När en läppförstoring går fruktansvärt fel

Känsliga tittare varnas!!!

https://www.instagram.com/p/BldOgEil8d5/?taken-by=drtijionesho

Brittiskan Jessica Bennet gick till en klinik efter att ha beslutat sig för att förstora läpparna – ni vet, samma ingrepp som många influencers lämnar ut rabattkoder för som någonting man enkelt kan knalla in och göra på lunchen – men någonting gick fruktansvärt fel.
Hennes läppar fylldes nämligen med var som flödade ur hennes läppar som stora finnar och hon fick söka hjälp hos en läkare – den som laddat upp klippet på Instagram – för att akut få hjälp.

Många liknar att fylla läpparna med att gå till frisören – materialet bryts ner av kroppen och försvinner med tiden, precis som håret växer ut igen om du inte är nöjd, men trots att jag råkat ut för både en och två katastrofala klippningar så har det inte runnit var från mitt huvud vid någon av gångerna.

Så till alla fillersgalna influencers!
Sluta marknadsföra den här typen av ingrepp – med rabattkoder som ni förmodligen får procent på – som någonting som inte kräver någon som helst eftertanke eller konsekvensanalys, särskilt om ni inte tänker upplysa om riskerna på samma gång.
Ta lite ansvar!

135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fillers och allt dylikt är enbart gräsligt. Det ser aldrig, aldrig bra ut. Detsamma med meterlånga ögonfransförlängningar. Hoppas trenden dör snart.

      Ja det är bara för fult. Stackas människor som anser att dom inte duger som dom är.
      Och – dåliga förebilder för unga tjejer. Läpparna ser aldrig naturliga ut. Blir alltid buckliga
      även på den i Wahlgrenklanen…syns hur onaturligt det är. Synd på så söt tjej 🙁
      Sen räcker det inte utan måste fyllas på ännu mer precis som med bröst…
      Undrar hur rynkigt det blir på äldre dagar?

        Antar du menar Bianca?! Jag tycker hon är ett bra exempel på när det lyckats. Hon har jättefina läppar som är lagom fyllda ?

          Bianca fick ett fint och naturligt resultat på sina läppar. Men risken är nog ganska stor att efter en tid så kommer Bianca att fylla på ännu lite mer, ännu lite mer…. Har man en gång börjat så………

            Jaha och? Hon gör väl som hon vill? Det rör ingen annan.

        Haha oh herre. Hur orkar man bry sig så mycket om vad andra väljer att göra med sin egen kropp och utseende? Bianca är ju uppenbarligen nöjd (jag personligen tycker också att resultatet blev supersnyggt!) så låt henne.

          För att det påverkar extremt många människor och i det här fallet är majoriteten av dem unga tjejer. Skillnad om någon hade tagit upp en privatperson mot någon som är så offentlig som Bianca är som dessutom tjänar pengar på att människor följer henne.

      Problemet är inte att det är fult (vilket är subjektivt för övrigt), utan att det aldrig är riskfritt med någon typ av ingrepp och att dessa risker tystas ner och viftas bort, till förmån för att tjäna pengar.

      Tycker du ja. Väldigt många tycker annorlunda och att det är riktigt snyggt! (jag t.ex) ?

        Jag med ??‍♀️?

      Jag har fillers och ingen har någonsin misstänkt eller förstått det. Du har antagligen sett flera fina läppar med fillers och inte insett det. Allt beror på vem man går till och vad man betalar.

        Och vissa är ute efter det lite större och synligare resultatet, och inte är man sämre för det. Smaken är som baken ?

        Hur vet du vad folk tänker?

        Eller så är folk finkänsliga nog att inte kommentera dina läppar?

          ”ok”

          Nej, alla ser helt enkelt inte på alla att de gjort fillers. Många ser man det enkelt på, men det finns såklart de som har fått naturligt resultat?

            Alla har blivit chockade när jag berättat att jag fyllt läpparna. Riktigt bra skådespeleri av dem i så fall. När ska ni förstå att fillers inte nödvändigtvis innebär ankläppar? Gå in och kolla på en seriös klinik och deras före och efterbilder så får ni se.

