Debattör
"De personer du talar nedlåtande om är mig och mina 120 kollegor som går till jobbet varje dag med en yrkesstolthet", skriver Christoffer Sjögren, VD, Städarna Sverige AB. - Foto: Privat/TT

"Ta genast tillbaka kränkningen mot mina medarbetare, Esbati!"

"De personer du talar nedlåtande om är mig och mina 120 kollegor som går till jobbet varje dag med en yrkesstolthet", skriver Christoffer Sjögren, VD, Städarna Sverige AB.


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Ali Esbati - Ta genast tillbaka ditt uttalande om att mina fantastiska medarbetare skulle vara tjänstefolk åt överklassen. 

Du har en otroligt skev människosyn och verkar sakna erfarenhet från verkligheten. Jag bjuder därför in dig att träffa mig, mina kollegor och våra kunder. Ring mig på 0709-653386 så bokar vi en tid.

De personer du talar nedlåtande om är mig och mina 120 kollegor som går till jobbet varje dag med en yrkesstolthet, och utför professionella tjänster åt kunder som av olika anledning inte kan eller hinner med att underhålla sina hem. 

Våra kunder är mellan 19-102 år och bor i alla stadsdelar. En otroligt stor del av kunderna är pensionärer som valt bort den kommunala hemtjänsten för att kunna få hjälp med hela sitt hem och inte bara de delar som en handläggare på kommunen beslutat om. 

Under jobbdebatten i SVT nämnde du även att du vill använda pengarna för rutavdraget (som är ett självfinansierat system) till att öka valfriheten för de äldre att påverka sin vardag. Så vitt jag vet så företräder du ett parti som vill ta bort möjligheten för äldre att välja välja mellan RUT-avdrag, kommunal hemtjänst och ett flertal privata hemtjänstbolag. 

Utveckla gärna hur valfriheten kan öka genom att ge de äldre endast ett alternativ i stället för flera. Varifrån kommer de pengar som du vill använda? Har ni värvat pojken med guldbyxorna till Vänsterpartiet? 

Ali Esbati - Våga kom ut och besök verkligheten. 

Mina medarbetare förväntar sig en ursäkt. 

Christoffer Sjögren,
VD, Städarna Sverige AB

--

LÄS MER: Ali Esbati svarar på kritiken: "Det är inte att städa eller diska som är dåligt"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var det fel av Ali Esbati att säga 'tjänstefolk'?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.