare bloggbevakningen ?

      Fortfarande ingen unvisit!

        Använd inkognitofunktionen på din webbläsare så borde det funka 🙂

          Nä, funkar fortfarade inte, men tack!

        Head of datorkunskap har väl blockat det..

      Jag borde skicka henne en faktura. =)

        Kan faktiskt bli så att bloggbevakning får mer besökare efter bellas o pingis live.

          Hur många av deras 1000 tittare tror du inte redan finns här?

          Tror dom ger varandra massa läsare 🙂

      Haha..Hon kallar Bloggbevakning för ”vår generations flashback”. Jo, förutom att jag har ett utgivningsbevis, en chefredaktör och är offentlig och står för varenda en av mina publiceringar som jag gör och som kan polisanmälas om jag bryter mot lagen.
      Men annars – precis som Flashback.

      Herregud, var detta hennes bästa come back? Och vad gör det i så fall henne till? Vår generations Joakim Posener?

        Och förlåt, men det finns inga recept som de the_paul ger en i flashbacks matlagningsforum, sorry. Om jag inte får recept på de perfekta klyftpotatisarna som kräver 8 h arbete så är det inte flashback.

          Haha hans pizzadegsrecept tog mig ett dygn, men sjukt värt.

          länka???

            Nej, går inte så enkelt ligger inbäddade i olika trådar i flashback matlagningsforum. Klyftpotatisen finns i tråden om de bästa receptet på klyftpotatis (suprice). Det är bara att plöja flashback mattrådar ?

              Hen heter dePaul förresten och inte thePaul

        Joakim Posener? hahahaha, så jävla bra. Att hon drog i med det där inlägget tycker jag skvallrar för att hon börjat inse att hennes lögner, överdrifter och manipulationer börjar skava lite. Plötsligt kan hon inte längre komma undan med det. Och här skriver folk vad dem tycker om det. På hennes blogg så är det bara applåder, ryggdunk och ”vilken pooowerwoman!!” när hon typ tagit med ungarna till bibblan FASTÄN hon jobbat på dagen. Eller något annat helt trivialt som ingen annan faktiskt fixar och det UTAN all hjälp som den människan köper sig.

          Pga att på bloggen så blokerar dem det de inte vill ha in där på ett lätt sätt. 🙂 Så är det.

        Så du står för att du mobbar andra?
        Kan du inte svara på min fråga, skulle det vara okej för dina bonusbarn att göra parodi på sina kompisars insta-filmer?
        Var det inte du som satt och pratade i en pod att du blev mobbad??

          Men ta och lämna hennes bonusbarn utanför detta, hypotetisk fråga eller ej!

          Menar du att du jämför Saturday Night Live, Hipp Hipp, Hey Baberiba eller andra program där man gör parodier på kända människor med skolbarn som retar och mobbar varandra?
          Om du inte kan skilja på äpplen och päron här så kommer vi inte så mycket längre tyvärr.

            Du förstår inte alls vad jag menar. Jag vill absolut inte dina bonusbarn något illa, ville bara få dig att förstå.
            Jag tycker du går för långt, det är inte parodi det är elakt. Därför ville jag att du skulle jämföra det med om någon utav dina bonusbarn gjorde likadant, skulle du uppmuntra det eller sätta stop för det?
            Men jag vill ge dig kred för att du svarade på mina frågor, men du har rätt vi kommer ingen vart med detta.

      Du får kalla dig Greta2 om du måste kalla dig Greta över huvud taget 🙁

        Har du ensamrätt på det namnet?? Visste inte det så får väl döpa om mig då. Ska genast meddela mamma och pappa

          Jag skrev ju att du kunde vara Greta2. Vill du inte kan du väl kalla dig Bodil, Putte eller Suzzannahh ?
          Eftersom jag skriver så ofta på bloggen (sedan lång tid) så är det förvirrande om någon annan skriver under samma nick. Blir jobbigt om jag ska behöva skriva The Real Greta varje gång.

            Herregud så löjlig du är.

            hahah men finns fler som kanske vill skriva bara Greta och inte Greta2 bara för DU tycker det? Jag kan skriva Greta också, om jag vill. 😉

        Men HAHAHAHA fy fan va töntigt 😀 Jag heter Margareta i tredjenamn så nu tänker jag kalla mig själv för Greta bara för att.

          Kan du inte kalla dig Maggan då?

        The real Greta

          Nej! ”The real Grrr”

    Nu skriver hon att fsg ökar och det läggs ordrar när bloggbevakningen skriver…. Snälla kan inte alla bara skita i att köpa skräpet? Har aldrig och kommer köpa något. Håller mig till märken dör ägarna inte sitter och ljuger om allt gällande företaget. Värdegrund och miljötänk får mina pengar. Inte företag som skiter fullständigt i miljön syns inte i välgörenhetsammanhang etc… Ett ruskigt omodernt företag helt enkelt.

      Kan faktiskt inte tro att det är tack vare bloggbevakning utan det var ett sätt att få camcam att sluta skriva om henne.

        Håller med, anonym. Hon är förmodligen rätt desperat nu.

        Eller hur. Som om folk först sitter härinne och ondgör sig över henne och sedan kastar sig till nordicfeel och hetsköper Löwengrip-produkter.

        Och om det är det som krävs för att få Bellas produkter att sälja så förstår man ju att intresset inte är så stort som de hoppas på, hehe

      Skulle dock gissa på att även det är en genomtänkt strategi från hennes sida. Lite som att underminera det som skrivs här och de åsikter som lämnas. Med andra ord; det spelar ingen roll vad vi tycker eller vad Bloggbevakningen tar fram för information: folk anser att Bella/varumärket är trovärdigt nog som det är.

      /Linda

        Precis, på ett sätt vet hon mycket väl vad hon gör…
        Men samtidigt känns det korkat att faktiskt tipsa om Bloggbevakning med tanke på alla de som inte uppskattar henne, men inte hittat hit än… Tror inte hennes varumärke direkt gynnas av att fler får ”info” från båda sidor.

