Onanist – ja visst!

https://www.instagram.com/p/BpEfE5ZBwgo/?utm_source=ig_web_copy_link

Men för att komma tillbaka till ämnet om att ge sig själv njutning. Det bästa är ju att man aldrig kan explora nog. Efter många år av självutforskande och trots att jag är en sann Onanist, så har jag en himla massa kvar att lära. Jag hittar fortfarande nya sätt att få njutning genom att vara kreativ med tid och rum och hjälpmedel. Sluta aldrig att ge tid för er själva och er njutning. Även om ni har en partner så är onani minst lika viktig. Självnjutning är sann kärlek till sig själv. Jag tror att vi kan bota alla möjliga sorters sjukdomar och depressioner med styrkan av orgasmer. Och visst vill man väl lära sig allt om sin kropp, vad för njutning man är kapabel till att känna?// Maxinne

Kvinnor – Män 1.0
Den kvinnliga njutningen och sätten att nå den är betydligt fler än för män så om man ska se till sexleksaksbranchen så är den betydligt mer inriktad mot kvinnor än mot män. Ha!
Det ska snurra, blinka, vibrera, rulla, stötas, sugas och allt vad det är, och det verkar inte finnas några gränser för sätt att nå den kvinnliga orgasmen, medan männen får vad? En burk.
Kanske är det för att männen inte är så komplexa i sina orgasmer, men det måste vara lite trist att det enda tillbehör som går att köpa till deras burk är en hållare för iPaden. 🙂
Kvinnor däremot kan köpa till dubbelsnurr och diskolampor som blinkar i takt med den mekaniska tungan.:-)

Kvinnlig njutning kan vara lite tabu att prata om – tjejer ska absoluuuuuut inte pilla på snippan när de är små – men det håller inte Maxinne med om. ALLS!
Med andra ord – är du intresserad av kvinnlig njutning och vill lära dig mer – besök Maxinnes blogg för detta och ytterligare två kommande inlägg. 

Som kvinna kan du också ge dig ut på jakt efter en bidé!
Eller som tjejerna i Paradise Hotel kallar det – ”en klitoris-Kalle”.

https://www.instagram.com/p/Bob5Og-lCib/?utm_source=ig_web_copy_link

Har du några sexleksaker hemma? 
Något du kan rekommendera?

Tack för tips!

………………………………………………..

OBS! Min text är inspirerad av ett skämt av Magnus Betnér. 

 

115 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fick lära mig på en fest att det heter ”klittra” när mindre tjejer (alltså barn) numera inte tabubelags att utforska dessa intima delar. Fint namn på något fint! Bättre än masturbera i mina öron!

      Anekdot** min 55-åriga far stod i mitt barnrum och vattnade blommor, när han plötsligt halvskrek” gumman vad är detta?”. Då hade han min vibrator i handen och när jag sa att det var en massagestav, såg jag hur han började tänka och sa”för stela muskler?”

      Berättade för min far att den använder man på klitoris och i en timme efter märkte jag att han blev lite obekväm. MEN efter en timme så kläckte han ”aaah, alla kanske har dessa och man kanske blir lite gladare? Isf kanske vi ska köpa en till mamma” ??

    Lite förminskande av depression dock…… jag onanerar då och då men är ändå deprimerad

    Vill inte veta någonting om andra människors onani. Kan inte vissa saker bara få vara privata?

      Jag tycker att det finns mycket vi kan hålla för oss själva men det här är ett ämne som är rätt viktigt, precis som mens.
      Det är något som fortfarande är tabubelagt, men bara när det gäller kvinnor.
      Vår njutning är inte så självklar som den är för männen, den anses vara svår och jobbig.
      Många kvinnor har aldrig fått en orgasm och många vet inte ens hur de ska bära sig åt och inte vågar de prata om det heller.
      Varför kan vi inte bara öppna upp ämnet och låta fler kvinnor få uppleva njutning?

      Fine att du vill vara privat av dig och inte dela med dig. Men sitt inte och döm andra för att de vill 🙂 Man måste inte vara stängd och privat om man inte vill. Det är okej att dela med sig av erfarenheter och prata om saker – om man vill. Precis som det är okej att inte göra det.

      Det där tror jag är bullshit. Man vill inte veta ATT folk onanerar. Svarar någon att de aldrig onanerar så får de aldrig höra ”men gud, håll ditt privata för dig själv! Måste du bara så vulgär! Ingen vill veta om hur ofta du onanerar!”

