Dotter (artist)

Johanna Maria Jansson är en svensk sångerska som går under artistnamnet Dotter. Dotter föddes den 10 juni 1987 i Arvika men bor nu i Stockholm. 

Dotter är väldigt miljömedveten och hennes artistnamn kommer från att vara dotter till Moder Jord. 

Hon har släppt flera singlar – den första "My Flower" kom år 2014, och den senaste har titeln "Rebellion" och kom år 2017. 

Dotter är tillsammans med producenten Dino Medanhodzic, 31.

Lördag den 17 februari 2018 tävlar Dotter i Melodifestivalen med bidraget "Cry". 

Johanna Dotter Jansson.
Dotter på Musikförläggarnas pris på Berns i Stockholm. Bildkälla: Alexander Larsson Vierth/TT
Visa resten ↓
17 Feb 2018, 23:01
Tidigare under lördagen läcktes Jessica Anderssons bidrag till Melodifestivalen 2018, detta innan hon hade framträtt den under tävlingen. Nu har flera kvinnliga artisters bidrag läckts, bland annat Dotters, Mariettes och Barbi Escobars.
17 Feb 2018, 20:13
Johanna "Dotter" Jansson är favorit till att vinna hela Melodifestivalen. I tredje avsnittet av Schlagerspaning diskuterar vi hennes artistnamn och dessutom får du allt skvaller om Mendez, Barbi Escobar, Jessica Andersson och Martin Almgren.
17 Feb 2018, 08:47
Dotter tävlar i Melodifestivalen med bidraget ”Bulletproof". Vi har listat allting du behöver vet om artisten. Läs mer här!
14 Feb 2018, 18:46
På lördag är det återigen dags för Melodifestivalen! Under den tredje delfinalen hittar vi flera maxade bidrag, bland annat från Idol-vinnaren Martin Almgren, Kalle Moraeus och Dotter. Detta är artisterna som står på scen i Malmö Arena under kvällen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.