        Klassisk grej att försöka misskreditera en angripare 🙂 Bloggbevakning är ju bara Flashback liksom…

      Eftersom Camilla skriver rätt ofta om Bella, både ”tramsigare” inlägg och nu granskningsinläggen, och inläggen om Bella kommer tätare när hon gör en intervju/lanserar något etc, så är jag mycket nyfiken på hur Bella kan veta att det är just inläggen och läsare av Bloggbevakning som handlar och gör att försäljningen ökar. (Om den nu gör det???) Kan ju lika gärna vara bilden på henne och Hampus i hänt extra i mataffären som leder till nyfikenhet och ett köp.

      Näe, jag tror inte att det stämmer.
      #teamcamcam

      Eftersom vi vet att hon inte talar sanning om typ nåt, så ta detta med en enorm nypa salt!

      Hon försöker få folk att sluta läsa Bloggbevakning. Alla här vet att de endast har kunnat sälja den senaste tiden för att de har reat ut de gamla flaskorna. Folk har bunkrat upp sig och kommer inte att köpa nytt på länge.

        Desperationen skriker genom hennes inlägg. Isabella Löwengrip är passé så länge hon inte skriver provaktionsinlägg. Jämför med Kenza som dfaktiskt får mer positivt engagemang och har fler följare än Bella – samtidigt som Kenza aldrig har använt provokation som affärsstrategi.

      Köpte en del av hennes produkter under utförsäljningen och precis innan jag började läsa Bloggbevakning regelbundet, efter granskningen om Bellas siffror. Är fortfarande jävligt sur över timingen och det tar nästan på psyket att stå framför badrumsspegeln på kvällen och gnugga in hennes produkter i ansiktet, endast några minuter efter att man läst inlägg och hundratals kommentarer här som bara visar hur falsk och uppgjord hon är. Kan iaf säga att jag absolut inte kommer köpa nya produkter när dessa tar slut, och att det säkerligen finns många fler som mig (kanske 1.5 M fler?) som bojkottar efter granskningarna här.

        Känner mig faktiskt SÅ lurad och SÅ dum efter att ha läst Bellas blogg i ca 7 års tid nu och svalt allt hon sagt med hull och hår. Typ som att hon vunnit över mig på något sätt. Usch

        Lol förlåt men såg lidandet framför mig, förstår dig. Någon föreslog att senap i nunan skulle ju kännas bättre. Haha.

        Jag förstår dig! Var sugen på att testa både handkrämen (som luktade somrigt och gott) och fönkrämen som Camcam testade och gillade, nu när de var på halva priset. Men det tog liksom nästan emot rent fysiskt att plocka åt mig dom. Så det blev inget köp, kunde bara inte tänka mig att sponsra den människan och hennes livsstil. Speciellt som att det finns så mycket likvärdiga märken att välja på.

        Du får tänka att det är bra för miljön och plånboken att du använder upp dem, gjort är gjort liksom, och så får du välja något trevligare sen ?

      Men kan du inte ge mig tips på dessa företag? Har tyvärr inte hittat några ? skulle verkligen behöva hjälp med det.

    Maste saga att jag undrar varfor sa manga har bryr sig? Om ni inte gillar Isabella och Pingis eller deras foretag, varfor ens engagera er? Det ar ju inte sa att det kommer att andra nagonting? Det har ar ingen kritik, jag ar bara genuint intresserad av att veta varfor ni lagger energi pa nagot negativt / engagerar er i en manniska eller ett foretag ni inte tycker om? Varfor inte bara ignorera hennes blogg och andra kanaler, och istallet fokusera pa manniskor och foretag ni faktiskt gillar? Konstruktiv kritik i all ara, men i kommentarsfalten har verkar det ju bara valdigt manga personer som kommer tillbaka hela tiden bara for att gnalla?

      Den här frågan har ju ställts X antal gånger förut. En av anledningarna är att Isabella ljuger och tjänar pengar på att ljuga. Det är oerhört provocerande för många. Vidare är det många som faktiskt en gång har litat på hennes image inom bloggvärlden men nu känner sig lurade när hon offentligt (såsom i Schulman show) går ut och erkänner sina strategier och dumförklarar läsarna. En tredje anledning är att Isabella plockar hem priser baserad på sina prestationer, ”prestationer” som bygger på lögner och att lura affärspartner om hur stor hon är. Det tar fokus från andra, hederliga, entreprenörer.
      Så det är några av anledningarna som jag har uppfattat varför folk ”går igång” på Isabellas (och nu även Pingis) uttalanden mm.

        Så sansat och klokt skrivet!

        Så sant. Jag är en av dem som känner mig lurad. Jag har köpt hennes produkter och böcker och känner mig faktiskt lurad.

        Ja! precis så. Jag anser inte att man ska tjäna mänger av pengar på bluff och båg. Sorry men så tänker iaf jag!

      Denna fråga har besvarat åtskilliga gånger, så tjatigt.

      För att de ljuger ständigt och mycket, that’s why. Bland annat.

      Jag har också frågat tidigare men har inte fått svar. Är något av det Isabella gör olagligt? Bryter hon mot någon lag? Eko brott? Marknadsföringslag? Är genuint nyfiken!

        Ja, hon bryter emot den viktigaste lagen….

        JANTELAGEN! ???

      Får jag sälja dig ett luftslott? Inte?! Slottet är fint. Inget golv eller tak säger du? Nu tycker jag du är lite petig.

    Isabella svarade ju äntligen på frågan om ”a quest for sucess”, svaret var väl helt som väntat. Intresset från tittarna fanns inte. Nu är undrar man ju varför hon vägrat att svara på kommentarer kring det i flera månader samt inte godkänt en himla massa frågor om det?