      Jag blir full i skratt när jag ser ögonfransar som ser ut som borst längst ner på en svängdörr!

        Jag tänker ofta på tjuren Fördinands mamma på julafton när jag set dessa täta många borstar till ögonfransar.

          Ferdinand*

          *ser

      Håller inte med, lovar det finns folk som ni inte alls vet som har filler ect men dom har det mesta måtta! Då kan det vara snyggt likaså med fransar, måtta är ordet ? Har inget själv få jag trivs med att vara helt naturlig.

      Det är viktigt att gå till en klinik där det är sjuksköterskor eller läkare som ger injektionerna. Som lagen ser ut nu får vem som helst injicera fillers, utan att ha utbildning för det. Det gäller att inte bara låta priset bestämma vilken klinik man väljer.

      Att vem som helst än så länge får injicera läkemedel är väldigt riskfyllt. De har inte grundläggande kunskaper om hygien, handhavande av sterilt material, läkemedelshantering, injektionsteknik eller kunskap om ansiktets komplexa anatomi med nerver, muskulatur och blodkärl. I sällsynta fall kan allvarlig allergisk reaktion uppstå vid injicering med anafylaktisk chock som följd, och det tillståndet kräver omedelbart agerande av sjuksköterska/läkare.

      Som med all medicinsk behandling kan biverkningar och komplikationer uppstå, även vid behandling av utbildad personal. Vid fillers och botox är allvarliga komplikationer/komplikationer lyckligtvis ovanliga, men ändå något man måste vara medveten om existerar.

      Man skulle aldrig låta tex makeupartisten eller hudterapeuten ge en injektion med smärtstillande på akuten, men att de ger injektioner i ansiktet helt på egen hand går bra.

        Bra kommentar. Om man ska använda sig av injektioner och liknande får man räkna med att det kostar. Jag betalar 8 000 för tear through-injektioner 1-2 ggr per år men då är det en kirurg som lägger de injektionerna. Har sett samma behandling gå för en tredjedel av det priset på mindre seriösa ställen men skulle aldrig få för mig att gå till dem, hellre ringar under ögonen då.

        Inte vem som helst får injecera Botox. Man kan inte köpa Botox hur som helst eftersom det bara är läkare som kan skriva ut/köpa det. En snabb googling talar om att en läkare kan delegera till annan sjukvårdspersonal att injicera, MEN att läkaren måste finnas närvarande (inom samma lokaler antar jag).

        Därför kan man ju undra hur alla ”obehöriga” som sprutar Botox får tag på detta läkemedel…

          Det jag skrev om är fillers som också detta inlägget handlar om. Botox är något annat, det relaxerar muskler. Den läkare som utfärdar recept på Botox ska försäkra sig om att den administreras av utbildad personal.

            Läkare behöver ej vara närvarande vid injektionsbehandling med botox , kravet som finns är att denne ska kunna kontaktas vid behov.

            ”Ny” lag kom för ett par år sedan att man måste minst vara ssk (eller usk) för att få injicera fillers.

              Nope. Det vsr uppe för utredning men det blev ingen förändring.

                Konstigt att ak i gbg endast använder sig av sådan personal nuförtiden då. Och att de själva påstår att det inte är lagligt att utföra såna behandlingar om man ej är ssk.

                  Som Pip skrev behövs ej någon utbildning för fillers, DÄREMOT för botox.

                  Det finns många ställen där ssk ger både fillers och botox, och det finns ställen som fuskar och låter outbildade ge botox.

              Mycket svårt att tänka mig att usk skulle få ge botox. Isåfall bara om de blivit delegeras av en sjuksköterska. De är bara legitimerad personal som läkare, ssk och tandläkare som får iordningställa och administrera läkemedel

                Man skiljer på fillers och botox. Fillers får ges av vem som helst, men botox ska ges av enligt läkare tillräckligt utbildad.

