Mest lästa

Här är huset som toppar listan – är dyrast i Karlstad

Hela listan: Tio billigaste kåkarna i Karlstad – det är billigast senaste månaden

En fastighet som såldes för 154 000 kronor toppar listan över de billigaste försäljningarna i Karlstads kommun under i maj.

Hela listan: 5 miljoner kronor för dyraste huset i Karlstad

En fastighet som såldes för 5 miljoner kronor toppar listan över de dyraste försäljningarna i Karlstads kommun under förra veckan.

Här är största husen i Karlstad senaste månaden – vi har hela listan

En fastighet som såldes för 6,4 miljoner kronor toppar listan över de största husen som bytte ägare och i Karlstads kommun under i maj.

Hela listan: Här är huset som är dyrast per kvadrat i Karlstad under senaste månaden

En fastighet som såldes för 5,9 miljoner kronor toppar listan över de dyraste fastighetsförsäljningarna per kvadratmeter i Karlstads kommun under i maj. Priset per kvadrat blev 45 500 kronor.

Se hela listan här: Huset för 3,5 miljoner minst i Karlstad senaste månaden

En fastighet som såldes för 3,5 miljoner kronor toppar listan över de minsta husen som bytte ägare och i Karlstads kommun under i maj.

Hela listan: 205 000 kronor för billigaste huset i Karlstad senaste månaden

Här betalar de 57 500 kronor per kvadrat i Karlstad

En fastighet som såldes för 8 miljoner kronor toppar listan över de dyraste fastighetsförsäljningarna per kvadratmeter i Karlstads kommun under de senaste två veckorna. Priset per kvadrat blev 57 500 kronor.

Här är billigaste kvadratmeterpriset i Karlstad senaste månaden – vi har hela listan

En fastighet som såldes för 259 000 kronor toppar listan över de billigaste fastighetsförsäljningarna per kvadratmeter i Karlstads kommun under senaste månaden. Priset per kvadrat blev 2 000 kronor.