      Det är väl Schulman som smällt i henne att tittarsiffrorna var dålig pga att människor hellre vill se en serie om Bella själv och att det inte hade ett dugg att göra med att folk helt enkelt inte tyckte att serien var värd att se på. Det finns säker massor med människor som skulle älska att se en intervjuserie med t ex Gunhild Stordalen som intervjuare OCH se en serie där man följer hennes liv. Det ena behöver inte ta ut det andra som Bella verkar tycka. Se bara på hennes idol Oprah. Så det var helt enkelt ännu en misslyckad satsning som hon vänder till något unikt – folk ville helt enkelt bara se henne för att hon är såpass intressant så alla andra hon vill intervjua blir per automatik ointressanta i hennes sken.

        Jag tror att sponsorn American Express backade ur sedan Alexander Bard varit med i serien mitt under #metoo.
        Bella tänkte väl att Bard skulle locka läsare genom att vara kontroversiell men provokationen föll inte Amexco i smaken.
        Min teori.

        Angående A quest for succsess: Tittarsiffrorna var usla. Det är ju bara att kolla på Youtube. Runt 15 000 eller så på ett avsnitt (kanske lite högre när de började betala för att avsnitten skulle rulla som reklam innan andra klipp) Det är ju hur som helst ingenting för en så stor produktion (ett helt team, studiolampor, MUA, produktionsledare etc). Youtubers som bara smäller upp en kamera i sitt vardagsrum får ju tio gånger fler tittare. Ergo: ekonomiskt ohållbart.

        Jag fattar dock inte hur de inte kunde förutse det innan de rullade i gång projektet.

        Varför vill ingen titta? Superenkelt:
        1. Bella är ingen intervjuare/journalist. Det ÄR en konst att intervjua folk även om ingen fattar det (typ Hannah och Amanda i den nya ”Hannah Amanda Report”-podden där de flamsintervjuar folk. Folk vill inte höra det! Är det så svårt att förstå att man vill lyssna/se på intervjuer gjorda av skickliga/professionella intervjuare/journalister? Exempel: En skicklig intervjuare ska kunna fånga upp tonfall, stämningar och nyanser för att ställa rätt följdfrågor. Hen ska känna om det finns mer saker under ytan vid ett svar och på så vis locka fram mer saker ur intervjuobjektet med hjälp av följdfrågor. Kan Bella det? Nej, hon kan inte läsa av andras signaler utan trummar bara på med de frågor hon har på sina kort. Helt ointressant alltså. Intervjuobjekten kan lika gärna bara få ett papper med frågorna och prata utifrån det själva. Bella kan tas ur ekvationen.

        2. Varför ska man titta på en intervju? Folk är på språng och vill lyssna på saker i mobilen. Poddar helt enkelt. Finns 2000 (bra) intervjupoddar. Varför ska man då kolla på en intervjupodd på Youtube? Det händer ju inget visuellt i intervjun. Dessutom kan man inte ha i gång Youtube och stoppa mobilen i fickan/släcka skärmen. Ergo: Omöjligt att se på språng. Folk är rastlösa.

        3. Intervjupersonerna. Som redan nämnt så finns det 2000 intervjupoddar som alla går runt på samma intervjupersoner. Människorna Bella intervjuar har alltså medverkat i andra (bättre) intervjuer. Kommer journalist-Bella få fram nåt nytt avslöjande hos dem? Dra ur dem oväntade känslosamma yttringar? Knappast. Bara platta och ytliga frågor som har ställts på mer begåvade sätt av bättre intervjuare. Det finns inget lockande. Dessutom frångicks väl Bellas nischade vinkel (Vad har du/ni offrat för att nå framgång?) redan efter ett avsnitt. Ännu mindre skäl till att se hennes intervjuer.

          Glöm inte Bellas största fadäs, att inte kunna vara tyst när gästen svarar! Eller iofs någonsin. Jämt hörs hennes instämmande eller fnissande i bakgrunden när någon annan pratar.

          Detta eviga ”mmm” och ”hmmm” och jakande från henne medan gästen försöker formulera sitt svar kan ju driva vem som helst till vansinne, speciellt för lyssnarna är det ett otoligt irritationsmoment.

          Nu är inte det direkt endast hon som gör så, jag har tyvärr blivit intervjuad själv då motparten ”hummar” så mycket medan man pratar, att det är rent av oförskämt.

          Men att ett helt produktionsteam inte kunde uppmärksamma ett sådant stort misstag hos någon som intervjuar för en tv-serie?

      Bara svepskäl!

    Skickade precis denna kommentar till Bella efter att ha läst hennes blogginlägg om deras Q&A: ”Er livesändning var inte bra. Man fick i princip inte svar på några frågor alls. Du pratar hela tiden om att du vill stärka andra kvinnor men nedvärderar Camillas blogg (bloggbevakning) för att hennes granskning och frågeställningar inte passar dig. Du har inga problem med att spy galla över hennes blogg och kalla den för en skvallerblogg utan att ge tydliga exempel på vilka texter hon skrivit som du anser är rent skvaller. Camilla har hela tiden varit tydlig med att hon gärna träffar dig och har en intervju, där ni kan diskutera de frågeställningar som hon tagit upp på sin blogg och jag tror även att hon gärna skulle svara på eventuella frågor du har till henne. Jag är 99 % säker på att denna kommentar inte kommer att godkännas, men jag hoppas att du iaf får en chans att läsa den och tänka efter.”

    Hör och häpna men de godkände kommentaren, antagligen för att bellafansen ska försvara henne i 1000 kommentarer under men ändå.

      De har godkännt flera negativa kommentarer…..man undrar vad som pågår…
      De negativa kommentarerna är väldigt sakliga, inget pajkasteri.

        Dom verkar ha försvunnit nu… öppnade inlägget i en ny flik och nu är det mest positiva kommentarer.

    Bra att folk kan läsa båda bloggarna, kolla på allt Bellas garvande och nonchalans, och sen bilda sig en uppfattning.
    Många hos henne har nog i alla tider fått uppleva hur hon raderar kommentarer som inte passar (men släpper fram det elakaste för debatter), så hon kan ju inte heller påstså sig stå för någon öppenhet/fria ordet (som ändå finns här)

      Hon sa ju det själv under streamet till och med, att kommentatorsfältet ”modereras” hårt för att hon är trött på den elaka tonen som är där, bort med all negativitet….. mmmmmm SURE.