                Det har varit uppe mkt i media att vem som helst kan ge fillers. Än så länge har det inte ändrats. Fillers klassas än så länge aom medicinteknisk produkt och ej läkemedel. Kalla fakta och ug har gjort reportage om detta och Sverige ligger efter i lagstiftningen på detta området.

      Jag gjorde fillers för ca 1,5 år sedan hos en av stans bästa (och dyraste). Ångrar det så innerligt!! Tog 1 ml eftersom mina läppar redan var stora, men på något sätt har materialet lyckats stanna kvar och det ser för stort (och fult/onaturligt) ut. Folk tror att jag sprutar material i läpparna flera gångar årligen!

      Naturligt är så mycket snyggare – och jo, man ser alltid när ni fixat era läppar, oavsett om ni tror man gör det eller inte.

        Det finns alltid en risk för komplikationer och det upplyser en seriös klinik om innan behandling ges.

        Nej man ser inte alls alltid det.

          Jodå det gör vi, men de flesta är såpass väluppfostrade att vi inte kommenterar våra kollegers läppinjektioner. Inte så ni hör iaf. :p

            Det går inte att se att någon har fått fillers injicerade om de läggs för att ge ett naturligt resultat. Alla eftersträvar inte ett naturligt utseende, och i de fallen syns ofta behandlingen.

            Men vad fattar du inte? Du kan omöjligt se det på alla. Eller har du supersyn så du märker 0,25 ml uppdelat på över- och underläpp? Hint: det minsta dom brukar använda är 0,5ml och inte ens då syns det knappt någon skillnad.

              Om det inte syns nån skillnad, vad är då poängen?
              Är det placeboeffekten man är ute efter?

                14:50
                Som många skrivit vill många ha ett naturligt resultat. Vad som menas med det tror jag nog du förstår.

            Mina föräldrar har inte sett det och de vet inte att jag fyllt läpparna, så nej du har fel, man kan göra det snyggt och naturligt.

              Bara för att dina föräldrar inte ser det betyder inte det att ingen annan ser det. Jag ser det direkt när någon börjar prata.

          Jo det gör man! Men du kan ju intala dig själv att man inte gör det om det får dig att må bättre 🙂 Kan se ok ut på bild, men så fort någon som fixat läpparna börjar prata syns det ALLTID.

    Allt går att sälja med mördande reklam och så länge tjejer i alla åldrar lider av mer eller mindre dålig självkänsla så kommer den här miljardindustrin att utnyttja alla kanaler. Dessa s k influensers som svämmat över i alla medier verkar ha tappat hjärncellerna i sin kamp för att bli sedd. Snyggt? Nej men det ger i alla fall en påminnelse om att vi har mycket gemensamt med aporna.
    Naturlig skönhet är numera mer eller mindre en utdöende företeelse som bytts ut till fejk, dock under parollen naturligt.

      Jaha? Låt var och en se ut som dom själva vill? Tror inte direkt att någon influencer bryr sig om vad du eller någon annan här inne tycker om deras utseende. Sorry. Sedan kan ju de som vill vara helt naturliga vara det bäst dom vill ?

    Fast så länge man går till en seriös klinik och utför ingreppen så är det ingen större risk att resultatet blir så fel som tjejen i videon. Så chilla lite, och låt var och en avgöra själva vad de vill göra med sitt utseende 🙂 ingen tvingar ju någon.

      Klart att det alltid finns en risk, oavsett hur duktig kliniken är kan det alltid gå fel!

        Vart skrevs det att det inte finns någon risk ö.h.t? Det finns alltid en risk att det kan gå fel, vad man än gör här i livet. ”Ingen större risk” = inte stor risk

        Ja och varje dag du går över vägen tar du en risk att bli påkörd.

    Och när blir jag borttagen från modd..?

      Snälla Camcam, sätt ordet modd på modd, så att vi andra slipper se folk som klagar på det i vart eviga inlägg!

        Aw, måste vara så jobbigt. Börjar dina ögon blöda? Eller kanske du stukar fingret när du behöver skrolla förbi just modd-kommentarerna? ?

          Sätt R i modd så man slipper såna här försmädliga kommentarer ?

