
På Vattenverket på Lidingö har dom verkligen förstått hur man ska baka en morotskaka. Jag har detta bakverk på min ”att kunna göra-lista”. Just det, jag har en teori om att ju äldre man blir – Desto oftare väljer man bort fika som har choklad i sig och beställer hellre äppelpajer, morotskaka, bullar och småkakor etc.
Vad säger ni om det? // Isabella Löwengrip
Jag är mer nyfiken på varför Isabella tror att man väljer bort choklad i bakverk ju äldre man blir?
Jag har aldrig reflekterat över någonting sådant och kommer fram till att det inte stämmer på mig. Jag väljer utifrån vad jag är sugen på just då, men sen älskar jag ju även att baka med just choklad.
Däremot är jag lite nyfiken på vid vilken ålder man slutar välja chokladbollen till varje fika, om det nu ens finns någon sådan ålder?
Igår handlade min syrra och hennes familj med sig fika hit för att träffa lille Sauron, och de tog bland annat med sig gräddbollar. Alltså, varför äter man inte fler gräddbollar? Det är ju helt absurt gott, gärna de gammeldagsa med kokos på.
Jag undrar om det är svårt att baka själv? Jag suger på att vispa maräng så det får kanke bli höstens utmaning? Att baka egna gräddbollar.
När jag googlade recept på gräddbollar så ramlade jag över det här receptet. SKUMBOLLSKLADDKAKA!!!!!!!
Det är nästan så jag skiter i att korra mer bok och istället går och bakar det här omedelbums!
SKUMBOLLSKLADDKAKA!!!????? Jag hittade även skumbollscupcake. Livet är komplett!
Väljer ni bakverk enligt Isabellas teori?
