Torsdag 20 Jan
Stockholm

PH-deltagaren: "Folk hoppas att jag ska ta mitt liv"

Deltagare i Paradise hotel
1 av 3
Emelie Didriksson har fått nog av näthatet. Foto: Privat / TT
Näthat
2 av 3
Hon ifrågasätter varför folk lägger ner tid på att hata andra på Internet. Foto: TT
Emelie är en av deltagarna i Paradise hotel
3 av 3
Emelie Didriksson är med i årets Paradiese Hotel. Foto: Privat

Emelie Didriksson: "Jag förstår bara inte. Det är bortom mitt förstånd. Varför be en människa att gå och dö för att du irriterar dig på den?"

Kommentera (11)
Kopiera länk
Dela
Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
Om skribenten

Emelie Didriksson medverkar i årets Paradise Hotel.

Följ henne på Instagram: @baradiddi

"Du är en fet hora". "Du förstör världen när du är så äcklig och fet, gå och dö". Det är några kommentarer som har kommit några gånger. Jag har valt att inte gå in och läsa kommentarer för jag vill inte veta vad folk är elaka nog att skriva. Men ibland öppnar jag upp något och kommentaren är mitt framför ögonen på mig. Men skönt nog, får jag så mycket kärlek att det negativa är en droppe i havet för mig.

Jag förstår bara inte. Det är bortom mitt förstånd. Varför be en människa att gå och dö för att du irriterar dig på den? Varför ta din dyrbara tid för att gå in på någons Instagram och skriva en elak kommentar? Mår människor så dåligt över sig själva att de måste trycka ner andra?

Vi alla är människor. Vi alla har känslor. Vi är alla olika. Så kom igen?! Vi delar alla samma planet, kan vi i alla fall försöka förstå varandra och i stället ge kärlek till varandra.

Näthat är äckligt. Näthat är för mig vad folk som mår dåligt över sig själva gör. Jag vill att du ska tänka dig för och sätta dig in i den andras position. Hur hade du mått om någon hade bett dig gå och dö? Hur hade du känt om någon sa att du är det äckligaste som finns i världen?

Så till alla som sprider näthat, om det så bara är en liten enkel kommentar: Tänk er för, hur hade du känt om det var din syster, pojkvän eller barn någon skrev det till?

Emelie Didriksson,
Paradiese Hotel-deltagare

Håller du med?
Tack för din röst!
Kommentera (11)
Kopiera länk
Dela