      Endast det verkligt elaka tycks dock slinka förbi, saker om varför hon inte är med sina barn eller att hon har fula kläder på sig, äter fel, whatever. Med andra ord personliga, elaka påhopp som genererar 20 kommenterar i stil med ”har du inget bättre för dig troll än att trycka ner kvinnor på nätet? Isabella ÄR POWER”

      Bidrar verkligen till en bättre stämning, verkligen.

        Eller hur! Blir alltid så sjukt fundersam på varför vissa kommentarer släpps igenom på hennes blogg, en del är så sjukt konstiga i stil med ”varför umgås du inte med dina barn?” Hon har bara barnen i tre dagar? Isabellas kommentarsfält är värre än något annat, och det är för att hon vill ha det så.

        Exakt. Hennes riddare är ju minst lika otrevliga. Dessutom borde hon väl som mamma hellre släppa igenom kommentarer som rör karriären än hennes barn!?

    Förstår ej riktigt varför det är så viktigt att granska Löwengrip MEN det där var ju bara strunt. De drar på stora växlar innan ngt är underskrivet och tar cred för ngt som inte hänt ännu och när det sen inte händer låtsas de som det regnar…

    Obs att vi på vårt jobb i vår M&E mäter räckvidd på samma vis vi slår ihop följare på olika kanaler utan att ta hänsyn till om det är samma vi kollar exv på följare av olika kampanjer eller antal nerladdade rapporter och webbstatistik och slår ihop det (Obs att vi också redovisar följare per kanal dvs ger en breakdown)

      Det kan ni göra om ni kallar det för bruttoräckvidd. Men det är inte nettoräckvidd/unika följare. Bella och gänget har hela tiden pratat om att hon har si och så många UNIKA följare/läsare/besökare (exakta begreppet varierar mellan olika intervjuer etc), och det är inget annat än bluff och båg.

        Ja jag minns ej termen våra årsrapporter använder tror det är total reach och sen går vi in på de olika forumen kollar besök nedladdningar engagemang osv och ger merdetaljerade uppgifter men vi kollar även antalet distribuerade fysiska rapporter och flyers och räknar en rapport som en trots att den nog läses av flera. Obs att vi inte har några kommersiella intressen jobbar med utvecklingssamarbete och det handlar om att redovisa resultat för våra givarländer samt independent evaluators. Min poäng var att det är svårt att ge jämförbara siffror på räckvidd. Bruttoräckvidd är en bra term

    ”Jag får en känsla av att Flashbacks-gänget (bloggbevakning) hoppas på att allt vi gör ska rasa ihop. Att jag ska skrika ”Jag ger mig – Hela jag är en stor bluff!”. Men vi bygger inget luftslott. Mitt jobb består inte bara av att fota mig själv.”

    Sista meningen går totalt emot min uppfattning av vad BB gör på dagarna. ?

      Så hon gör ingenting annat än att bara fota?

        Japp, det var precis så jag menade! Spot on!

    Ska inte liven ligga kvar? Kan inte hitta den på Löwengrips story?

      Den finns på Instagram-appen.

        Inte för min del i alla fall. :/

    Men nu är Bella igång och svarar på många kommentarer och frågor på bloggen. Härligt att se ??

      Hon känner sig stressad och pressad att göra det nu när hela hennes luftslott är i gungning.

    Hon skrev svar på frågorna i sitt kommentarsfält för ca 20 min sedan:
    ”Vi hade precis börjar sälja LCC på Mumzworld.com då i Dubai,

    Alla fakturor betalas alltid

    Ska kika igenom alla texter

    UI har varit de som sålt i alla mina kanaler sedan tre år och fram till sista juni. Har ej sett deras säljpresentation ut mot kund!

    Ingen intervju med Bloggbevakning
    –”

    Är förhoppningsvis inte sist på bollen nu

      Också sanningar med modifikation.
      Det finns fler förutom UI som sålt på Bella medan hon var kontrakterad och dessa företag har inte fått se den statistik som UI presenterar utan har endast fått Bellas fantasisiffror sagda till sig.
      Detta fick jag reda på när jag pratade med några av de företag som betalat för marknadsföring hos Isabella och som aldrig hört talas om UI.

        Låter som eventuellt bedrägeri :s

        Enligt Bella så
        ”Min blogg ligger hos United Influencers, i mitt avtal med dom så har de rätt att hitta en sponsor till två inlägg i veckan i min blogg.”
        Sen har hon ju ordnat många egna samarbeten så det är väl då som hon inte visat några Google Analytics-siffror. Om detta med egna samarbeten har varit ok med UI vet man inte men det har hållit på i flera år så man kan väl anta att Bella haft rätt att själv ordna sponsrade inlägg utanför avtalet med UI.
        Sen har det också funnits massor med reklam för de egna företagen och dess produkter.

          Enligt de uppgifter jag fått ta del av så hade UI exklusiv rätt till hennes kommersiella rättigheter.

        Menar du att företagen har litat på sagda siffror och gått in i samarbeten utan att kräva underlag och utdrag över statistiken? Låter oseriöst av både bella och företagen..

      En produkt finns på mumzworld….

    Märkligt att alla fakturor betalas? Hur kan då konsultens inte ha blivit betald?

      Ja, det kan man verkligen fråga sig!

    Pingis och Blondinbellas högra hand Simon Sjögren startat en youtubeserie ihop, Ehandelsstylisterna ger ett flamsigt och barnsligt intryck.

    Bästa kommentaren inne hos Bella:

    Vad är bloggbevakning? Kan inte det jämföras med uppdrag granskning?

      Fel formulerat av mig!

