Söndag 25 Sep
Stockholm

Har du egna erfarenheter av darknet? Hör av dig till Nyheter24!

Tipsa Nyheter24 på tips@nyheter24.se.
Tipsa Nyheter24 på tips@nyheter24.se. Foto: Pixabay / Nyheter24

Vi vet att det finns massor av berättelser och upplevelser från människor som har besökt nätets mörkare sidor. Nu vill vi ha in dina tankar, berättelser, filmer och klipp från darknet.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Deep web är gigantiskt. Och på på deep web finns darknet – de krypterade nätverken där gömda sajter finns. Enligt vissa är detta så stort som 96 procent av hela internet. Det betyder också att det finns sajter där som i princip ingen känner till och som är väldigt svåra att hitta till.

Därför vill Nyheter24 nu har din hjälp. Vi är säkra på att flera av er läsare både känner till darknet och vad som händer där.

Förmodligen vet ni också om sajter som är extremt svåra att hitta till, eller andra saker som ni tycker är intressanta eller skumma och som ni skulle vilja att vi tittar närmare på.

Hittar ni något sådant – tveka inte att höra av dig till oss.

Som tipsare till Nyheter24 har du enligt svensk lag alltid rätt att vara helt anonym.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

mySafety Försäkringar

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott. Vi hjälper våra kunder att hantera hat och hot på nätet och skyddar deras identiteter från att kapas och stjälas. Vi vet att nya problem kräver nya typer av lösningar och att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.  Bevakningen sker med ekonomiskt stöd av mySafety Försäkringar. Nyheter24 garanterar att den redaktionella bevakningen är oberoende och utan kommersiell påverkan. Kommersiellt material är märkt specifikt med ”Presenteras av mySafety Försäkringar”
Är du en lover eller hater på nätet?

Testa: Är du en lover eller en hater på nätet?

Publicerades: 29 Mar 2016, 14:56

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.