        Öhh, nej.

        Jag vill inte höra om andrs som sitter o gräver i sina fiffisar. Skulle aldrig peta i mig själv. Tycker det är äckligt. Men min man varsegod.

          Oh my…

      Håller med. Allt ska man gå ut med o dela med andra. Finns inget privat längre,intr ens sin egn kropp kan folk hålla privata haha ut med allt bara. Man ska få gå runt med pattarna lösa på stranden, operera sig hur som helst, prata högst om sex o onani..

      Själv är jag oerhört glad och tacksam att få leva i ett samhälle och land där vi kan och får prata öppet om kvinnans njutning och onani utan en massa skuld och skam. Att man sedan vill hålla vissa saker privata är en annan sak. Alla är inte bekväma med att diskutera sin sexualitet och det får man respektera. Jag vill inte heller sitta i fikarummet på jobbet och uppge för kollegor och chefer vad jag gillar att ha i vilken kroppsöppning. Men att kunna diskutera öppet när man själv tycker det känns rätt kan faktiskt vara både givande och roligt. Och det känns bara bra att se att man inte är ensam om att t ex tända på vissa fantasier eller tipsa om sexleksaker m.m.

    Saknade sammanfattning ?

      ??
      ?‍♀️
      ?
      =
      ?

    Idag bloggar alla om något med namnet Maxine.

      Okej har undrat i två timmar nu. Vad menar du?

    Alla kvinnor borde unna sig en vibrator och tid för njutning med sig själv regelbundet!

    Sexleksaker har aldrig varit min grej ??‍♀️

      Hur kan njutning inte vara ens grej?! ?

        Man kan väl njuta utan sexleksaker? Har heller aldrig gillat det. Händer och fingrar däremot. Allra helst makens händer och fingrar.

        Menar du att du tror att man inte kan njuta utan sexleksaker?

    men jag är typ rädd att man skaffar någon ”för bra” leksak, o sen duger inget annat. o till slut kanske man vill ha nått som kan toppa den också. kanske är korkade tankar, för det kan ju bli likadant utan leksak antar jag, men känns lite som att få för bra julklappar så till slut kan det bara bli sämre

      Dumt tänk! En sexleksaker kan aldrig ersätta en man men kan vara fantastiskt komplement med en man eller själv. ”Bara det bästa är gott nog” borde kvinnor tänka om sig själva!

        jag har en leksak, men finns nog bättre skulle jag tro. den där pro satisfyer.. har aldrig provat, men kan komma bara jag tänker på den typ. är den så bra som den verkar?

          Det är så klart individuellt om den är så bra som den verkar. Många kvinnor verkar tycka det, jag själv blev väldigt besviken på den. Så köp en och testa är mitt svar.

          Nej

          Svar ja!! Den är magisk ?

          På mig funkade den inte alls trots en massa försök

          Jag fick mitt livs första fontänorgasm efter 5 minuter med den. Eller vad det nu är- vissa hävdar att det egentligen bara är kiss- men ok, kom så gött att jag kissade på mig i så fall. Trodde aldrig det skulle funka. Sen minskade den i intensitet för mig efteråt (insåg att man inte behöver ha den på full styrka…) men den är fortfarande superbra. Har helt ersatt händerna som är det enda jag nånsin använt förut. Har alltid kunnat få orgasm själv men tyvärr nästan aldrig tillsammans med någon. Jag var 31 när jag började använda den, för ca ett år sen. Men _jag_ måste få in den precis rätt position och trycka den emot mig rätt hårt men jag antar att det varierar från klitoris till klitoris ??‍♀️

      För mig är sexleksaker helt onödigt. Är så mycket bättre utan dom och går fortare, både solo och med partner.

        Att komma med en grym sexleksak kan inte jämföras med att komma utan på låååååååånga vägar!

          Det är individuellt okej? Jag älskar en bra sexnovell med förnedrande inslag där tjejen blir slagen. Läser jag en så behöver jag bara nudda klittan för att få världens orgasm. Andra gillar leksaker, vissa gillar inte onani alls, en del tycker bäst om träredskap.

      Går inte att jämföra. Att ligga och kramas med sin man (eller kvinna) är i en dimension för sig. Två olika världar med en port emellan, men olika.

