Seger - Nyheter, artiklar, reportage och video

Chocken när vi fick veta att eleverna på skolor i Umeå skulle bli utan julmust var stor. Men eleverna stod upp för sin sak.
Ryska hockeylaget visar upp annorlunda segergest efter storsegern.
Martin Jacobson vinnare i Las Vegas.
2 Okt 2014, 09:50
Det är inte alltid enkelt att hantera när det går bra för andra. Det är de här supportrarna ett ultimat bevis på.
15 Maj 2014, 11:41
När två män kysser varandra offentligt kan det bli ett himla liv. Två Sevilla-spelare förenades i en kyss efter Europa League-segern och det väckte frågor i fotbolls-Europa.
17 Jul 2013, 09:20
Det är sällan som världsstjärnan Serena Williams deltar i mindre turneringar, men som du knappast missat befinner hon sig just nu i Båstad.
29 Dec 2012, 15:56
Det såg länge ut att bli en ineffektiv historia när Sverige mötte Lettland. Skotten avlöste varandra, men målfesten uteblev. I tredje perioden förändrades dock allt.
1 Apr 2012, 19:24
"Real" Göteborg föll tungt i den allsvenska premiären mot bottentippade Syrianska. Efter ett tidigt ledningsmål vände Södertäljelaget matchen med två mål på mindre än en minut.
30 Jan 2012, 21:23
Ett starkt Brynäs slog Linköping med 4-2 och tar därmed över serieledningen. Linköping får kämpa vidare i den tuffa bottenstriden.
23 Jun 2011, 20:55
På torsdagen tog det pånyttfödda Stockholmslaget sin tredje raka seger, borta mot serietrean.
16 Apr 2011, 22:43
Boxaren Mikaela Laurén vann över en amerikanska i Valencia under fredagskvällen.
17 Mar 2011, 12:12
Ekholm fick chansen att erövra segern i den sammanlagda världscupen. Men nerverna spelade henne ett spratt och i stället för en framskjuten placering slutade hon bland de sista i fältet.