      Kan det jämföras med uppdrag granskning

    Anser hela denna historia vara ytterst avkopplande. Att följa bevakningen av Isabella Löwengrip o c/o är helt enkelt både vilosamt och lite bitterljuvt. Naturligtvis önskar jag att det för åt h**lvete för henne. Vet inte rikigt varför, avundsjuka? jantelag? kul när folk skiter i det blå skåpet.. Oklart. Skit samma. Min kommentar handlar inte om det utan lite reflektioner kring detta med följare. Jag kan tänka mig att denna granskning snart dragit upp siffrorna till 1,5 miljoner på Isabellas blogg med tanke på hur många gånger bara jag själv varit inne på människans blogg den senaste veckan. Kan helt enkelt inte låta bli att kolla på hur lite kommentarer hon har. Det är så underbart att se att det blivit ett beroende. MEN jag har även varit inne på denna blogg ( alltså bloggbevalning) minst lika många gånger ( om inte mer) för den helt enkelt är roligare att läsa. Även om den är allt annat än bitterljuv då det verkar gå väldigt bra för dig Camilla, vilket jag är genuint glad för. Inte för att vi känner varrandra på något sätt utan för det är lika roligt när det går bra för folk som har lite balls- som när det går dåligt för stolpskott som verkligen inte har det.
    Under mitt tidsfördriv från mitt eget liv har jag tänkt på lite saker. Bland annat: ÄR verkligen Löwengrip sveriges snabbast växande skönhetsmärke? Idun har tex dubbelt så många följare på Facebook. Kanske inte säger så mycket men det vore ju så roligt om även detta är en lögn (IL hävadade senast igår på sin blogg att de är snabbast växande nämligen). Tycker att Löwengrips 4014 följare på FB är en ganska blygsam siffra för Sveriges snabbast växande skönhetsmärke. Hur ser siffrorna egentligen ut – Är de snabbast växande på riktigt? 2. Är det någon som har Isabellas deklaration för 2017? Vore intressant att veta vad hon tar ut i lön varje månad. 3. Är det någon som vet om Kenzas statisk ökat i samband med detta? ( misstänker att Isabellas gjort det nämligen och att hon snart kommer använda de siffrorna som ett ”bevis” på att hon är störst. Vet inte hur andra funkar men i samband med detta har tex jag upptäckt Kenza, vilken jag aldrig läst tidigare. Det blir liksom ännu roligare att upptäcka vilket skämt Isabella är när Kenza framstår som väldigt jordnära ( dubbel njutning i mitt skvallerfrosseri helt enkelt). Skit samma… Att jag ( och kanske ytterligare ett par tusen) hittat till Kenza/eller vilken annan blogg som helst är kanske inte så viktigt, men om granskningen av Isabella ska bli korrekt känns det som att det är sjukt mycket parametrar man behöver ta med ( tex att det är oviktigt om Isabellas blogg ökat med 30 % om tex även Kenza ökat med 30%, eller att bloggbevakning lär ha ökat med 150 000%). Summan av kardemumman:
    Hur ser egentligen Isabella siffror ut? Både vad gäller följare och ekonomi, och hur påverkar en stor influensers statistik en annans? Någon som är i färd med att skriva c-uppsats/magister/ doktorsavhandling som kan ta sig an o titta på detta lite närmare..??.

      Bra skrivet!! Men kom ihåg att Kenza också är ett varumärke som säkert planerar noga vad som ska läggas ut. Även om hon inte är öppen med stategier så finns det väl en anledning till att hon är så stor
      (Haha känner mig som nån som blivit bedragen av expojkvän och har svårt att lita på alla andra killar)

        Skillnaden är att blondinen manipulerar och spelar på hennes läsares känslor, för att få dom dit hon vill.

        Hon vill att dom ska bli arga ibland, glada ibland, avundsjuka, hon vill förvirra dom ibland osv osv. Allt för att tjäna pengar.

        Andra bloggares strategier ser nog inte ut så.

    Detta skriver Bella på sin blogg (för er som inte vill in och ge henne klick):

    – Pings och jag körde som sagt en livesändning idag på Löwengrips Instagram. Det finns en sida som heter Bloggbevakning, jag skulle beskriva den som vår generations Flashback och det har florerat så mycket saker där. Vi tror på transparens så därför öppnade vi upp för frågor. Jag får frågan ibland om jag blir ledsen av vad som skrivs men nej. Det här är mitt jobb och då skrivs det saker om mig. Jag försöker vända det till vår fördel istället, såsom att tillexempel att när Bloggbevakning skriver om Löwengrip på Amazon så kickar Amazons algoritm igång och lägger nya ordrar, tillexempel här. Så kul!
    – Jag får en känsla av att Flashbacks-gänget (bloggbevakning) hoppas på att allt vi gör ska rasa ihop. Att jag ska skrika ”Jag ger mig – Hela jag är en stor bluff!”. Men vi bygger inget luftslott. Mitt jobb består inte bara av att fota mig själv. Pingis och jag har från noll byggt en bolagsgrupp som i år tar sig förbi 100 miljoner i omsättning. Vi ger över 50 personer lön varje månad. Vi anställer unga kvinnor som får en raketfart i sin karriär för att vi tror på dom. Vi vill inspirera andra kvinnor till att allt är möjligt. Att man ska ta för sig i livet och aldrig låta någon annan styra sina val. Du bestämmer.

      Tack för sammanfattning!

      Om inte detta var negativt för henne, hade hon ALDRIG tagit upp det på bloggen. Om hon tror på transparens hade hon ju kunnat svara på frågor om A quest for success mycket tidigare t ex.

      Och nu springer siffrorna iväg igen, var det inte LCC som skulle nå 50 miljoner förra året? Och när någon kollade upp det, blev det ”bara” 44? (Fortfarande imponerande, men var mycket snack om de där 50 miljonerna.) Så om hennes bolag når 100 miljoner i år, super! Men låtsas inte som att det har hänt innan det händer.

        6 miljoner hit eller dit liksom ? Så jävla noga ska man väl inte behöva va när man avrundar (& alltid uppåt, det sa matte-Berit!). Det kanske är Bellas egen variant av monopolpengar med högre värde så det automatiskt blir 50 miljoner, för det låter ju trots allt MKT bättre med 50 eller 1,5 milj följare

      Jättefin raketkarriär- det kan ju de som trätt fram (som tidigare arbetat för IL) kommentera mer om. Hur många har fått toppositioner inom riktiga bolag efter att de startat sin raketkarriär hos IL? Har t ex Odds imponerande titlar inom ”koncernen” tagit honom till skyarna i något annat bolag? Ankdamm med Kalle Anka-titlar anser jag om ett hela ?

