Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
860
reaktioner idag
DETTA ÄR EN SPONSRAD SEKTION

Älskar du fantasy? Det här säger de som inte gillar det bakom din rygg

Om du aldrig vetat vad "dem andra" har sagt om dig så får du nu äntligen veta det.

Om man gillar fantasy har man ett ganska bra liv. Konstant kommer det episka filmer och serier inom genren. Nu senast var det HBO Nordics serie, The Shannara Chronicles som hade premiär av säsong två den 12 oktober. 

Men tydligen säger de andra, du vet dem på andra sidan, saker om en bakom ens rygg på grund av att man är en fantasynörd. 

Men vad säger de om oss då? Jo, det ska vi berätta för dig och vad du borde säga tillbaka om tillfälle ges. 

1. Det är ju inte på riktigt, är de helt dumma i huvudet?

"Jag är väl medveten om att det inte är på riktigt men en livlig fantasi är väl kul?"

2. Hur kan man finna en alv intressant? 

"Hur kan man inte gilla någon som har uppstickande öron och som oftast blir väldigt gamla?"

3. Hur kan de intressera sig av några magiska stenar som nyss sköt ut ett dödligt ljus? 

"Hur kan man inte gilla magiska stenar som skjuter ut ett dödligt ljus?"

Den 12 oktober hade The Shannara Chronicles premiär, du kan se den och massvis av andra serier som Game of Thrones eller en riktig klassiker som The Sopranos på HBO Nordic. Just nu får du även en gratis månad. Här hittar du erbjudandet


Advertisement

Älskar du fantasy?

Inhumans handlar om en grupp människor med superkrafter, så kallade inhumans. De är helt isolerade från vanliga människor och samhället styrs av en kunglig familj. Men familjen blir splittrade och blir varse om världen runt omkring dem. Nu måste de finna ett sätt återförenas med varandra och återvända till sitt hem innan deras livsstil förstörs för all framtid.
Första säsongen av The Shannara Chronicles intog fjärdeplatsen på HBO Nordics tittartopplista under 2016. Nu kommer tio nya avsnitt av den populära fantasy-serien, där släkten Shannara står i centrum, vars ättlingar är styrkta med uråldrig trolldom och vars äventyr ständigt förändrar världens framtid.