Isabella Löwengrips intressanta sätt att trolla med siffror

Källa: Isabella Löwengrips blogg

Att Isabella fått ihop sina 1.5 miljoner följare genom att kombinera de som följer henne på bloggen, instagram, facebook, twitter och Linkedin – trots att det är det första man får lära sig att INTE göra i sociala medierskolan –  är ju sedan.
Att ta sanningen och få den att låta som någonting helt annat utan att direkt ljuga – det verkar vara lite av Isabellas paradgren – för hon gör nämligen exakt samma sak när hon medverkar i Skavlan och berättar om sitt ”hemma-team”.

Så här sa hon i gårdagens program:
– Du har anställt en kock, ett vaktbolag, en sminkperson som kommer och sminkar dig om morgonen, börjar Skavlan, och bloggaren fortsätter:

– Ja, varje dag. En fotograf, en stylist. Sen har jag en hemkoordinator, som koordinerar allt som sker hemma. Sen har jag en inredare som fixar inför halloween och så, och sen en au pair. Så vi är ganska många hemma, säger Isabella ”Blondinbella” Löwengrip.

Jag får det här till 8 personer om man bara ska gå på det Isabella säger.
En kock
En vakt
En sminkperson
En fotograf
En stylist
En hemmakoordinator
En inredare
En aupair
————–
8 st.
Det Isabella ”glömmer” att nämna när hon räknar upp den som enskilda personer är att de inte alls är det, utan många av dem är en och samma person.
Vi kikar…

En kock – Ida
En hemmakoordinator – Ida
En inredare – Ida
En vakt – Magnus
En sminkperson – Emelie
En fotograf – Sasha
En stylist – Sasha
En Aupair – Hayley

Jag antar att hon låter extra viktig när hon radar upp dem och får dem att låta som 8 olika individer istället för att säga som det är. 
Och vakten Magnus rings ju bara in när Isabella känner sig hotad så honom har vi ju inte sedan sedan Almedalen innan hennes stalker dök upp. Så att han är med i hemma-teamet…mja…

Det jag inte fattar är varför hon gör så här och hela tiden ligger på gränsen till lögner? Även utan hennes falska statistik har hon imponerande siffror och även utan att få hemma-teamet att låta som 8 personer när det egentligen rör sig om 2 stycken – Hayley och Ida – eftersom Sasha och Emelie mer hör till företaget, så är det fortfarande imponerande.
Något som inte är imponerande är att hon hellre tullar på sin trovärdighet för att låta bättre, större, viktigare och mer framgångsrik än vad hon egentligen är och det förstår jag inte. Det här ”Fake it ’til you make it” – har det någonsin fungerat?
Räcker inte hennes egna framgång? Skäms hon för den eftersom hon hela tiden måste vrida den till någonting den inte är?
Ha mål – absolut – men varför ljuga om att man redan nått dit när man faktiskt inte har det?

Hon har väl all anledning att vara både nöjd och stolt över det hon åstadkommit utan att hålla på så här?
Eller?

220 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Inte om det är Oprah hon vill vara

      Den MODERNA Oprah. Oprah den första är ju så omodern.

      Tycker den indiska kvinnan Arundhati Roy va magisk på Skavlan. Underbar. Isabellas motpol. ?

        Jag blev så fundersam efter att ha sett programmet. Undrar om BB alls reflekterar över vad hon själv brukar säga och hur hon lever sitt liv, och vad den här kvinnan upplevt och hur hon lever sitt liv? Hennes mamma skiljde sig i en tidsålder och kultur där det var tabu och flyttade tillbaka till en by som inte ville ha henne, med sina två små barn – enligt BB är hon den första kvinna som skiljt sig och klarat av livet.
        Arundhati berörde sin förmögenhet, hur hon kämpade för att känna sig förtjänt av den och menade att ingen egentlig lycka finns i den – BB är hennes direkta motpol.
        Kastsystemet gjorde Arundhatis liv svårare och hon fick kämpa hårt – BB menar att hennes barndom är den tuffaste en framgångsrik person haft.

        Jag skulle ha känt mig som ett jävla praktarsle om jag var BB och gett den där intervjun, och sen kommer Arundhati in och ger den där intervjun.
        Hoppas den här upplevelsen får henne att reflektera och omvärdera vissa saker.

          De små tingens gud är en av de bästa böcker jag någonsin läst, läs om ni har möjlighet!!

    Frågan är väl snarare vad hon åstadkommit?
    Känd i Sverige som bloggerska, ja.
    Känd för att manipulera en nyhetstörstande press, ja.
    Om hennes företag gått med vinst? Tveksamt……tom mycket tveksamt

      Hon startade sin blogg helt rätt tid när bloggar var ett mer eller mindre nytt fenomen. Det är hennes största framgång utan tvekan.

      Hade hon tjänat så mycket pengar på sina bolag så hade hon knappast behövt ha betalda samarbeten/spons/ads på bloggen. Så länge hon har det kommer hon aldrig vara framgångsrik företagare i mina ögon, utan enbart en munpruttande influensa.
      Inte åstadkommit med så mycket med andra ord.

    Hon avrundar alltid uppåt. Vad huset kostade. Hur länge hon varit alkoholfri. Allt.

      Isabella ”Santa Maria” Löwengrip. Alltid med extra krydda!

        Med smak av chilli explosion ?

        Santa Maria har dock tagit bort ströarna från burkarna så nu kommer kryddorna farande i alldeles för stora klumpar.
        Gäller för Bella också. Too much, too often 🙁

          Då behövs väl inget ”dock”?

          Ja alltså vem kom med den genialiska idén undrar man? Genialisk för Santa Maria alltså, eftersom kryddorna tar slut minst tre gånger så fort mot tidigare.

            Jag har sparat äldre burkar med ströarna kvar. Nyligen hällde jag över svartpeppar från en ny hopplös burk till den äldre 🙂
            Tänk på att spara de gamla burkarna när de är slut och häll över från de nya om ni inte gillar den nya förpackningen.

              Det går att flytta över ströare och lock till den nya glasburken. Glasburkarna är förresten mindre, men har priset gått ner?

                Går det att flytta över ströaren trots att burken blivit mindre?

                  Vet inte om de blivit mindre direkt för den nya ingefära-burken jag har rymmer 31 g mot 30 g för den gamla. Jag läste någonstans att Santa Maria inte har minskat på innehållet i samband med att de till större öppning. Nu håller de tydligen på att byta tillbaka till den gamla ströaren med hål på en del sorter bl a kanel 🙂
                  Hur kom vi förresten in på detta när det handlar om Bella?

