Torsdag 18 Aug
Stockholm

Diana Babans chockerande insikt om Ben Mitkus: "Helt sjukt"

Uppbrottet mellan Diana Baban och Ben Mitkus skakade hela influencer-Sverige och blev startskottet på en del dramatik och pikar. Nu med facit i hand blickar Diana tillbaka, och förvånas av en viss aspekt...

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Influencern Diana Baban, 29, och Youtubestjärnan Ben Mitkus, 27, gjorde plötsligt slut i september förra året. Något som chockade följarna då det skedde mitt under en romantisk utlandssemester. Läs mer här.

Efter uppbrottet har exen pikat varandra på sina sociala medier fram och tillbaka, och stämningen har inte varit på topp. 

Ben Mitkus och Diana Baban. Foto: Instagram/dianababan

Ben lever nu tillsammans med nya flickvännen Caroline Johansson, och de visar öppet upp sin kärlek på sociala medier. 

Här kan du läsa mer om hur Diana reagerade på nyheten

Diana Baban om Ben Mitkus nya förhållande: "Fuck it"

I en Youtube-video tillsammans med Bens ex My Karlberg blickade Diana nyligen tillbaka hur hon kände när Ben träffade någon ny. 

– Jag hade en frågestund på Instagram, och det var många många som ställde frågor om vad jag tyckte om hans nya tjej, säger hon och fortsätter: 

– Så jag ba "vet du vad fuck it, har han lagt upp någonting så kommer jag gå in på hans Instagram och kolla." 

Både Diana Baban och My Karlberg har varit tillsammans med Ben. Foto: Youtube/Diana Baban och Instagram/dianababan

Läs mer om Dianas känslor kring uppbrottet här.

Diana Baban om hur man går vidare efter ett uppbrott

I sin senaste Youtube-video ger Diana och den nyfunna vännen och Big Brother-vinnaren Tanja Ingebretsen Kallin, 23, råd kring följarnas diverse problem. 

En följare har skickat in en fråga som Diana råkar ha väldigt mycket expertis kring. Hon har som bekant nämligen pratat väldigt öppet om känslorna kring uppbrottet med Ben Mitkus. 

Diana och Tanja ger följarna råd. Foto: Youtube/Diana Baban

Den sårade följaren vill ha råd kring att denne blivit lämnad av en kille, som inte längre har känslor, och riktar frågan till Diana med tanke på vad hon har varit med om. 

– Ta tid för dig själv. Det tar tid. Det tar verkligen tid att komma över någon som man har haft en relation till. Jag stör mig på att alla är så “jag vill komma över det nu, jag vill göra det här och det här och det här”, råder Diana följaren. 

Diana Baban om förhållandet med Ben Mitkus: "Helt sjukt"

Diana delar sedan med sig av hur mycket tid som har hunnit gå sedan uppbrottet mellan henne och Ben Mitkus – något som förvånar henne rejält. 

– Den 24:e den här månaden så är det ett halvår sen jag och Ben gjorde slut. Asså ett halvår. Det är helt sjukt, säger en chockad Diana. 

Både Tanja och Jasmine Gustafsson, som befinner sig i bakgrunden av videon, håller starkt med om att det snarare känns som två månader sedan det dramatiska uppbrottet. 

Diana refererar därefter till en TikTok-video hon sett, som hon menar har gett henne nya insikter kring allt som hände. 

– Hon pratar om att man växer så mycket av heartbreak. Inte bara av heartbreak, utan när man blir sårad, beskriver Diana och fortsätter: 

– Med allting negativt kommer alltid något positivt. 

Foto: Youtube/Diana Baban

Diana Baban: "Tänkte prata med psykolog efter mitt ex"

Diana har med andra ord väldigt många visa ord och lärdomar att dela med sig av – kopplat till sitt uppbrott med Ben Mitkus. Och Dianas inre resa fortsätter. Hon nämner även i samma Youtube-video att hon har planer att börja prata med en psykolog. 

– Jag vill börja prata med psykolog. Men jag tycker också att då ska man hitta den rätta. Jag tänkte prata med psykolog efter mitt ex, men det kändes som en sådan process och procedur att hitta någon som man klickar med och så. Så jag sket i det. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.