      Tack!

      ???

      So fun!

      ”fördel istället, såsom att tillexempel att när Bloggbevakning skriver om Löwengrip på Amazon så kickar Amazons algoritm igång och lägger nya ordrar, tillexempel här.”

      Vänta va? Läggs det ordrar på Amazon bara för att någon skriver om det? Till vem skickas dessa ordrar?

        Till den som nämnt Amazon ? Haha, förlåt, tyckte också att hennes förklaring var hysteriskt rolig!

    Och mycket strategiskt att ha Q&A och skriva ett negativt inlägg där du kallas för Flashback-gänget precis efter att hon gått ut och beskrivit hur underbar H är och hur de träffades. Väldigt lämpligt att boka in det då 😉

    Vilken smörja. Vilka pajasar.

    Det där om att Amazon beställer mer för att Bloggbevakning skriver om Löwengrip är ju inte ens sant. Amazons A9-algoritm påverkas inte av Bloggbevakning eller av att folk kommenterar här. Luras inte av Isabellas lurendrejeri: hon är desperat och skrämd för att hennes luftslott håller på att synas.

      Hon menar kanske att folk går in och visar intresse för Löwengrip hos Amazon?

        Men det var inte det Bella sa. Hon sa ”fördel istället, såsom att tillexempel att när Bloggbevakning skriver om Löwengrip på Amazon så kickar Amazons algoritm igång och lägger nya ordrar, tillexempel här” enligt en som kommenterat tidigare.

          Precis som A-K skriver påstår Bella själv att det räcker att hon nämns lite oftare någonstans på nätet så sätter Amazons algoritm igång och beställer produkter men det är inkorrekt. Amazons algoritm (A9) påverkas inte alls av att Bloggbevakning synar Löwengrips skumma affärsstrategier. Isabella är orolig – det syns i hennes desperata och oärliga krishantering.

      Exakt! Hon är manipulerande som fan… hon har väl läst att många av oss inte vill bidra till hennes framgång och försöker använda denna information emot oss.

    Vilket spektakel! Bella ler sitt överdrivna och falska leende, slänger med håret och hm-ar lite, ser så otroligt oseriös ut som företagsledare. Undviker frågor och traskar bloggbevakning, jag anser nu att det var en strategi från brllas sida att låta sin syster kommentera för att kunna ta upp det i Q&A sen.jag har aldrig varit med om en större offerkofta…..

    Tyckte Pingis kunde dragit på smilbanden lite. Bella ska ha en eloge för sin glada utstrålning 🙂 Orka allvar

      Hoppsan. Har hon fått nys om vad CamCam jobbar på och vill förekomma? Göra det vi sagt, erkänna för att framstå som bättre och ärligare? ?

      Dock så är den artikeln från 2012? Alltså inte ihopkopplat med vad som kommer fram i dagarna.

        Aha. Dåligt av mig att missa det. ?
        Tack. ?

        Men visar igen att hon inte har några problem att ljuga för läsarna/kunderna.

    Bellas svar på hennes blogg:

    Vi hade precis börjar sälja LCC på Mumzworld.com då i Dubai,

    Alla fakturor betalas alltid

    Ska kika igenom alla texter

    UI har varit de som sålt i alla mina kanaler sedan tre år och fram till sista juni. Har ej sett deras säljpresentation ut mot kund!

    Ingen intervju med Bloggbevakning –

    Frågorna var (lägg märke till det hon inte svarade på)

    Varför sa Isabella i sin intervju med Veckans Affärer att de redan börjat sälja i Dubai?

    Varför betalar de inte sina fakturor i Dubai?

    Varför skriver Isabella fortfarande att hon har 1.5 miljoner unika följare på bloggen om det nu handlar om en hopslagning av alla hennes forum?

    Om nu den statistik som jag presenterade och som jag fått från United Influencers var så felaktig, varför tillät Isabella i så fall dem att fortsätta presentera den?

    Och så den sista och absolut viktigaste frågan:

    Skulle Isabella gå med på en filmad intervju med mig där hon inte fått gå igenom frågorna i förväg?

      Googla Momzworld + Löwengrip = inga träffar.
      Därför hon svarar ”hade precis börjat sälja da”, dvs inte längre.
      INget fel i att inte ta sig in pa en ny (avlägsen) marknad direkt, men de later ju paskina nagot annat sa länge de inte blir ifragasatta.

        Testa mumzworld istället;)

          Dick endast 1 produkt och den är ”out of stock” ?

        Om man söker på Mumzworld.com efter ”Lowengrip” kommer det upp en hårinpackning (gamla förpackningsdesignen) – inget mer.

          Precis. ?

          Exakt! Då säljer de även i Ryssland för tänk om jag hittar en halvtom burk på vår lokala Tradera)))

    Naivt av mig men jag hade en viss förhoppning innan denna livesändning.
    Föreligger det missförstånd,felsägningar/felskrivningar fine,red ut dom!
    Men att ignorera och strunta i frågor och dessutom köra ”lilla gumman du fattar ingenting ” stilen
    det gjorde mig riktigt förb…..
    Tappade all respekt för dessa två
    Inte så bra reklam för deras företag!

    Nu kom det ett inlägg om hur mycket hon saknar sin pappa, som på beställning ?

      *saknat

        Ja klart det måste handla om han eftersom hon släppte de romantiska inlägget om hampus igår så kan inte skriva om han igen och barnen är med största sannolikhet hos odd så då är det bara pappsen kvar.

      ??

    Om hon inte bryr sig alls…. varför ägnar hon ett inlägg åt det? Och vadå ”vår tids Flashback” öööh ja Flashback lades ju ner år 1934 eller när var det nu igen?