                  Ja, det går eftersom burken är mindre på höjden men fortfarande lika bred 🙂

        Hahahahhaha

    Tycker inte alls att hennes medverkan i Skavlan var bra. Hon framstod som osammanhängande och ogenuin.

      Om det där stämmer så är det jävligt dumt av dig att skriva det. Om tjejen du känner är rädd om sitt jobb dvs

        Vad stod det?

          Glöm det. Såg mu

    Tycker även det är grymt störigt att Bella påstår sig skriva alla sina inlägg ”efter tretton år gör jag det fortfarande…”. Eh… nej pga känner tjejen som suttit och sammanfattat alla dina inlägg varje dag! Suck.

      Berätta mer!!

        Ja, alltså, förstår om min kompis själv inte går ut med det då hon har eget företag som sysslar med media och helst inte vill hamna i dåligt dager arbetsmässigt. Men! Det jag vet är att hon fick bilder och någon typ punktlista av Bella som hon skulle sedan forma en text runt och lägga upp. Vet att hon gick upp speciella tider på morgonen för att ha ett inlägg på fm, ett på eftermiddag and so on.
        Mycket lögner från fröken Isabelle, stora som små.

          Hon medgav väl i Skavlan att det fanns ett excelark som 12 personer jobbade med, som höll koll på stämningen i bloggen och planering av inlägg inför lanseringar. Eller hörde jag i syne.

          Är det därför de va tidsinställda på precis samma klockslag beroende på månad? (Tror alltså ej någon behöver arbeta vissa tider utefter publiceringstider när inlägg går att tidsställa)

          Har lite svårt att tro på dig Carro MEN det är mycket möjligt att någon ibland författar vissa av inläggen. MEN om det är som du säger Carro – Hur kan din kompis veta saker som skrivs i inläggen? Menar du att din kompis hittar på att nu är Isabella där och gör det och åt det och tyckte det och barnen sa det eller det njaa neej.. Man ser att det är Isabella själv som skriver inläggen, de flesta, kanske inte alla dock. Tror säkert det finns inlägg på flera bloggar som författats av spökskrivare.

            PUNKTLISTA. Läs vad hon skriver

      Ja det där är intressant, tror ju inte heller att en sådan jätteupptagen och framgångrik eeentreprreeenör (som dessutom spenderar mest tid på flyg hit och dit) skulle sitta och dravla som ”Bella” gör i alla dessa inlägg, långa är de oftast också.
      Hur skulle hon ens ha tårtbitstid till detta? Högst osannolikt. Även om hon nu älskar att prata om sig själv..

        Fast oftast är väl Bellas inlägg ganska korta. Dock tror jag att vissa inlägg som handlar om företagen och vissa av samarbetsinläggen är skrivna av någon annan, så gör flera inte bara Bella.

      Sorry Carro tror inte ditt ”kompis” snack. Det är mycket möjligt att Isabella lejer tjänsten, vad vet jag. men din kompis hehheh, inte då grannens ex som känner en som är pyssling till dig

    Förmodligen gör hon detta för att 90% av de som ser och lyssnar på henne, har inte en aning om att hon förskönar/ljuger om sanningen. Men vad hon personligen har att vinna på det, förstår jag inte, för de som vill sälja reklam till henne vill ju ha specifika siffror.

      Jag satt och tittade på detta ihop med min familj. Min stora syster och pappa är riktigt imponerad av allt hon säger men när jag försökte informera dem om att hon avrundar allt uppåt, att hon drar med osanningar, att det bara är en fasad som hon målat upp om sig själv så var jag både avundsjuk för att jag aldrig kommer få en lika stor blogg som Isabella och aldrig kommer göra ditten och datten. De har rätt, jag kommer aldrig att ljuga och är nöjd med att ha en liten blogg där det bara står sånt som jag står bakom, inga lögner eller annat 🙂

        Om man hör det hon säger för första gången kan jag förstå att man blir imponerad. Men jag tycker att hennes intervjuer är som en hackig LP-skiva. Det är bara samma saker varje gång. Flyttade hemifrån när hon var fjorton, stå på egna ben, bygga bolag, intensivt, tufft att vara mamma, powerkvinna som reser mycket, prata som att hon är den enda kvinnan som gör karriär med småbarn, sitt team osv osv. Det framkommer aldrig något nytt. Hur länge kommer medier vara intresserade av att intervjua henne när det varenda eviga gång presenteras en putsad, fin fasad om maskrosbarnet som bygger bolag samtidigt som hon är småbarnsmamma? Hon tackade ju nej till att vara med i P1 för att hon inte fick bestämma vilka frågor som skulle ställas, så delvis tror jag att hon styr intervjuer åt samma håll gång på gång. Till slut kommer folk ledsna tror jag om hon aldrig säger något nytt.

        De har ju rätt. Du är avundsjuk

          Jag är uppriktigt nyfiken. Vad är det med Bella som man ska vara så avundsjuk över?

          Du, anonym 16.20, får gärna berätta för mig vad det är som tror att jag är avundsjuk på Isabella.

    Minns nåt inlägg ”hon” skrev om hur hon och hennes jätteteam liksom rullade ut ur huset och att det måste sett så roligt ut för förbipasserande med alla människor (eftersom världen kretsar kring henne).

    Ja viktigt är det ju att det ska låta som ett helt följe av undersåtar, som gör allt från att klä henne, fixa henne, sminka henne, laga mat till henne osv. Och så får hon komma till massa tv-program och babbla om det, vilket väl är tanken, utan att ens NÅGON kollar upp sanningen?? Att det är så lätt att köra falska på ”meriter” är f-n skrämmande..

      Du verkar också ha en tendens att ljuga och överdriva. Hon skrev att taxichauffören måste undrat när så många vällde ut samtidigt (var kanske rädd att alla skulle tränga sig in i hans taxi).
      Se inte bara andras beljugenhet utan även Din.

        Ja det var säkert därför hon skrev så och inte ytterligare ännu ett av de 711 373 tillfällena att berätta om sitt stora team! Du har rätt.
        Dock skriver hon ju inte ens bloggen, därför jag skrev ”hon”.