    Jag har en dildo/vibrator, den gick varm under singeltiden hehe. Min partner vill dessvärre inte använda sexleksaker, vilket är lite synd men det får en ju respektera!

      Nej varför? En kompromiss vore på sin plats!

        Nä, när det gäller sex ska man aldrig behöva kompromissa. Skulle du säga samma sak om en kille ville ha analsex eller rape-play? Att tjejen måste kompromissa? ”En buttplug kan du väl i alla fall ha, eller låta honom smiska dig… ni måste ju kompromissa”.

          Jag hade exakt den här diskussionen här inne för någon månad sedan. Jag är på din sida, man kompromissar inte under sex och gör inget man inte vill. Ser inte heller hur jag själv skulle kunna njuta om jag vet att den andra inte vill men bara gör det för kompromissen.

          Jag fick veta att det var samma sak som att vägra äta tacos på fredagar, vägra hjälpa till med hushållet eller ha som princip att inte följa med till stranden med familjen på sommaren. Jag var också omöjlig att leva med och skulle aldrig hitta en partner som stod ut med mig. Lol.

          Fast jag tycker inte direkt man kan jämföra rape-play med att tjejen vill använda en sexleksak? Det är ju inget som egentligen ens röra killen egentligen …. känns som en princip killar har för att de vill blir osäkra och tror att de själva inte duger.. och sen skiter de i den kvinnliga orgasmen så fort de själva är klara.

            Fast varför ska en kille tvingas till något som får honom att känna sig osäker och som att han inte duger? Bådas känslor räknas. Jag gillar inte doggy för jag tycker det känns utlämnande och jobbigt att killen ser in i min rumpa. Tänker inte kompromissa bara för att jag ”känner mig osäker”. Jag vill inte. Och vill min kille inte använda dildos på mig så tänker jag inte tvinga honom. Tänker inte heller kompromissa typ ”du får ha doggy om du använder en dildo samtidigt”.

          Håller inte med. Vissa människor är helt enkelt så insnöade och vågar inte prova nya saker om dom inte får en pusch eller inspiration.

            Skillnad på att prova nya saker tillsammans eller kräva en kompromiss. Vet man inte skillnad på det så bör man nog ta reda på det.

            Vill man inte så vill man inte. Ett nej är ett nej och ska accepteras oavsett anledning till nejet. Tjatsex är inte ok.

      Att kompromissa om sex finns inte på världskartan. Däremot om ens partner inte tycker om att den andra kan maxa sin njutning med en vibrator (till exempel) är ju bara fel. Det är ju en sak om ens partner inte vill använda på sig själv, men att någon vill eller kanske till och med behöver lägga till en vibrator för att nå orgasm kan man ju för fasiken inte kunna bestämma över.

      Tycker verkligen man kan ta upp det till diskussion om det bara är den som vill som kommer använda leksaken samt om man behöver den för att nå bättre njutning. Det har ju inte den andra något att säga till om så länge den slipper själv om den nu vill det. Tycker jag!

        Det är väl lite där jag har lagt mig, jag vill inte tvinga honom till något han inte vill, precis som jag inte vill att han tvingar mig till något. DÄREMOT så tror jag att det ligger mkt i det ni skriver att killar blir jävligt osäkra när en nämner ordet dildo ”men vadå duger inte min kuk???”. Men de handlar ju inte om det. Däremot tror jag han skulle kunna tänka sig någon vibrator eller annan leksak som inte kan liknas som hans kuk osv, om jag tar initiativ till det vill säga.

    ”Bota depression” eller hur. Sjukt provocerande. Om ändå lite pill på musen hade kunnat göra bota det..

      Man blir avslappnad och jo det kan kännas bättre 🙂 men bota den helt och hållet kanske inte enbart onani gör. Men det är helt klart bra för kropp och psyke!

        Förr i tiden använde man sig faktiskt av orgasmer för att bota kvinnor som var deprimerade. Så det ligger nog något i det.

          Förr i tiden opererade man också bort livmodern på kvinnor som ansågs lida av ”hysteri” och att läkaren genomförde övergrepp på kvinnorna för att ”bota” dem med en klitorisorgasm anses idag helt ovetenskapligt och brottsligt.

            Katter blir ju lugnare och mer harmoniska när man steriliserar dem. Så ligger kanske något i det. Bara för att något anses förkastligt idag betyder det inte att det inte fungerar.