            De kallar oss mods 🙂

              Hahahagahahaha?

            Nää sätt F i modd!! Så man slipper såna bitterknölar ?

              Ord man hört farmor säga. Är det farmor? Fast nä, hon är inte otrevlig/bitter.

    Radioprogrammet Kropp och själ berättade omen liknande skräckhistoria från Sverige: https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/934689?programid=1272

    Det beror helt på klinik/behandlare och materialet du lägger i. Idag finns det tyvärr en hel del preparat som inte är så beprövade och testade som Juvederm och Restylane som används av behandlare som inte har fått (tillräcklig) utbildning. Skräckexempel finns det gott om

    Har funderat på att fylla lite i överläppen men de flesta jag har sett får en kant uppe på läppen och det är ganska fult. Får man alltid den eller kan det undvikas?

      Beror på vilken klinik du går till. En bra klinik fyller så att materialet inte hamnar utanför läppen och skapar den där kanten.

      Spara tid, pengar och lidande – gör det inte! Jag har aldrig sett nån människa vars naturliga läppar är fula. De brukar passa bra till ansiktet. Men förstorade läppar däremot kan vara riktigt fula och rentav komiska.

        Haha ok? Eller så låter du henne göra vad hon vill. Jag tycker du ska köra hårt om du känner att du vill göra fillers, skit i andra och gör vad som känns rätt för DIG.

        Jaha, så DU tycker så.

          Ja.

      Gå till Neha på Shapeby. Bäst i Sverige.

      Gå på konsultation! Jag pratade med min läpptjej en lång stund och gick igenom alla mina rädslor och alla skräckexempel man sett, och hon lugnade mig och förklarade superbra varför vissa får den där snusläppslooken. Man märker rätt snabbt om kliniken är seriös om man ställer massa svåra frågor.

    När vi ändå pratar fillers, vilken är den bästa kliniken i Örebro för näskorrigering och fillers??

      Nej

        Jo.

          Men gud NEJ

            MeN aSsÅ JOO!!!!!1

              Men varför måste det diskuteras näsplastik och fillers på just denna blogg? Kan inte detta få vara en slags fri-zon? Finns ju ett flertal forum som är bättre lämpade för det 🙁

                Äh lägg av, den här bloggen och kommentatorsfältet är inte vad det var. Folk sitter och diskuterar varför de ska rösta på Sverigedemokraterna så varför skulle jag inte kunna passa på att få lite tips på något som bara påverkar mig?

                Haha varför skulle just fillers vara ett ”förbjudet” ämne, när kommentarfältet ofta är så gränslöst i alla andra fall? Det är alltså ok att klanka ner på andras utseenden, val i livet, personligheter och karriärer. Men så fort någon skriver att hen vill fylla sina läppar (vilket inte varken rör eller skadar någon annan), DÅ är gränsen minsann nådd ???

      Vet inte vilka dom är bra på fillers, men skulle abdolut INTE gå till sax in the city om de gör sådant fortfarande. Jävla skitställe.

        GJorde dom det själva förr? För nu är det Proclinique som ibland kommer dit. Är det dom man ska akta sig för?

      Googla och kolla forum ❤️

      Jag vill varna dig för just näsfillers. De gör faktiskt näsan större och det är därför endast en (främst på bild!) illusion att näsan blir mindre. Dessutom blir många näsor extremt fula och misslyckade med fillers, då de fyller igen den naturliga luckan som binder ihop näsan och pannan. Det ser inte klokt ut i verkligheten.

        Det är inte näsbenet jag vill fixa utan tippen. Trött på att se ut exakt som min pappa, fast med långt hår haha…

    Jag har fyllt läpparna och gör botox. Bästa beslutet för MIG 🙂

      Det är vad samhället vill få dig att tro.

        Jag har gjort näsfillers och i överläppen. För mitt eget bästa, behöver inte ha ett skit att göra med samhället?? Är så glad att man kan göra fillers, för mig var det en räddning.