        Fast om alla sysslor ligger på få pers blir det ju inte så mkt vällande…
        Hon själv m pojkvän å barn är ju inte så märkligt att se. Å så bara några få pers till…

      Pga av atthon är en kvinna. Ingen vågar ställa hon mot väggen

    Otroligt sorgligt att hon har det behovet, hon kan ju inte gilla sig själv så mycket om alla dessa lögner hela tiden måste spetsa till hennes liv. Och nej det är inte bara på bloggen, tjejen har ju inga vänner att umgås med så jag utgår ifrån att hon privat knappast är motsatsen till bloggbella utan att det är exakt samma högtravande bekräftelsekåta men innerst inne osäkra och alldeles för självupptagna tjejen som vi alla får se dagligen.

      Hon sa i intervjun att det är totalt likgiltigt för henne vad andra tycker, heja Bella!

        Inte mycket att heja för. Kör över alla och strunta sen i fullständigt i hur de känner. Väldigt sympatiskt och empatiskt. Och ja – du kan vara en strålande affärskvinna samtidigt som du är en minst lika strålande människa inuti. Men denna ”Me me me” mentalitet är fan mig frånstötande.

    Var hemma hos mins föräldrar igår och min mamma nämnde något i förbifarten om ”någon bloggare” som varit på Skavlan, hon har inte kolla på influencervärlden. 🙂 Mamma sa att hon framstod som så oskön och verklighetsfrånvänd att de typ för första gången hade stängt av Skavlan och gått och lagt sig istället. Det säger väl ändå nånting. Själv har jag inte sett programmet, för jag gillar inte Skavlan himself.

      Påminner om min mans reaktion. Han har bara en vag aning om vem Blondinbella är och vet absolut inget om att jag har varit fascinerad/förfärad av henne i några år.

      Vi såg under tystnad på Skavlan och vad han summerade med var: ”Snacka om ytlig tjej! Det är nåt som inte stämmer där.”

      Jag är så stolt över min man.

        Han stackarn vågade väl annat. Var rädd att Du skulle flippa ut. Du var säkert svartsjuk och han vet bättre – annars får han lida.

          *vågade inte*

          Usch vad sur du verkar vara, vaknat på fel sida?

          Haha det tror du? Hur menar du? Du får ju läsa klart innan du kommenterar. Jag skrev ju att han var ovetande om att jag hade mer koll än han själv på vem som satt hos Skavlan.

          Hade jag behövt vara orolig för svartsjuka så skulle jag bytt man. Hade jag blivit svartsjuk för något en man sett på tv skulle jag behövt uppsöka terapeut för det är inte sunt.

            Det var svar till Anonym 10.09 såklart. Jäddrans kommentarsfält som lever sitt eget liv…

              Håller med Dig. Vore önskvärt att svaren hamnade under kommentaren. Msn plockar ju kommentaren och svarar men de hamnar lite hur som helst. Ett säkert sätt att skapa förvirring och missförstånd

                Det går tydligen bara att tråda ett visst antal kommentarer och om man svarar på en kommentar som redan fått ett svar så riskerar man ju att ”knuffa ner” den kommentaren om en svar läggs direkt under. Och det blir också förvirrande. Får spåna med teknik om ett bättre sätt.

                  Bra att Du undersöker. Kanske inte går att åtgärda men försöka duger bra

        Stolt för din man dömer andra kvinnor? Snacka om psycho brud…

          Nu dömde ju du henne väldigt hår här själv, Anonym, så jag skulle kanske rekommendera att chilla lite med ”psyco”-anklagelserna.

            Detta reagerar jag också på. Helt rätt att ha olika åsikter och t o m kritisera andra, men att kalla andra med nedsättande ord tillhör nog inte i vuxenvärlden

              ganska tydligt att den kommentaren skrivits av nån yngre, saknar helt förmåga att argumentera sakligt.

                Hela tråden här handlar om vuxna kvinnor som kritiserar Isabella & allt hon gör. De kommentarer som får flest likes är de negativa. Så trött på er avundsjuka brudar.. Väx upp!

                  Nu har du nog skrivit till fel person?

        Ha ha min man sa lika dant. Han har sett henne på tv nån gång förut, men inte annars så han vet knappt inte mer än att han hört att hon är en sån där känd blondin..typ.

      Haha, min pappa gjorde likadant och han förstod inte varför ”den där personen” lät som hon var en kunglighet?

        Kanske dock säger mer om din pappa? Isabella har ju skapat fler arbetstillfällen och högre inkomst än de de flesta.

      Haha min sambo också, som inte vet mycket om henne ”Varför sitter hon och jämför sig själv med andra och skryter, måste ju va nåt fel”
      Blev nästan lite mer kär över att han såg igenom henne direkt!

        Han vet att inte göra Dig svartsjuk- smart kille. Har nog fått erfara vart det leder om han säger något positivt om en annan snygg kvinna

          Men herregud, vad är ditt problem?

          Nä vi har högt i tak och är aldrig svartsjuka el liknande! Hennes utseende var aldrig på tapeten, utan endast det hon sa

          HahHahahahahaahHhah ?

          Det låter väldigt mycket som att den sura ”anonym” som tror att alla har anlag för svartsjuka är Blondinbellas vid behov pojkvän ”Hajen”. Samma språkstil och samma sätt att försöka förolämpa folk med antydningar. Förstår faktiskt hans bittra attityd, det kan ju knappast vara lätt att vara någon sort pojkvän till Blondinbella och ställa upp när det passar bloggen. Hur länge tror ni det håller den här gången?

            Fast hur fräscht är det avguda sin respektive för han dömer Blondie efter ett tv-program? Luktar lite jante… har man följt henne har man ju sett lite av hennes kvaliteer men döma efter ett program-det känns inte ok.

              Det kallas magkänsla.

                Kvinnoförakt

                  God personkännedom!

            Din alldeles egen analys – som är fel!

              Ännu en gång – svaret hamnade på helt fel ställe, suck

    Fast hon ljuger ju egentligen inte. Hon har 1 som inreder. Hon har en som lagar mat. Problematiken tycker jag mer är att man som programledare inte ifrågasätter. Här skulle man ju ställt följdfrågan du har alltid 8 personer som jobbar hos dig. Men de är ngt med medier och ifrågasätta unga tjejer. De görs liksom inte. Är inget fan av Isabella. Läser inte hennes blogg. Men är ju verkligen stort att få komma till skavlan. Hon lyckas ju uppenbarligen med fake it til you make it.

      Bella har ju menat att det är tvärtom, att hon ifrågasätts extra för att hon är kvinna. Och ändå verkar det funka att slänga med håret och plötsligt är alla ”jätteimponerade”..