              Vi är inte katter. Vi är människor. Men om vi ska tänka som du gör så kanske vi ska kastrera män eftersom vi gör det på de flesta djur nuförtiden?

          Nej.

          Förr i tiden ansåg de även att en redig lobotomi var en bra behandlingsmetod så att…..
          Onani och sex har många positiva egenskaper och frigör massa lyckohormoner som gör oss avslappnade och fina men att tro att det botar något är trams.

          Alltså förlåt men hur tänker du egentligen??

    ”Det bästa är ju att man aldrig kan explora nog”

    Nog kan du få till vettigare översättningar än så? Min mobil vägrade att skriva ”explora” och envisades med att jag ville skriva ”exploratorium” eller ”explodera”.

      Explodera kan kanske funka istf explora?
      ”man aldrig kan explodera nog” ?

      Det är saxat från Maxinnes blogg, men din kommentar kanske var riktad till henne?

    Hej!

    Jag måste passa på att fråga när vi ändå är på ämnet. Gör alla kvinnor såhär? Jag ser så många bloggare och andra kvinnor på nätet som talar om att de onanerar ofta och med olika leksaker och tekniker och när jag läser liknande trådar känner jag mig gång på gång dum för att det är något som jag överhuvudtaget inte känner något sug efter.

    Möjligen så är det så att det är de som pratar om det som låter högst, man kanske inte pratar så mycket om att man inte onanerar.

    Berätta, är det fler som är som jag? Som gärna har sex tillsammans med sin pojkvän, men inte intresserad av, eller ens känner något behov av att göra det själv.

      Såklart det finns många som inte gillar onani också. Men det kanske inte är så vanligt att man pratar om det. Varför känna sig dum för det?

        Men sen är ddt nog lätt att säga ”det är inte min grej” och så har man knappt provat. Men det man aldrig haft saknar man ju inte

          Tror att många testar lite med fingrarna och sen säger att det inte är deras grej. Nej, klart som faen att det inte är. Fixa nåt ordentligt så ska du se att du inte går tillbaka till fingrarna sen.

          Min kk påstod att leksaker inte var för honom, att handen funkar bra. Jag köpte ett litet kit till honom och sen dess har han aldrig runkat med endast handen som hjälp.

            Jag hör faktiskt till dem som älskar leksaker i samband med sex med min partner, men skulle aldrig falla mig in att använda dem i min ensamhet. Ja, jag har testat jättemånga gånger, men jag gillar helt enkelt inte alls att onanera.

      Jag! ??‍♀️
      Och undrar ofta om jag är lite konstig pga det.

      Man gör väl som man känner för. Jag gjorde det mycket när jag hade distansförhållande, nu not so much. Mest för att jag och min sambo spenderar hela våra dagar ihop, vi samåker till jobbet, arbetar på samma ställe, samma tider och kommer således hem samtidigt. Sen blir det att vi hänger hemma typ samma tider jämnt, så är liksom aldrig ensam hemma. Skulle känna mig jättekonstig om jag gick iväg och ba hej låser in mig i sovrummet en stund haha..
      Däremot gör vi det tillsammans ibland 🙂

        Händer det aldrig att någon av er sticker i väg en stund? Gör ärenden? Handlar? Hämtar något på Apoteket? Tränar, träffar en kompis på fika eller tar en promenad? Vi känner ett gift par som är hemma hela dagarna och just därför ser de till att regelbundet komma iväg en stund på egen hand. Även om det bara handlar om att köpa gummistövlar till barnet eller hämta ut ett paket på posten. Få lite andrum liksom. Men jag har full förståelse om alla inte har det behovet.

          Jo, men de är oftast jag som sticker iväg. Han är i garaget för egentid men då är han ju ändå hemma liksom..
          Blir stel stämning om jag onanerar på ICA tror jag… 😉

            Hahaha, tänkte mer att du kan passa på medan HAN är på Ica ?

