SSK-kaptenen närmar sig Glenn Johansson
1 Feb 2010, 19:04
En nerv i kläm förhindrar Södertäljes förstemålvakt Björn Bjurling att lyfta armen.
30 Jan 2010, 19:43
Södertälje stod för en jättevändning mot HV71 då man vände underläge, 2-1, till seger, 2-4 - på tre minuter i sista perioden.
25 Jan 2010, 22:14
Södertälje vann med 1-2 bota mot Rögle och nu är det mycket tungt för skåningarna. Allt talar nu för att RBK kommer att få lov att klara sig igenom en kvalserie i vår för att spela elitseriehockey nästa säsong.
23 Jan 2010, 22:07
Tog ny seger hemma mot Luleå med 4-3.
22 Jan 2010, 10:58
Södertälje har inte förstärkt färdigt inför elitseriespurten ännu. I natt stod det klart att den finske målvaktstalangen Riku Helenius kommer att stärka upp lagets målvaktssida resten av säsongen.
21 Jan 2010, 22:59
Södertälje, som är i desperat jakt på poäng, besegrade - och nollade - Färjestad på hemmais under torsdagskvällen.
16 Jan 2010, 22:03
Ny förlust för SSK som nu är alltmer fast i botten av tabellen.
14 Jan 2010, 22:39
Alexander Sundström fixade tre poäng åt Brynäs mot Södertälje, som nu är fortsatt fast i botten.
14 Jan 2010, 18:04
Ryan Glenn klar för finska Ilves.
13 Jan 2010, 15:50
Södertäljetränaren Peter "Poppen" Popovic hyllar lagkaptenen Linus Klasen som ligger bakom den tidigare seriejumbons vändning.
9 Jan 2010, 22:45
Övertidshjälte i måndags. Övertidshjälte på lördagen. Jonas Almtorp ser ut att ha funnit sin nisch i Södertälje. Hans 5-4-mål tog SSK till en viktig seger över HV71.
7 Jan 2010, 16:33
Södertäljes tränare, Peter Popovic, talar ut om säsongen såhär långt, om lagets tankar kring nyförvärv och vad han tror om klubbens chanser till att nå slutspel - och till att undvika kvalserien.
4 Jan 2010, 23:24
Vände 0-2 till seger, 3-2, mot Timrå.
4 Jan 2010, 17:28
- Jag är inte i bästa form. Men jag har inga symptom längre och enligt läkaren har jag varit frisk tillräckligt länge för att kunna spela igen, säger viktige forwarden Yanick Lehoux.
4 Jan 2010, 12:46
SSK-målvakten Björn Bjurling hoppas laget återhämtat sig efter smällen mot Modo.
2 Jan 2010, 18:52
Efter dryga halva matchen hade Modo 6-0 mot Södertälje - utan att spela speciellt bra alls. Man vann till slut med 6-3 efter tre mål av Per-Åge Skröder, men efteråt var man inte alltför nöjda med insatsen.
2 Jan 2010, 12:31
Modos Messias gör comeback i kvällens match mot formstarka Södertälje.
29 Dec 2009, 15:45
Elitseriens yngste lagkapten har vänt på krisen. Södertälje blickar nu uppåt.
29 Dec 2009, 01:15