      Istället ifrågasätts väl snarare de kvinnor som är seriösa och har ett budskap att komma med, de är ju de som av vissa ses som ett hot

        Men Bella spelar väl mycket på sin kvinnlighet när det passar? Nu senast vampade hon in sig i franska Vogue till och med i sin svarta Marilyn Monroe-klänning med brösten upptryckta likt flyktbenägna Canadagäss .
        Inte många svenska affärskvinnor som skulle ens tänka den tanken för egen del.

    Uppenbarligen funkar det. Hon lever nog mer efter devisen ”all publicitet- bra publicitet”. Hon får rubriker både här och media… works like a charm.
    Hela hennes karriär tog fart för att hon skapade en den fiktiva personen Blondinbella. Vill man ha en sann och oförskönad bild av någons verklighet får man nog vända sig till en annan blogg…

      Hon upplevs fortfarande som en fiktiv person. Det är inget positiv direkt…

        Nej men hon får rubriker och publicitet och det är det hon vill ha pga leder till fler läsare av bloggen och i förlängningen fler sålda produkter.

    Ska bli kul att se hur många inlägg om Bella du trycker ur dig idag

      Väntar med spänning, klart den bästa bloggläsningen för mig under dagarna ??‍♀️. De inlägg jag inte tycker om scrollar jag bara förbi, testat det? ?

        jag läser inte ens bellas blogg så jag har ingen lust att läsa om den här hela tiden. Varför tycker du att det är så intressant?

          Vad vill du läsa om här då? Vilka bloggare tycker du är intressanta?

            Gärna typ alla andra? Jag menar förr var det mer generell bloggbevakning om både stora och små och nu har det blivit någon slags Bella 24/7. Det är kul att bara läsa denna blogg och besöka de andra bloggarna när det skrivs något intressant om dem här men det händer ju inte länge. Saknar grundidén med denna som var ngn slags gemensam plattform som plockade ut godbitarna så man slapp gå in på alla. Hajar du?

              den här bloggen har aldrig skrivit om mindre bloggare?

          Därför att Camilla har har bara 2 säkra kort för att få sidvisningar.
          Öppet Spår och Isabella. Då peakas bloggen. De andra är bara ”småkrafs’

        Men JAJA, vi är uppenbarligen två läger – vi som älskar (!!) att läsa om Bella och ni som hatar att läsa om Bella. Vi lär väl aldrig enas men livet måste rulla på ändå.

      Åh ja, hoppas att typ alla handlar om henne!

      Undra hur många bittra kommentarer om Bella-inläggen det kommer idag…

        Jag tycker Bella är ascool 😀

          Ja många älskar en sån som Trump också, därför världen ser ut som den gör. Pengar, konsumtion, miljöförstöring, makt och lögner, heja!

            Jag tycker inte om Trump men jag älskar Bella. HEJA BELLA

              Bella är ju dock som en mini-trump? Hundra flygresor närmare Trump än Oprah iaf…

          Ok

      Vänta bara tills Cam-Cam har lyssnat på Framgångspodden!

        Bella var ok i Framgångspodden tycker jag. Men så fick hon ju bra support från den intervjuande beundraren också. Hon behövde knappast skryta helt själv.
        Den där Alexander Pärleros är väldigt sliskig och inställsam med sitt krypande för gästerna. I synnerhet inför Bella.
        Hur många gånger under dessa en och en halvtimmes intervju bedyrade han sin beundran för Bella och uttryckte hur duktig och framgångsrik hon är? Så praktiskt när någon annan skryter åt en 🙁
        Skavlan verkade som en skjutjärnsjournalist jämför med Alexander Pärleros. Eller är det kanske Pärlemos?

          Löjliga är att känner ett så stort behov av att skryta om sin lilla framgång. Andra framgångsrika entreprenör har inget behov av att skryta om sin framgång i tid och tid. T.ex killarna bakom Net Entertainment, Majon, Spotify, Klarna, mfl. Du ser aldrig Markus Persson eller Henrik Persson, tvärtom är dom ödmjuka och jordnära.

          Detta fjantiga skrytande förlöjligar henne. Bara i Stockholm kan du får fram tiotals andra kvinnliga entreprenörer som lyckats bättre än Bella som är anonyma och inte gör väsen av sig publikt som Bella.

          Löjliga är att hon känner så stort behov av att skryta om sin lilla framgång. Andra framgångsrika entreprenörer har inget behov av att skryta om sin framgång i tid och tid. T.ex. killarna bakom Net Entertainment, Majong, Spotify, Klarna, mfl. Du ser aldrig Markus Persson eller Henrik Persson skryta som Bella, tvärtom är dom ödmjuka och jordnära personer.

          Detta fjantiga skrytande förlöjligar henne. Bara i Stockholm kan du få fram tiotals andra kvinnliga entreprenörer som lyckats bättre än Bella som är anonyma och inte gör väsen av sig publikt.

    Angående vakten Magnus sade ju Isabella i intervjun att barnen numera är så vana att han är där så att de innan läggdags går ut till honom i bilen och säger god natt, iaf de senaste veckorna.

      Otroligt märkligt att vakten sitter och häckar i en bil utanför huset och ändå inte lyckas få fatt på en stalker..? Mitt larm/vaktbolag kommer på antingen larm eller ett telefonsamtal och har en fördröjningstid på allt mellan 5-15 min, och lyckas ändå med det jobb de ska utföra.
      Bellan bör nog anställa lite mer kompetent folk, både vad det gäller vakter som på plats inte kan haffa en stalker som enligt kamerabilder hänger runt i timmar/återkommer flertal gånger och advokater som inte vet hur en skilsmässa genomförs.

        Stalker kanske är Hayleys pojkvän?

          Då har hon två pojkvänner för den som Hayley visar på Instagram ser annorlunda ut 🙂

        Exakt min tanke!!

    Har inte Bella adhd? Har fått för mig det? I såna fall så är ju det rätt tydligt.

      Skavlan ställde frågan avseende hennes ADHD. Isabella svarade ärligt att det stämmer och att även något av Asperger (kommer ej ihåg den medicinska termen). Detta gör svårt för henne att förstå t ex ironi, vilket tydligen är vida bekant för hennes omgivning.

        Hon sa att hon hamnar på Asperger på autismspektrumskalan. Nu för tiden finns diagnosen inte riktigt, men förenklat sett kan man säga att skalan går från grav autism (ibland kopplat till intellektuell funktionsnedsättning) där man exempelvis kan se personer som helt saknar intresse för att interagera med andra och inte pratar. På andra spektrat finns högfungerande autism. Då fungerar man relativt bra i sociala sammanhang, men utomstående märker ofta att något ”fattas”, att man är udda. Svårt att förstå sociala koder, lätt att gräva ner sig i det man tycker är intressant/specialintresse, behöver tydliga rutiner m.m.

