Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med HBO Nordic

3 frågor vi ställer oss inför säsong två av The Shannara Chronicles

- 13/10/2017, 13:47 -

Det finns många frågor som ska besvaras efter den första säsongen av The Shannara Chronicles. Snart kommer svaren.

Säsong ett av The Shannara Chronicles blev en succé. Serien som spelas in i Nya Zeeland hamnade på en fjärde plats på streamingtjänsten HBO Nordics topplista över mest sedda serier under 2016. 

Nu är alltså säsong två äntligen här och kampen för att rädda det som kallas De fyra länderna fortsätter. 

Men vad fick vi se i första säsongen? Och med det i tankarna, vad kan vi längta efter i den andra? Det tänkte vi reda ut nedan men även lyfta ett varningens finger för spoilers om du inte sett den första säsongen (som du kan se på HBO Nordic helt gratis i en månad genom denna länk). 

1. Vem var personen bakom masken? 

Det är ingen liten cliffhanger som skaparna bakom The Shannara Chronicles ger tittarna de sista sekunderna av säsongsavslutningen. Eretria har blivit tillfångatagen av trollen och släpas till deras ledare. Sakta drar denne av sig sin mask och responsen från Eretria gör att håret på armarna reser sig. 

"Det är du!" 

Vem i hela världen är personen bakom masken? 


2. Och kommer Wil kunna rädda Eretria? 

I slutet av säsongen får vi se Wil rida till hennes undsättning, men kommer han verkligen hinna? Och ska han göra det helt själv? I boken blir de ju nämligen tillsammans och skaffar barn, men nu verkar Eretria satt sig i en minst sagt knivig situation. 

Wil rider på en häst


3. Är Brandon den nya fienden? 

Lyckades Dagda Mor ta över Brandons hjärna helt och blir han de godas fiende i säsong två? Mycket tyder på det men det definitiva svaret får du genom att se säsong två som visas på HBO Nordic med start den 12 oktober

Du får en månad gratis genom denna länk och kan utöver The Shannara Chronicles se serier som Game of Thrones, Vikings, Girls och självklart en massa mer.

Advertisement

Hur taggad är du på säsong två?