      Jag kände som du gör förut. Onanerade kanske max en gång i månaden, vanligast kanske var tredje månad. Hade svårt att komma själv. Men så någon gång i somras ändrades det. Jag fick lite mer lust av någon outgrundlig anledning, och började onanera mera. Provade att röra klitoris mycket mer än jag tidigare hade provat (brukade komma lite då och då med penetrerande sex men har alltid tyckt att klitoris var så känslig att det inte var skönt att röra den). Listade då ut att alla män som hade rört min klitta inte fattade att den skulle vara VÅT! Inget torrt för det känns inte alls bra, och inte för hårt. Så alla män jag har legat med som velat röra min klitta har bara gjort helt fel. Nu har jag själv hittat rätt 😀

      När jag listade ut hur jag tyckte om det, så var det som att jag blev en brunstig tonårskille!! Är alltså 24 år gammal.. Jag blev sjukt kåt, ville onanera varje dag, flera dagar i rad, flera gånger per dag. Det var helt sjukt. Så det gjorde jag så mycket jag kunde! Det höll i sig i flera månader, nu när sommaren är över och jag har listat ut hur jag ska onanera och kan komma inom 10 minuter själv (förut kunde jag onanera i 20-30 minuter och inget hängde), så slappnar jag av lite mer och gör det inte lika ofta. Men gör det nog ändå omkring en gång i veckan nu!

      Jag är väääldigt glad att jag fick lusten att prova onanera igen och hitta vad jag tycker om (tänkte ofta att det var något man gjorde som tonåring och sen var man liksom färdig med att utforska sin egen sexualitet). Det hjälpte också mitt sexliv med partners en del då jag har mer lust generellt (kan komma mycket oftare, vet hur härligt det är att få orgasm och det ökar liksom suget), och att jag vet mycket mer vad jag tycker om 🙂

        Okej, väldigt läskigt att skriva detta men… jag tror inte att jag har en klitoris? Som du beskriver det kan du se och ta på den, den kan vara våt eller torr. Jag har sett bilder som pekar på vart den ska vara och tittat mig själv mellan benen 6267 gånger, onsnerat och letat men jag HAR ingen sån punkt.

        Killar försöker alltid att smeka mig där de tror den är men jah känner absolut ingenting. Jag har blygdläppar, urinöppning och sedan hålet. Ingen klitoris högst upp. Har alltid trott när jag var yngre att jag bara inte hittat den men så är det ju inte för har tagit upp det här med vänner och de fattar inte vad jag menar, de smeker sig där högst upp och den ”syns”. Detta gör mig sjukt rädd och ledsen.

        Jag kan däremot när jag onanerar trycka med fingret på höger sida av yttre blygdläppen, och komma åt en skön punkt, men endast där. Hur kan det här komma sig?? Skulle vara väldigt svårt för en kille att stimulera mig där eftersom det är en teknik jag själv kommit på och jag måste ligga på mage när jag gör det. Jag kan tex inte tycka det är skönt när en kille slickar eller pullar mig, knappt sex heller.. elaka svar undanbedes

          Misty: Den är nog väldigt dold bara. Kanske en idé att gå till en gynekolog och be denne hjälpa dig att hitta den? Du kanske tänker Ånej aldrig i livet! Men tänk vad skönt för sinnet att reda ut det en gång för alla. Kram.

          Inte varit på cellprov eller gynundersökning? Du kanske ska fråga vad de tror medan de är därnere? Känn inte att du behöver skämmas, jag lovar att de hört de flesta frågor förr. 🙂

      Jag känner mig lite skyldig när jag onanerar. Som om jag istället borde gå till min pojkvän och inte slösa sexlusten på onani. Haha gud jag hör hur knäppt det låter men… 😮

    Satisfyer pro 2

      livets leksak!

      Bästa köpet! Är så sjukt nöjd med den!

      Jag tyckte inte alls att den gjorde sitt jobb. Jag är mer för vibration än det där sugandet.

      Precis köpt den men fick hem den igår så inte hunnit prova ??

      Jaaa <3 Game changer för min del!

      Bästa som någonsin köpts, första gången jag kom var med den. Beroendeframkallande också ?

        Fick min första fontänorgasm med den, första gången jag använde den!

    Body Wand. Bästa köpet någonsin. Ni som vet, ni vet ?

    Den retuschen på maxinnes ben. ?

      Såååå märkligt att det är ok med en totalt redigerad/naken bild bara för att texten handlar om onani. En exakt likadan bild med en annan text hade blivit sliten i stycken ?

        Och hade hon vägt några kilo till hade instagram plockat bort bilden illa kvickt!

          Spec om hon suttit så å ammat…

    Jag har massor med leksaker och kan inte välja bara en. Däremot finns det mycket kul även för män. Jag och min partner experimenterar mycket och testar nya leksaker ofta. Det är roligt. Skulle gärna jobba i en sexleksaksbutik, älskar att klämma och känna på alla nyheter som kommer in i min stads butik.

