Carolina Gynning paniksålde lägenheten med bordelltema: "Kört”
Carolina Gynning paniksålde lägenheten med bordelltema: "Kört” - Foto: Erik Simander/TT, Stella Pictures

Carolina Gynning paniksålde lägenheten med bordelltema: "Kört”

Carolina Gynning tog ett drastiskt och impulsivt beslut för några dagar sedan och sålde lägenheten i stan med bordelltema.
– Jag fick sån dunderpanik, säger hon i podden.


Carolina Gynning, 43, tog ett minst sagt drastiskt beslut för några dagar sedan. 

Carolina Gynning paniksålde lägenheten 

Det är i Gynnings podcast "Gynning och Berg – Hittar sig själva" där hon nu avslöjar varför hon gjort det impulsiva valet att sälja sin lägenhet i stan med bordelltema. 

Lägenheten blev såld på enbart tre dagar. 

Därför sålde Gynning lägenheten 

Förklaringen är rätt och slätt att Gynning blev rädd när hon hade lyssnat på radio och oron om att samhället skulle kollapsa till följd av kriget i Ukraina växte. 

– Jag fick sån dunderpanik och bara kände ”jaha då är det kört”. Jag hade ju låst mina pengar i min lägenhet i stan, så jag bara sålde den, säger hon i podcasten.

Lägenheten hade bordelltema

Nu avslöjar hon att den var en dam i 80-års åldern som köpte lägenheten då hon bland annat tyckte att det var fina färger på väggarna. 

Damen visste dock inte att Gynning hade inrett lägenheten efter ett minst sagt speciellt tema. 

– Mitt tema var ju bordell och då tycker jag att det är så himla fint att det är en 80-årig dam som köper den. Hon var så cool, säger Gynning.

Carolina Gynnings miljonvinst 

Det impulsiva beslutet visade sig dock vara gynnsamt – Gynning gick nämligen med miljonvinst. 

– Jag hade ju investerat i den här lägenheten och tänkt att här ska mina pengar ligga tryggt i 20 år och sen ska jag sälja den och tjäna massa pengar. Plus att mina barn skulle kunna ha en liten lägenhet i stan, säger hon.

Ännu har hon inte beslutat för vad hon ska göra med alla pengar. Poddkollegan Carina Berg, 44, föreslår dock att hon ska investera i aktier, något Gynning inte håller med är en bra investering. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!