          Bra, uttömmande kommentar Johanna

          Jag har en vän vars lillebror befinner sig på den yttre skalan, dvs högfungerande autism. Nu när det har uppdagats är det så mycket som faller på plats. När jag och min vän brukade umgås hemma hos henne kunde han komma och sätta sig fast vi viskade om killar, sex eller vad det nu var. Han fattade helt enkelt inte, inte ens när vi sa att vi ville vara själva. Han hängde efter oss i flera timmar och jag minns att jag blev så irriterad. Vi låste till och med in oss i deras bil för att få vara ifred. Nu förstår jag ju och får lite dåligt samvete – men då uppfattades han som den ”störiga lillebrorsan”.

          Kan ju förklara varför BB har svårt med relationer och varför vi uppfattar henne som egoistisk? Jag tror absolut inte att hon är elak.

        Jag har märkt att många yngre (90- och 00-talister) har svårt för ironi.
        Är detta en generationsfråga tro? Eller är det skolans fel?
        Jag har då aldrig haft problem med att både avleverera ironi och sarkasm och därtill bli förstådd av mina jämnåriga.
        Men så är jag ganska medelålders också 🙁

          Det är frågan. Ironi och sarkasm är underhållande, kanske svårare i skrift när man inte kan se ansiktsuttryck eller kroppsspråk.
          Av bloggare är Trams Frans överlägsen. Han får det till att man fattar ironin och sarkasmen.
          Det är en fin balansgång

          Skolans fel? ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️

          Som relativ ung tjej som jobbat som receptionist ett bra tag kan jag säga att medelålders mäns ironi ofta kan göra en awkward. Den är antingen inte tydlig, rolig eller så känns den opassande så man helst hade önskat bort mannen ifråga. Om det är sättet ironin framställs på eller en generationsgrej avseende vad man tycker är ”rolig” eller passande ironi uttalar jag mig inte om :p

            Det är inte ens ironi, tro inte det. De är bara så klumpiga i sätter att vara ”roliga”. Ofta inbäddat med ngn sexuell hänvisning. Tro mig – känner igen typen. Behandla dem artigt men iskallt, inget extra leende så att de fortsätter. Ironi är något helt annat

              Yep I know haha. Kanske skulle skrivit ”ironi”. Inte för att alla är så såklart, men oftast ska det framställas som något ”på skoj” och roligt. Blir mest ett stelt leende och fokus på något annat. Kanske borde sluta med de stela leendena dock.

        Därav det konstlade skrattet, hon vet helt enkelt inte hur man gör.

        tänker samma med siffror, det är inte det viktiga i vad hon säger utan vad hon gör. Ingen utan frangång är med hos pompösa Skavlan. Så trots sin diagnos är hon framgångsrik och det beundrar jag hos Bella. Hon är duktig på det hon gör o inte blir hon sämre av Camillas pillande m hennes antal hit o dit. Det lyser igenom hos många här inne…

    Jag tycker det verkar jättejobbigt att ha folk hemma jämt, även om det inte är åtta stycken.

    Jag arbetar för övrigt på en friförskola (säger man ens så? Privat förskola kanske,skit samma) och de flesta av ”mina” barn har aupair och helgnanny, har en kock som kommer en dag i veckan och gör matlådor redo att värma resten av veckan, städpersonal osv. Föräldrarna är läkare, advokater och olika sorters chefer, så livet som Bella gärna vill framställa som superlyxigt och unikt är egentligen vanligare än man tror.

      Städerska och nanny har vi också och vi är en vanlig familj. Pappa advokat och mamma forskare. Så det är absolut inte ovanligt. Sen har vi trädgårdsmästare och fönsterputsare. Att köpa tjänster är bra för både miljön, ekonomin och familjen. Det är inte särskilt dyrt heller, man får ju dra av rätt mycket på skatten.

        Hur skulle köpta tjänster vara bra för miljön, menar du?

          Att köpa tjänster är bättre för miljön än att konsumera varor. För att ekonomin inte ska krascha behöver vi fortsätta konsumera (Konsumtion innebär att ekonomin rullar på och att människor fortsätter ha tillgång till arbete.).

          Konsumtion av varor innebär en påfrestning på jordens resurser, medan konsumtion av tjänster i (de flesta fall) innebär arbetstillfällen och en fungerande ekonomi.

          En otroligt kortfattad sammanfattning, men ja, för att ekonomin och miljön ska må bra ska vi fortsätta att konsumera tjänster, men dra ner på konsumtionen av varor.

          När jag flyttar till större kommer jag utan tvekan att köpa städhjälp/kock-tjänster. Jag lever minimalistiskt och konsumerar näst intill bara begnagnat och secod hand. Det är mitt bidrag till ekonomin.

          // Arbetar som HSE-koordinator (Miljövetare), men har tidigare arbetat som städerska och trädgårdsmästare.

            ”Att köpa tjänster är bättre för miljön än att konsumera varor”

            Hahahah så de som utför tjänsten använder produkter som uppstår ur tomma intet? Herregud

              Att köpa tjänster är bättre än att köpa varor. Skogsmulle menar nog att om man har 5000 kr efter skatt så kan man antingen lägga dessa pengar på tjänster eller handla massa kläder, väskor, smink etc som är dåligt för miljön. Produkter som man egentligen inte behöver. Produkterna som en städare använder räknar man med att någon behöver köpa oavsett om man gör städar själv eller om någon annan gör det.

                Men Mulle pratar om något helt annat Molle. Snacka om äpplen och päron
                Molle säger att det köper tjänster för att underlätta vardagen. Inte att de slänger sen en massa till överkonsumtion.

                  Jag svarade på denna delen av Molles inlägg: ”Att köpa tjänster är bra för både miljön, ekonomin och familjen.”

                Precis så som HL skriver 🙂

                Anonym 10:31: Så om du inte har anlitar en städfirma för att sköta din städning hemma innebär det att du inte städar alls…? Ungefär samma mängd grönsåpa används för att städa ditt hem oavsett vem som använder den.

                Jämförelsen tjänster VS varor innebär att istället för att köpa en nya mobil varje år så köper du tjänster (t.ex. PT-träning kan vara en tjänst). Tjänsten innebär att du ger arbetstillfälle och får ekonomin att rulla utan att påverka miljön mer än du hade gjort om du gick till gymmet utan att träna för PT.