        Jag bröt näsan som tonåring och fick broskbildning på näsryggen, och har knappast råd med en operation. Att göra fillers så den såg ut som innan igen var det bästa jag kunde göra.
        Och min överläpp har alltid varit sne och jag ville att överläppen skulle vara lika fyllig på båda sidor.

        Allt behöver inte bero på nåt sorts grupptryck från samhället? Vadå samhället vill få dig att tro att det är för ens eget bästa? Jag skiter i hur andra ser ut?

    Funderar på att fylla läpparna men är rädd för allergisk reaktion. Någon som har erfarenhet av det? Kan man göra något test? Vill bara fylla ut det som har försvunnit pga ålder.

    Jag har tänkt lite på detta återkommande ”problem” en del har med katter. Jag är fullt seriös nu när jag säger att grannen ovanför mig har skaffat barn, och det där barnet kommer att bli MIN död. Jag har inte skaffat detta barn, varför ska jag straffas av att barnet inte kan sova? Förklara gärna varför kattägare ska anpassa sig, men barn får skrika och gråta och härja bäst de vill, överallt?

      Jag förstår dig. Ogillar barn och är på riktigt överkänslig för höga ljud. MEN… Väljer man att bo i lägenhet så måste man tåla vissa ljud. Att grannar skaffar barn och dessa skriker går inte att göra något åt. I en perfekt värld hade kolikfamiljen flyttat till ett hus utan grannar men så länge ni bor i samma hus så är det kört. Tycker verkligen synd om dig, men vad kan man göra?

        Fast i dagens läge så tror inte dom flesta väljer att bo i lägenhet. Många är illa tvungna… Man har knappast råd att köpa hus som ungdom. Så mitt val blir ju då antingen att bo på gatan eller den hyresrätten jag fick efter 9 års kötid.. och då har man tydligen valt själv att stå ut me grannars skrikande ungar?

      Bor du i lägenhet får du räkna med visst oljud från grannar. Hyr ett hus eller köp öronproppar

    Jag har fyllt läpparna tidigare och jävlar vilka snygga och naturliga läppar jag fick, jag har annars en överläpp som går inåt och med fillers fick jag en överläpp som syntes!

    Jag skämdes inte för mina läppar men ville bara testa på, det har hållt ca 1 år och lite till men börjat gå ur nu – tyvärr är det ju dyrt att underhålla och lägger hellre pengarna på tatueringar just nu! ☺️
    Men vill man och kan man, så fattar jag inte varför folk ska lägga sig i. Det är din egna kropp och den gör du vad du vill med.

      Exakt. Och vissa är ute efter ett större och mindre naturligt resultat, och inget är väl sämre än det andra. Så länge det inte skadar någon annan – gör precis vad du vill! Och jag fattar verkligen inte varför folk tar sig friheten att kommentera och klanka ner på någon annans utseende? Naturligt eller ej, det spelar ingen roll.

      Du kan aldrig få naturliga läppar av att fylla dem med kemikalier. Du kan skriva ”fylliga” eller ”normala” istället om det är det du menar. Sluta använda ordet ”naturligt” om det som är den direkta motsatsen. Extremt vilseledande.

        Naw.

        Och ”normala” när det kommer till yta ser du inte som problematiskt? ?‍♀️

          Va? Det säger jag inget om, men det är uppenbarligen läppar som ser ut som normen (=”normala”) som skribenten ville ha. Bättre att säga vad man menar.

            Du skrev ju för fan exakt ordet ”normala”. Och menar du normen så är ankläppar normen idag.

              Nej verkligen inte!

        Hahah nähä du, tänker fortsätta skriva att jag fick ett NATURLIGT resultat.
        Varför skulle jag skriva ”normala”? Vad är ens ”normala”?

    Ska snart börja med botox och fillers. Inte i läpparna dock men i ansiktet då jag konstant är gråblå under ögonen utan smink sant rynkor i pannan och runt ögonen. Längtar så!!!!

      Man ser så fräsch ut! Jag är så glad att jag tog beslutet att börja med botox 🙂
      Dyrt dock att underhålla

        Neeeej, det är ju fräscht det INTE ser ut. Jag brukar underhålla mig med att hålla ett finger över munnen på telefon när botoxade människor pratar, ser jätteroligit ut för ingenting för sig. Ser ut som robotar som pratar.