      Haha ja konstigaste grejen. Ungefär som när hon kallar sig själv en modern Oprah! MEn just det!! Bella lever ju 1000x snabbare än alla andra så i hennes tideräkning är der säkert år 2050 redan och då blir det ju mer logiskt!

        Hon kanske tycker Oprah är omodern ?

    Skrev detta på Isabellas blogg. Antar att det inte blir godkänt så för att inte ha slösat tiden helt i onödan postar jag det även här.

    Varför är Camillas typ 300 kommentarer/inlägg vår tids Flashback medans din egen blogg framställs som någon typ av supernova av dig själv i diverse tidningar, podcast och tv-soffor? Vad skiljer egentligen det Camilla gör från det du gör ( Camilla satsar stenhårt på att gå emot i stort sett hela medias bild av dig. Det kräver mod. Hon blir troligtvis ovän med en jäkla massa människor som hon med största sannolikhet hade haft stor nytta av i diverse affärsmässiga sammanhang). Vad skiljer ditt driv från Camillas? Jag påstår inte att du sagt att Camilla saknar driv eller att hennes arbete är obetydligt, MEN genom att likställa bloggbevalning med Flashback ( där ingen behöver ta ett personligt ansvar över det som skrivs ) raljerar du över Camillas journalistik och jobb. Det är fan inte att stötta andra kvinnor. Det är att underminera en annan person och får dig att framstå som både oproffsig, naiv, dryg och i största allmänhet jävligt oskön. Utgår från att denna kommentaren inte kommer godkännas så jag lämnar den även på bloggbevakning där ordet är fritt.

      Hotar man med att lämna kommentarerna någon annanstans så släpps de alltid fram hos henne, min erfarenhet…

    Orkade knappt kolla igenom hela live-klippet men skummade igenom det mesta. Men svarade dem nånting om varför Stefan slutade? Lite intressant att videon skulle strula precis innan dem hann svara och när den väl funkar så har dem struntat i att svara/bytt fråga?

      Dom sa att dom inte ville kommentera enskilda medarbetare, typ så.

        Luktar skumt. Finns väl massor av företag som informerar ”X har gått vidare till nya utmaningar” etc. Ursäkten låter mer som ett svepskäl.

    Har inte sett livesändningen och orkar inte läsa alla kommentarer här MEN det var ganska väntat att du inte skulle vara nöjd med sändningen, ganska väntat att du skulle dissa den, ingen hade nog förväntat sig att du skulle gilla den och tycka den var annat än menlös haha.

    Men varför ställde du inte frågorna som du så gärna vill ha svar på, eller gjorde du det och fick inga svar?

    Att Isabella inte skulle ställa upp på en filmad intervju med dig är väl inte särskilt konstigt, på riktigt varför skulle hon vilja ställa upp för dig? Skulle du på riktigt vilja möta Isabella för en intervju? Du får väl fråga henne men även du förstår nog själv varför hon inte skulle göra det – Nej inte för att hon inte skulle kunna svara på frågorna men av andra orsaker.

      Men läs noggrannare, alla frågor hade ju redan ställts där av andra än Camilla, men de undvek att svara på dem. Svarar man inte på de första 49 så svarar man nog inte heller på fråga 50.

        Idabella har svarat på varenda en på sin blogg i kommentarerna.

          Ida-Bella, bra dubbelnamn! Sparar till framtida dotter-listan

    Om någon utbildad statistiker vill tjäna pengar kan hen ju alltid jobba som konsult för influencers/bloggare för att reda ut röran. För bloggarna verkar uppenbarligen vara i stort behov av någon som kan siffror. Inte ens grundskolematte förstår dem (medelvärde, ”snitt”) verkar det som.

    Älskar att hon är gift fortfarande! Och kom inte säg att ratsit släpar efter. Har haft både skilsmässor och dödsfall i min omgivning och det ändras så for pappersarbetet är klart.

    Bella godkänner en hel del kritiska och sakliga kommentarer nu, vad tror ni strategin med det är? Är det ngt übersmart eller är det i ren desperation hon gör detta?

      Smart. Tror inte att hon gör något sånt i desperat panik

      Hon kanske ändå inte räknat med sån ilska att hon måste det.. Pingis blogg kan man oxå lämna sina åsikter på.

        Sluta dreva och uppmuntra till drev.

    Jag hittar den inte? Bara nån video om att de har svensktillverkade produkter?

    Ser gärna en liten redogörelse för vad de sa. Hörde verkligen ingenting. Skulle vilja höra om a quest for success, being Bella, Dubai, hennes siffror samt omsättningen

      Vad jag förstod det som:
      A quest for success: följarna ville höra mer om Bellas liv och mindre om gästerna, därför la de ned.
      Being Bella: hon funderar fortfarande var det ska sändas och vill att det ska kännas bra i magen.
      Dubai och omsättningen vet jag inte för det svarade Pingis på och jag hade svårt att höra.

        Och hennes siffror svarade hon olika på några gånger. En gång sa hon att 1,5 milj inkluderar alla hennes kanaler (blogg, fb, twitter, insta etc). Sedan sa hon att hon visst har 1,5 milj bloggläsare/månad, eftersom det är ett snitt och när hon föder barn och skiljer sig har hon 3 resp 2 miljoner (hon säger i princip att hon inte kan räkna ut medelvärden)

        Toppen, tack! 🙂

    En sak var sanning Isabella sade dock: Ju mer det skrivs här – desto mer trafik får hon. Så hon tjänar tyvärr på all denna skit i slutändan.

      Om hon nu tjänar på det (vilket jag ej tror på) varför kämpar hon så för att det ska sluta?

      Tror vi är ganska många här som vägrar klicka in sig på Bellas blogg, alternativt använder unvisit?