                Köper du istället en telefon trots att du redan har en fungerande så bidrar du också till ekonomin och arbetstillfällen, men till en betydligt högre påverkan på miljön.

                Självlart måste vi fortsätta konsumera varor och att köpa tjänster innebär också en viss konsumtion av varor, men för att värna om miljön och ekonomin ska vi minska på lyxkonsumtionen och överflödig konsumtion, medan vi ska öka konsumtionen av tjänster.

                Med all respekt så tror jag att du behöver läsa på lite 🙂 Jag har magisterexamen i Miljövetenskap och Nationalekonomi och detta med konsumtion av varor VS tjänster är årerkommande i alla kurser, även på ekonomiprogrammet 🙂

                  Inte proffesur? Du måste plugga lite till Skogsmulle

              Om många köper tjänster innebär det till exempel att alla inte behöver ha en uppsättning eldrivna verktyg hemma.

                Så sant. En undersökning som Konsumentverket publicerade för några år sedan (Många år sedan. Jag kan tyvärr inte hitta källan.). Visade att en genomsnittlig borrmaskin för hemmabruk användes i snitt tolv minuter TOTALT under hela tiden för ägandet.

                Då är det bättre för miljön (och ekonomin) att hyra borrmaskinen på en byggvaruhandel (Köpa en tjänst), eller göra en maskinhyrpool med grannarna/vännerna.

        ????

        Varför har man nanny egentligen? Räcker det inte med EN mamma till barnet? Som i svenska hollywoodbruar natasha peyre..nannyn är ju där mer än mamman. Kan man inte ta hand om sitt eget barn.

        Min syster var au pair hos en familj där pappan var advokat o mamman hemmafru, men hon satt mest o shoppa på internet under dagarna.

          Jag har varken barn eller nanny, men jag upplever det som att föräldrarna med nanny jobbar väldigt långa dagar och då kommer nanny/aupair/ barnflicka/morföräldrar och hämtar på förskolan istället och tar hand om barnet tills föräldrarna kommer hem. Vissa barn träffar bara sina föräldrar på helgen, då de är på förskolan hela dagen, med nanny på kvällen och morgonen och sen förskola hela dagen osv.

          Inte alla familjer etc

          I många fall har man nanny/au-pair för att båda föräldrarna ska kunna ha karriärer och jobba heltid.

          Bland rika så kan det även vara för få mindre stress i vardagen. För det är stressigt med barn i småbarns åldern och lämna och hämta på förskolan varje dag, handla mat, laga mat, och alla hushållssysslor som måste göras.

          Kommer skaffa au-pair till nästa barn, men det är ju inte gratis att ha, går på 10-15 tusen i månaden.

        Du kanske borde fundera lite. Inget fel på din familj men den är ju inte vanlig som att den skulle tillhöra normen i samhället. Skulle gissa på att 90 % inte har det som ni.

      Var arbetar du i vilken kommun? 🙂

    Camilla har fått det till 9 . Inredare dubbelt upp. Typisk Camilla slarv som inte bemödar korrekturläsa sina inlägg.

      Riktigt rörigt inlägg med flera fel. Pinsamt när hon klagar på andra bloggares fel i inlägg.

      Vilken tur då att du finns som en räddande ängel och påpekar det……

      Och du har ett mellanslag innan punkt vid siffran 9. Typiskt slarv från dig som inte bemödar sig att korrekturläsa sin egen kommentar.
      (Var det värt att skicka en sån kommentar? Jag tror knappast du är felfri hela tiden heller anonym).

        Kanske lite skillnad att vara en vanlig ”fotfolk” i mängden än en bloggare som skriver sitt inlägg som bör kanske korrekturläsas innan publicering. Knappast att vi gör det i våra kommentarer.Du

          Fast vad hjälper det att kommentera på ett sådant sätt? Det bidrar bara till dålig stämning här. Om det stör dig så mycket att det blir stavfel eller dubbelt i inläggen så kanske du inte ska vara här? Finns ju annat roligt man kan göra och det verkar som att du behöver det 🙂

            Fast just den här bloggen tar upp andras felstavningar och brist på korrekturläsning. Så Camilla uppskattar säkert att personer som älskar att rätta när det blir fel hänger här!

      Är inte lärare lediga på söndagar? Slappna av och gå ut i friska luften istället för att sitta och vara besserwisser.

    Jag tyckte dessutom att hon försökte få detta ”panic room” att låta som typ specialbyggt för ändamålet. Hon verkade inte vilja säga att det är sovrummet som har en förstärkt dörr/fönster. Sa hon förresten att de ska klara sig 15 minuter där? ”Det finns lite vatten och så” eller vad sa hon?

      Ja, hon (och barnen) skulle klara sig en stund till vaktbolaget kom och hävde belägringen 🙂

      Vad spelar det för roll att dörren är förstärkt när den sitter i en vanlig gipsvägg:/

    När hatet och avundsjukan bubblar så ser Camilla inte längre vad hon skriver. Stammar inredare, inredare. Chilla Camilla. Det är t o m farligt att låta sig ätas upp inifrån av en så djup hat.

      Oj vilken djup kommentar Anonym ?

        Som din då.

          Oj nu tog du mig på bar gärning ?

    Är det inte så att människor som börjat ljuga har svårt att sluta och gärna fortsätter när de ser att det finns en vinning av det. Håller man på länge så blir lögnerna en del i ens personlighet, man ljuger utan att se det som något fel. Människor som utvecklar den ovanan varken hör eller förstår att andra människor normalt genomskådar bluffen och kommer sen alltid att vara skeptisk till allt som kommer från ropar VARG VARG.

    Jag undrar hur hon mår innerst inne?
    Att hela tiden behöva förvanska sitt liv, kanske gör att man tappar bort sitt riktiga jag.
    Om allt materiellt och all uppmärksamhet tas bort från henne, vet hon då vem hon är?
    Ibland ömkar jag hennes själs lilla flicka.

      Blev rörd av Din kommentar. Du dömer Inte, inte nedvärderar. Du ser henne som en – möjligtvis- vilsen liten tjej som blev ”vuxen” alldeles för tidigt och förlorade sitt sanna jag på vägen. Du är en fin medmänniska?

    När jag tänker efter kanske jag också har ett helt team omkring mig 🙂 En som hjälper till med städningen (min man), en som lagar vissa middagar (min man), en postansvarig (min son), en trädgårdsansvarig (gräsklippar-robot), en träningsinspiratör (några youtubekonton jag följer), en head of bilar-ansvarig (min man) osv!