        Plus att det påverkar bebisar då kan få svårare att lära sig känna empati när de inte lär sig tolka ansiktsuttryck

          Haha man behöver ju inte fylla så man inte kan röra ansiktet alls, det får dessutom ansiktet att se jättetungt ut.
          Jag kör botox vid kråkfötterna och pannan.
          Kan inte rekommendera att köra både pannan och argrynkan för då upplever jag att man blir lite stel.
          Jag rekommenderar också att du första gången kör lite mindre och sedan går och fyller på senare istället.
          För mardrömsexempel, kolla på W Magasines video på Christia Aguilera. Där har vi för mycket botox ?

    Alltså jag undrar, var tar skiten vägen? Bryts ner av kroppen… nånstans borde det ju lagras. Men man kan ju blunda och fortsätta vara glad över att man ser bra ut idag… om 25 år är man ju ändå gammal.
    Finns ju många skönhets (och hälso) trender som visat sig vara farliga. Men allt för att se bra ut…

      Man kissar ut det. Fillers består av hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen så det lagras inte. Men ja, det är mycket som går överstyr och även om jag själv fyllt överläppen (hade komplex pga fyllig underläpp och obefintlig överläpp) så tycker jag det är synd när unga tjejer väljer att göra ingrepp de inte behöver. Det är ju mina subjektiva åsikt såklart.

      Längtar tills trenden med ögonfransar dör ut dock för det ser verkligen inte klokt ut på vissa!

      Det är inte skit, det innehåller en syra som redan finns naturligt i kroppen och som kroppen klarar av att ta hand om och bryta ner

        Vill ändå påpeka här att ALLT är giftigt – det handlar bara om mängd 😉 Så även om det förekommer ”naturligt” i kroppen så injicerar man ju kroppen med betydligt mer. Förmodligen inte en dödlig dos, men vem vet om det är farligt i det långa loppet. Det finns extremt mycket gifter i våra stackars kroppar.

      Du vet dom där organen i kroppen som bryter ned bland annat gifter? Lever och njurar? Som folk tror att de kan ersätta med grönkålsjuicer?

    Mycket bra inlägg Camilla!

    OT Kenza kör politiksnack på sin instastory idag!

      Helt rätt och så bra skrivet av henne.

      Jag kommer aldrig att glömma när jag och en svensk väninna talade med en gubbe från SD, när de stod och propagerade på Stortorget.
      Jag är alltid trevlig och respektfull, utan undantag, av denna anledning talade jag också med respekt och trevlig ton till denna gubbe.

      Jag frågade till slut; är det någon skillnad mellan mig och min vännina?
      Jag får till svar ”absolut, hon är svensk och det är inte du.

      Fine, jag har ALDRIG kallat mig själv för svensk. Det ironiska i hela alltet var att jag arbetade och betalade skatt, det gjorde inte min vännina
      Jag talade utmärkt svenska efter ett par år i Sverige, det gjorde inte min vännina, trots svensk ursprung tusen generationer bak
      Jag var/är skötsam, det var inte min vännina…

      När ska människor sluta sätta människor i olika fack? Sluta döma!!

        Usch! Men för oss där det syns att vi inte har svenskt påbrå kommer vi nog ALDRIG få samma sorts respekt som de som ser västerländska ut. Speciellt när det nu har blivit socialt accepterat att placera oss i ett annat fack. Känns så hopplöst och rotlöst. Skönt för alla ”svenskar” att kunna säga att de är svenskar och då utgå från att de är födda i Sverige och deras föräldrar är det. Gör jag samma sak så lyfter folk på ögonbrynet och undrar vart jag EGENTLIGEN kommer ifrån. Sen spelar det ingen roll att jag aldrig ens varit i landet som mina föräldrar är födda i.

      Kenza får väl hyfsat bra betalt för det, kan jag tänka.

        Öh, av vem? ?