    Jag och mina vänner talar mycket om sex och onani och lånar ibland ut någon leksak till varandra för att testa innan ett eget köp. Är det någon vi inte gillar så kan vi ge den till varandra. Helt icketabu här.

    Camcam, är nog dags att besöka en sexleksaksaffär (fysisk eller online) om du tror att en ”burk” är det ena som finns för män?

    Jag tror nästan jag har för många sexleksaker haha ?? Har en pojkvän nu dessutom efter att ha varit singel nästan exakt 2 år (han är helt underbar), så vi har ju inte hunnit diskutera det här så mycket. Men beställde precis hem Satisfyer pro 2. Har rätt många leksaker men använder typ aldrig haha. Bra å ha typ ?‍♀️

    OT. Julia Bergman.
    Hur mycket reklam kan man göra? Målgruppen är ungdomar och Bergman sitter i sin nya villa och pushar ut nya saker var och varannan dag. Så tröttsamt och hetsigt.

      Öö jag vet. Gillade att följa henne innan men avföljde för någon vecka sedan. Bara reklam, reklam…

    Det finns långt mer än bara en burk för män ;).

    Lever vi ännu kvar i att det är lite finare som kvinna att säga att onani inte riktigt är nåt för mig och OM jag någonsin onanerar så gör jag det bara med fingrarna lite försiktigt?

    Halva min garderob består av sexleksaker och tillbehör för olika äventyr. Jag onanerar minst 4 gånger i veckan och använder leksaker och annat med mina partners. Jag älskar sex, både på egen hand och med andra. Varför ska vi kvinnor vara så pryda hela tiden?

      Det är upp till var och en. Om du inte vill vara pryd så var inte det och om jag vill vara pryd vilket jag är så låt mig vara det. Bara för att sex och allt vad det innebär är en naturlig del av livet så gillar inte alla det. Jag känner ingen längtan efter det alls.

        Jag låter alla göra som de vill. Jag frågade bara om vi ännu lever kvar i att det anses finare att som kvinna inte onanera.jag upplever att vi kvinnor ska vara pryda för att behaga andra. Jag säger inget om hur var och en väljer att göra. Tråkigt att du tog åt dig, det var inte min mening.

          Männen blir iaf glada om en inte är pryd 😉 Tror det är därför så många kvinnor går på andra kvinnor om sådant, de känner sig nog hotade. Vi är djur.

            En ”kompis” till mig sa att ingen man kommer att stanna kvar hos mig om han ser att jag har en dildo. Please, har än inte träffat en enda man som lämnat när jag tagit fram stora lådan med alla leksaker, snarare tvärtom??

            Ja för en lille kommer ju verkligen gilla mig. Oskuld och allt!

    Ok. Bara för att morgon-gnälla lite:
    Den rosa rutan som markerar sammanfattning av inlägget (den är dock inte med i just detta inlägg, och det kan man ju eventuellt anmärka på) – men hur som helst, går det att göra så att texten i rutan inte flimrar och rör sig? Det är seriöst irriterande. Och den rosa färgen är huvudvärksframkallande gräll. Gnäll-gräll alltså. Det känns som om sammanfattningen skriker åt mig. Och det känns ju tråkigt.
    I övrigt så vill jag sannerligen inte klaga på sammanfattningen för dels tycker jag faktiskt den är rolig rent humoristiskt, och dessutom är det ju bra med en sammanfattning om man nu av vilken (gnällig) anledning som helst inte vill läsa en massa text. Så fortsätt gärna med det.
    Så. Nu är jag klar med mitt gnäll. Nu ska jag göra mer kaffe. ??

    Sammanfattning: Jag älskar bloggen men ogillar den rosa rutans flimrande.

    Jag säger bara- womanizer! Kostade 1600kr men oj.

    Jag har väldigt svårt för att komma och kommer bara av mina egna fingrar men när jag nu använder womanizern kommer jag på ett helt nytt sätt som känns mycket djupare. Lätt värt investeringen. Mindre träningsvärk i handen oxå haha.

    Testat någon billigare variant också men var enligt mig inte alls samma. Men då har jag oxå som sagt ganska svårt för att komma.

      Men känns den inte lite läskig? Jag tycker det låter så obehagligt att den liksom suger?