    Jag reagerade främst på hennes lite ”roliga” historia att hon var rädd att åka fast i fyllekontroll med två små barn i bilen när hon körde morgonen efter hon druckit en halv flaska vin (hon ändrade snabbt från morgon till fm). Det värsta enl henne hade varit att hon skulle förlora kampanjer och rykte, inte att hon ev körde bil onykter med två barn ??

      Tänkte exakt samma! Angående framgånspodden så fick hon verkligen vatten på sin kvarn, den gossen var verkligen imponerad och ställde inga kritiska frågor alls. Han kommer nog att skriva upp alla hennes små tips…

      Ja precis. Gapflabbar över att hon var rädd att åka dit för rattfylla med Gillis och Sally i baksätet.

      Även att hon tyckte det var ”otroligt kränkande” (minns ej exakt ordval) att behöva blåsa i alkomätare…. ?

    Du kanske ska börja vara närvarande på LinkedIn och kommentera all ”fakta”som sprids om och av henne där. Om syftet med dina inlägg är att göra skillnad och göra potentiella och befintliga samarbetspartners medvetna om de felaktigheter du sett.

      Word! Det var ju också på LinkedIn som hon ljög om att hennes engelska var i samma nivå som native speaker.

        I Framgångspodden uttalade hon ”all in” som ”al” (trädet al) ”in”. Jag har hört andra unga säga så, så det är kanske nåt nytt… Ryser.

          Ja, det där har jag också reagerat på. Hör jättemånga uttala det så, vad är grejen?

          Försvarar henne inte och har inte hört henne säga det, men är det inte mer amerikansk dialekt att säga ”al” istället för ”ål”? ?

        Native speaker? Då är det väl någon form av pidgin då, kanske Tok Pisin eller Bislama?

    Hon lever väl efter ”fake it til you make it”. Tyvärr lyckas hon ju då hon får mkt publicitet. Men ett luftslott brukar väl tillslut spricka och hon verkar ju inte vinna de något genuint som kan få henne att må bra i längden.

    Om några år kommer vi att få läsa om hur Bella lurade alla med sina lögner och uppblåsta siffror. Folk är så lättlurade. Sd rönte stora framgångar på Facebook med div. Hittepå och lögner.Det gick sen bra i valet. Allt för att folk är inte källkritiska,de köper nästan allt som skrivs. Folk kan inte föreställa sig att det finns baktankar hos en del..Bankbedrägerierna fortsätter trots lång tid av varningar,,”han hade så ärlig röst” är en förklaring jag läste…Folk måste vakna snart !

    Någon som också vrider på sanningen är Tyra som har lagt upp en dikt på sin insta som hon påstår sig ha skrivit när hon var 13. Dikten skrevs tidigare än så av Lisen.

    Haha, håll i alla fall med om att Bella är lite av en komiker, hon roar oss alls på sitt lilla sätt även om vi skrattar åt olika saker?

      alls=alla. Förlåt?

    Heja Bella!!!

      Sassa eller kanske Sascha? Haha nä. Skoja.

    Men.. Hon sa väl aldrig att de var åtta personer? Hon räknade väl bara upp vad hon hade anställt.. kock, nanny, mua etc..

      Hon räknar upp tjänster hon köper, så det låter som olika personer. När eg fler tjänster ligger på färre pers. Hon gillar ju att det låter kungligt

      Hon räknar upp tjänster hon köper, så det låter som olika personer. När eg fler tjänster ligger på färre pers. Hon gillar ju att det låter kungligt. Ett helt vaktbolag har hon ju knappast heller i källar’n

    Jag klippte mig för två veckor sedan alltså har jag en frisör i mitt team.

      Jag står i ett garage – alltså är jag en bil. 🙂

        Väldigt haltande. Bättre kan Du

          I went to The Zoo yesterday, so now I am a koala bear. Bättre?

            ??

            Nu är du på fel spår, du kan inte (eller visst kan du tydligen) likställa tjänster/yrken med tingen som bil eller en animal björn. mitt yrke är bil och jag kan erbjuda en tjänst – björn. eller jo, björntjänster kanske…….

              Jag masserade M igår – alltså är jag en massör. Inte? ??

                Det duger som likställrlse?

                Du masserade M alltså har M en egen massör 🙂

    Varför förstår inte jag allt detta med Bella just nu..
    Jag slutade läsa hennes blogg efter skilsmässan när allt blev affärer osv. Och sen var det inte mer med det. Jag har förstått att hon målat sig själv gigantisk i media osv, och att hon tar i ända ner till tårna, men jag förstår inte vem detta skadar.

    Men jag börjar bli väldigt nyfiken på vad syftet med alla dessa inlägg är, jag skrollar faktiskt förbi många av inläggen men det börjar kännas som att jag missat något för det är rätt många inlägg om Bella ?
    Jag skriver i välvilja…

      Tror att det är bland annat för att fler väljer då att sponsra henne med resor, hotellvistelser, kläder och så vidare när hon kanske hade fått hälften av allt om hon hade angivit de riktiga siffrorna. Bara en gissning, kanske en av flera anledningar till varför folk reagerar på det hon gör.

      Enda syftet är att stödja Camilla i hennes Bellahat och avundsjuka

    Jag tyckte det var en bra intervju.

    Ida som i ”Ida inreder”? ?

      Stämmer!

    Kanske OT och redan avhandlat, men hon är ju helt öppen i intervjun om strategin att skriva om normal saker innan produktsläpp, eller ”cykeln” som hon kallar det. För att få en fin stämning och sälja mer. Hur kan det vara så många som fortfarande inte vet detta och tror att även dessa inlägg är genuina och därför genuint skriver peppiga kommentarer etc?! Dessutom avslutar hon ju typ med att häckla dessa människor just och generellt sina läsare. Jämför effekten om tex HM, Ikea eller valfri artist skulle göra detsamma…

    En del av mig vill typ lyfta på hatten för att hon klarar av att så långt utnyttja massans idioti/ignorans. Den andra delen är äcklad så satans och önskar att luftslottet ska falla och att hon tvingas att möta andra människor med respekt och värdighet. Helt absurt, för vad spelar det för roll för mig om hon förblir luftslottsrik eller blir helt utblottad? Btw. fan vad nervös jag skulle vara över min ekonomi och jag var hon. Varje dag.

    Dessutom: stackars barn som nu får uppleva exakt allt det som blondinbella själv fick uppleva och hatade som barn.