      Hon har alltid varit den vettigaste av alla dessa töserna! Kenza for President.

        Ta det lugnt

    Man måste ju gå till någon som är utbildad och som verkligen vet vad den gör. Sånt är viktigt att kolla upp först.

    Bara jag som har problem med att se bilderna från instagram här i bloggen? Mer än ofta ser visas inte bilden

      Samma här! ruskigt irriterande..

    Kolla in Juliehorne på instagram! DÄR har ni någon som verkligen KAN läppar! Helt sjukt fina och ser så naturligt ut!!!
    Synd bara att hon håller till i Oslo :/

      Förlåt, Juliehornelips*

      Vet! Hon är galet bra! Hennes svenska motsvarighet är Neha! Kolla shapeby.dr.neha på Instagram.
      Hon är utbildad kirurg och jobbade på KS med ansiktsrekonstruktion.

        Håller inte alls med, de ser superfake ut! Den där hårfrisörskan som bråkade om bokhyllan går väl dit och hennes läppar ser allt annat än naturliga ut. Hon kunde lika gärna haft en skylt runt halsen, ”jag älskar fillers och botox”, det är så obvious.

        Neha är fullbokad

    Skrämmande att Socialstyrelsen inte har hårdare regler kring injektionsbehandlingar. Jag har testat Botox och även fillers, tyvärr blev det inte bra, somliga är helt inkompetenta. En seriös klinik ska öppna förpackningen med innehållet framför dig och inte gå iväg och hämta en spruta i ett annat rum, eller bakom ett draperi. Se upp för sådana kliniker, de är inte seriösa. Har hört att somliga köper in något billigt preparat från baltländerna, och när det är billigt pris då är det fejkat preparat.

    Är det någon här som gjort vampyrbehandling? Och i så fall blev det bra?

      Ja tänderna är nu stora och rejält slipade ?

        ?

    Jag vill oxå göra fillers jag har väldigt små läppar och har ’sura mungipor’

    MEN jag är spruträdd och vill att det blir bra resultat.

    Någon som vet någon bra klinik, mellan Gbg och Varberg??

      Adel estetik, prisgaranti Göteborg. Adel är läkare, skicklig, och lång erfarenhet. Har en väninna som gör filer där. Ser väldigt naturligt ut. Bra priser.

      Klinik 34 i Gbg bäst på fillers, Dr Fredrik Berne.

      Löfvingskliniken i Gbg bäst på botox, Dr Håkan Löfving.

    https://www.klinikvillastan.se/
    Läs på och gå på konsultation innan du bestämmer dig.

      Svar till anonym 14:33. Kliniken finns i Borås ?

    Som tex tatueringar skapar botox/fillers ett beroende.
    Du börjar i liten skala men det är stor risk att man efter ett tag överdriver…..

    Anser dock att alla fritt ska kunna välja vad de vill utföra, hursomhelst borde det finnas åldersgräns på giftet.

    Måtte mina barn inte behöva växa upp i en värld där så många kvinnor strävar efter att ha k*ksugarläppar.

    Jag behandlar själv med Botox och fillers och tycker det är vansinnigt att ge ut rabattkoder hit och dit. Däremot tycker jag att det vore bra att skriva att behandlaren och legitimerad och certifierad. Du kan få otroligt snygga resultat av fillers om du får till någon som vet vad den gör.
    Jag själv har nekat kunder som blivit storkeksblinda eller ser ”fel” som inte finns. Dock förstår jag önskan om lite mer fylliga läppar, rakare näsa eller mer markerade kindben.

    En annan sak. Tjejen på bilden kan lika gärna ha fyllt sina läppar själv. Det finns oseriösa på marknaden som säljer fillers till vem som helst med hänvisning om att det är lätt och finns bra filmer på Youtube hur man fyller sina läppar på sig själv. Med lite googlande så hittar du rätt snart både svenska och utländska aktörer som säljer till privatpersoner.

    Fillers kan absolut ge hemska resultat, men om du går till någon som vet vad den gör (sjuksköterska eller läkare) ska du utan vidare kunna känna dig trygg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.