Elina Nilsson - Nyheter, artiklar, reportage och video

27 Sep 2011, 12:44
Det svenska damlandslaget genomförde nästan en 100-procentig VM-turnering i Uzbekistan. Hela sju medaljer - fördelat på åtta deltagare.
1 Sep 2011, 02:20
Den svenska VM-truppen som åker till Uzbekistan i slutet av månaden består av hela 23 personer. Störst medaljchanser finns det på damsidan.
8 Maj 2011, 20:30
I går gick MMA-galan The Zone FC 9 i Lisebergshallen i Göteborg.
6 Maj 2011, 23:16
Under fredagen genomfördes invägningen inför morgondagens gala i Göteborg.
5 Maj 2011, 20:24
Victor Cheng, Besam Yousef och Martin Svensson kan alla vara mästare efter lördagens gala i Göteborg.
21 Mar 2011, 10:19
I Varberg utsågs årets svenska mästare under hårda tävlingar.
11 Feb 2011, 19:42
I morgon hålls kvalet till SM i thaiboxning i Varberg.
6 Jan 2011, 11:18
Rekordmånga anmälda till SM i thaiboxning i Varberg. Flera oväntade namn ställer upp.
4 Dec 2010, 18:55
Sadibou Sy tog hem guldet i B-klassen. För de övriga svenskarna slutade det med finalförluster.
3 Dec 2010, 01:41
Elina Nilsson är en av de fyra svenskar som gått till final under det pågående världsmästerskapet i Thailand.
23 Nov 2010, 10:12
På lördag börjar VM i thaiboxning i Bangkok. Hela tjugotre svenskar är anmälda.
31 Maj 2010, 14:16
Elina Nilsson tog guld i Italien. Ytterligare fyra svenskar tog medalj.
8 Apr 2010, 09:35
Elias Daniel möter marockan i huvudmatchen den 24 april.
1 Apr 2010, 10:22
Elina Nilsson möter Ana Goncalves på Muay Thai Arena i Göteborg.
29 Mar 2010, 10:25
Nyheter24 passade på att prata med ett par av de fighters som vann sina matcher under lördagens gala.