      Samma här! Så dubbla känslor.

      Hon sa också att hon är väl medveten om att det önskas att bubblan spricker, men tilla att det bryr hon sig inte ett dugg om

    Åh nej. CamCam, jag svor kanske så mycket i min första kommentar att jag hamnade på modd? Blondinbella lockar verkligen ut min finaste bittersida…

    Även om Isabella ljuger osv så är det inte ok med detta drev. Hur många män ljuger inte? Högt uppsatta män. T om en president ljög!

    Jag gillar inte drevet mot kvinnor här. Hoppa på influencers för att de reser! Öum… när kvinnor börja jobba med något internationellt får De skit. Men alla män som har rest i årtionden? De är väl de värsta miljöbovarna!

    Det här Camilla förstärker mobbning. Mobbningen mot kvinnor. Mobbningen på nätet där man kan gömma sig bakom en skärm.

      Det är inget mål att bli som männen, det hoppas jag du är med på. Snarare tvärtom. Därför rättfärdigar det ju inte någons resande oavsett kön bara för att män ”alltid gjort så” och det handlar ju inte om kvinnor specifikt utan att branschen med influencers är kvinnodominerande vilket gör att kvinnor är genomsyrande i denna blogg. Manliga influencers konsumtionshets tas ju också upp (senast Samir Badran) så se det inte som något mot kvinnor utan något mot yrket. Dessutom blir det anti-feministiskt om vi inte ska ifrågasätta kvinnor för att de är kvinnor.

      Typisk Bellakommentar. För några år sedan påstod hon att kvinnor bara gnäller och skyller på män. Nu säger hon ”men OM EN MAN hade gjort det hade ingen sagt nåt” och kan gömma sig bakom feminismen när det passar henne.

    Det var också väldigt viktigt att nämna att de stackars barnen fick lämna VEGOköttbullarna för att springa upp och gömma sig i sovrummet. Bella framstod som så otroligt ytlig, speciellt i jämförelse med Arundhati Roy. Det märktes vilken priviligerad bubbla Bella lever i. Undrar om hon inser att det enda hon gör om dagarna är att göra reklam för sig själv, enbart för att kunna pracka på sina läsare onödiga produkter som ingen egentligen behöver. Bara yta. Det känns så… icke meningsfullt. Det blev extra tydligt när hon satt bredvid Arundhati Roy.

      Hon har mat/vego investering/lansering på g!

    Jag tror hon gör det därför att hon kan, hon kommer ju undan med det hela tiden. Det lönar sig att ljuga enligt Blondinbella. Hon är en patologisk lögnare och ärkenarcissist utan samvete och moral. Hon ljuger för att framhäva sig själv och eftersom hon redan anser sig vara minst 10 ggr bättre, större, rikare, smartare osv än alla andra räknar hon med att de är så dumma att de sväljer alla lögner med hud och hår. Vilket många av er tyvärr gör. Det är ni lättlurade personer som fortsätter klicka in på hennes blogg, läser/ser på hennes intervjuer, försvarar henne mot all kritik och slukar allt hon säger som är orsaken till att hon kan fortsätta ljuga och manipulera. Det värsta en narcissist kan tänka sig är att bli totalt ignorerad. Sluta ge henne klick så kommer hon och hennes lögner att försvinna.

      *Hull och hår, inte hud och hår. ??

    Alltså det här är ju så sjukt , snacka om att leta fel och vända på varje ord ? ? När du inte kan anmärka på och klaga på att hon överdriver siffror då överdriver hon antal personer. ? ? Isabella måste vara mer tydlig för annars hittar Bellasekten fel och hånar och skammar. Stooor skillnad på 8 pers och 6 pers ju, skandal att få det att verka vara 8 pers om det bara är 6 st. Så synd att Bella inte vara lite mer tydlig utan sa ”och sen en som inreder…” och inte ”och så inreder hemkordinatorn också”.. alltså vilket fel, viiilket misstag och fruuuktansvärd överdrift fyy vilken lögn fyyyy… ? ? ?‍?‍?‍

    Det där med hemkoordinator lät ju så oerhört knäppt: begrep inte riktigt vad denne sysslar med? En annan sak: de allra flesta vill sätta personlig prägel på sina hem , Bellas är som ett museum; kan knappt tro att någon bor där. Kul att hon köpt en enorm kåk där hon knappt kommer vara…?

    Tyckte Skavlan var sjukt underhållande när man zoomade in Bella under tiden de andra gästerna pratade. Man riktigt såg hur hon hela tiden tänkte efter vilken min hon skulle ha – medlidande, igenkännande, flika in ett ’yes’, ’exactly’ och när det var dags för ett gapflabb.
    Kan fortfarande inte få ihop hur hennes medverkan kan gynna försäljningen när den ger helt motsatt effekt. Ville inte köpa hennes produkter innan och nu är jag 110% säker att jag aldrig kommer att sponsra hennes verksamheter med en spänn. Kan ju inte vara den enda om känner så.

      Exakt. Bara för att Bella är s.k. ansiktet utåt, skulle jag ALDRIG köpa hennes och Pingis produkter.
      Jag undrar om jag är ensam?

      Ändå lyckades hon mest se skeptisk ut. Rynkade på brynen. Men det är väl svårt att låtsas vara intresserad o lyssna. Normalt slutar hon ju lyssna på sånt som inte ”ger” henne nåt

      Vem köper hennes produkter? Förvånad att det finns folk som gör det.

        Eller hur! Särskillt i den prisklassen.

        Grymt bra hårprodukter kan jag tala om! Så jag köper en del.

          Du kan inte provat mycket o du kalla detta bra ???

    Håller med fullt ut! Onödigt!

    Tycker denna blogg kan byta namn till Bellabevakning. Jag har aldrig läst Bellas blogg och är varken fan eller hatare. Men tycker Camilla går för långt i att skriva så mycket om Bella. Dels verkar hon vara helt besatt och dels är det tråkig läsning.

      Åååå vilken inovativ namnidé, den har vi inte hört innan!

    Men snälla Maria, Du kan väl joina i
    Hatarmen då blir det rentav roligt och Du kan tillfredsställa all Din besvikelse och frustration som livet – så orättvist – har åsamkat Dig???

      Ska kanske göra det, har ju ett och annat det kan vara skönt att avreagera sig för? Tack för rådet/inbjudan❤️

    Du VET ingenting!!
    Du lägger fram dina teorier och elaka anklagelser som sanningar och får människor att tro på dem. Skäms!!

      Enlighten us…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.