        Sedan i fredags får jag inte unvisit att funka. Är det nån inställning som ska ändras tro? Har en iPhone.
        Vägrar besöka en viss blogg utan unvisit…

          re unvisit, någon har sett till att det inte går att gå in på bellas blogg med unvisit. Samma gäller f ö ladyndahmer

            Jag tänker snarare tvärtom – jag klickar mig mer än gärna in på Bellas kanaler som en *unik* besökare trots att jag aldrig någonsin skulle få för mig att inhandla eller stötta något hon gör pga hennes oärlighet och ickeseriositet. På så vis kan jag göra mitt för att säkerställa att hon inte slutar med det katastrofala hon gör nu – slutar alla plötsligt gå in så kommer hon ju drastiskt ändra strategi och bli ”rabiesfeminist”/lyckligt gift/greenpeace-aktivist eller något annat manipulerande igen. Dessutom stöttar jag såklart inte direkt finansiellt genom att köpa något som är hennes – möjligtvis kanske hon kan förhandla någon deal med hjälp av mitt unika besök men inom en väldigt snar framtid är hennes varumärke förbrukat även inom den aspekten. Alternativt får de naiva samarbetspartners som går på hennes sörja lära sig en läxa om källkritik. Just nu i denna stund ser vi hennes sanna entreprenörsskap och det vill jag uppmuntra.

          Jag kommer in när jag fyller i datumet också, t ex isabellalowengrip.se/2018/05/29.

            Tack, det hjälpte 🙂

    Bella räknar nog in Bloggbevaknings Bellainlägg I sin statistik över räckvidd.

    Så, Bella har svarat på dina frågor och sagt nej till intervju. Varför vågar Bella inte möta dig i en intervju om hon inte har något att dölja?

      Varför skulle Bella vilja ställa upp på en intervju med Camilla och hjälpa Camilla till framgång? Handlar nog inte om att ”inte våga” utan om att inte vilja. Camilla är ingen journalist och hur seriöst skulle det vara. Varför skulle Bella eller vem som helst vilja ställa upp för och sammankopplas med en blogg hon förmodligen inte gillar och ej ser som ”ett bra fönster”. Trams av Camilla och av dem som undrar varför!

        Kanske för att rentvå sig själv om hon nu inte ljugit om något och allt bara är ett missförstånd?

          Tror inte att hon känner behovet av att rentvå sig. Hon struntar nog i er och vad ni tycker. Ni tillhör inte hennes målgrupp. Jag tror verkligen inte att hon känner något som helst behov över att försöka få er att ändra uppfattning.
          De flesta stora märken berättar inte allt för er. De håller tyst om sånt som de inte vill att ni ska höra. Detta är ju bara löjligt.

        Well, Kissie hade i akka fall modet att ställa upp på en intervju med Isabella när hon och Tyra hade sin talk show för några är sedan. Detta efter att öppet ha hånat Isabella gång på gång i sin blogg.

        Jag försvarar inte Alexandra (som dock verkar vara en helt annan person i dag – det är dessutom lätt att glömma att hon nästan var rena rama barnet då), men hon hade i alla fall stake nog att möta Isabella face to face.

        Intervjun är för övrigt hemsk att se. Isabella använder så fula härskartekniker och utnyttjade en skör person ssom fullkomligt lyste v psykisk ohälsa.

          Så sant, och de hoppade på Kissie angående hennes skönhetsoperationer, vilket är lite ironiskt nu……..

      Bella pratar inte med någon om hon inte själv gynnas av det eller intresserar sig för det. Har hon ju själv berättat. 🙂

    Var inte meningen med liven att de skulle vara transparenta efter att många av deras lögner blivit uncovered? Synd att de inte vågar stå för saker de sagt och gjort för då kanske man hade fått mer respekt för dem.
    Tyvärr varar ärlighet längst och det kommer de säkert uppleva förr eller senare.

    Bella måste ju ha ett antal färdigskrivna inlägg att publicera när det stormar nånstans. I syfte att förvilla eller leda bort fokus på stormen. Senast var det Hampuspresentationen som släpptes i samband med statistikgranskningen.

    Och nu kom ett pappa-inlägg för att skifta fokus.

    Fortsätter kritiken nu, vad ska hon då hitta på? Då räcker knappast ett feel-good-inlägg om barnens utflykter eller en kärlekssemester. Kanske måste hon bli gravid? Det vore kanske en bra idé, nästa produktserie kan ju bli bebiskrämer! #inspiration

      Icke att förglömma – lite nya upptejpade hotlappar. 🙂

        Tänker du återkomma till lappen längre fram och anledningen att du tog tillbaka delar av meddelandet? 🙂

    Kan inte se det längre 🙁 Hade så gärna velat det!

    Jag försöker gå in på bellas blogg med adblock igång. Får bara upp en helt vit sida utan någonting.. jag tror hela hon är en annons.

      Haha! Ja så är det nog!

    Fråga från liven:
    ”Du tänker inte att bloggen, instagram osv. har samma följare till stor del?”

    Isabella:
    ”Nä inte alls (andetag), absolut till stor del är det ju det (…)”

    Hur ska du ha det Bella? ”Inte alls” eller ”Absolut till stor del”?

    Zzzzzzzzzzz

    Kan inte förste man som ser ett Bella-inlägg klistra in det här så slipper vi alla klicka in oss på bloggen.
    Då kan man gå direkt in till Camcam och kolla. Såg att ngn gjort det ovan, bra!!

    Om det framträdandet och den direktsändningen är ett prov på professionalism i affärslivet skulle jag gärna vilja veta vad de näringslivsprofiler som mött Isabella och Pingis tänkte bakom leendena…Sändningen orkar jag knappt kommentera, högstadieelever gör det proffsigare, kollar bl a inställningar och ljud innan sändning. Och en välutbildad VD-assistent som alltså ska biträda chefer som Pingis och Isabella, talar åtminstone engelska felfritt, har utbildning i affärsjuridik, affärsekonomi, EU-kunskap och internationella relationer, arbetsledning, projektledning, muntlig och skriftlig presentation och har mediatränat…

    Jag kommer inte in på bellas blogg, någon mer?

      Samma här, 407 error.
      Nu har hon blivit hackad eller något hah. Kanske inte betalt sin faktura till portalen

        ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.