    Alltså… jag har skitsvårt att komma, ibland kan jag och killen hålla på i en timme utan att jag kommer haha. På egen hand går det inte alls. Har så svårt att vara i nuet och så svårt att vara närvarande. Hjälp någon??

      10:32 Skaffa en leksak! Och försök var riktigt kåt. Jag minns att jag låg länge med killen som tonåring och försökte och försökte och kände ingenting. Fy vilken stress. Men ensam kom jag hur lätt som helst.
      Jag tror på att du startar ensam! Googla på sexnoveller och läs nåt som får det att börja pirra. Glidmedel på fingrarna och låt fingrarna försiktigt undersöka alla sköna ställen. Mm. Prova att skriv alfabetet med fingrarna. Rör vid slidöppningen, analen, brösten. Blunda. Och känn inte press att få orgasm. Hitta sköna ställen och stanna upp där det är som skönast även om det innebär att du bara gnuggar lite på vänster blygdläpp eller kittlar bröstvårtan. Fortsätt bara.
      Sedan, om du börjar komma, så sluta inte även om det känns som att du blir kissnödig. Våga stanna upp. Njuuut.

      När ni har sex eller? Jag har också svårt att komma, men med en vibrator på klitoris så går det ? Finns ju mindre vibratorer, som är kanske lite lämpligare att ha under sex.

    Menar ni helt allvarligt att ni inte äger en Satisfyer Pro 2?

    Ni lär inte ångra er iaf kan jag ju säga.

      Jag äger en men använder den inte då den inte är skön enligt mig. Har annat i min låda som funkar bättre?

      Lätt värt det, alla mina vibratorer blev plötsligt värdelösa ?

      Hmm kanske kan vara något. Mitt problem med allt som vibrerar är att det går alldeles för fort. Vet inte om det är det folk gillar? Jag vill inte det ska vara över på 30 sek liksom. Kan denna vara mindre intensiv liksom?

        Har samma problem, kan komma på två sek med en vibrator. Kan hålla på länge om jag vill men då måste jag stoppa så fort det blir lite för skönt och sen när jag väl bestämmer mig för att komma blir det liksom för intensivt så att det blir smått obehagligt.

    Haha inlägget är typ helt taget från Magnus Betner ??

    Hmm. Jag känner nästan att min sexualitet har tagit slut? Är idag 32. Förlorade oskulden i sena tonåren, men kunde då inte få orgasm p.g.a. gick på antidepressiva mediciner. Så mellan 19-24 låg jag runt för glatta livet, tyckte det var kul och så, men kunde inte få orgasm. Numera har jag fast förhållande med en fantastisk man men jag känner att helt vanligt vaniljsex en gång i veckan är lagom. Är väldigt nöjd med det. Tar min man någonsin upp att han vill testa nya ställningar o.s.v känner jag mig mest stressad och irriterad över det. Skäms, jag vill ju tillfredställa honom, men känner att sådant inte lockar mig ett dugg längre! Jag har liksom haft sex utomhus i någon avancerad ställning när jag var 22, nu är det gjort och jag uppskattar att gosa i sängen mer… Jag har verkligen inte mycket mer lust än såhär. Onanerar ibland, typ 2 ggr/månad. Och idag får jag lätt orgasm både vid onani och när jag har sex förresten.

    Kan någon känna igen sig? Tror ni lusten får en uppsving runt 40 som många säger? 🙂 Hade varit kul att känna sig sådär galet tonårskåt igen!

    HEJ! Jag heter Jeff Granqvist och jag undrade om jag kunde få praoa som en onanist i två veckor?

    Hej! Har alltid undrat om jag vart onormal som onanerat mycket som barn? Gjorde ni med det? Tidigast minnerna jag har av det var jag typ 4 år gammal, höll på en hel del under min uppväxt efter det (speciellt i duschen). Men man tänkte ju inte på sex då, tyckte bara det var skönt och beroendeframkallande!

      Ja jag och min vän gnuggade oss mot soffkuddar ihop när vi var 6-8 år! Var inte alls kopplat till sexuella tankar utan bara skönt.

      Jag börja vid 6års åldern. Gnugga mot gosedjur hahah, men som ni säger så var det inga sexuella tankar utan enbart för det var skönt. De sexuella tankarna började nog vid 12/13 års åldern.

    HEJ! Jag heter Jeff Granqvist och jag undrade om jag kunde få praoa som en onanist i två veckor? För jag har en dröm att vara en onanist.

      Du är inte rolig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.